Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
P141171215B

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: P141171215B » 16.12.2016, 20:27

Philips4 pisze:
Tel pisze:W połowie strony przestałem czytać bredni pizd. Wsh nie ma wstępu do połowy miast? Hahaha. Same spaślaki z wsh, młodzi sportowcy by ich r********... hahaha. Dlaczego nikt się nie ustawi? Same kobiety jeżdżą. Któryś gamoń śmiał się że spania z nożami, to przenośnia, wiele osób tu z nimi chodzi. Teraz może w mniejszym stopniu. Co Wy możecie o tym wiedzieć. Tu jest walka 24 na dobę. Ktoś się śmiał, że po chuju kibicowanie, ze założy rodzinę ale demony zostaną. No właśnie k****, u nas zostaną, a Ty będziesz na swoim wypizdowie żyła spokojnie. My w to wchodzimy i z konsekwencjami się liczymi, twoje konsekwencję to mandat za "kurwe" pod stadionem. Dziwię się sobie, jak i kolegą po szału, że wam odpisujemy. Większość was nic nie znaczy, jest tutaj parę kumatychkont i onenicnie piszą w kierunku wshlub "nowego" układu. A reszta niech szczęka. I jeszcze odnośnie Łksu - ekipa z charakterem która umowila się na walke. I by się nie przejechała. Każdy gole łapy. A teraz druga strona medalu. Łks, czołówka Polski, a wielki problem z Hutnikiem Kraków. Hutnik trzecia siła krakowa, Łks top 5 Polski z wielkim problemem. Dziękuje, dobranoc.
Ps, mam dobrych znajomych w Gdańsku, Wrocławiu, Bialymstoku
Ps2 nie robię korekty i nie sprawdzam literówek i błędów, pisze z telefonu
Nie jesteś w Discovery, żeby pierdolić, że 24 na dobę łazicie z nożami, że za każdym rogiem czai się milion innych nożowników i nawet jak mama kroi ci chleb do szkoły, to też jesteś nieufny i trzymasz za plecami nóż. Medialna sprawa, nagłośniona i może niekumatym wmówisz, że w Krakowie jak w Syrii ale to już nie te czasy. Co jakiś czas ktoś dostanie na p****, jak w każdym derbowym mieście i tyle. Na śląsku jest dzisiaj więcej sprzętu niż w Krakowie. Tak więc te chujowe historyjki opowiadaj koleżankom, tutaj to nie przejdzie. Się ku*** utarło, że ci sharksi, to przetrwali uderzenie bombą atomową, że rozjeżdżano ich czołgami, że przecinano ich w pasie szablami, a oni ku*** dalej żyją i bla bla bla. Propaganda niektórym wyprała mózgi, innym zaszkodziła amfetamina.
ps Mam dobrych znajomych w Dubaju, Paryżu, Mińsku
ps2 Potrzebuję komputera, żeby poprawnie sklecić zdanie, pisząc na telefonie jestem idiotą.
Philips4- dwa ostatnie słowa w Twoim poście są idalną odpowiedzią, kim jesteś.
Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć zębów.

iparts.pl
KurCzakY

Post autor: KurCzakY » 16.12.2016, 20:37

Poleciało Ruch i Wisła czyli już zgoda,szybko miłość rozkwitła.

Philips4

Post autor: Philips4 » 16.12.2016, 20:43

P141171215B pisze:
Philips4 pisze:
Tel pisze:W połowie strony przestałem czytać bredni pizd. Wsh nie ma wstępu do połowy miast? Hahaha. Same spaślaki z wsh, młodzi sportowcy by ich r********... hahaha. Dlaczego nikt się nie ustawi? Same kobiety jeżdżą. Któryś gamoń śmiał się że spania z nożami, to przenośnia, wiele osób tu z nimi chodzi. Teraz może w mniejszym stopniu. Co Wy możecie o tym wiedzieć. Tu jest walka 24 na dobę. Ktoś się śmiał, że po chuju kibicowanie, ze założy rodzinę ale demony zostaną. No właśnie k****, u nas zostaną, a Ty będziesz na swoim wypizdowie żyła spokojnie. My w to wchodzimy i z konsekwencjami się liczymi, twoje konsekwencję to mandat za "kurwe" pod stadionem. Dziwię się sobie, jak i kolegą po szału, że wam odpisujemy. Większość was nic nie znaczy, jest tutaj parę kumatychkont i onenicnie piszą w kierunku wshlub "nowego" układu. A reszta niech szczęka. I jeszcze odnośnie Łksu - ekipa z charakterem która umowila się na walke. I by się nie przejechała. Każdy gole łapy. A teraz druga strona medalu. Łks, czołówka Polski, a wielki problem z Hutnikiem Kraków. Hutnik trzecia siła krakowa, Łks top 5 Polski z wielkim problemem. Dziękuje, dobranoc.
Ps, mam dobrych znajomych w Gdańsku, Wrocławiu, Bialymstoku
Ps2 nie robię korekty i nie sprawdzam literówek i błędów, pisze z telefonu
Nie jesteś w Discovery, żeby pierdolić, że 24 na dobę łazicie z nożami, że za każdym rogiem czai się milion innych nożowników i nawet jak mama kroi ci chleb do szkoły, to też jesteś nieufny i trzymasz za plecami nóż. Medialna sprawa, nagłośniona i może niekumatym wmówisz, że w Krakowie jak w Syrii ale to już nie te czasy. Co jakiś czas ktoś dostanie na p****, jak w każdym derbowym mieście i tyle. Na śląsku jest dzisiaj więcej sprzętu niż w Krakowie. Tak więc te chujowe historyjki opowiadaj koleżankom, tutaj to nie przejdzie. Się ku*** utarło, że ci sharksi, to przetrwali uderzenie bombą atomową, że rozjeżdżano ich czołgami, że przecinano ich w pasie szablami, a oni ku*** dalej żyją i bla bla bla. Propaganda niektórym wyprała mózgi, innym zaszkodziła amfetamina.
ps2 Potrzebuję komputera, żeby poprawnie sklecić zdanie, pisząc na telefonie jestem idiotą.
Philips4- dwa ostatnie słowa w Twoim poście są idalną odpowiedzią, kim jesteś.
Brawo, to było mocno błyskotliwe. Widać, że jesteś bystry i rozegrałeś to mocno strategicznie. Plus za akcję, minus za głupotę.

To będzie ewenement, kiedy przy pozdrawianiu zgody pojawią się na Reymonta gwizdy, haha.

P141171215B

Post autor: P141171215B » 16.12.2016, 20:48

ps2 Potrzebuję komputera, żeby poprawnie sklecić zdanie, pisząc na telefonie jestem idiotą.[/quote]

Philips4- dwa ostatnie słowa w Twoim poście są idalną odpowiedzią, kim jesteś.[/quote]
Brawo, to było mocno błyskotliwe. Widać, że jesteś bystry i rozegrałeś to mocno strategicznie. Plus za akcję, minus za głupotę.

To będzie ewenement, kiedy przy pozdrawianiu zgody pojawią się na Reymonta gwizdy, haha.[/quote]

Było błyskotliwe, jestem bystry, czy mam minus za głupotę od top inteligenta i kumacza z k.net? Bez odbioru.

088

Post autor: 088 » 16.12.2016, 20:55

Nie wiem po co ktoś wchodzi w polemikę z tym 50 kontem tego napinacza "idę w góry". Czemu się nie chce przypucować skąd jest? No bo trochę głupio wygląda prucie się do innych ekip, że są chujowe, jak się jest z Polonii Warszawa :)

Nie widzicie, że to troll, którego jedynym źródłem wiedzy jest to co w necie wyczyta? "Fakty" tylko podaje te, które gdzieś tu padły, a tak to j**** ogólnikami i c**** wie.

A już szczytem obłudy i skurwysyństwa jest wklejanie tu fot i walenie ksywami, wyzywając od loch, ciot, pizd, samemu będąc schowanym za nickiem.

Nie karmcie trolloa, to skończy z tą internetową krucjatą :)

Tel

Post autor: Tel » 16.12.2016, 21:00

Philips4 czyli nie tylko w Krakowie są "k****" bez honoru tnące siekierami, nożami, maczetami? Więcej szczylom nie odpowiadam.
Obrazek

Philips4

Post autor: Philips4 » 16.12.2016, 21:11

P141171215B pisze:Nie jesteś w Discovery, żeby pierdolić, że 24 na dobę łazicie z nożami, że za każdym rogiem czai się milion innych nożowników i nawet jak mama kroi ci chleb do szkoły, to też jesteś nieufny i trzymasz za plecami nóż. Medialna sprawa, nagłośniona i może niekumatym wmówisz, że w Krakowie jak w Syrii ale to już nie te czasy. Co jakiś czas ktoś dostanie na p****, jak w każdym derbowym mieście i tyle. Na śląsku jest dzisiaj więcej sprzętu niż w Krakowie. Tak więc te chujowe historyjki opowiadaj koleżankom, tutaj to nie przejdzie. Się ku*** utarło, że ci sharksi, to przetrwali uderzenie bombą atomową, że rozjeżdżano ich czołgami, że przecinano ich w pasie szablami, a oni ku*** dalej żyją i bla bla bla. Propaganda niektórym wyprała mózgi, innym zaszkodziła amfetamina.
Philips4- dwa ostatnie słowa w Twoim poście są idalną odpowiedzią, kim jesteś.[/quote]

To będzie ewenement, kiedy przy pozdrawianiu zgody pojawią się na Reymonta gwizdy, haha.[/quote]

Było błyskotliwe, jestem bystry, czy mam minus za głupotę od top inteligenta i kumacza z k.net? Bez odbioru.[/quote]
Te dwa słowa są bardzo miłe, dziękuję. Niestety nic nowego, bo każdy wie, że jestem inteligentny. Odbiór.

Tel lamusie, kto wyznacza trendy czy zajebanie komuś kosą w d*** jest honorowe czy nie? Jest jakiś kodeks? Ktoś książkę napisał o tym co honorowe a co nie? W przykazaniach coś o tym wspominano? W każdym mieście, powtórzę, KAŻDYM, są ludzie w ekipie, które nie ruszają się bez noża w miasto. Oczywiście większość się zesra zanim go użyje ale nie brakuje takich, którzy pod wpływem emocji czy używek wpierdolą komuś kosę prosto w klatę. Prawie każdy samochód jadący na reprę czy na zwykły wyjazd ma gdzieś w bagażniku pochowane jakieś scyzoryki. Kraków to wytwór discovery i tvnu, bo był ewenement w postaci śp. Człowieka, a reszta, to dzień jak każdy inny. W Katowicach też zajebano chłopaka i gdyby tvn się uparł razem z tym angielskim pedałem z discovery, to też zrobiliby materiał, że tam rzeźnia jakich mało na świecie.

varen

Post autor: varen » 16.12.2016, 21:28

GdyniaTAG pisze:Baxter Misiek Zibi Rybka niby tacy kozacy ale nikt z nich nie miał odwagi przyjechać do Gdyni bo wiedzieli że dostaliby mocny oklep od chłopaków z Gdyni i Poznania.
Ja p******* hahahhahahahahahhahahh że skąd mieli dostać? z Gdyni? Lechia też tacy kozacy i tam biega Hiszpan, Brudas, Mały, i Łysy i też wam wyjebała oprawę, transparenty, średnio raz na tydzień jeden z "waszej ekipy" ląduje na deskach, ale to pewnie efekt strachu już nie liczę jak pogoniła auto które przyjechało na "obczajkę" tak że na widok Lechistów przejebaliście na czerwonym wielce odważni. Szkoda też, że nie wspomniałeś, że jak Ruch razem z Widzewem, WSH przyjechał do Gdyni to zbytnio ciekawi nie byliście jakim składem przyjechali ale pewnie to wina koalicji że nie szukali was ale co się dziwić jak im "brakowało odwagi bo się bali że dostaną mocny oklep od chłopaków z Gdyni i Poznania" AAAA to już się pogodziliście i latacie? A w lesie stał ŁKS? Ja p******* co za debil, nie odpisuj.

Kuternoga

Post autor: Kuternoga » 16.12.2016, 21:54

poniekąd w temacie, czy ktoś wie może skąd wziął się przydomek : " ŻABOLE " ?
post wyżej to w pół żart - TOLL - łykacie, ale przynajmniej podzieli się to na ekipy i coś rozrusza :oops: :

Tel

Post autor: Tel » 16.12.2016, 22:44

Gnoje się srają, żebyście mieli chociaż połowę mniej wyjazdów. Poczekam na was na trasie:)
Obrazek

john22

Post autor: john22 » 16.12.2016, 23:23

Philips4 - konto założone wczoraj, 22 posty, 22 posty o Wiśle i WSH. Jakie Ty człowieku musisz mieć nudne życie...

Oden2

Post autor: Oden2 » 17.12.2016, 00:25

intor pozbieral informacje z komentarzy na facebooku teraz zgrywa kumatego a wy sie z nim klocicie juz 3 strony, tsw nie tlumacz sie dla parowy co nigdy na wyjezdzie nie byla a chuliganke zna tylko z youtuba, ludzie ktorzy siedza w klimacie wiedza jak jest i kto z kim trzyma, oficjalnie i nie oficjalnie a komentarze tutaj nic nie zmienia moze najwyzej podniosa cisnienie dla tych lamusow co codziennie zakladaja nowe konto

sir.

Post autor: sir. » 17.12.2016, 08:11

napierdalacie sami siebie w tej Gdyni, czy na czym przejawia się ta wasza ,gotowość do walki,?

OleOle

Post autor: OleOle » 17.12.2016, 10:14

Minęło pół roku a ci nadal piszą o WSH i WRWE.

Wy tu musicie mieć smutne jak p**** życie :)
Śląscy Ekstremiści

mądrala

Post autor: mądrala » 17.12.2016, 10:21

OleOle pisze:Minęło pół roku a ci nadal piszą o WSH i WRWE.

Wy tu musicie mieć smutne jak p**** życie :)
Mnie tam te całe szarki powiewają, ale z racji wydarzeń sprzed pół roku i konsekwencji, jakie za sobą to niesie, już do końca swojego funkcjonowania będą synonimami śmiechu - uważam, że nie tyle w kontekście bycia zabawnymi, tylko raczej żenującymi. Poza tym, dzięki m.in. ich zachowaniu wielu ludziom w Polsce otwierają się oczy, że całe to "kibicowanie" (czyt: miłość do klubu i barw, wyjazdy, malowanie etc etc) w wielu przypadkach to po prostu (nie)czyste interesy i gangsterka. Tyle w temacie.

OleOle

Post autor: OleOle » 17.12.2016, 10:35

mądrala pisze:Poza tym, dzięki m.in. ich zachowaniu wielu ludziom w Polsce otwierają się oczy, że całe to "kibicowanie" (czyt: miłość do klubu i barw, wyjazdy, malowanie etc etc) w wielu przypadkach to po prostu (nie)czyste interesy i gangsterka. Tyle w temacie.
To też świadczy o tym jakie niektórzy mieli czy mają pojęcie o pewnych sprawach związanych z kibicowaniem.

No ale jak się wiedzę czerpie jedynie z internetu to czego się spodziewać.
Śląscy Ekstremiści

fiatbrava

Post autor: fiatbrava » 17.12.2016, 10:38

Większośći tu użytkownikom należy życzyć pod choinkę , by Wisła przybiła zgodę z Ruchem , Widzewem , Elaną , Resovią i Stalówką i kto tam jeszcze jest, by mogli przez kolejne tygodnie żyć tym i komentować , bo jak widać bez tego już nie dają rady . Z tego wynika ,że Wisła to najważniejszy klub w Polsce

irriducibili

Post autor: irriducibili » 17.12.2016, 12:17

GdyniaTAG strugasz gościa z wiedzą, a prujesz sie jak wiadomo kto. Zesrałeś się czemu ten i ten nie przyjechał do Gdyni nie mając pojęcia co się dzieje z tymi osobami. Odpisał ci koleżka że ZK itd, to nie odniosłeś się, kleks w badeje i cisza przez parę postów. "Głupio wyszło" co? Ale widzę jednak, że nie dajesz za wygraną i walczysz dalej..
Jak cała banda tych forumowych osłów.
bileciki do kontroli !!

schwere krawalle

Post autor: schwere krawalle » 17.12.2016, 12:22

GdyniaTAG nie brac tego pajaca na powaznie. Co mamy poradzic ze ktos sie podszywa pod Arkowca i swoimi wpisami chce najebac jak najwiekszego przypalu Arkowcom. Z kompleksami przez internet nikt nie wygral...

PCHLG

Post autor: PCHLG » 17.12.2016, 12:55

schwere krawalle pisze:GdyniaTAG nie brac tego pajaca na powaznie. Co mamy poradzic ze ktos sie podszywa pod Arkowca i swoimi wpisami chce najebac jak najwiekszego przypalu Arkowcom. Z kompleksami przez internet nikt nie wygral...
Przyganiał kocioł garnkowi...

rympałek

Post autor: rympałek » 17.12.2016, 14:05

gnuj pisze:Ale to nie jest używane audi a6, tylko ; Wisła SSA, TS Wisła, restauracje, siłownie, szkoła sztuk walki i wiele innych mniej lub bardziej oficjalnych interesów.
Brzmi imponująco,ale jeśli weźmie się pod uwagę fakt,że Wisła SSA to trup,którego reanimacja po raz kolejna przebiega na zasadzie zbiórki pieniędzy do kapelusza wśród kibiców,a restauracje i siłownie zaczynają się u wiślaków i kończą na white star power zlokalizowanych na terenie TS Wisła, to wygląda to jak wygląda.

Kerko

Post autor: Kerko » 17.12.2016, 14:24

rympałek bo tak biznesy osób z Wisły kończą się na tym co mają pod TS Wisła, na pewno tak jest :-) . Wielomilionowe długi zostawione przez Cupiała maleją z dnia na dzień, ale klub trzymają teraz osoby odpowiedzialne i inteligentne więc idzie ku lepszemu. Póki co mamy ewenement na skale Polską, i c*** wie czy nie na światową że duży ekstraklasowy klub odpowiedzialni są tylko i wyłącznie kibice tegoż klubu który został zostawiony w opłakanym stanie i który wychodzi powoli na prostą drogę.

rympałek

Post autor: rympałek » 17.12.2016, 14:37

Wychodzicie na prostą spłacając milionowe długi ze zbiórek do kapelusza,albo zwalniając magazyniera Janka.
Z jednej strony sporym wyczynem będzie jak wystartujecie w lutym z drugiej głupotą, jak już wcześniej wspominałem,reanimowanie trupa.

irriducibili

Post autor: irriducibili » 18.12.2016, 11:29

GdyniaTAG stuknij że ty się w głowę pacanie. Ty w ogóle czytasz co piszesz. p********* co ci ślina na język przyniesie. Nawet jakby byli w Gdyni to co by to zmieniło? Co rozstawiłbys snajperów na każdej ulicy, czy co bo ku*** no nie ogarniam cie chłopie. Byli nie raz w tej pierdolonej Gdyni i jeszcze nie raz będą.
Są też dwie nieprzypadkowe osoby co na stałe mieszkają juz tyle lat. I co to zmienia? Wiec weź się ogarnij. Jesteś zwykłym dzbanem, a ja chyba większym ze ci w ogóle odpisuje...
bileciki do kontroli !!

El Patron

Post autor: El Patron » 18.12.2016, 14:55

Kerko pisze:rympałek bo tak biznesy osób z Wisły kończą się na tym co mają pod TS Wisła, na pewno tak jest :-) . Wielomilionowe długi zostawione przez Cupiała maleją z dnia na dzień, ale klub trzymają teraz osoby odpowiedzialne i inteligentne więc idzie ku lepszemu. Póki co mamy ewenement na skale Polską, i c*** wie czy nie na światową że duży ekstraklasowy klub odpowiedzialni są tylko i wyłącznie kibice tegoż klubu który został zostawiony w opłakanym stanie i który wychodzi powoli na prostą drogę.

A Ty masz wgląd w sprawozdania finansowe spółki, że taki oblatany jesteś ? :) Jakby to było takie proste to by wszystkie kluby bez długów były, a zadłużone są prawie wszystkie, z tą różnicą, że mają większą lub mniejszą płynność finansową.

Ochłoń trochę i nie ulegaj propagandzie

obserwatorr88

Post autor: obserwatorr88 » 18.12.2016, 21:56

Kszo zakończyło przygode ze Slovanem Liberec ?

mr_who

Post autor: mr_who » 18.12.2016, 22:10

KSZO zerwało ze Slovanem chyba w sierpniu

wichrowe wzgorze

Post autor: wichrowe wzgorze » 18.12.2016, 22:19

Jak tam sytuacja na linii Motor - Jagiellonia?

tak tylko pytam

Post autor: tak tylko pytam » 19.12.2016, 16:43

koscik_Okocimski pisze:
Kuternoga pisze:czy mógłby ktoś opisać co z takim klubem jak Okocimski ? czy nadal jest tam jakiś młyn itd? Jakie są zgody itd ?Pamiętam, ze działali i to nawet fajna ekipka ale z 10 lat temu

Aktualnie sportowo 5 liga i kibicowsko też. Doping od czasu do czasu.
Ta ekipka, o której piszesz do dzisiaj w większości obecna na stadionie, ale aktualnie to już tacy "spokojni" tatusiowie ;)
Możesz napisać co było przyczyną tego, że dopadł Was taki kryzys kibicowski ? Tym bardziej to dziwne, że stało się to w lidze ciekawej kibicowsko.

Swego czasu powstała u Was taka grupa "Ultras Młoda Siła".Chłopaki działali dość aktywnie.Co się z nimi stała? Znudziło się?

wiernyioddany

Post autor: wiernyioddany » 19.12.2016, 17:42

Dziś przeglądając zdjecia z Ruch vs Wisła na którym niebiescy wywiesieli transparent dla chlopakow po drugiej stronie rzuciła mi sie w oczy na nim ksywka nieprzypadkowej osoby z Resovii. Prawda że ta osoba najzwyklej w świecie przerzuciła sie na Wisłe ?
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----

p.

Post autor: p. » 19.12.2016, 18:04

tak.
I przebiła sobie dziarę.

p.s.
Od dość dawna trenował z chłopakami, tak samo jak jego ksywka nie po raz pierwszy pojawiła sie na pozdrowieniach...
miasto nocą..i o to mi chodziło

El Patron

Post autor: El Patron » 19.12.2016, 20:43

wiernyioddany pisze:Dziś przeglądając zdjecia z Ruch vs Wisła na którym niebiescy wywiesieli transparent dla chlopakow po drugiej stronie rzuciła mi sie w oczy na nim ksywka nieprzypadkowej osoby z Resovii. Prawda że ta osoba najzwyklej w świecie przerzuciła sie na Wisłe ?
p. pisze:tak.
I przebiła sobie dziarę.

p.s.
Od dość dawna trenował z chłopakami, tak samo jak jego ksywka nie po raz pierwszy pojawiła sie na pozdrowieniach...
Przecież ten Gringo to jest zwykły kondom. Wychował się na Resovii gdzie uchodził swego czasu za ważną personę, później uciekł do Łodzi i latał z ŁKSem, a jak kariery nie zrobił to wrócił do Rzeszowa żeby się za chwilę zwąchać z Sharkami i tam teraz zgrywa bandziora. Z resztą swoich kolegów z Rzeszowa poinformował że on już jest z Wisły i ma wyjebane na Resovię.

A ku*** te Sharki go tam poważają i mu transy robią jak ta parówa musiała dziarę przerobić bo miał ŁKS na nodze wytatuowany.
Teraz stoi z Widzewem i Ruchem i mu ani im to nie przeszkadza.

To jest największy hit o jakim personalnie słyszałem kiedykolwiek żeby takiego pedała tolerować.

Ale teraz Krakowem rządzą ludzie z zasadami ! ;]

Aptekarz

Post autor: Aptekarz » 19.12.2016, 22:19

Obrazek

apropo :)

Ruby66E

Post autor: Ruby66E » 20.12.2016, 10:59

El Patron pisze:
wiernyioddany pisze:Dziś przeglądając zdjecia z Ruch vs Wisła na którym niebiescy wywiesieli transparent dla chlopakow po drugiej stronie rzuciła mi sie w oczy na nim ksywka nieprzypadkowej osoby z Resovii. Prawda że ta osoba najzwyklej w świecie przerzuciła sie na Wisłe ?
p. pisze:tak.
I przebiła sobie dziarę.

p.s.
Przecież ten Gringo to jest zwykły kondom. Wychował się na Resovii gdzie uchodził swego czasu za ważną personę, później uciekł do Łodzi i latał z ŁKSem, a jak kariery nie zrobił to wrócił do Rzeszowa żeby się za chwilę zwąchać z Sharkami i tam teraz zgrywa bandziora. Z resztą swoich kolegów z Rzeszowa poinformował że on już jest z Wisły i ma wyjebane na Resovię.

A ku*** te Sharki go tam poważają i mu transy robią jak ta parówa musiała dziarę przerobić bo miał ŁKS na nodze wytatuowany.
Teraz stoi z Widzewem i Ruchem i mu ani im to nie przeszkadza.

To jest największy hit o jakim personalnie słyszałem kiedykolwiek żeby takiego pedała tolerować.

Ale teraz Krakowem rządzą ludzie z zasadami ! ;]

Tak bardzo "ma gdzieś Resovie" że na meczu ze Stalą był widziany w młynie...

El Patron

Post autor: El Patron » 20.12.2016, 14:46

to faktycznie wyczyn, czapki z głów...

I o czym to świadczy ? Bo po mojemu że ta cała Resovia albo jest zesrana i się Wisły boi więc go nie pogonią albo banda c**** co toleruje gościa, który się kolejny raz przemianował na inną ekipę. Nawet jeżeli to ich układ

Pająk Spajder

Post autor: Pająk Spajder » 20.12.2016, 17:07

Cechuje go pojecie, którego wy nie znacie :)

P141171215B

Post autor: P141171215B » 20.12.2016, 23:38

Pająk Spajder pisze:Cechuje go pojecie, którego wy nie znacie :)
Spajder spajder, czy to Ty?
Co Ciebie cechuje chujechuje?

Pająk Spajder

Post autor: Pająk Spajder » 20.12.2016, 23:53

P141171215B pisze:
Pająk Spajder pisze:Cechuje go pojecie, którego wy nie znacie :)
Spajder spajder, czy to Ty?
Co Ciebie cechuje chujechuje?
To sie wysiliłaś, brawo...

Red power

Post autor: Red power » 21.12.2016, 00:00

Resovia na derbach wyszła ze stadionu i pojechała do siebie gdzieś kwadrans przed zakończeniem meczu.Jeśli myślicie,że Widzew by z nimi stał w jednym szeregu czy zbijał piątki to jesteście ciężkimi idiotami.
Już wiele razy dochodziło do sytuacji,że ekipy sobie wrogie musiały stać na jednej trybunie.

Football Saturday

Post autor: Football Saturday » 21.12.2016, 01:06

Spokojnie Wisła z Ruchem was pogodzi.

ODPOWIEDZ