Internetowe farmazony - Weryfikacja kibicowskich fanpage.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

bez-napinki

Re: Internetowe farmazony - Weryfikacja kibicowskich fanpage

Post autor: bez-napinki »

Śląskie trybuny - odnośnie meczu Trenczyn vs. Slovan, wrzucając zdjęcie kibiców Slovana w barwach Ruchu z podpisem "Ruch obecny na meczu Trenczyn vs. Slovan" - po mojej prywatnej wiadomości (naprostowałem ich, że na tym meczu było 5 osób z Ruchu - żadnej nie było na zdjęciu i piszą/pokazują farmazony). Odpisali, że c**** się znam i śpię w nogach, niestety na obalenie ich tezy miałem dowód, gdyż akurat na tym meczu wspieraliśmy Slovan (w tym ja). Oczywiście później był już zakaz komentowania ichniejszego śmiesznego fp.
- było jeszcze kilka przykładów, niestety ciężko spamiętać wszystkie.

Stadionowi popaprańcy - milion pińcet wpadek na czele z ŚP. Bambrem? z Polonii Bytom, wrzucili zdjęcie z podpisem "Górnik Zabrze". Ogólnie było tego milion.

Tak naprawdę 95% tych wszystkich fp. to gimbaza i naciąganie 15-letnich hoolsów na wszelkiej maści konkursiki itp.

Całkiem przyjemnym fp. są "Podkarpaccy Kibice" i jest to naprawdę jeden z nielicznych, który obserwuję i akurat mam polubione.
iparts.pl
JP90%

Post autor: JP90% »

Farmazony czy nie, polubień mają od kilku do 210 tys. (SO). Z reklamy czy ze sprzedaży "patriotycznych" rzeczy mają kilka tys. miesięcznie zarobku :) Nie zdziwiłbym się, że niektóre obsługują poważni ludzie z ekip.
PiSi_Zel

Post autor: PiSi_Zel »

a możecie wymienić kibicowskie fanpage, które nie spamują reklamami?
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

jak SO rozkręcali forum to był konkurs i wygrałem u nich smycz, której nie wysłali nawet... odlajkowane dawno
Podkarpaccy Kibice
Kontakt:

Post autor: Podkarpaccy Kibice »

PiSi_Zel pisze:a możecie wymienić kibicowskie fanpage, które nie spamują reklamami?
Zapraszamy ;-)
Wolwes

Post autor: Wolwes »

PiSi_Zel pisze:a możecie wymienić kibicowskie fanpage, które nie spamują reklamami?
Śmiało mogę polecić fanpage Dolnośląskich Kibiców oraz Lubuskich Kibiców. Zero reklam i do tego nie zauważyłem nigdy jakiś farmazonów u jednych czy drugich.
Linki:
- https://www.facebook.com/Dolnoslascy.Kibice/
- https://www.facebook.com/LubuscyKibicePL/
wen33

Post autor: wen33 »

Zero reklam https://www.facebook.com/StylKibica.net
DlugiPDW

Post autor: DlugiPDW »

Wolwes pisze:
Śmiało mogę polecić fanpage Dolnośląskich Kibiców oraz Lubuskich Kibiców. Zero reklam i do tego nie zauważyłem nigdy jakiś farmazonów u jednych czy drugich.
Linki:
- https://www.facebook.com/Dolnoslascy.Kibice/
- https://www.facebook.com/LubuscyKibicePL/
Do tego jeszcze mozna dodac Lubelska Scena i Podkarpaccy Kibice
PiSi_Zel

ale to wszytko regionalne a jakiś ogólnopolski?
PiSi_Zel

Ogolnopolskie znalazłem takie
Polish Hooligans
Władcy Trybun
Świat Kibiców
Polscy Kibice
Bandy Polskich Ekip

ale czy godne czytania nie wiadomo...
amf0508

Post autor: amf0508 »

Polecam fanpage Lubelska Scena, fp powstały w oparciu o dość popularne swego czasu forum internetowe kibiców z Lubelszczyzny, prowadzony przez zdecydowanie nieprzypadkowych kibiców. Dużo archiwalnych relacji, zdjęć itp, każda napinka od ręki kasowana. Zdecydowanie jedna z lepszych stronek tego typu na polskim facebooku.
Bączyński

Post autor: Bączyński »

ku***,ja nie wiem co za dzbany lajkują ten fanpejdż Świat Kibiców,co za bzdury tam piszą! Prawie 24 tys polubień.
Jakop

Re: Internetowe farmazony - Weryfikacja kibicowskich fanpage.

Post autor: Jakop »

Dla mnie chujow** serwisem jest portal "Stadionowi Oprawcy". Nie wiem kto to prowadzi ani ilu ich tam jest. Ale od 2 lat im pisałem żeby w dziale "ekipy" na stronie uzupełnili informacje np. Że Unia Nowa Sarzyna ma układ z JKS Jarosław ale mają wyjebane. To samo z Resovią Rzeszów, Resovia ma układ od kilku dobrych lat ze Stalą Sanok ale tej informacji tam nie znajdziecie. Tak samo Karpaty Krosno i ich układ z Glinikiem Gorlice.. Rozumiem że można nie ogarniać wszystkich rejonów, ale ku*** w niektórych przypadkach które są od kilku lat mogli by się ogarnąć.. Zwłaszcza jak im ktoś uwagę zwraca. :) Posrany serwis informacyjny. Już o tym że jeszcze miesiąc temu na ich portalu Resovia miała zgodę z ŁKS nie będe wspomniał ;) I takich błędów znalazło by się znacznie więcej..
Holtras

Re: Internetowe farmazony - Weryfikacja kibicowskich fanpage.

Post autor: Holtras »

Kiedyś fajnie był prowadzony fanpejdz "Lubelscy Kibice" zawsze można było być na bieżąco o każdym wystepku w tym regionie, w aktualnym sezonie jakoś cisza.

"Podkarpaccy kibice" tutaj admin lekko nie poważny usuwa niewygodne dla swojej ekipy komentarze tłumacząc że robi porządki dwa posty później już nie pamięta o swoich deklaracjach
ODPOWIEDZ