Relacje, Komentarze, Foto/Video - 16-19 grudnia

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
ChP

Re: Relacje, Komentarze, Foto/Video - 16-19 grudnia

Post autor: ChP » 19.12.2016, 10:34

rzutkarny pisze:
ChP pisze:Tak poza tematem bo widzę ze kumaty chłopaczek z Ciebie uda się wam w końcu jakiś wjazd na Polonię? Bo coś cienko patrząc na to, ze jesteście władcami wszechświata.
Nie, bo jesteście władcami internetu. Jak trzeba pierdolić o waszych baśniowych relacjach to cała masa czarnych przygłupów, ale o liczbę na wyjeźdze "robiących co chcą w Warszawie" za c**** nie idzie się dopytać. Taki ten internet kumate chłopaczki spod stołów.
Jak my jesteśmy władcami internetu to nie mam już pytań do Ciebie mistrzu. Najlepsze jest to, ze ekipa której nie ma zna doskonale swoje miejsce w szeregu, a Wy dalej żyjecie swoją fantazja ze jesteście c*** wie jak mocni, a przez tyle lat najmocniejsza ekipa w Polsce, która nie ma sobie równych w całej Polsce nie mówiąc już o Europie nie jest w stanie wykończyć kibiców klubu którego podobno nie ma. Co do liczby przygłupów w internecie to chyba jesteście niekwestionowanym liderem jeśli chodzi o to forum czy Facebooka. Tak już na koniec jak klub którego nie ma moze mieć jak to nazwałeś masę przygłupów ?

iparts.pl
czewarszolis

Post autor: czewarszolis » 19.12.2016, 10:40

angol88 pisze:
czewarszolis pisze:Kogoś dziwi, że większość tutaj jest za pisiorami? Przecież dzięki nim ich rodzice dostaną 5 stówek i może te dzieci dostaną z tego powodu jakieś nowe buty czy tablet. c*** z przyszłością, c*** z tym jakie będą konsekwencje tych zagrywek rodem z komuny. Złoty medal dla Miśka bez szkoły za zasługi dla obronności kraju brzmi dumnie. Obrażanie Powstańców Warszawskich, zmuszanie ich do słuchania apelu smoleńskiego. Ci geniusze co to pokazują zamach na parówach i puszkach po Tyskim. Inteligencją j**** od pisu na kilometr, no i uczciwością. Medialnie j**** ciapatych ale ukraińskie ścierwo bierzemy garściami. Teraz zamykają się w sali kolumnowej, na lewo budżet przeszedł, nasyłają psiarnię na protestujących...co prawda kodowskich błaznów, bo c*** w d*** Kijowskiemu, który przychodzi na pogrzeb kogoś, kogo nazwiska nie zna ale jak Duda z Solidarności zablokował wyjście z sejmu, to psiarnia nie ingerowała. j**** po, j**** pis, j**** sld, mikkego, petru, kukiza, wszystkich ale przede wszystkim j**** pis. Nawet Miller nie jest takim lewakiem jak te pisiory. Najpierw coś zapowiadają a potem patrzą na sondaże, czy tępy lud łyka. Jeśli lud wkurwiony (podwyżki, premie, aborcja, media), to się wycofują, jeśli lud ucieszony (ubecy, 500 plus), to jadą z tematem. No i standard tutaj, jeśli nie popierasz pisoirów, to jesteś lewakiem, żydem, z Legii, kodowcem itd. Mnie osobiście nie dziwi głupota tak wielu Polaków, bo naiwność zawsze była naszą narodową cechą. Później kończyliśmy z ręką w nocniku i teraz też tak będzie. Na szczeblu kibicowskim można zachwycać się Węgrami, że to nasi bracia ale w polityce Węgry są nikim a Orban w najlepsze robi interesy z Putinem oraz bierze od niego grube pożyczki. Kogo Orban szanuje? Prawiczka z kotem, prezydenta, który jest marionetką, premier, która jest bardziej bezpłciowa od grodzkiej? Czy może prezydenta światowego mocarstwa z największą ilością broni atomowej, który ciągle mu pomaga finansowo i robi swoje pomimo sankcji (Aleppo odjebane). Teraz w USA Putin ma swojego prezydenta, najprawdopodobniej sekretarzem stanu zostanie "kolega" Putina ale my dalej podniecajmy się dobrymi stosunkami z Węgrami i Rumunią czy Bułgarią. Dalej wspierajmy ukraińców, którzy uznali w parlamencie, że każdy kto obrazi oun-upa, to zostanie ukarany. Obecny prezydent krzyczał przed wyborami: oni mówią, że się nie da - to bzdura! Po czym po roku mówi, że przychodzi brocha i oznajmia mu, że...się nie da. Kłamcy, populiści, lewacy. Czekam aż zaczną drukować pieniądze.
Może trochę nie na temat ale na Legii taka stypa była, że nawet nie ma czego opisywać. :)
Ja mam pytanie na jakie ty zlecenie i kogo działasz ? Kod, n. czy po . wyzywasz program 500+ obrazając podejrzewam 90% osób pobierających ten dodatek dla dzieci ( te 10 % zostawiłem na patologie co jest na całym świecie) , masz dzieci ? wiesz ile kosztuje wyksztalcenie , zajecia dodatkowe typu j. angielski , treningi pilki , kosza czy judo , dużo jest osób co zarabia 1500zł na ręke i dla takich rodzin to jest duzy zastrzyk gotówki , wyszydzasz ze lodówki czy pralki kupują i dobrze bo poprawiają swojej rodzinie standard życia a jednocześnie ruszają gospodarkę ,.. koło zaczyna się krecić , gadasz o przyszłości to już zapomniales ja 2-3 lata temu z ofe zniknely nam wszystkim pieniądze bo pan Tusk i partia Po tym zmniejszyła zadłużenie budżetowe , co do ukrainców to przypomnij sobie 20 lat temu jak my pracowaliśmy w Niemczech ... ten kto był to będzie widział o co chodzi ... sytuacja ta sama. kolejny przykład pan pułkownik z sb majacy iles tam tysięcy na mc/ krzyczy ze za 2000zł on nie wyzyje a moja Mama po 41 lat pracy ma 1500zl i się nie uzala, Trzeba żyć i iśc do przodu . dla wszystkich kibiców starej daty życzę Wesołych Świąt !!!!
Działam na zlecenie rosyjskiego rządu. To taka taktyka. Wiadomo nie od dziś, że Legia jest tu kochana, że są tu osoby, które ciągle podkreślają, że nie są za Legią ale ich kochają bardzo mocno. Wiadomo też, że nie darzę sympatią Legii, więc z automatu wszystko co napiszę jest negowane. Rosji jest na rękę wszystko co robi aktualny rząd, niech się Polacy żrą, więc skoro krytykuję Legię i rząd, to z automatu banda chulsów będzie popierać wszystkie poczynania rządu i honorowej oraz mocarnej Legii. Ładnie obmyślone, co? Podpisałem umowę na pisanie oszczerstw wobec wspaniałego i uczciwego rządu, no i będzie mi płacone w rublach. Może nawet jakąś dobra pracę dostanę, bo mam studia, niestety Misiewicz by tej fuchy nie dostał, przynajmniej w Rosji. Jutro mają mi przysłać zielony mundur, tylko boję się, że Legia mnie dojedzie ale wezmę do pomocy lewaków z Polonii i kolejny raz legioniści zaliczą plecy. :)

rzutkarny

Post autor: rzutkarny » 19.12.2016, 10:46

ChP pisze:
rzutkarny pisze:
ChP pisze:Tak poza tematem bo widzę ze kumaty chłopaczek z Ciebie uda się wam w końcu jakiś wjazd na Polonię? Bo coś cienko patrząc na to, ze jesteście władcami wszechświata.
Nie, bo jesteście władcami internetu. Jak trzeba pierdolić o waszych baśniowych relacjach to cała masa czarnych przygłupów, ale o liczbę na wyjeźdze "robiących co chcą w Warszawie" za c**** nie idzie się dopytać. Taki ten internet kumate chłopaczki spod stołów.
Jak my jesteśmy władcami internetu to nie mam już pytań do Ciebie mistrzu. Najlepsze jest to, ze ekipa której nie ma zna doskonale swoje miejsce w szeregu, a Wy dalej żyjecie swoją fantazja ze jesteście c*** wie jak mocni, a przez tyle lat najmocniejsza ekipa w Polsce, która nie ma sobie równych w całej Polsce nie mówiąc już o Europie nie jest w stanie wykończyć kibiców klubu którego podobno nie ma.
A na czym to wykończenie miałoby polegać? Powiesić was na latarniach mamy? A może takie marzenia macie, że będziemy was wykupywać jak wasi zgodowicze przerzutów z Wisły? Bo tak jesteście niewykończeni, że nie dość, że przez całą rundę nie przebiliście magicznej bariery 200 osób na wszystkich wyjazdach to jakby tego było mało tych 50 osób, które raz za czas się zbierze na wyjazd z blisko 2 milionowego miasta, nie potraficie zabrać bez wahadła. No ale jak sam napisałeś robicie co chcecie w Warszawie, więc skoro jeździcie z psami to znaczy, że chcecie.

czewarszolis

Post autor: czewarszolis » 19.12.2016, 10:56

rzutkarny pisze:
ChP pisze:
rzutkarny pisze: Nie, bo jesteście władcami internetu. Jak trzeba pierdolić o waszych baśniowych relacjach to cała masa czarnych przygłupów, ale o liczbę na wyjeźdze "robiących co chcą w Warszawie" za c**** nie idzie się dopytać. Taki ten internet kumate chłopaczki spod stołów.
Jak my jesteśmy władcami internetu to nie mam już pytań do Ciebie mistrzu. Najlepsze jest to, ze ekipa której nie ma zna doskonale swoje miejsce w szeregu, a Wy dalej żyjecie swoją fantazja ze jesteście c*** wie jak mocni, a przez tyle lat najmocniejsza ekipa w Polsce, która nie ma sobie równych w całej Polsce nie mówiąc już o Europie nie jest w stanie wykończyć kibiców klubu którego podobno nie ma.
A na czym to wykończenie miałoby polegać? Powiesić was na latarniach mamy? A może takie marzenia macie, że będziemy was wykupywać jak wasi zgodowicze przerzutów z Wisły? Bo tak jesteście niewykończeni, że nie dość, że przez całą rundę nie przebiliście magicznej bariery 200 osób na wszystkich wyjazdach to jakby tego było mało tych 50 osób, które raz za czas się zbierze na wyjazd z blisko 2 milionowego miasta, nie potraficie zabrać bez wahadła. No ale jak sam napisałeś robicie co chcecie w Warszawie, więc skoro jeździcie z psami to znaczy, że chcecie.
Naczelny obrońca i chuligan Legii zabrał głos. Już się powoli zaczyna pienić, już nie daje rady. :) Twoi koledzy nad Wisłą nie byli takimi twardzielami jak ty. No i bez opłatka tak szybko wyszli... :) Trochę to niekulturalne opuścić wigilię bez złożenia życzeń.

kudlatyLG

Post autor: kudlatyLG » 19.12.2016, 11:00

Tych wszystkich wypocin nie da się czytać. Człowiek wejdzie na forum po mega długim czasie, a tu kłótnie, przepychanki i rozmywanie tematu. Aż żal to czytać....Smutne, ale prawdziwe.

troublemakeer

Post autor: troublemakeer » 19.12.2016, 11:09

masakra, zero informacji o minionej kolejce, istny pierdolnik, ale jeśli moderatorzy tego nie kontrolują to i ja się dołączę. j**** POLICJE I STARE BABY 24/7

czewarszolis

Post autor: czewarszolis » 19.12.2016, 11:17

troublemakeer pisze:masakra, zero informacji o minionej kolejce, istny pierdolnik, ale jeśli moderatorzy tego nie kontrolują to i ja się dołączę. j**** POLICJE I STARE BABY 24/7
...I LEGIĘ!
:)
Kontrolują, im to na rękę. Sezon ogórkowy się zaczął, a szum jakby Legii udało się obić Polonię.

Teelte

Post autor: Teelte » 19.12.2016, 11:35

czewarszolis pisze:
troublemakeer pisze:masakra, zero informacji o minionej kolejce, istny pierdolnik, ale jeśli moderatorzy tego nie kontrolują to i ja się dołączę. j**** POLICJE I STARE BABY 24/7
...I LEGIĘ!
Kontrolują, im to na rękę. Sezon ogórkowy się zaczął, a szum jakby Legii udało się obić Polonię.
W********** kondonie
Więcej do powiedzenia ma ten co nie mówi nic

czewarszolis

Post autor: czewarszolis » 19.12.2016, 11:43

Teelte pisze:
czewarszolis pisze:
...I LEGIĘ!
W********** kondonie
Jak poruchasz, to się dowiesz, że nie ma czegoś takiego jak kondon, tylko kondom. :)
Widać, że z Legii...

martex.44

Post autor: martex.44 » 19.12.2016, 11:46

Cisza odnośnie wydarzeń w Legnicy ?? Koalicja ZL&PB nic nie ma do dodania ?? :-)
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!

El Patron

Post autor: El Patron » 19.12.2016, 11:57

varen pisze:
Narii pisze:
Janosik69 pisze:Jaka jest sytuacja na lini Arka-Łks jedni maja uklad a drudzy zgode z Lechem ale wiem że się nienawidzili czy coś sie zmienilo ?
Jakiś czas temu prawie dochodzi do starcia. Dalej kosa.
Wyloguj się z forum bo zdecydowanie ci ono nie służy. Jakiś czas temu to siedzieli razem na trybunie wspierając swoją "zgodę" dwa razy z rzędu Lecha i Cracovie za kazdym razem ŁKS obecny. Ciśnienie spada - jak twierdzą Arkowcy, a jak tak p******* to jest coś na rzeczy.

Możecie sobie rozkminiać, domyślać się a pewne sytuacje i decyzje zależą od wąskiej grupy osób i tyle.

Oficjalnie nadal jest jak było, ŁKS wjechał pod kasy Arce swoje wyjaśnił i tyle. Siłą rzeczy notorycznie spotykają się na Lechu czy ostatnio na Cracovii więc muszą się tolerować.

Nieoficjalnie... Arka ostatnio podbiła do ŁKSu o układ jeszcze przed wyjazdem na Rumunię, ale to nie jest informacja publiczna i w kuluarach ŁKS odmówił. Pozostanie cicha tolerancja. Układy sił w Polsce się pozmieniały i teraz każdy koncentruje się na już na innych celach niż przed kilkoma laty

pablo5

Post autor: pablo5 » 19.12.2016, 12:17

martex 44 Poloni tam nie było tylko samo hzl ale chyba nie chca za bardzo o tym pisać a dlaczego to już sam powinienes wiedziec :)

martex.44

Post autor: martex.44 » 19.12.2016, 12:24

Wiem:-) Dzięki za info o braku PB.
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!

vendetta2016

Post autor: vendetta2016 » 19.12.2016, 12:59

Można cos więcej o wydarzeniach w Legnicy

bhbd88

Post autor: bhbd88 » 19.12.2016, 13:09

HZL w dwukrotnej przewadze, musi palić wroty przed 30 Legniczanami i 10 Wrocławianinami. info FB. hahahahaha

pablo5

Post autor: pablo5 » 19.12.2016, 13:17

No dokładnie tak było. Delikatnie mówiac hzl sie nie popisało.

LegionKing

Post autor: LegionKing » 19.12.2016, 13:19

vendetta2016 pisze:Można cos więcej o wydarzeniach w Legnicy
Lepiej niech zainteresowane strony zostawią to dla siebie bo jeszcze taka bita ku*** jak ten czerwaszula przeczyta farmazon jak relacja dziewczyn z ksp i uwierzy.

ProudOfPoland

Post autor: ProudOfPoland » 19.12.2016, 13:21

Jak poruchasz, to się dowiesz, że nie ma czegoś takiego jak kondon, tylko kondom. :)
Widać, że z Legii...
Nawet twoi koledzy po szalu zaczynają cię prostować, zaraz ty będziesz miał ostateczne ostrzeżenie bo naprawdę, p********* jak potłuczony. ;)

Emigrujacy

Post autor: Emigrujacy » 19.12.2016, 13:27

pablo5 pisze:No dokładnie tak było. Delikatnie mówiac hzl sie nie popisało.

http://www.stadionowioprawcy.net/news/4 ... laska.html JAK TO PROWDA TO WSTYDZ ZLEKSZA
cała żyleta ciągnie policji fleta

mancunia

Post autor: mancunia » 19.12.2016, 13:35

LegionKing pisze:
Lepiej niech zainteresowane strony zostawią to dla siebie bo jeszcze taka bita ku*** jak ten czerwaszula przeczyta farmazon jak relacja dziewczyn z ksp i uwierzy.
Jeżeli Ty jako prawdziwy chłop z krwi i kości chcesz podać jeden szczegół z relacji "jak to określiłeś" dziewczyn, który nie był prawdziwy, to śmiało.
Jak na razie, cytując klasyka i Ciebie "dziewczyna mnie bije".
Wiem, że Twój świat na ten jeden wieczór, bo realia znamy, legł w gruzach, ale takie życie drogi Królu Lwie.

JP90%

Post autor: JP90% » 19.12.2016, 13:35

Obrazek

LegionKing

Post autor: LegionKing » 19.12.2016, 13:46

mancunia pisze:
LegionKing pisze:
Jeżeli Ty jako prawdziwy chłop z krwi i kości chcesz podać jeden szczegół z relacji "jak to określiłeś" dziewczyn, który nie był prawdziwy, to śmiało.
Wiem, że Twój świat na ten jeden wieczór, bo realia znamy, legł w gruzach, ale takie życie drogi Królu Lwie.
Waszych opisów nie ma co sprostować, bo jesteście tak żałosne, że aż śmieszne, lejecie nas po raz kolejny, ale telefony wasze chłopów z krwi i kości milczą od innych ekip, wasze realia są właśnie tutaj na kibice.net

bradpitt

Post autor: bradpitt » 19.12.2016, 13:52

HZL widze religijne bardzo. Rok temu Wigilia Chrobrego, teraz Miedzi i Slaska. W dwukrotnej przewadze zaliczac plecy to jest ku*** ewenement.

daleko

Post autor: daleko » 19.12.2016, 13:59

nikodem pisze:Widzew to na siłe wmawia eŁKS-ie te Cracovie i to chyba każdy zauważył,z drugiej storny czepiacie sie o Lechie,że byli na derbach,byście sie ku*wa zdziwili jakie jeszcze ekipy były,wtedy by sie zaczęla napinka ;)
Od kilku stron nie pisze sie o Widzewie to musiales wjebac posta? Legia,Polonia, Kody... kit z tym przeciez trzeba jeb*** koalicje :D
Nikt wam nie wmawia Craxy bo dla nas to oczywiste polaczenie. Laczy was ta sama religia i jak widac dobrze sie czujecie za ich flagami.
Uwierz tez ze zadna ekipa na waszej trybunie nas nie zdziwi. Jesli wasze zony/dziewczyny nie nazekaja na tych gosci z calej Polski to my tym brdziej nie ;)

varen

Post autor: varen » 19.12.2016, 14:06

bhbd88 pisze:HZL w dwukrotnej przewadze, musi palić wroty przed 30 Legniczanami i 10 Wrocławianinami. info FB. hahahahaha
Nie wypada Ci tak pierdolić, i jeszcze do tego pisać info FB bo te kumacze z facebooków mają własny świat i sami piszą, tak jak książkę lub opowiadania, farmazony.

TAG1983

Post autor: TAG1983 » 19.12.2016, 14:10

varen pisze:
bhbd88 pisze:HZL w dwukrotnej przewadze, musi palić wroty przed 30 Legniczanami i 10 Wrocławianinami. info FB. hahahahaha
Nie wypada Ci tak pierdolić, i jeszcze do tego pisać info FB bo te kumacze z facebooków mają własny świat i sami piszą, tak jak książkę lub opowiadania, farmazony.
dokładnie czytają inf z fb a tu się spuszczaja a dokładnie gowno wiedzą

varen

Post autor: varen » 19.12.2016, 14:20

cobytu pisze:Prywatne kontakty od lat.Co przyniesie przyszłosc w temacie Cracovi nie wiem.Inaczej w sprawie Arki.Tu jestem jestem pewien ze nic sie nie zmieni.Kosa.
Ziomek piszesz sensownie, więc zapytam. Jakie są relacje między ŁKSem a Górnikiem Zabrze? Świetnie to ująłeś w kwestii Arki, więc zapytam, czy "zanosi się na zmiany" bo Ci drudzy na to strasznie liczą.

palijan

Post autor: palijan » 19.12.2016, 14:23

Ile Pogoni w Niecieczy ?

Violence1947

Post autor: Violence1947 » 19.12.2016, 14:26

Odnośnie wjazdu ZL - żenada, dno, dno i jeszcze raz dno.
Nasze Pięści i Serca Biją Dla Ślaska !!!

varen

Post autor: varen » 19.12.2016, 14:29

Dobra to popsuję wam humory i skrócę te napinanie, bo nikt ku*** nie jest robocopem żeby w 40 osób wyjebać 80 osób sportowego składu wy cwele więc na c*** się tutaj napinacie i spuszczacie, jeszcze jak by to był Ruch, ale nie Legnica ze Śląskiem (nie ujmując im oczywiście).
W trakcie Wigilnego spotkanie Miedzi Legnica, doszło do odwiedzin grupy HZL. Miedzianka skorzystała z zaproszenia i w liczbach ok 70 osób z ZL – ok 55 Miedzi (w tym 15 os ze Śląska) dochodzi do rozmów, które zostały nierozstrzygnięte przez pojawienie się tych co zawsze.

PiSi_Zel

Post autor: PiSi_Zel » 19.12.2016, 14:36

po co te dyskusje jak kumate info już w sieci hehehe

Obrazek

s80

Post autor: s80 » 19.12.2016, 14:38

JP90% pisze:Obrazek
Nie jest to trans Kibiców ZS. Zagłębie to nie tylko klub, ale także region. Pewnie jakaś kur.. z Gazety Wyborczej albo KODziarz tą szmatę zawiesił

bradpitt

Post autor: bradpitt » 19.12.2016, 14:40

Hehe ku*** nawet moj post skopiowal cymbal j*****. To tyle jesli chodzi o info z fb.

Killimgo

Post autor: Killimgo » 19.12.2016, 14:40

Wiem, że Twój świat na ten jeden wieczór, bo realia znamy, legł w gruzach, ale takie życie drogi Królu Lwie.[/quote]

Waszych opisów nie ma co sprostować, bo jesteście tak żałosne, że aż śmieszne, lejecie nas po raz kolejny, ale telefony wasze chłopów z krwi i kości milczą od innych ekip, wasze realia są właśnie tutaj na kibice.net[/quote]

Wszechwiedzący kumaczu. W takim razie skoro wiesz lepiej to napisz jak było.

Kruszon

Post autor: Kruszon » 19.12.2016, 14:45

bradpitt pisze:Hehe ku*** nawet moj post skopiowal cymbal j*****. To tyle jesli chodzi o info z fb.
a gdzieś go pisał?

varen

Post autor: varen » 19.12.2016, 14:49

bradpitt pisze:Hehe ku*** nawet moj post skopiowal cymbal j*****. To tyle jesli chodzi o info z fb.
Dzieci robią fp by zarabiać te władcy trybun, stadionowi oprawcy, świat kibola i inne gówna to zwykły cyrk założony by zarabiać z gimbusów.

bradpitt

Post autor: bradpitt » 19.12.2016, 14:53

Kruszon pisze:
a gdzieś go pisał?
Na gorze odnsosnie religijnosci hzl i wjezdzie na Wigilie Chrobremu rok temu

Football Saturday

Post autor: Football Saturday » 19.12.2016, 15:01

Czyli skopiowałeś info z pejsbuka kumaczu hehe

varen

Post autor: varen » 19.12.2016, 15:04

Dobra teraz dopierdalacie się do innych fp, a przed chwilą sami kumaci pierdolili jak to Miedź ze Śląskiem pogoniła 80 osób ZL sami będąc w 40, to jest ku*** śmiech co się robi na tym forum, ale do czasu. j**** te policyjne pokryte ścierwem farmazoniarzy forum, niedługo powstanie nowe a w te c*** wbijam.

Janosik69

Post autor: Janosik69 » 19.12.2016, 15:10

Jak myślicie co dalej z Ruchem ?

Zablokowany