Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
No to by było na tyle, wszo. Jak zwykle, ZERO ARGUMENTÓW, tylko kompromitacja i bełkot. Powyżej masz tezy i argumenty, rebe, sadzę, szczerze, że nawet nie zrozumiałeś, co wymagam w stosunku do twojej smutnej osoby, ale co mi tam, może ci się uda. CHOĆ RAZ, KANALIO, SIĘ USTOSUNKUJ do faktów.
-
Daaawaaaj zapierdol 100 post z kolejnego konta! odpal fajerwerki i władaj Łodziom dalej! :)
-
Nie no, na serio, przecież ten błazen wyłącznie ośmiesza Łks, podobno macie tyle tylu modów na tym forum, dajcie mu bana, bo to śmiech jakiś...
-
Hahahahaha dawaj dalej te argumenty - podawaj ich jak najwięcej , są niebywale śmieszne ...
od dłuższego czasu te wasze "argumenty i tezy" i to co pierdolicie - przekonują mnie jak bardzo wkurwia was że nie możecie już bezkarnie wykładać na tym forum swojej zjebanej czerwonej ideologii .
I ten mój obraz jaki starasz się tu przedstawić , bo o niczym innym już nie piszesz - to tylko o tobie świadczy - że poświęcasz tyle pary na gościa którego przedstawiasz jako dno , wsza itp... Tyle że tacy idioci jak wy, jakieś mmsy wastelandy i inne czerwone pierdoloty nigdy tego nie mogliście zrozumieć i odkąd zacząłem tu pisać napierdalace całe strony , i rozprawki tylko i wylacznie na mój temat . Nie masz pojęcia jak bardzo mam w to wy)jebane .
od dłuższego czasu te wasze "argumenty i tezy" i to co pierdolicie - przekonują mnie jak bardzo wkurwia was że nie możecie już bezkarnie wykładać na tym forum swojej zjebanej czerwonej ideologii .
I ten mój obraz jaki starasz się tu przedstawić , bo o niczym innym już nie piszesz - to tylko o tobie świadczy - że poświęcasz tyle pary na gościa którego przedstawiasz jako dno , wsza itp... Tyle że tacy idioci jak wy, jakieś mmsy wastelandy i inne czerwone pierdoloty nigdy tego nie mogliście zrozumieć i odkąd zacząłem tu pisać napierdalace całe strony , i rozprawki tylko i wylacznie na mój temat . Nie masz pojęcia jak bardzo mam w to wy)jebane .
-
Oczywiście łks dostaje w*******, to temat już rozjebany byleby zniknęły posty o tym. Standardowo przez jedną osobę cwele due rabe, która zgrywa kumacza. Specjalnie ściąga na siebie napinkę, zaraz powie, że cały Widzew go atakuje a on sam musi walczyć. Następnie będzie hasło piszmy o swoich klubach, a jak tylko pojawi się temat Widzewa to znów się wpierdoli byleby się ponapinać :)
-
A wy dalej swoje smęty. Pytam setny raz! Jak jest z Waszymi z kamienic na WP czy innej Słowiańskiej? Rozumiem same apartamentowce? Ty szlachcicu spod Koluszek wychowany w oborze.mądrala pisze:w jakiejś brudnej kamienicy na Polesiu
-
Tak,o Łksie na tym forum można pisać ale jedynie w samych superlatywach.Wystarczy że pojawi się jakieś info o ich spierdolce takie jak wczoraj wrzucił kolega bmjtmWŁ i już rabin musiał głośno zaszczekać.Ale przecież on ma wyjebane na to forum i na to co piszą Widzewiacy.
Mistrz,Nikodem,
Tak macie racje,że Widzewiacy też mieszkają w kamienicach tylko nikt z Widzewa się nie wywyższa jakim to jest wielkim mieszczuchem.Dlatego właśnie na was lecą takie pociski mieszczuchy z zajszczanych bram na Polesiu.Już załapaliście czy jeszcze nie?
Mistrz,Nikodem,
Tak macie racje,że Widzewiacy też mieszkają w kamienicach tylko nikt z Widzewa się nie wywyższa jakim to jest wielkim mieszczuchem.Dlatego właśnie na was lecą takie pociski mieszczuchy z zajszczanych bram na Polesiu.Już załapaliście czy jeszcze nie?
-
Z wami nie da się gadać normalnie, tylko umiecie odwracać kota ogonem. Miszcz1908, widzę, rośnie na godnego następcę rebego. Idźcie w c***, e-chuligany.
-
trudne sprawy 13 latków , chciałbym mieć takie problemy jak ekipa h z kibice.net
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Zobacz kto napierdolił najwięcej postów na ostatnich dwóch stronach. Odpowiem żebyś nie szukał. Niejaki mądrala. Red power,jeszcze nie załapaliśmy j***** wieśniaku z Byczyny. Pozdrawiamy z zajszczanych bram na Polesiu.mądrala pisze:Z wami nie da się gadać normalnie, tylko umiecie odwracać kota ogonem. Miszcz1908, widzę, rośnie na godnego następcę rebego. Idźcie w c***, e-chuligany.
-
Idź w c***, paniał? Weź odwiedź babcię, albo z kumplem na plejce pograj, nie podejrzewam, żebyś pannę miał, tłumoku, to choć redtuba odpal... albo choć wyczyść ścierą te swoje wielkomiejskie zaszczane rejony, ale przestań się po chuju napinać, bo spadłeś już do poziomu rebego alias wsidzewa alias kilka innych.
Powtarzam - z wami nie da się normalnie pogadać, no ale cóż, wielkomiejski e-chuliganie z Lutomierska, Łks was wstawił na front walki internetowej i choć zero argumentów i jeszcze mniej wiedzy bieżącej, paluchami w klawisze trzeba napierdalać.
siema, błazny
Powtarzam - z wami nie da się normalnie pogadać, no ale cóż, wielkomiejski e-chuliganie z Lutomierska, Łks was wstawił na front walki internetowej i choć zero argumentów i jeszcze mniej wiedzy bieżącej, paluchami w klawisze trzeba napierdalać.
siema, błazny
-
Oj ty chłopku wiejski. Sami zaczeliście durne prowokacje o Żabie i nagle to My napierdalamy głupoty. Coraz dłuższe i coraz głupsze te twoje wywody. Nie obchodzi mnie co robisz,czy redtube czy co,nie musisz o tym pisać. Koniec z mojej strony.
-
O durne prowokacje to zapytaj swojego ziomka po szalu, rebego - wsidzewa. I paru jeszcze innych. O sobie też nie zapomnij, Wielkomiejski Łodzianinie.
Tylko wy potraficie ludzi upadlać z powodu miejsca pochodzenia, sami mając kibiców pod Łodzią. Pamiętaj o jednym, obojętnie co wasze e-nabojka na tym śmiesznym forum nie napisze, pół Łodzi to Widzew i to się nie zmieni już nigdy. Wiem, że tego zboleć do dzisiaj nie możecie, rodowite smutasy.
A od liczby postów to się odprd, znowu nie masz nic sensownego do napisania... ja w sześć lat nie najebałem tyle, co ty w 6 miesięcy, więc turlaj.
eot
Tylko wy potraficie ludzi upadlać z powodu miejsca pochodzenia, sami mając kibiców pod Łodzią. Pamiętaj o jednym, obojętnie co wasze e-nabojka na tym śmiesznym forum nie napisze, pół Łodzi to Widzew i to się nie zmieni już nigdy. Wiem, że tego zboleć do dzisiaj nie możecie, rodowite smutasy.
A od liczby postów to się odprd, znowu nie masz nic sensownego do napisania... ja w sześć lat nie najebałem tyle, co ty w 6 miesięcy, więc turlaj.
eot
-
Widocznie jesteś zbyt głupi.Może twoi mądrzejsi kumple chociaż załapali.MISTRZ1908 pisze:Red power,jeszcze nie załapaliśmy j***** wieśniaku z Byczyny. Pozdrawiamy z zajszczanych bram na Polesiu.
Szkoda,że ten temat znowu wygląda jak wygląda.No ale przecież chodzi wam o to by go rozpierdalać tak jak napisał ostatnio naczelny rabin z Karolewa.
-
Większych idiotów niż mądrala i Red Power tutaj już nie ma .
Jesteście tak popierdolone dziewczynki podmiejskie , że naprawdę nie mam już słów.
Nie wiem czy wy wogole czytacie to co tutaj jest pisane , czy może nie umiecie czytać ale beka jest z tego co piszecie w c*** . Kto tu robi komu lipę hahahah
Dawać dalej
Jesteście tak popierdolone dziewczynki podmiejskie , że naprawdę nie mam już słów.
Nie wiem czy wy wogole czytacie to co tutaj jest pisane , czy może nie umiecie czytać ale beka jest z tego co piszecie w c*** . Kto tu robi komu lipę hahahah
Dawać dalej
-
Rabin odnieś się lepiej merytorycznie do pytania o Helską.
Naprawdę mimo szczerych chęci nie da rady pisać tutaj normalnie.Jest naprawdę kilku normalnych i kumatych ludzi z Łksu na tym forum,ale niestety zamiast nich wpisują się rabiny i inne mistrze.
Wczoraj była w miarę normalna dyskusja.Wystarczyło przedstawić swoje zdanie na temat Helskiej,ale oczywiście zaczęły się bluzgi,że Widzew pisze tutaj ze sobą.
Naprawdę mimo szczerych chęci nie da rady pisać tutaj normalnie.Jest naprawdę kilku normalnych i kumatych ludzi z Łksu na tym forum,ale niestety zamiast nich wpisują się rabiny i inne mistrze.
Wczoraj była w miarę normalna dyskusja.Wystarczyło przedstawić swoje zdanie na temat Helskiej,ale oczywiście zaczęły się bluzgi,że Widzew pisze tutaj ze sobą.
-
Idź do trudnych spraw imbecylu.
Znajdzie się w końcu mądry który wyjebie ku uciesze wszystkich ten temat , albo chociaż gabinet tych ćwierć mózgów z rts, bezwstydnych idiotów którzy na tym forum pozostali ?
Znajdzie się w końcu mądry który wyjebie ku uciesze wszystkich ten temat , albo chociaż gabinet tych ćwierć mózgów z rts, bezwstydnych idiotów którzy na tym forum pozostali ?
-
Może ktoś w końcu pójdzie po rozum do głowy i zamknie ten z****** temat w pizdu.Nie da się czytać tych debilnych rozkminek po obu stronach.
-
wiecie co...zrobiłem sobie kawę , odpaliłem kompa w robocie i sobie myślę , aaa poczytam temat łódzki może coś nowego ,fajnego ,ciekawego przeczytam , jakieś wspominki ...i już wiem że :
[link]
i myślę że najlepiej ten temat w pizdu zamknąć do marca.
[link]
-
Pierwszy raz się z tobą zgadzam. Zamknąć ten temat do rozpoczęcia kolejki i tyle.Ukochane Miasto pisze:wiecie co...zrobiłem sobie kawę , odpaliłem kompa w robocie i sobie myślę , aaa poczytam temat łódzki może coś nowego ,fajnego ,ciekawego przeczytam , jakieś wspominki ...i już wiem że :
[link]
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
Niech ten temat lepiej zostanie.Niektórzy mogą nie wytrzymać i zacznie się napinka w innych tematach.
-
Red power pisze:Niech ten temat lepiej zostanie.Niektórzy mogą nie wytrzymać i zacznie się napinka w innych tematach.
Dokładnie.Lepiej niech już zostanie,bo biała armia wpadnie gdzie indziej i zacznie się od nowa.Przecież Rabin długo by nie wytrzymał..
-
nie narzekam .nikodem pisze:Fajną musisz mieć robote,że siedzisz na k.net. i to na kompie.
od razu dla Ciebie dementi gdybyś w domyśle miał komendę . Nie, nie jestem psem :-)
-
Hehe, a najlepsze, że rebe tyle rzyga i tak skutecznie zagłusza, że nadal nie ma odpowiedzi na pytania o Helską i w******* :)
-
haha co za czerwone pedały, dalej najlepiej wam sie rozmawia samym ze soba. Przeciez gdyby ten temat zniknąl to takie pizdy jak powyżej by sie chyba wyhuśtały grupowo :-D
a ty madrala jestes tak niedojebanym wsiokiem, ze nawet nie umiesz czytać. odpowiedz sie pojawiła i to nie tylko ode mnie , ale jak widać chyba dopały od wczoraj ci nie zeszły.
prosze wasz beznapinkowy wpis , wcale nie prowokacyjny - od ktorego sie zaczelo i odpowiedzi na niego.
a ty madrala jestes tak niedojebanym wsiokiem, ze nawet nie umiesz czytać. odpowiedz sie pojawiła i to nie tylko ode mnie , ale jak widać chyba dopały od wczoraj ci nie zeszły.
prosze wasz beznapinkowy wpis , wcale nie prowokacyjny - od ktorego sie zaczelo i odpowiedzi na niego.
1)bmjmtWŁ pisze:Słyszałem, że dzisiejszej nocy fani z ciemnej strony miasta wyłapują klapsy od Widzewa, który zajechał zniszczyć grafa chciwośc na starym polesiu. Ktoś tam ucieka, ktoś traci barwy, jakieś autko uszkodzone. Hmm czemu taka cisza o tym ? Ładnie musza być zdziwieni sąsiedzi, że przegrywają starcie w centrum swojego najlepszego osiedla. Bez napinki
2)W s i d z e W pisze: Ty lapsie , ładnie to wy się zdziwiliscie jak jakiś czas temu w tej samej okolicy przy okazji remontu zgubiliscie samochód ;)
A co do samej akcji , to wy tym forum macie przypadłość do płaczu że ktoś wyłapał młotkiem, tasakiem albo inną przedłużka , niebawem znów będziecie zmuszeni żeby wylac tu swój żal. Bez odbioru.
zrozumialas cioto, czy mam ci to brailem napisać inwalido umysłowy ??Eternidad pisze: ku*** ze też taki wyszczekany nie byłeś jak na jednym z Waszych najlepszych osiedli w biały dzień flagi tracicie.
-
Niejaki mądrala powoli już zaczyna w HP,także masz rację. Szkoda,że On nie ma nawet tam.Red power pisze:Niech ten temat lepiej zostanie.Niektórzy mogą nie wytrzymać i zacznie się napinka w innych tematach.
-
Rabin to teraz jeszcze napisz coś o Helskiej :)W s i d z e W pisze:haha co za czerwone pedały, dalej najlepiej wam sie rozmawia samym ze soba. Przeciez gdyby ten temat zniknąl to takie pizdy jak powyżej by sie chyba wyhuśtały grupowo :-D
prosze wasz beznapinkowy wpis , wcale nie prowokacyjny - od ktorego sie zaczelo i odpowiedzi na niego.1)bmjmtWŁ pisze:Słyszałem, że dzisiejszej nocy fani z ciemnej strony miasta wyłapują klapsy od Widzewa, który zajechał zniszczyć grafa chciwośc na starym polesiu. Ktoś tam ucieka, ktoś traci barwy, jakieś autko uszkodzone. Hmm czemu taka cisza o tym ? Ładnie musza być zdziwieni sąsiedzi, że przegrywają starcie w centrum swojego najlepszego osiedla. Bez napinki2)W s i d z e W pisze: Ty lapsie , ładnie to wy się zdziwiliscie jak jakiś czas temu w tej samej okolicy przy okazji remontu zgubiliscie samochód ;)
A co do samej akcji , to wy tym forum macie przypadłość do płaczu że ktoś wyłapał młotkiem, tasakiem albo inną przedłużka , niebawem znów będziecie zmuszeni żeby wylac tu swój żal. Bez odbioru.zrozumialas cioto, czy mam ci to brailem napisać inwalido umysłowy ??Eternidad pisze: ku*** ze też taki wyszczekany nie byłeś jak na jednym z Waszych najlepszych osiedli w biały dzień flagi tracicie.
-
-
Żabieniec do Bałuty.Adik pisze:Ktos opisze Bałuty i Żabiniec ?
W skrócie - zachodnia strona - dominacja ŁKS z enklawami Widzewa, wschodnia to dominacja Widzewa z enklawami ŁKS.
patrzac w kierunku północ - południe, to północ - Widzew. południe ŁKS.
Przypominam spietym wojownikom, że
Można wyróżnić następujące rejony (w większości osiedla mieszkaniowe) tej dzielnicy:
Arturówek
Borowiec
Doły
Grabieniec
Helenówek
Huta Aniołów
Julianów
Kały
Kochanówka
Limanka
Liściasta:
Liściasta A,
Liściasta B,
Łagiewniki
Łagiewniki Małe
Łodzianka
Marianów
Marysin
Mikołajew
Nowy Imielnik
Os. M. Reja
Os. Pojezierska
Os. Powstania 1863 r.
Os. Rogatka
Os. St. Czarnieckiego
Os. Wł. Jagiełły
Os. Wielkopolska
Radogoszcz:
Os. Radogoszcz Wschód
Os. Radogoszcz Zachód
Piaskowiec
Rogi
Romanów
Sokołów
Sokółka
Teofilów
Teofilów A – Os. Wł. Reymonta
Teofilów B – Os. S. Żeromskiego
Teofilów C – Os. M. Konopnickiej
Teofilów Przemysłowy
Wielkopolska
Wilanów
Zimna Woda
Żabieniec
Żubardź
-
Lekko skoryguje tutaj post interneta.
Przyjmując że granica pomiędzy wschodnią a zachodnią częścią Bałut przebiega ulicą Zgierską to:
zachodnie Bałuty to głównie ŁKS i enklawy Widzewskie w postaci Żabieńca i Radogoszcza Zachodu
wschodnie Bałuty to tylko i wyłącznie Widzew, ŁKS jak występuje to tylko w śladowych ilościach
Podział wpływów na Bałutach w osi Północ-Południe moim zdaniem jest bez sensu.
Przyjmując że granica pomiędzy wschodnią a zachodnią częścią Bałut przebiega ulicą Zgierską to:
zachodnie Bałuty to głównie ŁKS i enklawy Widzewskie w postaci Żabieńca i Radogoszcza Zachodu
wschodnie Bałuty to tylko i wyłącznie Widzew, ŁKS jak występuje to tylko w śladowych ilościach
Podział wpływów na Bałutach w osi Północ-Południe moim zdaniem jest bez sensu.

-
W takim razie Widzewiacy teraz wy mozecie sie wykazac, nie musicie juz odpowiadac za nas ,ani gadac sami ze soba.
Mam normalne pytanie, które jako mieszkańca Łodzi mnie trapi juz jakis czas .
Kiedy powstanie pomnik Żydokomuny przy waszym stadionie ? Jeszcze w tym roku ? Interesuje mnie to bo ciekawią mnie inwestycje' z budżetu obywatelskiego.
Macie chyba swiadomosc ze przy obecnej władzy takie pomniki raczej są usuwane , a nie stawiane - ale no cóz , przegłosowaliscie sobie pomnik Pana Lutka Rozenbauma, wiec jesli powiedzieliscie A, to wypadałoby powiedzieć B. Pomnik bedzie jeszcze w tym roku ??
Normalne pytanie, licze na normalną odpowiedz. bez napinki. joł.
Kiedy powstanie pomnik Żydokomuny przy waszym stadionie ? Jeszcze w tym roku ? Interesuje mnie to bo ciekawią mnie inwestycje' z budżetu obywatelskiego.
Macie chyba swiadomosc ze przy obecnej władzy takie pomniki raczej są usuwane , a nie stawiane - ale no cóz , przegłosowaliscie sobie pomnik Pana Lutka Rozenbauma, wiec jesli powiedzieliscie A, to wypadałoby powiedzieć B. Pomnik bedzie jeszcze w tym roku ??
-
pękła 'magiczna siódemka' jeśli chodzi o karnety na Widzew :)
-
no żeby z tej okazji nie pękłą po raz kolejny ktoremuś z was d***, bo mozecie nie wytrzymac takiego cisnienia.
-
Jeśli tak ciekawią cię inwestycje w mieście Łodzi to powinieneś bardziej interesować się czy kiedykolwiek wybudują wam normalny obiekt,bo na razie komicznie to wygląda :D
Od stadionu Widzewa 3 chuje w bok.
Od stadionu Widzewa 3 chuje w bok.
-
W s i d z e W pisze:no żeby z tej okazji nie pękłą po raz kolejny ktoremuś z was d***, bo mozecie nie wytrzymac takiego cisnienia.
że ty masz ciągle siłę walczyć internetowy hools'ie
-
ale żes sie zesrał... zajebało jak na Ruchu.
PS. To bedzie ten pomnik czy nie, normalne pytanie - licze na normalną odpowiedz ... tyle was tu jest ze chociaz jeden powinien znac odpowiedź :D chyba że sie tego wstydzicie pałki , co ?
PS. To bedzie ten pomnik czy nie, normalne pytanie - licze na normalną odpowiedz ... tyle was tu jest ze chociaz jeden powinien znac odpowiedź :D chyba że sie tego wstydzicie pałki , co ?
-
Od kwietnia tamtego roku obowiązuje ustawa mówiąca jasno:W s i d z e W pisze:W takim razie Widzewiacy teraz wy mozecie sie wykazac, nie musicie juz odpowiadac za nas ,ani gadac sami ze soba.
Zgodnie z ustawą nazwy budowli, obiektów i urządzeń użyteczności publicznej, w tym dróg, ulic, mostów i placów, nadawane przez jednostki samorządu terytorialnego nie mogą upamiętniać osób, organizacji, wydarzeń lub dat symbolizujących komunizm lub inny ustrój totalitarny, ani w inny sposób takiego ustroju propagować. Określono w niej, że "za propagujące komunizm uważa się także nazwy odwołujące się do osób, organizacji, wydarzeń lub dat symbolizujących represyjny, autorytarny i niesuwerenny system władzy w Polsce w latach 1944-1989". Więc nie ciągnij tematu,daj im trochę odetchnąć i nakreślić nowy plan działania na najbliższy tydzień na tym forum.
-
Gdzie jest słonko kiedy śpi
czy wilk zawsze bywa zły
Dokąd tupta nocą jeż
możesz wiedzieć jeśli chcesz.
Domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha...
Bawcie się dalej dzieciaki...
czy wilk zawsze bywa zły
Dokąd tupta nocą jeż
możesz wiedzieć jeśli chcesz.
Domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha...
Bawcie się dalej dzieciaki...
-
wsidzew. Potrafisz napisać choć jednego posta bez ubliżania? Z takim poziomem wypowiedzi (z jednej i drugiej strony) nie ma co tu liczyć na normalną dyskusje.
ŁKS ŁÓDŹ
-
potrafie, i kazdy kto przeglada ten temat wie ze pare takich prób rozmowy na jakims tam poziomie było..
niestety czerwonych nic tak bardzo nie wkurwia na tym forum , jak kulturalne i beznapinkowe przedstawienie naszego ŁKSiacy punktu widzenia, po prostu sie nie da, dostają kurwicy .
niestety czerwonych nic tak bardzo nie wkurwia na tym forum , jak kulturalne i beznapinkowe przedstawienie naszego ŁKSiacy punktu widzenia, po prostu sie nie da, dostają kurwicy .