Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Gary widz

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Gary widz » 31.12.2016, 20:48

Najwięcej do powiedzenia mają ludzie co areszt śledczy czy kryminał widzieli z ulicy lub na zdjęciach,tak samo jest z dzisiejszą chuliganką,98 % tu na forum nie brała udziału w żadnej akcji może wie więcej może nie,wszyscy kumaci,i każdy sztywny ciekaw jestem jak tam by się zachował?powiem wam jedno pytałem brata jak jest w więzieniu odsiedział 10 powiedział pójdziesz to zobaczysz ja ci nic nie powiem a tu teraz co jeden na forum to grypsujący a w d**** był i gówno widział.Szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim Polakom i każdemu kibicowi

iparts.pl
altgr

Post autor: altgr » 01.01.2017, 09:41

LudzieHonoru pisze:Flag na Naszym pięknym stadionie palonych nie zobaczymy.
Chyba ludzie z łksu nie są tacy głupi by je wnosić, prędzej psy i ochrona je powinie niż Wy je zawiesicie.
Także przestań pierdolić głupoty bo Ty chyba na derbach nigdy nie byłeś i mam nadzieje, że nawet takich jak Ty to na listy nie wpisują na wyjazdy.
No widac, ze chyba wlasnie ty nigdy nie byles na derbach, strzal w kolano piekny !!! (i mowa tutaj o Widzewie)
ŁKS Łódź Polska !

Gary widz

Post autor: Gary widz » 01.01.2017, 10:01

przecież ten Ludzie honoru to dzban zobacz tytuł ile masz wyjazdów nawet u siebie na meczu nie był pajac

LudzieHonoru

Post autor: LudzieHonoru » 01.01.2017, 10:27

Gary widz pisze:przecież ten Ludzie honoru to dzban zobacz tytuł ile masz wyjazdów nawet u siebie na meczu nie był pajac
Rozbawiasz wszystkie internety, ale dobrze tacy też muszą być.

Gary widz

Post autor: Gary widz » 01.01.2017, 10:43

chyba z Ciebie panie Ludzie humoru bo ja wyjazdów mam ponad 60 do 2000 roku a teraz jestem dziadkiem

Gary widz

Post autor: Gary widz » 01.01.2017, 13:12

Gdybyś nie wiedział policyjna gnido to twoi koledzy jeździli gdzie mogli na zakazie

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 01.01.2017, 17:18

Red power pisze:
MISTRZ1908 pisze:Ale ja nigdzie nie pisałem,że oficjalnie tego używa ekipa. Mnie i wielu akurat z tym się kojarzy.
Dobra nie tłumacz się :D
Już komu jak komu,ale gdybym Tobie się tłumaczył to dopiero mógłbym używać jakiś zjebanych uśmieszków z poziomu gimnazjum. Masz dalej wytłumaczone i tyle,pajacu.

LudzieHonoru

Post autor: LudzieHonoru » 01.01.2017, 18:57

Gary widz pisze:Gdybyś nie wiedział policyjna gnido to twoi koledzy jeździli gdzie mogli na zakazie
Jak na razie to sapiesz najwięcej tutaj do wszystkich i każdego.
Chyba jest to dla Ciebie najlepsze środowisko zdobywania wiedzy i dzielenia się nią z innymi.
Ch.. mnie interesuje ile masz wyjazdów nikt się Ciebie o to nie pytał.
Teraz przeproś i wyjdź.

Gary widz

Post autor: Gary widz » 01.01.2017, 19:31

do żadnego Widzewiaka nie sapałem podczłowieku tylko do Ciebie bo jesteś zerem i pewnie ci koledzy wytłumaczą dla czego a ja nie pisze z tysiąca kąt tylko osobiście policyjna szujo

CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru » 01.01.2017, 23:49

Gary człowieniu co ty p*********. Ktoś kto bawi się w kibicowanie musi się liczyć z tym, że może trafić za kraty. A ty bronisz DPKowców. Popatrz jak się zachowali w większości WSH do sprawy Cz. Poza paroma osobami wszyscy sztywniutko.

Twój brat jak był na kryminale to chyba nie wie jakie masz podejście do tego typu spraw bo inaczej by ci zajebał w łeb.

anty1908

Post autor: anty1908 » 03.01.2017, 14:42

Wszystko wskazuje na to, że Derby Łodzi odbędą się 17 Maja 2017 czyli w środę.

Data kiepska

Radicaal

Post autor: Radicaal » 03.01.2017, 14:55

W środę już nie raz odbywały się derby i źle nie było.Powstaje pytanie,czy Łódzki K.S. zostanie wpuszczony na przygotowany zgodnie z wymogami pzpn'u,sektor dla przyjezdnych?Czy Wy widzewiacy robicie lub zamierzacie zrobić coś w kierunku,by te derby wyglądały jak derby z prawdziwego zdarzenia?
Ze strony kiboli Łódzkiego K.S. szykowane są "atrakcje" i szkoda by było by te najlepsze derby w Polsce,już takimi nie były...

CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru » 03.01.2017, 15:12

Radicaal pisze:Powstaje pytanie,czy Łódzki K.S. zostanie wpuszczony na przygotowany zgodnie z wymogami pzpn'u,sektor dla przyjezdnych?Czy Wy widzewiacy robicie lub zamierzacie zrobić coś w kierunku,by te derby wyglądały jak derby z prawdziwego zdarzenia?
Po pierwsze to Widzewiacy z dużej litery.

Odpowiadając na Twoje pytanie. Chyba zdajesz sobie sprawę, że wiele zależy od policji i oni będą robić wszystko byście nie weszli na mecz.

krystiann

Post autor: krystiann » 03.01.2017, 20:35

nikodem pisze:Mam dziwne wrażenie,że Widzewiakom też za bardzo nie zalezy na obecności ŁKS,głównie ze wzgledu na nie dawną akcje,wiem że tego nikt nie przyzna,ale coś w tym jest.
Gadasz głupoty. My , grupy kibicowskie na Widzewie będziemy chcieli Waszej obecność. Klub pewnie też. A co zrobi policja? Pewnie wiecie. I nie gadajcie głupot ze przez akcje z flagami nie chcemy zwas w sektorze gości.

A Wy jako kibice co zrobiliście żebyśmy byli na ostatnich derbach? Pamiętacie wasza gadkę w 2010 roku podczas derbow u Was?

Red power

Post autor: Red power » 03.01.2017, 20:37

nikodem pisze:Mam dziwne wrażenie,że Widzewiakom też za bardzo nie zalezy na obecności ŁKS,głównie ze wzgledu na nie dawną akcje,wiem że tego nikt nie przyzna,ale coś w tym jest.
Haha i kto tutaj prowokuje?

Jeden zadaje z d*** pytania co robią Widzewiacy w kierunku tego,żeby Łks wszedł a drugi pisze co mu się wydaje.

old school CRBB

Post autor: old school CRBB » 04.01.2017, 09:25

Pytanie do widzewskiego Głowna ile jest ŁKS-iaków u was?

torcaa

Post autor: torcaa » 04.01.2017, 11:31

Red power pisze:
Haha i kto tutaj prowokuje?

Jeden zadaje z d*** pytania co robią Widzewiacy w kierunku tego,żeby Łks wszedł a drugi pisze co mu się wydaje.
A co się dziwić takim pytaniom skoro wy żydzewiacy jesteście z takiego czegoś znani.Znając waszą wiejską mentalność to wolicie by ŁKS nie wszedł byście nie musieli oglądać palonych szmat bando c****.

ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 » 04.01.2017, 11:41

torcaa pisze:Znając waszą wiejską mentalność to wolicie by ŁKS nie wszedł byście nie musieli oglądać palonych szmat bando c****.
Ty zapewnie marzysz o widoku palących się swoich barw na swoim stadionie, hipokryto...

Cyklon

Post autor: Cyklon » 04.01.2017, 12:13

Czyli przyznajesz się że kibice (kibole?) nie chcą ŁKSu w sektorze gości?
Biały front

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 04.01.2017, 12:25

ledwo skończył się temat Sobolewskiego , to teraz się ku*** specjaliści od prowokacji brandzlują na temat derbów .
no ja p*******!
już wyroki wydali że Widzew nie chce Łksu na derbach. I taki c*** jak torcaa już ma spermę w galotach.

jedni was chcą inni nie , proste to jest .
u Was na Łksie wszyscy jednym głosem mówią ??? też są różne opinie na różne tematy choćby naszej obecności u was na derbach
no chyba że ci którzy mają inne zdanie to od razu w ryj i w********** ? Jak w Korei Płn. :-)

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 04.01.2017, 13:12

Ukochane Miasto pisze:jedni was chcą inni nie , proste to jest .
u Was na Łksie wszyscy jednym głosem mówią ??? też są różne opinie na różne tematy choćby naszej obecności u was na derbach
no chyba że ci którzy mają inne zdanie to od razu w ryj i w********** ? Jak w Korei Płn. :-)
nie cwaniakuj śmieszku i nie mierz nas swoją miarą.

Kazdy wie ze to u was jest ''wolnosc slowa'' jak w Korei Polnocnej, i większosc zdaje sprawe jaki jest u was burdel. Faktycznie u was to chyba kazdy ma swoje zdanie, i dlatego Was dziwi ze u nas jest inaczej...

Dlatego tez stała cenzura na waszym forum, usuwanie ludzi , czasowe zamykanie forum , usuwanie calych tematów gdzie dyskusja idzie nie po myśli osób ''ogarniających ''itp.

To tylko taki przykład, bo to widac - ale jesli są u was takie podziały jak piszesz - ze kazdy ma swoje zdanie no to nie dziwne że chcecie całą reszte trzymac jakoś za ryj.

Natomiast od nas to odbij jak możesz - bo nic dobrego z tego nie bedzie.

asdasd

Post autor: asdasd » 04.01.2017, 14:50

A co wy zrobiliście, żebyśmy mogli wejść na jesienne derby u was?
Co zrobiliście, żebyśmy mogli wejść na jeszcze wcześniejsze derby?
Dobrze wiecie, że w tej sprawie najwięcej ma do powiedzenia psiarnia, a prowokujecie głupimi tekstami.
Zamknijcie rejestrację !

Ineder56

Post autor: Ineder56 » 04.01.2017, 15:00

Ale, co wciąż podreślacie z dumą, ŁKS ma trybunę, a wy super hiper zajebistą arenę.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 04.01.2017, 15:12

Chodzę na mecze od '93 roku.Pamiętam wszystkie derby na ŁKSie i u jeszcze większych.NA ŁKSie przyjezdni z połowy Polski,zawsze byli wpuszczani,w tylu,ilu przyszło/przyjechało.Dwa czy trzy razy był problem.Natomiast,jak się ma sytuacja na Widzewie???
ŁKS od tego '93 roku był dwa razy wpuszczony w większej liczbie.A reszta derbów tam,zawsze była nam ograniczana liczba lub niekiedy w ogóle nie byliśmy wpuszczani.
....ale się naraziłem...

Antoni.Kierka

Post autor: Antoni.Kierka » 04.01.2017, 15:24

Radicaal pisze:Chodzę na mecze od '93 roku.Pamiętam wszystkie derby na ŁKSie i u jeszcze większych.NA ŁKSie przyjezdni z połowy Polski,zawsze byli wpuszczani,w tylu,ilu przyszło/przyjechało.Dwa czy trzy razy był problem.Natomiast,jak się ma sytuacja na Widzewie???
ŁKS od tego '93 roku był dwa razy wpuszczony w większej liczbie.A reszta derbów tam,zawsze była nam ograniczana liczba lub niekiedy w ogóle nie byliśmy wpuszczani.
....ale się naraziłem...
haha tylko ze wy nie oddawaliscie sektorow kosztem wlasnych kibicow panno Radicaal wiecej Widzewa wiecej kasy dla was bylo

asdasd

Post autor: asdasd » 04.01.2017, 15:25

Ineder56 pisze:Ale, co wciąż podreślacie z dumą, ŁKS ma trybunę, a wy super hiper zajebistą arenę.
Trybunę na której ma wydzielony sektor gości, nieprawdaż?
Zamknijcie rejestrację !

Vincentus

Post autor: Vincentus » 04.01.2017, 15:28

Radicaal pisze:W środę już nie raz odbywały się derby i źle nie było.Powstaje pytanie,czy Łódzki K.S. zostanie wpuszczony na przygotowany zgodnie z wymogami pzpn'u,sektor dla przyjezdnych?Czy Wy widzewiacy robicie lub zamierzacie zrobić coś w kierunku,by te derby wyglądały jak derby z prawdziwego zdarzenia?
Ze strony kiboli Łódzkiego K.S. szykowane są "atrakcje" i szkoda by było by te najlepsze derby w Polsce,już takimi nie były...

Radicaal niby od tylu lat w tym siedzisz a takie głupie pytania zadajesz. No chyba, że zrobiłeś to dla prowokacji to Ci się udało, bo już się napinka rozpoczęła.
RTS&HKS

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 04.01.2017, 15:28

Ineder56 pisze:Ale, co wciąż podreślacie z dumą, ŁKS ma trybunę, a wy super hiper zajebistą arenę.
bo w tej ogarniającej nas chujni i paru wtop w 2016 roku to jest póki co jedna z nielicznych spraw ,które nas cieszą w jakiś tam sposób.
a wasza trybuna mnie osobiście j**** ,możecie mieć nawet 4 czego Wam życzę ... każdy każdemu wypomina i wyśmiewa jego słabości więc to chyba normalne że u nas temat waszej trybuny jest jakimś elementem szydery.
mnie to tam akurat średnio bawi.
co do wpuszczania to już nie p****** Radicaal bo jak tylko mogliśmy to byli kibole wpuszczani na zakazach itp.
dwa proste przykłady Legia oraz Pogoń , była też na pewno Polonia W-wa, było takich sytuacji więcej .
oficjalnie zamknięty sektor to już późniejsza polityka jebanego cacka i psiarni .
co my mogliśmy przepraszam zrobić?

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 04.01.2017, 15:37

Radicaal pisze:Chodzę na mecze od '93 roku.Pamiętam wszystkie derby na ŁKSie i u jeszcze większych.NA ŁKSie przyjezdni z połowy Polski,zawsze byli wpuszczani,w tylu,ilu przyszło/przyjechało.Dwa czy trzy razy był problem.Natomiast,jak się ma sytuacja na Widzewie???
....ale się naraziłem...
Radical
Ty tak na poważnie. Już nie raz to wałkowaliśmy,
Po pierwsze to Wasz stadion był dużo większy przez co nie było problemu z wpuszczeniem większej ilości ludzi. Po drugie z tego co wiem to raczej Wy jako kibice nie decydowaliście w żadnym stopniu o tym kto wejdzie w większej liczbie, przynajmniej jeśli chodzi o Nas.
I z tego co pamiętam to Wy stanęliście murem za tym żeby pewne derby były bez Nas. Ja osobiście nie przypominam sobie żeby kibice Widzewa zrobili taką akcje jak Wy wtedy.

Jeśli chodzi o mnie to ja jestem za tym żebyście byli u Nas na derbach. Owszem będzie bolało jak zapłoną Nasze flagi ale to są derby i chyba o to w tym wszystkim chodzi, dla mnie to właśnie rywalizacja na doping, oprawy i cała ta kibicowska otoczka to derby, a mecz jest dużo mniej istotny ale to moje zdanie. No chyba że są tu masochiści którym sprawia przyjemność obserwowanie popisów kopaczy z obydwu stron Łodzi. Ale każdy lubi co innego, pozdrawiam bez spiny.

Gary widz

Post autor: Gary widz » 04.01.2017, 16:00

ma racje Łysy ale to wszystko zależy od punktu siedzenia

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 04.01.2017, 16:03

Antoni.Kierka pisze:
....ale się naraziłem...
haha tylko ze wy nie oddawaliscie sektorow kosztem wlasnych kibicow panno Radicaal wiecej Widzewa wiecej kasy dla was bylo
Widać jaka jesteś kumata PANNO... W 2008 dostaliście 2000biletów. Tyle sprzedaliście,przyszliście w 3500 i co,reszta dopłacała pod stadionem? Weszliscie za darmo. I niejednokrotnie wchodziliście większą liczbą bez biletów i nie byliście jedyną taką ekipą. To tyle PANNO Antonino.

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 04.01.2017, 16:08

MISTRZ1908 pisze:
Antoni.Kierka pisze:
....ale się naraziłem...
Widać jaka jesteś kumata PANNO... W 2008 dostaliście 2000biletów. Tyle sprzedaliście,przyszliście w 3500 i co,reszta dopłacała pod stadionem? Weszliscie za darmo. I niejednokrotnie wchodziliście większą liczbą bez biletów i nie byliście jedyną taką ekipą. To tyle PANNO Antonino.
Tak się składa że tak, wielu z tych nadprogramowych kupiło wtedy bilety pod Waszym stadionem, akurat mogę się z Tobą spierać bo sam nabyłem takowy bilet. Ale prawdą jest to że wielu też weszło za free.
Akurat Goszczyńskiemu było na rękę żeby było Nas dużo bo i kaska była większa.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 04.01.2017, 16:10

Łysy80,pamiętasz Białą Inwazję?ŁKSu ponad trzy tysiące.To te derby,kiedy byliście w szoku co do naszej liczby,dopingu itd.
Wtedy,kiedy mięliśmy te same szale,pasiaki i oprawę ŁKS ŁÓDŹ POLSKA.
Można było?Można.I o takie traktowanie mnie chodzi.A nie 1500 lub później 800...
Piszesz,że raz dzięki nam,kibolom,Wy nie zostaliście wpuszczeni do nas.Ok,z premedytacją.A pamiętasz czasy kiedy zaczynaliście wąchać się z Kolejorzem?Nie?To przypomnę.
Derby na Widzewie,ŁKS nie zostaje wpuszczony z jakiegoś tam powodu.Nie było żadnego.6 dni później (tak Widzew grał dwa mecze u siebie) Kolejorz przyjeżdża w 2000 tysiące (!!!) i zajmuje caaałą Niciarkę.Jak mnie to wytłumaczysz?Może dlatego przestaliśmy Was wpuszczać,hę?
Tak,też jestem za derbami z prawdziwego zdarzenia.A do tych co skomlą,że ŁKS nie wpuścił Widzewa na ostatnie derby:
Trzeba było nie donosić gdzie się dało,by nasz stadion nie powstał.
Nikt normalny by Was nie wpuścił,bo na tej trybunie doszło by do armagedonu.Przykładem mecz z Polonią W-wa,gdzie było widać,jak łatwo,może do czegoś dojść.Tyle.

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 04.01.2017, 16:22

Łysy80 pisze:
Tak się składa że tak, wielu z tych nadprogramowych kupiło wtedy bilety pod Waszym stadionem, akurat mogę się z Tobą spierać bo sam nabyłem takowy bilet. Ale prawdą jest to że wielu też weszło za free.
No wiec Waszemu klubowi zalezalo zeby było nas mało / wcale - bo .. ???

Wg mnie rowniez ŁKS był dla was mniej problemowy i bardziej fair w kwestii wchodzenia na Derby , jak sam piszesz sporo osob wchodziło za free i nasz klub nie był tutaj restrykcyjny. Czy na tym zarabiali czy nie to kij w to, bo mogli powiedzieć tak jak Wy - nie wejdziecie, albo wejdzie was tylko 400 i huuj....
Nie ma sensu sie o to po raz setny spierać.

Teraz bedziecie mieć kompletny stadion - z dużym sektorem gości i całą infrastrukturą - my mamy jedną trybune gdzie sektor gosci jest pare metrów od nas i była duza szansa ze z Wami ten mecz nawet by sie nie zaczął - wiec porównywanie sytuacji z zeszłej rundy , i Derbów Łodzi w przyszłej rundzie na waszym nowym stadionie jest troche nie na miejscu.

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 04.01.2017, 16:36

Radicaal pisze:Łysy80,pamiętasz Białą Inwazję?ŁKSu ponad trzy tysiące.To te derby,kiedy byliście w szoku co do naszej liczby,dopingu itd.
Wtedy,kiedy mięliśmy te same szale,pasiaki i oprawę ŁKS ŁÓDŹ POLSKA.
Można było?Można.I o takie traktowanie mnie chodzi.A nie 1500 lub później 800...
Piszesz,że raz dzięki nam,kibolom,Wy nie zostaliście wpuszczeni do nas.Ok,z premedytacją.A pamiętasz czasy kiedy zaczynaliście wąchać się z Kolejorzem?Nie?To przypomnę.
Derby na Widzewie,ŁKS nie zostaje wpuszczony z jakiegoś tam powodu.Nie było żadnego.6 dni później (tak Widzew grał dwa mecze u siebie) Kolejorz przyjeżdża w 2000 tysiące (!!!) i zajmuje caaałą Niciarkę.Jak mnie to wytłumaczysz?Może dlatego przestaliśmy Was wpuszczać,hę?
Tak,też jestem za derbami z prawdziwego zdarzenia.A do tych co skomlą,że ŁKS nie wpuścił Widzewa na ostatnie derby:
Trzeba było nie donosić gdzie się dało,by nasz stadion nie powstał.
Nikt normalny by Was nie wpuścił,bo na tej trybunie doszło by do armagedonu.Przykładem mecz z Polonią W-wa,gdzie było widać,jak łatwo,może do czegoś dojść.Tyle.
Wiem że ciężko Wam w to uwierzyć ale My jako kibice nigdy nie byliśmy za tym żeby Was nie wpuszczać lub żebyście byli w minimalnej liczbie. Pamiętaj tylko ze tak jak już ktoś napisał żebyście Wy mogli wejść w te 2000-3000 My musieliśmy ograniczyć liczbę Naszych kibiców.
Widzisz różnice między meczem derbowym a meczem z Lechem? Chyba trochę inne ciśnienie a co za tym idzie inne zainteresowanie wśród kibiców.
Każdy normalny wie że dopóki nie będzie u Was normalnego stadionu to nie wejdziemy na derby.

ku*** ludzie czy Wy nie rozumiecie że jedyny powód dlaczego protestowaliśmy to to że ktoś z władz miasta ujebał sobie w durnym łbie jeden stadion dla Łodzi? Czy w takim wypadku gdyby stadion miał być na Widzewie nie protestowalibyście? Czy to Nasza wina że jakiś debil za praktycznie taką samą kasę zaprojektował i zrobił Wam jedną trybunę? Niestety ale to miasto Was przewaliło, nie chce pisać nic o Waszych działaczach bo mając w "ręku" kase na stadion powinni stanąć na głowie żeby miał On cztery trybuny. Nawet kosztem pojemności do 20000.

PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona » 04.01.2017, 16:55

Panowie przecież wiadomo że każdy normalny kibol, fanatyk jest za tym aby derby na Widzewie odbyły się w obecności fanów Łksu. Naprawdę większość kibiców strasznie ubolewała nad faktem że za czasów Cacka zamknięto klatkę co sprawiło że nie które ciekawe mecze wyglądały dużo mniej okazale bez prawdziwej kibolskiej atmosfery. Prawda też jest taka że wszędzie są pikole którym to lata i wolą aby było bez gości spokojnie, bez spin awantur i ewentualnych zniszczeń. Niestety da się też takie rzeczy wyczytać ale to chyba normalne wszędzie.
Inna sprawa ile tak naprawdę mamy do powiedzenia jako kibice ??? Pierwsza dziwna sprawa to mecz w środę, pomysł słaby żeby to nie było początkiem dziwnych wymysłów. ŁZPN powinien ten mecz majowy traktować jako święto piłki w województwie a nie kłaść kłody.

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 04.01.2017, 16:59

W s i d z e W pisze:
Łysy80 pisze:
No wiec Waszemu klubowi zalezalo zeby było nas mało / wcale - bo .. ???

Wg mnie rowniez ŁKS był dla was mniej problemowy i bardziej fair w kwestii wchodzenia na Derby , jak sam piszesz sporo osob wchodziło za free i nasz klub nie był tutaj restrykcyjny. Czy na tym zarabiali czy nie to kij w to, bo mogli powiedzieć tak jak Wy - nie wejdziecie, albo wejdzie was tylko 400 i huuj....
Nie ma sensu sie o to po raz setny spierać.

Teraz bedziecie mieć kompletny stadion - z dużym sektorem gości i całą infrastrukturą - my mamy jedną trybune gdzie sektor gosci jest pare metrów od nas i była duza szansa ze z Wami ten mecz nawet by sie nie zaczął - wiec porównywanie sytuacji z zeszłej rundy , i Derbów Łodzi w przyszłej rundzie na waszym nowym stadionie jest troche nie na miejscu.
Jakbyś nie zauważył kumaczu to w pewnym momencie nawet My byliśmy problemem dla działaczy Naszego klubu i nie zależało im byśmy byli na meczach u siebie. Ale i tak zaraz wyjedziesz z jakimś argumentem z d***.

Już pisałem chciałbym żebyście weszli do Nas na derby i to w liczbie większej niż wymagane minimum. Ale niestety nie zależy to ani ode mnie ani od żadnego kibica Widzewa.

Red power

Post autor: Red power » 04.01.2017, 17:04

Radicaal pisze:Derby na Widzewie,ŁKS nie zostaje wpuszczony z jakiegoś tam powodu.Nie było żadnego.6 dni później (tak Widzew grał dwa mecze u siebie) Kolejorz przyjeżdża w 2000 tysiące (!!!) i zajmuje caaałą Niciarkę.Jak mnie to wytłumaczysz?
Haha,idiota porównuje derby do meczu z Lechem i to w czasach gdy nie było z nimi kosy.Pierdolnij się klawiaturą w głowę na odmulenie.

Nie tłumaczcie się tym pajacom radicalowi,nikodemowi i rabinowi,bo oni myślą,że to sami kibice decydują o tym czy wejdą na derby czy nie.

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 04.01.2017, 17:07

Red power pisze:
Radicaal pisze:Derby na Widzewie,ŁKS nie zostaje wpuszczony z jakiegoś tam powodu.Nie było żadnego.6 dni później (tak Widzew grał dwa mecze u siebie) Kolejorz przyjeżdża w 2000 tysiące (!!!) i zajmuje caaałą Niciarkę.Jak mnie to wytłumaczysz?
Haha,idiota porównuje derby do meczu z Lechem i to w czasach gdy nie było z nimi kosy.Pierdolnij się klawiaturą w głowę na odmulenie.

Nie tłumaczcie się tym pajacom radicalowi,nikodemowi i rabinowi,bo oni myślą,że to sami kibice decydują o tym czy wejdą na derby czy nie.
Ale po kiego ubliżasz, zaraz będzie taka napinka ze masakra.

Gary widz

Post autor: Gary widz » 04.01.2017, 17:34

masz racjie zaraz się zacznie burza netu

ODPOWIEDZ