Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Mój post ani nie był prowokujący, ani tym bardziej nikogo nie obrażał, więc nie rozumiem na niego grzyba się spierdoliłeś.
Człowiek szukający pracy, której póki co jej nie znalazł, nie osiągnął zamierzonego celu, ale jest w tym temacie aktywny, a nie czeka w domu aż mu urząd pracy znajdzie. To jest właśnie wykazanie aktywności. W dalszej części swojego postu piszesz mniej Internetu, a więcej działania i o tym właśnie napisałem, na 19 go Stycznia to Widzew więcej działa. W Łodzi w naszych małych bitewkach jest 2:0, a w działaniach poza Łodzią nie jestem upoważniony do wdawania się w szczegóły, ale ostatnia wizyta na Sląsku nie była jedyną próbą przywrócenia godności po upokarzającym roku 2016.
Miłego dnia.
Człowiek szukający pracy, której póki co jej nie znalazł, nie osiągnął zamierzonego celu, ale jest w tym temacie aktywny, a nie czeka w domu aż mu urząd pracy znajdzie. To jest właśnie wykazanie aktywności. W dalszej części swojego postu piszesz mniej Internetu, a więcej działania i o tym właśnie napisałem, na 19 go Stycznia to Widzew więcej działa. W Łodzi w naszych małych bitewkach jest 2:0, a w działaniach poza Łodzią nie jestem upoważniony do wdawania się w szczegóły, ale ostatnia wizyta na Sląsku nie była jedyną próbą przywrócenia godności po upokarzającym roku 2016.
Miłego dnia.
To że w Łodzi więcej działacie wiem o tym nie od dziś,zresztą każdy ma swoje zdanie choć jestem za ŁKSem jestem obiektywny a przykład pracy dałem tak bo jeżeli nie osiągniesz celu to jak można mówić o sukcesie ??? pozdrawiam
Temu obrzezanemu gamoniowi kryjacemu sie pod nickiem z celowo błedną nazwa klubu, w ktorego cieniu sie wychowal chyba płacą za siedzenie 24 h na dobre, albo gość za noworoczne postanowienie założył sobie rekord w liczbie postów na kibicach net. A w chuju mamy twoje odszczekiwanie i twoje podważanie tego co piszemy. Jak myślisz błaźnie, że twój skrzywiony pkt widzenia brany jest przez normalnych ludzi na poważnie to wyjmij smoczek z ryja. Może za rok mikołaj da ci admina na tym forum pod choinke wtedy bedziesz mógł sie wykazać dopiero. I pruj sie dalej synu izraela do nas i Widzewka, który jest twoim najwiekszym koszmarem. Poziom twoich postow i ublizania każdemu z nas nie pozwala mi na wymiane uprzejmości z taką kreaturą jak ty. Swoją propagandą przypominasz kodowców z kijowskim na czele, którzy nie znają pojęcia ' obiektywizm ' . Pięknie musiał ci Widzew zajść za skórę choć patrząc na twoją aktywność i poziom plucia jadem to może efekt urazu, że harnasia pić nie mogłeś za gnoja bo to sponsor najsłynniejszego klubu z Łodzi, a na droższe nie było cie stać. Dobrze, że teraz masz czym sie raczyć i brodowite jszczoch macie na kozinach. Pies cie jebał wsidzew bo o tobie mowa i twój klubik z jedną trybunką, ktory moze teraz i jest na fali, ale wszystko sie zmienia niezapominaj, a teraz bierz sie za odpowiedz w swoim istnie kreatywnym elkalesiackim stylu nauczonym na smierdzacej galerze, albo wracaj do bramy postać bo to twoje prawdziwe przeznaczenie i kolegów z osiedla
Tylko Widzew RTS :)
Tylko Widzew RTS :)
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
Kolego bmjmtWŁ co Twój post wniósł do tego tematu, oprócz tego że upuściłeś trochę ładu?
Jak chcemy żeby ten temat się zmienił i stał merytoryczny to zacznijmy KAŻDY od siebie, może właśnie dziś jest ten dzień? Dzień w ktorym zaczniemy pisać o sobie i swoich sukcesach, a nie obrażać inwektywami wroga. O to apeluję jedna i drugą stronę.
Miłego kibole !
Jak chcemy żeby ten temat się zmienił i stał merytoryczny to zacznijmy KAŻDY od siebie, może właśnie dziś jest ten dzień? Dzień w ktorym zaczniemy pisać o sobie i swoich sukcesach, a nie obrażać inwektywami wroga. O to apeluję jedna i drugą stronę.
Miłego kibole !
El1910 każdy by chciał tu normalnej dyskusji ale z rabinem się nie da normalnie dyskutować.Ostatnio padło tutaj zwykłe pytanie o Helską na które została przeze mnie udzielona normalna odpowiedź.Cep nie wytrzymał,że kilka osób z Widzewa się wpisało i się dojebał,że Widzew ze sobą sobie pisze czym wywołał kolejną napinkę.
Czegokolwiek by ktoś tu nie napisał to on i tak nie wytrzyma by ubliżyć komuś z Widzewa.Czyżby aż tak wielkie kompleksy?Czy może pozostał mu aż tak wielki ślad na psychice po upokorzeniu przez kogoś z Widzewa?Tego się nie dowiemy,ale możemy się domyślać.
Tak czy inaczej życzę wszystkim i sobie by tu nastała normalność.
Piłka nożna bez policji.Temat łódzki bez rabina! :)
Czegokolwiek by ktoś tu nie napisał to on i tak nie wytrzyma by ubliżyć komuś z Widzewa.Czyżby aż tak wielkie kompleksy?Czy może pozostał mu aż tak wielki ślad na psychice po upokorzeniu przez kogoś z Widzewa?Tego się nie dowiemy,ale możemy się domyślać.
-
W s i d z e W
No i znowu całe rozprawki na mój temat ;) zajebisci jesteście parowczaki . Po 1 w chuju mam co o mnie myślicie a takie wpisy pokazują jak was grzeje to co pisze. .
Po 2 bmjmtWL, zamiast płakać że osmieszam ten wasz klubik to sam się zajmij sobą śmieciu. Wy o nas możecie , my o was nie ? No tak to właśnie wygląda . Cały czas czekam na normalność w tym temacie .Ale z takimi pajacami jak Red Power , bmjmtWL , hwl itp się po prostu nie da ... MKS który z tych nicków to ty ? Bo w to że odpuściłes sobie tutaj sianie propagandy to nikt nie da wiary :d
Po 2 bmjmtWL, zamiast płakać że osmieszam ten wasz klubik to sam się zajmij sobą śmieciu. Wy o nas możecie , my o was nie ? No tak to właśnie wygląda . Cały czas czekam na normalność w tym temacie .Ale z takimi pajacami jak Red Power , bmjmtWL , hwl itp się po prostu nie da ... MKS który z tych nicków to ty ? Bo w to że odpuściłes sobie tutaj sianie propagandy to nikt nie da wiary :d
-
ŁKS1908ŁKS
Red power pisze:El1910 każdy by chciał tu normalnej dyskusji ale z rabinem się nie da normalnie dyskutować.Ostatnio padło tutaj zwykłe pytanie o Helską na które została przeze mnie udzielona normalna odpowiedź.Cep nie wytrzymał,że kilka osób z Widzewa się wpisało i się dojebał,że Widzew ze sobą sobie pisze czym wywołał kolejną napinkę.
Nastała normalność i pisze to gość który równa do Ene due ? Pytanie o Helską było skierowane do "kogoś z ŁKSu" po czym poczułeś potrzebę wypowiedzieć się w naszym imieniu , więc jak ma być normalnie jak wypowiadasz się nieproszony ? Jak chcesz żeby temat był normalny to się nie wypisuj i nie karm Ene Due . Pozdrawiam
-
White1910Pride
A mnie ten gość nie przeszkadza. Jak zaglądam tutaj raz na jakiś czas to większość jego wpisów po prostu przewijam bez czytania. Czasem jak już coś przeczytam to tylko utwierdzam się w przekonaniu, że gość swoim debilizmem, kompleksami, multikontami, "walką" online 24h/dobę robi taki przypał ŁKS, że głowa mała, także niech walczy !
Na Chojnach ŁKS zalicza niezłą wtopę - najpierw prowokacyjny graf, że niby Ełksa coś znaczy na Chojnach, potem przyjeżdżają go odnowić zbieraniną z wielu osiedli i jeszcze w dodatku obstawą sportowców, Miało być pewnie szybkie odmalowanie i powrót na swoje rewiry a co wyszło? Ucieczka tak paniczna, że mało się nie pozabijali. No ale oczywiście można napisać, że graf na wrogim osiedlu odnawiało paru małolatów. Na pewno byli z Chojen ale przypadkiem w czapkach Rudy. a to Kozaki !
Akcja jak akcja ale wyśmiewanie jej w obliczu lansu, że przypadkiem udało się jakimś młodziakom zabrać trasparent to już niezła hipokryzja
Na Chojnach ŁKS zalicza niezłą wtopę - najpierw prowokacyjny graf, że niby Ełksa coś znaczy na Chojnach, potem przyjeżdżają go odnowić zbieraniną z wielu osiedli i jeszcze w dodatku obstawą sportowców, Miało być pewnie szybkie odmalowanie i powrót na swoje rewiry a co wyszło? Ucieczka tak paniczna, że mało się nie pozabijali. No ale oczywiście można napisać, że graf na wrogim osiedlu odnawiało paru małolatów. Na pewno byli z Chojen ale przypadkiem w czapkach Rudy. a to Kozaki !
Akcja jak akcja ale wyśmiewanie jej w obliczu lansu, że przypadkiem udało się jakimś młodziakom zabrać trasparent to już niezła hipokryzja
-
W s i d z e W
hahah gosciu czego ty zes sie nacpał ? zbieranina z całego osiedla ? obstawa sportowców ?? hahahaha wez ku*** i wy macie czelnosc pisac jeszcze cos o farmazonach ?
ps. oczywiscie jak ja tutaj zabieram głos i was prostuje, to jest walka w internecie 24 h na dobe, w ogole napierdalam z miliona kont, i oczywiscie robie lipe ŁKSowi ,,,, natomiast jak zbieranina waszych internetowych ciot spina sie tutaj non stop i szuka tylko zaczepki, prowokują i napierdalają rozprawki na moj temat bo do argumentow nie są w stanie sie odniesc to jest w porządku ? smiech w c***
ps. oczywiscie jak ja tutaj zabieram głos i was prostuje, to jest walka w internecie 24 h na dobe, w ogole napierdalam z miliona kont, i oczywiscie robie lipe ŁKSowi ,,,, natomiast jak zbieranina waszych internetowych ciot spina sie tutaj non stop i szuka tylko zaczepki, prowokują i napierdalają rozprawki na moj temat bo do argumentow nie są w stanie sie odniesc to jest w porządku ? smiech w c***
-
W s i d z e W
i sory za ppp ale jeszcze jedno.
Kazdy wie ze chcecie zmazać plame na honorze po ostatnich wydarzeniach , i nie ma co wam ujmowąc aktywności - ale ku*** opanujcie sie i nie wymyslajcie na tym forum takich bzdur jak powyzej.
pisaniem bajek na forum , kompleksow w jakie ostatnio znowu wpadliscie nie uleczycie, i tak samo nie uleczycie ich robiąc zmasowany atak na mnie i pisząc jakies wymysły o mnie.
Oczywiscie to co ja pisze to was wcale nie wkurwia, natomiast prosty fakt że takie pały jak Red Power , bmjmtWŁ itp napierdalają tutaj rozprawki byle tylko mnie pocisnąć i rejestrują sie tu kolejne pizdy ktore pisza tylko i wyłącznie o mnie, to ma to niby potwierdzac tak?
No chyba tak to nie działa, kazdy wysnuje swoje wnioski - kto ma wieksze powody zeby ostatnimi czasy wpasc w kompleksy - i tak jak juz tutaj pisałem wole żebyscie poswiecali mi swój niezwykle cenny czas i rozkminiali jakies pierdy na moj - temat niz macie wycierać swoje czerwone geby jedynym Łodzkim Klubem Sportowym.
Kazdy wie ze chcecie zmazać plame na honorze po ostatnich wydarzeniach , i nie ma co wam ujmowąc aktywności - ale ku*** opanujcie sie i nie wymyslajcie na tym forum takich bzdur jak powyzej.
pisaniem bajek na forum , kompleksow w jakie ostatnio znowu wpadliscie nie uleczycie, i tak samo nie uleczycie ich robiąc zmasowany atak na mnie i pisząc jakies wymysły o mnie.
Oczywiscie to co ja pisze to was wcale nie wkurwia, natomiast prosty fakt że takie pały jak Red Power , bmjmtWŁ itp napierdalają tutaj rozprawki byle tylko mnie pocisnąć i rejestrują sie tu kolejne pizdy ktore pisza tylko i wyłącznie o mnie, to ma to niby potwierdzac tak?
No chyba tak to nie działa, kazdy wysnuje swoje wnioski - kto ma wieksze powody zeby ostatnimi czasy wpasc w kompleksy - i tak jak juz tutaj pisałem wole żebyscie poswiecali mi swój niezwykle cenny czas i rozkminiali jakies pierdy na moj - temat niz macie wycierać swoje czerwone geby jedynym Łodzkim Klubem Sportowym.
W s i d z e W pisze:hahah gosciu czego ty zes sie nacpał ? zbieranina z całego osiedla ? obstawa sportowców ?? hahahaha wez ku*** i wy macie czelnosc pisac jeszcze cos o farmazonach ?
heh, cóz za merytoryczna i wiarygodna odpowiedż na opis sytuacji na Chojnach, ni c**** nie było jak opisal to uczestnik pogonienia żydów, tylko tak jak internetowy paź : )
mam nadzieje że nigdy nie przestaniesz tu pisać , zawsze to jeden więcej głos osmieszający jednotrybunowy klubik.
-
W s i d z e W
wiec rozumiem, ze idziecie w oficjalne wklejanie tutaj farmazonów ?
wybiegliscie ze sprzętem do kilku małolatow przy scianie i to jest fakt , nikogo z ekipy nie pognaliscie tak samo info o ''zebranym tego dnia ŁKSie w tym miejscu'' jakie pusciliscie w 1 info jest tez zwykłym klamstwem.
No ale oczywiscie widzewiacy - ktorzy chca sie odbić od dna na jakie zostali przez nas sprowadzeni będą teraz kazdy swoj pierd i kazda taka akcje wrzucać w net pisząc wersje z kosmosu - byle tam ktos sobie pomyslał jakie to z nich nie są koty hehehe nie tedy droga piździelce. Przeciez to jest oczywiste i kazdy to odbierze w taki sam sposób...
wybiegliscie ze sprzętem do kilku małolatow przy scianie i to jest fakt , nikogo z ekipy nie pognaliscie tak samo info o ''zebranym tego dnia ŁKSie w tym miejscu'' jakie pusciliscie w 1 info jest tez zwykłym klamstwem.
No ale oczywiscie widzewiacy - ktorzy chca sie odbić od dna na jakie zostali przez nas sprowadzeni będą teraz kazdy swoj pierd i kazda taka akcje wrzucać w net pisząc wersje z kosmosu - byle tam ktos sobie pomyslał jakie to z nich nie są koty hehehe nie tedy droga piździelce. Przeciez to jest oczywiste i kazdy to odbierze w taki sam sposób...
Wiadomo,że podział terytorium jest pół na pół. Chuliganka znak równości-raz w jedną raz w drugą,Widzew ma więcej FC,ŁKS lepsze graffiti, ale wytłumaczcie mi do cholery,którzy z Was to żydzi,icki.Tu relacje są sprzeczne.
może odpuśc, bo tłumaczenie ełkaesiaków o żydach i wieśniakach to było śmieszne dekade temu, teraz to już nawet nie jest żalosne.
Nie było pytania.357. pisze:może odpuśc, bo tłumaczenie ełkaesiaków o żydach i wieśniakach to było śmieszne dekade temu, teraz to już nawet nie jest żalosne.
Czytać się nie chcę tego burdelu czasami
co do zdarzeń na Chojnach - Chojenska Kasta ( z Rudy) pełną parą.
hehe małolatom to wy transa zajebaliście i się tym szczyciliście w całym internecie paziu, na Chojnach jest jeden małolat za Łksem a nie 10-12 osób które stały na ulicy w bluzie i czapce Rudy, którą zresztą jak zobaczył Widzew zdjął z głowy i rzucił na ziemię :)W s i d z e W pisze: wybiegliscie ze sprzętem do kilku małolatow przy scianie i to jest fakt , nikogo z ekipy nie pognaliscie tak samo info o ''zebranym tego dnia ŁKSie w tym miejscu'' jakie pusciliscie w 1 info jest tez zwykłym klamstwem.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
W s i d z e W
pitol dalej te swoje farmazony , moze nawet ktos z Ruchu albo Wisly da ci w to wiare.
gościu pomyśl chwilę, skoro nikogo nie udało się złapać bo wszyscy spierdolili do kamionki to jak czapka Rudy znalazla się w naszych rękach? Rudy kolega z Rudy jak tylko zobaczył Widzew ze sprzętem narobił w gacie i rzucił czapę na ziemie i spierdolił :)
Skoro twierdzisz że nie było nikogo z ekipy Łksu to zapytaj K. z ulicy na W na Zatorzu jak mu się biegło po lodzie hehe.
Z mojej strony wszystko w tym temacie, póki co w 2017 Widzew aktywniejszy co przekłada się na wasze drugie plecy w tym roku, pozdro dla normalnych i obiektywnych a nie dla takich internetowych pazi jak zakompleksiony użytkownik "wsidzew"
Skoro twierdzisz że nie było nikogo z ekipy Łksu to zapytaj K. z ulicy na W na Zatorzu jak mu się biegło po lodzie hehe.
Z mojej strony wszystko w tym temacie, póki co w 2017 Widzew aktywniejszy co przekłada się na wasze drugie plecy w tym roku, pozdro dla normalnych i obiektywnych a nie dla takich internetowych pazi jak zakompleksiony użytkownik "wsidzew"
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
W s i d z e W
co do zdarzeń na Chojnach - Widzew ( Ludzie Honoru ) pełną parą...kmwtww10 pisze:
nie - bynajmniej nie płacze o sprzet , pokazuje tylko jak zwykle - waszą dwulicową i zjebaną mentalnosc.
Niedlugo jak kogos trzepniecie na miescie ze smyczki to wrzucicie info tutaj ,i bedziecie pierdolić ze to jeden z szefow Łks , do tego chyba to wszystko zmierza czerwone farmazoniary . Jak wiadomo tonący wszystkiego sie chwyta, ale pierdoleniem na bzdur na forum straty 4 flag sobie nie odbijecie ...
ps. Drugie plecy w 2017 ? haha jesli to nazywasz ''plecami'' to ciekawe jak nazwiesz rok 2016, chyba dla was to był jakis pogrom. hehe
-
podejźrzon
czy ty ku*** ruszyłeś się kiedykolwiek z domu czy tylko klepiesz w tą pierdoloną klawiaturę i myślisz, że wszyscy są zjebani tak samo jak ty?W s i d z e W pisze:pitol dalej te swoje farmazony , moze nawet ktos z Ruchu albo Wisly da ci w to wiare.
gościu, FWC napisał prawdę i wiadomo, że boli cię ta prawda, ale skończ łaskawie pierdolić.
-
W s i d z e W
podejźrzon pisze:czy ty ku*** ruszyłeś się kiedykolwiek z domu czy tylko klepiesz w tą pierdoloną klawiaturę i myślisz, że wszyscy są zjebani tak samo jak ty?W s i d z e W pisze:pitol dalej te swoje farmazony , moze nawet ktos z Ruchu albo Wisly da ci w to wiare.
gościu, FWC napisał prawdę i wiadomo, że boli cię ta prawda, ale skończ łaskawie pierdolić.
napisał prawde ?? W takim razie pare tygodni temu ŁKS trafił na jednym z wiaduktow na Chojnach ekipe Widzewa wieszająca transparent. Wszyscy czerwoni Chuligani spierdolili . Zaliczyliscie wtedy niezłe plecy i nie dziwne że was to boli... jest to taka sama prawda jak to co tu wymyślacie pizdy....
a o to czy sie ruszam z domu czy nie, to sie nie martw - i nie obrażaj swoich kumpli po szalu, bo jak widac bardzo chetnie odpisują w moment na wszystko co napisze. I to najczesciej całą chmarą... Zaden moj wpis nie pozostał bez waszej odpowiedzi wiecej niz godzine, wiec daruj sobie takie pierdolenie..
tak właśnie wygląda prawda według najbardziej kumatego Łksiaka.
ja to się dziwię że jeszcze od swoich w pizde nie dostałeś za te herezje które tutaj wypisujesz niejednokrotnie szkodząc Łksowi
ja to się dziwię że jeszcze od swoich w pizde nie dostałeś za te herezje które tutaj wypisujesz niejednokrotnie szkodząc Łksowi
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: 14.09.2017, 08:44 Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
W s i d z e W
Wy nawet nie wiecie co to IRONIA , ale wcale mnie to nie dziwi bo wasze IQ mozna porównać z żelą na chodniku :)
-
ŁKS1908ŁKS
Bez kitu to co tu się wyprawia na tym forum to się w głowie nie mieści...
Limanka najebała\przegoniła Waszych małolatów w liczbie o połowie mniejszej - nie liczy się bo Małolaci sami się zebrali itp itd takie były Wasze tłumaczenia.
Wy trafiacie osoby malujące - liczy się bo był K. z ulicy na W. więc jest 2 : 0 w 2017. Ogólnie to powinno być 3 : 0 bo jeszcze czapka Rudy w Waszych rękach. Pytanie do kogoś "ogarniętego" z Widzewa czy może być 3 : 1 bo małolaci od nas zamalowali dwa grafy ?
Ja p******* jak macie pisać takie głupoty i tworzyć sobie na siłę jakieś sukcesy to spróbujcie w komentarzach Expressu Ilustrowanego. I tyczy się to obu ekip.
Limanka najebała\przegoniła Waszych małolatów w liczbie o połowie mniejszej - nie liczy się bo Małolaci sami się zebrali itp itd takie były Wasze tłumaczenia.
Wy trafiacie osoby malujące - liczy się bo był K. z ulicy na W. więc jest 2 : 0 w 2017. Ogólnie to powinno być 3 : 0 bo jeszcze czapka Rudy w Waszych rękach. Pytanie do kogoś "ogarniętego" z Widzewa czy może być 3 : 1 bo małolaci od nas zamalowali dwa grafy ?
Ja p******* jak macie pisać takie głupoty i tworzyć sobie na siłę jakieś sukcesy to spróbujcie w komentarzach Expressu Ilustrowanego. I tyczy się to obu ekip.
-
Jerzy Killer
Zbanujcie tego małego pryszczatego c**** bo czytać się nie da tego tematu, nie pisze tutaj często ,wole czytać, zawsze każdy temat jest rozjebany przez tego idiote, taki jesteś kozak to dawaj się ustawimy na sparing mały?! Tylko pisz na priv co i jak, mały szczurze....W s i d z e W pisze:Wy nawet nie wiecie co to IRONIA , ale wcale mnie to nie dziwi bo wasze IQ mozna porównać z żelą na chodniku :)
-
W s i d z e W
Ojejku tylko się nie poplacz Szczurze..
ponoć wcale wam nie przeszkadza to co pisze więc o c*** ci chodzi ??
Dostaliście wytyczne jak macie się zachowywać , żeby ten temat wyglądał normalnie - ale nie chcecie zrezygnować z tuby propagandowej jaka sobie zrobiliście z tego forum - więc o co masz żal ?? Pisz listy do adminów , może cię wysluchaja , a jak nie da rady to już tylko 997 ci zostało społczi.
Dostaliście wytyczne jak macie się zachowywać , żeby ten temat wyglądał normalnie - ale nie chcecie zrezygnować z tuby propagandowej jaka sobie zrobiliście z tego forum - więc o co masz żal ?? Pisz listy do adminów , może cię wysluchaja , a jak nie da rady to już tylko 997 ci zostało społczi.
-
Jerzy Killer
Jaki taki jesteś kozak, taki wyszczekany to dawaj się sprawdzimy? W d**** mam twoje wytyczne. Jesteś zwykłym debilemi napinaczem, szczekanie jak mały pudelek...jak jesteś taki ura bura to dawaj pokaż co jest wart...szczegóły na privie ustalimy co jak....W s i d z e W pisze:Ojejku tylko się nie poplacz Szczurze..
-
W s i d z e W
Zydzewiakom już bezpieczniki powoli wywalają :D
Odbierz PW panie frustrat.
Swoją drogą szacunek , że jako jeden z nielicznych potrafiles właściwie ocenić sytuację z prezesem cackiem. Żaden z twoich kumpli raczej tyle odwagi nie miał..
Odbierz PW panie frustrat.
Swoją drogą szacunek , że jako jeden z nielicznych potrafiles właściwie ocenić sytuację z prezesem cackiem. Żaden z twoich kumpli raczej tyle odwagi nie miał..
Jerzy Killer pisze:Z przkroscia stwierdzam jako kibic Widzewa ze stowarzyszenia widzewskie sprzedaly sie cackowi. To jeden z glownych powodow naszej slabizny. W inmych klubie juz dawno ta menda byla by wywieziona na taczkach. U Nas niestety nie podejmowane sa zadne akcje bo cacek ma jakies papiery na nich (chwalil sie kiedys w tv Toya) Skoro tak nie jest to mogli powiedziec "to pokarz!" Niestety zmiekla im d***. Do tego banowanie na forum ...itd. za pisanie zle o cacku I stowarzyszeniach. . Duzo ludzi pokapowalo sie co jest co I sobie odpuscilo.Niestety smutne to ale Widzew niszcza sami kibice !
-
Dr Boskonovitch
Kur.wa zamknijcie ktoś w końcu ten przypalowy temat.
Temat nie jest przypałowy, tylko ludzie się w nim wypisujący.
Jedna i druga strona nie potrafią i przede wszystkim nie chcą ustąpić i odpuścić i stad takie efekty.
Ferie na półmetku, wojno trwaj....
P.s. £ks1908£ks - napisałem jak najbardziej obiektywnie, bez zaczepek i prowokacji suche fakty, że na 19go Stycznia w NASZYCH MAŁYCH BITEWKACH jest dwa zero dla Widzewa ( na Polesiu i na Chojnach traci i barwy i uciekacie), a Ty 5 postów dalej ironizujesz o jakiś 3:1 i srasz się jak by ktos tu pisał że rozjebalismy 2 razy wasza główną ekipę.
P.s. 2 - nie wyjeżdżaj z małolatami nawet jak tacy tam byli, bo fakty sa takie ze barwy zmieniły właściciela , tak jak nasze flagi.
P.s.3 - nie nie porównuje 2 czapek do 4 flag.
Miłego dnia gorące głowy ;)
Jedna i druga strona nie potrafią i przede wszystkim nie chcą ustąpić i odpuścić i stad takie efekty.
P.s. £ks1908£ks - napisałem jak najbardziej obiektywnie, bez zaczepek i prowokacji suche fakty, że na 19go Stycznia w NASZYCH MAŁYCH BITEWKACH jest dwa zero dla Widzewa ( na Polesiu i na Chojnach traci i barwy i uciekacie), a Ty 5 postów dalej ironizujesz o jakiś 3:1 i srasz się jak by ktos tu pisał że rozjebalismy 2 razy wasza główną ekipę.
P.s. 2 - nie wyjeżdżaj z małolatami nawet jak tacy tam byli, bo fakty sa takie ze barwy zmieniły właściciela , tak jak nasze flagi.
-
ŁKS1908ŁKS
EL 1910 pisze:Temat nie jest przypałowy, tylko ludzie się w nim wypisujący.
Wiesz z jaką częstotliwością są wjazdy na osiedla w tym mieście ? bez kitu chcesz liczyć takie rzeczy typu : "Wjechaliśmy na SM stało 5 chłopów pod sklepem , konkretna banda jeden miał bluzę Pit Bulla i czapkę Widzewa, nie podjęli rękawicy schowali się za ladą jak G. kiedyś na stacji benzynowej na WP."
Ja rozumiem że szukacie małych plusików żeby podnieść sobie morale po 2016 ale pierdolenie o jakimś 2:0 w tak specyficznym mieście nie przejdzie bo takich akcji jest od c**** i doprowadzisz\cię do jeszcze większego śmietnika w tym temacie bo zaraz jeden debil z drugim będzie pisał że we dwóch zajebali smyczke 6 typa pod Gimnazjum , więc już jest 2:1 albo 3:0 itp itd
-
vendetta2016
Chyba najbardziej pojebany temat ciąglei bluzgi i napinka
E
E
-
Jerzy Killer
[quote="vendetta2016"]Chyba najbardziej pojebany temat ciąglei bluzgi i napinka
E[ Tak nprawdę to temat rozwalal non stop jeden dzieciak piszący tu z kilku nicków, wczoraj złożyłem mu propozycje ale nie przystał ....ale szczeka i sadzi sie do każdego. ..Finał będzie taki ze ktoś go w końcu na mierzy i wtedy zonk!
E[ Tak nprawdę to temat rozwalal non stop jeden dzieciak piszący tu z kilku nicków, wczoraj złożyłem mu propozycje ale nie przystał ....ale szczeka i sadzi sie do każdego. ..Finał będzie taki ze ktoś go w końcu na mierzy i wtedy zonk!
To kibole ŁKS-u?nikodem pisze:
A swoją drogą pewnie niedługo w Łodzi spadnie glowa, ku uciesze maloletnich, goracych glow...

-
Polish Power
adwt pisze:To kibole ŁKS-u?nikodem pisze:
A swoją drogą pewnie niedługo w Łodzi spadnie glowa, ku uciesze maloletnich, goracych glow...
to żydzi ale Ci z Krakowa
Podbijam pytanie kolegi na górze - czy to kibice Łks-u?
W s i d z e w - W********** stad juz na zawsze albo sprawdz sie w realu ciekawe czy bedziesz taki chetny cweluchu ;) ferie jeszcze masz caly przyszly tydzien jak dostaniesz szybko w pizde to sie zagoi - moze po prostu nie warto juz mu odpisywac i wdawac sie w jakas polemike? (czego ja wymagam od niego..)
W s i d z e w - W********** stad juz na zawsze albo sprawdz sie w realu ciekawe czy bedziesz taki chetny cweluchu ;) ferie jeszcze masz caly przyszly tydzien jak dostaniesz szybko w pizde to sie zagoi - moze po prostu nie warto juz mu odpisywac i wdawac sie w jakas polemike? (czego ja wymagam od niego..)
taa tyle tych wjazdow robicie ze az koledzy z 'chojenskiej kasty' musieli sobie,jak to napisales, 'podniesc morale' i 'poszukac plusikow' zdajac relacje z przegonienia kilku małolatów i przejęcia swiatecznego transparentu ?. obiektywizmu nie oczekuje ale chociaz nie pierdolcie niektorzy jak otumanieni i patrzcie na swoje ekipy zanim wytykacie cos innymŁKS1908ŁKS pisze: Wiesz z jaką częstotliwością są wjazdy na osiedla w tym mieście ? bez kitu chcesz liczyć takie rzeczy typu : "Wjechaliśmy na SM stało 5 chłopów pod sklepem , konkretna banda jeden miał bluzę Pit Bulla i czapkę Widzewa, nie podjęli rękawicy schowali się za ladą jak G. kiedyś na stacji benzynowej na WP."
Ja rozumiem że szukacie małych plusików żeby podnieść sobie morale po 2016 ale pierdolenie o jakimś 2:0 w tak specyficznym mieście nie przejdzie bo takich akcji jest od c**** i doprowadzisz\cię do jeszcze większego śmietnika w tym temacie bo zaraz jeden debil z drugim będzie pisał że we dwóch zajebali smyczke 6 typa pod Gimnazjum , więc już jest 2:1 albo 3:0 itp itd
-
W s i d z e W
no tylko kwestia jest taka zaślepiony ciulu - ze to twoje rózowe kolezanki tutaj wklejają zwykłe osiedlowe akcje i szczycą sie tym jakby r******** ekipe ŁKSu.
Nikt wam nie ujmuje aktywności - bo wiadomo ze chcecie sobie odbić flagi.... ale sami zrobiliscie tutaj po raz kolejny burdel spuszczając sie nad akcjami jakich jest w tym miescie duzo, i to twoje kolezanki zgrywające tutaj kumatych ( baaa , nawet ktos tam pisał, ze to są uczestnicy tych zdarzeń) p******* że to jest c*** wie jaki sukces i piszą wymysły byle podniesc range tego.
Niebawem znowu zostaniecie sprowadzeni na ziemie, i zamilkniecie na tym forum na pare tygodni - ale pozniej o tym zapomnicie i dalej bedziecie sie spuszczać jaki to widzew jest wielki, bo w 30 osób z meczetami przegonili kilka osób..
Jerzy Killer , kmwtww10 - piszcie dalej o mnie, sprawia mi to satysfakcje ....cioty internetowe heheheh
Nikt wam nie ujmuje aktywności - bo wiadomo ze chcecie sobie odbić flagi.... ale sami zrobiliscie tutaj po raz kolejny burdel spuszczając sie nad akcjami jakich jest w tym miescie duzo, i to twoje kolezanki zgrywające tutaj kumatych ( baaa , nawet ktos tam pisał, ze to są uczestnicy tych zdarzeń) p******* że to jest c*** wie jaki sukces i piszą wymysły byle podniesc range tego.
Niebawem znowu zostaniecie sprowadzeni na ziemie, i zamilkniecie na tym forum na pare tygodni - ale pozniej o tym zapomnicie i dalej bedziecie sie spuszczać jaki to widzew jest wielki, bo w 30 osób z meczetami przegonili kilka osób..
Jerzy Killer , kmwtww10 - piszcie dalej o mnie, sprawia mi to satysfakcje ....cioty internetowe heheheh