Relacje, Komentarze, Foto/Video - 16-19 grudnia

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

nethóls

Re: Relacje, Komentarze, Foto/Video - 16-19 grudnia

Post autor: nethóls » 17.12.2016, 09:49

krzycho_ASR pisze:Czy w Łodzi i Krakowie ruszyły już zapisy na czapki Ruchu z Wehrmachtem atakującym Polskę?
Niestety tylko w Gdańsku.

iparts.pl
Bażant

Post autor: Bażant » 17.12.2016, 10:00

Ile Pogoni w Niecieczy?

OleOle

Post autor: OleOle » 17.12.2016, 10:00

Philips4 pisze:Na Wiśle jest pięknie...
Na swoim meczu wyjazdowym jest ich o połowę mniej, niż Ruchu na nie swoim meczu u układowicza.

Brawo panowie, po tym jak się obsraliście i będąc w 2 stówy nie wywiesiliście barw w Płocku, dzisiaj pokazaliście, że na swoje mecze jeździcie gorzej, niż wasz układowicz na wasze. Pierdolone błazny.

Nawet w Chorzowie mają z was bekę sharkowe cwele, nie wspomnę już o reszcie Polski. Ruch sobie wpada w tysiaka na derby, a leszcze na swój bezpieczny i bliski mecz jadą w marne 5 stów. Oczywiście konfliktu nie ma, oczywiście nadal jesteście najbardziej chuligańską ekipą w Polsce...oczywiście Ruch nadal ubiera was jak alfons d**** w stroje, które sobie zażyczy.
P., zakładaj koszulkę Ruchu i pozuj do zdjęcia!

Obrazek
Ty się najpierw przypucuj komu kibicujesz a jak się wstydzisz lub nie kibicujesz nikomu to W********** z kibicowskiego forum net-chuliganie.

Te twoje rewelacje są c**** warte. Przyznaj się, że wiedzę czerpiesz z komentarzy pod artykułami w gazecie krakowskiej.
Śląscy Ekstremiści

Sebastian75

Post autor: Sebastian75 » 17.12.2016, 10:03

MENTOL1 pisze:
ATM1920 pisze:SS na white legion to tez pewnie przypadek
Tylko ze inne ekipy to robily inaczej byly rasistowskie a nie dla Niemiec jak wy taka jest różnica której wy sie boicie przyznac i szukacie wymówek dalej pokaż ten wasz szal z flagą Niemiec albo inne gadżety co ja mam szukac sami wiemy jak jest ale nie wy bedziecie dalej koloryzowac te gówno co robicie.
Tu jest dobrze napisane ze inne ekipy tak mialy symbole rasizmu w latach 90 ale nie robily tego dla Niemiec jak Ruch tylko takie byly klimaty White Power itp.

JP90%

Post autor: JP90% » 17.12.2016, 10:20

Kolejka może zostać wstrzymana!

W Warszawie KODomicie&zgody wprowadzają "kryterium uliczne" : https://twitter.com/username_oriana/sta ... 1510934530

Obrazek

Azow

Post autor: Azow » 17.12.2016, 10:24

Nic nie będzie wstrzymane , jak Cie nosi to idż pośpiewaj kolędy pod dom Jarusia.
Ave Legia !

Philips4

Post autor: Philips4 » 17.12.2016, 10:32

halodrol pisze:Co do frekwencji to nie bronię Wisły ani Ruchu, ale np wczoraj było tak skurwysyńsko zimno a jaki jest stadion Ruchu
Dobre! Dobre!!!!
Stefek, jedziemy na mecz?
Nieee, ku*** zimno dzisiaj, a wiesz jaki jest stadion Ruchu, gdyby grali na stadionie z podgrzewanymi krzesełkami, to wtedy byłbym kibicem Wisły ale na Cichej to ja to pierdolę.

Tydzień wcześniej, gdzie było tropikalnie ciepło i można było się opalać, Ruch na nie swoim meczu stawia się w tysiaka w Krakowie, odległość taka sama, żeby wczoraj Wisła na swoim meczu pojawiła się w marne 5 stówek. Rozumiem, rozumiem, było zimno.
Nie wiem, może nie wiecie, że są kurtki, czapki, rękawiczki ale co najważniejsze kumaczu, jest coś takiego jak pasja i jeśli kochasz swój klub, to tornado ci nie przeszkodzi ale pizdy będą narzekać, że zimno, że deszcz pada, że słońce świeci, że dziura ozonowa itd.

ku***, niektórzy wychodzą tutaj na grube pizdy. 500 osób na takim wyjeździe, bliskim, do nowego układowicza, przy takim nagłośnieniu meczu, to żenada w c*** ale pokazuje też jak wielu normalnych wiślaków kładzie lachę na narkomańsko-biznesowe układy i nie przyłoży do tego ręki.

P141171215B

Post autor: P141171215B » 17.12.2016, 10:49

Philips4 pisze:
halodrol pisze:Co do frekwencji to nie bronię Wisły ani Ruchu, ale np wczoraj było tak skurwysyńsko zimno a jaki jest stadion Ruchu
Dobre! Dobre!!!!
Nieee, ku*** zimno dzisiaj, a wiesz jaki jest stadion Ruchu, gdyby grali na stadionie z podgrzewanymi krzesełkami, to wtedy byłbym kibicem Wisły ale na Cichej to ja to pierdolę.

Tydzień wcześniej, gdzie było tropikalnie ciepło i można było się opalać, Ruch na nie swoim meczu stawia się w tysiaka w Krakowie, odległość taka sama, żeby wczoraj Wisła na swoim meczu pojawiła się w marne 5 stówek. Rozumiem, rozumiem, było zimno.
Nie wiem, może nie wiecie, że są kurtki, czapki, rękawiczki ale co najważniejsze kumaczu, jest coś takiego jak pasja i jeśli kochasz swój klub, to tornado ci nie przeszkodzi ale pizdy będą narzekać, że zimno, że deszcz pada, że słońce świeci, że dziura ozonowa itd.

ku***, niektórzy wychodzą tutaj na grube pizdy. 500 osób na takim wyjeździe, bliskim, do nowego układowicza, przy takim nagłośnieniu meczu, to żenada w c*** ale pokazuje też jak wielu normalnych wiślaków kładzie lachę na narkomańsko-biznesowe układy i nie przyłoży do tego ręki.
Żyd prowokator jak nic. Z pasji i miłości do swojego klubu przyszło na derby komplet ludzi. A Ciebie miętki leszczu bez klubu chyba boli, że Ruch wsparł na derbach Wisłę w tak znakomitej liczbie. Tak, jak bolało Cię, z tym, że pod innym pseudonimem, że Wisła pojechała dobrze wspierać Ruch w kilku sytuacjach. A Ty gdzie byłeś ostatnio wspierać swoją zgodę klubową? I wreszcie komu kibicujesz? Nie pytam o Real i Barcelonę.
Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć zębów.

w miare obiektywny

Post autor: w miare obiektywny » 17.12.2016, 11:00

całe szczęście, że Ty masz podgrzewany fotel przed komputerem.

Mi by się nie chciało co kilka dni zakładać nowego konta, a od czerwca to chyba Twoje 60 - Maćkos, idę w góry itp ...
Wiesz dlaczego wszyscy traktują Cię jak idiotę ? Bo przyjebałeś się do Wisły i Legii - w każdym aspekcie ich działalności, a sam reprezentujesz Polonię Warszawa, do której nie chcesz się nawet przyznać. Kiedyś pisałeś pod nickiem cichociemny ...

Philips4

Post autor: Philips4 » 17.12.2016, 11:01

P141171215B pisze:
Philips4 pisze:
Dobre! Dobre!!!!

Żyd prowokator jak nic. Z pasji i miłości do swojego klubu przyszło na derby komplet ludzi. A Ciebie miętki leszczu bez klubu chyba boli, że Ruch wsparł na derbach Wisłę w tak znakomitej liczbie. Tak, jak bolało Cię, z tym, że pod innym pseudonimem, że Wisła pojechała dobrze wspierać Ruch w kilku sytuacjach. A Ty gdzie byłeś ostatnio wspierać swoją zgodę klubową? I wreszcie komu kibicujesz? Nie pytam o Real i Barcelonę.
Jesteś takim idiotą, że nawet nie wychwyciłeś tego, że szanuję liczbę Ruchu na derbach Krakowa, a liczba Wisły na swoim meczu w Chorzowie mnie bawi. Gdzie tu masz prowokacje twardy leszczu? Wisła jedynie wspiera Ruch w sytuacjach, kiedy trzeba przymierzyć koszulki. Już napisałem komu kibicuję brudasie.

OleOle

Post autor: OleOle » 17.12.2016, 11:01

Philips4 pisze:ale co najważniejsze kumaczu, jest coś takiego jak pasja i jeśli kochasz swój klub, to tornado ci nie przeszkodzi ale pizdy będą narzekać, że zimno, że deszcz pada, że słońce świeci, że dziura ozonowa itd.
I pisze to cymbał, który całymi dniami przesiaduje na forum. Tak, wiemy, jesteś typowym net-chuliganem i robisz to z miłości do klubu. Tylko dlaczego nie chcesz napisać jakiego klubu? :)
Śląscy Ekstremiści

nrth

Post autor: nrth » 17.12.2016, 11:08

A napierdalanie się na co dzień poza wigilia jest dla ciebie patriotyczne???
Co za czasy ku*** nastały na tym forum
c*** wie czy to jakaś milicyjna akcja odgorna siania fermentu czy po prostu przypadkowe natężęnie anonimowych zjebów
za kim jestes?

hasztag

Post autor: hasztag » 17.12.2016, 11:09

komornikdluznik pisze:Wisła Płock wybiera się do Białegostoku ?
Wisła Płock z zakazem po wyjeździe do Warszawy jak dobrze pamiętam

P141171215B

Post autor: P141171215B » 17.12.2016, 11:12

ku***, niektórzy wychodzą tutaj na grube pizdy. 500 osób na takim wyjeździe, bliskim, do nowego układowicza, przy takim nagłośnieniu meczu, to żenada w c*** ale pokazuje też jak wielu normalnych wiślaków kładzie lachę na narkomańsko-biznesowe układy i nie przyłoży do tego ręki.[/quote]

Żyd prowokator jak nic. Z pasji i miłości do swojego klubu przyszło na derby komplet ludzi. A Ciebie miętki leszczu bez klubu chyba boli, że Ruch wsparł na derbach Wisłę w tak znakomitej liczbie. Tak, jak bolało Cię, z tym, że pod innym pseudonimem, że Wisła pojechała dobrze wspierać Ruch w kilku sytuacjach. A Ty gdzie byłeś ostatnio wspierać swoją zgodę klubową? I wreszcie komu kibicujesz? Nie pytam o Real i Barcelonę.[/quote]
Jesteś takim idiotą, że nawet nie wychwyciłeś tego, że szanuję liczbę Ruchu na derbach Krakowa, a liczba Wisły na swoim meczu w Chorzowie mnie bawi. Gdzie tu masz prowokacje twardy leszczu? Wisła jedynie wspiera Ruch w sytuacjach, kiedy trzeba przymierzyć koszulki. Już napisałem komu kibicuję brudasie.[/quote]
Twoją kategorią- gdzie ja cymbale upośledzony napisałem, że nie szanujesz liczby Ruchu? Bawi Cię 500 osób? To w ile byliście na ostatnim swoim wyjeździe? Przynajmniej mierzą męskie, Tobie zostaje dział damski h&m. Brudasa szukaj w domu u siebie, na pewno go znajdziesz. Nie zapomnij wytrzeć klawiatury po wszystkim. Prowokuj dalej. Ostatni post do Ciebie założycielu Mensy.

Philips4

Post autor: Philips4 » 17.12.2016, 11:23

P141171215B pisze: Twoją kategorią- gdzie ja cymbale upośledzony napisałem, że nie szanujesz liczby Ruchu? Bawi Cię 500 osób? To w ile byliście na ostatnim swoim wyjeździe? Przynajmniej mierzą męskie, Tobie zostaje dział damski h&m. Brudasa szukaj w domu u siebie, na pewno go znajdziesz. Nie zapomnij wytrzeć klawiatury po wszystkim. Prowokuj dalej. Ostatni post do Ciebie założycielu Mensy.
chyba boli, że Ruch wsparł na derbach Wisłę w tak znakomitej liczbie
Przestań ćpać brudasie. Bawi mnie Wisła, 500 osób mnie żenuje.
Na ostatnim wyjeździe było nas milion.
Przynajmniej mierzą męskie
Haha, czyli przyznajesz, że to manekiny, którym Ruch daje swoje koszulki do przymiarki. Kolejny dobry adwokat sharakanów. Poszukałem brudasa u siebie w domu a tu niespodzianka, znalazłem ciebie. Możesz w********** i się umyć.

P141171215B

Post autor: P141171215B » 17.12.2016, 11:31

No, inteligencja to pojęcie względne. Może boleć Cię układ, a liczbę Ruchu możesz jednocześnie szanować. Manekiny nie mierzą. Zakłada się odzież na nie samemu. Są sztuczne, jak Ty. Mierzą ludzie- wykonują czynność. Już się umyłem. Spłynąłeś do zlewu spod moich paznokci. Twój dom okazał się moim tylko na moment, w którym obierałem ziemniaki. Ciach bajera. Nie rozmywam już tematu.

PT.

Post autor: PT. » 17.12.2016, 11:38

Bona.Tyara pisze:Charakterna Legia, Legia prawicowa, Legia patriotyczna. j**** opłatek, j**** święta 24/365 nienawidzimy Polonii.
Nie ma co, do własnych stołów wigilijnych usiądą z dumą i przekonaniem słusznego czynu. Ku chwale wielkiej Legii!

Dużo się to różniło od Marsylii? Wg mnie ani akcje na Marszu Niepodległości ani wczorajsza akcja, wcale.
WRWE - j****, a Legia robiąca to samo - ujdzie?

Jakie będą argumenty i tłumaczenia się Legii z tego kurewstwa? Polonia tolerowała w swoich szeregach antifę... jak zmądrzeli to i tak są j*****, bo to w końcu Polonia i każdy argument dobry, żeby im najebać.
Nawet w pasterkę, wigilię i święta państwowe, gdzie wszyscy idą pod biało-czerwoną flagą.

Tutaj nie widzicie podwójnej moralności i hipokryzji?
a po czym wnosisz że będą jakieś tłumaczenia ?

Czerwiec_76

Post autor: Czerwiec_76 » 17.12.2016, 11:49

krzycho_ASR pisze:Czy w Łodzi i Krakowie ruszyły już zapisy na czapki Ruchu z Wehrmachtem atakującym Polskę?
To nie jest smieszne
Kilka osob wkleilo fotki z emblematami klubowymi na ktorych widnieja te nazistowskie gowna jak sfastyki itp.
Jeszcze kilkadziesiat lat temu nasi przodkowie walczyli z ludzmi ktorzy chcieli praktycznie wymordowac wiekszosc czesc polakow a z pozostalych uczynic niewolnikow, podludzi a teraz takie rzeczy tolerowane w ekipach ktore sa przeciez prawicowe.
'wzorem naszym jest rudolf hess' - Lechia takie patriotyczne oprawy a na fladze taki napis?
Wisla- kolejna ekipa z miasta tak waznego dla Polski i uwazaja sie wielkich patriotow a sobie zrobili zgode z faszystami z Rzymu.
Jak mozna byc Polakiem I utozsamiac sie nazismem, faszyzmem, komunizmem itp?
bycie Polakiem to duma i honor, nasi przodkowie jako jedyni w europie nie poszli na kolaboracje z niemcamii przeciwstawili sie zarazie z jednej i z drugiej storny.

Philips4

Post autor: Philips4 » 17.12.2016, 11:59

P141171215B pisze:No, inteligencja to pojęcie względne. Może boleć Cię układ, a liczbę Ruchu możesz jednocześnie szanować. Manekiny nie mierzą. Zakłada się odzież na nie samemu. Są sztuczne, jak Ty. Mierzą ludzie- wykonują czynność. Już się umyłem. Spłynąłeś do zlewu spod moich paznokci. Twój dom okazał się moim tylko na moment, w którym obierałem ziemniaki. Ciach bajera. Nie rozmywam już tematu.
Ostatni post do Ciebie
Kolejny narkoman nie wytrzymał. Kto pisał o jakimś bólu brudasie? Ja cały czas o śmiechu i żenadzie, a ty o bólu. Jesteś upośledzony, że wymyślasz sobie coś, co nie zostało napisane? Na manekinach się mierzy brudzie, czytaj uważniej i Ruch na nich, sharkanach, i w nich wkłada wszystko. Ty jesteś prawdziwy i jeszcze ten referat na temat manekinów i przymiarek, musisz być jakąś ciotą typu jacyków.
wój dom okazał się moim tylko na moment, w którym obierałem ziemniaki.
Ktoś ci się włamał na konto, bo nie wierzę, że jesteś takim debilem...haha. Bierz szczotkę i czyść pazury brudasie.

halodrol

Post autor: halodrol » 17.12.2016, 12:32

Ale trzeba mieć nakurwione we łbie, przecież po zbanowaniu taki kurwiszon musi założyć nowego maila,żeby zrobić nowy login na k.net, wbijać przez proxy i wszystko tylko po to, żeby znowu siać ferment i znowu za tydzień dostać bana.
A wy jeszcze odpisujecie tym pedałom i karmicie ich.

Philips4

Post autor: Philips4 » 17.12.2016, 12:51

Sharakany nie mogą znieść faktu, że na swoim meczu jest ich o pół tysiąca mniej, niż Ruchu na nie swoim meczu, a liczba kilometrów, centymetrów dokładnie taka sama.
Kolejny raz, jak w każdej kolejce, normalni wiślacy pokazali sharakanom, że mają ich w chuju. Na samym meczu same sharakany, bo wiadomo, że bezpieczny wyjazd, plus gimnazjalne cipy, które na rozkaz dzisiaj będą pozdrawiać Widzew, a jutro, jeśli misio tego zapragnie, ŁKS. Brawa dla tych wiślaków, którzy mają charakter.

Patryk022

Post autor: Patryk022 » 17.12.2016, 12:53

Halabardy_pilniczki

Powiedz k**** jak udało ci się nabić przez dwa miesiące 170 postów ?

ProudOfPoland

Post autor: ProudOfPoland » 17.12.2016, 12:58

A mało to farmazonów można wymyślić w tak krótkim czasie? Widać chłop ma sporą wyobraźnię. ;)

El Patron

Post autor: El Patron » 17.12.2016, 12:59

W tej Warszawie to już niektórym od tego "europejskiego" klimatu zupełnie się popierdoliło. Legia wjeżdża na spotkanie lokalnego rywala a tu lament i płacz nie wiem kogo czy Polonii czy jakiś internetowych zjebów o to gdzie patriotyzm bo przecież spotkanie opłatkowe... koniec świata. A co to ku*** kogo interesuje jakie to spotkanie. Jak dla mnie 16 grudnia to się mogliście spotkać nawet na odmawianie różańca.

Już pomijam co zrobili i czy byli ze sprzętem, wasze podwórko wasza sprawa radźcie sobie sami. I nie bronie tu Legii bo co do nich to też by można wiele napisać ale poczekajmy może w nowym roku w końcu nabiorą odwagi nie tylko na Polonię.

I ja osobiście czuję się patriotą a p******* semickie święta i tych wszystkich ociemniałych katolickich oszołomów co są na tyle głupi żeby nadal wierzyć w to gówno. Może kiedyś zmądrzeją. Więc to czy ktoś atakuje przy opłatku czy nie to akurat z patriotyzmem ma nie wiele wspólnego mimo tego, że historia naszego kraju i całej Europy to ciemne wieki chrześcijaństwa.

wen33

Post autor: wen33 » 17.12.2016, 13:04

komornikdluznik pisze:Wisła Płock wybiera się do Białegostoku ?
Chyba mają zakaz za Legię
[link]

Patryk022

Post autor: Patryk022 » 17.12.2016, 13:08

+ za akcje.

A tak na poważnie to chyba niektórzy pomylili fora. Płacz ku*** przez tydzień będzie bo Legia ze sprzętem wjechała na wigilię. Po pierwsze to nie ma żadnej oficjalnej relacji więc pierdolenie że ktoś byś że sprzętem czy w 70 osób możecie narazie sobie gdybać.

Polonia będzie dojeżdżana na każdym kroku i nie ważne czy to wigilia, wesele czy dzień meczowy

Kerko

Post autor: Kerko » 17.12.2016, 13:17

Philips ty oszołomie, spałeś coś w ogóle? Póki co 28 postów wszystkie na temat WSH. Musisz zwiększyć dawke leków bo te dwa ostatnie mecze Wisły cię psychicznie rozbiły, w pewnym sensie ci trochę współczuje siedzenie w piwnicy rodziców, jechanie na psychotropach i 24/7 siedzenie na kibice.net i internetowa wojaczka. A tymczasem każdy kibic Wisły może zakończyć runde w dobrych humorach. A hasło " co nas nie zabije, to wzmocni" w tym przypadku sprawdza się jak na razie w piękny sposób. Apropo Philips nie musisz naszych wyjazdów porównywać do tych z Ruchu, bo każdy kibic Wisły sobie zdaje sprawe że to nie ta liga, i było tak odkąd pamiętam, zresztą można tak o 90 % Polskich ekip które wyjazdowo Ruchowi odstają.

Tak apropo liczb Wisły w Chorzowie równe 2 lata temu rok 2014 również ostatnia kolejka bodaj 12 grudnia, Wisła obecna w Chorzowie w 630 głów, a wszystko wtedy było podstawione pod nos, zorganizowany wyjazd i powrót odrazu po meczu.

Patryk022

Post autor: Patryk022 » 17.12.2016, 13:30

Bona.Tyara pisze:
Patryk022 pisze: A tak na poważnie to chyba niektórzy pomylili fora. Płacz ku*** przez tydzień będzie bo Legia ze sprzętem wjechała na wigilię. Po pierwsze to nie ma żadnej oficjalnej relacji więc pierdolenie że ktoś byś że sprzętem czy w 70 osób możecie narazie sobie gdybać.

Polonia będzie dojeżdżana na każdym kroku i nie ważne czy to wigilia, wesele czy dzień meczowy
Nieświadomie napisałeś, że Twoi koledzy po szalu są antypolskimi k****** i bardzo dobrze im z tym, jeszcze popierasz.
Naprawdę szczytem odwagi jest wjechać w ponad dwukrotnej przewadze, z ostrym sprzętem pod kawiarnię.
Legia to jakaś świętość dla całego województwa? Brakuje jeszcze, by ktoś napisał, że plus za akcję.
W ostatnich latach gloryfikacja czynów w stylu drugiego Krakowa jest bardzo niepokojącym trendem.
Antypolska ku*** to jest ekipa polonii która przez ostatnie kilkanaście lat miała w ekipie lewaków z antify, konfidentów i latała ze sprzętem.
Co do ten dwukrotnej przewagi, każdy trzeźwo myślący człowiek spodziewał by się na oficjalnej wigili kibicowskie trochę więcej ludzi niż te twoje 35 osób. Ale to dobrze że jesteś tak po informowany, przynajmniej wiadomo skąd jesteś

Philips4

Post autor: Philips4 » 17.12.2016, 13:36

Kerko pisze:Philips ty oszołomie, spałeś coś w ogóle? Póki co 28 postów wszystkie na temat WSH. Musisz zwiększyć dawke leków bo te dwa ostatnie mecze Wisły cię psychicznie rozbiły, w pewnym sensie ci trochę współczuje siedzenie w piwnicy rodziców, jechanie na psychotropach i 24/7 siedzenie na kibice.net i internetowa wojaczka. A tymczasem każdy kibic Wisły może zakończyć runde w dobrych humorach. A hasło " co nas nie zabije, to wzmocni" w tym przypadku sprawdza się jak na razie w piękny sposób. Apropo Philips nie musisz naszych wyjazdów porównywać do tych z Ruchu, bo każdy kibic Wisły sobie zdaje sprawe że to nie ta liga, i było tak odkąd pamiętam, zresztą można tak o 90 % Polskich ekip które wyjazdowo Ruchowi odstają.

Tak apropo liczb Wisły w Chorzowie równe 2 lata temu rok 2014 również ostatnia kolejka bodaj 12 grudnia, Wisła obecna w Chorzowie w 630 głów, a wszystko wtedy było podstawione pod nos, zorganizowany wyjazd i powrót odrazu po meczu.
Nie spałem, szuwaks od misia wali w banię. Mimo wszystko ty jesteś ładnie z******, skoro liczysz i czytasz wszystkie moje posty, ja mam w ciebie wyjebane i c*** mnie obchodzi o kim piszesz.
Póki co, mecze Wisły, frekwencja sharakanów i gwizdy na meczach w Krakowie mocno mnie śmieszą ale takie cwele jak ty będą dalej mi wmawiać, że mnie to boli. Nie myl kibiców Wisły z tymi spasionymi k****** mieniącymi się kibicami i rekinami.
A propos się pisze tępa dzido. A teraz wróć do swojego konta, które założyłeś wcześniej.

varen

Post autor: varen » 17.12.2016, 13:37

Patryk022 pisze:+ za akcje.

A tak na poważnie to chyba niektórzy pomylili fora. Płacz ku*** przez tydzień będzie bo Legia ze sprzętem wjechała na wigilię. Po pierwsze to nie ma żadnej oficjalnej relacji więc pierdolenie że ktoś byś że sprzętem czy w 70 osób możecie narazie sobie gdybać.

Jesteś zjebem, stary kazał Ci posprzątać pokój to sprzątaj a nie p********* farmazony. Legia z Radomiakiem w dwukrotnej przewadze wlatują w gości w garniturach, połowa wstawiona to doskonale obrazuje co się dzieje z Legią, tracą panowanie. Ostatnio przy osłonie nocy Legia próbuje wjebac się Polonii ale odparli atak, pogonili Legie na świętowaniu powstania. Będzie tylko gorzej dla Legii teraz, bądźcie czujni bo zamiast księży na kolęde przyjdzie Polonia.

Patryk022

Post autor: Patryk022 » 17.12.2016, 13:45

varen pisze:
Patryk022 pisze:+ za akcje.

Jesteś zjebem, stary kazał Ci posprzątać pokój to sprzątaj a nie p********* farmazony. Legia z Radomiakiem w dwukrotnej przewadze wlatują w gości w garniturach, połowa wstawiona to doskonale obrazuje co się dzieje z Legią, tracą panowanie. Ostatnio przy osłonie nocy Legia próbuje wjebac się Polonii ale odparli atak, pogonili Legie na świętowaniu powstania. Będzie tylko gorzej dla Legii teraz, bądźcie czujni bo zamiast księży na kolęde przyjdzie Polonia.
No to teraz żeś dojebał. Jak nie jeansy to garnitury, całe życie pod górę. A co do księży i kolędy to nie macie jaj żeby zrobić coś więcej niż płacz na waszym forum.

ja22

Post autor: ja22 » 17.12.2016, 13:48

mam takie wrażenie że niektórzy mają zbyt wyidealizowane pojęcie kibicowania .Według mnie dla Legii Polonia jest wrogiem którego chcą za wszelką cenę wyeliminować z aktywnego kibicowania i średnio analizują czy jest to patriotyczne honorowe i nie wiadomo jakie jeszcze .Jest wróg z tego co jest pisane dodatkowo w słabym w składzie to z nim pojechali .widać że teraz ogólnie w Polskim kibicowaniu jest moda na niszczenie wroga za wszelką cenę i raczej tak już będzie .Nie ma sensu mieszać w takie akcje patriotyzmu ,bo nie sadzę żeby ktoś podczas takiej akcji o tym myślał

088

Post autor: 088 » 17.12.2016, 13:55

Fakt, trzeba być zjebanym, żeby po raz 50 zakładać tu konto. Idę w góry, maćkos, czewarsz, teraz philips i po drodze jeszcze kilkadziesiąt innych kont, przez ten czas kilkaset postów, a wszystkie o Wiśle albo Legii.

Myślałem, że nie chce się przypucować do tej Polonii, bo mu wstyd i wieje chujem prucie się, że Legia i Wisła to cipy, samemu będąc z Polonii. Ale nie, on się nie pucuje, bo nawet tam w ekipie nie jest, wczoraj zamiast być na wigilii, to siedział na kibice.net i uskuteczniał swoją internetową krucjatę :)

Nie wiem tylko po co ktoś z tym trollem wchodzi w polemikę - przecież on wszystko czerpie z neta, nigdy na wyjeździe nie był, w d**** był gówno widział. Typowy internetowy szczurek, który zaraz coś odpisze i będzie tak wyglądał:

Obrazek

Sensi_

Post autor: Sensi_ » 17.12.2016, 13:56

varen pisze: Jesteś zjebem, stary kazał Ci posprzątać pokój to sprzątaj a nie p********* farmazony. Legia z Radomiakiem w dwukrotnej przewadze wlatują w gości w garniturach, połowa wstawiona to doskonale obrazuje co się dzieje z Legią, tracą panowanie. Ostatnio przy osłonie nocy Legia próbuje wjebac się Polonii ale odparli atak, pogonili Legie na świętowaniu powstania. Będzie tylko gorzej dla Legii teraz, bądźcie czujni bo zamiast księży na kolęde przyjdzie Polonia.
sramy ze strachu. Zamieńcie teraz kluby z Legia/Polonia na jakiś inny derbowy zestaw- Widzew/ŁKS, Ruch/KSGKS, TSW/Cracovia, było by podobne oburzenie?
-dwukrotna przewaga?
-garnitury:)?
-sprzęt?
-wstawiony przeciwnik?

ludzie kochane :)

ctf

Post autor: ctf » 17.12.2016, 13:57

Sebastian75 pisze:
MENTOL1 pisze:
ATM1920 pisze:SS na white legion to tez pewnie przypadek
Tylko ze inne ekipy to robily inaczej byly rasistowskie a nie dla Niemiec jak wy taka jest różnica której wy sie boicie przyznac i szukacie wymówek dalej pokaż ten wasz szal z flagą Niemiec albo inne gadżety co ja mam szukac sami wiemy jak jest ale nie wy bedziecie dalej koloryzowac te gówno co robicie.
Tu jest dobrze napisane ze inne ekipy tak mialy symbole rasizmu w latach 90 ale nie robily tego dla Niemiec jak Ruch tylko takie byly klimaty White Power itp.
Forumowe omnibusy , oni wiedzą ze Ruch to robi dla niemców , a reszta brygady ktora uzyła tego symbolu to juz hermetyczne wąskie grono robiące to dla idei rasizmu .. ja p*******..

reporter105

Post autor: reporter105 » 17.12.2016, 14:00

Bażant pisze:Ile Pogoni w Niecieczy?
~ 70 osób.

.Ś.

Post autor: .Ś. » 17.12.2016, 14:09

Czytając wpisy większości gagatków, którzy pootwierali sobie konta kilka dni wcześniej - dochodzę do wniosku, że od 6.12 do sylwestra powinien obowiązywać w stolicy pakt o nieagresji, a kto wie może nawet komitywa i wspólne śpiewy Legii i Polonii na pasterce.

W STSie kurs, że w tej kolejce nie będzie żali dotyczących WSH spadł z 1.02 na 1.01.

Kolorytu tej kolejce dodaje jedynie sejmowa hucpa.

Z kibicowskim pozdrowieniem, życząc Wesołych Świąt i do szybkiego zobaczenia na wiosennych trasach.

Ś.

damarus

Post autor: damarus » 17.12.2016, 14:26

Admini totalnie olali juz te forum, zamkneli rejestracje na kilka dni, a i tak wlaczyli spowrotem. Czlowiek chce wejsc poczytac, czy cos sie ciekawe dzialo i musi przeperdolic 4strony placzkow i trolli ktorzy z ruchem kibicowskim nie maja nic wspolnego, a i tak nic ciekawego nie przeczyta.

masturbator12cm

Post autor: masturbator12cm » 17.12.2016, 14:32

Polonia będzie dojeżdżana na każdym kroku i nie ważne czy to wigilia, wesele czy dzień meczowy.
Patryk a na meczach reprezentacji ? Polak V Polaka ?

Killimgo

Post autor: Killimgo » 17.12.2016, 14:35

Sensi_ pisze:
varen pisze: Jesteś zjebem, stary kazał Ci posprzątać pokój to sprzątaj a nie p********* farmazony. Legia z Radomiakiem w dwukrotnej przewadze wlatują w gości w garniturach, połowa wstawiona to doskonale obrazuje co się dzieje z Legią, tracą panowanie. Ostatnio przy osłonie nocy Legia próbuje wjebac się Polonii ale odparli atak, pogonili Legie na świętowaniu powstania. Będzie tylko gorzej dla Legii teraz, bądźcie czujni bo zamiast księży na kolęde przyjdzie Polonia.
sramy ze strachu. Zamieńcie teraz kluby z Legia/Polonia na jakiś inny derbowy zestaw- Widzew/ŁKS, Ruch/KSGKS, TSW/Cracovia, było by podobne oburzenie?
-dwukrotna przewaga?
-garnitury:)?
-sprzęt?
-wstawiony przeciwnik?

ludzie kochane :)
-byliście na pewno w dwukrotnej przewadze co najmniej
-mieliście sprzęt
Nie p****** że tak nie było. Ogólnie ciekawe stracie i mimo znacznej przewagi nie udało wam sie dostać do środka. Oby obyło się bez zatrzymań.

Zablokowany