Zima 2016/2017
-
Re: Zima 2016/2017
dla wszystkich placzkow, zagłębie dostało tez propozycje na liczby z której też zrezygnowało. Nikt nie oczekiwał ze wyjdą w 200 osób. Mogli wystawić nawet kilkanaście. Nie chcieli i tyle , koniec tematu
-
Już nie długo zobaczymy czy jesteście konsekwentni w tym co robicie czy będzie kupa?
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
-
Na wielu wyjazdach była sama, trzeba było rozbijać i kroić flage WSH. Póki co to rozbijanie się zaczyna i kończy na tym forum i facebooku.MENTOL1 pisze:Wisła juz dawno by została rozbita przez Lechie czy przez Śląsk ale jest za słaba to wszędzie jezdzi z Ruchem albo Widzewem.heyzell pisze:każdego rozpal widać ze widzew ma parcie na ślask bo jak to malinowe nosy was biją tak ruch se może pomyśleć daje to sygnał jednym by do Płocka wybrali się nie byle jakim składem a wiadomo że trochę tych meczów w bliższej styczności będzie wisła-śląsk w Płocku póżniej śląsk-wisła ruch-śląsk a tak na zdrowy rozum powiedzcie mi ile ekipy by wyszła na bandę 200 osób skoro sami z osobna nie są w stanie kogoś trafić to robią w śmiesznych koalicjach tylko to mówi o mizernej sile koalicjantów jak na jedną ekipę potrzebują wsparcia na zasadzie jestem silny więc trzymam z silnymi co potrafią ogarnąć tzw malinowego nosa
-
nie no przed wami napewno będzie kupa to w ogóle nie ma co gadac. Górnik z gieksa jest poza rankingiem, z całą resztą możemy spróbowaćS.G. pisze:Już nie długo zobaczymy czy jesteście konsekwentni w tym co robicie czy będzie kupa?
-
Rok dopiero rozpoczęty, zobaczysz jak ogarnięte ekipy dojadą "twoich" kolegów.sir. pisze:kiedyś latało zdjęcie ZS pod Sukiennicami fotkę sobie przejazdem strzelili to było że w Kraku pizdy nich ich nie przegonił.latami gruchę nad tym walono.teraz to się zostaje modelem albo czymś tam nie wiem.teraz im banda wjeżdża do miasta gdzie nikt nosa nie wychyla no to pokazówka, po co o tym pisać.jak ktos spierdoli to też się nie liczy, bo przecież do niczego nie dochodzi.
LEPIEJ BYĆ MARTWYM NIŻ CZERWONYM
-
Nie chwal dnia przed słońca zachodem.Aci pisze:Rok dopiero rozpoczęty, zobaczysz jak ogarnięte ekipy dojadą "twoich" kolegów.sir. pisze:kiedyś latało zdjęcie ZS pod Sukiennicami fotkę sobie przejazdem strzelili to było że w Kraku pizdy nich ich nie przegonił.latami gruchę nad tym walono.teraz to się zostaje modelem albo czymś tam nie wiem.teraz im banda wjeżdża do miasta gdzie nikt nosa nie wychyla no to pokazówka, po co o tym pisać.jak ktos spierdoli to też się nie liczy, bo przecież do niczego nie dochodzi.
-
Beha pisze:"Co za pajace sie tu wypowiadaja, jak My tracimy flagi na rzecz sasiada, nasz blad bo malo osob jak koalicja chce bic sie Zaglebiem to zle bo nie zadzwonili miesiac temu i nie powiedzieli o ktorej beda i w ilu. Zamknijcie ten temat albo kasujcie to forum bo to jakies nie porozumienie.
P.S nie ma polskich znakow bo pisze z telefonu.
Pozdro i do zobaczenia na kibicowskim :)"
Podobnie tłumaczyli się twoi koledzy, jak dostali po głowach od ZS wracając z Ruch chyba 1,5 rok temu , więc wpierw spójrz na własne podwórko, nim zaczniesz wypominać innym.
Chcialbym tylko zauwazyc ze to tlumaczenie nie wyszlo z oficjalnego stanowiska a przez internetowych wyjadaczy wiem jak bylo i nie zaprzeczam
-
No coś w tym jest, takie ''przezorny zawsze ubezpieczony". Każdy się boi tego że może przegrać a potem wezmą ich na języki hehe. W latach 90 było ''a niech się dzieje, co ma być to będzie'' z opowieści wiem że lało się po 7 na 30, 5 na 15 itp, itd. niestety teraz takie wartości już zaginęły.Kumatyinaczej pisze:Dzisiaj nie dąży się do starcia za wszelką cenę, tylko za wszelką cenę nie mogę przegrać.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
Nikt nie zaatakuje ekipę tak niehonorową, nie mająca zasad i używającą sprzętu. Już nie jedna ekipa w Polsce przekonała się, że Sharksi na gołe ręce się nie biją i używają zabawek. Najgroźniejsza ich akcja? Fotka bez koszulek w drodze do Lublina.Kerko pisze: Na wielu wyjazdach była sama, trzeba było rozbijać i kroić flage WSH. Póki co to rozbijanie się zaczyna i kończy na tym forum i facebooku.
-
Tak ich fotka bez koszulek wstrzasnela cala polska , teraz nikt do nich nie podskoczy z tego wzgledu szacun naprawde , no i ten transparent ktory rzekomo byl Poloni , nie udawaj lowcy jesli jestes ofiara , dla mnie nie zrozumiale gdyz jak mozna stac sie ofiara jesli nie zostales przez kogos dojechany ? Hahahaha
-
Śmiesznie to brzmi w 6 rocznice dojebania Człowieka, o czym było głośno na całą Polskę przez długi czas, a nawet reportaże w telewizji powstawały sławiące WSH oraz bezwględność tej zbrodni w biały dzień, zacytuje jeden z TVP "To byla jedna z najgłośniejszych w Polsce egzekucji" źródło: https://www.youtube.com/watch?v=kSny9uvaByk. Jaką groźną akcją może się pochwalić twoja ekipa, było chociaż o niej w lokalnej gazetce, albo chociaż w szkolnej gazetce :D :D? Pochwal sie gangsterze. Hehehe...typical pisze:Najgroźniejsza ich akcja? Fotka bez koszulek w drodze do Lublina.
DługiPDW Pan G. guru MOTORU znany z reportażu gdzie chce napierdolić redaktora jakiejś stacji, oraz oczywiście znany z tego ze do WSH skakał przez kabel internetowy i chciał ich j**** sprzętem, niestety tylko przez kabelek bo na nic innego jemu i jego ekipie odwaga nie pozwoliła - został oficjalną ofiarą Motoru oraz tak zwanym męczennikiem za swoją wrodzoną głupote i internetową chuliganerke. :D
Zatakało kakao ptysiu? To dobrze :D.
Pół żartem pół serio mój post ale na poziomie tego forum trzeba się dostosować do tego gówno-forum.
-
A jaka o jest akcja ze w kilkunastu typa z madzetami bija zabijaja jednego ? To nazywasz akcja ? Bo dla mnie to bylo ze strachu dlaczego te pajace co przyczynily sie do smierci czlowieka nie wyskoczyli w pojedunke lub 2 a odrazu kilkunastuKerko pisze:Śmiesznie to brzmi w 6 rocznice dojebania Człowieka, o czym było głośno na całą Polskę przez długi czas, a nawet reportaże w telewizji powstawały sławiące WSH oraz bezwględność tej zbrodni w biały dzień, zacytuje jeden z TVP "To byla jedna z najgłośniejszych w Polsce egzekucji" źródło: https://www.youtube.com/watch?v=kSny9uvaByk. Jaką groźną akcją może się pochwalić twoja ekipa, było chociaż o niej w lokalnej gazetce, albo chociaż w szkolnej gazetce :D :D? Pochwal sie gangsterze. Hehehe...typical pisze:Najgroźniejsza ich akcja? Fotka bez koszulek w drodze do Lublina.
DługiPDW Pan G. guru MOTORU znany z reportażu gdzie chce napierdolić redaktora jakiejś stacji, oraz oczywiście znany z tego ze do WSH skakał przez kabel internetowy i chciał ich j**** sprzętem, niestety tylko przez kabelek bo na nic innego jemu i jego ekipie odwaga nie pozwoliła - został oficjalną ofiarą Motoru oraz tak zwanym męczennikiem za swoją wrodzoną głupote i internetową chuliganerke. :D
Zatakało kakao ptysiu? To dobrze :D.
Pół żartem pół serio mój post ale na poziomie tego forum trzeba się dostosować do tego gówno-forum.
Odnosnie pana G to ma on zakaz stadionowy wiec raczej oprawe powinni zatrzymac dla Siebie i malo mnie ten pan intresuje wiec jego tematu nie poruszan .
Moze mi wyjasnisz dlaczego WSH atakuje swoja byla zgode w Marsyli a pozniej pisze na forach ze barwy Lechi Gdansk sa w krakowie mile widziane ???
Ta Wielka Wisla jak ja tak nazywaja jest ekipa bez zadnego honoru , Ruch kiedys ekipa z zasadami zwiazala sie z banda pajacy co nie umie walczyc normalnie tylko noze , atak WSH na Siarke ktora jechala na wyjazd nie pamietam dokladie gdzie i miesiaca ake to byl ubiegly rok , niedoscze byli w przewadze liczebnej to jeszcze ze sprzetem Siarka wtedy sie wycofala , odnosnie Wisly nie cce sie wypowiadac gdyz uwazam ze jest to zbedny temat , no i Pamietny mecz w Krakowie po zerwaniu zgody ze Slaskiem i Lechia przy spiewach kibicow gosci polowa stadionu bila brawo tak WSH trzyma swoich kibicow
-
typical jeszcze apropo tego braku zasad i używania sprzętu. Zapytaj się ekipy Lecha, co byli w drodze na mecz pucharowy Cracovii jaka to WISŁA JEST ku*** NIE HONOROWA SPRZĘCIARZE. Bo zostali złożeni bez sprzętu i musieli się ratować ucieczką żeby flagi nie stracić. Ciekawe czy mają takie samo zdanie jak ty. c*** ci w dupe farmazoniaro.
-
Hahaha jak sie spial chyba cos go zabolalo :)))) moze Ci przytocze jeda kwestie bedac po tamtej stronie poznalem chlopaka ktory siedzi za czlowieka dostal osiem lat , regularnie dostawal koszulki WSH , ktore potem dawal typom z wrogich klubow , to jest normalne ??? Moze i jedna akcje bez sprzetu mieli i to znaczy ze maja juz honor ??? Smieszny jestes gosciu
-
Tak,a pozostali co siedzą za człowieka oddawali Ci swoje jedzenie. Idąc tokiem, że skoro ekipa x używa sprzętu to jest niehonorowa to w takim wypadku większość Polskich ekip to banda c**** ze sprzętem :) Oh zaburzyłem Twój światopogląd, że tylko w Krakowie sie tną i są akcje z maczetami ?Oj to zaburze go po raz jeszcze, w Krakowie też jest walka na gołe łapy :)
-
Po ostatnich wpisach doskonale widać, że ferie zimowe w niektórych województwach trwają już w najlepsze...
-
taka że ten twój męczennik robił identyczne akcje na Wiślaków.A jaka o jest akcja ze w kilkunastu typa z madzetami bija zabijaja jednego ? To nazywasz akcja ? Bo dla mnie to bylo ze strachu dlaczego te pajace co przyczynily sie do smierci czlowieka nie wyskoczyli w pojedunke lub 2 a odrazu kilkunastu
-
No to chciales byc zabawny a nie wyszlo. 2012 rok 80osobowa ekipa Ruchu ustawia sie na koalicje KSG GKS i jednostki Banika. Koalicja ucieka z pola bitwy. Sa z tego filmiki na necie. Takze tak Ruch ustawil sie sam na 3 ekipy. Zreszta dopoki nie mial ukladu z Wisla regularnie stawial sam czola 2 ekipom na raz. Z roznym efektem ale stawial.Kumatyinaczej pisze:Ruch :) Jak mogłeś pominąć, Oni zawsze i ze wszystkimi wyjdą. Już tu jeden kwiatek napisał, że Ruch to by sam się przebiegł po Legii, Zagłębiu i BKSie. Przykre czasy przyszło obserwować na polskiej scenie. Zbieranie się trzech ekip żeby dojebać jednej (Nie pije tu tylko do WRwE) bo przecież nie o walkę tutaj chodzi. Kalkulowanie, kalkulowanie i jeszcze raz kalkulowanie. Przez ostatni rok jakby zebrać wszystkie walki z Polski, to by wyszło że taki Spartak bądź CSKA w pojedynkę ma więcej walk niż Nasza scena razem wzięta. Dzisiaj nie dąży się do starcia za wszelką cenę, tylko za wszelką cenę nie mogę przegrać.nikodem pisze:A ja Wam powiem inaczej,pokażcie mi ekipa,która,wyjdzie do 3(bądż nie bądż)czołowych band w kraju.
-
Gdzie jest niby ten film na necie co ty tu za farmazony piszesz.puder1 pisze:No to chciales byc zabawny a nie wyszlo. 2012 rok 80osobowa ekipa Ruchu ustawia sie na koalicje KSG GKS i jednostki Banika. Koalicja ucieka z pola bitwy. Sa z tego filmiki na necie. Takze tak Ruch ustawil sie sam na 3 ekipy. Zreszta dopoki nie mial ukladu z Wisla regularnie stawial sam czola 2 ekipom na raz. Z roznym efektem ale stawial.Kumatyinaczej pisze:Ruch :) Jak mogłeś pominąć, Oni zawsze i ze wszystkimi wyjdą. Już tu jeden kwiatek napisał, że Ruch to by sam się przebiegł po Legii, Zagłębiu i BKSie. Przykre czasy przyszło obserwować na polskiej scenie. Zbieranie się trzech ekip żeby dojebać jednej (Nie pije tu tylko do WRwE) bo przecież nie o walkę tutaj chodzi. Kalkulowanie, kalkulowanie i jeszcze raz kalkulowanie. Przez ostatni rok jakby zebrać wszystkie walki z Polski, to by wyszło że taki Spartak bądź CSKA w pojedynkę ma więcej walk niż Nasza scena razem wzięta. Dzisiaj nie dąży się do starcia za wszelką cenę, tylko za wszelką cenę nie mogę przegrać.nikodem pisze:A ja Wam powiem inaczej,pokażcie mi ekipa,która,wyjdzie do 3(bądż nie bądż)czołowych band w kraju.
-
-
Oj tak mi tym postem doje****s ze nie wiem co mam zrobic hahaha chyba sie powiesze a prawda widze kole was w oczy buhaha dawac jeszcze cos ciekawego mi powiedz , a i jeszcze pisze bo ktos napisal ze czlowiek to moj meczennik , nie ja sie chwalilem ze jest 6rocznca smierci tylko kto inny i wyrazilem swoje zdanie na ten temat ktorego nie zmienie WSH 0 HonoruJacoby331 pisze:Tak,a pozostali co siedzą za człowieka oddawali Ci swoje jedzenie. Idąc tokiem, że skoro ekipa x używa sprzętu to jest niehonorowa to w takim wypadku większość Polskich ekip to banda c**** ze sprzętem :) Oh zaburzyłem Twój światopogląd, że tylko w Krakowie sie tną i są akcje z maczetami ?Oj to zaburze go po raz jeszcze, w Krakowie też jest walka na gołe łapy :)
-
Jaki ku*** Banik? Długo będziecie żyli tą starą akcją?puder1 pisze:https://m.youtube.com/watch?v=BXhTb19sKZc
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
Buhahahaha. Tak, była to czołowa banda koalicji, był tam jeszcze JKS i Wisłoka, Row :D
Wy za to byliście jak zawsze starcami, kobietami w ciąży i dziećmi na wózkach. Czyli 3 garnitur :D
ku***, tyle lat minęło a na ten filmik wciąż walicie konia :D
Wy za to byliście jak zawsze starcami, kobietami w ciąży i dziećmi na wózkach. Czyli 3 garnitur :D
-
Koalicja KSGKS została na akcji na tym słynnym filmiku wzięta na typowe tzw huki ;) mieli przewagę liczebną, mimo to Ruch zdecydował się ruszyć do przodu z okrzykiem i KSGKS palili wroty i tyle.
-
nikt nie bije konia. Od tego czasu dostaliscie jeszcze po glowie nie raz. Filmik wypłynął bo sam jakiś pajac od was o niego spytał. Pokazałem to tylko jako przykład, że zdarzają się przypadki, że jedna ekipy wyskakuje na więcej.kontem ok pisze:Buhahahaha. Tak, była to czołowa banda koalicji, był tam jeszcze JKS i Wisłoka, Row :D
-
napisałeś że napadli na niego w kilkunastu, że jak tak można, to ci tłumacze że robił dokładnie to samo,jeszcze czegoś nie rozumiesz czy masz downa?DlugiPDW pisze:Oj tak mi tym postem doje****s ze nie wiem co mam zrobic hahaha chyba sie powiesze a prawda widze kole was w oczy buhaha dawac jeszcze cos ciekawego mi powiedz , a i jeszcze pisze bo ktos napisal ze czlowiek to moj meczennik , nie ja sie chwalilem ze jest 6rocznca smierci tylko kto inny i wyrazilem swoje zdanie na ten temat ktorego nie zmienie WSH 0 HonoruJacoby331 pisze:Tak,a pozostali co siedzą za człowieka oddawali Ci swoje jedzenie. Idąc tokiem, że skoro ekipa x używa sprzętu to jest niehonorowa to w takim wypadku większość Polskich ekip to banda c**** ze sprzętem :) Oh zaburzyłem Twój światopogląd, że tylko w Krakowie sie tną i są akcje z maczetami ?Oj to zaburze go po raz jeszcze, w Krakowie też jest walka na gołe łapy :)
-
Moze ty masz downa?? Kolo chu..... Mi lata czy robili to samo gamoniu napisalem ze nie ja zaczelem temat czlowieka tylko kto inny i na ten temat sie wypowiedzialem wiec czytaj uwaznie posty a nie sie pozniej projesz ... Zakonczmy temat Wisly i Czlowieka bo to jest juz nudne .....
-
Ty napisałes ze Ruch bije 3 ekipy i dales przyklad film a tam był KSG i duzo mniejsza czesc GieKSy o to cale zamieszanie ale juz wyjasnione farmazon napisałes i tyle.puder1 pisze:nikt nie bije konia. Od tego czasu dostaliscie jeszcze po glowie nie raz. Filmik wypłynął bo sam jakiś pajac od was o niego spytał. Pokazałem to tylko jako przykład, że zdarzają się przypadki, że jedna ekipy wyskakuje na więcej.kontem ok pisze:Buhahahaha. Tak, była to czołowa banda koalicji, był tam jeszcze JKS i Wisłoka, Row :D
-
otto.magico
Taka sama propozycja padła,przy okazji wyjazdu naszej koalcji z Legią , do naszych południowych sąsiadów.Ciach bajerka,nasza porażka,brawo za aktywność .Do następnego.walkers pisze:dla wszystkich placzkow, zagłębie dostało tez propozycje na liczby z której też zrezygnowało. Nikt nie oczekiwał ze wyjdą w 200 osób. Mogli wystawić nawet kilkanaście. Nie chcieli i tyle , koniec tematu
-
Chodziło mi o akcje na gołe łapy gdzie notorycznie odmawiają spotkań lub "nie mogę obiecać, że nikt nie użyje sprzętu". Cracov style to inny klimat, niech się bawią zainteresowani. Może przybity układ z WRE sprawi, że Sharksi zaczną bić się na gołe łapy w Polsce.
-
nie napisał farmazonu, byłem tam. To co widać na filmiku to nie koniec całej akcji. Części z nas udaje się dobiec do kilku fur do których wskakujecie, 2 z nich były na na blachach czeskich. A jak słyszę jakiegoś jeszcze bambra który pierdoli "Tak to była czołowa banda koalicji hahahha" to ku*** płakać mi się chce. To nie było przypadkowe spotkanie a ustawka więc skoro takich pajaców wystawiliście to teraz nie płaczcie, że nie było tam czołówki.Sebastian75 pisze:Ty napisałes ze Ruch bije 3 ekipy i dales przyklad film a tam był KSG i duzo mniejsza czesc GieKSy o to cale zamieszanie ale juz wyjasnione farmazon napisałes i tyle.puder1 pisze:nikt nie bije konia. Od tego czasu dostaliscie jeszcze po glowie nie raz. Filmik wypłynął bo sam jakiś pajac od was o niego spytał. Pokazałem to tylko jako przykład, że zdarzają się przypadki, że jedna ekipy wyskakuje na więcej.kontem ok pisze:Buhahahaha. Tak, była to czołowa banda koalicji, był tam jeszcze JKS i Wisłoka, Row :D
-
c**** się znasz napisał chyba że farmazon ale już wyjaśniony! hehe.. Skąd oni by niby mieli wiedzieć co się wydarzyło jak się filmik skończył? :) a tej ustawce było trochę spontanu też zbieraliśmy się na szybkości i nie był to nasz topowy skład sporo młodzieży jeśli chodzi o ludzi z Katowic.oli1988 pisze:nie napisał farmazonu, byłem tam. To co widać na filmiku to nie koniec całej akcji. Części z nas udaje się dobiec do kilku fur do których wskakujecie, 2 z nich były na na blachach czeskich. A jak słyszę jakiegoś jeszcze bambra który pierdoli "Tak to była czołowa banda koalicji hahahha" to ku*** płakać mi się chce. To nie było przypadkowe spotkanie a ustawka więc skoro takich pajaców wystawiliście to teraz nie płaczcie, że nie było tam czołówki.Sebastian75 pisze:Ty napisałes ze Ruch bije 3 ekipy i dales przyklad film a tam był KSG i duzo mniejsza czesc GieKSy o to cale zamieszanie ale juz wyjasnione farmazon napisałes i tyle.
-
Banika nie bylo. oli ciebie tam nie było albo dobiegłes na tych tabletach do granicy czeskiej.za Ruchem ! pisze:c**** się znasz napisał chyba że farmazon ale już wyjaśniony! hehe.. Skąd oni by niby mieli wiedzieć co się wydarzyło jak się filmik skończył? :) a tej ustawce było trochę spontanu też zbieraliśmy się na szybkości i nie był to nasz topowy skład sporo młodzieży jeśli chodzi o ludzi z Katowic.oli1988 pisze:nie napisał farmazonu, byłem tam. To co widać na filmiku to nie koniec całej akcji. Części z nas udaje się dobiec do kilku fur do których wskakujecie, 2 z nich były na na blachach czeskich. A jak słyszę jakiegoś jeszcze bambra który pierdoli "Tak to była czołowa banda koalicji hahahha" to ku*** płakać mi się chce. To nie było przypadkowe spotkanie a ustawka więc skoro takich pajaców wystawiliście to teraz nie płaczcie, że nie było tam czołówki.Sebastian75 pisze:Ty napisałes ze Ruch bije 3 ekipy i dales przyklad film a tam był KSG i duzo mniejsza czesc GieKSy o to cale zamieszanie ale juz wyjasnione farmazon napisałes i tyle.
-
No właśnie oli farmazonie Ciebie tam nie było ja wierzę Sebastianowi i c***! To on dał sygnał do honorowego odwrotu nie to co Ty na necie siedzisz i się prujesz jak stare kalesony...Sebastian75 pisze:Banika nie bylo. oli ciebie tam nie było albo dobiegłes na tych tabletach do granicy czeskiej.
-
3 posty temu nie wiedziałeś jeszcze o istnieniu tej akcji a teraz zgrywasz kumacza. Jeszcze na cwaniaka o filmik prosiłeś. Baran do potęgi jesteś i tyle.Sebastian75 pisze:
;)
Banika nie bylo. oli ciebie tam nie było albo dobiegłes na tych tabletach do granicy czeskiej.
-
On po prostu niespodziewał się że po raz 846 ktoś wklei ten filmik z Rudy :Dpuder1 pisze: 3 posty temu nie wiedziałeś jeszcze o istnieniu tej akcji a teraz zgrywasz kumacza. Jeszcze na cwaniaka o filmik prosiłeś. Baran do potęgi jesteś i tyle.
O istnieniu tej akcji wiedzą wszyscy. Wydaje mi się że nawet na serwerach obcych cywilizacji nie jeden Puder go wrzucał :D
-
puder1 pisze:3 posty temu nie wiedziałeś jeszcze o istnieniu tej akcji a teraz zgrywasz kumacza. Jeszcze na cwaniaka o filmik prosiłeś. Baran do potęgi jesteś i tyle.Sebastian75 pisze:
;)
Banika nie bylo. oli ciebie tam nie było albo dobiegłes na tych tabletach do granicy czeskiej.
Najpierw wyskakujesz ze Ruch sie bił z 3 ekipami i ze jest film dajesz stary film gdzie jest KSG i troche GieKSy ty wyszłes na głupka ale to normalne czytając twoje posty juz nie jeden cie ustawiał tutaj nawet z Ruchu.
-
Dobra dobra pajacu napisalem ze bily sie jednostki z Banika i jak niby z filmiku chciales wywnioskowac czy bily sie 2 czy 3 ekipy czy bylo tam 5 chopa z Czech czy nie? Wypikselowac? Jestes baranem, nie miales pojecia o jakiej akcji pisze chciales przycwaniaczyc a wyszedles na zwyklego farmazoniarza. Spierdalaj z powrotem do hilfki.
-
skonczcie rozpierdalac temat, macie swój i tam sie przekrzykujcie
-
A tak z ciekawości to co jakaś jebana psiarnia może mieć do oficjalnego turnieju MMA, pewnie się obsrali i jak małe dzieci wymyślili sobie wymówkę. W sumie te kszoki to tylko umieją się napinać jak z leszkiem albo arkowcami są a sami są c**** warci :-)PeRkun pisze:Ciekawie sie zapowiada turniej.
Oficjalnie 28 stycznia w hali sportowej Arena w Poznaniu odbędzie się gala drużynowych sportów walki Iron Warriors MMA.
Wystąpi 6 drużyn: Arka Gdynia, ŁKS Łódź, Zagłębia Sosnowiec, Zawisza Bydgoszcz oraz składy z Międzychodu i Sochaczewa.
Z różnych powodów min.psiarni nie bedzie na turnieju KSZO Ostrowiec,GKS Katowice i JKS Jarosław.