Właśnie z dumą napisałeś, że Resovia kieruje się kwestiami finansowymi w wyborze przyjaciół, a klub o 110 letniej tradycji jest biznesem dla grupy ludzi uznających się za jego fanatyków. Prawdziwym fanatykom Wisły, którzy rozwożą pizze i za resztki swoich "śmiesznych" pensji kupują bilety, cegiełki by wspomóc klub wypada tylko współczuć.gnuj pisze:Ale to nie jest używane audi a6, tylko ; Wisła SSA, TS Wisła, restauracje, siłownie, szkoła sztuk walki i wiele innych mniej lub bardziej oficjalnych interesów. Ja rozumiem, że np. ŁKSowi może być przykro, że Resovia wybrała WSH. Tak jak przykro jest biedakowi, że nie został zaproszony na imprezę organizowaną przez bogatego ziomka. Rozumiem też frustracje lokalnych ulotkarzy, rozwozicieli pizzy, śmieciarzy, złomiarzy, drobnych przestepców, wylewajacych tutaj swoje żale na WSH. Może weźcie pracujcie na 2 zmiany. Nie bedziecie mieli czasu na kibice.net a i może po 10 latach, będziecie mogli sobie pozwolić na używane audi a6 ;)

Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
-
Opowiedz specjalisto od krakowskiego podwórka co tam u Was w trawie piszczy. A formacja TB bijąca piątki z Leśnym (a gdzieżby tam warszawiaki-dobre chłopaki robili to charytatywnie) ma się coraz lepiej. W przeciwności do "fanatyków rozwożących pizzę". I nie tylko pizzę zresztą.rzutkarny pisze:....
Na ŁKS-ie zjazd chuligańskiego top-u nie był zapełnianiem młyna pogrążonej w podziałach i kryzysie derbowej eŁKSy?
-
gnuj pisze:Tak, połowa Polski była z Łks na sektorze. Chcieli wejsć w intratny biznes, jakim jest rozwożenie pizzy, czy przejąć lukratywny ulotkarski interes? Zrozumcie, że oni się śmieją z Was i Waszych kolegów z bojówek. Bo dla nich to jest hobby, jechać na mecz, pobić kogoś, pociąć maczetą. I bojówka Resovii doszła widocznie do wniosku, że po c*** jechać na jakieś śmierdzące kałem Koziny i pić tam żubra w puszce, skoro można wciągać koks w modnych klubach. Życie chlopaki, pogódźcie się z tym.
o ty masz chłopie do tego rozwożenia pizzy,czy chodzenia z ulotkami to jakaś ujma że ktoś normalnie zarabia na życie i nie kradnie?Ja rozumiem że Ty jesteś na kierowniczym stanowisku albo masz harem kobiet na których zarabiasz ale nie wszyscy są tacy jak co skończyli wyższe uczelnie i ojciec podarował ciepły stołek.To że ktoś jeździ jako kierowca w MPO to już nie będzie mógł być kibicem bo ma za mały status społeczny?
-
No oczywiście bo tylko WSH robi interesy, a pozostałe ekipy zajmują się legalnym biznesem i produkcją ciastek. A ja podejrzewam nikodem, że Twoje zdanie każdy ma w d****.
-
Nie jestem specjalistą od krakowskiego podwórka, a jedynie odniosłem się do wpisu twojego kolegi kpiącego z ludzi i piszącego niezbyt pochlebne rzeczy o Resovii(która to jest mi w 100% obojętna).Snow6 pisze:Opowiedz specjalisto od krakowskiego podwórka co tam u Was w trawie piszczy. A formacja TB bijąca piątki z Leśnym (a gdzieżby tam warszawiaki-dobre chłopaki robili to charytatywnie) ma się coraz lepiej. W przeciwności do "fanatyków rozwożących pizzę". I nie tylko pizzę zresztą.rzutkarny pisze:....
Na ŁKS-ie zjazd chuligańskiego top-u nie był zapełnianiem młyna pogrążonej w podziałach i kryzysie derbowej eŁKSy?
-
Czytając kilka powyższych wpisów myślałem,że trafiłem przez przypadek na jakieś forum onetu lub wyborczej.
Wy kumacze nawet nie wiecie 20% tego co dzieje się w kibicowskim światku i bardzo dobrze :)
Wy kumacze nawet nie wiecie 20% tego co dzieje się w kibicowskim światku i bardzo dobrze :)
-
Krótko i na temat: sharksi mieniący się kibicami Wisły, to zwykłe k****, które opierdoliłyby swoich kolegów i cały klub dla lepszego zarobku. Teraz chapią z klubu ale jak przyjdzie jakaś nędza, to wezmą ile się da i niech się martwią inni. W biznesie panuje jednak taka zasada, że jak się z kimś rozwiązuje umowę, chce się zrobić coś konkretnego, to spotyka się z innymi i rozmawia w 4 oczy, a te pizdeusze miśki, pietruchy i inne czosnki nawet przez telefon nie za bardzo chciały rozmawiać. Przećpane ścierwo, które i tak w ciągu kilku lat zostanie wyłapane, czego im nie życzę, ale niedługo sharksi będą na komendzie mieć swoje miejscówki do spotkań.
-
A ty jesteś kretynie na forum kibicowskim czy jakimś pseudo gangsterskim? No ku*** dawno większych głupot nie czytałem niż to co wypisujesz. Skoro impnuje ci to o czym piszesz to albo jesteś jebanym w szkole dzieciakiem, albo dorosłym niedorozwojem.gnuj pisze:Ale to nie jest używane audi a6, tylko ; Wisła SSA, TS Wisła, restauracje, siłownie, szkoła sztuk walki i wiele innych mniej lub bardziej oficjalnych interesów. Ja rozumiem, że np. ŁKSowi może być przykro, że Resovia wybrała WSH. Tak jak przykro jest biedakowi, że nie został zaproszony na imprezę organizowaną przez bogatego ziomka. Rozumiem też frustracje lokalnych ulotkarzy, rozwozicieli pizzy, śmieciarzy, złomiarzy, drobnych przestepców, wylewajacych tutaj swoje żale na WSH. Może weźcie pracujcie na 2 zmiany. Nie bedziecie mieli czasu na kibice.net a i może po 10 latach, będziecie mogli sobie pozwolić na używane audi a6 ;)
-
W końcu ktoś z gtsu otwarcie przyznał, że Ruch i Widzew zeszmaciły sie dla hajsu, niczym rasowe kurewki liżące rowa za $ :)gnuj pisze:Ależ ja nic nie mam. Sam rozdawałem ulotki. Tylko widzisz, ludzie w bojówkach różnych klubów często są zamykani za pewne rzeczy niezwiazane z kibicowaniem. Oni wszyscy mają ciśnienie na łatwe i szybkie pieniądze. Oni wszyscy chcieli by mieć tak jak Sharksi. Samochody, lokale, burdele, pieniadze...I równie dobrze zamiast Rts&Hks WSH mogłaby przybić układ np. z ŁKS czy Górnikiem. Obie ekipy by na to poszły, jeśli myślisz inaczej to w porządku. Możesz mieć swój świat ideałów.
-
Czyli na dobrą sprawę uważasz Resovię za sprzedajne k**** bez honoru i do tego jawnie o tym piszesz.gnuj pisze:Tak, połowa Polski była z Łks na sektorze. Chcieli wejsć w intratny biznes, jakim jest rozwożenie pizzy, czy przejąć lukratywny ulotkarski interes? Zrozumcie, że oni się śmieją z Was i Waszych kolegów z bojówek. Bo dla nich to jest hobby, jechać na mecz, pobić kogoś, pociąć maczetą. I bojówka Resovii doszła widocznie do wniosku, że po c*** jechać na jakieś śmierdzące kałem Koziny i pić tam żubra w puszce, skoro można wciągać koks w modnych klubach. Życie chlopaki, pogódźcie się z tym.
Fajnie macie w tym Krakowie.
-
https://www.youtube.com/watch?v=KpxH6s_fHEYgnuj pisze:Jakby ktoś z ŁKS chciał opierdolić klub to kupiłby sobie używane a6. Boli was k**** bogactwo Szarksów, patrzcie ubogie śmiecie ile złota ma na sobie Bakster! Pół przeciętnej, polskiej bojówki żyłoby za to złoto przynajmniej przez pół roku. Dilujcie marihuaną, może kupicie sobie bluzę Pitt Bulla na święta ;)
Nie wierzę w to co czytam haha. Lepiej zbierać na bluze PB i kupić sobie ją na święta niż wpierdalać mefe i mieć taki "gnuj" we łbie jak ty.
-
Ja podiluję wodą z kranu i kupię sobie twoją matkę na święta. :)gnuj pisze:Jakby ktoś z ŁKS chciał opierdolić klub to kupiłby sobie używane a6. Boli was k**** bogactwo Szarksów, patrzcie ubogie śmiecie ile złota ma na sobie Bakster! Pół przeciętnej, polskiej bojówki żyłoby za to złoto przynajmniej przez pół roku. Dilujcie marihuaną, może kupicie sobie bluzę Pitt Bulla na święta ;)
"Bogactwo Szarksów" - haha, ja pierdolę, jeden z tych narkomanów, który za grama zrobiłby laskę miśkowi i obiecał pisać na forum brednie wychwalające te wydygane grube k**** bez honoru.
-
Gnuj sobie jaja z was robi a wy spinacie dupska.Nie czaicie ironii idioci :)
-
beka że jakieś k**** przez kabel wylewają swoje żale kto jakie życie prowadzi, tak to każdego z osobna sprawa i za to co się wyprawia trzeba liczyć się z konsekwencjami.jak sobie wolicie uzbierać na pitbulla rozdając ulotki to zamknijcie przynajmniej pizdy bo mocni jesteście tylko przez kabel, na widok tych właśnie osób które tutaj jebiecie robicie na ich widok kupę w majty bez żadnego grymasu i tyle w temacie.
a ty halabardy cwelu o czy mam ci napisać kim jestem?chcesz poznać moje preferencje zawodowe czy o c*** ci chodzi?to że jestem za Wisłą to chyba wiesz, puki co jednak nikt nie wie za kim ty jesteś i chyba nam tego nie powiesz krytyku statysto pizdusiu bo w konsekwencji musiałbyś okryć się wstydem tych wszystkich pierdół które tutaj wypisujesz.
co do dziar poniekąd to też dla mnie głupota, ale o czym tu więcej pisać?to nie wasze ciała chyba że jesteście pedałami.
a ty halabardy cwelu o czy mam ci napisać kim jestem?chcesz poznać moje preferencje zawodowe czy o c*** ci chodzi?to że jestem za Wisłą to chyba wiesz, puki co jednak nikt nie wie za kim ty jesteś i chyba nam tego nie powiesz krytyku statysto pizdusiu bo w konsekwencji musiałbyś okryć się wstydem tych wszystkich pierdół które tutaj wypisujesz.
co do dziar poniekąd to też dla mnie głupota, ale o czym tu więcej pisać?to nie wasze ciała chyba że jesteście pedałami.
-
gnuj pisze:Tak, połowa Polski była z Łks na sektorze. Chcieli wejsć w intratny biznes, jakim jest rozwożenie pizzy, czy przejąć lukratywny ulotkarski interes? Zrozumcie, że oni się śmieją z Was i Waszych kolegów z bojówek. Bo dla nich to jest hobby, jechać na mecz, pobić kogoś, pociąć maczetą. I bojówka Resovii doszła widocznie do wniosku, że po c*** jechać na jakieś śmierdzące kałem Koziny i pić tam żubra w puszce, skoro można wciągać koks w modnych klubach. Życie chlopaki, pogódźcie się z tym.
czytając te twoje mądrości jedyne co można wywnioskować to tyle, że to raczej ty jesteś zajarany wsh, ale tylko sobie pomarzyć możesz.
"chcesz być dilere, chcesz być bandytą?" jesteś tylko zwykłym leszczem, marny wannabe - i wannabe zawsze pozostaniesz.
co za pajac, no nie mam pytań, marzą mu się szybkie fury, góry koksu i stada dziwek. i ty myslisz, że to jest ku*** życie :D?
ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY ! ! !
-
Po czym wylał swoje żale... Brawo za samokrytykę.sir. pisze:beka że jakieś k**** przez kabel wylewają swoje żale
Beka to jest z tego, że ktoś miałby się wystraszyć spasionych dziwek, które sapią od samego chodzenia. Napompowane śmiecie z groźnymi minami. Proste pytanie, ile tych spasionych c**** z wsh jeździ na wyjazdy? Jest ich tam niby setki a na wyjazdach połowa to kobiety i jakieś dzieci. wisła sharks parówkans
Na tyle łba misiaczek ma taką fałdę, jakby miał tam żołądek. Widać, że sportowiec...hamburgerowo-kokainowo-browarowy.

-
Tyle pisania i jedno wielkie pierdolenie. W życiu codziennym większość z wsh nie ma już prawa wstępu do kilku miast jakże kumata dziwko. Doskonale o tym wiedzieli i dlatego nawet nie chcieli się spotkać na żywo.tsww pisze:najpierw napiszę kolegom z ŁKSu. Zapomnieliście jak jeszcze kilka lat temu mieliście dobre kontakty z Wisłą ? mogę wypisać kumate osoby z ŁKSu które bywały na R22 , albo dość często w Krakowie i to całkiem niedawno. Zaczęło się od kontaktów z Lechią, a pozniej bywali na Wiśle. Jakoś wtedy i na wcześniejszych turniejach w Rzeszowie, na derbach ŁKSowi nie przeszkadzały nasze kontakty z Resovią. Wszystko zmieniło się po układzie z Lechem, z którego nota bene część ŁKSu delikatnie mówiąc zadowolona nie była. To wy wlasnie wtedy pokazaliście Resovii gdzie ją macie bratając się zgodą ich jednej z największych kos czyli KSC. Płaczecie teraz o Resovie, a kiedy wzieliście ich na jakąś akcje w Polsce, kiedy faktycznie wspieraliście bandą , gdzie jeździliście wspolnie bandami. Byli dla was od lat zwykłą dostawką. Przed układem z Lechem było zupełnie inaczej.
Philips4 pisze:
Typowy argument debila. "Mamy w ekipie pedofila ale u was też jest, więc jest ok".
Grupa napompowanych emerytów wykonała polecenie Lazio, potem wykonywała polecenia Ruchu i tyle w temacie. Wiślacy mają mniej charakteru i honoru od Biedronia. Strzykawki, tabletki, 50 w łapie i zapaść po przebiegnięciu 10 metrów. Za dzieciaka robiło się takie foty aparatami z kliszą, a tu stare dziady zachowują się jak nastoletnie dziewczyny, które chcą być modne. Idź pan w c***... Groźne ciuchy, groźne kominiarki, a jak pada realna propozycja, to brak odzewu, szybko do domu na strzeżonym osiedlu i ni widu ni słychu.
to wytłumacz mi dzieciaku czemu jest tak ,że chuligani i gangsterka z innych klubów nie mają do WSH żadnych problemów w zyciu codziennym, nie związanym z meczami. czemu płacze są tylko tu kilkunastu nowych kont ? Czemu poważane osoby w Polskim światku szanują ich i robią z nimi interesy?
Jakoś z ust ludzi witających się z nimi na galach, spotkaniach nie padają takie stwierdzenia co tutaj.Połowa gangstersko chuligańskiej Polski gada z nimi całkowicie normalnie, a czasem i pewnie pójdzie w melanż. Jakbyś wiedział błaźnie, kto z kim robi interesy w tym kraju na codzień to byś zdębiał. Ujebaliście sobie to WSH, nie widząc jednego - właściwie wszystkie ekipy z większych miast są dokładnie takie same, a na codzień niby z największymi kibicowskimi wrogami biją wity.
"piszecie tu o świecie zwykłych fletów, a nie życiu chuligańskim w tym kraju.
W pewnym miejscu i momencie kończą się sentymenty i zaczyna brudny swiat. To nie świat miasta gdzie jest jeden klub, czy małych miasteczek, gdzie na codzień chujem wieje, a tacy ludzie najwiecej maja do gadania tutaj.
to jest świat ludzi którzy od małolata spali z nożem pod poduszką, którzy jak otwierali drzwi domu musieli mieć z tyłu głowy że do niego już mogą nie wrócić, a za rogiem czeka np. 5 aut. Ludzi którzy przez ostatnie 20 lat przeżyli dziesiątki awantur jednych do przodu nie raz nie,większość z ostrym sprzętem.Od małego albo my albo oni. Ludzi którzy zjeździli pół europy i się tłukli za Wisłę niemal co zagraniczny ciekawszy wyjazd, a i w Polsce od 1996 roku trochę się tego uzbierało. To ludzie, którzy jednokrotnie nie uciekali tylko szli na pewne kalectwo albo śmierć, którzy nie mieli skrupułów pozbawić kogoś życia lub kończyn.
I teraz tych ludzi będą oceniać smierdzące szczurki z k.net, bo od jakiegoś czasu mamy jakieś sentymentalne wywody o tym jak się Śląsk musi czuć :)
To tych ludzi Wiślacy z krwi i kości zawsze będą szanować, bo każdy z tych Wiślaków pamięta czasy, kiedy we własnym mieście trzeba było chodzić kanałami, a oni doprowadzili do sytuacji odmiennej
jaka realna propozycja pajacu, konkretnie kto kiedy? jak nie odpowiesz to jesteś farmazonem, pewnie malinowym.
zapaśc po 10 metrach haha , o Miśku tłuścioch :) p********* o jakiś kasach ze zbiórek nie mając o tym zielonego pojęcia, jaki jest na Wiśle system pomocy. to wszystko tylko świadczy o tym ile wiesz i z jakiego czasu masz info :)
powtarzasz slogany z tego forum od powstania koalicji, pewnie jesteś malinowa, albo ziemniakowa, albo od dziewczyn z pedofilowa.
rzut karny by się dopiero zdziwił, jakby wiedział kto bywał częstym gościem w Krakowie i co śpiewa, świat by ci się chłopie zawalił.
Realne propozycja? Nie odpowiem ale zadam pytanie, całkiem proste, czemu k**** nie miałyście flag w Płocku? Zadałem pytanie a zarazem odpowiedziałem na twoje pytanie c***.
Urzekła mnie historia tych spasionych pedałów ale nadal nie wiem czemu pisze się o nich w kontekście Wisły, jak te k**** przerzuciłyby się na Cracovię za lepszą kasę. Zwykłe ścierwa, które z kibicowaniem nie mają nic wspólnego i c*** im w tył głowy, może fałda się rozejdzie. Najlepsze jest to, że spora część normalnych wiślaków wie, że te sharki to banda c**** i na nic nie mogą liczyć z ich strony, poza tym, że cała jakże o****** Polska śmieje się z tych jakże groźnych rekinów. Tyle pierdolenia, że chętni na gołe łapy a jak Śląsk zaproponował, to się obsrały k****. Sharki to zwykłe szmaty, co tu dużo pisać.
-
Przecież to czterdzieste wcielenie tego trolla z Pol. Warszawa - "idę w góry".tsww pisze:
jaka realna propozycja pajacu, konkretnie kto kiedy? jak nie odpowiesz to jesteś farmazonem, pewnie malinowym.
powtarzasz slogany z tego forum od powstania koalicji, pewnie jesteś malinowa, albo ziemniakowa, albo od dziewczyn z pedofilowa.
To taki JP90%, tylko tamten przynjamniej się nie napina jak plandeka na żuku.
-
Nie muszę szukać zdjęć, żeby wiedzieć jak wygląda aktualnie ta gruba cipa.tsww pisze:po pierwsze jak sobie dobrze poszukasz to znajdziesz aktualne zdjecia M. a nie sprzed lat i zobaczysz blaznie ze wyglada zupelnie inaczej.
nie ma wstepu haha gdzie niby nie ma wstepu napisz KONKRETY !
jak nie odpowiesz to sklej pizde bo nie masz pojecia o zadnych realnych propozycjach, powtarzasz to co tu przeczytales, a jakims slasku i wyjezdzasz z jakims plockiem.
przezuciliby sie ? heh dobre , jakbys był choc troche w temacie to bys wiedzial, że wielu z nich wlasnie w trudnych czasach mialo propozycje nie do odrzucenia zeby przejsc na druga strone i z niej wtedy nie skorzystali nie wybierając łatwej drogi.
co mają wspólnego z kibicowaniem? ano tyle, ze w samym Krakowie mają na koncie z kilkadziesiąt awantur na przestrzeni ostatnich lat, a jakbys sobie zadał troche trudu to byś wiedział , że też wlasnie w Polsce sie kształtowali i kolejne multum awantur mają na koncie.
cały czas piszesz o normalnych Wislakach, czyli kim ? kto jest normalnym Wiślakiem?
no wg. ciebie nie chuligani, nie ultrasi, nie osiedla, nie FC to kto?o lubili pić wino
pikniki co gwiżdża czy ci co lubili wypić wino we wrocławiu?
Po drugie, podaj swoje dane osobowe, jeśli nie podasz, to sklej p**** i W**********.
Po trzecie, wiedziałem, że nie odniesiesz się do Płocka, bo jesteś nic nie znaczącą ciotą: odpowiesz czemu nie było flag w Płocku, co przy takiej ilości gości jest ewenementem? Nie odpowiesz k****, bo nie wiesz.
Po czwarte, same sharki oświadczyły, że nie będą w stanie zagwarantować, że nikt nie użyje sprzętu z ich strony, reasumując, zesrały się k****.
Mogę cię tak punktować w nieskończoność cioto.
W trudnych czasach mieli propozycję, żeby w**********, nic więcej. Tak, tak, Cracovia prosiła misia, żeby poszedł do nich, transfer roku.
Po piąte, sharki mają w ostatnich latach na koncie jedną awanturę, przekopanie w 10 jednego fana Craxy we Francji. Piszemy o sharkach lamusie, nie o wiślakach. Same sharki to spasione pajace na liścia.
Już po pierwszym meczu miało być pięknie i wspaniale, a tu po kilku miechach zjechał się tysiak waszych panów z Chorzowa, pół Polski się zwaliło i nadal gwizdy. Pół roku jebią decyzje szarków normalni fani ale spoko, zaraz znowu taka narkomańska cipa jak ty napisze, że w następnej kolejce będzie już idealnie.
Wiadomo, gwiżdżą pijaki, a w młynie średnia wieku 14 lat i brzmią jak poznańskie słowiki, możliwe, że też są tak traktowani, bo nikt normalny nie słuchałby poleceń przećpanych, grubych debilów.
Płock lamusie, Płock. Czemu k**** byłyście bez flag?
ps Fajne są te twoje gangsterskie historie. Podobno misiek był takim chuliganem, że już urodził się z nożem w ręce i zrobił swojej matce cesarkę od środka. Podobno sharki od 20 lat nie śpią, bo są czujni i czuwają. Wszczepili sobie nawet oko w tył głowy ale po zdjęciu misia widać, że chyba kakaowe.
Banda leszczy.
-
Jak to możliwe, że można być taką pizdą jak ta philips i tak ujadać przez kabel. To się fizjologom nie śniło.
-
Philips internetowy pajacu jak ty się k**** ośmieszasz, nie masz pojęcia o niczym, tyle co na facebooku przeczytasz. Słuchaj lepiej tsww może się czegoś dowiesz o krakowskim klimacie, a jak nie to zostań przy informacjach z fejsbuka pajacu w klapkach. Flaga WSH wisiała na każdym wyjeździe oprócz Płocka, gdzie Ci chętni? Idąc twoim tokiem rozumowania siedzieli OBSRANI po domach, z tobą na czele. Płock były inne plany tego dnia, w ogole WSH miało nie być na tym meczu, plany się zmieniły jak do niczego nie doszło to się wybrali na mecz i co związku z tym? "Sharki mają w ostatnich latach jedną awanture przekomanie w 10 jednego fana Craxy", tym pajacu udowodniłeś ŻE ZUPEŁNIE NIC ku*** NIE WIESZ, tyle co w internecie przeczytasz, jesteś nikim, zupełnie nikim. Ciekawe czy między innymi wielu kibiców z cracovii którzy na intensywnej skończyli w tym okresie ma takie samo zdanie.
Skończ się wypowiadać na tematy które cię przerastają i o których nie masz żadnego, żadnego pojęcia.
Skończ się wypowiadać na tematy które cię przerastają i o których nie masz żadnego, żadnego pojęcia.
-
No. A najlepsze jest to, że od pedałów, c**** i obsranych ciot wyzywa przez kabelek typ z najmocniejszej, najbardziej charakternej i najbardziej honorowej ekipy w Polsce - Polonii Warszawa :)barter pisze:Jak to możliwe, że można być taką pizdą jak ta philips i tak ujadać przez kabel. To się fizjologom nie śniło.
Idzie w te góry i nie może dojść.
-
Czemu?Kerko pisze:Flaga WSH wisiała na każdym wyjeździe oprócz Płocka
Nie wytrzymał pedał ze stałym kontem, wystraszył się bana i posiłkuje sam siebie nowiutkim kontem. Wiesz, że to choroba pisanie o sobie w trzeciej osobie?
ŻADNEJ flagi nie było, ŻADNEJ, odpowie któraś dziwka czemu tak się stało czy nie? Termalica jadąc w kilka osób ma flagę, wszyscy mają na wyjazdach minimum jedną flagę a taka potężna ekipa wariatów jak wsh nie zdołała dowieźć ani jednej flagi, chociaż w sektorze gości było kilka stów?
Dawaj kumaterio, napisz czemu ŻADNA flaga nie dotarła...obsrańcu... NIE WIESZ, a ja wiem i to nas różni.
-
Nie napisze. To idiota rozpowszechaniający z kolejnych kont to co tu wyczyta.
za kim jestes?
-
Przez telefon k**** mówiły, że nie jadą do Płocka, a jednak, prosiaki opanowały sztukę teleportowania się, bo kiedy mówili, że są w miejscu X, nie byliby w stanie dotrzeć do Płocka nawet godzinę po meczu. Standard w przypadku wyjazdowiczów z wsh, kanałami.tsww pisze:na drugą połowę dojeżdża jednak część ekipy i jest nas na sektorze 200 osób
Tym zdaniem pogrążyłeś prosiaków, którzy płacą ci amfą za takie pierdolenie.
200 osób i zero flag, brawo, wyznaczacie trendy.
-
Wiedziałem narkomanie, że nie dasz rady, że nie wytrzymasz. Obsraliście się wmawiając, że nie dacie rady, bo jesteście w Honolulu i nie wybieracie się do Płocka, po czym sam piszesz ośmieszając swoich dilerów, że jednak dotarli. Skoro jechali, to czemu nie podjęli rękawic?tsww pisze:ostatni moj post bo
wsh krążyło po całej Polsce...chyba f-16 w swoim narkomańskim amoku...
200 osób, brak flag, klawo.
Śląsk proponuje ustawkę, kupa, sprzęt, strach.
Codziennie się na kogoś ustawiają, od kilku lat zero efektów.
A teraz napisz c*** po raz 28 swój ostatni post. Łatwo ośmieszać was narkomańskie k****.
-
beka że jakieś lamusy jadą innym od cip, na necie nie powie za kim jest a gdzie dopiero na ulicy:)
-
Po co ma z tobą dyskutować skoro zmiażdzył Cię faktami, o którymi nie miałeś pojęcia bo czerpiesz wiedze z tego forum i fejsbuka? Jaką Śląsk ustawke proponował, chyba tylko w twojej chorej głowie.Philips4 pisze:Wiedziałem narkomanie, że nie dasz rady, że nie wytrzymasz. Obsraliście się wmawiając, że nie dacie rady, bo jesteście w Honolulu i nie wybieracie się do Płocka, po czym sam piszesz ośmieszając swoich dilerów, że jednak dotarli. Skoro jechali, to czemu nie podjęli rękawic?tsww pisze:ostatni moj post bo
wsh krążyło po całej Polsce...chyba f-16 w swoim narkomańskim amoku...
200 osób, brak flag, klawo.
Śląsk proponuje ustawkę, kupa, sprzęt, strach.
Codziennie się na kogoś ustawiają, od kilku lat zero efektów.
A teraz napisz c*** po raz 28 swój ostatni post. Łatwo ośmieszać was narkomańskie k****.
-
Tak żebyśmy trzymali sie faktów w tej propagandowej dyskusji:
Z Motorem czy tam WH też walczyliście koalicją ze Stalówką i Polonią i dlatego, że to oni was zaatakowali, z resztą chyba nie poszło wam tam najlepiej...
Troche mało wymieniłeś jak na te " multum awantur w całej Polsce" i musiałeś jeszcze pisać o jakichś niedoszłych akcjach jakich wiele ...
Wlasciwie wasze jedyne "walki" to obicie koalicją 5-6 ekip pojedynczych kibiców różnych klubów w Marsylii wraz z skrojeniem im telefonów i portfeli...Ale jak już była okazja do rewanżu w bukareszcie to kupa w majtkach i nawet te 5-6 ekip nie było w stanie sie
zebrać, mimo ze Śląsk Małopolska i Podkarpacie miało najbliższy wyjazd...
Z Lecha to mogliście razem z Ruchem atakować jedynie pojedyncze osoby, gdy była umówiona walka bandami to ... uciekliście z miejsca spotkania razem z waszymi nowymi kolegami. Pewnie komarów było za dużo w lesie...tsww pisze: a co do reszty to szkoda pisać z toba, sharki biły się w ostatnim czasie m. innymi z Lechem, Motorem/Chełmianką, atakowali Lechie razem z Ruchem i kilka razy w tej rundzie chcieli sprawdzić kilka ekip, no ale jak kupa to kupa.
Z Motorem czy tam WH też walczyliście koalicją ze Stalówką i Polonią i dlatego, że to oni was zaatakowali, z resztą chyba nie poszło wam tam najlepiej...
Troche mało wymieniłeś jak na te " multum awantur w całej Polsce" i musiałeś jeszcze pisać o jakichś niedoszłych akcjach jakich wiele ...
Wlasciwie wasze jedyne "walki" to obicie koalicją 5-6 ekip pojedynczych kibiców różnych klubów w Marsylii wraz z skrojeniem im telefonów i portfeli...Ale jak już była okazja do rewanżu w bukareszcie to kupa w majtkach i nawet te 5-6 ekip nie było w stanie sie
-
Narkomani od rekinów zgłupiały, już nie wiedzą czy mieli się wybrać do Płocka czy nie, czy byli czy nie. Jeśli byli, to czemu nie podjęli rękawicy i czemu nie wywiesili flag.
Brawo chłopcy, piękne świadectwo wystawiacie swoim kochanym spaślakom.
Podsumowując, stanowisko Wisły: wbrew temu co mówiliśmy, że się nie wybieramy chuligańskim składem do Płocka, jednak się pojawiliśmy, nie wywiesiliśmy żadnej flagi i nie podjęliśmy rękawicy.
Czyli...
Dojazd przez polne drogi, kupa w gaciach, zesranie...a to cała Polska miała się zesrać.
Więcej takich szarkowych adwokatów, przynajmniej wychodzi ich obłuda, strach i narkomania.
Brawo chłopcy, piękne świadectwo wystawiacie swoim kochanym spaślakom.
Podsumowując, stanowisko Wisły: wbrew temu co mówiliśmy, że się nie wybieramy chuligańskim składem do Płocka, jednak się pojawiliśmy, nie wywiesiliśmy żadnej flagi i nie podjęliśmy rękawicy.
Czyli...
Dojazd przez polne drogi, kupa w gaciach, zesranie...a to cała Polska miała się zesrać.
Więcej takich szarkowych adwokatów, przynajmniej wychodzi ich obłuda, strach i narkomania.
-
Pająk Spajder raczej to Wy się zesraliście, bo na umówione spotkanie nie mogliście za specjalnie dojechać, pchaliście auta? Widzisz mądralo, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ta sytuacja nie jest czarno biała. Co do Motoru i Chełmianki z tego co wiem walka przerwana przez psy i nie rozstrzygnięta więc czemu p********* głupoty że komuś nie poszło najlepiej, tym bardziej że było to pod stadionem na terenie wroga.
Poza tym wystarczy że Wisła przez ostatnie lata była aktywna na krakowskim podwórku, i wy to wiecie najlepiej. Dodatkowo na poza-krakowskim podwórku czy to w Polsce czy za granicą zdecydowanie bardziej aktywna od cracovii, więc raczej powinieneś jednak zamilknąć i skupić się jednak na swojej ekipie.
Philips w tym sezonie flaga WISŁA SHARKS objechała dosłownie całą Polskę bez balastu, to najlepsza odpowiedź na twój wpis.Czy zrobiłeś coś z tym, albo ktoś inny? Czy kupa w majtach i zesranie? :-)
Poza tym wystarczy że Wisła przez ostatnie lata była aktywna na krakowskim podwórku, i wy to wiecie najlepiej. Dodatkowo na poza-krakowskim podwórku czy to w Polsce czy za granicą zdecydowanie bardziej aktywna od cracovii, więc raczej powinieneś jednak zamilknąć i skupić się jednak na swojej ekipie.
Philips w tym sezonie flaga WISŁA SHARKS objechała dosłownie całą Polskę bez balastu, to najlepsza odpowiedź na twój wpis.Czy zrobiłeś coś z tym, albo ktoś inny? Czy kupa w majtach i zesranie? :-)
-
Ja p*******, kolejny temat do ognia bo jakiś c*** dużo pierdoli jak by tam był. Do Płocka nie zabrali i odrazu uzalenia, spac nie mogles z tego powodu? Górnik jak wyjebal flagi Piastowi i pojechał na wyjazd w 100 ileś osób też bez flagi. Pamięć krótka.
-
Nikodem nie kłam bo wyjazd do Poznania czy Szczecina na przykład Wisła sama, dwa ciężkie tereny. Przynajmniej Wiśle się coś udało wykręcić jak zasadzka na ekipe Lecha jadącą wspierać Cracovie na zagraniczny wyjazd, i pisz co chcesz ale wielu innym nic nie wyszło.
-
Po Niepołomicach?tsww pisze:ostatni moj post bo masz straszną fobię Wisły, szkoda ze tylko w internecie walczysz dziewczyno.
powtarzam nie masz pojecia kto jak wyglada pisząc o M. tłuścioch :)
napisze ci z plockiem żebyś nie płakała
na Wiśle tylko ekipa wozi flagi i nikt na wlasną reke nie ma prawa brać flag. Na ten wyjazd zapisanych było 150 osób w Krakowie, a ekipy na tym meczu miało nie być, bo koalicja była od rana gdzieś indziej. na drugą połowę dojeżdża jednak część ekipy i jest nas na sektorze 200 osób. JAK NA WYJEŹDZIE WISŁY NIE BĘDZIE EKIPY TO NIE BĘDZIE FLAG i tyle w temacie.
a co do reszty to szkoda pisać z toba, sharki biły się w ostatnim czasie m. innymi z Lechem, Motorem/Chełmianką, atakowali Lechie razem z Ruchem i kilka razy w tej rundzie chcieli sprawdzić kilka ekip, no ale jak kupa to kupa.
na Wiśle jest pieknie i wspaniale i pokazał to ostatni mecz i liczba osiedli i FC popierajacych WSH. A gwizdów wlasciwie nie ma, z wyjatkiem pierwszych pozdrowien i kazdy kto byl na meczu o tym wie ściero
Odpowiedz na pytanie kim są ci Wiślacy o których piszesz? jak nie UW jak nie WSH jak nie FC i osiedla to o kim ty piszesz ??
napisz z jakiego klubu jestes? wstydzisz sie wlasnego klubu?
-
Nie no ty się trzymasz faktów ale chyba z tvn-u. Lech w 8 osób kupują wintetki w miejscu starej granicy,przejeżdża Wisła jadąca do Marsylii. Ostatnie 4 auta ich zauważają i się wysypuja,kilku z Lecha się zawija z flaga, 2 dostaje tak, że normalnie dojeżdżają do Macedonii a reszta, która była w środku nawet nie widziała zajścia. Ot taka to zasadzka na "mega bandę" Lecha. Co nie zmienia faktu ,że plus dla Wisły.tsww pisze:jak sie chcesz trzymac faktów to nie kłam, że razem z Ruchem tylko sami, Lecha było więcej niż WSH i Lech plecy i to nie jakieś ogórki tylko z ekipy. Jak nie znasz dokładnie przebiegu zdarzenia po co piszesz.Pająk Spajder pisze:Tak żebyśmy trzymali sie faktów w tej propagandowej dyskusji:Z Lecha to mogliście razem z Ruchem atakować jedynie pojedyncze osoby, gdy była umówiona walka bandami to ... uciekliście z miejsca spotkania razem z waszymi nowymi kolegami. Pewnie komarów było za dużo w lesie...tsww pisze: a co do reszty to szkoda pisać z toba, sharki biły się w ostatnim czasie m. innymi z Lechem, Motorem/Chełmianką, atakowali Lechie razem z Ruchem i kilka razy w tej rundzie chcieli sprawdzić kilka ekip, no ale jak kupa to kupa.
komary w lesie :) trzeba było jeszcze się dłużej zbierac i czekać na posiłki i sciągnąć na siebie jeszcze więcej psów przypałowcy Śląsk zadzwonił ile jest WRWE to trzeba było pół Polski obdzwonić zeby pomogli.
Co niby nie poszło najlepiej jak awantura z WH przerwana przez psy nierozstrzygnięta ?
13.06.2013–23.09.2012-09.01.2008-12.03.2006-8.10.2004-28.11.2002
Pamiętaj,abyś dzień święty święcił

-
Mosad nie widziała, czy nie "chciała zobaczyć". Pierwsze piszesz że kilku spierdala z flagą, a później piszesz ironicznie "mega banda" czyli kto wiózł flagę ekipy :D ? Piszesz że Lech dojeżdza do Macedonii, to co mieli ich połamać tam czy sprzętem skatować tak jak fejsbuki i kibice.net się pruli wtedy? Dopiero byłby płacz. Tak źle i tak nie dobrze, jeszcze napisz że wszystko nie honorowo banda c**** z Wisły.
-
Gdynia-Zibi siedzi a Ryba jest poszukiwany.
-
Nie wiem jak ty ale ja postąpił bym tak samo. Jeżeli flaga jest w moim aucie to jestem za nią odpowiedzialny. Drugie auto było bez bagażu,Ci dwaj mogli odjechać ale zostali mimo,że Wisły było więcej bo 4 auta a reszta kawalek dalej,zostali przekopani i tyle. Pisząc "mega banda" chciałem z ironizowac ilość a nie jakość, w odpowiedzi na posta "Tsww",który wypisuje bzdury o jakiś zasadzkach i dużej przewadze Lecha. Nie rozumiem czemu piszesz coś o bandzie c**** i nie chonorowej akcji,wiem że od maja wszyscy się Was trzepiaja i niektórzy popadają w paranoję ale napisałem wyraźnie, że plus dla Wisły. Nie wypowiadam się więcej na temat tej sytuacji,jeśli ktoś z Lecha będzie chciał to napisze.Kerko pisze:Mosad nie widziała, czy nie "chciała zobaczyć". Pierwsze piszesz że kilku spierdala z flagą, a później piszesz ironicznie "mega banda" czyli kto wiózł flagę ekipy :D ? Piszesz że Lech dojeżdza do Macedonii, to co mieli ich połamać tam czy sprzętem skatować tak jak fejsbuki i kibice.net się pruli wtedy? Dopiero byłby płacz. Tak źle i tak nie dobrze, jeszcze napisz że wszystko nie honorowo banda c**** z Wisły.
13.06.2013–23.09.2012-09.01.2008-12.03.2006-8.10.2004-28.11.2002

-
W połowie strony przestałem czytać bredni pizd. Wsh nie ma wstępu do połowy miast? Hahaha. Same spaślaki z wsh, młodzi sportowcy by ich r********... hahaha. Dlaczego nikt się nie ustawi? Same kobiety jeżdżą. Któryś gamoń śmiał się że spania z nożami, to przenośnia, wiele osób tu z nimi chodzi. Teraz może w mniejszym stopniu. Co Wy możecie o tym wiedzieć. Tu jest walka 24 na dobę. Ktoś się śmiał, że po chuju kibicowanie, ze założy rodzinę ale demony zostaną. No właśnie k****, u nas zostaną, a Ty będziesz na swoim wypizdowie żyła spokojnie. My w to wchodzimy i z konsekwencjami się liczymi, twoje konsekwencję to mandat za "kurwe" pod stadionem. Dziwię się sobie, jak i kolegą po szału, że wam odpisujemy. Większość was nic nie znaczy, jest tutaj parę kumatychkont i onenicnie piszą w kierunku wshlub "nowego" układu. A reszta niech szczęka. I jeszcze odnośnie Łksu - ekipa z charakterem która umowila się na walke. I by się nie przejechała. Każdy gole łapy. A teraz druga strona medalu. Łks, czołówka Polski, a wielki problem z Hutnikiem Kraków. Hutnik trzecia siła krakowa, Łks top 5 Polski z wielkim problemem. Dziękuje, dobranoc.
Ps, mam dobrych znajomych w Gdańsku, Wrocławiu, Bialymstoku
Ps2 nie robię korekty i nie sprawdzam literówek i błędów, pisze z telefonu

-
Nie jesteś w Discovery, żeby pierdolić, że 24 na dobę łazicie z nożami, że za każdym rogiem czai się milion innych nożowników i nawet jak mama kroi ci chleb do szkoły, to też jesteś nieufny i trzymasz za plecami nóż. Medialna sprawa, nagłośniona i może niekumatym wmówisz, że w Krakowie jak w Syrii ale to już nie te czasy. Co jakiś czas ktoś dostanie na p****, jak w każdym derbowym mieście i tyle. Na śląsku jest dzisiaj więcej sprzętu niż w Krakowie. Tak więc te chujowe historyjki opowiadaj koleżankom, tutaj to nie przejdzie. Się ku*** utarło, że ci sharksi, to przetrwali uderzenie bombą atomową, że rozjeżdżano ich czołgami, że przecinano ich w pasie szablami, a oni ku*** dalej żyją i bla bla bla. Propaganda niektórym wyprała mózgi, innym zaszkodziła amfetamina.Tel pisze:W połowie strony przestałem czytać bredni pizd. Wsh nie ma wstępu do połowy miast? Hahaha. Same spaślaki z wsh, młodzi sportowcy by ich r********... hahaha. Dlaczego nikt się nie ustawi? Same kobiety jeżdżą. Któryś gamoń śmiał się że spania z nożami, to przenośnia, wiele osób tu z nimi chodzi. Teraz może w mniejszym stopniu. Co Wy możecie o tym wiedzieć. Tu jest walka 24 na dobę. Ktoś się śmiał, że po chuju kibicowanie, ze założy rodzinę ale demony zostaną. No właśnie k****, u nas zostaną, a Ty będziesz na swoim wypizdowie żyła spokojnie. My w to wchodzimy i z konsekwencjami się liczymi, twoje konsekwencję to mandat za "kurwe" pod stadionem. Dziwię się sobie, jak i kolegą po szału, że wam odpisujemy. Większość was nic nie znaczy, jest tutaj parę kumatychkont i onenicnie piszą w kierunku wshlub "nowego" układu. A reszta niech szczęka. I jeszcze odnośnie Łksu - ekipa z charakterem która umowila się na walke. I by się nie przejechała. Każdy gole łapy. A teraz druga strona medalu. Łks, czołówka Polski, a wielki problem z Hutnikiem Kraków. Hutnik trzecia siła krakowa, Łks top 5 Polski z wielkim problemem. Dziękuje, dobranoc.
ps Mam dobrych znajomych w Dubaju, Paryżu, Mińsku
ps2 Potrzebuję komputera, żeby poprawnie sklecić zdanie, pisząc na telefonie jestem idiotą.