wywiesili te flagi Górnika?Gonzales88 pisze:I po meczu Śląsk - Arka. Opis jak po większości podobnych z dużymi oczekiwaniami. Z dużej chmury mały deszcz.

Relacje, Komentarze, Foto/Video - 16-19 grudnia
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Relacje, Komentarze, Foto/Video - 16-19 grudnia
-
Na slasku to jednak chujnia 3 liga ...Arka zajebista liczba ...
-
Pokaż mi ten szalik w barwach Niemiec.MENTOL1 pisze:Zrobili sobie juz kiedys szaliki w barwach Niemiec mają flagi jak ktos jezdzi miedzy Chorzowe a Świętochłowicami to wystarczy troche poogladac mury anty Polskośc jest tam znana nie od dzis bo juz w latach 80,90 bylo to widoczne na każdym meczu.
Wermaht idący na Polske na czapkach i wszystko jasne.
-
myjster pisze:W gwoli ścisłości czerwony pederasto ministrowi Antoniemu Macierewiczowi to możesz jedynie buty wypastować. I nie przeciwstawiaj Go komusza gnido swoimi bohaterami -Wandą Wasilewską,Aaronem Szechterem ,towarzyszem Wojciechem i wielu innych zasłużonych bolszewików.Psoriasis pisze:.
Zapisales sie juz do OT Antka psychicznego Macierewicza? Dwoli scislosci, sprawdz znaczenie slowa pederasta....
Ja p*******, weź się rozpędź i pierdolnij barana w ścianę, może ci coś naskoczy...
-
Ale obecnie sytuacja jest taka. Albo PiS utrzyma władze do 2019 roku, albo władzę przejmie brygada spod tęczowej flagi i padnie znowu na kolana przed Brukselą (PO+N+KOD+Razem)....old[Z] pisze:Dokładnie!!!opel pisze:Dziwię się tym wszystkim, którzy tu wychwalają Jarka i Antka. Wbijam wiecie co w ten cały PiSS of Shit. To samo w z****** radio toruńskiego redemptorysty. I niech mi tu nikt nie ciśnie od komuchów i lewaków bo to samo czuję do chujów z gazety wyborczej. Może być wielka Polska Narodowa bez tego PiSowskiego ścierwa.
Też jestem antypis,co wcale nie znaczy,że jestem za po,czy innym kodem,bo to takie same ku.....o,jak pis!Zrozumcie durnie,że jeśli ktoś nie cierpi pis,nie musi być wcale pedałem,lewakiem,czy zdrajcą!!!
Z punktu widzenia pro-kibicowskiego/Polski lepszy OBECNIE jest ułomny PiS niż tamci... A do 2019 roku tzw antystemowa strona powinna się dogadać i zmontować coś....
-
https://www.facebook.com/11200715147245 ... 090238993/
Zawinięcie kibica z sektora Arki przez ochronę.
Zawinięcie kibica z sektora Arki przez ochronę.
-
Jaka jest sytuacja na lini Arka-Łks jedni maja uklad a drudzy zgode z Lechem ale wiem że się nienawidzili czy coś sie zmienilo ?
-
Jakiś czas temu prawie dochodzi do starcia. Dalej kosa.Janosik69 pisze:Jaka jest sytuacja na lini Arka-Łks jedni maja uklad a drudzy zgode z Lechem ale wiem że się nienawidzili czy coś sie zmienilo ?
-
Jakie zgody powoli upadają?
I jeszcze mam pytanie czy Korona wogóle cos będzie jeszcze dzialać ?
I jeszcze mam pytanie czy Korona wogóle cos będzie jeszcze dzialać ?
-
Wyloguj się z forum bo zdecydowanie ci ono nie służy. Jakiś czas temu to siedzieli razem na trybunie wspierając swoją "zgodę" dwa razy z rzędu Lecha i Cracovie za kazdym razem ŁKS obecny. Ciśnienie spada - jak twierdzą Arkowcy, a jak tak p******* to jest coś na rzeczy.Narii pisze:Jakiś czas temu prawie dochodzi do starcia. Dalej kosa.Janosik69 pisze:Jaka jest sytuacja na lini Arka-Łks jedni maja uklad a drudzy zgode z Lechem ale wiem że się nienawidzili czy coś sie zmienilo ?
-
Nic sie nie zmieniło i na zmiany sie nie zanosi.Pomimo roznych okolicznosci.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
A co z Cracovią, jakie relacje? "Zanosi się na zmiany?"cobytu pisze:Nic sie nie zmieniło i na zmiany sie nie zanosi.Pomimo roznych okolicznosci.
-
Prywatne kontakty od lat.Co przyniesie przyszłosc w temacie Cracovi nie wiem.Inaczej w sprawie Arki.Tu jestem jestem pewien ze nic sie nie zmieni.Kosa.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Kogoś dziwi, że większość tutaj jest za pisiorami? Przecież dzięki nim ich rodzice dostaną 5 stówek i może te dzieci dostaną z tego powodu jakieś nowe buty czy tablet. c*** z przyszłością, c*** z tym jakie będą konsekwencje tych zagrywek rodem z komuny. Złoty medal dla Miśka bez szkoły za zasługi dla obronności kraju brzmi dumnie. Obrażanie Powstańców Warszawskich, zmuszanie ich do słuchania apelu smoleńskiego. Ci geniusze co to pokazują zamach na parówach i puszkach po Tyskim. Inteligencją j**** od pisu na kilometr, no i uczciwością. Medialnie j**** ciapatych ale ukraińskie ścierwo bierzemy garściami. Teraz zamykają się w sali kolumnowej, na lewo budżet przeszedł, nasyłają psiarnię na protestujących...co prawda kodowskich błaznów, bo c*** w d*** Kijowskiemu, który przychodzi na pogrzeb kogoś, kogo nazwiska nie zna ale jak Duda z Solidarności zablokował wyjście z sejmu, to psiarnia nie ingerowała. j**** po, j**** pis, j**** sld, mikkego, petru, kukiza, wszystkich ale przede wszystkim j**** pis. Nawet Miller nie jest takim lewakiem jak te pisiory. Najpierw coś zapowiadają a potem patrzą na sondaże, czy tępy lud łyka. Jeśli lud wkurwiony (podwyżki, premie, aborcja, media), to się wycofują, jeśli lud ucieszony (ubecy, 500 plus), to jadą z tematem. No i standard tutaj, jeśli nie popierasz pisoirów, to jesteś lewakiem, żydem, z Legii, kodowcem itd. Mnie osobiście nie dziwi głupota tak wielu Polaków, bo naiwność zawsze była naszą narodową cechą. Później kończyliśmy z ręką w nocniku i teraz też tak będzie. Na szczeblu kibicowskim można zachwycać się Węgrami, że to nasi bracia ale w polityce Węgry są nikim a Orban w najlepsze robi interesy z Putinem oraz bierze od niego grube pożyczki. Kogo Orban szanuje? Prawiczka z kotem, prezydenta, który jest marionetką, premier, która jest bardziej bezpłciowa od grodzkiej? Czy może prezydenta światowego mocarstwa z największą ilością broni atomowej, który ciągle mu pomaga finansowo i robi swoje pomimo sankcji (Aleppo odjebane). Teraz w USA Putin ma swojego prezydenta, najprawdopodobniej sekretarzem stanu zostanie "kolega" Putina ale my dalej podniecajmy się dobrymi stosunkami z Węgrami i Rumunią czy Bułgarią. Dalej wspierajmy ukraińców, którzy uznali w parlamencie, że każdy kto obrazi oun-upa, to zostanie ukarany. Obecny prezydent krzyczał przed wyborami: oni mówią, że się nie da - to bzdura! Po czym po roku mówi, że przychodzi brocha i oznajmia mu, że...się nie da. Kłamcy, populiści, lewacy. Czekam aż zaczną drukować pieniądze.
Może trochę nie na temat ale na Legii taka stypa była, że nawet nie ma czego opisywać. :)
Może trochę nie na temat ale na Legii taka stypa była, że nawet nie ma czego opisywać. :)
-
-
[quote="czewarszolis"]Kogoś dziwi, że większość tutaj jest za pisiorami? Przecież dzięki nim ich rodzice dostaną 5 stówek i może te dzieci dostaną z tego powodu jakieś nowe buty czy tablet. c*** z przyszłością, c*** z tym jakie będą konsekwencje tych zagrywek rodem z komuny. Złoty medal dla Miśka bez szkoły za zasługi dla obronności kraju brzmi dumnie. Obrażanie Powstańców Warszawskich, zmuszanie ich do słuchania apelu smoleńskiego. Ci geniusze co to pokazują zamach na parówach i puszkach po Tyskim. Inteligencją j**** od pisu na kilometr, no i uczciwością. Medialnie j**** ciapatych ale ukraińskie ścierwo bierzemy garściami. Teraz zamykają się w sali kolumnowej, na lewo budżet przeszedł, nasyłają psiarnię na protestujących...co prawda kodowskich błaznów, bo c*** w d*** Kijowskiemu, który przychodzi na pogrzeb kogoś, kogo nazwiska nie zna ale jak Duda z Solidarności zablokował wyjście z sejmu, to psiarnia nie ingerowała. j**** po, j**** pis, j**** sld, mikkego, petru, kukiza, wszystkich ale przede wszystkim j**** pis. Nawet Miller nie jest takim lewakiem jak te pisiory. Najpierw coś zapowiadają a potem patrzą na sondaże, czy tępy lud łyka. Jeśli lud wkurwiony (podwyżki, premie, aborcja, media), to się wycofują, jeśli lud ucieszony (ubecy, 500 plus), to jadą z tematem. No i standard tutaj, jeśli nie popierasz pisoirów, to jesteś lewakiem, żydem, z Legii, kodowcem itd. Mnie osobiście nie dziwi głupota tak wielu Polaków, bo naiwność zawsze była naszą narodową cechą. Później kończyliśmy z ręką w nocniku i teraz też tak będzie. Na szczeblu kibicowskim można zachwycać się Węgrami, że to nasi bracia ale w polityce Węgry są nikim a Orban w najlepsze robi interesy z Putinem oraz bierze od niego grube pożyczki. Kogo Orban szanuje? Prawiczka z kotem, prezydenta, który jest marionetką, premier, która jest bardziej bezpłciowa od grodzkiej? Czy może prezydenta światowego mocarstwa z największą ilością broni atomowej, który ciągle mu pomaga finansowo i robi swoje pomimo sankcji (Aleppo odjebane). Teraz w USA Putin ma swojego prezydenta, najprawdopodobniej sekretarzem stanu zostanie "kolega" Putina ale my dalej podniecajmy się dobrymi stosunkami z Węgrami i Rumunią czy Bułgarią. Dalej wspierajmy ukraińców, którzy uznali w parlamencie, że każdy kto obrazi oun-upa, to zostanie ukarany. Obecny prezydent krzyczał przed wyborami: oni mówią, że się nie da - to bzdura! Po czym po roku mówi, że przychodzi brocha i oznajmia mu, że...się nie da. Kłamcy, populiści, lewacy. Czekam aż zaczną drukować pieniądze.
Może trochę nie na temat ale na Legii taka stypa była, że nawet nie ma czego opisywać. :)[/quote
Dużo ludzi ma takie samo zdanie,ale to nie temat o polityce.A zaraz i tak Tobie od lewaków pocisną
Może trochę nie na temat ale na Legii taka stypa była, że nawet nie ma czego opisywać. :)[/quote
Dużo ludzi ma takie samo zdanie,ale to nie temat o polityce.A zaraz i tak Tobie od lewaków pocisną
-
Piłka i kibicowanie to forma oderwania od zjebanej rzeczywistości także od polityki. Także dla "zmielonych" jest inny dział. Pozdrawiam
Gwiazda Biała, Orzeł Biały to są nasze Ideały
-
-
Nie musi byc lewakiem.lopez88 pisze:czewarszolis pisze:Kogoś dziwi, że większość tutaj jest za pisiorami? Przecież dzięki nim ich rodzice dostaną 5 stówek i może te dzieci dostaną z tego powodu jakieś nowe buty czy tablet. c*** z przyszłością, c*** z tym jakie będą konsekwencje tych zagrywek rodem z komuny. Złoty medal dla Miśka bez szkoły za zasługi dla obronności kraju brzmi dumnie. Obrażanie Powstańców Warszawskich, zmuszanie ich do słuchania apelu smoleńskiego. Ci geniusze co to pokazują zamach na parówach i puszkach po Tyskim. Inteligencją j**** od pisu na kilometr, no i uczciwością. Medialnie j**** ciapatych ale ukraińskie ścierwo bierzemy garściami. Teraz zamykają się w sali kolumnowej, na lewo budżet przeszedł, nasyłają psiarnię na protestujących...co prawda kodowskich błaznów, bo c*** w d*** Kijowskiemu, który przychodzi na pogrzeb kogoś, kogo nazwiska nie zna ale jak Duda z Solidarności zablokował wyjście z sejmu, to psiarnia nie ingerowała. j**** po, j**** pis, j**** sld, mikkego, petru, kukiza, wszystkich ale przede wszystkim j**** pis. Nawet Miller nie jest takim lewakiem jak te pisiory. Najpierw coś zapowiadają a potem patrzą na sondaże, czy tępy lud łyka. Jeśli lud wkurwiony (podwyżki, premie, aborcja, media), to się wycofują, jeśli lud ucieszony (ubecy, 500 plus), to jadą z tematem. No i standard tutaj, jeśli nie popierasz pisoirów, to jesteś lewakiem, żydem, z Legii, kodowcem itd. Mnie osobiście nie dziwi głupota tak wielu Polaków, bo naiwność zawsze była naszą narodową cechą. Później kończyliśmy z ręką w nocniku i teraz też tak będzie. Na szczeblu kibicowskim można zachwycać się Węgrami, że to nasi bracia ale w polityce Węgry są nikim a Orban w najlepsze robi interesy z Putinem oraz bierze od niego grube pożyczki. Kogo Orban szanuje? Prawiczka z kotem, prezydenta, który jest marionetką, premier, która jest bardziej bezpłciowa od grodzkiej? Czy może prezydenta światowego mocarstwa z największą ilością broni atomowej, który ciągle mu pomaga finansowo i robi swoje pomimo sankcji (Aleppo odjebane). Teraz w USA Putin ma swojego prezydenta, najprawdopodobniej sekretarzem stanu zostanie "kolega" Putina ale my dalej podniecajmy się dobrymi stosunkami z Węgrami i Rumunią czy Bułgarią. Dalej wspierajmy ukraińców, którzy uznali w parlamencie, że każdy kto obrazi oun-upa, to zostanie ukarany. Obecny prezydent krzyczał przed wyborami: oni mówią, że się nie da - to bzdura! Po czym po roku mówi, że przychodzi brocha i oznajmia mu, że...się nie da. Kłamcy, populiści, lewacy. Czekam aż zaczną drukować pieniądze.
To jest glupie zdanie co napisal On ma zdanie złe o tym ze komus to pomaga 500+ u mojej siostry dziecko niepełnosprawne na miesiac trzeba miec w ciul kasy ma 2 dzieci wiesz co to jest za zastrzyk te 500zl. duży i sie z tego cieszy. I tak ma sporo ludzi.
Tam dalej pisze o napuszczaniu psiarni na protestujacych jeszcze konkretnej akcji nie widziale takiej jak robilo PO.
To samo Ukrainców sporo tak samo jak od 20 lat różnych azjatów nie przeszkadzają nam pracuja jest ok. ba nawet nie widzialem na żadnej imprezie azjaty a te ciapate mordy z islamu wszędzie sie panoszą i są nastawieni anty do naszej religii i historii to jest ta różnica.
-
Sebastian75 pisze:Nie musi byc lewakiem.lopez88 pisze:czewarszolis pisze:Kogoś dziwi, że większość tutaj jest za pisiorami? Przecież dzięki nim ich rodzice dostaną 5 stówek i może te dzieci dostaną z tego powodu jakieś nowe buty czy tablet. c*** z przyszłością, c*** z tym jakie będą konsekwencje tych zagrywek rodem z komuny. Złoty medal dla Miśka bez szkoły za zasługi dla obronności kraju brzmi dumnie. Obrażanie Powstańców Warszawskich, zmuszanie ich do słuchania apelu smoleńskiego. Ci geniusze co to pokazują zamach na parówach i puszkach po Tyskim. Inteligencją j**** od pisu na kilometr, no i uczciwością. Medialnie j**** ciapatych ale ukraińskie ścierwo bierzemy garściami. Teraz zamykają się w sali kolumnowej, na lewo budżet przeszedł, nasyłają psiarnię na protestujących...co prawda kodowskich błaznów, bo c*** w d*** Kijowskiemu, który przychodzi na pogrzeb kogoś, kogo nazwiska nie zna ale jak Duda z Solidarności zablokował wyjście z sejmu, to psiarnia nie ingerowała. j**** po, j**** pis, j**** sld, mikkego, petru, kukiza, wszystkich ale przede wszystkim j**** pis. Nawet Miller nie jest takim lewakiem jak te pisiory. Najpierw coś zapowiadają a potem patrzą na sondaże, czy tępy lud łyka. Jeśli lud wkurwiony (podwyżki, premie, aborcja, media), to się wycofują, jeśli lud ucieszony (ubecy, 500 plus), to jadą z tematem. No i standard tutaj, jeśli nie popierasz pisoirów, to jesteś lewakiem, żydem, z Legii, kodowcem itd. Mnie osobiście nie dziwi głupota tak wielu Polaków, bo naiwność zawsze była naszą narodową cechą. Później kończyliśmy z ręką w nocniku i teraz też tak będzie. Na szczeblu kibicowskim można zachwycać się Węgrami, że to nasi bracia ale w polityce Węgry są nikim a Orban w najlepsze robi interesy z Putinem oraz bierze od niego grube pożyczki. Kogo Orban szanuje? Prawiczka z kotem, prezydenta, który jest marionetką, premier, która jest bardziej bezpłciowa od grodzkiej? Czy może prezydenta światowego mocarstwa z największą ilością broni atomowej, który ciągle mu pomaga finansowo i robi swoje pomimo sankcji (Aleppo odjebane). Teraz w USA Putin ma swojego prezydenta, najprawdopodobniej sekretarzem stanu zostanie "kolega" Putina ale my dalej podniecajmy się dobrymi stosunkami z Węgrami i Rumunią czy Bułgarią. Dalej wspierajmy ukraińców, którzy uznali w parlamencie, że każdy kto obrazi oun-upa, to zostanie ukarany. Obecny prezydent krzyczał przed wyborami: oni mówią, że się nie da - to bzdura! Po czym po roku mówi, że przychodzi brocha i oznajmia mu, że...się nie da. Kłamcy, populiści, lewacy. Czekam aż zaczną drukować pieniądze.
To jest glupie zdanie co napisal On ma zdanie złe o tym ze komus to pomaga 500+ u mojej siostry dziecko niepełnosprawne na miesiac trzeba miec w ciul kasy ma 2 dzieci wiesz co to jest za zastrzyk te 500zl. duży i sie z tego cieszy. I tak ma sporo ludzi.
Tam dalej pisze o napuszczaniu psiarni na protestujacych jeszcze konkretnej akcji nie widziale takiej jak robilo PO.
To samo Ukrainców sporo tak samo jak od 20 lat różnych azjatów nie przeszkadzają nam pracuja jest ok. ba nawet nie widzialem na żadnej imprezie azjaty a te ciapate mordy z islamu wszędzie sie panoszą i są nastawieni anty do naszej religii i historii to jest ta różnica.
Tak jak napisałem to nie temat o polityce
A co do 500+ program dobry,ludziom co niektórym pomógł, ale szkoda że na inne sprawy oczy przymknął.Przecież tam przy korycie tylko świnie się zmieniają i wkurw człowieka tylko bierze na to co się dzieje.
-
Przyznaj, że ty jesteś tym niepełnosprawnym dzieckiem. Niepełnosprawne dzieci mają dodatki, a większość z 500 plus idzie na lodówki, pralki, telewizory, nie wspominając o wódzie, gdzie tatuś pięciorga dzieci teraz nie musi zbierać puszek, żeby się najebać, rząd stawia... Chociaż jaki rząd, wszyscy podatnicy stawiają, bo rząd nie ma pieniędzy. Zwiększyły się zwolnienia z pracy, bo rząd płaci za nic. Naruchają 11-cioro dzieci i żyją jak paniska. Politycy zarabiający krocie mają kilka dzieci i też biorą, chociaż nie potrzebują i kto za to płaci? Miało być na wszystkie dzieci ale samotna matka z jednym dzieckiem nie ma co już liczyć na wsparcie 500 plus. Też bym się cieszył, gdybym dostał 500zł za friko ale nie jestem takim idiotą jak większość i wiem, że pieniądze z nieba nie spadają. Sam Morawiecki mówił, że to wszystko poszło na kredyt. Polska zdechnie przez te komunistyczne zagrywki, pierdolnie jak Grecja, bo tam też rozdawali na lewo i prawo a tępaki się cieszyli. Patrząc na imigrantów, jeśli nie widzisz różnicy między wietnamcami a ukraińcami, to gratuluję. Miało nie być nikogo a w Polsce siedzi już pół Ukrainy i robią ustawy, które godzą w naszą godność i historię. Nie porównuj mi tu pisu do nikogo, do po, bo wszystkich jebię, patrzę na tych kłamców aktualnie rządzących. Wspierają dobrym słowem kiboli ale większość meczów bez kibiców gości, zero poparcia, psiarnia wyjazdowiczom utrudnia życie na wszystkie możliwe sposoby. Cytując pewną p**** z ryjem schwarzeneggera, puknij się w głowę. Mam ubaw z naiwnych śmieci, które za srebrniki własną matkę by sprzedali ale i tak nie pojmiecie tego, bo skoro na to jesteście za głupi, to nie będziecie w stanie założyć rodziny i wasze przyszłe/niedoszłe dzieci nie odczują waszej głupoty. Może wy jeszcze odczujecie, kiedy idąc na emeryturę będziecie dostawać 400zł. Grunt, że wcześniejszą... Dobra, j**** ten temat, bo większość tutaj to i tak nastoletnie ścierwa, które jak słyszą, że dają 500zł, to tupią nóżkami i są pełne zachwytu. Nie pomyślą skąd idzie na to kasa, kto za to płaci, jakie będą konsekwencje itd. Kocham Polskę ale wybory pokazały ilu idiotów jest w tym kraju.Sebastian75 pisze:Nie musi byc lewakiem.lopez88 pisze:czewarszolis pisze:Kogoś dziwi, że większość tutaj jest za pisiorami? Przecież dzięki nim ich rodzice dostaną 5 stówek i może te dzieci dostaną z tego powodu jakieś nowe buty czy tablet. c*** z przyszłością, c*** z tym jakie będą konsekwencje tych zagrywek rodem z komuny. Złoty medal dla Miśka bez szkoły za zasługi dla obronności kraju brzmi dumnie. Obrażanie Powstańców Warszawskich, zmuszanie ich do słuchania apelu smoleńskiego. Ci geniusze co to pokazują zamach na parówach i puszkach po Tyskim. Inteligencją j**** od pisu na kilometr, no i uczciwością. Medialnie j**** ciapatych ale ukraińskie ścierwo bierzemy garściami. Teraz zamykają się w sali kolumnowej, na lewo budżet przeszedł, nasyłają psiarnię na protestujących...co prawda kodowskich błaznów, bo c*** w d*** Kijowskiemu, który przychodzi na pogrzeb kogoś, kogo nazwiska nie zna ale jak Duda z Solidarności zablokował wyjście z sejmu, to psiarnia nie ingerowała. j**** po, j**** pis, j**** sld, mikkego, petru, kukiza, wszystkich ale przede wszystkim j**** pis. Nawet Miller nie jest takim lewakiem jak te pisiory. Najpierw coś zapowiadają a potem patrzą na sondaże, czy tępy lud łyka. Jeśli lud wkurwiony (podwyżki, premie, aborcja, media), to się wycofują, jeśli lud ucieszony (ubecy, 500 plus), to jadą z tematem. No i standard tutaj, jeśli nie popierasz pisoirów, to jesteś lewakiem, żydem, z Legii, kodowcem itd. Mnie osobiście nie dziwi głupota tak wielu Polaków, bo naiwność zawsze była naszą narodową cechą. Później kończyliśmy z ręką w nocniku i teraz też tak będzie. Na szczeblu kibicowskim można zachwycać się Węgrami, że to nasi bracia ale w polityce Węgry są nikim a Orban w najlepsze robi interesy z Putinem oraz bierze od niego grube pożyczki. Kogo Orban szanuje? Prawiczka z kotem, prezydenta, który jest marionetką, premier, która jest bardziej bezpłciowa od grodzkiej? Czy może prezydenta światowego mocarstwa z największą ilością broni atomowej, który ciągle mu pomaga finansowo i robi swoje pomimo sankcji (Aleppo odjebane). Teraz w USA Putin ma swojego prezydenta, najprawdopodobniej sekretarzem stanu zostanie "kolega" Putina ale my dalej podniecajmy się dobrymi stosunkami z Węgrami i Rumunią czy Bułgarią. Dalej wspierajmy ukraińców, którzy uznali w parlamencie, że każdy kto obrazi oun-upa, to zostanie ukarany. Obecny prezydent krzyczał przed wyborami: oni mówią, że się nie da - to bzdura! Po czym po roku mówi, że przychodzi brocha i oznajmia mu, że...się nie da. Kłamcy, populiści, lewacy. Czekam aż zaczną drukować pieniądze.
Oni mówią, że się nie da (kwota wolna od podatku) - to bzdura! I się nie da...
-
Ty jednak trochę chory jesteś
-
Skąd masz to info kumaczu?Patryk022 pisze:Trump Ty chyba z c**** spadłeś ?
Gdzie ta antife widzisz w tej Warszawie ?
Na Polonię dalej chodzą lewacy ale nie mieszajmy teraz wigili z protestami kodu. Czekam aż wskażesz mi ta antife
-
Popieram, ale ludzie sie za późno obudzączewarszolis pisze: Przyznaj, że ty jesteś tym niepełnosprawnym dzieckiem. Niepełnosprawne dzieci mają dodatki, a większość z 500 plus idzie na lodówki, pralki, telewizory, nie wspominając o wódzie, gdzie tatuś pięciorga dzieci teraz nie musi zbierać puszek, żeby się najebać, rząd stawia... Chociaż jaki rząd, wszyscy podatnicy stawiają, bo rząd nie ma pieniędzy. Zwiększyły się zwolnienia z pracy, bo rząd płaci za nic. Naruchają 11-cioro dzieci i żyją jak paniska. Politycy zarabiający krocie mają kilka dzieci i też biorą, chociaż nie potrzebują i kto za to płaci? Miało być na wszystkie dzieci ale samotna matka z jednym dzieckiem nie ma co już liczyć na wsparcie 500 plus. Też bym się cieszył, gdybym dostał 500zł za friko ale nie jestem takim idiotą jak większość i wiem, że pieniądze z nieba nie spadają. Sam Morawiecki mówił, że to wszystko poszło na kredyt. Polska zdechnie przez te komunistyczne zagrywki, pierdolnie jak Grecja, bo tam też rozdawali na lewo i prawo a tępaki się cieszyli. Patrząc na imigrantów, jeśli nie widzisz różnicy między wietnamcami a ukraińcami, to gratuluję. Miało nie być nikogo a w Polsce siedzi już pół Ukrainy i robią ustawy, które godzą w naszą godność i historię. Nie porównuj mi tu pisu do nikogo, do po, bo wszystkich jebię, patrzę na tych kłamców aktualnie rządzących. Wspierają dobrym słowem kiboli ale większość meczów bez kibiców gości, zero poparcia, psiarnia wyjazdowiczom utrudnia życie na wszystkie możliwe sposoby. Cytując pewną p**** z ryjem schwarzeneggera, puknij się w głowę. Mam ubaw z naiwnych śmieci, które za srebrniki własną matkę by sprzedali ale i tak nie pojmiecie tego, bo skoro na to jesteście za głupi, to nie będziecie w stanie założyć rodziny i wasze przyszłe/niedoszłe dzieci nie odczują waszej głupoty. Może wy jeszcze odczujecie, kiedy idąc na emeryturę będziecie dostawać 400zł. Grunt, że wcześniejszą... Dobra, j**** ten temat, bo większość tutaj to i tak nastoletnie ścierwa, które jak słyszą, że dają 500zł, to tupią nóżkami i są pełne zachwytu. Nie pomyślą skąd idzie na to kasa, kto za to płaci, jakie będą konsekwencje itd. Kocham Polskę ale wybory pokazały ilu idiotów jest w tym kraju.
Oni mówią, że się nie da (kwota wolna od podatku) - to bzdura! I się nie da...
-
Mylisz wiarę w Boga z kościołem. Kościół i księża (w większości) to niestety kurewstwo. Radio Maryja jest jeszcze bardziej z****** od księży - to komercja na jeszcze wyższym poziomie. Co do intronizacji Chrystusa na króla Polski ... nie wiem co to ma za związek z prawicą, ale pamiętaj, że PiS to nie prawica.El Patron pisze:Dla żydokatolickiego przygłupa trudno jest pojąć inny obraz świata. Każdy kto w tym kraju nie wierzy w kościelne brednie to dla niego jest lewak :) Dla twojej wiadomości w takim sam sposób j**** komunistów i skrajnych lewicowców jak głupich prawicowców co intronizują chrystusa na króla Polski i twierdzą, że wszelkie prawo pochodzi od żydowskiego boga.
Idź do kościoła żeby pogłaskał Cię ksiądz, wrzuć na tacę, posłuchaj z babcią radia maryja odmów pacierz za niewierzących i skończ biadolić bo mnie pochowanego na katolickim cmentarzu nie zobaczysz.
Pozdro
-
[link]
Czy ten umierający to z Wisły że oświadczenie wydał :D
Czy ten umierający to z Wisły że oświadczenie wydał :D
-
Niech się wam Poloniści pochwalą ,jak po akcji widelec się w pytę chłopaków z Legii siedziało po wszelkich maści komendach dostając tym samym ''ścieżkę zdrowia'' jeździli po stolicy ganiając i lejąc w kilku ,pojedyncze osoby ,inny przykład to obchody PW ,gdzie zabierają legijne znicze.
-
Ja mam pytanie na jakie ty zlecenie i kogo działasz ? Kod, n. czy po . wyzywasz program 500+ obrazając podejrzewam 90% osób pobierających ten dodatek dla dzieci ( te 10 % zostawiłem na patologie co jest na całym świecie) , masz dzieci ? wiesz ile kosztuje wyksztalcenie , zajecia dodatkowe typu j. angielski , treningi pilki , kosza czy judo , dużo jest osób co zarabia 1500zł na ręke i dla takich rodzin to jest duzy zastrzyk gotówki , wyszydzasz ze lodówki czy pralki kupują i dobrze bo poprawiają swojej rodzinie standard życia a jednocześnie ruszają gospodarkę ,.. koło zaczyna się krecić , gadasz o przyszłości to już zapomniales ja 2-3 lata temu z ofe zniknely nam wszystkim pieniądze bo pan Tusk i partia Po tym zmniejszyła zadłużenie budżetowe , co do ukrainców to przypomnij sobie 20 lat temu jak my pracowaliśmy w Niemczech ... ten kto był to będzie widział o co chodzi ... sytuacja ta sama. kolejny przykład pan pułkownik z sb majacy iles tam tysięcy na mc/ krzyczy ze za 2000zł on nie wyzyje a moja Mama po 41 lat pracy ma 1500zl i się nie uzala, Trzeba żyć i iśc do przodu . dla wszystkich kibiców starej daty życzę Wesołych Świąt !!!!czewarszolis pisze:Kogoś dziwi, że większość tutaj jest za pisiorami? Przecież dzięki nim ich rodzice dostaną 5 stówek i może te dzieci dostaną z tego powodu jakieś nowe buty czy tablet. c*** z przyszłością, c*** z tym jakie będą konsekwencje tych zagrywek rodem z komuny. Złoty medal dla Miśka bez szkoły za zasługi dla obronności kraju brzmi dumnie. Obrażanie Powstańców Warszawskich, zmuszanie ich do słuchania apelu smoleńskiego. Ci geniusze co to pokazują zamach na parówach i puszkach po Tyskim. Inteligencją j**** od pisu na kilometr, no i uczciwością. Medialnie j**** ciapatych ale ukraińskie ścierwo bierzemy garściami. Teraz zamykają się w sali kolumnowej, na lewo budżet przeszedł, nasyłają psiarnię na protestujących...co prawda kodowskich błaznów, bo c*** w d*** Kijowskiemu, który przychodzi na pogrzeb kogoś, kogo nazwiska nie zna ale jak Duda z Solidarności zablokował wyjście z sejmu, to psiarnia nie ingerowała. j**** po, j**** pis, j**** sld, mikkego, petru, kukiza, wszystkich ale przede wszystkim j**** pis. Nawet Miller nie jest takim lewakiem jak te pisiory. Najpierw coś zapowiadają a potem patrzą na sondaże, czy tępy lud łyka. Jeśli lud wkurwiony (podwyżki, premie, aborcja, media), to się wycofują, jeśli lud ucieszony (ubecy, 500 plus), to jadą z tematem. No i standard tutaj, jeśli nie popierasz pisoirów, to jesteś lewakiem, żydem, z Legii, kodowcem itd. Mnie osobiście nie dziwi głupota tak wielu Polaków, bo naiwność zawsze była naszą narodową cechą. Później kończyliśmy z ręką w nocniku i teraz też tak będzie. Na szczeblu kibicowskim można zachwycać się Węgrami, że to nasi bracia ale w polityce Węgry są nikim a Orban w najlepsze robi interesy z Putinem oraz bierze od niego grube pożyczki. Kogo Orban szanuje? Prawiczka z kotem, prezydenta, który jest marionetką, premier, która jest bardziej bezpłciowa od grodzkiej? Czy może prezydenta światowego mocarstwa z największą ilością broni atomowej, który ciągle mu pomaga finansowo i robi swoje pomimo sankcji (Aleppo odjebane). Teraz w USA Putin ma swojego prezydenta, najprawdopodobniej sekretarzem stanu zostanie "kolega" Putina ale my dalej podniecajmy się dobrymi stosunkami z Węgrami i Rumunią czy Bułgarią. Dalej wspierajmy ukraińców, którzy uznali w parlamencie, że każdy kto obrazi oun-upa, to zostanie ukarany. Obecny prezydent krzyczał przed wyborami: oni mówią, że się nie da - to bzdura! Po czym po roku mówi, że przychodzi brocha i oznajmia mu, że...się nie da. Kłamcy, populiści, lewacy. Czekam aż zaczną drukować pieniądze.
angol88 -c'est la vie ...
-
a tak poza tym to WYJEBAĆ POLITYKĘ ZE STADIONÓW !!!!!!!! Ii tyle / dość manipulacji / tylko fanatyzm/ tylko my/ KKS/KSC/AG/KSZO/WESOŁYCH ;-)
angol88 -c'est la vie ...
-
Celowo pominąłeś Górnik Zabrze?angol88 pisze:a tak poza tym to WYJEBAĆ POLITYKĘ ZE STADIONÓW !!!!!!!! Ii tyle / dość manipulacji / tylko fanatyzm/ tylko my/ KKS/KSC/AG/KSZO/WESOŁYCH ;-)
-
No to oświec nas jak wiesz coś wiecej ..... ja p******* .................varen pisze:Celowo pominąłeś Górnik Zabrze?angol88 pisze:a tak poza tym to WYJEBAĆ POLITYKĘ ZE STADIONÓW !!!!!!!! Ii tyle / dość manipulacji / tylko fanatyzm/ tylko my/ KKS/KSC/AG/KSZO/WESOŁYCH ;-)
-
Polskie społeczeństwo się starzeje, mamy ujemny przyrost naturalny, naród wymiera, kto będzie pracował na nasze emerytury ? Najbardziej odczujesz to jeden z drugim za x lat kiedy obliczą ci emeryture która będzie 1/3 lub 1/4 ostatniej pensji. Jak ratować tę sytuacje ? Jak zachęcić naród do zakładania rodzin a polki do rodzenia dzieci ? Kiedy już powstała jakaś namiastka polityki prorodzinnej to taki mądrala ci powie, że po co im to i tak to przepiją albo przećpają, to sa moje pieniądze które płace na darmozjadów ! Sam nie pobieram tego zasiłku, ale się ciesze, że inni mogą z tego korzystać.
-
Nie musi byc lewakiem.
To samo Ukrainców sporo tak samo jak od 20 lat różnych azjatów nie przeszkadzają nam pracuja jest ok. ba nawet nie widzialem na żadnej imprezie azjaty a te ciapate mordy z islamu wszędzie sie panoszą i są nastawieni anty do naszej religii i historii to jest ta różnica.[/quote]
Przyznaj, że ty jesteś tym niepełnosprawnym dzieckiem. Niepełnosprawne dzieci mają dodatki, a większość z 500 plus idzie na lodówki, pralki, telewizory, nie wspominając o wódzie, gdzie tatuś pięciorga dzieci teraz nie musi zbierać puszek, żeby się najebać, rząd stawia... Chociaż jaki rząd, wszyscy podatnicy stawiają, bo rząd nie ma pieniędzy. Zwiększyły się zwolnienia z pracy, bo rząd płaci za nic. Naruchają 11-cioro dzieci i żyją jak paniska. Politycy zarabiający krocie mają kilka dzieci i też biorą, chociaż nie potrzebują i kto za to płaci? Miało być na wszystkie dzieci ale samotna matka z jednym dzieckiem nie ma co już liczyć na wsparcie 500 plus. Też bym się cieszył, gdybym dostał 500zł za friko ale nie jestem takim idiotą jak większość i wiem, że pieniądze z nieba nie spadają. Sam Morawiecki mówił, że to wszystko poszło na kredyt. Polska zdechnie przez te komunistyczne zagrywki, pierdolnie jak Grecja, bo tam też rozdawali na lewo i prawo a tępaki się cieszyli. Patrząc na imigrantów, jeśli nie widzisz różnicy między wietnamcami a ukraińcami, to gratuluję. Miało nie być nikogo a w Polsce siedzi już pół Ukrainy i robią ustawy, które godzą w naszą godność i historię. Nie porównuj mi tu pisu do nikogo, do po, bo wszystkich jebię, patrzę na tych kłamców aktualnie rządzących. Wspierają dobrym słowem kiboli ale większość meczów bez kibiców gości, zero poparcia, psiarnia wyjazdowiczom utrudnia życie na wszystkie możliwe sposoby. Cytując pewną p**** z ryjem schwarzeneggera, puknij się w głowę. Mam ubaw z naiwnych śmieci, które za srebrniki własną matkę by sprzedali ale i tak nie pojmiecie tego, bo skoro na to jesteście za głupi, to nie będziecie w stanie założyć rodziny i wasze przyszłe/niedoszłe dzieci nie odczują waszej głupoty. Może wy jeszcze odczujecie, kiedy idąc na emeryturę będziecie dostawać 400zł. Grunt, że wcześniejszą... Dobra, j**** ten temat, bo większość tutaj to i tak nastoletnie ścierwa, które jak słyszą, że dają 500zł, to tupią nóżkami i są pełne zachwytu. Nie pomyślą skąd idzie na to kasa, kto za to płaci, jakie będą konsekwencje itd. Kocham Polskę ale wybory pokazały ilu idiotów jest w tym kraju.
Oni mówią, że się nie da (kwota wolna od podatku) - to bzdura! I się nie da...[/quote]
Czorcie zamknij w końcu papę bo już się tego nie da czytać... Co za łeb Cię spłodził że wszystkich tu wyzywasz i udajesz że jesteś mądrzejszy. Miałeś betoniarkę zamiast kołyski w dzieciństwie? Bo czytając co Ty piszesz, nie mam co do tego wątpliwości że z głową to masz problemy od małego! Zajmij się sobą i swoją głową bo przypierdalanie się do chorych dzieci jest gorsze niż frajerstwo, być może gdyby prędzej wprowadzili jakiś podobny program do 500+ to i Twoją głowę by troszkę rodzice naprawili. Kończąc pamiętaj że w internecie nie jesteś anonimowy,i któregoś dnia bardzo się możesz zdziwić:)
To samo Ukrainców sporo tak samo jak od 20 lat różnych azjatów nie przeszkadzają nam pracuja jest ok. ba nawet nie widzialem na żadnej imprezie azjaty a te ciapate mordy z islamu wszędzie sie panoszą i są nastawieni anty do naszej religii i historii to jest ta różnica.[/quote]
Przyznaj, że ty jesteś tym niepełnosprawnym dzieckiem. Niepełnosprawne dzieci mają dodatki, a większość z 500 plus idzie na lodówki, pralki, telewizory, nie wspominając o wódzie, gdzie tatuś pięciorga dzieci teraz nie musi zbierać puszek, żeby się najebać, rząd stawia... Chociaż jaki rząd, wszyscy podatnicy stawiają, bo rząd nie ma pieniędzy. Zwiększyły się zwolnienia z pracy, bo rząd płaci za nic. Naruchają 11-cioro dzieci i żyją jak paniska. Politycy zarabiający krocie mają kilka dzieci i też biorą, chociaż nie potrzebują i kto za to płaci? Miało być na wszystkie dzieci ale samotna matka z jednym dzieckiem nie ma co już liczyć na wsparcie 500 plus. Też bym się cieszył, gdybym dostał 500zł za friko ale nie jestem takim idiotą jak większość i wiem, że pieniądze z nieba nie spadają. Sam Morawiecki mówił, że to wszystko poszło na kredyt. Polska zdechnie przez te komunistyczne zagrywki, pierdolnie jak Grecja, bo tam też rozdawali na lewo i prawo a tępaki się cieszyli. Patrząc na imigrantów, jeśli nie widzisz różnicy między wietnamcami a ukraińcami, to gratuluję. Miało nie być nikogo a w Polsce siedzi już pół Ukrainy i robią ustawy, które godzą w naszą godność i historię. Nie porównuj mi tu pisu do nikogo, do po, bo wszystkich jebię, patrzę na tych kłamców aktualnie rządzących. Wspierają dobrym słowem kiboli ale większość meczów bez kibiców gości, zero poparcia, psiarnia wyjazdowiczom utrudnia życie na wszystkie możliwe sposoby. Cytując pewną p**** z ryjem schwarzeneggera, puknij się w głowę. Mam ubaw z naiwnych śmieci, które za srebrniki własną matkę by sprzedali ale i tak nie pojmiecie tego, bo skoro na to jesteście za głupi, to nie będziecie w stanie założyć rodziny i wasze przyszłe/niedoszłe dzieci nie odczują waszej głupoty. Może wy jeszcze odczujecie, kiedy idąc na emeryturę będziecie dostawać 400zł. Grunt, że wcześniejszą... Dobra, j**** ten temat, bo większość tutaj to i tak nastoletnie ścierwa, które jak słyszą, że dają 500zł, to tupią nóżkami i są pełne zachwytu. Nie pomyślą skąd idzie na to kasa, kto za to płaci, jakie będą konsekwencje itd. Kocham Polskę ale wybory pokazały ilu idiotów jest w tym kraju.
Oni mówią, że się nie da (kwota wolna od podatku) - to bzdura! I się nie da...[/quote]
Czorcie zamknij w końcu papę bo już się tego nie da czytać... Co za łeb Cię spłodził że wszystkich tu wyzywasz i udajesz że jesteś mądrzejszy. Miałeś betoniarkę zamiast kołyski w dzieciństwie? Bo czytając co Ty piszesz, nie mam co do tego wątpliwości że z głową to masz problemy od małego! Zajmij się sobą i swoją głową bo przypierdalanie się do chorych dzieci jest gorsze niż frajerstwo, być może gdyby prędzej wprowadzili jakiś podobny program do 500+ to i Twoją głowę by troszkę rodzice naprawili. Kończąc pamiętaj że w internecie nie jesteś anonimowy,i któregoś dnia bardzo się możesz zdziwić:)
-
Tak offtopowo to każdy prezydent w Polsce jest marionetką rządu bo nie ma władzy.
-
nigdy nie myslalem ze kiedys tu bede pisal bo czytam to forum bardzo dlugo i jestem kibicem ktory swoja przygode z fanatyzmem zaczynal w polowie lat 80tych jednak czytajac posty niektorych fanow mam wrazenie ze sa tepymi debilami ktorzy glosuja na PO popieraja KOD i inne kurewskie dziwactwa. A do przypierdalajacych sie do Wisly ,Ruchu.,Widzewa to powiem tak niech starsi kibice odswieza pamiec i przypomna sobie zgody ktore byly moze dawno ale jaka byla wtedy wieza babel. dla przypomnienia final pucharu Polski w 1988 roku jakie byly kluby wspomagajace Lecha i nikt sie nie przypierdalal a byla to bardzo ciekawa mieszanka. I jeszcze jedno dla przypomnienia malolatom Wisla i Widzew juz kiedys mialy zgode i nie jest to jakas wielka nowosc.
-
Jak klub który nie istnieje może cokolwiek robić? Pomijając te twoje bzdury na każdym kroku chociażby z tymi zniczami. Niech tobie Legionisci się pochwala o wywózkach do lasu, przypalaniem racami, czekaniem pod domem no tak ,ale to klub którego nie ma robi co chce w Warszawie. Tak poza tematem bo widzę ze kumaty chłopaczek z Ciebie uda się wam w końcu jakiś wjazd na Polonię? Bo coś cienko patrząc na to, ze jesteście władcami wszechświata.89piotrekski pisze:Niech się wam Poloniści pochwalą ,jak po akcji widelec się w pytę chłopaków z Legii siedziało po wszelkich maści komendach dostając tym samym ''ścieżkę zdrowia'' jeździli po stolicy ganiając i lejąc w kilku ,pojedyncze osoby ,inny przykład to obchody PW ,gdzie zabierają legijne znicze.
-
j**** KOD, Kijowskiego i tym podobnych. Ale wy chyba nie zdajecie sobie sprawy z zagrożenia jakie niesie PiS. Zniszczyli Trybunał Konstytucyjny i mogą wprowadzić najbardziej idiotyczną ustawę typu "zakaz handlu ziemią". k**** pokroju Piotrowicza to twarz tej partii. W TVP propaganda jak w Stanie Wojennym, brakuje im mundurów tylko. PKB spadł z 4 % do 2 w przeciągu roku zaledwie! Inwestorzy spierdalają stąd jak zające, w świecie mówią o nas jak o Turcji , Rosji i Białorusi. A najgorsze , że wszystko zależy od homoseksualisty karakana, opętanego żądzą nienawiści do wszystkich, którzy nie są mu ulegli. Apele smoleńskie w trakcie obchodów rocznicy Powstania Warszawskiego, co to ku*** jest? Puszki i parówki, które mają zastąpić prawa fizyki, gloryfikacja Radia Maryja, próby zablokowania dostępu mediów do sejmu, sterowanie prokuraturą przez Ziobrę, to nie są standardy demokratyczne. A minął dopiero rok..
-
do werwolff88 widze ze za duzo ogladasz TVNu ja nie jestem fanem Pisu ale piszesz brednie radia Maryji nikt nie kaze Ci sluchac a o stanie wojennym to masz mgliste pojecie jesli chodzi o media to niektorych juz dawno nie powinno byc i nikt z inwestorow nie spierdala najwyzej ci ktorzy juz nie beda mogli ograbiac naszej OJCZYZNY a ze Ziobro bierze sie za prorokow to dobrze bo cala wladza prokuratorska i sadownicza to jedna wielka mafia przyklad Starucha . Wiem ze nie jest to forum polityczne ale ciezko jest ten temat pominac
-
Nie, bo jesteście władcami internetu. Jak trzeba pierdolić o waszych baśniowych relacjach to cała masa czarnych przygłupów, ale o liczbę na wyjeźdze "robiących co chcą w Warszawie" za c**** nie idzie się dopytać. Taki ten internet kumate chłopaczki spod stołów.ChP pisze:Tak poza tematem bo widzę ze kumaty chłopaczek z Ciebie uda się wam w końcu jakiś wjazd na Polonię? Bo coś cienko patrząc na to, ze jesteście władcami wszechświata.
-
Sprzęt jest i w Warszawie, i w Łodzi, i na Śląsku a jakieś wazoniarze z tego forum czerpiący wiedzę ze stadionowych oprawców wyrażają wielkie zdziwienie i niezadowolenie. To, że nie jest używane na taką skalę jak w Krakowie i nikt się nie zabija to nie znaczy, że go nie ma.
Po drugie dzbany to, że Polonii nie ma w Warszawie w skali Legii to nie znaczy , że Twojego osiedla/grupki idącej na mecz by nie obiła, bo 20-30 wysportowanych chłopaków wystarczy aby jeden i drugi z was s********* jak dziki zając. Oczywiście na tle Warszawy wygląda to mizernie i lepiej nie będzie ale Polonia to nie jest kilkunastu chłopaczków z krostami po dojrzewaniu i pięciu starców.
Po trzecie w końcu Legia ma "pozwolenie" innych ekip na atakowanie KSP bez różnicy jakie okoliczności. Jeżeli o tym nie wiesz tzn. że jesteś nic nie znaczącym pionem. I tu nie chodzi o żadne Antify , a głównie konfindenckie akcje KSP.
Po drugie dzbany to, że Polonii nie ma w Warszawie w skali Legii to nie znaczy , że Twojego osiedla/grupki idącej na mecz by nie obiła, bo 20-30 wysportowanych chłopaków wystarczy aby jeden i drugi z was s********* jak dziki zając. Oczywiście na tle Warszawy wygląda to mizernie i lepiej nie będzie ale Polonia to nie jest kilkunastu chłopaczków z krostami po dojrzewaniu i pięciu starców.
Po trzecie w końcu Legia ma "pozwolenie" innych ekip na atakowanie KSP bez różnicy jakie okoliczności. Jeżeli o tym nie wiesz tzn. że jesteś nic nie znaczącym pionem. I tu nie chodzi o żadne Antify , a głównie konfindenckie akcje KSP.