Grom nie działa odkąd Kania wyjebala im flagę.domin 1982 pisze:A Grom Wolsztyn coś działa?? Wiem że obecnie grają w A klasie. Do niedawna gdy grali w 4 lidze zaliczali wyjazdy (Racot, Obra Kościan czy do Pępowa) u siebie niezły młyn czasem. Ale obecnie o nich cisza.
Kibicowska Wielkopolska
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
-
ogarniety_typ
Re: Kibicowska Wielkopolska
Po co takie pisanie? Przecież coś takiego działa w dwie strony.ogarniety_typ pisze: Dziwne, że Twoim koledzy pytani poza Grodziskiem o to za kim są, nagle nie kibicują lub są za Lechem :).
-
stary zgred
Północ Wielkopolski ogarnia Piła a południe Gostyń .
Nie chodzi mi o flagę.
-
ogarniety_typ
To dobrze, że czytasz ze zrozumieniem.
Moja wina, myślałem o czymś innym... a wyszło jak wyszło. Sorry.ogarniety_typ pisze:To dobrze, że czytasz ze zrozumieniem.
-
Ultra1312Style
- Kontakt:
To trzeba przeczytać. Ciekawy tekst dla wszystkich pasjonatów wielkopolskiego światka kibicowskiego...
http://sektorkiboli.pl/wywiad-malpa-kibic-gornik-konin/
http://sektorkiboli.pl/wywiad-malpa-kibic-gornik-konin/
-
Edward1488
A wschód i zachód?stary zgred pisze:Północ Wielkopolski ogarnia Piła a południe Gostyń .
-
stary zgred
Otwórz sobie atlas z mapą Wielkopolski i jak się trochę orientujesz to sam odpowiesz sobie na pytanie w których miastach są prężnie działające Fc Lecha.
Pewnie ze dziala w dwie strony i tu sie zgodze.Odnosnie zerwania zgody nie bede sie wypowiadal Tobie bo nie masz z tym nic wspolnego wiec Cie niedotyczy.A kto ma wiedziec dlaczego padla ten wie.Bialyman pisze:Po co takie pisanie? Przecież coś takiego działa w dwie strony.ogarniety_typ pisze: Dziwne, że Twoim koledzy pytani poza Grodziskiem o to za kim są, nagle nie kibicują lub są za Lechem :).
-
ogarniety_typ
Wasi zgodowicze twierdzą, że ze zgodą to jak z kobietą. Raz jest dobrze, a raz źle. Gratuluję w takim razie podejścia. Kto był kim w tym związku ? :)KSDGW pisze:Pewnie ze dziala w dwie strony i tu sie zgodze.Odnosnie zerwania zgody nie bede sie wypowiadal Tobie bo nie masz z tym nic wspolnego wiec Cie niedotyczy.A kto ma wiedziec dlaczego padla ten wie.Bialyman pisze:Po co takie pisanie? Przecież coś takiego działa w dwie strony.ogarniety_typ pisze: Dziwne, że Twoim koledzy pytani poza Grodziskiem o to za kim są, nagle nie kibicują lub są za Lechem :).
-
Edward1488
Niektórym żeby wyczuli nutkę ironii to trzeba od razu milion buziek powklejać. Szczególnie interesuje mnie zdanie na temat wschodu wielkopolski innych postronnych forumowiczów :)stary zgred pisze:Otwórz sobie atlas z mapą Wielkopolski i jak się trochę orientujesz to sam odpowiesz sobie na pytanie w których miastach są prężnie działające Fc Lecha.
Ciebie sprawa zgody i jej zerwania nie powinna w ogóle interesować, a już przynajmniej nie tutaj.ogarniety_typ pisze:
Wasi zgodowicze twierdzą, że ze zgodą to jak z kobietą. Raz jest dobrze, a raz źle. Gratuluję w takim razie podejścia. Kto był kim w tym związku ? :)
Zajmij się swoim podwórkiem. :)
-
ogarniety_typ
Nie Ty mi będziesz mówił czym i gdzie mam się interesować. Możesz ewentualnie nie odpodwiadać na niewygodne dla was pytania.Bialyman pisze:Ciebie sprawa zgody i jej zerwania nie powinna w ogóle interesować, a już przynajmniej nie tutaj.ogarniety_typ pisze:
Wasi zgodowicze twierdzą, że ze zgodą to jak z kobietą. Raz jest dobrze, a raz źle. Gratuluję w takim razie podejścia. Kto był kim w tym związku ? :)
Zajmij się swoim podwórkiem. :)
-
antonimacierewicz
nie ma podziału wschód zachód jest tylko taki jak kolega wymienił czyli północ południe.Edward1488 pisze:A wschód i zachód?stary zgred pisze:Północ Wielkopolski ogarnia Piła a południe Gostyń .
-
mariuszek321
a KKS co ogarnia ?
-
RobertWlkp
mariuszek 321@ Kalisz to z pewnością ewenement w wielkopolsce pamiętam ich mecze we Wrześni czy okolicznych miejscowościach na przestrzeni kilku sezonów i z pewnością w tej lidze się marnowali. Gabarytowo robili świetne wrażenie i z pewnością mieli często pod górkę bo psy i włodarze klubów dostawali sraczki jak mieli się gdzieś pojawić. Taka specyfika ligi. Co do ich fc to działo się coś w podkaliskich Błaszkach. No ale nie jestem z Kalisza i nie wiem jak teraz wygląda sytuacja z fc może ktoś z Kalisza się wypowie. Chyba forumowicz SKUP był z Kalisza. Ogólnie korzystnie że awansowali.
-
mariuszek321
Ale ogólnie to chyba poziom Ovi,Górnika Konin i bez podjazdu do Lecha ?
-
RobertWlkp
Powiem tak z ostatnich kilku/kilkunastu lat wykroili z flag kilka mniejszych ekip pro Lech z wielkopolski między innymi Victorię Września, Konin, Jarocin no i byli prawdziwą zmorą Warty Poznań którą skroili z tego co pamiętam dwukrotnie między innymi z ogromnej flagi Rodowici Poznaniacy więc w lokalnych wojenkach sukcesy osiągali tego im odmówić nie można. Generalnie są zdecydowanie bardziej agresywni niż mniejsze ekipy z wielkopolski i na stadionach gdzie się pojawiają widać że nie są to oglądacze piłki ;) Co do podjazdu do Lecha cóż napewno nie tak liczni ale to zrozumiałe. Ostatnio chyba mieli jakieś przygody na trasie dzięki Lechowi. Nie będę się tu bawił we wróżby co by się stało gdyby spotkali się z główną ekipą Kolejorza. jak podkreślam zdecydowanie inny garniutur niż większość ekipek w naszym regionie i porównywanie ich do ,,mniejszych,, Jest sporym nietaktem mimo że mi z nimi nie po drodze. Solidne wojenki napewno z Koninem i Ostrowem dodają kolorytu chyba najbardziej jednolitemu regionowi w Polsce.
Oczywiście że nieprzypadkowe osoby a pisze że było inaczej,chodziło mi o okolicznosci ale to najmniej istotne,z autobusem napisałem jak to wygladało z naszej perspektywy i autobus nie był podstawiony a skończyło się na telefonach jeśli mamy być precyzyjni,faktem jest że taka propozycja padła,czy byliście sami to tego wiedzieć nie moglismy ,podejrzenie że nie jestescie sami było uzasadnione.Teraz to chyba temat wyczerpany.
Jak wygląda sytuacja jeśli chodzi o zgody i kosy Stali Ostrów ? Czy fani tej drużyny jeżdżą też na Lecha ?
-
domin 1982
W Pniewach jakiś ruch kibicowski istnieje?? Dzieje się coś na Sokole Pniewy?
TYLKO DYSKOBOLIA pytanie z innej beczki:Jak wygląda sprawa reaktywacji waszego klubu?
-
TYLKO DYSKOBOLIA
Na jesień startujemy w B klasie.
A sprawa stadionu? Będziecie grać u siebie w Grodzisku,czy jak przed rozwiązaniem w Ptaszkowie?TYLKO DYSKOBOLIA pisze:Na jesień startujemy w B klasie.
Na dzień dzisiejszy macie jakieś zgody/układy? Oraz macie jakieś FC?
(pytanie do Dyskobolii)
A jak wygląda sprawa z Poznaniem? Jakie grupy działają najprężniej w Poznaniu i WKLP- chodzi mi o dzielnice/sekcje oraz FC?
(pytanie do Dyskobolii)
A jak wygląda sprawa z Poznaniem? Jakie grupy działają najprężniej w Poznaniu i WKLP- chodzi mi o dzielnice/sekcje oraz FC?
-
TYLKO DYSKOBOLIA
Nie mam pojęcia, gdzie będziemy grać.
Akurat to wyjaśni się pewnie przed samym startem sezonu.
Akurat to wyjaśni się pewnie przed samym startem sezonu.
-
stary zgred
A co akta w komendzie wam zniknęły . Nmakab pisze:Na dzień dzisiejszy macie jakieś zgody/układy? Oraz macie jakieś FC?
(pytanie do Dyskobolii)
-
domin 1982
Podbijam pytanie - istnieje jakiś ruch kibicowski w Pniewach?
-
ZwischenwerkVIIIa
Istnieje Red Dragons Pniewy - Piłka nożna halowa prowadzą doping na meczach we własnej hali .
Jak wyglądają relacje ( zgoda? układ? prywatne kontakty?) pomiędzy włoskim Como a KKS Kalisz? Jaki jest światopogląd Włochów? Na ich fb dużo szmat Donbasu, fot Putina etc. Jak wygląda wspieranie się składów bo wzajemnie się co jakiś czas odwiedzają i ewentualnie inf o tym jak doszło do zawarcia kontaktów przez obie ekipy (o ile to nie jest tajemnica).
Czy inne ekipy z wlkp mają jakies zagraniczne kontakty w sensie "układów"?
Czarny Las swojego czasu z jakims serbskim składem... A inni?
Czy inne ekipy z wlkp mają jakies zagraniczne kontakty w sensie "układów"?
Czarny Las swojego czasu z jakims serbskim składem... A inni?
-
WileTheBest
Z IM Rakovica dokładnie.ziomek pisze:Czarny Las swojego czasu z jakims serbskim składem...
Kościan i okolice. najlepiej Racot na pw
-
Tomek19994
Jak wygląda obecnie sytuacja w Lesznie pomiędzy Unią Leszno a FC Leszno (Lech Poznań) ? Może być na priv. Pozdro.
-
WileTheBest
Tak jak wyglądała wcześniej, bez wchodzenia sobie w drogę.Tomek19994 pisze:Jak wygląda obecnie sytuacja w Lesznie pomiędzy Unią Leszno a FC Leszno (Lech Poznań) ? Może być na priv. Pozdro.
Jak wcześniej? Jak bywałem tam dobre 3-4 lata temu to dało się, zauważyć wlepki antylech, podobnie jakieś wrzuty na murach, chociaż z tego co wiem to na tym się kończyło działanie.
-
WileTheBest
I o to mi chodzi. Nie ma otwartej wojny jak to robi chociażby Ostrów Wlkp. z Kaliszem. Są tylko wlepki i wrzuty anty Lech, nie ma ganianek.kimbol pisze:Jak wcześniej? Jak bywałem tam dobre 3-4 lata temu to dało się, zauważyć wlepki antylech, podobnie jakieś wrzuty na murach, chociaż z tego co wiem to na tym się kończyło działanie.
-
mariuszek321
W Kaliszu dużo kibiców Lecha incognito ?
-
Tomek19994
W jednym z wątków jest napisane że doszło do spotkania Unii Leszno z FC Leszno Lecha Poznań, z wygraną FC. Prawda czy farmazon ?. Proszę o normalną odpowiedź.
Tomek19994 pisze: 08.10.2017, 09:01 W jednym z wątków jest napisane że doszło do spotkania Unii Leszno z FC Leszno Lecha Poznań, z wygraną FC. Prawda czy farmazon ?. Proszę o normalną odpowiedź.
https://twitter.com/Avanti__News/status ... 8051697670