Święta Wojna - 195. derby Krakowa 10.12.2016
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Święta Wojna - 195. derby Krakowa 10.12.2016
hahha jak te wasze bohomazy sa 3 poziomy nad tym, co było u nas na meczu z Lechią, czy z wami, lub z Legią oprawa na 2 sektory to ja nie mam pytań. Co było trudnego przy pierwszej waszej oprawie? a w drugiej troszkę się rozjechał rekinek. tutaj mam akurat inne zdanie, macie wieksze trybuny moze dlatego wydaje Ci sie to wszystko ladniejsze i trudniejsze do wykonania.
mówisz o oprawie gdzie obok Piłsudskiego i Papieża zestawiliście filipiaka i jakiegoś c****?hahah no to było mistrzostwo.
cksciecha pisze:hahha jak te wasze bohomazy sa 3 poziomy nad tym, co było u nas na meczu z Lechią, czy z wami, lub z Legią oprawa na 2 sektory to ja nie mam pytań. Co było trudnego przy pierwszej waszej oprawie? a w drugiej troszkę się rozjechał rekinek. tutaj mam akurat inne zdanie, macie wieksze trybuny moze dlatego wydaje Ci sie to wszystko ladniejsze i trudniejsze do wykonania.

U nas 2 oprawy na jednym meczu ,to u was by wystarczyło na pół rundy z oprawami
-
W s i d z e W
Weź już się tak nie rozpędzaj - ładnie schludnie namalowane to fakt i warunki też macie do pozazdroszczenia na tej trybunie , ale motyw na dużej sektorowie oklepany ostatnio az do pozygania . Wiem czaszki modne się zrobiły , ale choćby na Cracovii mogliscie się ich napatrzeć już dowoli ;) do tego hasło nie zrozumiałe dla wiekszosci postronnych osób, no i wielki Rekinek na środku heh jeśli faktycznie miał to być hołd lenny dla WSH no to się pewnie udało..
Kolego my nie ukrywalismy przed zgodami kontaktow z LKSem.Z szacunku do zgod do niczego wiecej nie doszlo.A Ty co tak marudzisz o biciu Gornika.To Lechia wspomagala Stomil nie Hutnik.Na Grabiszynskiej oprocz S-W-L byl Motor czyli Wy tez staliscie ramie w ramie z Motorem.
-
migiczne_wrota
Lechii nie było na Grabiszyńskiej. I już lepiej skończ uprawiać tą gimbaze.Pan Hans pisze:Kolego my nie ukrywalismy przed zgodami kontaktow z LKSem.Z szacunku do zgod do niczego wiecej nie doszlo.A Ty co tak marudzisz o biciu Gornika.To Lechia wspomagala Stomil nie Hutnik.Na Grabiszynskiej oprocz S-W-L byl Motor czyli Wy tez staliscie ramie w ramie z Motorem.
Oni wszystko najlepiej wiedzą futbolowi teoretycy to powiem wam że i chuligani z wrogich klubów piją razem by potem stanąć do walki.Nie jedno krotnie nawet byli kolegami z ulicy mówię tu o Łodzi
Lechia była zawsze szanowana w Łodzi a kontakty to ma każdy i nie muszą to też być osoby decyzyjne,ja mam paru znajomych z różnych klubów w Polsce nie mówiąc już o sąsiadce za miedzy tzn że mamy zgodę z Widzewem? zastanówcie się czasami.
Cracovia też jest lubiana jak i Śląsk Wrocław ale to też nie przez wszystkich nie którzy znają się za małolata.Piszę tu w własnym imieniu i jak chcecie możecie mnie zbanować
Lechia była zawsze szanowana w Łodzi a kontakty to ma każdy i nie muszą to też być osoby decyzyjne,ja mam paru znajomych z różnych klubów w Polsce nie mówiąc już o sąsiadce za miedzy tzn że mamy zgodę z Widzewem? zastanówcie się czasami.
Cracovia też jest lubiana jak i Śląsk Wrocław ale to też nie przez wszystkich nie którzy znają się za małolata.Piszę tu w własnym imieniu i jak chcecie możecie mnie zbanować
Ciekawe czy Wisła napisze kto i jako kto ich wspomagał na derbach?