Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
mowa o jebnieciu w przewadze mieszanego skladu Legii jadacego zdaje sie wspomagac zgode? ktory to byl, 2013 ?ŁKS1908ŁKS pisze:Najebaliśmy Legie i Arke a Wy ?blah pisze:a co wy w ramach 'powaznej chuliganki' zrobiliscie w ostatnich latach? poza oczywiscie pozbieraniem nieprzytomnych kolegow po starciu na piotrkowskiejLow kick na kolano pisze:No i to by było na tyle widzewskiej euforii pt. "weekend rozpoczęty" i "kąsania na każdym kroku" w zemście za flagi. Przy czym do końca weekendu zostało trochę czasu...
Poważna chuliganka to jeszcze jakieś dwa, trzy lata zabawa nie dla was. Teraz lepiej skoncentrujcie się na karnetach i wyjaśnieniu 75 procentom tych "przebudzonych" fanatyków na nowym stadionie, żeby przypadkiem nie uciekali przed Ruchem i Wisłą.
twoj kolega cos pisal cos o powaznej chuligance i 2-3 latach stad moj wpis
-
@jarcar kto nic nie robi? Na mieście łatwo nie macie o czym ostatnie wydarzenia świadczą. Może wy już nic nie musicie po tym jak skroiliście fany??
Nie umniejszajcie non stop Widzewowi. Jak nie możecie czegoś przepalić to po prostu milczcie.
Nie umniejszajcie non stop Widzewowi. Jak nie możecie czegoś przepalić to po prostu milczcie.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
plus zostaliście przegonieni przez Hutnik Kraków :)
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
w dalszym ciągu nie usłyszałem co Wy zrobiliście ??
-
W Chorzowie jest "Rondo Niebieskich Mistrzów" z oświetleniem niebiesko-białym, jest na granicy Katowic - Chorzowa. Nie jest imienia Ruchu Chorzów, ale akcent klubowy jest.Rzezimieszek pisze:Widzew Łódź może być pierwszym klubem w Polsce posiadającym… rondo swojego imienia. Taki pomysł w głosowaniu poparli mieszkańcy Opoczna (woj. łódzkie), ale teraz muszą zgodzić się na to radni.
-
A w Łodzi widzewiacy niech wnioskują o nazwanie jakiegoś ronda imieniem ich legendy Lutka Rozembauma i też będzie akcent klubowy.
-
juz mamy w Łodzi ul.Policyjną, to na cześć waszego bohatera Nogi. Więc już spierdalaj.
-
Wypad parchy z kalesu,bramy podpierac. Nie interesują się ku*** ale non stop odwołują się do naszych karnetowych efektow.A wy co? flagi tak,ale to epizod ,wyjebią was - patoli ze Wschodniej i innych lumpen ulic i co,pozostanie wam getto Karolew. .. co wy macie do zaoferowania tej smutnej młodzieźy,chyba tylko koks a nie ku*** klimat z przed 20 lat he he
-
dla twoich wiadomości najebaliśmy Wisłę Płock, Stomil przed wpierdolem uchroniła interwencja psów, jedziemy pod Wrocław z propozycją dla Śląska tydzień po ich ataku z Lechią na nas, dzisiaj atakujemy Olimpie. Chcesz coś dodać ?ŁKS1908ŁKS pisze:w dalszym ciągu nie usłyszałem co Wy zrobiliście ??
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Podsumowując wpierdoliliście Wiśle.FWC pisze:dla twoich wiadomości najebaliśmy Wisłę Płock, Stomil przed wpierdolem uchroniła interwencja psów, jedziemy pod Wrocław z propozycją dla Śląska tydzień po ich ataku z Lechią na nas, dzisiaj atakujemy Olimpie. Chcesz coś dodać ?ŁKS1908ŁKS pisze:w dalszym ciągu nie usłyszałem co Wy zrobiliście ??
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
Jeden twierdzi że jestem pajacem i aut było 'chyba?' 8, inny że w ogóle jestem farmazoniarz więc jak? Było coś w Pabianicach czy nie?
Jak nie potraficie odpisać nic sensownego albo nie macie o czyms pojęcia to nie odpisujcie. Akcja dla nas i tyle. Powodów żeby sciemniać nie mam żadnych.
Jak nie potraficie odpisać nic sensownego albo nie macie o czyms pojęcia to nie odpisujcie. Akcja dla nas i tyle. Powodów żeby sciemniać nie mam żadnych.
-
Podsumowując wjebaliśmy Wiśle, która była w dwukrotnej przewadze.
-
Wczoraj w Łodzi w rejonach ulic Kościuszki i Struga zwarta grupa kibiców ŁKSu próbuje pokazówek przy nocnych autobusach. Nieoczekiwanie dla nich z jednej z nocnych N-ek wybiega paru Widzewiaków skorych do zabawy. Niestety, kibice ŁKSu nie podejmują rękawic i uciekają w stronę ulicy Wólczańskiej. Do następnego.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Podsumuwujac wraz z elana na wyjazdowy sklad jak juz chcesz być taki dokladny
-
Hehe Elany bylo dosłownie jedno auto. Na tym wyjedzie z Wisla miała ze sobą same chuligańskie flagi i po zatrzymaniu zachowywali sie podobnie do Was na Rudzie. Od nas fakt ze smietanka bo jechali chłopcy tego dnia do Wrocławia.
Ponadto przypomniała mi sie jeszcze walka 4x4 z Zagłębiem Sosnowiec. Niby nic wielkiego ale w sytuacji gdy naszych bylo 50, zasługuje na uznanie honorowe wystawienie równych liczb. Po 30 sekundach wszysc Sosnowiczanie mieli dość.
Ponadto przypomniała mi sie jeszcze walka 4x4 z Zagłębiem Sosnowiec. Niby nic wielkiego ale w sytuacji gdy naszych bylo 50, zasługuje na uznanie honorowe wystawienie równych liczb. Po 30 sekundach wszysc Sosnowiczanie mieli dość.
-
Zgierz ale z Ciebie baran a strugasz tu c*** wie kogo.
Ojebaliscie 10 kola karnetow i to jest fakt ale cała wasza działalność na płaszczyźnie H w naszym mieście ogranicza się chyba tylko do tego forum i wymyślaniu jakiś bajeczek które mają świadczyć że " coś tam jeszcze robicie "
Z wczoraj :
Ojebaliscie 10 kola karnetow i to jest fakt ale cała wasza działalność na płaszczyźnie H w naszym mieście ogranicza się chyba tylko do tego forum i wymyślaniu jakiś bajeczek które mają świadczyć że " coś tam jeszcze robicie "
Z wczoraj :
Pozdro bawcie się dalej heheheW okolicach sklepu nocnego na rogu Zgierskiej pajacuje zwarta grupa kilkudziesięciu Widzewiakow , na ulicy zatrzymuje się jeden samochód Łksiakow i po otwarciu się prawych drzwi pasazera , czerwoni uciekają w popłochu w stronę ul Wojska Polskiego ...
Pato 1908 Gang
-
tak dla jasnosci karnetow poszlo juz 11 753 a nie 10 tysi ;)
reszte szkoda komentowac
reszte szkoda komentowac
-
Pytam z ciekawości w ile osób wspieraliście wczoraj GKS w Zabrzu?
-
Ej widzewiaki, co się stało z tą laską?. Coś chyba nie obejrzała tych 100 meczów, można coś więcej
na ten temat?j
http://kutnotylkowidzew.pl/2013/06/pozd ... -poziomki/
na ten temat?j
http://kutnotylkowidzew.pl/2013/06/pozd ... -poziomki/
Tbm
-
Ej ełkaesiaku, skoro już wszedłeś na nasze forum i zobaczyłeś o tym temat, to z pewnością zauważyłeś, że temat zakończony więc po co pytasz jeszcze tutaj?
-
-
Nie pierwszym:Rzezimieszek pisze:Widzew Łódź może być pierwszym klubem w Polsce posiadającym… rondo swojego imienia. Taki pomysł w głosowaniu poparli mieszkańcy Opoczna (woj. łódzkie), ale teraz muszą zgodzić się na to radni.
http://legionisci.com/news/69603_Rondo_ ... szawa.html
-
Panowie ... pojdzcie na spacer ! Piekna pogoda jest, Julianow lub Łagiewniki czekaja !

-
WhiteFanatic pisze:Jeden twierdzi że jestem pajacem i aut było 'chyba?' 8, inny że w ogóle jestem farmazoniarz więc jak? Było coś w Pabianicach czy nie?
No wlasnie nie wiem jakie masz w tym intencje zeby siac ferment. Co za czasy ze wszystko musi lądowac w internet, ta wasza koszulka oddana bez walki tez na plus?
-
i powiedział to typ z Widzewa. BUAHAHAHhahahahacab1910 pisze:
No wlasnie nie wiem jakie masz w tym intencje zeby siac ferment.
Co za czasy ze wszystko musi lądowac w internet
, ta wasza koszulka oddana bez walki tez na plus?
gdzie od momentu straty flag regularnie wrzucają min na to zacne forum akcje typu pogonienie 2 osob, albo wyjebanie komuś czapki .
ja p*******, hipokryzja level world class... wy macie wogole mozgi czy wam wyprali pod zegarem całkowicie??
Pato 1908 Gang
-
I pisze to typ, który wrzucił tu wczoraj info, że kilkadziesiąt osób z Widzewa spierdoliło przed jednym autem ŁKSu. Wiem, gringoo że nie jesteś normalny, ale są jakieś granice.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
granice to sa twojego ograniczenia umysłowego łapciu . wiesz co to ironia ? nie wiesz bo jestes za głupi.Janiol pisze:I pisze to typ, który wrzucił tu wczoraj info, że kilkadziesiąt osób z Widzewa spierdoliło przed jednym autem ŁKSu. Wiem, gringoo że nie jesteś normalny, ale są jakieś granice.
Pato 1908 Gang
-
Tak, teraz zauważyłem, że to była odpowiedź na wpis kogoś z Widzewa. Twoja osoba jest traktowana z przymrużeniem oka dlatego nie doszukiwałem się w tym wpisie np. ironii.Gringooo2 pisze:granice to sa twojego ograniczenia umysłowego łapciu . wiesz co to ironia ? nie wiesz bo jestes za głupi.Janiol pisze:I pisze to typ, który wrzucił tu wczoraj info, że kilkadziesiąt osób z Widzewa spierdoliło przed jednym autem ŁKSu. Wiem, gringoo że nie jesteś normalny, ale są jakieś granice.
Ogólnie to od momentu gdy skroiliście fany piszecie o tym non stop dlatego też wrzucane (może trochę niepotrzebnie) różne akcje Widzewa na mieście.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
nie musisz tłumaczyc swojej głupoty, i moze czytaj po 5 razy wpisy innych, pozniej 10 razy pomysl i dopiero pisz, to nie bedziesz sie obnażal z brakami w łepetynie.
I co do flag , to po Was jak widac tak szybko to splynelo - ze znowu zaczynacie odjezdzac, wiec sie nie dziw ze ktos Wam o tym przypomina. WY zeby sobie odbić zaczeliscie wrzucac tutaj wszystko co sie dzieje, nawet wymyslacie akcje o ktorych nikt nigdzie nie slyszal i nie mozna ich potwierdzic, i przedstawiacie je w taki sposob jakby to faktycznie byly jakies wasze zwyciestwa,
Takich akcji jest bardzo duzo po jednej i drugiej stronie, i kazdy o tym wie,tyle ze wy pierdolca jakiegos dostaliscie i robicie z tego c*** wie co. Musicie sie wykazac przed fan clubami albo zgodami jacy to jestescie aktywni ??
Wiadomo ze chcecie sobie odbić to co w zeszlym roku, ale sory w taki sposob to sie tylko osmieszacie i sami robicie tu jeszcze wiekszy burdel, ale robcie se w sumie co chcecie.
I co do flag , to po Was jak widac tak szybko to splynelo - ze znowu zaczynacie odjezdzac, wiec sie nie dziw ze ktos Wam o tym przypomina. WY zeby sobie odbić zaczeliscie wrzucac tutaj wszystko co sie dzieje, nawet wymyslacie akcje o ktorych nikt nigdzie nie slyszal i nie mozna ich potwierdzic, i przedstawiacie je w taki sposob jakby to faktycznie byly jakies wasze zwyciestwa,
Takich akcji jest bardzo duzo po jednej i drugiej stronie, i kazdy o tym wie,tyle ze wy pierdolca jakiegos dostaliscie i robicie z tego c*** wie co. Musicie sie wykazac przed fan clubami albo zgodami jacy to jestescie aktywni ??
Wiadomo ze chcecie sobie odbić to co w zeszlym roku, ale sory w taki sposob to sie tylko osmieszacie i sami robicie tu jeszcze wiekszy burdel, ale robcie se w sumie co chcecie.
Pato 1908 Gang
-
Łks ogólnie to by w ogóle nie chciał by było cokolwiek tutaj wrzucane co dotyczy ich porażek.Oczywiście o flagach to mogli tygodniami pisać i się tasować pod to info.
Widzew aktywny na mieście i tyle w temacie.
1910
-
Jakich ku*** porazek pogonienia pojedynczych osob ? czlowieku ogarnij sie lub akcje widmo ? porazke to Widzew zaliczyl w pabianicach gdzie w 2 krotnej przewadze uciekal i tyle a przeciez byli tam w jednym celu ...
-
Zaraz się dowiemy, że w Pabianicach jedno auto Łksu pogoniło kilkanaście aut Widzewa :) Znów ktoś jebnął farmazon i gimbaza będzie powtarzać :)
-
no oczywiscie, bo nie widzisz roznicy w tym co wy wrzucacie, i tych waszych ostatnich mega akcjach jak przekopanie paru chlopakow na Polesiu albo rozgonieniu młodziezy odnawiajacej grafa na Chojnach , czy zajebniu komus czapki - a w tym ze straciliscie 4 flagi, niczym jakas Polonia w Bydgoszczy albo inny Kujawiak we Włoclawku hehehhe jestes jeszcze glupszy od tego powyzej ... w ten weekend zescie wypierdalali po raz kolejny lotke w Pabianicach, gdzie nie pierwszy i napewno nie ostatni raz najpierw sie prezycie a pozniej uciekacie we wlasnym miescie, i to zawsze bedac w przewadze... tydzien temu to wasi z kolei zostali rozgonieni jak odnawiali grafa na Radogoszczu i gdyby nie wasze pierdolenie nawet nikt by o tym nie wspomniał.....rozpierdol pisze:Łks ogólnie to by w ogóle nie chciał by było cokolwiek tutaj wrzucane co dotyczy ich porażek.Oczywiście o flagach to mogli tygodniami pisać i się tasować pod to info.
i przypomne tylko ze w zeszlym roku zescie sie tasowali całymi tygodniami pod to że sobie robiliscie pochody na mecz przez naszą Włokienke,albo ze przyszliscie na Zdrowie pare godzin przed naszym meczem, i przed naszym atakiem powstrzymały tylko psy, i to swiadczylo o waszej wielkiej chuliganskiej sile i mogliscie o tym pierdolic caly czas.... i powiedz teraz, co wam z tego przyszlo na dzien dzisiejszy he ? oprocz tego ze wiekszosc postronnych osob otworzyla oczy, ze obraz jaki kreujecie w intnernetach ma c**** wspolnego z rzeczywistościa ??
hwł smieszkuj se dalej pajacu i udawaj ze wcale tak nie jest, ze jedynymi ktorzy wklejaja tu farmazony w ostatnim czasie jestescie wy :)
Pato 1908 Gang
-
Mam pytanie do kogoś ogarniętego z ŁKSu. Co wy jako ŁKS sądzicie o transparencie wywieszonym przez waszego zgodowicza w kierunku koalicji Ksgks??
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
opinia zwykłego kibica który niejedno przeżył ale nie udziela się w gorących tematach jest taka że Noga to pala i powinien być pogoniony a Torcida niestety mimo mojej szczerej nienawiści do Ruchu ośmiesza sie tłumacząc typa w necie..
-
Jak wszystkie pozostale charakterne ekipy dolaczamy sie do akcji.Janiol pisze:Mam pytanie do kogoś ogarniętego z ŁKSu. Co wy jako ŁKS sądzicie o transparencie wywieszonym przez waszego zgodowicza w kierunku koalicji Ksgks??
Pato 1908 Gang
ŁKSCwel
-
Skoro Widzewiacy wyśmiewają tutaj to co napisałem to wnioskuję że ich fc nie pochwalił się że taka sytuacja miała miejsce.
Jeżeli nie potraficie sami zweryfikować informacji które są tutaj wypisywane znaczy tylko że jesteście zwykłymi szczurami i gówno macie do gadania. Tyczy sie to i Widzewa i ŁKSU.
Co do Górnika to nie jest to dla nas na tyle bliska sprawa żebyśmy musieli zawierać tutaj jakiekolwiek stanowisko. j**** psy.
Jeżeli nie potraficie sami zweryfikować informacji które są tutaj wypisywane znaczy tylko że jesteście zwykłymi szczurami i gówno macie do gadania. Tyczy sie to i Widzewa i ŁKSU.
Co do Górnika to nie jest to dla nas na tyle bliska sprawa żebyśmy musieli zawierać tutaj jakiekolwiek stanowisko. j**** psy.
-
ŁKSC, dobrze słyszeć takie rzeczy, że kolejna ekipa dołącza do ''akcji''.
Gringoo pojawił się twój wpis(usunięty przez ciebie) jakoby Ruch miał jakieś afery kręcić. Ruch tylko napisał to co od dawna wiadomo czyli, że Noga był uczniem klasy policyjnej.
Gringoo pojawił się twój wpis(usunięty przez ciebie) jakoby Ruch miał jakieś afery kręcić. Ruch tylko napisał to co od dawna wiadomo czyli, że Noga był uczniem klasy policyjnej.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Ty pizdeczko ten ŁKSC to pedał od was który się podemnie podszywa , ale taki ulom jak ty i tak na to nie wpadnie.Janiol pisze:ŁKSC, dobrze słyszeć takie rzeczy, że kolejna ekipa dołącza do ''akcji''.
Pato 1908 Gang