Małopolska kibolska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Małopolska kibolska
Lechia w Nowym Targu? Poza 2 grafami i flagą to w sumie tyle :) Nic poza tym :)
Na meczach Podhala widać barwy Wisły i Lechii, z racji tego że głównie Ci od zawsze na Podhale jeździli :)
Wisła w Zakopanem podobno (niby?) dogaduje się z Ruchem. Na Wisłę z NT kilka osób jeździ.
Na meczach Podhala widać barwy Wisły i Lechii, z racji tego że głównie Ci od zawsze na Podhale jeździli :)
Wisła w Zakopanem podobno (niby?) dogaduje się z Ruchem. Na Wisłę z NT kilka osób jeździ.
-
Won lewaku dupe wietrzyc87654 pisze:Tym sprytnym sposobem chcesz sprawic zebysmy stali sie tolerancyjni, czy co? W armii Andersa byl niejaki Wojtek - nie tylko inna rasa ale nawet inny gatunek (niedzwiedz), z kolei w ekipie RTS nie brak homoseksualistow, to ich sprawa. Czy ktos z nas odmawia im prawa do biegania czy w ogole do zycia? Nie! W swoich bandach oczywiscie bysmy tego nie chcieli, ale co w silowni i sypialni robi ktos inny, juz nie nasza sprawa.Quorth pisze:A co powiecie na to?? odnośnie dyskusji o ciapatych i murzynach?
[link]
-
Pomidor imbecylu wrzuciłem tylko fakt historyczny absolutnie bez jakiejkolwiek próby interpretacji.Ciekawy temat do rozmowy a propo ciapatych i innych rasowo goniących w ekipach. To, że zakładasz, że jestem lewakiem świadczy, że jesteś upośledzony.
-
Lechia w Nowego Targu dalej jest ? Czy raczej to już kwestia wyginięcia ? Flaga głównie wisiała na Wiśle jak pamiętam
-
12 września jeszcze byli :) [link]Stylowy Maniek pisze:Lechia w Nowego Targu dalej jest ? Czy raczej to już kwestia wyginięcia ? Flaga głównie wisiała na Wiśle jak pamiętam
-
Ciekawe jak ma się FC Gdynia Wisły.
-
We wrześniowym TMK jest napisane że Beskid przegonił w Inwałdzie grupę miejscowych kibiców. Przejeżdżając przez Inwałd dało się spotkać napisy pro KSB i KSC, coś tam się zmieniło, czy po prostu przegoniono wkurwiających miejscowych kozaków?
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.
-
Kilka osób może i jest za Lechią, ale tylko JEST. Poza tym nic.The Pozer City pisze:12 września jeszcze byli :) [link]Stylowy Maniek pisze:Lechia w Nowego Targu dalej jest ? Czy raczej to już kwestia wyginięcia ? Flaga głównie wisiała na Wiśle jak pamiętam
-
Ty gościu jesteś z NT że jesteś tak obcykany w temacie czy jesteś fanem kibiców Cracovii z NT którzy jedyne co potrafią to dojebać grafy Lechii i spierdalać na rowerach. Ktoś się zapytał jak z Wisłą w NT, jak dla mnie i jest to moja osobista opinia Wisła powinna zostać olana bo to trochę komplikuje pewne sprawy, mianowicie jeśli Wisła będzie w NT to znaczy że mielibyśmy się macać z tzw. FC Ruchu z Zakopanego i Unią Ośw. która też jest FC Ruchu? Mi to nie bardzo się widzi.
-
szama w jednym masz racje nasi przyjaciele z NT na obecna chwile cytuje startu do Unii O nie maja z tym fc to PRZESADZAJ!!!Ani PODHALE ANI GLINIK nie jest niczyim fc A kazdy działa jak może z perspektywy kibica Glinika,pojezdzilbys kilka lat po wsiach, teraz klub do spadku ostanie miejsCe w tabeli,malo atrakcyjnych meczy wyjazdow to sie czasem wszystkiego odechciewa...Wiec wyjazd do Krosna wydaje sie atrakcyjny,.,,,ps sam jest żałosny i masz duze kompleksy...!!
-
Toż to Wisła z NT nie ma prawa się z Ruchem zgadywać z Zakopanego? Bo co? Bo starzy koledzy z Lechii nie pozwalają? Nie rozumiem.sandro88 pisze:Ty gościu jesteś z NT że jesteś tak obcykany w temacie czy jesteś fanem kibiców Cracovii z NT którzy jedyne co potrafią to dojebać grafy Lechii i spierdalać na rowerach. Ktoś się zapytał jak z Wisłą w NT, jak dla mnie i jest to moja osobista opinia Wisła powinna zostać olana bo to trochę komplikuje pewne sprawy, mianowicie jeśli Wisła będzie w NT to znaczy że mielibyśmy się macać z tzw. FC Ruchu z Zakopanego i Unią Ośw. która też jest FC Ruchu? Mi to nie bardzo się widzi.
-
Nie wiem czy dobrze przeczytałeś ale napisałem co ja myślę na ten temat. Jak na to chwilę to młodzi próbują reanimować jakikolwiek ruch kibicowski w NT, po starszych ani śladu i już raczej nie wrócą.
-
Ostatnio będąc na szkoleniu w Krk widziałem kilka osób w barwach KSC w/na Olszy,a to niby teren Wisły?
-
Niby w którym miejscu?emsi pisze:Ostatnio będąc na szkoleniu w Krk widziałem kilka osób w barwach KSC w/na Olszy,a to niby teren Wisły?
-
Kielecka i Olszańska ps.oczywiście nie tylko barwy KSC widoczne w tym rejonie
-
To sam początek Olszy I, blisko pasiastej Wesołej. Na Olszy I w głąb jak i szczególnie na Olszy II takich przypadków nie uświadczyszemsi pisze:Kielecka i Olszańska ps.oczywiście nie tylko barwy KSC widoczne w tym rejonie
-
Na Olszy są mocne bandy Wisły. Sądzę, że był to np dzień meczu. Ja widziałem kilka razy i zabłąkanych pasiaków na terenach Wisły i odwrotnie. Po meczach ludzie wysypują się w barwach po różnych miejscach ale Olsza umówmy się... po Prądnikach najsilniejszy teren Wisły
-
Jak wygląda teraz sytułacja w Wadowicach pamiętam jak
UW'03 działało tam w bardzo licznym gronie Ostatnio przejeżdżając przez pobliskie wioski stryszow stronie kalwaria wysoka widziałem grafy pro wiślackie
UW'03 działało tam w bardzo licznym gronie Ostatnio przejeżdżając przez pobliskie wioski stryszow stronie kalwaria wysoka widziałem grafy pro wiślackie
-
Ciekawy meczyk się szykuje :)
Unia - Beskid :)
Zapowiedź Unii ciekawa ;)
https://www.youtube.com/watch?v=eNOY4uA ... e=youtu.be
Unia - Beskid :)
Zapowiedź Unii ciekawa ;)
https://www.youtube.com/watch?v=eNOY4uA ... e=youtu.be
-
Trzeba tylko dodać,że u nas widok zza płotu jest nie gorszy niż z niektórych klatek na starszych stadionach.zwlaszcza z wału.
Unia Oświęcim
-
Zza bramką nie ma rewelacji, natomiast co do wału to podczas naszej wizyty psy miały podobno zakaz od organizatora na wpuszczenie nas tam. A faktycznie widok stamtąd lepszy niż na niejednym stadionie.woocash pisze:Trzeba tylko dodać,że u nas widok zza płotu jest nie gorszy niż z niektórych klatek na starszych stadionach.zwlaszcza z wału.
A co tam w oświadczeniach na wiśle?
-
Co z takimi FC jak Wadowice Kalwaria Sucha Beskidzka i okoliczne wsie Stronie Stryszow Wysoka Stanisław izdebnik Budzów ? Kibicowska pustynia ?
-
Na Olszy 1 są też jednostki cracovii kiedyś to był ich teren ale nastąpiła zmiana pokoleniowa , Olsza 2 po prądnikach ?? Chyba coś ci się pomyliło , Prądnik Czerwony raczej mało ma do gadania po pewnej sytuacji , kto kumaty ten wie jak jest , Prądnik Biały zawsze mocny ale tylko WschódQuorth pisze:Na Olszy są mocne bandy Wisły. Sądzę, że był to np dzień meczu. Ja widziałem kilka razy i zabłąkanych pasiaków na terenach Wisły i odwrotnie. Po meczach ludzie wysypują się w barwach po różnych miejscach ale Olsza umówmy się... po Prądnikach najsilniejszy teren Wisły
-
Na Olszy Cracovia straciła teren poprzez zmianę pokelenia ;-) (żart?) Wiem że to nie wygodne ale Olsze pociągnął za sobą Towarzysz Jab... i historii nie zmienisz. Osiedle przerzutów , zmiana pokolenia to może jest i teraz, ale Olsza ma dla was propagandowo złe znaczenie znaczenie
-
o olszy 1 mówię , naucz się czytać ze zrozumieniem , na Olszy2 też była kiedyś cracovia ale nie tylko , do momentu kiedy Sharksi nie podorastali i przejęli osiedlekróluzłoty pisze:Na Olszy Cracovia straciła teren poprzez zmianę pokelenia ;-) (żart?) Wiem że to nie wygodne ale Olsze pociągnął za sobą Towarzysz Jab... i historii nie zmienisz. Osiedle przerzutów , zmiana pokolenia to może jest i teraz, ale Olsza ma dla was propagandowo złe znaczenie znaczenie
-
Olsza II WRAZ z Prądnikami jak i większość północy Krakowa to mocna Wisła. O2 i PC często działały wspólnieJżSkrkTSW pisze:Na Olszy 1 są też jednostki cracovii kiedyś to był ich teren ale nastąpiła zmiana pokoleniowa , Olsza 2 po prądnikach ?? Chyba coś ci się pomyliło , Prądnik Czerwony raczej mało ma do gadania po pewnej sytuacji , kto kumaty ten wie jak jest , Prądnik Biały zawsze mocny ale tylko WschódQuorth pisze:Na Olszy są mocne bandy Wisły. Sądzę, że był to np dzień meczu. Ja widziałem kilka razy i zabłąkanych pasiaków na terenach Wisły i odwrotnie. Po meczach ludzie wysypują się w barwach po różnych miejscach ale Olsza umówmy się... po Prądnikach najsilniejszy teren Wisły
-
Koledzy na Olszy I są jednostki Cracovii,kolega ma rację młodzi tam to Wisła a starych którzy trzymali osiedle niestety nie ma bo dwóch znaczących od dłuższego czasu jest na emigracji,jeden wariat nie żyje,a paru mieszka na innych osiedlach w Krakowie.Sam Fisher pisze:Olsza II WRAZ z Prądnikami jak i większość północy Krakowa to mocna Wisła. O2 i PC często działały wspólnieJżSkrkTSW pisze:Na Olszy 1 są też jednostki cracovii kiedyś to był ich teren ale nastąpiła zmiana pokoleniowa , Olsza 2 po prądnikach ?? Chyba coś ci się pomyliło , Prądnik Czerwony raczej mało ma do gadania po pewnej sytuacji , kto kumaty ten wie jak jest , Prądnik Biały zawsze mocny ale tylko WschódQuorth pisze:Na Olszy są mocne bandy Wisły. Sądzę, że był to np dzień meczu. Ja widziałem kilka razy i zabłąkanych pasiaków na terenach Wisły i odwrotnie. Po meczach ludzie wysypują się w barwach po różnych miejscach ale Olsza umówmy się... po Prądnikach najsilniejszy teren Wisły
-
Nikt tego nie negował
-
[link]
Kolejna ważna zmiana w Małopolsce
Kolejna ważna zmiana w Małopolsce
-
-
Ale z ciebie jest zjeb.Nawet tak oczywistą rzecz jak sytuacja lata temu na Olszy2, potrafisz kompletnie przekłamać.Gdybyś chociaż próbował zachować jakiś umiar, trochę podkoloryzował.Nie - jebut.Tak ku*** J pociągnął/przerzucił Olszę:D. Ty nawet nie wiesz że wasza oficjalna wersja była i jest że Olsza przerzuciła J.króluzłoty pisze:Na Olszy Cracovia straciła teren poprzez zmianę pokelenia ;-) (żart?) Wiem że to nie wygodne ale Olsze pociągnął za sobą Towarzysz Jab... i historii nie zmienisz. Osiedle przerzutów , zmiana pokolenia to może jest i teraz, ale Olsza ma dla was propagandowo złe znaczenie znaczenie
Tak w ogóle, O2 przykład osiedla z charakterem.Kiedy było chujowo, to było jedno z niewielu osiedli które zdecydowanie się wzmocniło, gdzie przyznam się bez bicia że ich polityka w 'dzisiejszych czasach' rozczarowała mnie ale nie zmienia to faktu że Olszy za całokształt szacunek się należy.
-
Co spowodowane jest aż takim regresem Torcidy Libiąż? Kiedyś konkretne wyjazdy, liczby na KSG, miasto pomalowane, vlepy itp.
Od dłuższego czasu kompletnie nic.
Od dłuższego czasu kompletnie nic.
-
Już na wiosne kolejne Derby Tarnowa
-
Ciekawe jak będzie wyglądał młyn Unii na Derbach :)
-
A jak niby ma wyglądać? Zobacz zdjęcia z tegorocznych derbów to będziesz wiedział mniej więcej jak będzie wyglądał. Tylko zamień Wisłe na Resovie. Ja się bardziej zastanawiam nad młynem Tarnovii, w którym 40% to była Cracovia. Czy derby bez Wisły ich jeszcze w podobnej skali będą podniecać? Zobaczymy...Bo forma tarnowskich ekip wydaje się być ustabilizowana
Ale zobaczymy gdzie derby będą oraz czy z kibolami. Na Tarnovii chyba nie ma na to szans, zostaje znowu opcja na Unii, a biorąc pod uwagę incydenty na tegorocznych derbach ktoś może kombinować jak ten "problem" rozwiązać...
Ale zobaczymy gdzie derby będą oraz czy z kibolami. Na Tarnovii chyba nie ma na to szans, zostaje znowu opcja na Unii, a biorąc pod uwagę incydenty na tegorocznych derbach ktoś może kombinować jak ten "problem" rozwiązać...
-
VII TURNIEJ KIBICÓW UNII TARNÓW – 3.12.2016
Wróciliśmy na halę Jaskółka. Rozegraliśmy VII Halowy Turniej Kibiców Unii Tarnów – Elita Tarnowa Cup – zima 2016. Tym razem wystąpiło 16 drużyn, w tym zaproszona ekipa Resovii Rzeszów. Podobnie jak w lipcu, na boisku trawiastym, triumfowała drużyna Zachodniej Bandy (Koszyce i Błonie), która jest jednocześnie pierwszą drużyną, której udało się wygrać dwa turnieje. W finale pokonali PWST. W walce o brąz górą było UTH, które pokonało Krzyż.
Rywalizacja rozpoczęła się od fazy grupowej. W każdej z czterech grup rywalizowały po 4 zespoły. W sumie zagrało blisko 150 zawodników. Przez ponad 7 godzin piłkarskich zmagań halę odwiedziło ok. 300 osób, w tym liczna grupa c**** z Rzeszowa. Najlepsze zespoły otrzymały nagrody, medale i puchary.

Wróciliśmy na halę Jaskółka. Rozegraliśmy VII Halowy Turniej Kibiców Unii Tarnów – Elita Tarnowa Cup – zima 2016. Tym razem wystąpiło 16 drużyn, w tym zaproszona ekipa Resovii Rzeszów. Podobnie jak w lipcu, na boisku trawiastym, triumfowała drużyna Zachodniej Bandy (Koszyce i Błonie), która jest jednocześnie pierwszą drużyną, której udało się wygrać dwa turnieje. W finale pokonali PWST. W walce o brąz górą było UTH, które pokonało Krzyż.
Rywalizacja rozpoczęła się od fazy grupowej. W każdej z czterech grup rywalizowały po 4 zespoły. W sumie zagrało blisko 150 zawodników. Przez ponad 7 godzin piłkarskich zmagań halę odwiedziło ok. 300 osób, w tym liczna grupa c**** z Rzeszowa. Najlepsze zespoły otrzymały nagrody, medale i puchary.

ZKS UNIA TARNÓW
-
Kappa pisze:A jak przedstawia się obecnie sytuacja w Miechowie? Kiedyś chyba miasto z przewagą wiślaków, a jak teraz?
Teraz w Miechowie przewaga Cracovii ;)
-
Zdecydowana przewaga Cracovii co daję się poznać nawet na meczach okręgowej Pogoni Miechów.
Procentowo nie wiem jak wygląda miasto dokładnie ale 70-30 to chyba dobry rachunek bo i na Wiśle widać sporo barw Miechowa. Co nie zmienia faktu że na ten czasz Miechów jest pro pasiasty zdecydowanie.
Procentowo nie wiem jak wygląda miasto dokładnie ale 70-30 to chyba dobry rachunek bo i na Wiśle widać sporo barw Miechowa. Co nie zmienia faktu że na ten czasz Miechów jest pro pasiasty zdecydowanie.
-
Witam, może wtrącę się do tematu miechowskiego. W Miechowie przewaga jest pasów, nie będę wypisywał w procentach bo to mija się z celem, ale cracovia jest bardziej konkretniejsza na mieście. Przejeżdżając przez miasto nie trudno jest zauważyć napisy na murach z obu ekip, często przerobione.Osiedle Sikorskiego kibicuje Wiśle, XXX-lecia jest za pasami choć na tych osiedlach nie trudno znaleźć tych z drugiej strony, a reszta miasta raczej wymieszana. Parę razy byłem na meczach z chłopkami z mchw na Wiśle z pare lat temu i było nas dość dużo, coś ponad 100 osób na zwykłym meczu ligowym (sam byłem zdziwiony że aż tyle ludzi jedzie z Miechowa i okolic).
-
[link]
Wie ktoś na temat o tej fladze . Czemu nie jest wywieszana na meczach
Wie ktoś na temat o tej fladze . Czemu nie jest wywieszana na meczach