Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Dokładnie j***** c*** obermajer ważniak górnika który spierdala jak tylko widzi morde której wcześniej nie widział. Niech opowie frajer jaki byl obsrany na koperniku jak trzymał te drzwi hahaha
-
Ważniak pisze:Wyślij mi na Prv jak jest że się rozjebał zostanie pogoniony. Co robimy z Jagoda ? Białko wklejone . Niech Kaniol pokaże wam papiery w której był do sprawy z typem , u którego podbijaliscie na cele żeby papierów nie pokazywał bo go zahebiecie.KATOWICE'64 pisze:Kolego bardziej przejmowałbym się waszymi niewyjazdami np na pp w czasach waszej świetności na Warte czy brakiem odniesienia się do białek na swieze niebieskie jawo - odpisz sensownie w szczególności w temacie Jaworzna!!!
PS. Potrzebujesz białka - wkleimy? !
Ps. 300 "bandy" pod spodkiem i nie macie 3 zawodników na gale do Poznania :-)))))))))))?
Ty lepiej idz bić bo łbach tych konfidentow co z wami trenują a niby są pogonieni a nie będziesz wymyślał tutaj farmazony pajacu do tego sam juz nie wiesz co piszesz.
-
Ważniak ten J musiał cie zdrowo najebac - masz kwit na niego to łatwo Go teraz rozbic ; )))
Co powiesz o niebieskim Jaworznie i wklejamych tu białkach ; )))
Co teraz ziomek ; )))
Co powiesz o niebieskim Jaworznie i wklejamych tu białkach ; )))
Co teraz ziomek ; )))
-
lasvegas pisze:moze powklejac ci bialka z myslowic twoich kolezanek co/? bo ci z jaworzna z nami nie biegaja ruro a i przed cala polska kibolska pogoniliscie marka nogi a dalej lata co ty na to ? przybijacjcie sobie dalej piatki z psami , mara niech dalej prowadzi klub z psem przeciez to nie dojebane a u kity z bugara policjantem trenujecie i jezdzicie wszysycy z nim na obozy , mam ci wrzucic foty? albo cofnijmy temat kilkadziesiat stron do tylu bo fotki gdzies tam juz wklejane byly ,w tamtym roku a u was nic sie nie zmienilo dalej jestescie k****** policyjnymi
pierdolicie gieksiarskie rury na necie a prostych rzeczy nie umicie wytlumaczyc pokaz jakies foty ze te osoby z jaworzna nami jezdza ? jak ci moge powklejac jak po obozach zapierdalacie z psem bugara ? zdjecia mary z psem z ktorym prowadzi klub , cwiczycie u kity z psami , kofidentow z myslowic nie pogoniliscie a noga dalej zapierdala z wami .. lepiej wklejcie jakies scierwo z wyborczej co h*** prawdy tam jest
-
Zawodników mieli, ale kibiców którzy by tam pojechali już nie.
-
ku*** ten temat jest "piekny" non stop tylko gadki, kto nie ma u siebie w ekipie konfidenra :) ciekawie macie tam na tym slasku...
-
Jesteś mega pierdolniety odpisując na własne posty.Tak dla twojej wiadomość konfident P trenuje chorzowskich z Jaworzna w swojej szkółce i nikt nie ma nic przeciwko od was wiec kim jesteście?lasvegas pisze:lasvegas pisze:moze powklejac ci bialka z myslowic twoich kolezanek co/? bo ci z jaworzna z nami nie biegaja ruro a i przed cala polska kibolska pogoniliscie marka nogi a dalej lata co ty na to ? przybijacjcie sobie dalej piatki z psami , mara niech dalej prowadzi klub z psem przeciez to nie dojebane a u kity z bugara policjantem trenujecie i jezdzicie wszysycy z nim na obozy , mam ci wrzucic foty? albo cofnijmy temat kilkadziesiat stron do tylu bo fotki gdzies tam juz wklejane byly ,w tamtym roku a u was nic sie nie zmienilo dalej jestescie k****** policyjnymi
pierdolicie gieksiarskie rury na necie a prostych rzeczy nie umicie wytlumaczyc pokaz jakies foty ze te osoby z jaworzna nami jezdza ? jak ci moge powklejac jak po obozach zapierdalacie z psem bugara ? zdjecia mary z psem z ktorym prowadzi klub , cwiczycie u kity z psami , kofidentow z myslowic nie pogoniliscie a noga dalej zapierdala z wami .. lepiej wklejcie jakies scierwo z wyborczej co h*** prawdy tam jest
-
Polonia Bytom - dlaczego bijecie piłkarzy Ruchu Radzionków? to jakaś nowość w Polsce, że się obija piłkarzy i wysyła ich do szpitala?
-
Jacy niby piłkarze Ruchu Radzionków zostali pobici ?Łagodny pisze:Polonia Bytom - dlaczego bijecie piłkarzy Ruchu Radzionków? to jakaś nowość w Polsce, że się obija piłkarzy i wysyła ich do szpitala?
-
Żadna to nowość, że jakaś ekipa obija piłkarzy drużyny przeciwnej patrz Dębica.Łagodny pisze:Polonia Bytom - dlaczego bijecie piłkarzy Ruchu Radzionków? to jakaś nowość w Polsce, że się obija piłkarzy i wysyła ich do szpitala?
IGLOOPOL DĘBICA
-
Nie obrażaj Kity.....k****lasvegas pisze:lasvegas pisze:moze powklejac ci bialka z myslowic twoich kolezanek co/? bo ci z jaworzna z nami nie biegaja ruro a i przed cala polska kibolska pogoniliscie marka nogi a dalej lata co ty na to ? przybijacjcie sobie dalej piatki z psami , mara niech dalej prowadzi klub z psem przeciez to nie dojebane a u kity z bugara policjantem trenujecie i jezdzicie wszysycy z nim na obozy , mam ci wrzucic foty? albo cofnijmy temat kilkadziesiat stron do tylu bo fotki gdzies tam juz wklejane byly ,w tamtym roku a u was nic sie nie zmienilo dalej jestescie k****** policyjnymi
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
A czy to ważne jacy piłkarze? Kibicami nie są i nie byli, a pomylić ich nie mogli bo byli ubrani w dresy sportowe, mieli ze sobą piłki i sprzęt piłkarski. Poza tym ryczeli do tych wielkich chuliganów z Polonii, że nie są kibicami, tylko piłkarzami no ale skończyło się to tak, że jeden z nich jest w szpitalu. Pewnie lada moment przeczytasz w gazecie o tym to się dowiesz który z tych piłkarzy. Dramat.jak.wodospady pisze:Jacy niby piłkarze Ruchu Radzionków zostali pobici ?Łagodny pisze:Polonia Bytom - dlaczego bijecie piłkarzy Ruchu Radzionków? to jakaś nowość w Polsce, że się obija piłkarzy i wysyła ich do szpitala?
-
To nie pierwsza taka"akcja"PB jakies 12-15 lat temu byl sparing w Bytomiu zdaje sie Ruch-KSG gdzie zaczeli rozpierdalac fury pilkarzy.Nie wiem czy to prawdaCi podobno sie zjednoczyli i pogonili PB :-)
-
Poczekajmy co ma do powiedzenia honorowy pan Emigrant PB.
-
Masz krótką pamięć ruro, ksg to frajerska ekipa i powinno się ich j**** niezależnie czy pikniki którzy u nich coraz częściej zakładają szmate na ryj, czy piłkarze.hdg pisze:To nie pierwsza taka"akcja"PB jakies 12-15 lat temu byl sparing w Bytomiu zdaje sie Ruch-KSG gdzie zaczeli rozpierdalac fury pilkarzy.Nie wiem czy to prawdaCi podobno sie zjednoczyli i pogonili PB :-)
Chyba nie pamiętasz jak górnik rozjebal autokar Ruchu w którym byli piłkarze i wieeele innych frajerskich akcji.
-
Już mnie jebana k**** szukająca afer wkurwiasz żeby ci się matka z kurwiła z psem suko jedna!wentix pisze:Masz krótką pamięć ruro, ksg to frajerska ekipa i powinno się ich j**** niezależnie czy pikniki którzy u nich coraz częściej zakładają szmate na ryj, czy piłkarze.hdg pisze:To nie pierwsza taka"akcja"PB jakies 12-15 lat temu byl sparing w Bytomiu zdaje sie Ruch-KSG gdzie zaczeli rozpierdalac fury pilkarzy.Nie wiem czy to prawdaCi podobno sie zjednoczyli i pogonili PB :-)
Chyba nie pamiętasz jak górnik rozjebal autokar Ruchu w którym byli piłkarze i wieeele innych frajerskich akcji.
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
-
Wybacz mu,on jest chory.Ptasia grypa.S.G. pisze:Już mnie jebana k**** szukająca afer wkurwiasz żeby ci się matka z kurwiła z psem suko jedna!wentix pisze:Masz krótką pamięć ruro, ksg to frajerska ekipa i powinno się ich j**** niezależnie czy pikniki którzy u nich coraz częściej zakładają szmate na ryj, czy piłkarze.hdg pisze:To nie pierwsza taka"akcja"PB jakies 12-15 lat temu byl sparing w Bytomiu zdaje sie Ruch-KSG gdzie zaczeli rozpierdalac fury pilkarzy.Nie wiem czy to prawdaCi podobno sie zjednoczyli i pogonili PB :-)
-
Mam dobra pamieć ścieku z ausgusa i każdą taką akcje kto by jej nie zrobił uważam za frajerstwowentix pisze:Masz krótką pamięć ruro, ksg to frajerska ekipa i powinno się ich j**** niezależnie czy pikniki którzy u nich coraz częściej zakładają szmate na ryj, czy piłkarze.hdg pisze:To nie pierwsza taka"akcja"PB jakies 12-15 lat temu byl sparing w Bytomiu zdaje sie Ruch-KSG gdzie zaczeli rozpierdalac fury pilkarzy.Nie wiem czy to prawdaCi podobno sie zjednoczyli i pogonili PB :-)
-
Z jednej strony, faktycznie ciekawe co "normalni" kibice PB mysla na ten temat, bo bicie pilkarzy to jednak lekkie przegiecie i bezsens. Ich decyzja i nie musza sie nikomu tłumaczyc.
Z drugiej - nie oszukujmy sie panowie, ci piłkarze własnie wrocili z "turnieju kibicow RR" (czy cos takiego), w dodatku z Mierzecic gdzie troche Polonii podobno jest, wiec tak zupelnie neutralni nie sa. Wiec panowie z RR nie robcie tutaj z siebie takich ofiar, tylko zbierzcie sie wreszcie do kupy i sie zrewanzujcie. Macie ku temu wiele okazji i mozliwosci.
Z drugiej - nie oszukujmy sie panowie, ci piłkarze własnie wrocili z "turnieju kibicow RR" (czy cos takiego), w dodatku z Mierzecic gdzie troche Polonii podobno jest, wiec tak zupelnie neutralni nie sa. Wiec panowie z RR nie robcie tutaj z siebie takich ofiar, tylko zbierzcie sie wreszcie do kupy i sie zrewanzujcie. Macie ku temu wiele okazji i mozliwosci.
-
RoyberpakaOdrodzenie pisze:Nie obrażaj Kity.....k****lasvegas pisze:lasvegas pisze:moze powklejac ci bialka z myslowic twoich kolezanek co/? bo ci z jaworzna z nami nie biegaja ruro a i przed cala polska kibolska pogoniliscie marka nogi a dalej lata co ty na to ? przybijacjcie sobie dalej piatki z psami , mara niech dalej prowadzi klub z psem przeciez to nie dojebane a u kity z bugara policjantem trenujecie i jezdzicie wszysycy z nim na obozy , mam ci wrzucic foty? albo cofnijmy temat kilkadziesiat stron do tylu bo fotki gdzies tam juz wklejane byly ,w tamtym roku a u was nic sie nie zmienilo dalej jestescie k****** policyjnymi
kita to taka sama pała jak mara i jego ekipa
-
Nie był to ani turniej i nie odbywał się też w Mierzęcicach.chuliganGS pisze:Z drugiej - nie oszukujmy sie panowie, ci piłkarze własnie wrocili z "turnieju kibicow RR" (czy cos takiego), w dodatku z Mierzecic gdzie troche Polonii podobno jest, wiec tak zupelnie neutralni nie sa. Wiec panowie z RR nie robcie tutaj z siebie takich ofiar, tylko zbierzcie sie wreszcie do kupy i sie zrewanzujcie. Macie ku temu wiele okazji i mozliwosci.
Odbył sie mecz sparingowy kibiców i piłkarzy, a po sparingu każdy wracał do domu podobnie jak piłkarze, którzy jechali sami nie z kibicami, więc nawet jak ich pomylili już w samym Bytomiu - Stroszku to chyba widzieli kogo atakują, bo nasi kibice nie mają dresów drużynowych, nie noszą piłek i sprzętu treningowego.
Idąć dalej Twoim tokiem to można wszystkich piłkarzy w Polsce atakować, bo w końcu są na meczu gdzie są ich kibice więc neutralni nie są.
Poza tym "czy coś takiego", "podobno", "wreszcie".
Na Mierzęcicach PB już nie ma.
-
MENTOL1 pisze:PeRkun pisze:Brawo Polonia nie ma litosci nawet dla piłkarzy!
To już taki mały Radzionków musiał tam ładnie bić was wszystkich że wam tak zaszedł za skórę i musicie bić piłkarzy.
Ale się rozpędziłes kolego... ;) pewnie mieli cynk ze Cidry mają gdzieś jakiś turniej, to sie zebrali w kupe i chcieli poharcować. Musiały im się popierdolić auta i zamiast kibice to piłkarze dostali po łbach.
Przyglądając się od dłuższego czasu ekipie PB można zauważyć, że niestety ale realnie nie mają startu do otaczających ich ekip jak Górnik, GieKSa czy Ruch, więc mają pod ręką takich Cidroków albo Szombierki na których sie wyżywają. Może się mylę, ale kiedyś mieli większe możliwości i potencjał niż teraz, ale wyniki sportowe też robią swoje.
-
Nie wiem czemu macie pretensje do Polonii. Ich chuligani wybrali godnych siebie przeciwników czyli piłkarzyków.
Walka na plus nieważne z kim.
Walka na plus nieważne z kim.
-
wentix ty ściero zajebana gówno wiesz co się dzieje w Gliwicach, tak samo ściery próbowaliście wybielić pana M... ?? :)
-
tak czytam ten temat co jakiś czas i człowieka ogarnia smutek, że wśród kibiców jest tylu idiotów. Poziom dyskusji dno totalne.
lasvegas to ewidentnie wcielenie idioty welnoaka, narracja ta sama tylko tych jego "uśmieszków" brakuje, zapewne dla niepoznaki
ktoś ocenia siłę ekipy na bazie tego czy wystawi zawodników na gale MMA, chyba czasy się zmieniają bo dla mnie to już totalny debilizm wyciągać wnioski o ekipie na bazie tego czy ekipa wystawi 3 zawodników obojętnie jakie by nie były przyczyny
te przekrzykiwanie się o konfidentów jest w ogóle żałosne, a takie pierdolenie dla samego faktu jest żałosne. Od razu przypomina mi się film "dzień Świra" i występy polityków z hasłami "moja racja jest najmojsza".
ku***, wy się czasami czytacie?
lasvegas to ewidentnie wcielenie idioty welnoaka, narracja ta sama tylko tych jego "uśmieszków" brakuje, zapewne dla niepoznaki
ktoś ocenia siłę ekipy na bazie tego czy wystawi zawodników na gale MMA, chyba czasy się zmieniają bo dla mnie to już totalny debilizm wyciągać wnioski o ekipie na bazie tego czy ekipa wystawi 3 zawodników obojętnie jakie by nie były przyczyny
te przekrzykiwanie się o konfidentów jest w ogóle żałosne, a takie pierdolenie dla samego faktu jest żałosne. Od razu przypomina mi się film "dzień Świra" i występy polityków z hasłami "moja racja jest najmojsza".
-
Terromachine99 pisze:wentix ty ściero zajebana gówno wiesz co się dzieje w Gliwicach, tak samo ściery próbowaliście wybielić pana M... ?? :)
Kiedy ostatni raz byłeś w Gliwicach ?
Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.
-
Ty musisz być ten obermajer co ostatnio jak się d*** zagrzała ziomka k**** zostawiłeś.Terromachine99 pisze:wentix ty ściero zajebana gówno wiesz co się dzieje w Gliwicach, tak samo ściery próbowaliście wybielić pana M... ?? :)
Z serii TRAFIŁA KOSA NA KAMIEŃ. ;)
Jak tam u ziomka, zbijacie piątki jak gdyby nigdy nic?
-
Myślę, że jak każdy uczciwie podejdzie do tematu (i wewnętrznie sobie odpowie) to stwierdzi, że na sektorze, w specjale na trasie w ekipie ,którą reprezentuje zdarzają się takie kwiatki jak część udzielających się tutaj. Smutne ale prawdziwe. Oni sie z niczego nie biorą. Nie ma szans, żeby 100 % frekwencji stanowili normalni. Normalni wg naszych kryteriów :)biohazard pisze:tak czytam ten temat co jakiś czas i człowieka ogarnia smutek, że wśród kibiców jest tylu idiotów. Poziom dyskusji dno totalne.
-
Nie wiem cożeśmy ci zrobili, ale jak tak to do Toszka raus!wentix pisze:Masz krótką pamięć ruro, ksg to frajerska ekipa i powinno się ich j**** niezależnie czy pikniki którzy u nich coraz częściej zakładają szmate na ryj, czy piłkarze.hdg pisze:To nie pierwsza taka"akcja"PB jakies 12-15 lat temu byl sparing w Bytomiu zdaje sie Ruch-KSG gdzie zaczeli rozpierdalac fury pilkarzy.Nie wiem czy to prawdaCi podobno sie zjednoczyli i pogonili PB :-)
Co do pobicia Trzcionki. Dno totalne.
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
-
zapomniales dodać o przejmowaniu dzielnic gdy wklepie sie 2 osobombiohazard pisze:tak czytam ten temat co jakiś czas i człowieka ogarnia smutek, że wśród kibiców jest tylu idiotów. Poziom dyskusji dno totalne.
-
Z tego co pamiec mnie nie myli odnosnie atakowania autokarow z pilkarzami zajscie mialo miejsce ale w odwrotna strone to Ruch czekajacy na Gornika wracajacego z Warszawy w okolicach Siewierza omyłkowo zaatakowal autokar wiozacy hokeistow Zaglebia Sosnowiec.
-
W wyniku pobicia w szpitalu znalazł się kapitan Ruchu, Marcin Trzcionka, który ma złamany nos i pękniętą kość oczodołu. Prezes Wąsiak powiedział, że w poniedziałek będzie rozmawiał z piłkarzami na temat tego, czy oficjalnie zgłoszą zajście na policję. Więcej [link]
-
ty sie chlopie nie wypowiadaj lepiej,pij i w swoim świecie żyj,zdrówko!!!!!!!!!wypityjanusz pisze:Nie wiem cożeśmy ci zrobili, ale jak tak to do Toszka raus!wentix pisze:Masz krótką pamięć ruro, ksg to frajerska ekipa i powinno się ich j**** niezależnie czy pikniki którzy u nich coraz częściej zakładają szmate na ryj, czy piłkarze.hdg pisze:To nie pierwsza taka"akcja"PB jakies 12-15 lat temu byl sparing w Bytomiu zdaje sie Ruch-KSG gdzie zaczeli rozpierdalac fury pilkarzy.Nie wiem czy to prawdaCi podobno sie zjednoczyli i pogonili PB :-)
Co do pobicia Trzcionki. Dno totalne.
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
MENTOL1 pisze:W latach 90 na piłkarzy sporo razy były akcje min. PP Legia-Gks K. nasz atak na busa z piłkarzami Gks.Sporo tego bylo w tamtych latach.
Starydziad pisze:Z tego co pamiec mnie nie myli odnosnie atakowania autokarow z pilkarzami zajscie mialo miejsce ale w odwrotna strone to Ruch czekajacy na Gornika wracajacego z Warszawy w okolicach Siewierza omyłkowo zaatakowal autokar wiozacy hokeistow Zaglebia Sosnowiec.
A ty Starydziad to troche pomyliles ekipy jak sie nie myle to Gks K. atakuje bus z piłkarzam.
Starydziad ma racje. 2005r listopad DK-86 w okolicach Sarnowa. Ruch atakuje autobus z hokeistami Zaglebia Sosnowiec, leca szyby rozjebane od sprzetu.. po tym incydencie pewne osoby musiały zawijać się za granice :)
Ciężary na mase ?! Na masę najlepsze są wafelki i ptasie mleczko.
-
glowny rozkminijacy i normalny pies z komendy przed monitorem..;)biohazard pisze:tak czytam ten temat co jakiś czas i człowieka ogarnia smutek, że wśród kibiców jest tylu idiotów. Poziom dyskusji dno totalne.
-
Możesz znów zmieniać nick, tylko że nic to nie da bo dno jakie tu prezentujesz jest nie do przeskoczenia.Byłeś, jesteś i będziesz zjebem nawet dla swoich ziomali a internetowa chuliganka może się dla ciebie źle skończyć jak GTW na Ruchu pójdą po rozum do głowy i zaczną ukracać takich debili jak ty.
-
nie trzeba być psem z komendy czy głównym rozkminiaczem aby rozpoznać twoje kolejne forumowe wcielenie, jesteś totalnym imbecylem, w twoje farmazony to już chyba nawet koledzy po szalu przestali nawet wierzyć. Dla dobra swojej ekipy i klubu poprzestań na czytaniu tego forum. Będzie tutaj może mniej napinki i więcej merytorycznej dyskusji. To samo zrób z pozostałymi swoimi kontami na tym forum.lasvegas pisze:glowny rozkminijacy i normalny pies z komendy przed monitorem..;)biohazard pisze:tak czytam ten temat co jakiś czas i człowieka ogarnia smutek, że wśród kibiców jest tylu idiotów. Poziom dyskusji dno totalne.
-
lasvegas k**** bita frajerska oby tobie ktos nie wpierdolil kiedys tak ze sie posrasz.
ogolnie patrzac co pisza tu smrody to przejeli juz cały GS,teraz tylko czekac az przejmą Polske a potem caly wszechswiat.Banda megalomanow jak ich przydupasy z Widzewka.A konfitury z Jaworzna nie pogonione i dalej biegaja.A lepiej sie przyczepiac do innych Fabryko konfidentow.
ogolnie patrzac co pisza tu smrody to przejeli juz cały GS,teraz tylko czekac az przejmą Polske a potem caly wszechswiat.Banda megalomanow jak ich przydupasy z Widzewka.A konfitury z Jaworzna nie pogonione i dalej biegaja.A lepiej sie przyczepiac do innych Fabryko konfidentow.
-
Grzegorz napinaj się w swoim e-beuthen dalej.
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
-
Nie jesteś lepszy w napinaniu się od tego milicyjnego prowokatora lasvegasa. Także zamilcz jak masz dupić takie alajnytorcaa pisze:lasvegas k**** bita frajerska oby tobie ktos nie wpierdolil kiedys tak ze sie posrasz.