Pierwszy ogólnopolski zlot chuliganów forum kibice net
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Pierwszy ogólnopolski zlot chuliganów forum kibice net
Kiedyś musiało do tego dojść to nieuniknione. Zatem żeby się niepotrzebnie nie rozwodzić czekam na konstruktywne propozycje dotyczące szczegółów tego zlotu.Plan dnia,konkurencje i zabawy,lista zaproszonych,sparingi itp. Wydaje mi się,że z racji zasług,wodzirejem zlotu powinien zostać JP90%.
-
Re: Pierwszy ogólnopolski zlot chuliganów forum kibice net
Pomysł na duży plus, ale proponuję poczekać do kwietnia/maja aż się cieplej zrobi, wtedy można pyknąć jakiś okolicznościowy turniej na boisku, potem grill, piwerko i te sprawy.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
-
Zycze wam powodzenia :)
-
Pierwszy? A no teraz widze ze zalozyciel tematu zarejestrowany dopiero w 2014 wiec nie pamieta wesela u Piotrka198963. Pierwszy taniec mlodzi lecieli "labado" za bary a potem hardbass do rana przy spirytusie od uzytkownika TylkoFalubaz. Piekne czasy tego forum

-
Pierwszy,który dotyczy CHULIGANÓW forum kibice net. Nic wam nie ujmując,ale osoby z tego wesela to na pewno nie był pierwszy garnitur jakiejś ekipy ani żadni decyzyjni. Tym razem to ma być zlot prawdziwych hoolsów, rozpierdalaczy, którzy trzymają za mordę resztę kibiców na dzielni.Oto chodzi.
-
I ty myslisz ze osoby decyzyjne sie pojawia ? Szczerze w to watpiemyjster pisze:Pierwszy,który dotyczy CHULIGANÓW forum kibice net. Nic wam nie ujmując,ale osoby z tego wesela to na pewno nie był pierwszy garnitur jakiejś ekipy ani żadni decyzyjni. Tym razem to ma być zlot prawdziwych hoolsów, rozpierdalaczy, którzy trzymają za mordę resztę kibiców na dzielni.Oto chodzi.
-
Prawdziwy zlot ,odbył się dobre kilka lat temu ,za czasów murdocka ,Bomby i innych wariatów którzy "rządzili" wtedy forum .Ja nie byłem ,ale nawet pojawiła się relacja i fotki ze zlotu .Do tej pory ,nie wiem ,czy to nie był kit ,ale wszystko co opisali i "mobilizacja " na zlot wyglądały na realistyczne ;)
Tu podobny temat :
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... 3w#p392022
Tu podobny temat :
-
Zobaczysz przyjadą,tylko trzeba nagłośnić temat najlepiej na fejsbuku i na naszej klasie.DlugiPDW pisze:I ty myslisz ze osoby decyzyjne sie pojawia ? Szczerze w to watpiemyjster pisze:Pierwszy,który dotyczy CHULIGANÓW forum kibice net. Nic wam nie ujmując,ale osoby z tego wesela to na pewno nie był pierwszy garnitur jakiejś ekipy ani żadni decyzyjni. Tym razem to ma być zlot prawdziwych hoolsów, rozpierdalaczy, którzy trzymają za mordę resztę kibiców na dzielni.Oto chodzi.
-
Oj tak.S.J. pisze:Prawdziwy zlot ,odbył się dobre kilka lat temu ,za czasów murdocka ,Bomby i innych wariatów którzy "rządzili" wtedy forum .Ja nie byłem ,ale nawet pojawiła się relacja i fotki ze zlotu .Do tej pory ,nie wiem ,czy to nie był kit ,ale wszystko co opisali i "mobilizacja " na zlot wyglądały na realistyczne ;)
Tu podobny temat :
-"Monka to raper w lanerach".

-
Widze że wszyscy pozapominali legendarna impreze sylwestrowa :)
-
Nie widzisz ze ten temat to jedna wielka ironia?DlugiPDW pisze:I ty myslisz ze osoby decyzyjne sie pojawia ? Szczerze w to watpiemyjster pisze:Pierwszy,który dotyczy CHULIGANÓW forum kibice net. Nic wam nie ujmując,ale osoby z tego wesela to na pewno nie był pierwszy garnitur jakiejś ekipy ani żadni decyzyjni. Tym razem to ma być zlot prawdziwych hoolsów, rozpierdalaczy, którzy trzymają za mordę resztę kibiców na dzielni.Oto chodzi.
W świecie baranów jesteśmy wilkami!!!
-
U Latynoska ;D ?megidox pisze:Widze że wszyscy pozapominali legendarna impreze sylwestrowa :)

KAWAŁ C.H.U.J.A
-
oho, ferie w pełni;)
oj dzieciaki, dzieciaki...
oj dzieciaki, dzieciaki...
HUTNIK&MAZOVIA
-
Te forum dawno się skurwiło i nie jest już traktowane na poważnie XD ale lubie czasami poczytać te wszystkie wypociny i przepychanki na słowa hahaha
-
omatkocozaforum pisze:Te forum dawno się skurwiło i nie jest już traktowane na poważnie XD ale lubie czasami poczytać te wszystkie wypociny i przepychanki na słowa hahaha

ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
Ktos ma zdjecia z tego zlotu o ktorym mowa powyzej ?? Ktory to byl rok 2005/2006 ??
-
S.J. pisze:Prawdziwy zlot ,odbył się dobre kilka lat temu ,za czasów murdocka ,Bomby i innych wariatów którzy "rządzili" wtedy forum .Ja nie byłem ,ale nawet pojawiła się relacja i fotki ze zlotu .Do tej pory ,nie wiem ,czy to nie był kit ,ale wszystko co opisali i "mobilizacja " na zlot wyglądały na realistyczne ;)
Tu podobny temat :
to nie był kit :)
Chyba Łeba to była, rok ok 2006 -2007
-
Jeden zlot byl w Gdansku na wiosne 2006, drugi w wakacje w ...... Łebie lub Ustce ( pamiec juz nie ta )

-
Pierwsza impreza była chyba jeszcze wcześniej, jakoś 2003 rok, czasy "ŁKS najbardziej" i słynnej solówki Małpy z innym użytkownikiem, którego ksywy już nie pamiętam (do której chyba ostatecznie nie doszło:P). Forum było wówczas na domenie kibice.pl

-
solówka miała być z Bombą ;)Tam_1947 pisze:Pierwsza impreza była chyba jeszcze wcześniej, jakoś 2003 rok, czasy "ŁKS najbardziej" i słynnej solówki Małpy z innym użytkownikiem, którego ksywy już nie pamiętam (do której chyba ostatecznie nie doszło:P). Forum było wówczas na domenie kibice.pl