Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Dleczego pa dla zgoda Baltyk Pogoń L.?
-
Chyba wymiana pokoleń ale nie jestem do końca pewny.
-
odnosnie ostatniej akcji Wisła&Ruch vs Legia i koalicjanci:
oprocz samej (L) oraz Zaglebia, Radomiaka byli z nimi przedstawiciele jakiejs innej ekipy i nie byla to Olimpia Elblag - prawda czy farmazon?
oprocz samej (L) oraz Zaglebia, Radomiaka byli z nimi przedstawiciele jakiejs innej ekipy i nie byla to Olimpia Elblag - prawda czy farmazon?
-
Prawda, Czuwaj.zxcvbnm123 pisze:odnosnie ostatniej akcji Wisła&Ruch vs Legia i koalicjanci:
-
Dlaczego Pogoń jeździła kiedyś wszyscy na biało skoro nie mają tych barw w swoim herbie. Wpływ byłej zgody z Warszawy? Pamiętam ich 10-15 lat temu, potrafili u siebie mieć bardzo wysoką frekwencje, na wyjazdy dobry skład z wysoką średnią wieku... no i wszyscy na biało.
-
Mnie ciekawi jak wygląda sytuacja na ternach Bielsko-Andrychów, odległość między miastami nie wielka a nie przypominam sobie by dochodziło do jakiś zgrzytów na lini BKS-Beskid czy Beskid-Tsp
-
Czy zdarzało się, żeby przy okazji meczów Legii flaga Pogoni wisiała obok flagi Zagłębia?
-
Zdarzało się, że były blisko siebie, przykład pierwszy z brzegu - http://archiwum.legionisci.com/photos05 ... 3_f146.jpgwolny_sluchacz pisze:Czy zdarzało się, żeby przy okazji meczów Legii flaga Pogoni wisiała obok flagi Zagłębia?
Czy flaga DH wisi celowo, żeby oddzielić ZS i PS, nie wiem. Ogólnie kilkanaście lat temu hasło "Legia, Pogoń, Zagłębie" było dosyć popularne, wymawiane raczej w kontekście ogólno-zgodowym, niż układów "h".
-
Jaką pojemność ma Górka?
-
Pytanie do osób z Rzeszowa bądź Stalowej Woli:
Jak Resovia zareagowała na "kryzysową narzeczoną" podczas meczu na którym obie ekipy (Sovia oraz Stalówka) zakończyły zgodę?
Jak Resovia zareagowała na "kryzysową narzeczoną" podczas meczu na którym obie ekipy (Sovia oraz Stalówka) zakończyły zgodę?
-
Od 1:23 sek. CO to za ekipa składa propozycję walki? https://www.youtube.com/watch?v=h8-trihe2lk
-
zapraszam wszystkich kibiców do tematu Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko i wytłumaczcie tym cwelą z górnika że racji nie maja !!!! j**** policyjne kurwisko marka nogi który to wyskoczy an IWT
-
Aferzyści ks ruch.wnukol1920 pisze:zapraszam wszystkich kibiców do tematu Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko i wytłumaczcie tym cwelą z górnika że racji nie maja !!!! j**** policyjne kurwisko marka nogi który to wyskoczy an IWT
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
-
Nie wiadomo,trzeba zapytać na bardziej kumatym forum kto właśnie z taką przyśpiewką na ustach proponuje walki. Tego typu przyśpiewki to raczej Pomorze,na południu proponują pod rytm "j****,j**** PZPN..." ,a na wschodzie pod "Czy już k**** zapomniałaś...". Tutaj wiadomo,na plus,że nie przez telefon i że na światłach a nie w czasie jazdy. A Ty co o tym sądzisz GONZALO???Gonzales88 pisze:Od 1:23 sek. CO to za ekipa składa propozycję walki? https://www.youtube.com/watch?v=h8-trihe2lk
-
Czy mógłby ktoś wkleić zdjęcie oprawy NAC Breda, którą poświęcili Polakom? Nie mogę znaleźć.
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
-
Wyobrażacie sobie w Polsce klub, który został założony przez policjantów, piłkarze są policjantami i większość kibiców stanowią policjanci wraz z rodzinami? Wydaje się abstrakcyjne. Otóż w Somalii w kraju uważanym za jeden z najbardziej przestępczych na świecie taki klub istnieje i jak możecie się domyślić jego kibice nie są kochani wśród społeczeństwa. Więcej do przeczytania tutaj:
[link]
[link]
-
no jak to a Wisła GTS Kraków ;)? A tak całkiem serio to niezły rozpierdol tam mają.oli1988 pisze:Wyobrażacie sobie w Polsce klub, który został założony przez policjantów, piłkarze są policjantami i większość kibiców stanowią policjanci wraz z rodzinami? Wydaje się abstrakcyjne. Otóż w Somalii w kraju uważanym za jeden z najbardziej przestępczych na świecie taki klub istnieje i jak możecie się domyślić jego kibice nie są kochani wśród społeczeństwa. Więcej do przeczytania tutaj:
[link]
-
Ma może ktoś reportaż z Derbów Górnik-Ruch wyprodukowany przez Canal+, w którym wystąpili ś.p. Zbigniew Religa i Barbara Blida, rok produkcji coś koło 2000 roku?
IGLOOPOL DĘBICA
-
Gwardia Koszalin i Gwardia Warszawa powstały po 1945r jako kluby milicyjne tylko z taką różnicą, że nie grali tam milicjanci.oli1988 pisze:Wyobrażacie sobie w Polsce klub, który został założony przez policjantów, piłkarze są policjantami i większość kibiców stanowią policjanci wraz z rodzinami? Wydaje się abstrakcyjne. Otóż w Somalii w kraju uważanym za jeden z najbardziej przestępczych na świecie taki klub istnieje i jak możecie się domyślić jego kibice nie są kochani wśród społeczeństwa. Więcej do przeczytania tutaj:
[link]
-
no i chyba nnie kibicowali im milicjanci ale również zwykli kibice. Tutaj mamy jasny kontrast przestępcze społeczeństwo vs policyjny klub z kibicami policjantami.LegionKing pisze:Gwardia Koszalin i Gwardia Warszawa powstały po 1945r jako kluby milicyjne tylko z taką różnicą, że nie grali tam milicjanci.oli1988 pisze:Wyobrażacie sobie w Polsce klub, który został założony przez policjantów, piłkarze są policjantami i większość kibiców stanowią policjanci wraz z rodzinami? Wydaje się abstrakcyjne. Otóż w Somalii w kraju uważanym za jeden z najbardziej przestępczych na świecie taki klub istnieje i jak możecie się domyślić jego kibice nie są kochani wśród społeczeństwa. Więcej do przeczytania tutaj:
[link]
-
Poszukuje w konkretnej jakości zdjęcia oprawy Legii ''Ziemia po której chodzisz...''
-
nie znalazłem lepszego, ale tu jest dobre ujęcie [link]whiskey pisze:Poszukuje w konkretnej jakości zdjęcia oprawy Legii ''Ziemia po której chodzisz...''
-
oli1988 pisze:Wyobrażacie sobie w Polsce klub, który został założony przez policjantów, piłkarze są policjantami i większość kibiców stanowią policjanci wraz z rodzinami? Wydaje się abstrakcyjne. Otóż w Somalii w kraju uważanym za jeden z najbardziej przestępczych na świecie taki klub istnieje i jak możecie się domyślić jego kibice nie są kochani wśród społeczeństwa. Więcej do przeczytania tutaj:
[link]
Ty jesteś ten cuntenti?
-
"Kosowo jest serbskie" nie było chyba klubu, który nie wywieszał w Polsce tego transparentu. Dziś Kosowo to miejsce w 94% zdominowane przez albańskich muzułmanów, mimo to istnieje w tym "kraju" klub który w 100% jest serbski. A jego kibice nie tylko pokazują to na trybunach ale również na ulicach (ot choćby walcząc z polskimi policjantami stacjonującymi w Kosowie).
[link]
[link]
-
czyli taka nasza Pogoń Lwów, czy na podobnej zasadzie ten klub jest w jakiś sposób wspierany przez Crvene albo Partizan?oli1988 pisze:"Kosowo jest serbskie" nie było chyba klubu, który nie wywieszał w Polsce tego transparentu. Dziś Kosowo to miejsce w 94% zdominowane przez albańskich muzułmanów, mimo to istnieje w tym "kraju" klub który w 100% jest serbski. A jego kibice nie tylko pokazują to na trybunach ale również na ulicach (ot choćby walcząc z polskimi policjantami stacjonującymi w Kosowie).
[link]
-
"tak się ku*** napinacie a po Giekse wydzwaniacie" czego dotyczyła ta przyśpiewka Zagłębia Sosnowiec w kierunku Pogoni Szczecin? O jaką sytuacje chodzi?
-
Górnik Zabrze nigdy nie wywiesił takiego transparentu, więc był taki klub.oli1988 pisze:"Kosowo jest serbskie" nie było chyba klubu, który nie wywieszał w Polsce tego transparentu. Dziś Kosowo to miejsce w 94% zdominowane przez albańskich muzułmanów, mimo to istnieje w tym "kraju" klub który w 100% jest serbski. A jego kibice nie tylko pokazują to na trybunach ale również na ulicach (ot choćby walcząc z polskimi policjantami stacjonującymi w Kosowie).
[link]
-
Jaka jest obecnie pojemność sektora gości w Wałbrzychu ?
-
No trzymając z Chorwatami, to taki transparent byłby nie na miejscu w przypadku Górnika.dres i kaptur pisze:Górnik Zabrze nigdy nie wywiesił takiego transparentu, więc był taki klub.
-
Na pewno Górnik nie wywiesił? Nie mogę nic teraz znaleźć, ale pamiętam jakieś internetowe spinki na ten temat, gdy relacje z Hajdukiem stały się mocniejsze.
-
Ma ktoś do sprzedania ewentualnie w pdf zina Zin Zinów ?
-
Trzymaj:whiskey pisze:Ma ktoś do sprzedania ewentualnie w pdf zina Zin Zinów ?
[link]
Września 100% Lech Poznań!
-
Wtedy jeszcze nie trzymaliAverno pisze:No trzymając z Chorwatami, to taki transparent byłby nie na miejscu w przypadku Górnika.dres i kaptur pisze:Górnik Zabrze nigdy nie wywiesił takiego transparentu, więc był taki klub.
-
był tu na forum kawałek rapowy (niekibicowski) w którym było duzo piłkarsko/kibicowskich wersów, było o Chelsea i coś o zgodach Floty Świnoujście, ale za c**** nie moge dojść co to było
-
-
Zapytam o flagi zgodowiczow.
Wczesniej pytalem w watku lodzkim, czemu flaga ŁKSu nie jest wieszana przez zgodowiczow Tyszan- odpowiedz: przy wiekszej liczbie ełkasiaków, jest wieszana.
Ktore kluby nie wieszaja flag swoich zgodowiczow na meczach?
Z tego co mozna zauwazyc, to Lech nie wiesza flag ani Arki, ani Cracovii.
Ktore kluby jeszcze nie wywieszaja flag swoich zgodowiczow na kazdym meczu?
Dla przykladu mojego klubu, Widzewa, flaga Ruchu byla zawsze wieszana pod Zegarem, niezaleznie ilu bylo Niebieskich na meczu.
Wczesniej pytalem w watku lodzkim, czemu flaga ŁKSu nie jest wieszana przez zgodowiczow Tyszan- odpowiedz: przy wiekszej liczbie ełkasiaków, jest wieszana.
Ktore kluby nie wieszaja flag swoich zgodowiczow na meczach?
Z tego co mozna zauwazyc, to Lech nie wiesza flag ani Arki, ani Cracovii.
Ktore kluby jeszcze nie wywieszaja flag swoich zgodowiczow na kazdym meczu?
Dla przykladu mojego klubu, Widzewa, flaga Ruchu byla zawsze wieszana pod Zegarem, niezaleznie ilu bylo Niebieskich na meczu.
-
czemu taki obrót sprawy Widzewa do Arki kiedyś grafy na Bałutach a dziś może sentyment ale w Gdańsku bez zmiany Widzew zawsze jeb..... a co do flag to zależy od zainteresowanych wasza też wisiała na Cichej do góry kołami :)
-
jak Legia wam wyjebała flagę to takich jest sto,ok zgodzę się z tym ale jak szalik to tysiące jest to też żadna zdobycz ,więc mam pytanie czy piórniki są do krojenia czy nie bo w nich pewnie z 50 mazaków
-
kto komu podprowadził flagę z bagażnika, bodajże na jakiejś stacji paliw i uciekł w szczere pole ?
(akcja z przed paru lat)
(akcja z przed paru lat)
-
Chodzi najprawdopodobniej o flagę Legii "Visitors" dźwigniętą przez WidzewHazard71 pisze:kto komu podprowadził flagę z bagażnika, bodajże na jakiejś stacji paliw i uciekł w szczere pole ?
(akcja z przed paru lat)