Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Art1908

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Art1908 »

Nie mówiłem chłopaki , że macie mi odpisywać.Zakrzykujcie dalej rzeczywistość , to i tak niczego nie zmieni , bękarty komuny
iparts.pl
Navis1910

Post autor: Navis1910 »

popopopopo pisze:Zresztą z "widzewskim charakterem" podobnie jak z "wiernością" u Wisły. W ogóle pasujecie tam do siebie wszyscy w tej waszej super koalicji. Dobrze sie dobraliście
No tak, przecież wasz układ z Lechem to przecież była jak najbardziej normalna rzecz w tamtym czasie. Wy gdzie pasujecie? Jak widać wszędzie byście chcieli pasować.
Sherman81

Post autor: Sherman81 »

Nie szkoda Wam energii? Macie zdrowie...
popopopopo

Post autor: popopopopo »

Navis1910 pisze:
popopopopo pisze:Zresztą z "widzewskim charakterem" podobnie jak z "wiernością" u Wisły. W ogóle pasujecie tam do siebie wszyscy w tej waszej super koalicji. Dobrze sie dobraliście
No tak, przecież wasz układ z Lechem to przecież była jak najbardziej normalna rzecz w tamtym czasie. Wy gdzie pasujecie? Jak widać wszędzie byście chcieli pasować.

Nasz układ z Lechem do waszego cyrku pod szyldem wwre ciężko porównać
Red power

Post autor: Red power »

Dobra,dobra,znowu zacząłeś ten swój bełkot o kserowaniu waszej stylówki.Owszem to wy zapoczątkowaliście ruch kibicowski w Łodzi ale to jednak nie dało wam hegemonii do lat teraźniejszych i na tym zakończmy tę jałową dyskusję.
Mieliście wtedy kryzys,Widzew doszedł do głosu czego efektem na dzień dzisiejszy jest miasto podzielone mniej więcej 50/50 i ta sytuacja już się nie zmieni.
popopopopo

hWŁ pisze:
popopopopo pisze:Nasz układ z Lechem do waszego cyrku pod szyldem wwre ciężko porównać
A do waszego cyrku z Cracovią i Lechią już można porównać? :)
Też nie można, w ogóle w stosunku do nas nie można nazywać tego cyrkiem. Zobacz ile wydaliśmy wspólnych gadżetów, ile było pozdrawiania sie na meczach i ile razy w ciągu ostatniego roku cisnęliśmy sobie od c**** a teraz spójrz na cyrk wwre

Zobacz ile mamy wspólnych gadżetów z Lechem a ile było czynów a ile wy klauny mieliście gadżetów a ile akcji. Czyny nie słowa i groźne oprawy.
hWŁ

Post autor: hWŁ »

Podaj mi kiedy my z Wisłą sobie cisneliśmy?

Układ układowi nie równy. U nas i na Wiśle postanowiono, że będziemy się pozdrawiać czy robić wspólne gadżety. Akcji kilka było, nie wszystkie wyszły i o nie wszystkich było głośno. Poza tym nie musimy mieć 500 akcji, żeby móc zrobić sobie wspólną koszulkę. Zresztą wy macie więcej gadżetów z naszymi herbami niż my wspólnych :)
popopopopo

Przecież dobrze wiesz, że chodzi mi o pozdrowienia Ruchu z Wisłą. Przecież sami pisaliście, że Widzew= Ruch i Ruch= Widzew dlatego was wzięli do układu, zgody czy c*** wie jak ten cyrk nazwać.
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Panowie po co wy się tak spinacie z pejsami z Karolewa. Chłopaki na święto chanuka dostali dużo słodyczy to ich energia net. rozpiera. Dajcie im się wyszumiec a Wy usiadzcie z rodzinami do Świątecznych stołów w końcu dzisiaj Boże Narodzenie
wen33

Post autor: wen33 »

Dzięki zorganizowanej przez przyjaciół łódzkiego Widzewa i redakcji serwisu widzewlodz akcji „Karnety na święta” udało się zakupić ponad 250 karnetów fundowanych, które trafią do domów dziecka oraz najmłodszych przedstawicieli najbiedniejszych rodzin , a to przecież jeszcze nie koniec sprzedaży… cały artykuł dostępny tutaj
Navis1910

Że też wam się nie nudzi ta dziecinna napinka.

Kokokokoko widzę wyrasta na nową gwiazdę tematu zaraz po swoim ziomalu ene due. Bawcie się chulygany ;-)
Gary widz

Post autor: Gary widz »

a rrafitti arki Gdynia na Bałutach to Arka zrobiła
hWŁ

Post autor: hWŁ »

Zrobił je Widzew, ale nie w ramach kontaktów. Jakbyś był ogarnięty to byś wiedział, że było bardzo blisko zgody.
ban82

Post autor: ban82 »

To chyba jesteście prekursorami żeby niedoszłym sojusznikom grafy trzaskać.
cobytu

Post autor: cobytu »

Gratki za karnety.Reszta to stały bełkot.Dobrze ze nie wszystko trafia do sieci.
Navis1910

cobytu pisze:Gratki za karnety.Reszta to stały bełkot.Dobrze ze nie wszystko trafia do sieci.
Co do karnetów to wiadomo, że liczba imponująca ale nie oznacza to, że wszyscy, którzy zakupili karnet będą na każdym meczu(tak jest wszędzie zresztą).
Także obiektywnie rzecz biorąc nie ma się jak na razie co przechwalać frekwencjami, bo ilość sprzedanych karnetów a frekwencja nie idą w parze. Owszem, nowy stadion przyciągnie wielu kibiców, ale przez jaki okres czasu się to utrzyma nie wiadomo. Na ekstraklasie jest niektórym bardzo ciężko utrzymać przyzwoitą liczbę, a co dopiero jeśli chodzi o 3 ligę.

Osobiście jestem daleki od wyśmiewania się z liczb chociażby u rywala zza miedzy, bo jak wiadomo słabsza frekwencja nie oznacza, że dana ekipa jest słaba.
Red power

Piękna robota.

ROZBÓJNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE!
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

A jeszcze ze dwa lata temu było,że filmiki WRW to żenada i pajacowanie.
DK08

Post autor: DK08 »

Red power pisze:

Piękna robota.

ROZBÓJNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE!
Rozkradzione *
ziomal1910

Post autor: ziomal1910 »

Dobra robota!!!
Gary widz

Post autor: Gary widz »

zobaczcie ile wy straciliście swoich graffiti
Radicaal

Post autor: Radicaal »

MISTRZ1908 pisze:A jeszcze ze dwa lata temu było,że filmiki WRW to żenada i pajacowanie.
Miód na moje oczy!Nie dwa,a jeszcze parę miesięcy temu,było,że to skejty nie wiele mające wspólnego z kibolstwem robią filmy i wrzucają na YT.Hehehehehehehehehehehehehehehe.
H I P O K R Y Z J A ? Nie...widzewski charakter i tytaniczna praca.Lutek byłby dumny.
piąty dan

Post autor: piąty dan »

Szacun!!

Tak się kibice Łks-u wywyższali jak to wrw gniecie graficiarzy Widzewa a jednak wg.mnie nie ma wcale takiej wielkiej różnicy.
Red power

@oldZ

Masz absolutną rację tylko wytłumacz to niektórym swoim przyjaciołom stąd,którzy już uważają się za władców Łodzi.Główny propagandysta e-Łksu twierdzi,że Widzew jest w każdym aspekcie drugi i daleko za Łksem.
Cokolwiek by Widzew nie zrobił fajnego to pisze,że Widzew przecież kiedyś i tak to wyśmiewał a potem skserował od Łksu.
otto.magico

Post autor: otto.magico »

Witam, szukam namiarów na jednego z napinających się dzieciaków na tym forum : Konrad Zygmuntowski
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

Przekrzykiwanie się, że czyjeś prace są lepsze to głupota bo zarówno i jedni i drudzy raz mają lepsze, a raz gorsze prace.

Jak wygląda rozkład sił (%) na Śródmieściu?
W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W »

Widzisz tylko ja sie nie chcialem przekrzykiwać czyje jest lepsze a czyje gorsze - baa nawet sam przyznałem że poziom tej produkcji Widzewiaków jest wysoki - a to że tak a nie inaczej zareagowali czerwoni, i nie mogli przepalić prostego faktu że pozostają w tej kwestii uczniami chłopaków WRWGang to nie moja wina. Ale jest to oczywisty fakt bo kazdy z nas pamieta pare lat wstecz, i to jakie mieli wtedy podejscie do roznych kwestii.

TO samo do kolegi z Zawiszy - ja rozumiem że czujesz sie pewnie zażenowany że tak sie rozmowa potoczyła ale ja chciałem tylko zwrócic uwage na jedną , oczywistą dla nas rzecz.
Mianowicie pare lat temu jak takie same filmiki robiło WRW , to Widzewiacy ktorzy nie mieli wtedy do tego podjazdu , żeby jakoś to sobie wytłumaczyć i umniejszyć nasze działania - to obśmiewali takie nagrywane zajawki, filmy z opraw, malowania graffow itp. Wtedy to było dla nich hipsterstwo, pajacowanie i lanserka. Teraz osiągają zbliżony poziom i szybko zapomnieli co było pare lat temu . Zresztą nie pierwszy raz i nie tylko w tym wypadku. Czesto zmieniają podejscie do roznych rzeczy, w zaleznosci od ''koniunktury''
mam nadzieje ze to zrozumiesz, tak samo jak to że Widzewiacy są ciezką nacją do rozmowy,absolutnie nieobiektywną i co najwazniejsze - ich zawsze musi być na wierzchu i musi się zgadzać z ich linią propagandową. Kazdy wpis ŁKSiaka w tym temacie pozostaje bez odpowiedzi z drugiej strony ledwie pare minut. Każda rozmowa musi się zakonczyc wpisami Widzewiaków ktorzy mają na temat tego co tu sie wypisuje pierdolca, i my to wiemy od dawna . Inaczej by spać nie mogli gdyby wisiał tutaj bez odpowiedzi jakikolwiek wpis kogoś z ŁKSu.

Co do Sródmiescia - procentowo czy liczbowo napewno nikt tutaj prawdy nie przedstawi.

Północ- czyli na pólnoc od Piłsudskiego.
ŁKS - od ulicy Kosciuszki/Zachodniej do okolic Kilinskiego. Tutaj głównie stare budownictwo, stare kamienice itp .
RTS - od Kilinskiego dalej na wschód. Oprócz kamienic sporo tutaj bloków i nowszego budownictwa - wiec Widzewiaków może byc po tamtej stronie obiektywnie patrząc wiecej .

Południe - czyli rejon po drugiej stronie Piłsudskiego należy praktycznie w całości do ŁKSu.

Teren znany jako centrum, czyli reprezentatywna strona Piotrkowskiej i okoliczne uliczki - należy do ŁKS.
Red power

obiektywnyFAN pisze:Jak wygląda rozkład sił (%) na Śródmieściu?
Tak jak napisał rabin procentowo ciężko to wyliczyć.

Sportowo jednak na Śródmieściu lepszy RTS.
Radicaal

Wsidzew...przygotuj się! Obiektywny Fan,cóż Widzew rządzi wszędzie,jeśli jeszcze tego nie wiesz.My chodzimy kanałami,przez ten
cholerny widzewski charakter i tytaniczną pracę.To my wciąż zrzynamy z Widzewa pomysły,dlatego oni czyt.Widzew parę miesięcy po podpisaniu przez ŁKS umowy z browarem Staropolskim,również się do niego zgłosił.Nie ważne że przed tym zgłoszeniem,pisali maile,pogróżki do browaru Staropolskiego,że będą bojkotować itd.Nagle zapomnieli i gdy pieniąszki zaczęły się kończyć w klubie,
to po raz kolejny "honorowo" włazili w d***,by tenże browar wyprodukował dla nich piwo.
A że właściciel zobaczył z kim ma do czynienia,olał to charakterne "towarzystwo".
Także kończąc: Widzew rządzi wszędzie!Chwała Lutkowi!
Radicaal

Natomiast ja,zalogowałem się tutaj pod koniec 2014.Jaka wtedy tu była opinia widzewiaków na nasz temat?Uważano i pisano,
że jesteśmy słabi w każdej dziedzinie kibicowskiej,i tematy założycieli,bram Limanki itd. były tu na porządku dziennym.
Ogółem,opinia o Widzewie była fantastyczna na tym forum,jeden ze stworzycieli tego świata,odkrywca piłki nożnej i w ogóle
bogowie honoru.I wtedy,kiedy ja zacząłem tutaj się udzielać i kilku innych eŁKaeSiaków,zaczęła się walka,często poniżej pasa.
Po prostu internetowe środowisko kibiców o jakże wielkiego Widzewa zaczęła być sprowadzana na planetę Ziemia.
I ich bezczelne farmazony.W przeciągu tych kilku lat,pod naporem argumentów,kolejny i kolejny gagatek/farmazoniarz z Widzewa zaczął odpuszczać,z braku argumentów.Pan tu nie stał,Wasteland,Walczzawsze i inni których już z nami nie ma.
Ale co się dzieje dziś na forum?!Po sprowadzeniu na planetę Ziemia,argumentami,pytaniami,które pozostawały bez odpowiedzi,
dzisiejsi widzewiacy z forum mają zupełnie inne zdanie na temat sytuacji w Łodzi.
Widzimy wpisy,gdzie widzewiak pisze:w Łodzi dwie równe ekipy.ŁKS to ekipa pod każdym względem mocna itd itd.
Parę dni temu,może tygodni, jednemu gagatkowi zadałem pytanie i nie uzyskałem odpowiedzi.
Co takiego spowodowało taki nagły odwrót od poprzedniej linii propagandy.Wszak nic wielkiego w Łodzi nie stało się od dwóch lat?
Oczywiście oprócz wydarzeń z ostatnich dwóch miesięcy.

Również byłem i jestem zwolennikiem pisania o własnych Klubach.I jestem daleki od obrażania rozmówcy.Ale często się po prostu nie udawało pisać o własnym Klubie,ze względu na bardzo rozbudowaną wyobraźnię większości tutejszych kibiców Widzewa.
Taki Łysy80 (pozdrawiam) zawsze rozmawiał ze mną na poziomie.
W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W »

spokojnie, jesli dyskusja bedzie prowadzona na poziomie, i na argumenty obiektywne, to nic się nie zacznie.

Ja wypowiadam sie tylko z mojej perspektywy. Moja przygoda z kibicowaniem zaczęla sie na początku XX wieku. Chociaz juz wczesniej , ze wzgledu na miejsce zamieszkania wiedziałem co w trawie piszczy, pozniej poznałem rowiez ''prawa'' ktorymi posługuje się propaganda jednego i drugiego klubu. No bo nie powiecie chyba Widzewiacy ze wy takiej nie stosujecie?

Na 1 rzut niech idą te kompleksy ktorym poswieciłes najwiecej miejsca.
Jak pewnie zdajesz sobie sprawe ŁKS ma obecnie całkiem młody skład, i nie chodzi mi tutaj jedynie o Chuliganke, ale o ogól kibiców, gdzie starszych kiboli jest stosunkowo mało. W porownaniu do Was wręcz bardzo mało. Mozna sie domyslac z jakich powodow to wynika, i napewno wsrod obecnych 40-50 latków mieliscie wiecej powodow zeby takie osoby stawały sie fanatykami, ale to jest juz przeszłosc. Macie z tego profity, wiecej umiecie załatwić, jestescie lepiej zorganizowani, dbacie lepiej o ''swoj interes''.
Natomiast powiedz mi wprost - jakie my pokolenie kibicowsko wychowane już w XX wieku, mamy miec wobec Was kompleksy ? Z czego te kompleksy mają wynikać ? Sam mówisz ze do sportowo-organizacyjnej zapaści moglismy sie przyzwyczaić , i sie przyzwyczailismy. Prezentowalismy i nadal prezentujemy stały poziom, raz jest lepiej , raz gorzej ale jest tak samo.
Rzadko ktorzy z nas pamiętają czasy Waszej Ligi Mistrzow ( choc oczywiscie takie osoby są i nie jest ich tez mało) , ale kolejne pokolenie osob takich jak ja , zostało wychowane na wyraznych roznicach miedzy naszymi klubami. Zostało wychowane w nienawisci do Was w podobnym stopniu jak miłosci do ŁKSu. U was taki trend w wychowywaniu mlodziezy widac dopiero teraz, od paru lat. Dopiero teraz zwalacie wine w tej kwestii na wymiane pokolen, wczesniej wygladalo to u was inaczej. Bardzo duzą role przywiązywaliscie tez do tego żeby sie od nas odrozniać, zeby was postrzegali jako normalnych, a nas jako patologie. Od jakiegos czasu robicie sporo zeby te roznice zatrzeć. Ja i wielu moich kumpli na tych roznicach wlasnie sie wychowalismy. I bynajmniej nie mamy z tego powodu kompleksow.
Nie zapominaj równiez , ze od dawna w chuligance - czyli najwazniejszym rzemiośle nie widać miedzy nami roznicy, mimo ze jest was wiecej liczbowo, mimo ze na poczatku lat 90 bylismy mocno w odwrocie, to mimo to lezeliscie wielokrotnie na kolanach .
Przypomne, ze to dla was od dawna kibice ŁKS to jest ''garstka'' ... myslicie ze przewyzszacie nas intelektem itp, że ŁKS to patolgia z bram , a Widzew to normalni ludzie, prawdziwi kibice. To Wam wpajała wasza propaganda. I wiele razy was to zgubiło, wasza megalomania i lekceważenie nas. Nie mowie o ostatnich wydarzeniach ale o tym co dzieje sie od 2000 roku.

To wy macie wg mnie sporo powodow do kompleksow, bo to Wy mimo szczerego przekonania o waszej wielkosci, i o ''roznicy skali'' byliscie przez ten ''maluczki ŁKS'' sprowadzani na ziemie. To cała rzesza waszych kibicow żyje i pamięta czasy gdzie liczyliscie sie w Europejskiej Piłce, natomiast na dzien dzisiejszy zrownaliscie poziomem do nas. DO tych jak to pisałes ''pilkarskich miernot''. To wy na przełomie lat 80/90 uzyskaliscie w Łodzi przewage liczebną, i zaczelo was sie mnozyc w całej Łodzi, i w pewnym momencie ku waszemu arcy zdziwieniu ( pomogly tutaj nasze sukcesy pilkarskie) wasz progres został stłamszony , natomiast do glosu znow doszlismy my. Oczywiste ze musielismy stosować takie argumenty, ktore przemawiały by do ludzi dla ktorych wyniki sportowe są na 2 albo i dalszym miejscu...

Nie ma sensu sie przekrzykiwać kto ma wieksze powody do kompleksow, ale to Wy do niedawna uwazaliscie sie za władcow Polowy Polski - a na dzis dzien zostało wam pol Łodzi i pare dobrych fan clubow. ŁKS zaczal przejmować nawet wasze fan cluby, co nie miescilo wam sie absolutnie w głowie. A dla mlodych ludzi ŁKS stał sie nie mniej atrakcyjny niż Wy czy dlatego ze mamy kompleksy ???

Jesli porownac te 2 okresy czyli ten o ktorym piszesz, lata 80-90, wasza liga mistrzów itp , do obecnych - to poza tym ze jest nas ogolem kibicow ŁKSu i Widzewa duzo mniej niz w tamtych czasach, to raczej nie mamy jako ŁKS sie czego wstydzic. Doszliscie do głosu - bo jak widac musieliscie dojśc, wasze sukcesy w skali kraju były fenomenem , na szczescie ŁKS w pore sie opamietał, i odparł atak czerwonej zarazy.
I nie miej pretensji do tego jakie stosowalismy argumenty, bo jak sam widzisz, bylo one w walce przeciwko Widzewowi bardzo skuteczne i bardzo proste, i musialy byc takie a nie inne - żeby do nas przemawiały.

Jeszcze jedna zaleznosc dla mnie oczywista, od dawna jest tak ze my generalnie to co wy robicie pierdolimy w czape i uwazamy za dziadostwo. Natomiast wy interesujecie sie bardzo tym co dzieje sie u nas. Mimo ze na zewnatrz robicie wszystko zeby nam umniejszyc. I zeby pokazać tą ''roznice klas'' .
Co lepsze smiejecie sie z tego co robimy a pozniej chcecie to wprowadzac u siebie i wtedy to juz jest git. Mielismy takie a nie inne mozliwosci , i zdajemy sobie z grubsza sprawe co macie w glowach. Pech chcial ze naprawde duzo rozkminek wrzucaliscie na forum na ktore mielismy przez dlugi okres wjazd. Sami wiecie jakie byly tam tematy i wiecie ze najwiecej czasu poswiecaliscie tam nam....

Apropo wiesniaków - Loodz przez ponad pol wieku kojarzona byla tylko i wylacznie z ŁKSem. Wasz RTS Widzew byl nic nie znaczącym podrzednym klubem. Do lat 70. Uwazasz wiec ze to ze obnosilismy sie z naszą Rodowitością, w sytuacji gdzie do was z wiosek zapieprzały cale kolumny autokarow z calej Polski bylo naduzyciem ? Sporo waszych kibicow kiedy zaczynaliscie zabawe w ruch kibicowski było przyjezdnymi . Wszystkie miasteczka wieksze lub mniejsze , w wojewodztwie ( poza paroma wyjatkami) były czerwone. Wiadomo wiec , ze w waszej sytuacji uderzenie w to, było trafieniem w bardzo czuly punkt. Ty,m bardziej jesli w Łodzi walka o wplywy trwała na całego.

Jeszcze 2 kwestie. Ksero - chodzi mi tutaj o ostatnie wydarzenie, i miedzy innymi o to co w tym temacie bylo poruszone na poprzedniej stronie. Duzo rzeczy ktore robimy wywoluja u was smiech bo nie macie do tego podjazdu , natomiast pozniej robicie bez zenady to samo u siebie. Kwestia zmiany mentalnosci i dostosowywania sie do ''koniunktury''.... przykład - zawsze bycie anty wywolywalo u was smiech i chcieliscie nam dopiec ze mamy kompleksy, ze to jest glupota it -, od paru lat gonicie nas w tej kwestii byle tylko nie odstawac . Cos sie zmienilo, czy tym razem to wy macie kompleksy.

I donosicielstwo i konfidenctwo - generalizujesz jakies pojedyncze przyklady, a tutaj chodzi raczej o mentalnosc...
kazdy chce cos ugrac dla siebie i w rozne koneksje sie nieraz wchodzi, c*** czy to popieram czy nie, wy rowniez startowaliscie np z list sld jako kibice, Lesio Miller byl waszym zagorzalym fanem, i c*** w to.
Natomiast to jaką macie mentalnosc bylo widac jak protestowaliscie przeciwko naszym inicjatywom.
Generalnie mocno sie skupiacie na tym, zeby w sposob chytry i zorganizowany torpedowac nasze inicjatywy.
Z drugiej strony tak nie jest, i mamy w d**** co sie u was dzieje, natomiast wy np organizowaliscie marsze , zeby miasto nie dało nam kasy jak nasz klub konał ( pozniej sami w to wpadliscie), wasi politycy pisali niezliczone interpelacje w sprawie naszego klubu i stadionu, pruliscie się wielokrotnie zeby sprzeciwić się czemus co was nawet nie dotyczyło. no generalnie to jest wlasnie donosicielstwo w sednie tego słowa.
MISTRZ1908

Ja to widzę tak:
-szeroko pojęty ruch ultras(liczby,wyjazdy,doping)ze wskazaniem na Was
-oprawy(to też cześć powyższego)jednak tutaj stawiam znak równości,z lepszymi i słabszymi po obu stronach
-grafy tutaj nasza grupa WRWG ma sporą przewagę i jakościowo jest lepiej ale usilnie działacie aby dorównać
-teren czyli kto i gdzie to w Łodzi 50/50 (tylko bez bzdur,że Was 52 a Nas 48) obiektywnie jest po pół
-FC tu macie dużą przewagę z takimi FC jak Zgierz,Pabianice itp gdzie jesteście naprawdę mocni,My wypadamy gorzej liczbowo ale mamy swoje bastiony jak Włocławek,w Aleksandrowie coraz mniej macie do powiedzenia,Piotrków omawiany już setki razy
-sprawy H tutaj powiedzmy szczerze,dyspozycja dnia robi swoje bo ekipy są wyrównane. Ostatnio Nasi ciut z przodu po akcji z flagami. I nie piszcie,że przewaga liczebna Nasza w tej akcji itp. Liczy się suchy fakt wykrojenia flag przez chłopaków.
-zgody tutaj trzeba przyznać,że z R potraficie się zajebiście pokazać,tej koalicji to nie komentujw bo to Wasza sprawa. U Nas stały poziom z Zawiszą i GKS-em. Generalnie stały średni poziom z przebłyskami.
I na koniec powiem,że to tylko i wyłącznie moja opinia.
mądrala

Post autor: mądrala »

MISTRZ1908 pisze:Ja to widzę tak:
-oprawy(to też cześć powyższego)jednak tutaj stawiam znak równości,z lepszymi i słabszymi po obu stronach
-grafy tutaj nasza grupa WRWG ma sporą przewagę i jakościowo jest lepiej ale usilnie działacie aby dorównać
-teren czyli kto i gdzie to w Łodzi 50/50 (tylko bez bzdur,że Was 52 a Nas 48) obiektywnie jest po pół
-FC tu macie dużą przewagę z takimi FC jak Zgierz,Pabianice itp gdzie jesteście naprawdę mocni,My wypadamy gorzej liczbowo ale mamy swoje bastiony jak Włocławek,w Aleksandrowie coraz mniej macie do powiedzenia,Piotrków omawiany już setki razy
-sprawy H tutaj powiedzmy szczerze,dyspozycja dnia robi swoje bo ekipy są wyrównane. Ostatnio Nasi ciut z przodu po akcji z flagami. I nie piszcie,że przewaga liczebna Nasza w tej akcji itp. Liczy się suchy fakt wykrojenia flag przez chłopaków.
-zgody tutaj trzeba przyznać,że z R potraficie się zajebiście pokazać,tej koalicji to nie komentujw bo to Wasza sprawa. U Nas stały poziom z Zawiszą i GKS-em. Generalnie stały średni poziom z przebłyskami.
Obiektywnie napisane.

Mnie tylko dziwi, na ch się jedni i drudzy spinają na tym forum, które ma żadne odzwierciedlenie w realu? Tuzy intelektu po obu stronach sądzą, że kto więcej sfluga i zakrzyczy drugich to cokolwiek to będzie znaczyło? Chyba tylko w e-chuligance.
Red power

MISTRZ1908 pisze:Ja to widzę tak:
Jak widać Łksiacy zaczynają pisać obiektywnie i do rzeczy.Można???Jak widać można.
MISTRZ1908

Można. Ciekaw jestem kiedy Ty zaczniesz.
daleko

Post autor: daleko »

W s i d z e W pisze: Apropo wiesniaków - Loodz przez ponad pol wieku kojarzona byla tylko i wylacznie z ŁKSem. Wasz RTS Widzew byl nic nie znaczącym podrzednym klubem. Do lat 70. Uwazasz wiec ze to ze obnosilismy sie z naszą Rodowitością, w sytuacji gdzie do was z wiosek zapieprzały cale kolumny autokarow z calej Polski bylo naduzyciem ? Sporo waszych kibicow kiedy zaczynaliscie zabawe w ruch kibicowski było przyjezdnymi . Wszystkie miasteczka wieksze lub mniejsze , w wojewodztwie ( poza paroma wyjatkami) były czerwone. Wiadomo wiec , ze w waszej sytuacji uderzenie w to, było trafieniem w bardzo czuly punkt. Ty,m bardziej jesli w Łodzi walka o wplywy trwała na całego.
Sorry ale jak dla mnie to zawsze bedzie szydera przez lzy w waszym wykonianiu. Probujecie kpic z Widzewa ze wiesniaki itd przy czym sami czieszycie sie i chwalicie ze w ktoryms tam miescie sytuacja poprawia sie na wasza korzysc.
W to tlumaczenie ze wasi "wiesnicy" sa rodowicie a nasi nie juz nawet nie bede wnikal.
Jak dla mnie to zawsze bedzie slabe.

Ciekawy przyklad Nacieczy. Wies 750 osob a srednia frekwencja ok 3000. Czy ktos im w koncu to wypomni? :D
zgredzik

Post autor: zgredzik »

U nas stały poziom z Zawiszą i GKS-em. Czy ja coś przespałem? Z jakim GKS-em?
Red power

W s i d z e W pisze: Wszystkie miasteczka wieksze lub mniejsze , w wojewodztwie ( poza paroma wyjatkami) były czerwone. Wiadomo wiec , ze w waszej sytuacji uderzenie w to, było trafieniem w bardzo czuly punkt. Ty,m bardziej jesli w Łodzi walka o wplywy trwała na całego.
Tak jak przedmówca wspomniał szydera z wkurwienia,bo nie dość,że straciliście wiele terenów w Łodzi to jeszcze województwo było pro RTS.
Trzeba też dodać,że na Widzewie FC szanowano,więc tym bardziej ta wasza szydera nie była żadnym trafieniem w czuły punkt.

Zawsze się wywyższaliście,że to wy jesteście Łodzianami z krwi i kości,a Widzew to wiochy.No może dlatego,że w tamtych czasach pojęcie ''Fan Cluby'' nie było takie powszechne jak teraz.

W dzisiejszych czasach już nikt nie będzie się wyśmiewał z tego,że jakiś klub ma wiele FC.
MISTRZ1908

zgredzik pisze:U nas stały poziom z Zawiszą i GKS-em. Czy ja coś przespałem? Z jakim GKS-em?
O co Ci biega kolego?
ODPOWIEDZ