Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
rozpierdol
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Jeszcze tutaj zapłaczesz nie raz rabin gdy zobaczysz pełne trybuny na nowym stadionie Widzewa.Do tego doping i oprawy jak za czasów świetności.
Mówi się,że co nie zabije to wzmocni.
-
Antoni.Kierka
Tak zmienilo sie i to bardzo duzo i mniej wiecej za miesiac czasu sam sie przekonasz gdzie jest Widzew a gdzie Łks jesli chodzi o doping atmosfere frekwencje oprawy i wogole cala otoczke kibicowskiego rzemiosla hihi milego wieczoruGringooo2 pisze:Przypomne tylko ze po stracie robotniczego mialo byc to samo .
" Jeszcze więksi , jeszcze mocniejsi " :-D
Zmieniło się coś od tamtej pory ?
-
whitepride08
Antoni.Kierka pisze:Tak zmienilo sie i to bardzo duzo i mniej wiecej za miesiac czasu sam sie przekonasz gdzie jest Widzew a gdzie Łks jesli chodzi o doping atmosfere frekwencje oprawy i wogole cala otoczke kibicowskiego rzemiosla hihi milego wieczoruGringooo2 pisze:Przypomne tylko ze po stracie robotniczego mialo byc to samo .
Dobra,dobra bo zaraz pękniesz z tej pychy megalomanie.Zobaczymy za pół roku rzemieślniku jak się znudzą wycieczki do miasta Łodzi tym milionom widzewiaków,w tedy pogadamy...Oczywiście co do ilości kibiców nie mamy do Was polotu,ale czy to jest w tym wszystkim najważniejsze ? Miłego wieczoru ....
-
Kombatant75
Święte słowa,nie ilość a jakość.Aczkolwiek wszyscy w Polsce wiemy że Łódź macie podzieloną praktycznie 50/50.whitepride08 pisze:Antoni.Kierka pisze:Tak zmienilo sie i to bardzo duzo i mniej wiecej za miesiac czasu sam sie przekonasz gdzie jest Widzew a gdzie Łks jesli chodzi o doping atmosfere frekwencje oprawy i wogole cala otoczke kibicowskiego rzemiosla hihi milego wieczoruGringooo2 pisze:Przypomne tylko ze po stracie robotniczego mialo byc to samo .
Dobra,dobra bo zaraz pękniesz z tej pychy megalomanie.Zobaczymy za pół roku rzemieślniku jak się znudzą wycieczki do miasta Łodzi tym milionom widzewiaków,w tedy pogadamy...Oczywiście co do ilości kibiców nie mamy do Was polotu,ale czy to jest w tym wszystkim najważniejsze ? Miłego wieczoru ....
pytanie do chłopaków z ŁKSy,czy u Was także już ruszyła sprzedaż karnetów,jak na chwilę obecną u Was to wygląda?
Pozdrawiam
Panowie nie ma co za bardzo wybiegać w przyszłość.Na razie jest nowy stadion,ponad 8 tysięcy sprzedanych karnetów,ale na jak długo dobra frekwencja się utrzyma to pokaże czas.W ekstraklasie dobre ekipy mają problemy z utrzymaniem przyzwoitej frekwencji na dłużej a co dopiero jeśli idzie o 4 lige.
-
MISTRZ1908
Już jakiś czas temu ryszyła sprzedaż. Raz,że u Nas nigdy nie było parcia na karnety(o czym świadczą kolejki przed kasami co mecz),a z drugiej strony osoby,które zawsze brały karnety(czyt.kibice z trybuny przychodzący dla ŁKS i pogaduszek ze znajomymi i wspólnym zjedzeniu kiełbasy i wspólnym "piwku")odpuściły. Nie mówię,że wszyscy ale lwia cześć tych osób nie przyjdzie na to cudo architektury. Koło 1k jest sprzedane. W 95%to osoby,które są zawsze na meczu u siebie.
Antoni.Kierka pisze:Tak zmienilo sie i to bardzo duzo i mniej wiecej za miesiac czasu sam sie przekonasz gdzie jest Widzew a gdzie Łks jesli chodzi o doping atmosfere frekwencje oprawy i wogole cala otoczke kibicowskiego rzemiosla hihi milego wieczoruGringooo2 pisze:Przypomne tylko ze po stracie robotniczego mialo byc to samo .
Ladnie cię podkurwilo te w zasadzie kilka słów które napisałem . Kilku wcześniej się zagrzalo , ale tak jak ty się nie zesrali smrodzie...kmwtww10 pisze:Zapłacze? przecież ten pierdolony internetowy chuligan powymyśla jakieś głupoty.. że to tylko dzięki temu że jest 'moda' na nowy stadion Widzewa,że większość tylko przyjechała zobaczyć mecz otwarcia a potem to frekwencja będzie 1000 +/- że w sumie było nas dużo ale to zasługa naszych Fan Clubów i gdyby nie one to to i tam to..że nie ma czym się jarać bo on woli mieć jedną trybunę ale za to 'wypełnioną' FANATYKAMI! zresztą ciekawe czy zaliczył już jakiś mecz swojego klubu..z laptopem na kolanach i odpaloną stronką k.net w tle.rozpierdol pisze:Jeszcze tutaj zapłaczesz nie raz rabin gdy zobaczysz pełne trybuny na nowym stadionie Widzewa.Do tego doping i oprawy jak za czasów świetności.
to hasło " jeszcze więksi i jeszcze mocniejsi " wspomniane wyżej przez kogoś od was odnosi się również do tego forum ? i do waszej ostatniej aktywności tutaj - czy to tylko efekt dopałów :D ?
Bez napinki pytam oczywiście , niejednego o ciekawi .
PS.
Mistrz1908 - torche mało obiektywne to co piszesz , niektórych rzeczy nie mozna aż tak generalizowac.
To napinanie się niektórych tutaj na ilość sprzedanych karnetów (co nie jest równe ilości kibiców!) jest trochę żałosne. Później znów ŁKS będzie miał powód, by kręcić bekę z frekwencji. Czemu? A zastanowił się któryś z was, ile z tych karnetów to emigracja, itd? Sam znam ziomków, co kupili sobie + dzieciakowi czy nawet córce, ale te dzieciaki na meczu nie będą co tydzień. Ja z emigracji wiem, że zachaczę tylko 3 mecze w rundzie, bo więcej nie dam rady. I takich jest większość. Więc zluzujcie trochę z tymi pełnymi trybunami co kolejkę. Można się cieszyć i chwalić, że poszedł taki odzew wśród kibiców i tak konkretnie wsparli swój klub, ale pokory panowie, pokory.
który fc RTS-u zakupił najwięcej karnetów na ten moment ?
ciekawi mnie to, bo wiadomo, że sporo fc obniżyło loty przez ostatnie lata
Wyluzuj , akurat ten lksc to prowokator podszywający się pod nas.
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
pytanie do kogoś NORMALNEGO, ile ŁKS sprzedał karnetów dla małolatów w poprzedniej rundzie w tej waszej akcji ŁKS Dzieciom (chodzi mi o te karnety fundowane) ?
U nas klub nie podaje od jakiegoś czasu takich szczegółów , wszystkich było sprzedanych 1700,cieżko powiedziec ile było z nich na cały sezon ,rundę a ile fundowanych
Taktyka Fanatyka ;)Gringooo2 pisze:Wyluzuj , akurat ten lksc to prowokator podszywający się pod nas.
że co ? swojego zdania nie odwołuje - bo sie klasycznie podszywasz, albo jude albo 997.
Zastanawia mnie tylko po c*** lecisz na nicku jakim sie wpisywałem na naszym forum wrwgang przez pare latek... oczywiscie to przypadek internetowy rozkminiaczu co??
Rozpierdol - wg Ciebie gośc ma racje, wg mnie sporo naciąga i mówi ogólnikami, podciaga wszystko pod to żeby Wam lżej na sercu było.... Wiadomo ze my jak i Wy mamy inny pogląd na rozne sprawy i na kompromis to bym tutaj nie liczył. Sam jestem zdumiony że tylko karnetów zescie pognali, ale raz że zlozylo sie na to duzo czynników, dwa że ogarneliscie sobie to naprawde w sposob przemyślany i trzy, że sporo z tych osób na mecze chodzić nie bedzie , a kupili po prostu z obowiązku .
Zastanawia mnie tylko po c*** lecisz na nicku jakim sie wpisywałem na naszym forum wrwgang przez pare latek... oczywiscie to przypadek internetowy rozkminiaczu co??
Rozpierdol - wg Ciebie gośc ma racje, wg mnie sporo naciąga i mówi ogólnikami, podciaga wszystko pod to żeby Wam lżej na sercu było.... Wiadomo ze my jak i Wy mamy inny pogląd na rozne sprawy i na kompromis to bym tutaj nie liczył. Sam jestem zdumiony że tylko karnetów zescie pognali, ale raz że zlozylo sie na to duzo czynników, dwa że ogarneliscie sobie to naprawde w sposob przemyślany i trzy, że sporo z tych osób na mecze chodzić nie bedzie , a kupili po prostu z obowiązku .
-
Sebastia19n88
Znalazłem stan wpłat z ostatniej akcji to było 6 003,16 zł i wyszło mi ok 85 karnetów ale mogę się mylic jak ktoś pamięta niech poprawi.
-
PierdemWdziub
w Łodzi nie ma, wieśniaki obniżyły loty. jak tam przyjdzie te 8 kola z akrnetow, to piszta, ze to byli oplacani aktorzyJatoja49 pisze:który fc RTS-u zakupił najwięcej karnetów na ten moment ?
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
Trela i Domasiewicz to zwykli sympatycy Widzewa , Markwant i Chruścik to kibice - taka mała różnica , kibice Łks-u kręcili bekę że kibice Widzewa startują w wyborach samorządowych ale jak widać opłaciło się bo właśnie w głównej mierze o to chodziło żeby mieć dostęp do tego co się faktycznie dzieje a nie słyszeć ciągłe pierdolenie o niczym urzędasów. Wielu z Was śmiało się że razem z Pis-em ale chodziło tylko i wyłącznie żeby dostać się do rady miejskiej - niestety taki mamy system wyborczy i trzeba było startować z list partii , która była pewniakiem że wejdzie do samorządu , gdyby byli niezależni to pomimo dużej ilości głosów i tak by nie weszli. Więc nie miejcie pretensji że społeczność widzewska przypilnowała pewnych spraw kiedyś żeby teraz mieć satysfakcję np. z nowego stadionu. U Was moim zdaniem było myśleni typu: skoro mamy Zdanowską to nic złego stać się niue może i dlatego skończyło się jak się skończyło a jeśli ktokolwiek z Was uważa że dobudują Wam te kolejne trybuny to moim zdaniem jest kretynem bo miasto w ostatnim czasie zadłużyło się po uszy i nie będzie szans na ich budowę. Ale czas pokarze.
-
rozpierdol
Też pamiętam śmiech Łksiaków z tego,ale jak widać ten się śmieje...
Co do stadionu u was to nie bądźcie naiwni ze wam cos miasto dobuduje.Musialoby byc zapotrzebowanie u was to jedno a drugie tak jak kolega wyzej wspomnial miasto jest zadłużone.
Takze starebaluty1908 ja bym na twoim miejscu az takim optymistą nie był.
Co do stadionu u was to nie bądźcie naiwni ze wam cos miasto dobuduje.Musialoby byc zapotrzebowanie u was to jedno a drugie tak jak kolega wyzej wspomnial miasto jest zadłużone.
Takze starebaluty1908 ja bym na twoim miejscu az takim optymistą nie był.
A teraz , jeden z drugim optymiści z Widzewa , pomyślcie o derbach Łodzi za 3 miesiące - na waszym nowym hiper stadionie .
I wyborazcie sobie optymisci, że nas normalnie wpusaczacie na wasz zajebisty , przemyślany i normalny stadion ... Ciężko co ?
I wyborazcie sobie optymisci, że nas normalnie wpusaczacie na wasz zajebisty , przemyślany i normalny stadion ... Ciężko co ?
-
StareBałuty1908
Ale to nie ma znaczenia czy zwykli kibice czy bardziej doświadczeni radni (no może w tym przypadku lepsza znajomość układów i gdzie uderzyć) bo liczą się głosy w głosowaniach.
Szczerze powiem, że nie pamiętam żeby ktokolwiek z mojego szerokiego grona znajomych ŁKSiaków kręcił bekę, że startuje ktoś od was... Beka natomiast była, również w moim przypadku, że M skakał jak panienka (nie obrażając M) od SLD po PiS, przyznacie, że dwa różne bieguny polityczne... Ale domyślam się, że cel uświęcił środki, macie co chcieliście.
rozpierdol - wiem, że listy intencyjne, zapewnienia polityków a rzeczywistość to dwa różne światy ale środowisko związane z ŁKSem prędzej czy później doprowadzi do dobudowy kolejnych trybun. A pomoże nam w tym ewentualny awans w tym sezonie. Choć wiem, że taki jednorazowy sukces nie wystarczy żeby wszystko od razu ruszyło z kopyta.
Szczerze powiem, że nie pamiętam żeby ktokolwiek z mojego szerokiego grona znajomych ŁKSiaków kręcił bekę, że startuje ktoś od was... Beka natomiast była, również w moim przypadku, że M skakał jak panienka (nie obrażając M) od SLD po PiS, przyznacie, że dwa różne bieguny polityczne... Ale domyślam się, że cel uświęcił środki, macie co chcieliście.
rozpierdol - wiem, że listy intencyjne, zapewnienia polityków a rzeczywistość to dwa różne światy ale środowisko związane z ŁKSem prędzej czy później doprowadzi do dobudowy kolejnych trybun. A pomoże nam w tym ewentualny awans w tym sezonie. Choć wiem, że taki jednorazowy sukces nie wystarczy żeby wszystko od razu ruszyło z kopyta.
-
serce miasta
patusie czy naprawde myslisz ze kibice Widzewa woleliby derby bez Was?badz powazna
ze niby teraz bedziemy unikac meczow z wami? Nie wiem jak inni ale dla mnie to juz przeszlosc. Flage stracilo kilka osob i im powienien byc wstyd.
Co tak walczysz o ten sektor gosci jak i tak biletu nie dostaniesz na derby? 300 dla was. 200 dla Lecha. 200 dla Zawiszy. 200 dla Tyskich i koniec biletow. Tobie zostanie ogladanie tego w WidzewTV :) 5 zl zacznij zbierac ;)[/quote]
Pozazdrościć Wam takich kibiców...
Co tak walczysz o ten sektor gosci jak i tak biletu nie dostaniesz na derby? 300 dla was. 200 dla Lecha. 200 dla Zawiszy. 200 dla Tyskich i koniec biletow. Tobie zostanie ogladanie tego w WidzewTV :) 5 zl zacznij zbierac ;)[/quote]
Pozazdrościć Wam takich kibiców...
Władze miasta doskonale zdają sobie sprawę z tego co by było gdybyście zasiedli w sektorze gości.Nikt nie dopuści do tego by na nowym stadionie doszło do jakichkolwiek zniszczeń czy avanti.
Dla mnie osobiście derby bez Łksu to nie żadne święto a zwykły mecz.Wiele osób ma podobne zdanie.
Jimmyjazz,akurat jakbyś nie zauważył czepiałem się jedynie tego co pisał tutaj rabin.
Dla mnie osobiście derby bez Łksu to nie żadne święto a zwykły mecz.Wiele osób ma podobne zdanie.
Jimmyjazz,akurat jakbyś nie zauważył czepiałem się jedynie tego co pisał tutaj rabin.
-
old school CRBB
Spokojnie, latem zeszłego roku można bło przeczytać takie opinie że derby na jesieni na Widzewie bez gości bo nie ma stadionu, a wiosną na ŁKS ie bez gości bo nie ma sektora dla nich. Na dziś jakoś się dogadano zamieniono gospodarzy więc wszystko wskazuje na to że będziemy u was w komplecie. Policja defacto nie ma powodu by nie wpuścić ŁKS u ,
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
jeszcze taka ciekawostka o naszym stadionie, w weekend odbywały się tam dni otwarte i można było go zwiedzać
przewinęło się 6,5-7 tyś ludzi :-)
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/t ... wy-stadion
przewinęło się 6,5-7 tyś ludzi :-)
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/t ... wy-stadion
Derby bez ŁKS to bedzie wielki c*** a nie derby.Z tym to sie zgodza chyba wszyscy
-
old school CRBB
Potwierdzam, lepszy był doping na derbach z Budowlanymi na siatce niż na tych bez Widzewa .cobytu pisze:Derby bez ŁKS to bedzie wielki c*** a nie derby.Z tym to sie zgodza chyba wszyscy
Właśnie takie takie wypowiedzi jak Twoja prowokują do niepotrzebnej napinki - czy ty jesteś ogarnięty , czy umiesz czytać ze zrozumieniem?StareBałuty1908 pisze: Beka natomiast była, również w moim przypadku, że M skakał jak panienka (nie obrażając M) od SLD po PiS, przyznacie, że dwa różne bieguny polityczne... Ale domyślam się, że cel uświęcił środki, macie co chcieliście.
Napisałem wyraźnie dlaczego z takiej a nie innej listy wyborczej startował , nie chodzi o jego poglądy polityczne czy też zmianę poglądów politycznych , tylko i wyłącznie o dostanie się do RM !!! Więc bekę powinniśmy z Was kręcić że nic a nic nie orientujecie się w tego typu kwestiach i nie rozumiecie pewnych spraw ale drwić potraficie ,tylko jak widać teraz ta beka którą kręciliście odbija się co niektórym duuużą czkawką.
Widać po twoim prowokacyjnym wpisie,że bardzo boli Cię ta liczba.Ma boleć :-)nikodem pisze:Podobno,byli po karnety,więć prosze o ich liczbe,bo sie powiększyła.
-
serce miasta
to chyba nic w porównaniu z komendantem głównym policji łódzkiej zatwardziałym kibicem drużyny z al.Unii Lubelskiej i jego synem wiernym fanem z Galery podobno ultrasem?nikodem pisze:Podobno,byli po karnety,więć prosze o ich liczbe,bo sie powiększyła.
w ramach ciekawostki to za jego "panowania"w Łodzi policja zamknęła sektor gości na Widzewie.
-
StareBałuty1908
Można znać szczegóły waszej akcji karnetowej ? Tzn. zniżki, promocje, gdzie były rozprowadzane itd., o ile to nie tajemnica oczywiście. Pytanie bez napinki.Red power pisze:Widać po twoim prowokacyjnym wpisie,że bardzo boli Cię ta liczba.Ma boleć :-)nikodem pisze:Podobno,byli po karnety,więć prosze o ich liczbe,bo sie powiększyła.
-
WidzewskaCharyzma

Grubo!!! :) "osoby nie posiadające karnetu zostaną usunięte z życia osiedlowego"
Liczba sprzedanych karnetów na Widzewie podziałała na tyle mobilizująco na rywala że aż postanowili usuwać z życia osiedlowego tych co nie zakupią karnetów.Wzorem SP poszły też inne Łksiackie osiedla??
W sumie trochę to takie mobilizowanie na siłę ale każdy ma jakieś swoje sposoby.
W sumie trochę to takie mobilizowanie na siłę ale każdy ma jakieś swoje sposoby.
Informacje ogolnie dostepne.StareBałuty1908 pisze: Można znać szczegóły waszej akcji karnetowej ? Tzn. zniżki, promocje, gdzie były rozprowadzane itd., o ile to nie tajemnica oczywiście. Pytanie bez napinki.
Przedluzenie karnetu bylo 15%
Osiedla i FC do 100km 10% powyzej 100 km 20% powyzej 200 km 30% (dla osob zapisujacych sie na listy)
Karta kibica byla za free do konca roku teraz 10 zl
Tyle co pamietam z glowy.
A kupno to internet i siedziba kluba. Dla osob ktore jeszcze nie kupily mozna kupic przy zwiedzaniu stadionu.
Bedzie podane do wiadomoscie ile te SP kupilo tych karnetow?
ps. bez urazy ale logo waszego SP wyglada jak czerwony krzyz albo zakaz wiazdu ;)
to może zacznij czytać to co piszesz zanim klikniesz "wyślij"StareBałuty1908 pisze: Beka natomiast była, również w moim przypadku, że M skakał jak panienka (nie obrażając M) od SLD po PiS, przyznacie, że dwa różne bieguny polityczne... Ale domyślam się, że cel uświęcił środki, macie co chcieliście.
.
-
Michu_Łódź
Skoro robicie takie akcje to nie piszcie,że nie ma parcia na karnety. Jednak troszke was interesuje nas wynik karnetowy ;-)
Jakby nie było to pomysł SP niezły.
-
MISTRZ1908
A jednak nie zrozumiałeś. Nie będe tłumaczył,ludzie z SP wiedzą o co chodzi i tyle.