Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany

sokół

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: sokół »

wybaczcie, tak mnie rozbawił ten komunikat SP, że muszę wrzucić tu ten tekst, lepiej nie dało się tego ująć.. :D

''Ale mało tego. Znaleźli również bardzo cwany sposób (równie cwany, jak wchodzenie na mecz przez dziurę w płocie), na nabycie karnetu. Otóż jak brzmi komunikat: „Jeśli nie masz funduszu na karnet – zapisz się do Cosinusa. Szkoła jest NIEOBOWIĄZKOWA I BEZPŁATNA, a w zamian za zapisanie otrzymasz CAŁKOWICIE DARMOWY karnet wiosenny”. Tłumacząc na j. polski:

– zapisz się do Cosinusa, a pójdziesz tam dwa razy, czyli pierwszy i ostatni, a to znaczy, że edukacja ci nie grozi
– zapiszesz się za darmo
– dostaniesz za to karnet
– klub nie dostanie w całości twojej gotówki, ale pewnie jakiś procent tej kwoty, wynikający z twojego zapisu do szkoły, w której nigdy się nie znajdziesz...

Myślę, że ta logika daje podstawy, by stwierdzić że ełkaesiacy znaleźli nową „dziurę w płocie” na miarę swoich możliwości i XXI wieku!''

http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/t ... ia-mature/
iparts.pl
daleko

Post autor: daleko »

Chyba nie zaczailes o co chodzi.
Takie cosinus to jest okradanie a nie pomoc dla klubu. Pewnie jakis procent klub dostanie bo pewnie cosinus jakies dofinansowania ma od ucznia ale serio?

Jeszcze raz zapytam czy bedzie gdzies podana liczba tych karnetow SP?
Ciekawi mnie ile trzeba kupic tych karnetow zeby mianowac sie najbardziej fanatycznym osiedlem w miescie.

@Mistrzuniu
Te zdjecie bylo zrobione przy zwiedzaniu stadionu przy stanowisku klubu z pamiatkami. Noe jest to sklep kibicow. W czasie zwiedzania podobno przez stadion przewinelo sie okolo 7 tys ludzi wiec i dwoch psow nie dziwi mnie jakos
polakmaly

Post autor: polakmaly »

old school CRBB pisze:
cobytu pisze:Derby bez ŁKS to bedzie wielki c*** a nie derby.Z tym to sie zgodza chyba wszyscy
Potwierdzam, lepszy był doping na derbach z Budowlanymi na siatce niż na tych bez Widzewa .
pytanie do osób z Łodzi ci Budowlani to jakaś ogarnięta grupa czy janki z siatki? Bardziej pro Widzew czy pro ŁKS?
does.not.matter
Kontakt:

Post autor: does.not.matter »

Nie wiem czemu posta w sprawie karnetów u was kierujesz w moją stronę. Nie zabierałem głosu w tej sprawie i nie mam zamiaru zabierać. A że ludziom różnie układa się w życiu, wiem o tym bardzo dobrze.
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Post poszedł w odpowiedzi na Twoje wyjaśnienia. Może ciut niefortunnie trafił do Ciebie. Miał tylko pokazać niektórym(niekoniecznie Tobie)jak to wszystko wygląda. I tak na nawet najbardziej banalny temat nie będzie zgody obu stron. Każdy podkoloryzuje na swoje i tyle byle niby jakoś dopiec rywalowi. Koniec tematu bo każdy kończy się tak samo,to tylko internet.
StareBałuty1908

Post autor: StareBałuty1908 »

piąty dan pisze:Liczba sprzedanych karnetów na Widzewie podziałała na tyle mobilizująco na rywala że aż postanowili usuwać z życia osiedlowego tych co nie zakupią karnetów.Wzorem SP poszły też inne Łksiackie osiedla??

W sumie trochę to takie mobilizowanie na siłę ale każdy ma jakieś swoje sposoby.
Nie poszły.
WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma »

Interesujące jest to nagłe zainteresowanie karnetami z waszej strony, troche późno i bez polotu, ale macie się od kogo uczyć, jak w wielu innych aspektach to bywało, może to kiedyś przyniesie dla was wymierny skutek, a tak na razie pozostaje "nowoczesna dziura w płocie".
StareBałuty1908

cbc1910 pisze:
StareBałuty1908 pisze: Beka natomiast była, również w moim przypadku, że M skakał jak panienka (nie obrażając M) od SLD po PiS, przyznacie, że dwa różne bieguny polityczne... Ale domyślam się, że cel uświęcił środki, macie co chcieliście.

.
to może zacznij czytać to co piszesz zanim klikniesz "wyślij"
Moja wypowiedź stanowi całość z tym niepogrubionym przez ciebie fragmentem. Więc może przeczytaj najpierw co cytujesz ?
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Wasze karnety to wasza sprawa. Tylko ile się nasłuchałem i naczytałem waszych komentarzy na nasz temat. O sprzedaży fundowanych po 80 pln,że to tanio i potem nam nie starczy kasy na opłaty. Teraz wy robicie nakretke na karnety dedykowane po 70 pln. Tylko nikt z was nie pisał,że mamy 100 supervipów po około 2 tysiące pln czy kilkaset sprzedanych vipów. Macie teraz mobilizacje i na pewno jakiś wpływ na to miała nasza rekordowa sprzedaż. Mało kto z nas spodziewał się takiej liczby,a co dopiero kibice Łks-u. Jeszcze dodam ,że na zegar ponad 70% karnetów sprzedanych, a jeszcze dojdzie sporo z list :-).
MISTRZ1908

WidzewskaCharyzma pisze:Interesujące jest to nagłe zainteresowanie karnetami z waszej strony, troche późno i bez polotu, ale macie się od kogo uczyć, jak w wielu innych aspektach to bywało, może to kiedyś przyniesie dla was wymierny skutek, a tak na razie pozostaje "nowoczesna dziura w płocie".
Dziękujemy Wam Nasi nauczyciele,stwórcy wszystkiego co jest rozumiane pod pojęciem ruch kibicowski. Zawsze będziecie Naszym niedoścignionym wzorem we wszystkim. Po tym co napisałeś to nie wiem czy się nie powiesić bo sprawiłeś mi przykrość,myślę,że to stwierdzenie będzie miało duży wpływ na ŁKS. Po tym ciosie prawdy środowisko się nie podniesie.
old school CRBB

Post autor: old school CRBB »

polakmaly pisze:
old school CRBB pisze:
cobytu pisze:Derby bez ŁKS to bedzie wielki c*** a nie derby.Z tym to sie zgodza chyba wszyscy
Potwierdzam, lepszy był doping na derbach z Budowlanymi na siatce niż na tych bez Widzewa .
pytanie do osób z Łodzi ci Budowlani to jakaś ogarnięta grupa czy janki z siatki? Bardziej pro Widzew czy pro ŁKS?
W mieście Łodzi albo nie interesujesz się sportem z zasady albo ostatecznie musisz opowiedzieć się za jednym z dwóch klubów. Kibice budowlanych to jak ich nazwałeś,, janki z siatkówki,, choć napewno mają swoje sympatie piłkarskie. Nie jest im bliżej ani do ŁKS-u ani do Widzewa . To tak jakbym zapytał czy kibicom twojego klubu bliżej do Zrębu czy WKS Zakopane( skoki). Są fanami woih siatkarek i tyle.
Master1

Post autor: Master1 »

Zobaczymy na koniec,a zdania o patologii z kałesu nie zmienie. 100% trafny jest też ten felieton Twardego kibola z młyna ,na Widzewtomy.net. Cala prawda o gali i metodach parchow na dostanie się za darmoche na mecz
cbc1910

Post autor: cbc1910 »

StareBałuty1908 pisze:
cbc1910 pisze:
StareBałuty1908 pisze: Beka natomiast była, również w moim przypadku, że M skakał jak panienka (nie obrażając M) od SLD po PiS, przyznacie, że dwa różne bieguny polityczne... Ale domyślam się, że cel uświęcił środki, macie co chcieliście.

.
to może zacznij czytać to co piszesz zanim klikniesz "wyślij"
Moja wypowiedź stanowi całość z tym niepogrubionym przez ciebie fragmentem. Więc może przeczytaj najpierw co cytujesz ?
Twoja wypowiedź sugeruje że Markwant zmieniał radykalnie swoje poglądy polityczne tylko po to żeby dostać się do RM - tłumaczę że nie o zmianę poglądów tu chodzi tylko o startowanie w wyborach z listy danej partii a Ty dalej swoje.
Bez odbioru.
sokół

Post autor: sokół »

ten cossinus to po prostu kolejna dziura w płocie, ludzie którzy całe życie wchodzili na mecze za darmo znaleźli nowy sposób, taka mentalność. bo ile osob tak naprawde nie uzbierałoby tej stówki z groszem na karnet w 3 miesiące? na pewno mniej , niż przybędzie ''uczniów'' w cossinusie :D

ale rozumiem tą waszą mobilizacje, wszak wstyd kupić o 10 tysięcy karnetów mniej niż lokalny rywal a jest na to szansa
MISTRZ1908

Każdy ma swoje metody. Dodatkowo tak ciśniecie na Cosinus, a to sponsor Waszych marnych koszykarek. Ciekawe ma się sprawa,że chcieliście również skorzystać z takiego czegoś jak zapisanie do szkoły=karnet. Popytajcie tych ogarniających. Niestety szkoła nie była zainteresowana. Tak na rozluźnienie
Obrazek
MISTRZ1908

Widzisz. "Punkt widzenia zależy...". Nas śmieszą Ci Wasi klienci w sklepie, a Was wyłapane kilka zdań z grafiki.
Łysy80

Post autor: Łysy80 »

MISTRZ1908 pisze:Widzisz. "Punkt widzenia zależy...". Nas śmieszą Ci Wasi klienci w sklepie, a Was wyłapane kilka zdań z grafiki.

Sam dobrze wiesz ze naciągasz mocno rzeczywistość jeśli chodzi o tych "klientów".
Co do grafiki i akcji SP to uważam że to Wasza sprawa w jaki sposób namawiacie ludzi do kupna/nabycia karnetu. Ale właśnie po tej akcji widać że boli Was to jaką liczbę karnetów sprzedaliśmy. To moje zdanie więc proszę bez jakiejś wielkiej spiny.
MISTRZ1908

Tak napisałeś i tak musi być. Może zorientuj się najpierw. Bo mało brakowało, a byście świętowali największy marketingowy sukces na darmowe karnety z Cosinusa. O piwie to już się nie wypowiadam. Kończę. A wy dalej bijcie piane. Jak już wspomniałem. Wole 500karnetów osób,które mają pojęcie o kibicowaniu. Bo u Was to niby taki tłum, a 90%to zwykli oglądacze. Nawet flag nie ma kto wozić. Jeszcze nieraz gorzko zapłaczecie. Elo.
rozpierdol

Post autor: rozpierdol »

Jak to mówią każdy orze jak może.

Najbardziej optymistyczne prognozy nie wskazywały na to,że pójdzie tyle karnetów i nikt z kibiców Łksu się tego nie spodziewał jak zostaną zmiażdżeni na tym polu.
Niedawno jeszcze było forsowane zdanie wśród kibiców Łksu że c*** tam z frekwencją na Widzewie,c*** z karnetami,bo przecież oni mają grupę fanatyków i tyle.
Komunikat SP pokazał jednak,że wcale tak do końca nie jest.

@Mistrz1908,dzielnie widać próbujesz zastąpić rabina.
StareBałuty1908

daleko pisze:
StareBałuty1908 pisze: Można znać szczegóły waszej akcji karnetowej ? Tzn. zniżki, promocje, gdzie były rozprowadzane itd., o ile to nie tajemnica oczywiście. Pytanie bez napinki.
Informacje ogolnie dostepne.
Przedluzenie karnetu bylo 15%
Osiedla i FC do 100km 10% powyzej 100 km 20% powyzej 200 km 30% (dla osob zapisujacych sie na listy)
Karta kibica byla za free do konca roku teraz 10 zl
Tyle co pamietam z glowy.
A kupno to internet i siedziba kluba. Dla osob ktore jeszcze nie kupily mozna kupic przy zwiedzaniu stadionu.

A nie macie karnetów np. dla dzieciaków po złotówce ?
ŁKSC

Post autor: ŁKSC »

O co wy sie spinacie. Juz dawno przeciez to tu pisalem.
Jestesmy fanatykami i osiedlowym elementem. Przeciez czerwoni na każdym kroku xeruja z nas stylowke na "anty" to teraz my capniemy im patent na karnety i bedziemy kwita. Wszyscy kupujemy karnety Elkaesiacka Rodzino!

Pato 1908 Gang
serce miasta

Post autor: serce miasta »

MISTRZ1908 pisze:Tak napisałeś i tak musi być. Może zorientuj się najpierw. Bo mało brakowało, a byście świętowali największy marketingowy sukces na darmowe karnety z Cosinusa. O piwie to już się nie wypowiadam. Kończę. A wy dalej bijcie piane. Jak już wspomniałem. Wole 500karnetów osób,które mają pojęcie o kibicowaniu. Bo u Was to niby taki tłum, a 90%to zwykli oglądacze. Nawet flag nie ma kto wozić. Jeszcze nieraz gorzko zapłaczecie. Elo.
Mistrzu odniosę się tylko to tego Twojego postu bo z tym wożeniem flag, lekceważeniem itp.to bełkot.
Musze Cie zmartwić ale karnety na Widzew pokupowało sporo starych kumatych kiboli przynajmniej z Łodzi o fan-clubach nie mam pojęcia ale z tego co słyszałem liczba sprzedanych karnetów dosyć spora wiec Twoje i pewnie niejednego Twojego kumpla po szalu wymysły i marzenia o ciekawych stadionu miłośników widowiska piłkarskiego możesz sobie wsadzić wiesz gdzie?Pod jarmułke:)
ps.Z tym waszym super marketingiem też żeś ładnie dojebał,jestes tego swiadom?
marcinooi

Post autor: marcinooi »

Forsowanie tezy o mentalnym podłożu przechodzenia przez dziurę jest tak samo bzdurne jak kłótnie na temat szeroko pojętej patologii czy wykształcenia. Wychodzi z tego że na Widzewie nigdy nikt nie przechodził przez dziurę, nie skakał przez płot, nie przeszedł jak koledzy otworzyli furtkę ani nie wjebal z bramą bo tam jest inna mentalność?
Red power

Post autor: Red power »

Prawda jest taka Panowie,że działania jednej strony mobilizują i nakręcają do działania drugą stronę.Dzięki tej rywalizacji mamy w Łodzi 2 mocne ekipy i ta sytuacja nie zmieni się przez następne lata.
daleko

StareBałuty1908 pisze: A nie macie karnetów np. dla dzieciaków po złotówce ?
NA sektor rodziny opiekun normalnie a dzieciak po 1 zl
Chyba dla 65+ sa tez jakies znizki
Nie jestem pewny co do dziewczyn ale chyba nie ma zadnych znizek.
Interesowalem sie przy kupnie a to bylo kilka miesiecy temu juz.

@Mistrzu
Mozesz duzo nam zarzucic ale pisanie ze my kibice Widzewa liczylismy na darmowe wejscia od Cosinusa jest kretynskie. Te prawie 9 tysi juz sprzedanych jest przedewszystkim naszym wsparciem dla klubu ktory potrzebuje kasy zeby sie odbudowac. Prawie tysiac karnetow fundowanych a nikt nikogo nie zmusza.
Piszesz o sukcesach marketingowych. Nie ma chyba portalu ktory by nie pisal o Widzewie i ilosci karnetow. Co tydzien cos sie pokazuje. 4 liga czyli zadupie pilkarsie a wchodzac na Interie czy Onet na glowym miejscu historia klubu ktory upadl ale sie odradza i karnetami bije wiekszosc klubow Ex.
Take reklamy nie képis, taka reklame sie zdobywa. Jessie to nie jest sukces marketingowy to nie wiem co jest.

Przed pierwszym meczem pobijemy rekord Parmy na tym szczeblu rozgywkowym i trafimy do ksiegi Ginesa. Znowu bedzie glosno ;)
old school CRBB

Post autor: old school CRBB »

Przed pierwszym meczem pobijemy rekord Parmy na tym szczeblu rozgywkowym i trafimy do ksiegi Ginesa. Znowu bedzie glosno ;)[/quote]
Dodaj. Tylko że rekord dotyczy jednej, rundy.
P.s. te karnety robią wrażenie
grubyw

Post autor: grubyw »

Nie jeden by chciał mieć taką rundę a raczej może sobie pomarzyć! Nie jeden znas nie przypuszczał że tyle pójdzie 10 tys to na miękko ciekawe jakim wynik osiagniemy
_Henderson_

Post autor: _Henderson_ »

Jakim platnikiem netto, daj spokoj :/ oto cytat-- Przez wszystkie lata do tej pory, każdego roku dostawaliśmy z Unii Europejskiej, więcej aniżeli wpłacaliśmy. Dotychczas te proporcje były mniej więcej takie, że nasz wkład wynosił ok 1/4 . W tej chwili, ponieważ bogacimy się i będziemy relatywnie więcej wpłacali do tego budżetu, nasz wkład będzie stanowił 1/3 tego, co z UE dostajemy – powiedział Kwieciński.
plus
Wiceminister w nowym resorcie rozwoju Jerzy Kwieciński twierdzi, że Polska w przyszłym roku więcej pieniędzy wpłaci do budżetu Unii Europejskiej niż otrzyma. – Z powodu opóźnienia w uruchomieniu nowej perspektywy unijnej na lata 2014-2020 nasz kraj stanie się płatnikiem netto – stwierdził Jerzy Kwieciński na antenie radia Wnet.

Wiceminister ocenia, że opóźnienie w rozpoczęciu nowej perspektywy finansowej wynosi 8 do 10 miesięcy. Można więc wnioskować, że w sumie bilans wpłat i wypłat będzie dla Polski korzystny, jednak nie wiadomo, kiedy zaległe pieniądze z nowej perspektywy, zostaną wyrównane.

Wiesz, kto to jest platnik netto w ogole? Myslales, ze to my i Czesi np doplacamy Niemcom i Dunczykom do rozwoju? :/
Teraz jestesmy, ale tylko dlatego, ze jeszcze nie wplynely dofinansowania dla nas..
FCP 1910

Post autor: FCP 1910 »

Tak, doskonale wiem, kto to jest płatnik netto. Tak, dokładnie, Polska i pozostali nowi członkowie dofinansowują np. Niemcy czy w mniejszym stopniu Danię. Po to właśnie było rozszerzenie UE, rozumiesz? I tak, Polska takim płatnikiem jest od ubiegłego roku i na zawsze już nim pozostanie. Oficjalnie. Bo nieoficjalnie płatnikiem netto jesteśmy praktycznie od początku naszej przygody z Unią. A wiesz dlaczego? Bo ogrom pieniędzy z unijnych dotacji wracał do państw "starej Unii" przez firmy, banki i korporacje, mające siedziby w naszym kraju. Ale to tylko jedna z wielu dróg. Bo nie trzeba chyba nawet wspominać, jaki wzrost PKB w krajach na zachodzie wypracowało miliony naszych rodaków przez te 12 lat i na jakie miliardowe kwoty się on przekłada?

Więc bajeczki od któregokolwiek ministra finansów, jakie by one nie były, możesz od razu automatycznie odrzucać. Bo te właśnie osoby są na tych właśnie stanowiskach po to, by uwiarygadniać takimi bajeczkami zasadność tego rodzaju "ekonomii". Żaden minister nie powie oficjalnie, że jesteśmy rabowani i to za przyzwoleniem klasy politycznej. Nikt takiego samobója nie strzeli i nikt nie będzie gryzł ręki, która go karmi.

Kraj xxx najpierw zostaje doszczętnie zniszczony, później okupant narzucił społeczeństwu tego kraju klasę polityczną z wybranych przez siebie obywateli, a później obiecano odbudowę. Wiesz jaką? Pożyczka przykładowo 50 mld USD na odbudowę, przy czym poszkodowane państwo będzie ją spłacało w wysokości 100 mld albo i więcej, do tzw. usranej śmierci, a z tej pozyczki 90% wraca przez korporacje z kraju okupanta, które tej odbudowy mają dokonać. Z kolei pozostałe 10% trafia do oligarchów, wpływowych rodzin, wodzów plemiennych, przywódców religijnych i klasy politycznej, która tego stanu rzeczy ma pilnować. Czyli właśnie do takich ministrów opowiadających, że płatnikiem netto się staje "przez opóźnienie".
W miejsce "xxx" możesz sobie wstawić wiele przykładowych państw, głównie z Am. Południowej i Środkowej, Azji, Bliskiego Wschodu. Dobrym przykładem jest Irak, bo to jeszcze wszyscy mamy w pamięci.

To jest właśnie neokolonializm. I Polska podlega bardzo podobnym regułom. A to, że Unia Europejska działa w białych rękawiczkach i bardziej subtelnie, niż USA, nie powinno nikomu zamykać oczu, tylko wręcz przeciwnie - wzbudzać czujność.

Ponieważ ten temat nie jest miejscem na takie dyskusje, po większą porcję ewentualnych argumentów zapraszam na priv. Mogę to opisać bardziej szczegółowo, bo treść mojego posta jest napisana naprawdę dość "łopatologicznie". Pozdrawiam.
_Henderson_

Ok, w takiej perspektywie byc moze, mnie chodzilo o oficjalne rozroznienie..i nie przesadzalbym z tym, jak to tragicvznie skonczymy i zle na tym wyjdziemy..mozna np popatrzec na to, jak wygladala Hiszpania przed 86tym, a jak tam jest teraz...Ale to rzeczywiscie nie miejsce na tego typu polemiki;} pozdrawiam
StareBałuty1908

Twoja wypowiedź sugeruje że Markwant zmieniał radykalnie swoje poglądy polityczne tylko po to żeby dostać się do RM - tłumaczę że nie o zmianę poglądów tu chodzi tylko o startowanie w wyborach z listy danej partii a Ty dalej swoje.
Bez odbioru.[/quote]

Nie mówię, ze zmieniał poglądy tylko partie od skrajnej do skrajnej tylko po to żeby się dostać do Rady Miasta. Także zdanie mamy podobne spokojnie.
_Henderson_

Już wyjasnilem, o co mi chodzilo, o oficjalna optyke..ogolnie to wiem, o co Wam chodzi, tez na ten temat czytalem, i nie jestem jakims zwolennikiekm Unii..Co nie zmienia faktu, ze w pewien sposob dolaczajac do UE stalismy sie tak jakby jednym z wojewodztw, i unia jako taka w interesie ma tez to, aby te jej "wojewodztwa" byly rowniez w miare rozwiniete...To tyle, nie ma co rozwijac, bo to nie temat od tego, a ja juz wyjasnilem, w jakim kontekscie pisalem o platnikach netto..W kazdym razie dzieki za przykladowy artykul i pozdrawiam ;}
hWŁ

Post autor: hWŁ »

StareBałuty1908 pisze:Nie mówię, ze zmieniał poglądy tylko partie od skrajnej do skrajnej tylko po to żeby się dostać do Rady Miasta. Także zdanie mamy podobne spokojnie.
Sęk w tym, że on nie był w żadnej partii a jedynie startował z ich list.
Vincentus

Post autor: Vincentus »

Master nie podszywaj się pod Widzew prowokatorze.
MISTRZ1908

Ja już z Wami nie dyskutuje. Rozpierdol,zamiast się tu udzielać to wyznaczcie nowe osoby do wożenia flag. Jeśli coś Wam tam zostało jeszcze. Czekamy na derby. Do tego momentu dajmy spokój.
daleko

Mozna sie gdzies dowiedziec ile tych karnetow SP juz kupilo albo w ile celuje kupic?
Pytam trzeci raz i 0 odpowiedzi.
Rozumiem ze to albo tajemnica albo brak wiedzy z osiedla?
asdfghjkl1910

Post autor: asdfghjkl1910 »

No i w koncu będzie spokój jak sobie pójdziesz! Twoja misja skończona, wracaj na aleksandrowska laleczko
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Gringoo ty chyba nie jesteś odpowiednią osobą do takich postów. To już twój kolejny apel, a najczęscięj sam nie wytrzymywałeś. Gdyby ktoś nie wiedział to wrzucam wam niektóre z jego profili :)
http://www.kibice.net/forum/memberlist. ... le&u=72642
http://www.kibice.net/forum/memberlist. ... le&u=78657
http://www.kibice.net/forum/memberlist. ... le&u=75981
http://www.kibice.net/forum/memberlist. ... le&u=76826
http://www.kibice.net/forum/memberlist. ... le&u=78625
Do tego dochodzi obecny Gringooo2 i jeszcze co najmniej 2.
serce miasta

Post autor: serce miasta »

Patusie nie odpuszczaj,zostań na forum,przyznam ze chetnie czytam Twoje wywody i jesli faktycznie jestes udzielajaca sie osoba na Łksie to warto znać punkt widzenia ówczesnego pokolenia Wojowików z Galery.Przyznam że niekiedy w pewnych sprawach poruszanych tutaj przez Ciebie masz racje.Jednak pamietaj nikt nie jest krystaliczny i czysty a Łks i jego kibice tym bardziej.Pajeczyna poruszył tu temat r. i jak przyklepaliście jawne rozpierdolenie sie waszego czołowego nożownika a Ty spinasz sie tu o jakieś bzdury.Jestes mlodym kibicem i pewnie nie wiesz ale to kibice Twojego klubu kiedys ziny a teraz internet traktują jako tube propagandową słynna galera news ew strona x-mana a dziś Ty naczelny komediant kibice.net.Piszesz że macie wyjebane na kibice.net i że Widzew żyje tym forum a o ile sie nie myle to Wy tj.Stare Polesie po rozkmince na tym forum usuneli z fb.tą śmieszną grafike.
Teraz przy okazji nowych stadionów Widzew tj.kibice pokazali że są z klubem mimo iż większośc raczej nie wierzy w awans i to Wy musicie nas doganiac w temacie frekfecji która zawsze w Łodzi kibicowsko była wazna i jak chodziło Was czasem wiecej to trabiliscie o tym wszedzie kiedyś w zinach teraz na necie.Chuligańsko natomiast to Widzew cos musi Wam udowodnić i tak w kółko,tak to wyglada w miescie derbowym,Ty chyba tego jednak nie rozumiesz.
Gringooo2

Post autor: Gringooo2 »

Mało Was dziewczynki.

Swojego zdania nie odwołuje, bo to wy bedziecie tutaj nadal pisac, chocby sami ze sobą. Zawsze byliscie mocno internetowi ito od was zawsze wpisywało sie tutaj sporo ogarnietych osob.

Mam nadzieje że osoby z ŁKSu - KIBICUJĄCE I UDZIELAJĄCE sie w jakikolwiek sposob , na codzień - i tutaj aktywne od czasu do czasu, dające sie wciągać tak jak ja w wasze gierki - zrozumieją o co chodzi , i zrozumieją ze tylko w ten sposob możemy pokazac róznice miedzy kibicami ŁKS i Widzewa. Ja do tego długo sie przekonywałem , ale wreszcie zrozumiałem ze przekrzykiwanie sie z bandą czerwonych na internetowym forum jest po prostu kompletnie bez sensu. Tak naprawde to gówno was obchodzi nasz punkt widzenia. A ze wasze musi byc zawsze na wierzchu to kazdy z nas to wie, niech więc bedzie tutaj tylko Wasze, a nasz punkt widzenia i nasze racje miejmy w swoich głowach.

Bawcie sie dalej same dziewczęta , aaaha i jeszcze jedno - zapomniałem.... nie jestescie tutaj same, sporo z bardzo mocno kontrowersyjnych wpisów, albo wpisów podszywających sie pod coś tam, albo pod konkretne osoby, to Policjanci z Sienkiewicza .
Pozdrawiam ich równiez srodkowym palcem.
ODPOWIEDZ