Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
nie no skądze, przeciez z Widzew nikt normalny sie tu nie wypowiada i generalnie gleboko w d**** mają to forum ;-)
Pato 1908 Gang
-
Nie spinaj sie kolego, normalnie zapytałem.
Wyobraź sobie, ze jesli faktycznie to Kamrat o którym myśle to napewno już sie nie udziela a kilka pikantnych akcji z pewnością przeszedł . Jak za małolata dosiadł Ci sie taki do przedziału to siedziałeś z otwartą mordą i sluchałes a i morale szybowało w góre.
Zresztą mimo, ze sa tutaj tacy jak Ty, to jest też kilku(nastu) rozpoznawalnych gitów. Zeby nie było to ja do nich nie należe, ja jeżdziłem od 2000 do około 2014 - stówke wyjazdów przeskoczyłem plus ze 20 na zgody. tyle.. co nie oznacza że gówno widziałem.
Co do akcji na Batorym z ZS, która sie tutaj przewijała też bym ze dwa zdania dodał ale nie zmieni to obrazu całości.
Byłem, widziałem. rozumiesz?
Wyobraź sobie, ze jesli faktycznie to Kamrat o którym myśle to napewno już sie nie udziela a kilka pikantnych akcji z pewnością przeszedł . Jak za małolata dosiadł Ci sie taki do przedziału to siedziałeś z otwartą mordą i sluchałes a i morale szybowało w góre.
Zresztą mimo, ze sa tutaj tacy jak Ty, to jest też kilku(nastu) rozpoznawalnych gitów. Zeby nie było to ja do nich nie należe, ja jeżdziłem od 2000 do około 2014 - stówke wyjazdów przeskoczyłem plus ze 20 na zgody. tyle.. co nie oznacza że gówno widziałem.
Co do akcji na Batorym z ZS, która sie tutaj przewijała też bym ze dwa zdania dodał ale nie zmieni to obrazu całości.
Byłem, widziałem. rozumiesz?
-
Temat w końcu od paru stron fajnie się czytało..., więc nie pierdolcie głupot, żeby zamykać itp, bo lepiej czyta się takie jakieś różne czyjeś ciekawostki (w sytuacji kiedy obie strony rozmawiają) niż po raz milionowy beznadziejne kłótnie typu : nas w 2008 było wiecej na wyjeździe o 50 głów od was..., my jestesmy lepsi, nie my.. itp..
a już błagam, litości w stosunku do tych co p******* pseudo kumate teksty "zeby sie opanowac bo nie tylko my czytamy to forum"... ! brawo! bo na pewno jeden z drugim psem tu siedzi i rozkminia, że ktoś napisał "10 lat temu K s********* przed naszymi" albo "5 lat temu C nie podjął solówki z naszym z Bałut"
pozdro ;]
a już błagam, litości w stosunku do tych co p******* pseudo kumate teksty "zeby sie opanowac bo nie tylko my czytamy to forum"... ! brawo! bo na pewno jeden z drugim psem tu siedzi i rozkminia, że ktoś napisał "10 lat temu K s********* przed naszymi" albo "5 lat temu C nie podjął solówki z naszym z Bałut"
pozdro ;]
-
Poziom twojej wypowiedzi można sprowadzić do nicka, którym się posługujesz. Niby nic takiego, zwykły dla ludzi o niskim poziomie inteligencji. Dlaczego ? Bo po pierwsze - uzurpujesz sobie aby być jedynym trybunem tego miasta, i jeszcze świadomie twierdzisz, ze nie ma tam nikogo oprócz twojego RTS. No dobra nie będę małostkowy, Wałęsa też mówił, że podrabiali dolary, podrabiali paśporty to i podrobili podpis. To tak jak wy jesteście podrobieni, musisz się ogarnąć - jesteście z wioski i to musisz przyjąć.KlubemŁodziJestRTS pisze:Koniuszko spierdalaj, bo niczego nie wniosłeś do tematu poza debilnymi prowokacjami. Idź być fajny gdzie indziej albo sam się umów na priv na internetową solówę dzbanie.
Zamknąć to w c***.
Ps. Daleko mi do Łodzi, może trochę bliżej do tamtej niż twojej.
LEPIEJ BYĆ MARTWYM NIŻ CZERWONYM
-
Wiem, że jako kibic Śląska Wrocław masz duże ciśnienie na Widzew i nie możesz przepalić, że ktoś ma w nicku RTS, ale może wrzuć na luz, bo takimi postami niczego nie wnosisz do tematu.
Tak na marginesie to nigdy nie stwierdziłem, że Łodzi jest tylko Widzew.
Tak na marginesie to nigdy nie stwierdziłem, że Łodzi jest tylko Widzew.
Ten fragment Twojej wypowiedzi za to jest na wysokim poziomie i wcale nie prowokacyjny.aci pisze: To tak jak wy jesteście podrobieni, musisz się ogarnąć - jesteście z wioski i to musisz przyjąć.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
-
zgody , układy plotom się czasem niesamowicie , ja pamiętam te dobre i te słabe czyli kibiców Stali , Karpat ,Petry, KKS Kalisz , Piotrcovii na Widzewie to była końcówka lat 90 , wiem że szacunek jest w Białymstoku do dziś i śmiało można w szalach chodzić po mieście . Ale i pamiętam sporą zadymę z Ruchem u nas , z Wisłą ganianki pod stadionem . Arka Gdynia to też ciekawy klub , pomagali nam na zakazie , wielki szacun , ostatnio na gali MMA obsrali ŁkS ... choć ich największą zgodą jest Lech . Układy się zmieniają ale szacunek powinien pozostać .
-
I mówi to ogórek z Bełchatowa :)
-
8250 karnetów sprzedanych na mecze Widzewa (stan na wczoraj)- trzeba obiektywnie przyznać, że nieźle Widzewowi ta mobilizacja wychodzi, no i bezdyskusyjnie przełoży się to też na realne wsparcie finansowe dla klubu.
Wartości to podstawa
-
Teraz tylko pozostaje piąć się w górę.Wsparcie finansowe,wsparcie kibicowskie na wielkim poziomie.Nurni F. pisze:8250 karnetów sprzedanych na mecze Widzewa (stan na wczoraj)- trzeba obiektywnie przyznać, że nieźle Widzewowi ta mobilizacja wychodzi, no i bezdyskusyjnie przełoży się to też na realne wsparcie finansowe dla klubu.
Widzew będzie jeszcze większy i jeszcze mocniejszy.
1910
-
Tak mi się od razu skojarzyło:)rozpierdol pisze:Teraz tylko pozostaje piąć się w górę.Wsparcie finansowe,wsparcie kibicowskie na wielkim poziomie.Nurni F. pisze:8250 karnetów sprzedanych na mecze Widzewa (stan na wczoraj)- trzeba obiektywnie przyznać, że nieźle Widzewowi ta mobilizacja wychodzi, no i bezdyskusyjnie przełoży się to też na realne wsparcie finansowe dla klubu.

ŁKS ŁÓDŹ
-
Zbliża się wieczór- zaraz zacznie się napinka ha ha. Pozdrowienia dla pikników z dużą dozą nerwów.
-
Skąd wiesz, że wchodzę na cykl?:)))rozpierdol pisze:Teraz tylko pozostaje piąć się w górę.Wsparcie finansowe,wsparcie kibicowskie na wielkim poziomie.Nurni F. pisze:8250 karnetów sprzedanych na mecze Widzewa (stan na wczoraj)- trzeba obiektywnie przyznać, że nieźle Widzewowi ta mobilizacja wychodzi, no i bezdyskusyjnie przełoży się to też na realne wsparcie finansowe dla klubu.
-
Przypomne tylko ze po stracie robotniczego mialo byc to samo .
" Jeszcze więksi , jeszcze mocniejsi " :-D
Zmieniło się coś od tamtej pory ?
Pato 1908 Gang
-
Jeszcze tutaj zapłaczesz nie raz rabin gdy zobaczysz pełne trybuny na nowym stadionie Widzewa.Do tego doping i oprawy jak za czasów świetności.
Mówi się,że co nie zabije to wzmocni.
1910
-
Mogą być i komplety. Skoro macie tylu kibiców,a Nasz tysiąc czy dwa fanatyków Was bije i obrabia z 2najbardziej znanych flag to dopiero macie sporo do myślenia. Niech Was będzie nawet i 100tyś,jeśli w taki sposób będziecie się kłaniać przed Nami
-
Tak zmienilo sie i to bardzo duzo i mniej wiecej za miesiac czasu sam sie przekonasz gdzie jest Widzew a gdzie Łks jesli chodzi o doping atmosfere frekwencje oprawy i wogole cala otoczke kibicowskiego rzemiosla hihi milego wieczoruGringooo2 pisze:Przypomne tylko ze po stracie robotniczego mialo byc to samo .
-
Antoni.Kierka pisze:Tak zmienilo sie i to bardzo duzo i mniej wiecej za miesiac czasu sam sie przekonasz gdzie jest Widzew a gdzie Łks jesli chodzi o doping atmosfere frekwencje oprawy i wogole cala otoczke kibicowskiego rzemiosla hihi milego wieczoruGringooo2 pisze:Przypomne tylko ze po stracie robotniczego mialo byc to samo .
Dobra,dobra bo zaraz pękniesz z tej pychy megalomanie.Zobaczymy za pół roku rzemieślniku jak się znudzą wycieczki do miasta Łodzi tym milionom widzewiaków,w tedy pogadamy...Oczywiście co do ilości kibiców nie mamy do Was polotu,ale czy to jest w tym wszystkim najważniejsze ? Miłego wieczoru ....
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Święte słowa,nie ilość a jakość.Aczkolwiek wszyscy w Polsce wiemy że Łódź macie podzieloną praktycznie 50/50.whitepride08 pisze:Antoni.Kierka pisze:Tak zmienilo sie i to bardzo duzo i mniej wiecej za miesiac czasu sam sie przekonasz gdzie jest Widzew a gdzie Łks jesli chodzi o doping atmosfere frekwencje oprawy i wogole cala otoczke kibicowskiego rzemiosla hihi milego wieczoruGringooo2 pisze:Przypomne tylko ze po stracie robotniczego mialo byc to samo .
Dobra,dobra bo zaraz pękniesz z tej pychy megalomanie.Zobaczymy za pół roku rzemieślniku jak się znudzą wycieczki do miasta Łodzi tym milionom widzewiaków,w tedy pogadamy...Oczywiście co do ilości kibiców nie mamy do Was polotu,ale czy to jest w tym wszystkim najważniejsze ? Miłego wieczoru ....
pytanie do chłopaków z ŁKSy,czy u Was także już ruszyła sprzedaż karnetów,jak na chwilę obecną u Was to wygląda?
Pozdrawiam
Semper Fidelis
-
Panowie nie ma co za bardzo wybiegać w przyszłość.Na razie jest nowy stadion,ponad 8 tysięcy sprzedanych karnetów,ale na jak długo dobra frekwencja się utrzyma to pokaże czas.W ekstraklasie dobre ekipy mają problemy z utrzymaniem przyzwoitej frekwencji na dłużej a co dopiero jeśli idzie o 4 lige.
-
Już jakiś czas temu ryszyła sprzedaż. Raz,że u Nas nigdy nie było parcia na karnety(o czym świadczą kolejki przed kasami co mecz),a z drugiej strony osoby,które zawsze brały karnety(czyt.kibice z trybuny przychodzący dla ŁKS i pogaduszek ze znajomymi i wspólnym zjedzeniu kiełbasy i wspólnym "piwku")odpuściły. Nie mówię,że wszyscy ale lwia cześć tych osób nie przyjdzie na to cudo architektury. Koło 1k jest sprzedane. W 95%to osoby,które są zawsze na meczu u siebie.
-
Zapłacze? przecież ten pierdolony internetowy chuligan powymyśla jakieś głupoty.. że to tylko dzięki temu że jest 'moda' na nowy stadion Widzewa,że większość tylko przyjechała zobaczyć mecz otwarcia a potem to frekwencja będzie 1000 +/- że w sumie było nas dużo ale to zasługa naszych Fan Clubów i gdyby nie one to to i tam to..że nie ma czym się jarać bo on woli mieć jedną trybunę ale za to 'wypełnioną' FANATYKAMI! zresztą ciekawe czy zaliczył już jakiś mecz swojego klubu..z laptopem na kolanach i odpaloną stronką k.net w tle.rozpierdol pisze:Jeszcze tutaj zapłaczesz nie raz rabin gdy zobaczysz pełne trybuny na nowym stadionie Widzewa.Do tego doping i oprawy jak za czasów świetności.
-
Was są tysiące,Nas niech będzie ten tysiąc. Dlaczego spośród takiego tłumu nie ma kto bronić flag? A z Naszego tysiąca znalazło się kilkunastu gotowych skroić te flagi. Coraz rzadziej Wasza ilość idzie w równi z jakością. Potwierdziło to kilka sytuacji. 25osób od Nas kontra Wasze 3autokary pod Ikeą kilka lat temu. Przewaga 5/1 a mimo to nic. Już wtedy zacinały się drzwi w autokarach,to trwa do tej pory. Większośc Waszych fc to jedynie liczby. Zwykli oglądacze co to liczą na powrót Bońka na boisko. To już nie wróci,oni z czasem też już nie bedą zaglądać. Dobranoc.kmwtww10 pisze:Zapłacze? przecież ten pierdolony internetowy chuligan powymyśla jakieś głupoty.. że to tylko dzięki temu że jest 'moda' na nowy stadion Widzewa,że większość tylko przyjechała zobaczyć mecz otwarcia a potem to frekwencja będzie 1000 +/- że w sumie było nas dużo ale to zasługa naszych Fan Clubów i gdyby nie one to to i tam to..że nie ma czym się jarać bo on woli mieć jedną trybunę ale za to 'wypełnioną' FANATYKAMI! zresztą ciekawe czy zaliczył już jakiś mecz swojego klubu..z laptopem na kolanach i odpaloną stronką k.net w tle.rozpierdol pisze:Jeszcze tutaj zapłaczesz nie raz rabin gdy zobaczysz pełne trybuny na nowym stadionie Widzewa.Do tego doping i oprawy jak za czasów świetności.
-
Antoni.Kierka pisze:Tak zmienilo sie i to bardzo duzo i mniej wiecej za miesiac czasu sam sie przekonasz gdzie jest Widzew a gdzie Łks jesli chodzi o doping atmosfere frekwencje oprawy i wogole cala otoczke kibicowskiego rzemiosla hihi milego wieczoruGringooo2 pisze:Przypomne tylko ze po stracie robotniczego mialo byc to samo .
Ladnie cię podkurwilo te w zasadzie kilka słów które napisałem . Kilku wcześniej się zagrzalo , ale tak jak ty się nie zesrali smrodzie...kmwtww10 pisze:Zapłacze? przecież ten pierdolony internetowy chuligan powymyśla jakieś głupoty.. że to tylko dzięki temu że jest 'moda' na nowy stadion Widzewa,że większość tylko przyjechała zobaczyć mecz otwarcia a potem to frekwencja będzie 1000 +/- że w sumie było nas dużo ale to zasługa naszych Fan Clubów i gdyby nie one to to i tam to..że nie ma czym się jarać bo on woli mieć jedną trybunę ale za to 'wypełnioną' FANATYKAMI! zresztą ciekawe czy zaliczył już jakiś mecz swojego klubu..z laptopem na kolanach i odpaloną stronką k.net w tle.rozpierdol pisze:Jeszcze tutaj zapłaczesz nie raz rabin gdy zobaczysz pełne trybuny na nowym stadionie Widzewa.Do tego doping i oprawy jak za czasów świetności.
to hasło " jeszcze więksi i jeszcze mocniejsi " wspomniane wyżej przez kogoś od was odnosi się również do tego forum ? i do waszej ostatniej aktywności tutaj - czy to tylko efekt dopałów :D ?
Bez napinki pytam oczywiście , niejednego o ciekawi .
PS.
Mistrz1908 - torche mało obiektywne to co piszesz , niektórych rzeczy nie mozna aż tak generalizowac.
Pato 1908 Gang
-
Ale po co się lansujesz , kto kumaty wie jak zdobyliście te 4 flagi . Jak wam cała oprawę sprulismy na waszym gruzowisku to jakoś cicho było , poczekajmy nowej rundy cwaniaki . Pamiętajcie , karma wraca . A co do frekwencji i liczebności powiem z żalem jako kibic .....kibolstwa umiera i obyście sie nie obudzili z ręka w nocniku jak na Waszym amfiteatrze bedzie siedzieć kilkaset osób a ze macie dobra ekipę H to zwykłych Łodzian nie bedzie interesować bo jaki gość przyjdzie na mecz i usiądzie obok trzody która tylko chujami , k****** rzuca ? Wy juz sobie stzreliliscie w plecy jak Zdanowska od k**** wyzwaliscie .....trzeba mieć nasrane pod deklem dobrodzieja okurwiac , bo gdyby nie ekipa obecnie rządząca dalej byście grali na tym śmierdzącym moczem gruzowisku .
-
To napinanie się niektórych tutaj na ilość sprzedanych karnetów (co nie jest równe ilości kibiców!) jest trochę żałosne. Później znów ŁKS będzie miał powód, by kręcić bekę z frekwencji. Czemu? A zastanowił się któryś z was, ile z tych karnetów to emigracja, itd? Sam znam ziomków, co kupili sobie + dzieciakowi czy nawet córce, ale te dzieciaki na meczu nie będą co tydzień. Ja z emigracji wiem, że zachaczę tylko 3 mecze w rundzie, bo więcej nie dam rady. I takich jest większość. Więc zluzujcie trochę z tymi pełnymi trybunami co kolejkę. Można się cieszyć i chwalić, że poszedł taki odzew wśród kibiców i tak konkretnie wsparli swój klub, ale pokory panowie, pokory.
-
Ja się lansuje ? Hahaha :DRaven76 pisze:Ale po co się lansujesz , kto kumaty wie jak zdobyliście te 4 flagi . Jak wam cała oprawę sprulismy na waszym gruzowisku to jakoś cicho było , poczekajmy nowej rundy cwaniaki . Pamiętajcie , karma wraca . A co do frekwencji i liczebności powiem z żalem jako kibic .....kibolstwa umiera i obyście sie nie obudzili z ręka w nocniku jak na Waszym amfiteatrze bedzie siedzieć kilkaset osób a ze macie dobra ekipę H to zwykłych Łodzian nie bedzie interesować bo jaki gość przyjdzie na mecz i usiądzie obok trzody która tylko chujami , k****** rzuca ? Wy juz sobie stzreliliscie w plecy jak Zdanowska od k**** wyzwaliscie .....trzeba mieć nasrane pod deklem dobrodzieja okurwiac , bo gdyby nie ekipa obecnie rządząca dalej byście grali na tym śmierdzącym moczem gruzowisku .
Prędzej to wy mnie lansujecie tutaj czas , nie widząc nawet że to robicie .. ale c*** w to ..
Odnosząc się do jedynego "faktu " który napisałeś w tym swoim wywodzie, możesz powiedzieć kiedy nam skosiliscie przed derbami "CAŁĄ oprawę " ?? Chętnie się dowiem...
Reszty nie ma sensu nawet komentować. klasyczny bełkot idealnie zindoktrynowanego Wiesia . ( Trudne słowo , zapraszam do pwn bo pewnie 99 widzewiakow pomyśli że to jakaś obelga :D
Widać czarno na białym , że RTS to chyba już nigdy nie zrezygnuje z siania tutaj swoich dyrdymalów , tłumaczeniu wszystkiego na sto sposobów , ich zawsze musi być na wierzchu , zawsze Widzew musi być the best ... A jakby ktoś miał inne zdanie , to ŁKS ma kompleksy hahahha
Pato 1908 Gang
-
który fc RTS-u zakupił najwięcej karnetów na ten moment ?
ciekawi mnie to, bo wiadomo, że sporo fc obniżyło loty przez ostatnie lata
-
Mistrz1908 moze sie nie wypowiadaj na tematy na ktore masz nikle pojecie bo sie kompromitujesz i brzmisz jak glab jakis...
ŁKSCwel
-
Tak jest. Serdecznie przepraszam,Ty brzmisz zdecydowanie lepiej. Przepraszam najkumatsze osoby z ŁKS-u. W tym oczywiście Ciebie mającego monopol na prawdę i jakiekolwiek zdanie na jakiś temat.
-
Wyluzuj , akurat ten lksc to prowokator podszywający się pod nas.
Pato 1908 Gang
-
Prowokator bo ci pocisnął ostatnio?Teraz każdy Łksiak który pocisnie gringo będzie uznany za prowkatora :DGringooo2 pisze:Wyluzuj , akurat ten lksc to prowokator podszywający się pod nas.
Co do wpisu ravena76 to gość ma sporo racji.Owszem macie grupę fanatoli(jak wszędzie)ale jak długo klub pociągnie na takiej frekwencji?Szczególnie że szykuje się wam awans,więc koszty rosną.
Sprzedano u was tysiąc karnetów?Żadne wsparcie dla klubu i dokąd będziecie mieć 1 trybunę to tak to będzie wyglądać bo oglądacze piłki nie będą siedzieć koło was i słuchać darcia mordy.
Faktycznie się zastanówcie czy było warto cisnąć po Hance Zdanowskiej ;)
1910
-
-
pytanie do kogoś NORMALNEGO, ile ŁKS sprzedał karnetów dla małolatów w poprzedniej rundzie w tej waszej akcji ŁKS Dzieciom (chodzi mi o te karnety fundowane) ?
-
U nas klub nie podaje od jakiegoś czasu takich szczegółów , wszystkich było sprzedanych 1700,cieżko powiedziec ile było z nich na cały sezon ,rundę a ile fundowanych
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Taktyka Fanatyka ;)Gringooo2 pisze:Wyluzuj , akurat ten lksc to prowokator podszywający się pod nas.
ŁKSCwel
-
że co ? swojego zdania nie odwołuje - bo sie klasycznie podszywasz, albo jude albo 997.
Zastanawia mnie tylko po c*** lecisz na nicku jakim sie wpisywałem na naszym forum wrwgang przez pare latek... oczywiscie to przypadek internetowy rozkminiaczu co??
Rozpierdol - wg Ciebie gośc ma racje, wg mnie sporo naciąga i mówi ogólnikami, podciaga wszystko pod to żeby Wam lżej na sercu było.... Wiadomo ze my jak i Wy mamy inny pogląd na rozne sprawy i na kompromis to bym tutaj nie liczył. Sam jestem zdumiony że tylko karnetów zescie pognali, ale raz że zlozylo sie na to duzo czynników, dwa że ogarneliscie sobie to naprawde w sposob przemyślany i trzy, że sporo z tych osób na mecze chodzić nie bedzie , a kupili po prostu z obowiązku .
Zastanawia mnie tylko po c*** lecisz na nicku jakim sie wpisywałem na naszym forum wrwgang przez pare latek... oczywiscie to przypadek internetowy rozkminiaczu co??
Rozpierdol - wg Ciebie gośc ma racje, wg mnie sporo naciąga i mówi ogólnikami, podciaga wszystko pod to żeby Wam lżej na sercu było.... Wiadomo ze my jak i Wy mamy inny pogląd na rozne sprawy i na kompromis to bym tutaj nie liczył. Sam jestem zdumiony że tylko karnetów zescie pognali, ale raz że zlozylo sie na to duzo czynników, dwa że ogarneliscie sobie to naprawde w sposob przemyślany i trzy, że sporo z tych osób na mecze chodzić nie bedzie , a kupili po prostu z obowiązku .
Pato 1908 Gang
-
Znalazłem stan wpłat z ostatniej akcji to było 6 003,16 zł i wyszło mi ok 85 karnetów ale mogę się mylic jak ktoś pamięta niech poprawi.
-
w Łodzi nie ma, wieśniaki obniżyły loty. jak tam przyjdzie te 8 kola z akrnetow, to piszta, ze to byli oplacani aktorzyJatoja49 pisze:który fc RTS-u zakupił najwięcej karnetów na ten moment ?
-
Yyyy..W**********PierdemWdziub pisze:w Łodzi nie ma, wieśniaki obniżyły loty. jak tam przyjdzie te 8 kola z akrnetow, to piszta, ze to byli oplacani aktorzyJatoja49 pisze:który fc RTS-u zakupił najwięcej karnetów na ten moment ?
-
Nosz ku***! Dopiero co Zdanowska to według Was Nasznajwiększy kibic. Takie mieliśmy chody u Niej. Teraz nagle odwrotnie? Wy już sami nie wiecie co Nam wmawiać. Sama Hanka to ma taką władze jak Duda w Polsce. Niby jest na stanowisku. Tyle z tego rządzenia. Chociaż za całokszatł "Jej" działań dla Łodzi to szacunek. Szkoda,że na sport coraz mniej.rozpierdol pisze:Prowokator bo ci pocisnął ostatnio?Teraz każdy Łksiak który pocisnie gringo będzie uznany za prowkatora :DGringooo2 pisze:Wyluzuj , akurat ten lksc to prowokator podszywający się pod nas.
Co do wpisu ravena76 to gość ma sporo racji.Owszem macie grupę fanatoli(jak wszędzie)ale jak długo klub pociągnie na takiej frekwencji?Szczególnie że szykuje się wam awans,więc koszty rosną.
Sprzedano u was tysiąc karnetów?Żadne wsparcie dla klubu i dokąd będziecie mieć 1 trybunę to tak to będzie wyglądać bo oglądacze piłki nie będą siedzieć koło was i słuchać darcia mordy.
Faktycznie się zastanówcie czy było warto cisnąć po Hance Zdanowskiej ;)