Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
w ramach promocji QP był bieg na 100m
-
6 nie jezdzi przez batory :( :DAspirant_Wojtek pisze:Ostatnio spotykam się z W. w Centrum Katowic.
Ze względu na wszechobecna nudę, postanawiamy jechać do Chorzowa w poszukiwaniu koleżanek zza miedzy. W międzyczasie do autobusu miejskiego linii 6 dosiada się D i w 3 osoby ruszamy dalej. Wysiadamy na Batorym po którym spacerujemy pół godziny wroga nie uswiadczajac. Najprawdopodobniej siedzieli obsrani po bramach. Akcja na plus. Chuligani zawsze razem!
:D
-
a może Chorzów Batory Urząd Skarbowy miał na myśli :Dnicram pisze:6 nie jezdzi przez batory :( :DAspirant_Wojtek pisze:Ostatnio spotykam się z W. w Centrum Katowic.
Ze względu na wszechobecna nudę, postanawiamy jechać do Chorzowa w poszukiwaniu koleżanek zza miedzy. W międzyczasie do autobusu miejskiego linii 6 dosiada się D i w 3 osoby ruszamy dalej. Wysiadamy na Batorym po którym spacerujemy pół godziny wroga nie uswiadczajac. Najprawdopodobniej siedzieli obsrani po bramach. Akcja na plus. Chuligani zawsze razem!
-
Fc Ruchu Niebieska Ligota wraz z innymi fc Katowic czwarty rok z rzędu w Mikołaja odwiedza największy szpital na Śląsku i rozdaje chorym dzieciakom masę prezentów. Jak widać NK działa i ma się bardzo dobrze.
-
a co sie spodziewaliście frajerskiej akcji KSGKS w waszym stylu i odbicie paczek świątecznych ?? a potem lament na 200 stron jaka frajerska akcja była i tłumaczenia dzieci niepełnosprawni młodzi święta kolędy kościół alkaida itp ?walkers pisze:Fc Ruchu Niebieska Ligota wraz z innymi fc Katowic czwarty rok z rzędu w Mikołaja odwiedza największy szpital na Śląsku i rozdaje chorym dzieciakom masę prezentów. Jak widać NK działa i ma się bardzo dobrze.
-
Batory i Mikołów to też Katowice ?walkers pisze:Fc Ruchu Niebieska Ligota wraz z innymi fc Katowic
-
W około jest milion hektarów lasu kolego, nikt by nie płakał wierz mi. Jakoś rok temu gks robił podchody ale zrezygnował, ciekawe czemu...
A że było parę osób z innych fc , które chciały uczestniczyć w tej akcji to coś złego? :)
A że było parę osób z innych fc , które chciały uczestniczyć w tej akcji to coś złego? :)
-
No i tu sie przyda zrobic screena i przy kazdej nastepnej akcji pokazywac to tym dzbanom chorzowskim. Akcja w Rudzie frajerska bo pf nie zebrane, ale tu widocznie zebrane i juz by nie była frajerska? Za duzo bialego dziewczyny. Zreezta zobacz sobie co pierdolil ten wasz ptok w filmiku po tej akcji " nie przeszkadzajmy sobie w dobrych rzeczach" wezcie ustalcie jedna wersje co jest frajerskie a co nie:)
-
Ale do kogo w tym momencie kierujesz swój post? "Dzbanom" czy "dzbanowi"? Aha sorry przecież zdanie jednego anonimowego gościa w necie jest zdaniem PF jak ja mogłem takie głupie pytanie zadać zbanujcie mnie i wpierdolcie do wora...TRSL NB pisze:No i tu sie przyda zrobic screena i przy kazdej nastepnej akcji pokazywac to tym dzbanom chorzowskim. Akcja w Rudzie frajerska bo pf nie zebrane, ale tu widocznie zebrane i juz by nie była frajerska? Za duzo bialego dziewczyny. Zreezta zobacz sobie co pierdolil ten wasz ptok w filmiku po tej akcji " nie przeszkadzajmy sobie w dobrych rzeczach" wezcie ustalcie jedna wersje co jest frajerskie a co nie:)
-
Ok zle sie wyrazilem... Co nie zmienia faktu, ze takie dzbany prowadza fejsbuki i inne gowna i dla nich wszystko jest frajerskie. Nasza porazka bo nie najebalismy swietemu mikolajowi choc mielosmy milion hektarow lasu:)za Ruchem ! pisze:Ale do kogo w tym momencie kierujesz swój post? "Dzbanom" czy "dzbanowi"? Aha sorry przecież zdanie jednego anonimowego gościa w necie jest zdaniem PF jak ja mogłem takie głupie pytanie zadać zbanujcie mnie i wpierdolcie do wora...TRSL NB pisze:No i tu sie przyda zrobic screena i przy kazdej nastepnej akcji pokazywac to tym dzbanom chorzowskim. Akcja w Rudzie frajerska bo pf nie zebrane, ale tu widocznie zebrane i juz by nie była frajerska? Za duzo bialego dziewczyny. Zreezta zobacz sobie co pierdolil ten wasz ptok w filmiku po tej akcji " nie przeszkadzajmy sobie w dobrych rzeczach" wezcie ustalcie jedna wersje co jest frajerskie a co nie:)
-
A jak dziewczyny z blue girls nrsl beda w domu opieki czy w schronisku mamy ich tez najebac czy z racji tego, ze nie ma tam miliona hektarow lasu mamy odpuscic:)?walkers pisze:W około jest milion hektarów lasu kolego, nikt by nie płakał wierz mi. Jakoś rok temu gks robił podchody ale zrezygnował, ciekawe czemu...
-
Tak się składa, że 6 jedzie przez Batory, ale dosłownie przez kilka minut (jak postoi na światłach) :).nicram pisze:6 nie jezdzi przez batory :( :DAspirant_Wojtek pisze:Ostatnio spotykam się z W. w Centrum Katowic.
-
Panowie chyba źle odebrali mój post, który był tylko informacją, że nk działa i ma się dobrze a nie jak tu głoszą niektóre gwiazdy, że nie ma Ruchu w Katowicach. Otóż jest i to w głównej mierze on organizuje ta akcje od 4 lat. W tym roku frajersko byłoby atakować ale w tamtym i 2 lata temu już nie? Przecież jeździła wasza obcina i byli pogonieni. W tamtym roku sam młody skład Panewnik Piotrowic i Ligoty. Szkoda.
W każdym razie nie pisze tu o żadnej waszej porażce tylko o tym ze robimy chcemy w "waszym" miescie
W każdym razie nie pisze tu o żadnej waszej porażce tylko o tym ze robimy chcemy w "waszym" miescie
-
Są jeszcze kibice GKS-u Katowice w Dąbrowie Górniczej? Bo kiedyś taka flaga wisiała na GKS-ie.
-
Co takiego robicie w Katowicach jako NK że piszesz takie rzeczy ?walkers pisze:Panowie chyba źle odebrali mój post, który był tylko informacją, że nk działa i ma się dobrze a nie jak tu głoszą niektóre gwiazdy, że nie ma Ruchu w Katowicach. Otóż jest i to w głównej mierze on organizuje ta akcje od 4 lat. W tym roku frajersko byłoby atakować ale w tamtym i 2 lata temu już nie? Przecież jeździła wasza obcina i byli pogonieni. W tamtym roku sam młody skład Panewnik Piotrowic i Ligoty. Szkoda.
-
A co ty robisz w swoim zyciu oprocz napinki w strone Ruchu ?Dex Dexter pisze:Co takiego robicie w Katowicach jako NK że piszesz takie rzeczy ?walkers pisze:Panowie chyba źle odebrali mój post, który był tylko informacją, że nk działa i ma się dobrze a nie jak tu głoszą niektóre gwiazdy, że nie ma Ruchu w Katowicach. Otóż jest i to w głównej mierze on organizuje ta akcje od 4 lat. W tym roku frajersko byłoby atakować ale w tamtym i 2 lata temu już nie? Przecież jeździła wasza obcina i byli pogonieni. W tamtym roku sam młody skład Panewnik Piotrowic i Ligoty. Szkoda.
-
Ty sam nie wiesz o czym piszesz:) ten las to po co zeby mikolaj mogl poruchac krasnoludki? Ja p******* Ruch jest w Katowoccach i tyle. Ale pierdolenie tu ze poszli do szpitala a GKS sie nie ustawil choc bylo milion hektarow lasu jest smieszne. A dzwoniliscie? Jesli nie to wasza porazka:)walkers pisze:Panowie chyba źle odebrali mój post, który był tylko informacją, że nk działa i ma się dobrze a nie jak tu głoszą niektóre gwiazdy, że nie ma Ruchu w Katowicach. Otóż jest i to w głównej mierze on organizuje ta akcje od 4 lat. W tym roku frajersko byłoby atakować ale w tamtym i 2 lata temu już nie? Przecież jeździła wasza obcina i byli pogonieni. W tamtym roku sam młody skład Panewnik Piotrowic i Ligoty. Szkoda.
-
Twój kolega po szalu pisze że robicie w Katowicach co chcecie , ja się pytam co to za rzeczy w takim razie a ty mi wyskakujesz że ja się napinam? albo masz problem z interpretacją słowa pisanego,albo zadałem mało wygodne pytanie albo nie wiesz co odpowiedzieć więc zbywasz starym modnym tekstem o napince.Obstawiam wszystkie trzy opcje naraz w twoim przypadku.Nikt tu nie neguje że w Katowicach jesteście ba,sam twierdzę że NK to bardzo mocne FC jednak tekst że robicie tu co chcecie to nawet jak na waszą wybujałą wyobraźnię jest bardzo wyolbrzymiony.No ale może ja się napinam.m.. pisze:A co ty robisz w swoim zyciu oprocz napinki w strone Ruchu ?Dex Dexter pisze:Co takiego robicie w Katowicach jako NK że piszesz takie rzeczy ?walkers pisze:Panowie chyba źle odebrali mój post, który był tylko informacją, że nk działa i ma się dobrze a nie jak tu głoszą niektóre gwiazdy, że nie ma Ruchu w Katowicach. Otóż jest i to w głównej mierze on organizuje ta akcje od 4 lat. W tym roku frajersko byłoby atakować ale w tamtym i 2 lata temu już nie? Przecież jeździła wasza obcina i byli pogonieni. W tamtym roku sam młody skład Panewnik Piotrowic i Ligoty. Szkoda.
-
Jebiemy cię do ryja.Dex Dexter pisze:Co takiego robicie w Katowicach jako NK że piszesz takie rzeczy ?walkers pisze:Panowie chyba źle odebrali mój post, który był tylko informacją, że nk działa i ma się dobrze a nie jak tu głoszą niektóre gwiazdy, że nie ma Ruchu w Katowicach. Otóż jest i to w głównej mierze on organizuje ta akcje od 4 lat. W tym roku frajersko byłoby atakować ale w tamtym i 2 lata temu już nie? Przecież jeździła wasza obcina i byli pogonieni. W tamtym roku sam młody skład Panewnik Piotrowic i Ligoty. Szkoda.
-
:):):) jebłem-było się wychylać?
-
Twój kolega po szalu pisze że robicie w Katowicach co chcecie , ja się pytam co to za rzeczy w takim razie a ty mi wyskakujesz że ja się napinam? albo masz problem z interpretacją słowa pisanego,albo zadałem mało wygodne pytanie albo nie wiesz co odpowiedzieć więc zbywasz starym modnym tekstem o napince.Obstawiam wszystkie trzy opcje naraz w twoim przypadku.Nikt tu nie neguje że w Katowicach jesteście ba,sam twierdzę że NK to bardzo mocne FC jednak tekst że robicie tu co chcecie to nawet jak na waszą wybujałą wyobraźnię jest bardzo wyolbrzymiony.No ale może ja się napinam.[/quote]
Przecież wiecie o tej akcji od 4 lat, 4 lata z rzędu 6 grudnia możecie trafić tych których tak bardzo jebiecie na fejsach i forach. Co do robienia "co chcemy" chodzi mi o nasze zbiórki na mecze, swobodne przejazdy przez centrum miasta, akcje takie jak ta mikolajkowa. Takich rzeczy nie robi ekipa której nie ma. Jeszcze raz powtarzam, że piszę to tylko jako odpowiedź w stronę tych którzy piszą bzdury na temat nk, nic więcej.
Przecież wiecie o tej akcji od 4 lat, 4 lata z rzędu 6 grudnia możecie trafić tych których tak bardzo jebiecie na fejsach i forach. Co do robienia "co chcemy" chodzi mi o nasze zbiórki na mecze, swobodne przejazdy przez centrum miasta, akcje takie jak ta mikolajkowa. Takich rzeczy nie robi ekipa której nie ma. Jeszcze raz powtarzam, że piszę to tylko jako odpowiedź w stronę tych którzy piszą bzdury na temat nk, nic więcej.
-
Owszem, wisiała kiedyś ale to już przeszłość, pewnie kilku kibiców GKSu znajdziesz dziś w Dąbrowie, ale na tej samej zasadzie znajdziesz kibiców Zabłębia w Katowicach, czy kibiców GKSu Katowice w Bytomiu. To jest aglomeracja i migracja ludzi jest spora.Bażant pisze:Są jeszcze kibice GKS-u Katowice w Dąbrowie Górniczej? Bo kiedyś taka flaga wisiała na GKS-ie.
A z tego co mi wiadomo to GieKSa z Dąbrowy utworzyła się w czasie kryzysu Zagłębia Sosnowiec (czy raczej upadku klubu) i w czasie pucharowych sukcesów GKSu, po jakimś czasie wrócilo wszystko do normy i Dąbrowy nie można rozpatrywać jako FC GKSu
-
W sumie chyba dobre wyjaśnienie, kibice Gieksy byli wtedy obecni też w innych miastach Zagłębia ale po ich odrodzeniu szybko znikneli
Chodzi ci pewnie o tą flage:

chociaż coś mi świta że była też inna trzykolorowa z białym napisem Dąbrowa, ale ręki sobie nie dam obciąć, czas i luki w pamięci robią swoje, to już ktos z GKSu musiałby się wypowiedzieć
A co do Ruchu to właśnie pojawiła się nowa afera, kibice z Zabrza i Katowic, kibicujący upadkom śląskich klubów pewnie się ucieszą:
[link]

chociaż coś mi świta że była też inna trzykolorowa z białym napisem Dąbrowa, ale ręki sobie nie dam obciąć, czas i luki w pamięci robią swoje, to już ktos z GKSu musiałby się wypowiedzieć
A co do Ruchu to właśnie pojawiła się nowa afera, kibice z Zabrza i Katowic, kibicujący upadkom śląskich klubów pewnie się ucieszą:
[link]
-
Przecież wiecie o tej akcji od 4 lat, 4 lata z rzędu 6 grudnia możecie trafić tych których tak bardzo jebiecie na fejsach i forach. Co do robienia "co chcemy" chodzi mi o nasze zbiórki na mecze, swobodne przejazdy przez centrum miasta, akcje takie jak ta mikolajkowa. Takich rzeczy nie robi ekipa której nie ma. Jeszcze raz powtarzam, że piszę to tylko jako odpowiedź w stronę tych którzy piszą bzdury na temat nk, nic więcej.[/quote]walkers pisze:Twój kolega po szalu pisze że robicie w Katowicach co chcecie , ja się pytam co to za rzeczy w takim razie a ty mi wyskakujesz że ja się napinam? albo masz problem z interpretacją słowa pisanego,albo zadałem mało wygodne pytanie albo nie wiesz co odpowiedzieć więc zbywasz starym modnym tekstem o napince.Obstawiam wszystkie trzy opcje naraz w twoim przypadku.Nikt tu nie neguje że w Katowicach jesteście ba,sam twierdzę że NK to bardzo mocne FC jednak tekst że robicie tu co chcecie to nawet jak na waszą wybujałą wyobraźnię jest bardzo wyolbrzymiony.No ale może ja się napinam.
Widzisz,troszke przesadziłeś z tym "robimy co chcemy".W Mysłowicach obie ekipy moga napisać to samo i to samo mogą napisać w Jaworznie, czy chodziażby Górnik z Ruchem w Rudzie śląskiej.
Wiesz co by się tu działo jakby Gieksa jebła Ruch na tej akcji mikołajkowej bądź w drugą stronę?także chyba lepiej żeby było tak jak jest,przynajmniej dzieciaki w szpitalu się cieszą a nie wydaje mi się żebyście jeździli takim mega składem żeby was ta Gieksa nie mogła pierdolnąć.
-
nie zapomnijcie pachołki merkel wpasc jutro pod Wujek rozpierdolic z polecenia brukseli obchody jak to miało miejsce niedawno. wiec do zobaczyska !
-
Zapomniałeś tylko dodać, że są to przejazdy z eskortą policji. Dlatego są "swobodne".swobodne przejazdy przez centrum miasta.
-
Khan pisze:nie zapomnijcie pachołki merkel wpasc jutro pod Wujek rozpierdolic z polecenia brukseli obchody jak to miało miejsce niedawno. wiec do zobaczyska !
Jak już coś mieli rozpierdolić, to was, a nie żadne obchody.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
idąc takim tokiem myslenia to torcida w rudzie tez chciala was rozpiedolic nie obchody a nie pojawiliscie sie itd ... ach jak kocham dyskutowac z wami ! w obracaniu kota ogonem, wybielaniu, przeistaczaniu faktow jestescie mistrzami pewnie mieliscie wycieczke do Korei w ramch szkolenia propagandowegoholendrowie i beldzy pisze:Khan pisze:nie zapomnijcie pachołki merkel wpasc jutro pod Wujek rozpierdolic z polecenia brukseli obchody jak to miało miejsce niedawno. wiec do zobaczyska !
Jak już coś mieli rozpierdolić, to was, a nie żadne obchody.
-
Z czyjego polecenia?
żydy, kreml, biały dom?
p********* jak potluczona miska.
żydy, kreml, biały dom?
p********* jak potluczona miska.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
Odnośnie tego artykułu na weszło - ja osobiście napiszę to co przy Polonii - czyli powodzenia. I może trochę odejdę od wszystkich tutejszych problemów typu: kto gdzie rządzi, kto robi większe pokazówki itd. Ale ku..a czy u nas na Śląsku naprawdę wszyscy którzy zarządzają klubami muszą być takimi nieudacznikami. Górnik, Polonia, teraz Ruch, Gieksa pałętająca się po I lidze 10 sezonów, Tychy z kasą i stadionem zamykające ogon I ligi itd. Przecież jak KL walnie teraz karę to się nie pozbiera Ruch przez kilka lat - bo kuźwa jeden z drugim głąbem (czytaj zarząd) myśleli że się nie wyda.
-
Pamiętam jak degradowali Gieksę do IV ligi-chorzowscy świętowali i robili sobie z tego jaja. Mam nadzieję, że tym razem role się odwrócą. Zero współczucia.mad22 pisze:Przecież jak KL walnie teraz karę to się nie pozbiera Ruch przez kilka lat - bo kuźwa jeden z drugim głąbem (czytaj zarząd) myśleli że się nie wyda.
-
A co mamy płakać? Jest duża szansa że przyszłym sezonie w 4 lidze spotka się Górnik, Ruch i Polonia.Blue Old Boy pisze:W sumie chyba dobre wyjaśnienie, kibice Gieksy byli wtedy obecni też w innych miastach Zagłębia ale po ich odrodzeniu szybko znikneli
[link]
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
Kibice GieKSy z Dąbrowy,Bedzina i okolic sa do teraz na tych terenach juz nie w tak licznych ilosciach jak w latach 1990-1999r.
-
doswiadczonyMMA pisze:Zapomniałeś tylko dodać, że są to przejazdy z eskortą policji. Dlatego są "swobodne".swobodne przejazdy przez centrum miasta.
A jakby nie było policji to co? dzwonili byście po kolegow żeby r******* Szopy i Nikisz? :D
-
doswiadczonyMMA pisze:Pamiętam jak degradowali Gieksę do IV ligi-chorzowscy świętowali i robili sobie z tego jaja. Mam nadzieję, że tym razem role się odwrócą. Zero współczucia.mad22 pisze:Przecież jak KL walnie teraz karę to się nie pozbiera Ruch przez kilka lat - bo kuźwa jeden z drugim głąbem (czytaj zarząd) myśleli że się nie wyda.
...na forum Ruchu jest zbiórka na koszulki z tekstem "Chciwość" :) serio rozjebała mnie ta zbieżność sytuacji
Jak już sie skończysz masturbować to ciulsko wytrzyj w papierek a nie firanke, bo mamusia nakrzyczy na ciebie łobuziaku.
-
Już,czy jeszcze coś chciałaś bidulko dodać w przypływie złości?Się okazało że nie tak na lajcie jak się tu próbujesz rysować a to przez jedną małą uszczypliwość z mojej strony.Zabolało,fajnie.
Tak apropos- ty tu o masturbacji twoja zaganiara po szalu o ruchaniu do ryja,na sektorach gości wypinacie d*** a w nocy bazgrzecie coś o gejach.Gdyby nie mocna łatka śmierdzieli to bankowo bylibyście pedryle czy inne wyruchańce spod znaku teńczowej flagi.Mimo wszystko pracujcie nad tym nadal bo dobrze wam idzie.Fantazje już znamy a ilość zgód i ich barwy powoli ułoży się w jedną tęczową całość.
Tak apropos- ty tu o masturbacji twoja zaganiara po szalu o ruchaniu do ryja,na sektorach gości wypinacie d*** a w nocy bazgrzecie coś o gejach.Gdyby nie mocna łatka śmierdzieli to bankowo bylibyście pedryle czy inne wyruchańce spod znaku teńczowej flagi.Mimo wszystko pracujcie nad tym nadal bo dobrze wam idzie.Fantazje już znamy a ilość zgód i ich barwy powoli ułoży się w jedną tęczową całość.
Dziecko kochane. Żeby mnie zdenerwować musiałbyś się bardziej postarać.
-
Wystarczy zwrócić ci delikatnie uwagę i od razu grzecznie śpiewasz."kochanie" znów nie trafione bo nie jestem z Widzewa czy tam
Wisły.Zaloty odrzucone pederasto.
Wisły.Zaloty odrzucone pederasto.
Jakiś ty mądry i wygadany. Imponujesz mi niesamowicie :-)