Zaraz ku*** bedzie 40 Śląska. Ślaska było tam pare osób. Z resztą, jest filmik z tego, może za niedługo trafi na to forum, można policzyć sobie Miedź i Śląsk i powiem Ci, że ciężko tam naliczyć 40 osób, a ty piszesz o 55.varen pisze:Dobra to popsuję wam humory i skrócę te napinanie, bo nikt ku*** nie jest robocopem żeby w 40 osób wyjebać 80 osób sportowego składu wy cwele więc na c*** się tutaj napinacie i spuszczacie, jeszcze jak by to był Ruch, ale nie Legnica ze Śląskiem (nie ujmując im oczywiście).
W trakcie Wigilnego spotkanie Miedzi Legnica, doszło do odwiedzin grupy HZL. Miedzianka skorzystała z zaproszenia i w liczbach ok 70 osób z ZL – ok 55 Miedzi (w tym 15 os ze Śląska) dochodzi do rozmów, które zostały nierozstrzygnięte przez pojawienie się tych co zawsze.

Relacje, Komentarze, Foto/Video - 16-19 grudnia
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Relacje, Komentarze, Foto/Video - 16-19 grudnia
-
Jak spadną liczby wyjazdowe w c*** się zmniejszą, komu chce się jeździć na jakiś pudelkowy mecz, ale za to zyska na tym Wisła Kraków, i Piast Gliwice (?) Na pewno Niebiescy będą głodni drużyn z ekstraklasy, 1ligi (w przypadku pucharu) ciężko będzie odbudować ten zespół, a na pewno nie będą z roku na rok awansować. Moim zdaniem ekstraklasa też na tym ucierpi, pierw Zawisza teraz Ruch, dwie topowe kibicowskie drużyny. Niech zostaną chociaż jest ciekawie.Janosik69 pisze:Jak myślicie co dalej z Ruchem ?
-
A ty kogo bronisz lekarzy poslow prawnikow?angol88 pisze:Ja mam pytanie na jakie ty zlecenie i kogo działasz ? Kod, n. czy po . wyzywasz program 500+ obrazając podejrzewam 90% osób pobierających ten dodatek dla dzieci ( te 10 % zostawiłem na patologie co jest na całym świecie) , masz dzieci ? wiesz ile kosztuje wyksztalcenie , zajecia dodatkowe typu j. angielski , treningi pilki , kosza czy judo , dużo jest osób co zarabia 1500zł na ręke i dla takich rodzin to jest duzy zastrzyk gotówki , wyszydzasz ze lodówki czy pralki kupują i dobrze bo poprawiają swojej rodzinie standard życia a jednocześnie ruszają gospodarkę ,.. koło zaczyna się krecić , gadasz o przyszłości to już zapomniales ja 2-3 lata temu z ofe zniknely nam wszystkim pieniądze bo pan Tusk i partia Po tym zmniejszyła zadłużenie budżetowe , co do ukrainców to przypomnij sobie 20 lat temu jak my pracowaliśmy w Niemczech ... ten kto był to będzie widział o co chodzi ... sytuacja ta sama. kolejny przykład pan pułkownik z sb majacy iles tam tysięcy na mc/ krzyczy ze za 2000zł on nie wyzyje a moja Mama po 41 lat pracy ma 1500zl i się nie uzala, Trzeba żyć i iśc do przodu . dla wszystkich kibiców starej daty życzę Wesołych Świąt !!!!czewarszolis pisze:Kogoś dziwi, że większość tutaj jest za pisiorami? Przecież dzięki nim ich rodzice dostaną 5 stówek i może te dzieci dostaną z tego powodu jakieś nowe buty czy tablet. c*** z przyszłością, c*** z tym jakie będą konsekwencje tych zagrywek rodem z komuny. Złoty medal dla Miśka bez szkoły za zasługi dla obronności kraju brzmi dumnie. Obrażanie Powstańców Warszawskich, zmuszanie ich do słuchania apelu smoleńskiego. Ci geniusze co to pokazują zamach na parówach i puszkach po Tyskim. Inteligencją j**** od pisu na kilometr, no i uczciwością. Medialnie j**** ciapatych ale ukraińskie ścierwo bierzemy garściami. Teraz zamykają się w sali kolumnowej, na lewo budżet przeszedł, nasyłają psiarnię na protestujących...co prawda kodowskich błaznów, bo c*** w d*** Kijowskiemu, który przychodzi na pogrzeb kogoś, kogo nazwiska nie zna ale jak Duda z Solidarności zablokował wyjście z sejmu, to psiarnia nie ingerowała. j**** po, j**** pis, j**** sld, mikkego, petru, kukiza, wszystkich ale przede wszystkim j**** pis. Nawet Miller nie jest takim lewakiem jak te pisiory. Najpierw coś zapowiadają a potem patrzą na sondaże, czy tępy lud łyka. Jeśli lud wkurwiony (podwyżki, premie, aborcja, media), to się wycofują, jeśli lud ucieszony (ubecy, 500 plus), to jadą z tematem. No i standard tutaj, jeśli nie popierasz pisoirów, to jesteś lewakiem, żydem, z Legii, kodowcem itd. Mnie osobiście nie dziwi głupota tak wielu Polaków, bo naiwność zawsze była naszą narodową cechą. Później kończyliśmy z ręką w nocniku i teraz też tak będzie. Na szczeblu kibicowskim można zachwycać się Węgrami, że to nasi bracia ale w polityce Węgry są nikim a Orban w najlepsze robi interesy z Putinem oraz bierze od niego grube pożyczki. Kogo Orban szanuje? Prawiczka z kotem, prezydenta, który jest marionetką, premier, która jest bardziej bezpłciowa od grodzkiej? Czy może prezydenta światowego mocarstwa z największą ilością broni atomowej, który ciągle mu pomaga finansowo i robi swoje pomimo sankcji (Aleppo odjebane). Teraz w USA Putin ma swojego prezydenta, najprawdopodobniej sekretarzem stanu zostanie "kolega" Putina ale my dalej podniecajmy się dobrymi stosunkami z Węgrami i Rumunią czy Bułgarią. Dalej wspierajmy ukraińców, którzy uznali w parlamencie, że każdy kto obrazi oun-upa, to zostanie ukarany. Obecny prezydent krzyczał przed wyborami: oni mówią, że się nie da - to bzdura! Po czym po roku mówi, że przychodzi brocha i oznajmia mu, że...się nie da. Kłamcy, populiści, lewacy. Czekam aż zaczną drukować pieniądze.
Może trochę nie na temat ale na Legii taka stypa była, że nawet nie ma czego opisywać. :)
Ja z zona zarabiamy razem 3,3-3,5 tys mamy syna na ktorego 500+ sie nie nalezy bo za duzo zarabiamy.
A taki posel doktor czy prawnik zarabiajacy 30tys miesiecznie dostaje 500+ bo ma 2 dzieci .
To jest sprawiedliwosc waszego skurwialego zadu pis!
-
Mimo ze nie jestem z ZL napewno bliżej mi do nich niż do Miedzi czy Śląska ale stwierdzam co słyszalem z wiarygodnych zródeł i liczby z fb są prawdziwe a pozatym żadne psy tego nie przerwały tylko pojawily sie jak już hzl paliło wroty.
-
Wiarygodne źródło-kumpel ze strefy dowiedział się w nocy od kumacza.pablo5 pisze:Mimo ze nie jestem z ZL napewno bliżej mi do nich niż do Miedzi czy Śląska ale stwierdzam co słyszalem z wiarygodnych zródeł i liczby z fb są prawdziwe a pozatym żadne psy tego nie przerwały tylko pojawily sie jak już hzl paliło wroty.
Nie pisz nic więcej.
-
Relacje, Komentarze, Foto/Video - 16-19 grudnia - tak brzmi temat a do kilku parów to nie trafia, macie osobny dział.
P.S. filmik trafi do sieci pewnie, a ZL dalej będzie pierdolić swoje
P.S. filmik trafi do sieci pewnie, a ZL dalej będzie pierdolić swoje
Nasze Pięści i Serca Biją Dla Ślaska !!!
-
WIrygodne zródło to nie kumpel ze strefy tylko osoby które brały tam udział po Waszej stronie ale są obiektywne. Z Miedzią nie mam nic wspolnego i przejrzyj moje posty że jak były tu spiny miedzy Wami a Śląskiem przy Waszym wyjezdzie do Chorzowa to stawiałem sie po Waszej stronie. Napewno wolałbym żebyście to Wy wygrali wczoraj bo ze Śląskiem czy Miedzią mojemu klubowi zawsze było nie po drodze ale jestem obiektywny i pisze co mi mówiły ogarniete osoby od Was Koniec z mojej strony.
-
Widzę niezłe rozkminy dotyczące tej walki w Legnicy- plusy, minusy, szacunki, ci co zawsze, dwukrotna przewaga, itd. A jeszcze 2 dni wcześniej wielkie oburzenie, że Legia wbija na K6- że święta, że wigilia, że Mikołaj, że opłatek, że tak nie wolno i żenada w c*** :)
-
Welcome to kibice.net ;-)Sensi_ pisze:Widzę niezłe rozkminy dotyczące tej walki w Legnicy- plusy, minusy, szacunki, ci co zawsze, dwukrotna przewaga, itd. A jeszcze 2 dni wcześniej wielkie oburzenie, że Legia wbija na K6- że święta, że wigilia, że Mikołaj, że opłatek, że tak nie wolno i żenada w c*** :)
-
RUCH nie spadnie z ekstraklasy, więc nie macie co dywagować.varen pisze:Jak spadną liczby wyjazdowe w c*** się zmniejszą, komu chce się jeździć na jakiś pudelkowy mecz, ale za to zyska na tym Wisła Kraków, i Piast Gliwice (?) Na pewno Niebiescy będą głodni drużyn z ekstraklasy, 1ligi (w przypadku pucharu) ciężko będzie odbudować ten zespół, a na pewno nie będą z roku na rok awansować. Moim zdaniem ekstraklasa też na tym ucierpi, pierw Zawisza teraz Ruch, dwie topowe kibicowskie drużyny. Niech zostaną chociaż jest ciekawie.Janosik69 pisze:Jak myślicie co dalej z Ruchem ?
IGLOOPOL DĘBICA
-
Swoją drogą dziwie się im, że nie pogonili jeszcze tych czubków z zarządu, już za długo to wszystko a nadal ograniczają się do pisania groźnych transparentów. Pamiętam jak Piast sprzedawał swoje mecze co wyszło, to tych prezesików tak najebali, że odrazu zrezygnowali.tuwimianin. pisze:RUCH nie spadnie z ekstraklasy, więc nie macie co dywagować.varen pisze:Jak spadną liczby wyjazdowe w c*** się zmniejszą, komu chce się jeździć na jakiś pudelkowy mecz, ale za to zyska na tym Wisła Kraków, i Piast Gliwice (?) Na pewno Niebiescy będą głodni drużyn z ekstraklasy, 1ligi (w przypadku pucharu) ciężko będzie odbudować ten zespół, a na pewno nie będą z roku na rok awansować. Moim zdaniem ekstraklasa też na tym ucierpi, pierw Zawisza teraz Ruch, dwie topowe kibicowskie drużyny. Niech zostaną chociaż jest ciekawie.Janosik69 pisze:Jak myślicie co dalej z Ruchem ?
-
Ale pewnie dostana punkty ujemne wiec ciężko bedzie im sie utrzymaćtuwimianin. pisze:RUCH nie spadnie z ekstraklasy, więc nie macie co dywagować.varen pisze:Jak spadną liczby wyjazdowe w c*** się zmniejszą, komu chce się jeździć na jakiś pudelkowy mecz, ale za to zyska na tym Wisła Kraków, i Piast Gliwice (?) Na pewno Niebiescy będą głodni drużyn z ekstraklasy, 1ligi (w przypadku pucharu) ciężko będzie odbudować ten zespół, a na pewno nie będą z roku na rok awansować. Moim zdaniem ekstraklasa też na tym ucierpi, pierw Zawisza teraz Ruch, dwie topowe kibicowskie drużyny. Niech zostaną chociaż jest ciekawie.Janosik69 pisze:Jak myślicie co dalej z Ruchem ?
-
Waszych opisów nie ma co sprostować, bo jesteście tak żałosne, że aż śmieszne, lejecie nas po raz kolejny, ale telefony wasze chłopów z krwi i kości milczą od innych ekip, wasze realia są właśnie tutaj na kibice.net[/quote]mancunia pisze:Jeżeli Ty jako prawdziwy chłop z krwi i kości chcesz podać jeden szczegół z relacji "jak to określiłeś" dziewczyn, który nie był prawdziwy, to śmiało.LegionKing pisze:Lepiej niech zainteresowane strony zostawią to dla siebie bo jeszcze taka bita ku*** jak ten czerwaszula przeczyta farmazon jak relacja dziewczyn z ksp i uwierzy.vendetta2016 pisze:Można cos więcej o wydarzeniach w Legnicy
Jak na razie, cytując klasyka i Ciebie "dziewczyna mnie bije".
Wiem, że Twój świat na ten jeden wieczór, bo realia znamy, legł w gruzach, ale takie życie drogi Królu Lwie.
Jeżeli rzeczywiście byś nie komentował, nie byłoby tej rozmowy. Skomentowałeś, że to farmazony, więc zareagowałem. A jeżeli masz coś na potwierdzenie tego, że to farmazon, to zamiast używać wytartych sloganów o telefonach, napisz, co w oświadczeniu nie jest prawdą. Z mojej perspektywy tej wigillii zdecydowanie nie możecie zaliczyć do udanych i tyle w temacie. Nikt z Nas nie robi z siebie ekipy, która może konkurować w jakikolwiek sposób z Wami, co nie zmienia faktu, że ta bitwa do przodu.
-
Ruch bedzie grał w A klasie także nie zginie.Beda jezdzic na cpanie do wsh i jakos to bedzie.Ciekaw akoleja sie zaczeła szkoda że Arka odmowiła Ś&L ale za to hzl poczuło jak przewaga boli.
-
Ich farmazony nic nie zmienią i każdy kibic swojego klubu co ma coś do powiedzenia, kontakty innych ekip wie, że Polonia jest jebana i ma w swoich szeregach konfidentów dlatego też Legia j**** ich wszędzie używając sprzętu. A ty stąd W********** poczytać nowe info w TMK, skąd się takie dzbany biorą, z komisariatu?info z TMK pisze:A ten uczestnik wigilii Polonijnej który musiał zaliczyć wizytę w szpitalu to tak najebany był,że się sam przewrócił i nos mu musieli nastawiać czy nie trafił i w drzwi się wmontował?:D Najpierw Polonia pisała,że była ponad dwu krotna przewaga i mimo tego Legia nic wielkiego nie zdziałała a po godzinie już wersja o pogonieniu. Ustalcie od początku jedną wersję, bardziej realnie będzie to wyglądać. Pamiętam kilka lat temu wywiad w TMK z kibicem Polonii(o którym ktoś już tu wspominał), gdzie żalił się,że Legia w internecie sieje propagandę i wymyśla farmazony które reszta Polski bierze za prawdę. Po kilku latach sytuacja się odwróciła i Polonia wykorzystuje fakt,że Legia od dłuższego czasu nie wypowiada się na tematy "sportowe" bez względu na wynik i okoliczności spotkania więc ich wersja jest jedyną z różnych spotkań.
-
Poczytalbym do obiadu o tym co na trybunach slychac bylo w minionej kolejce, ale nie ma szans. Obiad wiec nie bedzie smakowac no i kto mi odda za zuzyty prad gdy czytalem te glupoty? Podalby ktos laskawie liczby wspierajace Arke?
-
Nieciecza - Pogoń
Delegacja Pogoni w 70 osób, po drodze remontują parę grafów w Kielcach.
Ruch - Wisła
Mecz "przyjaźni" pomiędzy WSH - PF, kilka transparentów do zarządu klubu by odeszli zachowując honor, i na Weszło.
Korona - Lechia
Korona nie prowadzi dopingu, Lechia zakaz, incognito parę osób na trybunach.
Jagiellonia - Wisła Płock
Święto Ultry, Wisła na zakazie w Białymstoku dzięki życzliwości miejscowym.
Cracovia - Lech Poznań
Mecz przyjaźni, dobra liczba Lecha, żałosna Cracovii - czyli nic się nie zmieniło.
Śląsk - Arka
Pokazówka pod sektorem Arki pojawienie się w kominiarkach koalicji Miedź&Śląsk&Lechia przekrzykiwanie się, Arkowcy obsrani ściągają swoje flagi, Arkowców wspiera Górnik Wałbrzych, Lech Poznań, Polonia Bytom, Gwardia Koszalin
Legia Warszawa - Górnik Łęczna
Dobra frekwencja na Łazienkowskiej i nic poza tym.
Smacznego obiadu.
Niebawem takie posty to będzie codzienność, prace nad forum trwają!
Ruch - Wisła
Mecz "przyjaźni" pomiędzy WSH - PF, kilka transparentów do zarządu klubu by odeszli zachowując honor, i na Weszło.
Korona - Lechia
Cracovia - Lech Poznań
Mecz przyjaźni, dobra liczba Lecha, żałosna Cracovii - czyli nic się nie zmieniło.
Śląsk - Arka
Pokazówka pod sektorem Arki pojawienie się w kominiarkach koalicji Miedź&Śląsk&Lechia przekrzykiwanie się, Arkowcy obsrani ściągają swoje flagi, Arkowców wspiera Górnik Wałbrzych, Lech Poznań, Polonia Bytom, Gwardia Koszalin
Smacznego obiadu.
-
no z takim info pomijajac najwieksza liczbe HZl wspomagajac Arke to daleko niepoplyniecievaren pisze:Nieciecza - Pogoń
Ruch - Wisła
Korona - Lechia
Cracovia - Lech Poznań
Śląsk - Arka
Smacznego obiadu.
-
przecież każdy zawsze ściąga flagi więc żadna to nowość.
-
'A no tak umknęło mi o Zagłębiu Lubin - no logiczne, że wspierają swoją zgodę na meczu z ich kosą, logiczne na tyle że każdy się domyśli tylko nie ty. Tak btw. "nie popłyniecie" piszę się osobno, skoro my daleko nie popłyniemy to w takim razie forum kibice.net już dawno zatonęło. Jak nie zrozumiesz przekazu, lepiej o czymś zapomnieć wspomnieć i druga osoba Cię poprawi - jak w tym przypadku niż napisać farmazon..SKORPION. pisze:no z takim info pomijajac najwieksza liczbe HZl wspomagajac Arke to daleko niepoplyniecievaren pisze:Nieciecza - Pogoń
Ruch - Wisła
Korona - Lechia
Cracovia - Lech Poznań
Śląsk - Arka
Smacznego obiadu.
-
[youtube][/youtube]
Acha zapomniałem dodać że obrany to ty jesteś jak się z chłopakiem zabawiasz.
ku*** dno
Ty sobie popracuj nad mózgiem a w sumie pewnie jesteś tak samo z****** jak to forum,ty i twoje super posty.j***** kumaty z kibice.netvaren pisze:Nieciecza - Pogoń
Ruch - Wisła
Korona - Lechia
Cracovia - Lech Poznań
Śląsk - Arka
Smacznego obiadu.
ku*** dno
-
Właśnie takie szczewo jak ty i ludzie twojego pokroju nie będą mieli tam wstępu i jak cudem się zarejestrują zostaną wycięci odrazu...Swoją drogą jak to było, to ufo wam zajebało tą oprawę czy Lechia? Śledztwo trwa?Rudi pisze:[youtube][/youtube]Ty sobie popracuj nad mózgiem a w sumie pewnie jesteś tak samo z****** jak to forum,ty i twoje super posty.j***** kumaty z kibice.netvaren pisze:Nieciecza - Pogoń
Ruch - Wisła
Korona - Lechia
Cracovia - Lech Poznań
Śląsk - Arka
Smacznego obiadu.
ku*** dno
[link]
-
Słaba liczba Piasta w Lubinie, około 30-40 osób.
Gospodarze też się nie popisali.
-
Za kim jesteś?varen pisze:Słaba liczba Piasta w Lubinie, około 30-40 osób.
-
Zesrany to był cały jeba..ny slask takich cip jak wy niema nigdzie a no właśnie gdzie wasze flagi amatorzy hools...
-
szkoda tylko ze jak wybiegliscie z pod trybuny to sie zatrzymaliscie na 2 ochroniarzach. Ze slask byl obsrany to wiadomo bo chuligani tego klubu to jest smiech na sali, ale ze lechia nie ruszyla...
-
8 osób ze Śląska, a od nas około 30 ... lubinków koło 70 - 80. Zostało wszystko rozstrzygnięte na naszą korzyść. Kilka ciężkich nokautów ze strony przyjezdnych. Jednego chłopaka zostawiają nieprzytomnego więc zawijamy go na powrocie do siebie i po tym jak doszedł do siebie i oddał fanty został odwieziony. Przeliczyli się tym razem chłopaki z Wioski Za Legnicą i taka jest prawda ! Przy okazji w nasze ręce wpada kilka fantów kilaków bluza, koszulka i kominy. Podobno po tym jak się zerwali psy zawijają ich auta na lawety. Szczerze kurewska akcja ... co jak co, ale takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Teren monitorowany lubinki w kominach my na wariata nieświadomi bez niczego. Miejmy nadzieję, że wszystko rozejdzie się po kościach i nie będzie z tego problemów.
-
Widac ze piast powoli na wymarciu
-
Haha i kto to mówi ku***, gdzie wasza oprawa i flagi?TAG1983 pisze:Zesrany to był cały jeba..ny slask takich cip jak wy niema nigdzie a no właśnie gdzie wasze flagi amatorzy hools...
-
Cieszą takie akcje jak te Zagłębia czy Legii. Co prawda i jedni i drudzy się przeliczyli ale grunt, że próbowali, chociaż... Zagłębie nie uważa się za władców świata, a i zaatakowali ekipy, które nie należą do przeciętnych. Warto przypomnieć, że mocarna Legia już dwa razy odmówiła Miedzi sprawdzenia swoich sił. A jeśli chodzi o Legię...ostatnie tygodnie pokazują, że osiągnęli swego rodzaju dno. Ultras? Tak, czołówka. Jeśli chodzi o chuligankę, nędza. Pycha kroczy przed upadkiem. Tacy zawsze pewni, tacy święcie przekonani, że wszystko im się uda, wyśmiewanie Jagi i w ciągu kilku tygodni kolejny raz w*******. Nikt nie pisze, że Polonia jest mocniejsza ale chciałbym zobaczyć jak np. taki BKS, który olał Legię wpada na wigilię Podbeskidzia, a ci ich przeganiają. Nie zobaczę a proporcje są bardziej korzystne dla Podbeskidzia. Czasy się zmieniają i nikt w nieskończoność nie będzie jechać na opinii sprzed lat.
-
[quote="gypsy_hunters"]8 osób ze Śląska, a od nas około 30 ... lubinków koło 70 - 80. Zostało wszystko rozstrzygnięte na naszą korzyść.
Czytając twoje wcześniejsze komentarze to trzeba wziąć na ciebie poprawkę . Szkoda że nikt normalny i bardziej kumaty z jednej lub drugiej strony nie zabierze głosu. A w sumie to j****.
Czytając twoje wcześniejsze komentarze to trzeba wziąć na ciebie poprawkę . Szkoda że nikt normalny i bardziej kumaty z jednej lub drugiej strony nie zabierze głosu. A w sumie to j****.
-
Wisła mistrzowsko pożegnała kolejkę do przerwy i świętowała wigilię.
https://www.facebook.com/swiatkibicow/v ... 193127942/
https://www.facebook.com/swiatkibicow/v ... 193127942/
-
jesteście zwykłymi frajerami dla nas aha gdzie ta wasza skisla ze sprzętem a no wydymali was Boli was bardzo bo jesteście w c*** słabo...KociaKarmaKrólów pisze:Haha i kto to mówi ku***, gdzie wasza oprawa i flagi?TAG1983 pisze:Zesrany to był cały jeba..ny slask takich cip jak wy niema nigdzie a no właśnie gdzie wasze flagi amatorzy hools...
-
To teraz podaj kto nam odmówił ostatnio pajacuczewarszolis pisze:Cieszą takie akcje jak te Zagłębia czy Legii. Co prawda i jedni i drudzy się przeliczyli ale grunt, że próbowali, chociaż... Zagłębie nie uważa się za władców świata, a i zaatakowali ekipy, które nie należą do przeciętnych. Warto przypomnieć, że mocarna Legia już dwa razy odmówiła Miedzi sprawdzenia swoich sił. A jeśli chodzi o Legię...ostatnie tygodnie pokazują, że osiągnęli swego rodzaju dno. Ultras? Tak, czołówka. Jeśli chodzi o chuligankę, nędza. Pycha kroczy przed upadkiem. Tacy zawsze pewni, tacy święcie przekonani, że wszystko im się uda, wyśmiewanie Jagi i w ciągu kilku tygodni kolejny raz w*******. Nikt nie pisze, że Polonia jest mocniejsza ale chciałbym zobaczyć jak np. taki BKS, który olał Legię wpada na wigilię Podbeskidzia, a ci ich przeganiają. Nie zobaczę a proporcje są bardziej korzystne dla Podbeskidzia. Czasy się zmieniają i nikt w nieskończoność nie będzie jechać na opinii sprzed lat.
-
Farmazoniarzu, nawet Cie tam pewnie nie było a piszesz.gypsy_hunters pisze:8 osób ze Śląska, a od nas około 30 ... lubinków koło 70 - 80. Zostało wszystko rozstrzygnięte na naszą korzyść. Kilka ciężkich nokautów ze strony przyjezdnych. Jednego chłopaka zostawiają nieprzytomnego więc zawijamy go na powrocie do siebie i po tym jak doszedł do siebie i oddał fanty został odwieziony. Przeliczyli się tym razem chłopaki z Wioski Za Legnicą i taka jest prawda ! Przy okazji w nasze ręce wpada kilka fantów kilaków bluza, koszulka i kominy. Podobno po tym jak się zerwali psy zawijają ich auta na lawety. Szczerze kurewska akcja ... co jak co, ale takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Teren monitorowany lubinki w kominach my na wariata nieświadomi bez niczego. Miejmy nadzieję, że wszystko rozejdzie się po kościach i nie będzie z tego problemów.
Miedz sama sie okresla na 40 ML + 15 ŚW. od nas około 70 osób (samo Zagłębie). na pierwszy nasz wjazd pare ciężkich KO po stronie Miedź&Śląsk (zaprzeczycie że zbieraliście nieprzytomnych chłopaków?), po chwili starcia ktoś rzuca hasło że psy jadą i zawijamy się w stronę fur, Miedź biegnie za nami ignorując psiarnie, zatrzymujemy się i dochodzi do kolejnego starcia. Gdy pojawia się więcej radiowozów zawijamy się do fur, Miedź do końca biega koło naszych fur przy psach. Ogólnie dobra akcja, z mojej strony szacunek do chłopaków z Miedzi za dobre starcie, pokazali charakter wychodząc do bicia w przeciwieństwie do panienek z Chrobrego rok temu. do następnego!
-
Zmniejszą ku***? kom chce się jeździć? Piast zyska?! ja p******* dziecko kochane weź W********** już na to swoje z****** pryszczate forum i tam rób swoje pojebane podsumowania i pisz brednievaren pisze:Jak spadną liczby wyjazdowe w c*** się zmniejszą, komu chce się jeździć na jakiś pudelkowy mecz, ale za to zyska na tym Wisła Kraków, i Piast Gliwice (?) Na pewno Niebiescy będą głodni drużyn z ekstraklasy, 1ligi (w przypadku pucharu) ciężko będzie odbudować ten zespół, a na pewno nie będą z roku na rok awansować. Moim zdaniem ekstraklasa też na tym ucierpi, pierw Zawisza teraz Ruch, dwie topowe kibicowskie drużyny. Niech zostaną chociaż jest ciekawie.Janosik69 pisze:Jak myślicie co dalej z Ruchem ?
-
grypsy hunters ty zakłamana cyaganko ,osoba którą jak piszesz zostawiliśmy dopadliście w kilku jak wjeżdzali mundurowi poddusiliście zbutowaliście i zabraliście nieprzytomnego do knajpy ,chłopak tam sie ocknął w kiblu i twierdzi że chcieliście go katować ale dwóch od was stanęło w jego obronie ..skroiliście go z bluzy i komina a potem każecie mu przekazać osobie od nas że jesteście ekipą z zasadami ... my po wydarzeniach i wyrokach w sosnowcu jesteśmy zmuszeni zostwić kilkanascie aut ..rano okazuje się w wielu ich powybijaliście szyby .. z naszej strony dużo naszych FC
-
W temacie rozwalania fur to akurat Zagłębie powinno siedzieć cicho.
-
UP, kolega z Katowic? :))
-
no i po co się spinasz? czyli jednak to ufo zajebało wam derbową oprawę?TAG1983 pisze:jesteście zwykłymi frajerami dla nas aha gdzie ta wasza skisla ze sprzętem a no wydymali was Boli was bardzo bo jesteście w c*** słabo...KociaKarmaKrólów pisze:Haha i kto to mówi ku***, gdzie wasza oprawa i flagi?TAG1983 pisze:Zesrany to był cały jeba..ny slask takich cip jak wy niema nigdzie a no właśnie gdzie wasze flagi amatorzy hools...