Koledze chodzi o trafienie w drodze na turniej do Jarosławia.donhichot pisze:Z tego co pamiętam to jednak byliście w porównywalnej liczbie.jr100 pisze:My z ZS tez wyszliśmy w mniejszej liczbie i nikt z Nas nie płakał. A katowanie tez było i co? Raz się coś "wielkiemu" Ruchowi przydazy i odrazu tysiąc adwokatów.
http://www.stadionowioprawcy.net/news/1 ... licji.html
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
donhichot pisze:Z tego co pamiętam to jednak byliście w porównywalnej liczbie.jr100 pisze:My z ZS tez wyszliśmy w mniejszej liczbie i nikt z Nas nie płakał. A katowanie tez było i co? Raz się coś "wielkiemu" Ruchowi przydazy i odrazu tysiąc adwokatów.
http://www.stadionowioprawcy.net/news/1 ... licji.html
mylisz ustawki, te o której mówią kibice KSGGKS odbyła się w liczbach 110 vs 150. Różnica zdecydowanie mniejsza niż w spotkaniu z Ruchem ale to akurat ma mniejsze znaczenie. Dużo ważniejszy jest fakt, że tamta walka była umawiana i koalicja miała czas na to by wystawić taki skład jaki chce, widać na tyle było ich tylko stać. Przedwczoraj natomiast to był czysty spontan i dość przypadkowe spotkanie na które lepiej była przygotowana Legia i koledzy.
-
KATOWICE'64
skad wy sie dzieciaki bierzecie?oli1988 pisze:tamta walka była umawiana i koalicja miała czas na to by wystawić taki skład jaki chce
Wiedzieliście o spotkaniu na kilka godzin przed.
-
KATOWICE'64
byłes tam z nami czy jak?oli1988 pisze:Wiedzieliście o spotkaniu na kilka godzin przed.
; )
coraz lepiej - wiem, wiem wam to wyszlo lepiej i duzo nie brakowalo
nadzialiscie sie jak 3 lata temu na Burowcu - samo zycie a szukanie tlumaczen nie ma zadnego sensu
bez odbioru
A dla mnie to wstyd i to podwójny, bo dostaliśmy od L&Z jak jakieś barany, a dwa, nie wierzę, że przypadkowo nas trafili. Coś się tutaj złego zadziało, jest nauka na przyszłość. Nasz skład jest naszym problemem, a nie kogoś innego.donhichot pisze:Bawi mnie euforia w jaką wpadły niektóre barany stąd po porażce Ruchu. Tak naprawdę ta walka pokazała jedynie, że Niebiescy mają jaja i nie kalkulują, przegrać w 2krotnie mniejszym składzie to żadna ujma, śmiem twierdzić że w takich proporcjach wygranie jest wręcz niemożliwe. Widzieli na co się szykują. Oczywiście liczba Ruchu to żaden problem Zagłębia i Legii i w żaden sposób nie ujmuje tej wygranej. Jestem przekonany, że ta porażka zadziała mobilizująco na PF i nie przydarzą im się już takie błędy jak jechanie gdzieś w 70 osobowym składzie a wtedy zobaczymy kto pokaże podobny honor co oni.
I jeszcze jedno - zaczyna nam bokiem wychodzić zgoda z Wisłą. Zainteresowani wiedzą.
-
Aspirant_Wojtek
A dla mnie wstydem jest to że nie jestes z ekipy a wypowiadasz się w imieniu PFki.
''zaczyna nam wychodzić bokiem zgoda z Wisła''
1.Nam tzn komu?? Tobie i komu jeszcze??
2.Zgoda??
''zaczyna nam wychodzić bokiem zgoda z Wisła''
1.Nam tzn komu?? Tobie i komu jeszcze??
2.Zgoda??
To co piszesz wszyscy wiedzą,ale nie każdy powie głośno.Ciekawe czy 'za ruchem' odniesie się do całego wydarzenia.Jego opinie są bardzo cenne.prism pisze: A dla mnie to wstyd i to podwójny, bo dostaliśmy od L&Z jak jakieś barany, a dwa, nie wierzę, że przypadkowo nas trafili. Coś się tutaj złego zadziało, jest nauka na przyszłość. Nasz skład jest naszym problemem, a nie kogoś innego.
I jeszcze jedno - zaczyna nam bokiem wychodzić zgoda z Wisłą. Zainteresowani wiedzą.
-
Pająk Spajder
Ktoś z Zagłebia w innym temacie pisał, że wisła od razu wypierdoliła zostawiając Ruch. Prawda to?
Nie ma co tutaj rozstrzasac tematu i niepotrzebnie się kłócić. Wygrana L i Z a dla R i W szacunek za podjęcie walki. W ogólnym rozrachunku mimo wszystko samo Zagłębie wypada zdecydowanie gorzej niż Ruch. W ostatnim czasie mieli dwukrotnie szansę sprawdzić się z Chorzowianami jednak odmówili - brak podjęcia walki niż przegrana w walce jest o wiele gorsza i tu chyba każdy przyzna rację .
To że w Krakowie jako całokształt nie ma ludzi do bicia i nie zapewnią takiego wsparcia liczonego w setkach, na niektóre wyjazdy jak Widzew może zaważyć kiedyś w przyszłości.prism pisze:A dla mnie to wstyd i to podwójny, bo dostaliśmy od L&Z jak jakieś barany, a dwa, nie wierzę, że przypadkowo nas trafili. Coś się tutaj złego zadziało, jest nauka na przyszłość. Nasz skład jest naszym problemem, a nie kogoś innego.donhichot pisze:Bawi mnie euforia w jaką wpadły niektóre barany stąd po porażce Ruchu. Tak naprawdę ta walka pokazała jedynie, że Niebiescy mają jaja i nie kalkulują, przegrać w 2krotnie mniejszym składzie to żadna ujma, śmiem twierdzić że w takich proporcjach wygranie jest wręcz niemożliwe. Widzieli na co się szykują. Oczywiście liczba Ruchu to żaden problem Zagłębia i Legii i w żaden sposób nie ujmuje tej wygranej. Jestem przekonany, że ta porażka zadziała mobilizująco na PF i nie przydarzą im się już takie błędy jak jechanie gdzieś w 70 osobowym składzie a wtedy zobaczymy kto pokaże podobny honor co oni.
O propozycji równych liczb ze strony Ruchu nie napisałem słowa. Po drugie sam przyznales że przy okazji turnieju raz odmawiają co w dalszym ciągu stawia ich w gorszym świetle. A po trzecie o tym że nie wszysztko jest pisane w internecie doskonale wiem i pamiętaj że działa to w dwie strony . Więcej obiektywizmukutanol pisze:Zagłębie odmówiło raz z okazji turnieju Mazura i wberw oświadczeniu Ruch nie proponował liczb co napisała to osoba z ZSH.okospoko pisze:Nie ma co tutaj rozstrzasac tematu i niepotrzebnie się kłócić. Wygrana L i Z a dla R i W szacunek za podjęcie walki. W ogólnym rozrachunku mimo wszystko samo Zagłębie wypada zdecydowanie gorzej niż Ruch. W ostatnim czasie mieli dwukrotnie szansę sprawdzić się z Chorzowianami jednak odmówili - brak podjęcia walki niż przegrana w walce jest o wiele gorsza i tu chyba każdy przyzna rację .
Pewnie gdyby L albo ZS dawało oficjalne relacje jak niektórzy w sprawach kto komu odmówił to Twój post wyglądał by całkowicie inaczej. Mniej czytania fanpejdży proponuje.
panowie bez zazdrości. Każdy kto się obraca w temacie, ba, nawet ten co się nie obraca wie, że lepiej wyjść i dostać niż nie wyjść w ogóle. 60 osób przewagi jest nie do przeskoczenia jeżeli mówimy o konkretnych ekipach. Nie ma już sensu dalej ciągnąć dyskusji na ten temat, brawo dla koalicji L i ZS za wygraną, dla nas plus za wyjście. Niech się dzieje !!
Oczywiście to wydarzenie nie przyniosło chwały,ale nie zapominaj że to był turniej organizowany przez miasto.okospoko pisze:O propozycji równych liczb ze strony Ruchu nie napisałem słowa. Po drugie sam przyznales że przy okazji turnieju raz odmawiają co w dalszym ciągu stawia ich w gorszym świetle. A po trzecie o tym że nie wszysztko jest pisane w internecie doskonale wiem i pamiętaj że działa to w dwie strony . Więcej obiektywizmukutanol pisze:Zagłębie odmówiło raz z okazji turnieju Mazura i wberw oświadczeniu Ruch nie proponował liczb co napisała to osoba z ZSH.okospoko pisze:Nie ma co tutaj rozstrzasac tematu i niepotrzebnie się kłócić. Wygrana L i Z a dla R i W szacunek za podjęcie walki. W ogólnym rozrachunku mimo wszystko samo Zagłębie wypada zdecydowanie gorzej niż Ruch. W ostatnim czasie mieli dwukrotnie szansę sprawdzić się z Chorzowianami jednak odmówili - brak podjęcia walki niż przegrana w walce jest o wiele gorsza i tu chyba każdy przyzna rację .
Pewnie gdyby L albo ZS dawało oficjalne relacje jak niektórzy w sprawach kto komu odmówił to Twój post wyglądał by całkowicie inaczej. Mniej czytania fanpejdży proponuje.
To że przez organizacje, wielu kibiców traktuje ten turniej jak sparing i nie było na nim chetnych do bicia to błąd, ale nie podnoś tego wydarzenia do rangi zasadzki na trasie czy wjazdu pod stadion.Bo piłkarzy tam było wiecej niż gości +18. Co oczywiście nie jest problemem Ruchu i kolegów. http://zaglebie.eu/pub/587bd378b555f
O propozycji równych liczb ze strony Ruchu nie napisałem słowa. Po drugie sam przyznales że przy okazji turnieju raz odmawiają co w dalszym ciągu stawia ich w gorszym świetle. A po trzecie o tym że nie wszysztko jest pisane w internecie doskonale wiem i pamiętaj że działa to w dwie strony . Więcej obiektywizmu[/quote]
Nie wiem po co komentujesz pewne sprawy skoro oby dwoje wiemy, że c**** o nich wiesz. Mniej fanpejdży.
Bez odbioru[/quote]
Całe szczęście że ty wszystko wiesz i ze odniosles się do mojej odpowiedzi. Nie rozumie tylko po c*** nawiazujesz dyskusję skoro na końcu peuntujesz je stwierdzeniem z którego wynika że - wszystko wiem a ty nic ale nie będę odpowiadał. Wyluzuj trochę bo spięty jesteś za bardzo
Nie wiem po co komentujesz pewne sprawy skoro oby dwoje wiemy, że c**** o nich wiesz. Mniej fanpejdży.
Bez odbioru[/quote]
Całe szczęście że ty wszystko wiesz i ze odniosles się do mojej odpowiedzi. Nie rozumie tylko po c*** nawiazujesz dyskusję skoro na końcu peuntujesz je stwierdzeniem z którego wynika że - wszystko wiem a ty nic ale nie będę odpowiadał. Wyluzuj trochę bo spięty jesteś za bardzo
-
Pająk Spajder
Rusz łbem, gdybym napisał to w innym temacie, to mógłbym napisać to tu jeszcze raz zamiast pytać i dostać szybką odpowiedź, że to farmazon jeśli to nieprawda, ale jakoś jeszcze nikt nie zaprzeczył....
A napisał to wasz ulubieniec z ZS, który tu często wklejał ten filmik: https://www.youtube.com/watch?v=h2c87jFPg4k
Napewno kojarzysz o kogo chodzi :)
A napisał to wasz ulubieniec z ZS, który tu często wklejał ten filmik: https://www.youtube.com/watch?v=h2c87jFPg4k
Napewno kojarzysz o kogo chodzi :)
-
nikt ważny
Wisła z Ruchem charakterni do końca, pod koniec walki pare osób robi cofkę, nic poza tym. Dobrze ktoś to napisał, WSH to co podziobali to podziobali i zawsze będzie o tym pamiętać każdy dlatego nikt nie ma prawa szanować tej ekipy, Ruch ich wprowadza w pakt poznański, zobaczymy jak długo to potrwa. Podwójny szacunek dla Ruchu, może się okazać że te WRWE niektóre ekipy uratuje od kosy. ;)
Mam nadzieję, że to sarkazm :Dfonobar pisze:To że w Krakowie jako całokształt nie ma ludzi do bicia i nie zapewnią takiego wsparcia liczonego w setkach, na niektóre wyjazdy jak Widzew może zaważyć kiedyś w przyszłości.prism pisze:A dla mnie to wstyd i to podwójny, bo dostaliśmy od L&Z jak jakieś barany, a dwa, nie wierzę, że przypadkowo nas trafili. Coś się tutaj złego zadziało, jest nauka na przyszłość. Nasz skład jest naszym problemem, a nie kogoś innego.donhichot pisze:Bawi mnie euforia w jaką wpadły niektóre barany stąd po porażce Ruchu. Tak naprawdę ta walka pokazała jedynie, że Niebiescy mają jaja i nie kalkulują, przegrać w 2krotnie mniejszym składzie to żadna ujma, śmiem twierdzić że w takich proporcjach wygranie jest wręcz niemożliwe. Widzieli na co się szykują. Oczywiście liczba Ruchu to żaden problem Zagłębia i Legii i w żaden sposób nie ujmuje tej wygranej. Jestem przekonany, że ta porażka zadziała mobilizująco na PF i nie przydarzą im się już takie błędy jak jechanie gdzieś w 70 osobowym składzie a wtedy zobaczymy kto pokaże podobny honor co oni.
jak ja sie ciesze ze nie mam teraz "nastu" lat i nie musze z bliska przygladac sie temu co sie dzieje w swiecie "kibicowskim", te rozkminki, wklejanie "bialek", filmiki, rzucanie nazwiskami i ksywami na prawo i lewo, sami sie swiadomie lub nieswiadomie stajecie konfiturami wrzucajac wszystko do ogolnodostepnej sieci, teraz jeden z drugim wąsem ma rozkminine wszystkie ekipy tylko na podstawie facebooka gdzie kazdy zostawia jakies slady i nic nikomu nie da uzywanie ksyw na fb czy blokowanie "obcych"
....dramaty dnia powszedniego to bez apelacyjna racja.....a tendencja jest pikująca jeszcze bardziej w otchłań normalnościCwiQ pisze:jak ja sie ciesze ze nie mam teraz "nastu" lat i nie musze z bliska przygladac sie temu co sie dzieje w swiecie "kibicowskim", te rozkminki, wklejanie "bialek", filmiki, rzucanie nazwiskami i ksywami na prawo i lewo, sami sie swiadomie lub nieswiadomie stajecie konfiturami wrzucajac wszystko do ogolnodostepnej sieci, teraz jeden z drugim wąsem ma rozkminine wszystkie ekipy tylko na podstawie facebooka gdzie kazdy zostawia jakies slady i nic nikomu nie da uzywanie ksyw na fb czy blokowanie "obcych"
-
_Southern_Poland_
:D Miałem pisać to samo:)CwiQ pisze:jak ja sie ciesze ze nie mam teraz "nastu" lat i nie musze z bliska przygladac sie temu co sie dzieje w swiecie "kibicowskim", te rozkminki, wklejanie "bialek", filmiki, rzucanie nazwiskami i ksywami na prawo i lewo, sami sie swiadomie lub nieswiadomie stajecie konfiturami wrzucajac wszystko do ogolnodostepnej sieci, teraz jeden z drugim wąsem ma rozkminine wszystkie ekipy tylko na podstawie facebooka gdzie kazdy zostawia jakies slady i nic nikomu nie da uzywanie ksyw na fb czy blokowanie "obcych"
Dostać dostali,ale weź pod uwagę to że w odwrotnej sytuacji Zagłębie czy Legia nigdy by nie wyszli w takiej dysproporcji liczbowej!MENTOL1 pisze:Ruch dostał kare chyba nie musze pisac za co byli kozakami przed halą gdzie ekipy nie było to teraz mają po bani.
Pamiętam jak Ruch przyjechał do Bielska na mecz z Tsp(mecz oglądany zza płotu).BKS&ZS zaproponowali walkę,lecz wśród Chorzowskich nie było praktycznie nikogo z ekipy.Ktoś z Ruchu zaproponował,że z Chorzowa dojedzie kilkadziesiąt osób i mogą się ciulać w równych liczbach,ale BKS&ZS już na taki warunek nie przystali.
Lepiej napiszcie kto sobie nuci w piekarskim szpitalu BOLI MNIE NOGA W BIODRZE... i nie potrafi pogryźć bułki dobrze.
Speedy no jak dla mnie to nie mieli opcji jeśli chcieli wyjść z twarzą. Jak to mówił kiedyś Churchill mieli do wyboru wojnę albo hańbę, i wybrali przegraną wojnę zamiast hańby (odwrotnie jak Anglicy, którzy wybrali hańbę a wojny i tak nie uniknęli) To co ty mówisz, że inni się wykręcali to coś innego jak się dzwoni i umawia na bitke, wtedy są opcje że się nie zebraliśmy, że mamy inne plany, że nas policja zatrzymała itp. Tutaj stanęli oko w oko i jeśli Ruch chciał zachować swój status czołówki (h) w Polsce czy tam nawet jak niektórzy chcą nr 1, to musieli się zgodzić. Napięcie pomiędzy Ruchem a LiSem było duże ze względu na zaczepki Ruchu i LiS nie mógł nie wykorzystać okazji. Tak więc Ruch zachował się tak jak należy, pewnie są charakterni ja im tego nie ujmuje, ale robienie z tego ich "wyjścia" cnoty moim zdaniem to przesada. Pozatym tak naprawdę nie wiemy czy była w ustaleniach mowa kogo ile jest, czy po prostu była umówiona logistyka starcia na trudnym terenie (autostrada) i Ruch był przekonany, że i tak dadzą radę.
Jazdan pisze:Lepiej napiszcie kto sobie nuci w piekarskim szpitalu BOLI MNIE NOGA W BIODRZE... i nie potrafi pogryźć bułki dobrze.
nie za twoją sprawa ciulu wiec się tak nie podniecaj
2 tygodnie wcześniej Zagłębie odmawia walki Ruchowi więc jak widać są inne opcje. Skończ filozofować.espana pisze:Speedy no jak dla mnie to nie mieli opcji jeśli chcieli wyjść z twarzą. Jak to mówił kiedyś Churchill mieli do wyboru wojnę albo hańbę, i wybrali przegraną wojnę zamiast hańby (odwrotnie jak Anglicy, którzy wybrali hańbę a wojny i tak nie uniknęli) To co ty mówisz, że inni się wykręcali to coś innego jak się dzwoni i umawia na bitke, wtedy są opcje że się nie zebraliśmy, że mamy inne plany, że nas policja zatrzymała itp. Tutaj stanęli oko w oko i jeśli Ruch chciał zachować swój status czołówki (h) w Polsce czy tam nawet jak niektórzy chcą nr 1, to musieli się zgodzić. Napięcie pomiędzy Ruchem a LiSem było duże ze względu na zaczepki Ruchu i LiS nie mógł nie wykorzystać okazji. Tak więc Ruch zachował się tak jak należy, pewnie są charakterni ja im tego nie ujmuje, ale robienie z tego ich "wyjścia" cnoty moim zdaniem to przesada. Pozatym tak naprawdę nie wiemy czy była w ustaleniach mowa kogo ile jest, czy po prostu była umówiona logistyka starcia na trudnym terenie (autostrada) i Ruch był przekonany, że i tak dadzą radę.
espana pisze: Pozatym tak naprawdę nie wiemy czy była w ustaleniach mowa kogo ile jest, czy po prostu była umówiona logistyka starcia na trudnym terenie (autostrada) i Ruch był przekonany, że i tak dadzą radę.
no ku*** faktycznie nie widać ile nas mogło być skoro do nas podjechali i z nami gadali do tego podajac swoja liczbe, nie wpierdalaj sie filozofie w nie twoje sprawyespana pisze:Są zebrani i podjeżdża jedno auto LiS (relacja Ruchu) proponują Ruchowi bitke.
Tak czytam o tej walce Ruchu i Wisły z koalicją i same ohhhy i ahhy, nie byłem tam więc się nie wypowiadam czy postawa ich była godna podziwu tylko panowie z Ruchu, czytam też wasze posty odnośnie np. waszej kosy jaką jest koalicja zabrzańsko-katowicka i pamiętam jak nabijaliście się, wyśmiewaliście porażkę z tą samą koalicją z jaką wy teraz doznaliście porażki, owszem proporcje były inne ale o ile mnie pamięć nie myli ta z Zabrza i Katowic też była w mniejszości. Nie czujecie hipokryzji?
Dużo jest niestety prawdy w opowieściach Gieksiarzy o was, że żyjecie wielkim, niepokonanym Ruchem gdzie rzeczywistość jest zgoła inna.
Dużo jest niestety prawdy w opowieściach Gieksiarzy o was, że żyjecie wielkim, niepokonanym Ruchem gdzie rzeczywistość jest zgoła inna.
Juz było pisane, taki jest Ruch - zawsze sztywniutko, charakternie do końca, nigdy ze sprzętem, tylko gole łapy, zero porażek, a nawet jak tak to zawsze sie znajda jakies powodu zeby jednak to była wygrana. Mysle ze jakby Niebiescy mogli brać udział w 2 wojnie światowej to by sami ja wygrali..biohazard pisze:Tak czytam o tej walce Ruchu i Wisły z koalicją i same ohhhy i ahhy, nie byłem tam więc się nie wypowiadam czy postawa ich była godna podziwu tylko panowie z Ruchu, czytam też wasze posty odnośnie np. waszej kosy jaką jest koalicja zabrzańsko-katowicka i pamiętam jak nabijaliście się, wyśmiewaliście porażkę z tą samą koalicją z jaką wy teraz doznaliście porażki, owszem proporcje były inne ale o ile mnie pamięć nie myli ta z Zabrza i Katowic też była w mniejszości. Nie czujecie hipokryzji?
-
Blau Kattowitz
Kto wyśmiewał porażkę koalicji? Ludzie z ekipy Ruchu czy może masz na myśli tych kilku internetowych napinaczy,którzy się tutaj popisują a w realnym świecie nic nie znaczą?biohazard pisze:Tak czytam o tej walce Ruchu i Wisły z koalicją i same ohhhy i ahhy, nie byłem tam więc się nie wypowiadam czy postawa ich była godna podziwu tylko panowie z Ruchu, czytam też wasze posty odnośnie np. waszej kosy jaką jest koalicja zabrzańsko-katowicka i pamiętam jak nabijaliście się, wyśmiewaliście porażkę z tą samą koalicją z jaką wy teraz doznaliście porażki, owszem proporcje były inne ale o ile mnie pamięć nie myli ta z Zabrza i Katowic też była w mniejszości. Nie czujecie hipokryzji?
Dokładnie tak jak pisze Blau Kattowitz.
Natomiast co do Gieksy to trzeba przypomnieć że swego czasu mieli możliwość sprawdzić się 10x10 ale ostatecznie uznali że z R się biją. Widać pobyt w Tatrach nie wpłynął na nich najlepiej.
Natomiast co do Gieksy to trzeba przypomnieć że swego czasu mieli możliwość sprawdzić się 10x10 ale ostatecznie uznali że z R się biją. Widać pobyt w Tatrach nie wpłynął na nich najlepiej.
No czemu, no?
Brygada w sumie każda wymówka jest dobra by się nie ciulać.Przecież wy nawet próbowaliście wmawiać że Ruch celowo tam wjechał żeby tylko uniknąć tej umawianej bitki.
no ale w temacie 10na10 mają rację akurat bo poszliśmy wam na ręce w każdym aspekcie zebyscie tylko wyszli a i tak się posraliscie i wymowka jest wjazd na obóz. Trzeba się było bić na ręce a nie strzelać. Podobne wymówki jak Piast do Górnika. My z nimi nie bo oni nie honorowi. Śmieszne
Można prosić kogoś z Rakowa na pw?
-
old school CRBB
Szacunek za wyjście, przypmina mi to podobną sutuację tylko z ŁKSem, choć dla was niebyło katowania pokonanych.timo pisze:Dostać dostali,ale weź pod uwagę to że w odwrotnej sytuacji Zagłębie czy Legia nigdy by nie wyszli w takiej dysproporcji liczbowej!MENTOL1 pisze:Ruch dostał kare chyba nie musze pisac za co byli kozakami przed halą gdzie ekipy nie było to teraz mają po bani.
-
Na_lajcie
Dobra skończcie już o tym.
A tak nawiasem, to czy kojarzy ktoś walkę, w której ekipa będąca w mniejszości oklepała ekipę będącą w większości ? Nie mówię tu o akcjach 5 na 7 itp. Mam na myśli konkretniejsze liczby.
A tak nawiasem, to czy kojarzy ktoś walkę, w której ekipa będąca w mniejszości oklepała ekipę będącą w większości ? Nie mówię tu o akcjach 5 na 7 itp. Mam na myśli konkretniejsze liczby.
KSGKS obili wracające Zagłębie z Pogoni Szczecin i GKS Tychy, ale nie pamiętam skąd tyscy wracali(akcja sprzętowa)Na_lajcie pisze:Dobra skończcie już o tym.