oli1988 pisze:Poczytajcie o ruchu kibicowskim w Australii, niezłe kozaki dla mnie, RBB prezentują poziom europejski i to ten z półki dość dobrej.
[link]
Faktycznie wyglądają dość konkretnie choć styl taki południowo amerykański bardziej. Orientujesz się czy mają zgodę z kimś z Europy? Skoro jest wśród nich tylu Europejczyków.
oli1988 pisze:Poczytajcie o ruchu kibicowskim w Australii, niezłe kozaki dla mnie, RBB prezentują poziom europejski i to ten z półki dość dobrej.
[link]
Faktycznie wyglądają dość konkretnie choć styl taki południowo amerykański bardziej. Orientujesz się czy mają zgodę z kimś z Europy? Skoro jest wśród nich tylu Europejczyków.
Może nie od dawna, ale wczoraj będąc na zakupach w pewnym niemieckim sklepie rzuciła mi się postać w czapce Górnika Wałbrzych i szaliku Legii. Łat da fak?
Aspirant_Wojtek pisze:Może nie od dawna, ale wczoraj będąc na zakupach w pewnym niemieckim sklepie rzuciła mi się postać w czapce Górnika Wałbrzych i szaliku Legii. Łat da fak?
Ja kiedyś w okolicach Drezna widziałem typa w czapce Motoru Lublin i w koszulce... właśnie Górnika Wałbrzych.
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
temat z mp3 mniej odwiedzany to może zapytam tutaj, latał tu po forum taki kawałek rapowy że padało coś o Flocie Swionoujście, że jak chcesz przyjażni przez Flote to jedź do Świnoujscia, czy cos w ten deseń, kojarzy ktoś?
pijany powietrzem pisze:temat z mp3 mniej odwiedzany to może zapytam tutaj, latał tu po forum taki kawałek rapowy że padało coś o Flocie Swionoujście, że jak chcesz przyjażni przez Flote to jedź do Świnoujscia, czy cos w ten deseń, kojarzy ktoś?
Maroko to kraj w którym co raz chętniej radykalni islamiści widzieliby prawo szariatu. Prawo, które nieprzychylnym okiem patrzy chociażby na futbol. Tym dziwniejsze wydaje się to, że to w tym kraju istnieje grupa kibiców uważana za jedną z najlepszych na Świecie! Artykuł o kibicach Raja Casablanca
puder1 pisze:Maroko to kraj w którym co raz chętniej radykalni islamiści widzieliby prawo szariatu. Prawo, które nieprzychylnym okiem patrzy chociażby na futbol. Tym dziwniejsze wydaje się to, że to w tym kraju istnieje grupa kibiców uważana za jedną z najlepszych na Świecie! Artykuł o kibicach Raja Casablanca
[link]
Tu mam pytanie do kogoś z Legii czy z Lecha bo chyba do nich nalezy rekord w artykule pisze ze Raja używa nawet kilkunastu bebnów na mecz co wyglada imponujaco, ile u nas najwiecej jest bebniarzy 2,3?
Szwecja to dzisiaj synonim upadku Zachodu. Uchodźcy, gwałciciele mają tam większe prawa niż ich ofiary a wszystko to przy aprobacie społeczeństwa. Sprzeciw takiej sytuacji wyrazili kibice, zawarli cichy pakt i wytoczyli wojnę muzułmańskim imigrantom.
oli1988 pisze:Szwecja to dzisiaj synonim upadku Zachodu. Uchodźcy, gwałciciele mają tam większe prawa niż ich ofiary a wszystko to przy aprobacie społeczeństwa. Sprzeciw takiej sytuacji wyrazili kibice, zawarli cichy pakt i wytoczyli wojnę muzułmańskim imigrantom.
[link]
Takich bzdur na temat szwedzkiej sceny w kwestii poglądów politycznych itp jeszcze nie czytałem, stek bzdetow
oli1988 pisze:Szwecja to dzisiaj synonim upadku Zachodu. Uchodźcy, gwałciciele mają tam większe prawa niż ich ofiary a wszystko to przy aprobacie społeczeństwa. Sprzeciw takiej sytuacji wyrazili kibice, zawarli cichy pakt i wytoczyli wojnę muzułmańskim imigrantom.
[link]
Takich bzdur na temat szwedzkiej sceny w kwestii poglądów politycznych itp jeszcze nie czytałem, stek bzdetow
Co dokładnie to, że w Malmo jest frakcja lewacka? Bo jest.
to dokładnie że na przykład w Malmoe w ekipie jest hajlujący murzyn i ci kolesie na bank nie są żadnymi lewakami, choć jakimiś tam mocnymi prawakami też nie, to że jest silny gejowski fc na AIK biorący w barwach tłumnie udział w paradach równości, to że w Sztokholmie najbardziej prawacki jest Djurgaarden mający nawet wlepki wymierzone w Polaków działających w jednej z ekip AIK...
aik ma ciagoty nazi a na zdjeciu murzyni, aik te saluty rzymskie robi dla beki
szwedzkie spoleczenstwo nienawidzi a wrecz gardzi przejawami patriotyzmu, sa jakies tam wyjatki ale za mocno sie nie wychylaja bo odrazu uderza w nich wielki tolerancyjno europejski kutas
nisc pisze:to dokładnie że na przykład w Malmoe w ekipie jest hajlujący murzyn i ci kolesie na bank nie są żadnymi lewakami, choć jakimiś tam mocnymi prawakami też nie, to że jest silny gejowski fc na AIK biorący w barwach tłumnie udział w paradach równości, to że w Sztokholmie najbardziej prawacki jest Djurgaarden mający nawet wlepki wymierzone w Polaków działających w jednej z ekip AIK...
Twoja wiedza jest aktualna ale chyba na kilka lat wstecz, hajlujący murzyn z Malmoe to może był w czasach gdy szwedzka pilka byla apolityczna choc lepiej brzmi nazwa multipolityczna. To znaczy, że na jednym stadionie mozna bylo spotkac ludzi od lewa do prawa. Dzis kryzys migracyjny pewne rzeczy wyprostowal. I nie wiem jak tam twój hailujacy murzyn ale Malmoe robi oprawy anty Nazi i chodzi z ANtifą w jednych marszach (masz zdjecia wyzej). AIK natomiast moze i ma gejowski fan club ale ich ekipa FB jest prawicowa a w ostatnich latach wspiera ultra prawicową partię w ich marszach. Zresztą wszystko masz na zdjęciach wyzej.
nisc pisze:to dokładnie że na przykład w Malmoe w ekipie jest hajlujący murzyn i ci kolesie na bank nie są żadnymi lewakami, choć jakimiś tam mocnymi prawakami też nie, to że jest silny gejowski fc na AIK biorący w barwach tłumnie udział w paradach równości, to że w Sztokholmie najbardziej prawacki jest Djurgaarden mający nawet wlepki wymierzone w Polaków działających w jednej z ekip AIK...
Możesz coś więcej napisać na ten temat? Gdzie można zobaczyć te vlepki?
Liga wraca za tydzień, niższe ligi za miesiąc. W związku z tym mam pytanie. Jak obecnie wygląda sytuacja zakazów wyjazdowych? Kto początek rundy ma z głowy?
A mnie to nie dziwi są poza krajem a tez chcą dzialac wiec biegają za granica. Pomijam tych którzy biegają z pedalami albo jakimiś lewakami bo tego nie rozumiem i nie chce rozumieć. Niech zdychaja k****
slonecznazks pisze:Liga wraca za tydzień, niższe ligi za miesiąc. W związku z tym mam pytanie. Jak obecnie wygląda sytuacja zakazów wyjazdowych? Kto początek rundy ma z głowy?
slonecznazks pisze:Liga wraca za tydzień, niższe ligi za miesiąc. W związku z tym mam pytanie. Jak obecnie wygląda sytuacja zakazów wyjazdowych? Kto początek rundy ma z głowy?