Święta Wojna - 195. derby Krakowa 10.12.2016

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

MosadKSC

Re: Święta Wojna - 195. derby Krakowa 10.12.2016

Post autor: MosadKSC »

wiernyioddany pisze:Jeśli nie jest tajemnicą jakie liczby obu Fan Clubow ze Skawiny ? Usłyszałem od kogoś ze z Cracovii 100 osób? Prawda ? Zawsze myślałem że w Skawinie jest duży fc Wisły i jakieś jednostki Pasów a jeśli z tą liczbą to prawda to ewidentnie tak nie jest:)
Farmzon .Tak samo jakoby ktoś widział grupki Lecha na mieście przed meczem,oraz kibicow Ruchu na rynku w barwach.Na derbach 60 osób z GKS Tychy,25 Sandecja,23 Tarnovia i po kilka pojedynczych osób z Lecha,Arki i Polonii.
iparts.pl
Leśny dziad

Post autor: Leśny dziad »

duży plus dla Cracovii za dywan, dziwi jego brak u Wisły szczególnie że po zmianach w zarządzie mają tam chyba plecy. plus za piro dla obu ekip

"...nie moożemy sobie zamknąć stadionu i płacić gigantycznych kar, bo byłby to strzał w kolano..."
ale nie rozumiem skoro za pirotechnike groza kary i pewnie nawet wieksze niz szaliki to czemu pirotechnika choc kosztowna i jakies kary pewnie beda a szaliki nie ? szaliki zwielokrotnily by wartosc kar ? troche bez logiki wg mnie
m..

Post autor: m.. »

mmm1 pisze:
Spejo pisze:WSH & PF w 300 osób próbuje wjechać pod sektor gości z ostrym strzętem przed meczem. Prawda czy farmazon? Bo ktoś coś takiego napisał i usunął.
Raczej farmazon. Przed meczem totalny spokój i policji chyba więcej niż pasiaków
Byl pewien plan zrobienia psikusa ale z roznych wzgledow do niczego nie doszlo dlatego nie ma sie co rozpisywac zreszta przy tej ilosci psiarni w ogole ciezko byloby cos wykrecic. Ogolnie derby zacne. Miła gościna Wiślakow.
króluzłoty

Post autor: króluzłoty »

Kary za piro są zależne głównie od tego kto je odpala. Gdyby Cracovia odpaliła u siebie to stadion zostałby zamknięty, na Wiśle to nie będzie problem.
Problemem jest fakt że chcieli przyżyłować na ochronie i teraz to bekną.
A ogólnie to o co chodzi z faktem że klubem rządzą kibice i mają go na barkach? Przecież budżet Wisły jest ze 2 razy większy od budżetu Piasta czy Ruchu i według tej logiki to oni nigdy nie powinni nic odpalać. Wychodzi na to że dla was sukces sportowy jest 2x wyżej ceniony od tego na trybunach, bo jak wiadomo taka kara to kwestia jednej wypłaty dla tych najbardziej oddanych klubowi Małeckich czy Głowackich. Klub jest na waszych barkach to może najpierw trzeba pozbyć się balastu dla budżetu, w ten sposób zostanie na ewentualne kary.
Co z tego że ktoś inny niż kibice zarządza klubem skoro każda kara zmniejszy budżet o określoną kwotę co wcześniej czy później przełoży się na wynik sportowy?

PS. Starysądeczanin co z tym wspólnym śpiewaniem Wisły z Arką;-) Było?
PS2. Te plany z psikusami to chyba były po to żeby zgromadzić jak największą publikę, bo wiedziały o nich nawet panie klozetowe z galerii krakowskiej. Część osób je brała z przymróżeniem oka, reszta raczej z mocną porcją śmiechu...
stary zgred

Post autor: stary zgred »

starysądecznianin myślisz że jeden mecz Derby są w stanie zasłonić obraz jaki panuje na Wiśle
JP90%

Post autor: JP90% »

Wisła jak była jeszcze w rękach Cupiała nie odpalała piro przez 2 lata więc potencjalna kara była by nie z ich kieszeni.
CRaCoviak79

Post autor: CRaCoviak79 »

Obrazek

Przynajmniej wiadomo że Wisła inspiruje się lepszymi , i szacunek dla nich że się z tym chociaż nie kryją .
bnm

Post autor: bnm »

CRaCoviak79 w czym problem? Czaszki na waszym graffiti zgodowym reprezentują między innymi Cracovie. Zakrwawione głowy czaszek na oprawie Wisły również reprezentują kibiców Cracovii. Wszystko w punkt, więc chciałeś się dojebać ale Ci nie wyszło widocznie nie zrozumiałeś oprawy ale to już twój problem.
Polish Power

Post autor: Polish Power »

Na minus na pewno słabe oflagowanie tego meczu - czy dobrze dostrzegłem że Cracovia nie wywiesiła żadnej (!!!) swojej flagi ??
Wisła - gdzie te czasy że prawie cały stadion był oflagowany a nie tylko sektor C ...
sir.

Post autor: sir. »

hoolturalni to ich flaga przecież
Wisła - gdzie te czasy że prawie cały stadion był oflagowany a nie tylko sektor C ...
że co?jak dobrze kojarzę na D czasem wisiała flaga ,Nieobliczalni, na E przy tym sektorze Polonia P wieszała flagę, teraz jest tam sektor Młodej ABG i tyle jeżeli chodzi o nowy stadion.Na C na górze sektora także wieszane są flagi.
Polish Power

Na G też swego czasu wieszano flagi.
Blue Old Boy

Post autor: Blue Old Boy »

Dobre derby, w obecnych czasach nie ma co liczyć na rozpierdolenie połowy stadionu bo powinietych liczono by w setkach
Nie będe sie rozpisywał o dopingu, gwizdach przy pozdrowieniach czy o postawie Pasów, bo i tak to zaginie wśród postów medrców którzy analizują to na podstawie tv i febsukowych newsów
Powiem tylko że wiedząc o podziale (jak by nie bylo jakiś tam minimalny jest) wśród kibiców Wisły, jechałem na derby ciekaw przyjęcia nas i bardzo się zaskoczyłem. Przed meczem byliśmy w kilkunastu w pubie (a nawet 2 pubach bo w przerwie zmienilismy go przenosząc się bliżej stadionu) oglądając mecz Wisła Płock - Ruch i wszędzie przyjęcie było co najmniej pozytywne. Szczerze to nie wiem kto jest taki niechętny temu układowi, bo wśród kibiców czy to w pubach czy już na stadionie nie spotkałem się z żadną niechęcią, baaa czułem sie jak na meczy wieloletniej zgody więc niestety internetowa propaganda przeciwników tego układu nie ma odzwierciedlenia w kibicowskim życiu. Na pewnie nie wśród aktywnych kibiców
ts06

Post autor: ts06 »

Blue Old Boy pisze:. Szczerze to nie wiem kto jest taki niechętny temu układowi, bo wśród kibiców czy to w pubach czy już na stadionie nie spotkałem się z żadną niechęcią, baaa czułem sie jak na meczy wieloletniej zgody więc niestety internetowa propaganda przeciwników tego układu nie ma odzwierciedlenia w kibicowskim życiu. Na pewnie nie wśród aktywnych kibiców
Ci są są niechętni to raczej ich na stadionie nie było(piszę tu o kumatych osobach) i to bardziej chodzi nie o niechęć do Was a o koniec zgody W-Ś-L i to koniec który od razu przerodził się w kosę + różne rzeczy niezwiązane z tym a dziejące się w Krk..Gwizdacze na to co robi młyn byli już kilka lat temu więc tym bym się najmniej przejmował.
Dla mnie ten układ jest w miarę naturalny.Nigdy Ruch czy Widzew nie był naszą wielką kosą, choć oczywiście 'momenty' były.
Mniejsza z tym, jest co jest a co będzie czas pokaże.
Polish Power

Momenty ? Obiektywnie stwierdzając, od momentu gdy Ruch w bardzo krzywy sposób wyjebał flagę "Chłopcy z Reymonta" jakieś 13-14 lat temu, z całego Górnego Śląska to właśnie do Ruchu była chyba największa niechęć. Aczkolwiek, Wiśle zawsze w całej historii ruchu kibicowskiego bliżej było do Ruchu niż np do Górnika.
ch_31

Post autor: ch_31 »

Jeden z ciekawszych aspektów tych derbów to nie kto był głośniejszy, kto na kogo gwizdał tylko dlaczego Widzew pozwolił na to aby Resovia była w barwach po tej stronie co oni. O Polonii Przemyśl celowo nie piszę bo na bank nid mają tyle do powiedzenia co Łodzianie. Tyle lat ich Reosovia wyzywała z Łksem a teraz jak gdyby nigdy nic.
bnm

Bony.Tyara transparent został zerwany przez wiatr. Jakbyś był na meczu to byś widział co wiatr robił z tym transem jak go wywijał do góry aż się taśma musiała poluzować, sorry że musze cie rozczarować.
VALO-)

Post autor: VALO-) »

Raz na 5 lat odpalić piro,troche lepiej bo delegacja z chorzowa i już kryzysu nie ma hehe.Gdyby nie ta liczba to pełny by nie był młyn napewno.Liczba troche podrasowana,doping słaby jak na taka liczbe niby.Gwizdy były i tego nie udało sie zatuszować.
qwertyuiop123

Post autor: qwertyuiop123 »

bez-napinki pisze:
qwertyuiop123 pisze:Jak dla mnie, osoby obecnej na stadionie, obie ekipy poniżej oczekiwań.

Na początku Cracovia śpiewa do Wisły 'co was tak mało' - co przy 28k biletów było lekko śmieszne. Podczas 'wymiany uprzejmości' szybko rozpoczynali swoje wersje tego, co śpiewa Wisła. Na szczęście szybko przestali robić obie rzeczy.

Wisła jak na ilość ludzi słabo dopinguje. Jak Wisła śpiewała długą piosenkę, to na sektorze G, mimo tego, że akurat Pasy siedziały cicho, nie było słychać nic, tylko lekkie mruczenie.

Obu ekipom wychodziły tylko krótkie, rytmiczne przyśpiewki.

Gwizdy na Widzew i Ruch w pierwszej połowie, w drugiej na Ruch nie było, wygwizdali tylko drużynę z Łodzi.

Co do zgód - zdziwiły mnie dwie sytuacje. Wisła jedzie po Arce i Lechu, Cracovia odpowiada tylko pozdrowieniami dla Kolejorza. Wisła śpiewa coś o WRWE(o dziwo brak gwizdów) ale dla samej Elany osobnych pozdrowień zabrakło.

Na pewno fajne było piro i plus dla Pasów za dywan.

Po bramce dla Cracovii Wisła siadła, za to wcześniej cichsze Pasy się rozbudziły i ostatni kwadrans ich doping na pewno lepszy.

Jeszcze mnie zdziwiła jedna rzecz - na sektorze G, gdzie byłem, widziałem kolesia w koszulce WIsła&Śląsk, niedaleko stał też inny z szalikiem WIsła&Lechia. Mimo dużej ilości ludzi na sektorze G (z czego część wyglądała, jakby świadomie wybrała sektor blisko Cracovii) nikt nikomu z nich nic nie powiedział.
Po tym zdaniu przestałem czytać.
Tyś był na meczu Wisły, ale w Płocku chyba.

Gwizdów na Ruch zdecydowanie mniej niż w ostatnich meczach, przy Widzewie praktycznie pojedyncze osoby, a przy drugim pozdrawianiu to nie było słychać żadnego gwizdania. ;]
To przeczytaj do konca. Ja bylem na G, z drugiej strony stadionu, gdzie doping nie byl tak glosny jak na C i do tego wiecej osob tak zwanych 'mniej ogarnietych'. Na koniec meczu, przy 'Hej Niebiescy' to nawet jakby byly gwizdy to i tak by ich nie bylo slychac, bo wyszlo bardzo glosno.
Czarodziej

Post autor: Czarodziej »

Myślę, że Wisła sama by zapełniła młyn. Sporo chłopaków nie załapało się na młyn, z powodu braku biletów. Więc nie ośmieszajcie się net kibice.
lobik

Post autor: lobik »

Nie czytałem całego tematu, żeby się dowiedzieć o obecność zgód na derbach, bo za dużo półgłówków się tu wypowiada. Stąd pytanie do Wiślaków, o obecność kogoś z Lazio.
FAGO

Post autor: FAGO »

Dlaczego odnosicie sie do powstania swojego "towarzystwa" na oprawie podczas derbow a nie urzywacie prawdziwego herby gdy "powstawaliscie"?

Obrazek
Laurent

Post autor: Laurent »

Moim zdaniem derby mocno średnie.Fakt, obie strony coś tam poodpalały,ale jak dla mnie zabrakło czegoś ekstra.Np. dla mniej najciekawsza rzecz z kilku ostatnich derbów do cała tak akcja z ubraniem się na czarno, fajna kartoniada do tego i przede wszystkim AJ ułożone z białych koszulek.Dla mnie to było pokazanie przez Wisłę pomysłu,coś znacznie ciekawszego niż 50 odpalonych rac.

Jedno się z pewnością rzuca w oczy.Temat fochów na nowe zgody mija szybciej niż się można było spodziewać.Choć sam od początku pisałem,że to tylko i wyłącznie sprawa Wisły z kim ma ochotę aktualnie latać, to myślałem że kryzys z tym związany potrwa dłużej. Wiem,że derby to wyjątek,ale na pewno nie można odmówić Wiśle dobrej frekwencji u siebie. Do tego dochodzi teraz poprawa wyników sportowych i myślę, że na R22 wiosną znów będzie jedna z najlepszych frekwencji w Polsce.

Co do Cracovii, wbrew większości trolli z pod znaku Wisły,którzy tu robili hałas, nie mieli problemu z wykorzystaniem puli biletów. Z pewnością wbrew wielu opiniom byli dobrze słyszalni na stadionie (być może młyn Wisły był wyjątkiem) gdyż nie raz i nir dwa stadion odpowiadał gwizdami na ich przyśpiewki. Mogli w tej kwestii też jednak wyglądać lepiej,bo Wisła miała sporo przestojów i sądzę, ze tak "rozśpiewane" i zaprawione w tej kwestii ekipy jak np. Legia by się lepiej przebijały.

Na koniec pytanie. Cracovia gdzieś podała oficjalnie jakie wsparcie zgód? I z drugiej strony jeśli można to proszę o liczbę RTSu.
damarus

Post autor: damarus »

Wystarczy zobaczyc temat o derbach trojmiasta i ten, mozna latwo wywnioskowac skad najwiecej kont trollowych powstalo po rozpadzie TKWM, poziom wymiany zdan i spostrzezen tutaj jest tak zerowy jak spuszczanie sie osob ''kumatych'' na fb o liczbach wspomaganych przez L&Ś, a Ruchu w derbach. Tak, tak odleglosc nie robi roznicy. Piro i oprawy ciekawe, dosyc dobrze obie druzyny sie zaprezentowaly.
bnm

Laurent pisze:nie mieli problemu z wykorzystaniem puli biletów..
No sprzedawanie biletów kilkanaście dni na mecz derbowy, tekst na oficjalnej stronie Stworzyszenia kibiców Cracovii nawołujący do mobilizacji ludzi bo bilety wolno schodzą, to wcale nie jest problem z wykorzystaniem biletów, ok twoja opinia masz do niej prawo, ja mam inną.

Swoją drogą, sobie teraz przeglądnąłem z szybka materiały na YT z meczu derbowego, i co mi się rzuciło w oczy to sporo filmików z sektora gości i bardzo mała ilość z 6000 młyna - to taka ciekawostka tym bardziej że spotkałem się tutaj z zarzutami co do kumatości młyna Wisły. Mam jednak wrażenie że raczej powinniście się skupić na sobie bo jeszcze pare lat temu to nie do pomyślenia było, ale wtedy też bywaliście dużo lepszą załogą niż obecnie.
okospoko

Post autor: okospoko »

ch_31 pisze:Jeden z ciekawszych aspektów tych derbów to nie kto był głośniejszy, kto na kogo gwizdał tylko dlaczego Widzew pozwolił na to aby Resovia była w barwach po tej stronie co oni. O Polonii Przemyśl celowo nie piszę bo na bank nid mają tyle do powiedzenia co Łodzianie. Tyle lat ich Reosovia wyzywała z Łksem a teraz jak gdyby nigdy nic.
A czy to pierwsza sytuacja w Polsce gdzie na mecz jednej ekipy przyjeżdżają dwaj układowicze/zgodowicze którzy mają ze sobą kose?
Czego się spodziewasz, że nagle podczas derbów w młynie zaczną okładać się po ryjach? Wtedy dopiero ludzie twojego pokroju mieli by pożywkę...
Zarówno jedna , druga jak i trzecia ekipa jak się spotkają przy innej okazji to zapewne skończy się to inaczej.
A ty wyluzuj i nie szukaj sensacji.
Laurent

Post autor: Laurent »

bnm pisze:
Laurent pisze:nie mieli problemu z wykorzystaniem puli biletów..
No sprzedawanie biletów kilkanaście dni na mecz derbowy, tekst na oficjalnej stronie Stworzyszenia kibiców Cracovii nawołujący do mobilizacji ludzi bo bilety wolno schodzą, to wcale nie jest problem z wykorzystaniem biletów, ok twoja opinia masz do niej prawo, ja mam inną.

Swoją drogą, sobie teraz przeglądnąłem z szybka materiały na YT z meczu derbowego, i co mi się rzuciło w oczy to sporo filmików z sektora gości i bardzo mała ilość z 6000 młyna - to taka ciekawostka tym bardziej że spotkałem się tutaj z zarzutami co do kumatości młyna Wisły. Mam jednak wrażenie że raczej powinniście się skupić na sobie bo jeszcze pare lat temu to nie do pomyślenia było, ale wtedy też bywaliście dużo lepszą załogą niż obecnie.
Po pierwsze nie jestem związany z Waszą sąsiadką z drugiej strony Błoń ani z żadną z ich zgód.To tak żebyśmy mieli jasność.
Ja nie czytam żadnych forów klubowych,bo tak samo jak tu, tak na każdym tego typu forum jest wysyp Janków mogących pisać różne bzdury, prowokoacje. Oceniam ekpiy po tym jak się zaprezentują. Widzę więc pełny sektor gości na Waszym stadionie,wbrew temu co wielu Twoich kolegów po szalu tutaj wieszczyło.

Pozdrawiam.
-=KSC=-

Post autor: -=KSC=- »

bnm a skad wiesz ile biletow sprzedalismy i w jakie dni ? Mielismy czas do czwartku i wtedy dopiero nawet czesc list dotarla ( wiem wiem, listy mialy byc na Łęczna bo tak pisali w internetach ).
Nas na derbach komplet, prezentujemy i palimy dywan, 2 tys szalikow takich jak flaga rowniez daja niezly efekt, transparent podswietlony strobo, do tego spora ilosc rac.

Wisla z ladnymi oprawami, pierwsza sektorowka po trudach w koncu zostaje rozwinieta ale obie sa staranne i ladnie wykonane, co do hasel - kazdy niech sobie sam ocenia. Pewne jest, ze jakosc dopingu na Wisle w porownaniu do kilku lat wstecz spadla bardzo( to juz nie ten ryk co kiedys gdy tam przybywalismy) , ale to chyba zauwazalne na wielu stadionach obecnie. Ekipy WRWE nie stwierdzono, nawet w poblizu sektora gosci, gdzie zawsze przy derbach wytyka sie Pasom, ze malo osob lub nikt sie nie pojawia przy klatce z ekipy.

Mamy spokoj na rok a moze dwa z derbami z kibicami gosci, zobaczymy jak wypadna kolejne.
-=KSC=-

Post autor: -=KSC=- »

bnm a tak z ciekawosci po czym oceniles to nasza zaloge i porownales do paru lat wstecz ? Wtedy dostawalismy 500-1 tys biletow, brak zapisow, wyselekcjonowana grupa, terazz przy 2 tys nie zapiszesz samych "wariatow", chyba ze tak jak Wisla z 750 polowe oddaje ukladom i na sektorze gosci mamy top model prezentacje ubran, my majac nawet te 500 czy 1 tys biletow prezentowalismy sie za kazdym razem lepiej na Reymonta niz wy przy Kałuży ( specjalnie mowie o tamtych czasach, zeby ktos mi nie zarzucil, ze 2 tys to nie 750, bo tego to juz zupelnie porownac nie mozna ).
bnm

KSC kogo chcesz w balona robić? Wy nawet jak mieliście 1000 biletów to robiliście otwarte zapisy, więc o jakiej wyselekcjonowanej grupie piszesz? Nie przypominam sobie długo żebyście nie robili zapisów na derby, w ostatnich latach zawsze otwarte zapisy. Oceniam po tym co widziałem, i po tym ile materiałów filmowych macie na youtube z sektora gości, w poprzednich latach się to nie zdarzało. Podejrzewam że jakby ktoś nie upoważniony w klatce na derbach na Kałuży z Wisły nagrywał to by się to dla niego średnio skończyło. Z tą połową biletów też przesadziłeś, bo połowy nie oddali i dobrze o tym wiesz.

Zresztą koniec tematu z mojej strony, obie strony się pokazały i już, jednak ten Kraków jeszcze nie leży kibicowsko jak wielu twierdziło.
starysadeczanin

Post autor: starysadeczanin »

Co tu duzo gadac derby jak juz mowilem najlepsze od 10 lat i pokazuja ze Krakow kibicowsko nie taki zly jak sie wydawalo. Wisla jak i Cracovia zaprezentowaly sie bardzo dobrze ilosciowo jakosciowo jak i piro ladne zadymienie. Obiektywnie to byl to jesli chodzi o aspekty kibicowskie drugi po derbach Trojmiasta mecz tego sezonu.
Najlepsze jest to ze desperaci tego forum typu:
Valo, halabardy pilniczki czy bony.tyle przez caly dzien milczly bo ich propaganda ktora od tygodni wylewali tu legla w gruzach. pewno jak znam zycie wynajda cos w obydwu ekipach ze ktos krzywo stal albo szalika nie trzymal ale kto ich tu powaznie traktuje.
Szkoda tylko ze tych derbow w skali kraju jest tak malo obecnie
RUDYZWĄSEM

Post autor: RUDYZWĄSEM »

Jakie liczby wszystkich zgód/układów po obu stronach?
Pewnie gdzieś już było pisane,ale nie mam czasu przekopywać całego tematu
rympałek

Post autor: rympałek »

bnm pisze: Wy nawet jak mieliście 1000 biletów to robiliście otwarte zapisy.
Ale kłamiesz:)
rzutkarny

Post autor: rzutkarny »

starysadeczanin pisze:Co tu duzo gadac derby jak juz mowilem najlepsze od 10 lat i pokazuja ze Krakow kibicowsko nie taki zly jak sie wydawalo. Wisla jak i Cracovia zaprezentowaly sie bardzo dobrze ilosciowo jakosciowo jak i piro ladne zadymienie. Obiektywnie to byl to jesli chodzi o aspekty kibicowskie drugi po derbach Trojmiasta mecz tego sezonu.
Valo, halabardy pilniczki czy bony.tyle przez caly dzien milczly bo ich propaganda ktora od tygodni wylewali tu legla w gruzach. pewno jak znam zycie wynajda cos w obydwu ekipach ze ktos krzywo stal albo szalika nie trzymal ale kto ich tu powaznie traktuje.
Na podstawie czego można to ocenić?
sir.

Post autor: sir. »

rympałek pisze:
bnm pisze: Wy nawet jak mieliście 1000 biletów to robiliście otwarte zapisy.
Ale kłamiesz:)
faktycznie była restrykcja płciowo wiekowa 16+?
sam.dalla.bona

Post autor: sam.dalla.bona »

bnm masz rację - zakoncz bo robienie z Wisełki przekumatych już nie przechodzi bo wszyscy już sie pokapowali ile wspólnego ma produkt marketingowy w internecie z rzeczywistością.
hanys
Kontakt:

Post autor: hanys »

rzutkarny pisze:
starysadeczanin pisze:Co tu duzo gadac derby jak juz mowilem najlepsze od 10 lat i pokazuja ze Krakow kibicowsko nie taki zly jak sie wydawalo. Wisla jak i Cracovia zaprezentowaly sie bardzo dobrze ilosciowo jakosciowo jak i piro ladne zadymienie. Obiektywnie to byl to jesli chodzi o aspekty kibicowskie drugi po derbach Trojmiasta mecz tego sezonu.
Na podstawie czego można to ocenić?
widzę że nie śledzisz tego forum dobrze, parę stron wcześniej masz piękny wywód tego prze kumatego kibica, który mimo obowiązków wybrał się na derby...
Neo

Post autor: Neo »

Kibolskie kulisy derbów Krakowa okiem TV Niebiescy

https://www.facebook.com/TVNiebiescy/

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TkzR-81l ... e=youtu.be[/youtube]
Obiektywny1906

Post autor: Obiektywny1906 »

sir. pisze:Cracovia zrobiła sobie szaliczki, odpalili piro nad Jw, spaliła dywan, czyli standardowo nie biorą się za nic co można spierdolić.propaganda trochę nie wyszła bo wisła na bw poziomie.

Zróbcie w końcu wy coś u nas, lub na jakimkolwiek wyjeździe to będziemy rozmawiać. Jak na razie na trybunach większość Polski przyzna że jesteśmy lepsi.
Tak przy okazji... ekipa się wam zmieniła? Wisła Słonie? Albo słonice sądząc po cycach. ZabAWa szarościami chyba znów okazała się ryzykowna.
migiczne_wrota

Post autor: migiczne_wrota »

Obiektywny1906 pisze: Zróbcie w końcu wy coś u nas, lub na jakimkolwiek wyjeździe to będziemy rozmawiać. Jak na razie na trybunach większość Polski przyzna że jesteśmy lepsi.
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH
bnm

sam.dalla.bona pisze:bnm masz rację - zakoncz bo robienie z Wisełki przekumatych już nie przechodzi bo wszyscy już sie pokapowali ile wspólnego ma produkt marketingowy w internecie z rzeczywistością.
Wystarczy mi to że nasz 6000 młyn był bardziej kumaty niż wasz skład wyjazdowy na derby który był zajęty robieniem selfie na tle stadionu i nagrywaniem filmików. Nie do pomyślenia jeżeli chodzi o "wyjazdy" derbowe Wisły na wasz stadion, ale co ekipa to różne zwyczaje. Co do rzeczywistości nie ma co narzekać, wręcz przeciwnie. Świetne liczby osiedli i fan-clubów, dwie bardzo fajne klimatyczne oprawy, multum rac i zajebisty klimat na sektorze, żyć nie umierać.

Jeżeli się pomyliłem co do waszych zapisów, to wystarczyło napisać bo nie zrobiłem tego celowo.
Zablokowany