Obiektywny1906 pisze:Pewnie jeszcze trzeźwi, w środy to się zdarza. Jednak kto wie? Polecam pytanie ponowić w niedzielę rano.
Wiadome banda meneli :)
Quorth pisze:Zakopane i FC chyba powinniśmy analizować w temacie Małopolski. Ja mam pytanie o aktualizacje sytuacji na osiedlach, gdzie ewidentnie krzyżują się strefy wpływów jak na dzień dzisiejszy wyglądają: Azory-po bałaganie Wisła odzyskała osiedle definitywnie?Przy Arce-Czas przejmowania osiedla przez Wisłę trwa ? Bieżanów-Niektórzy wieszczyli upadek tamtejszej Wisły. Czy pojawiła się tam widoczna Cracovia jak to zapowiadała propaganda? Qrdwanów-Wiemy że silna ekipa Wisły ale jak obecnie ma się tamtejsza ekipa Pasiaków?
Azory Wisła , paru przerzutów zostało przy xxxlecia ina tamtym osiedlu przesiadują , reszta się powyprowadzała albo emigracja ze strachu , Przy Arce też Wisła ale do końca nie orientuję się czy jakaś Cracovia widoczna , Bieżanów Wisła i nie było tam żadnych zmian , ostatnio gadałem na meczu o tym z kolegą z tego osiedla i się śmiał że tak przejeli osiedle że jak robili zdjęcia to nawet buty zamazywali , poza tym to nie były osoby z Bieżanowa tylko okolicznych pasiastych osiedli , Kurdwanów bez zmian , mocna Wisły i mocna Cracovia .
Ja to widzę nieco inaczej.
Azory - wszyscy obsrani nikt się nie wychyla
Przy Arce - nie wiem
Bieżanów - słaba wisła i jednostki KSC w opcji partyzanckiej
Kurdwanów - mocna Cracovia i ostatnimi czasy średnia wisła
Mocna Cracovia na Kurdwanowie i średnia Wisła? no kolego chyba mocni ale w internecie ;) widzę ,że w ogóle nie jesteś w temacie.Gdyby nie okoliczne osiedla to by nawet sztycha nie zrobili.
Bieżanów partyzantka Ksc? Gościu skąd Ty się urwałeś.
Przy arce jest strasznie podzielonym osiedlem, sytuacja wygląda tak, że na jednym bloku jest graf "Wisła Sharks" a po drugiej stronie tego samego bloku "Tylko Cracovia", tak samo w klatkach. Bywałem często na tym osiedlu u kumpla i widywałem osoby w barwach i z Cracovii i z Wisły, a nawet z Hutnika (rzadziej, ale również). Jeszcze pytanie, ile z tych osób faktycznie tam mieszka a ile jest z Kazimierzowskiego/Teatralnego czy Albertyńskiego.
Mocna Cracovia na Kurdwanowie i średnia Wisła? no kolego chyba mocni ale w internecie ;) widzę ,że w ogóle nie jesteś w temacie.Gdyby nie okoliczne osiedla to by nawet sztycha nie zrobili.
Bieżanów partyzantka Ksc? Gościu skąd Ty się urwałeś.[/quote]
Uwielbiam takich gości,którzy wiedzą wszystko o wszystkich osiedlach :)
halabardy_pilniczki pisze:Co tak naprawdę się stało ze zbiórką na wielką sektorówkę Wisły, pieniądz był uzbierany konkret a nikt nie widział na co to poszło.
nie od dzis wiadomo ze Brodaty lubi zwiedzac swiat :)
halabardy_pilniczki pisze:Co tak naprawdę się stało ze zbiórką na wielką sektorówkę Wisły, pieniądz był uzbierany konkret a nikt nie widział na co to poszło.
Poszło na krede dla wsh i pieluchy.
Dobrze napisałeś. Akurat jest zbiórka darów dla dzieci. Dostaniesz swoją partię pieluch, może na kredę też się załapiesz. O ile napisałeś to w liście do Mikołaja ;)
hasztag pisze:Kibice Hutnika mieszkają na innych dzielnicach Krakowa oprócz Huty?
kiedyś była przeprowadzana bitwa osiedli i z wielu dzielnic Krakowa przyszły jakieś niewielkie liczbowo jednostki wiec raczej tak, plus Ci którzy się przeprowadzili z Huty. (Huta mam na myśli wszystkie pięć dzielnic)
Znów kogoś fantazja poniosła, zbiórkę na sektorówkę ogłoszono.. 3 lata temu, a ten coś majaczy o upadku zgód sprzed miesiąca. Temat sektorówki upadł śmiercią naturalną, po prostu z niej zrezygnowano. Sektorówkę prezentuje się z reguły raz na 10 meczów, a koszty jej produkcji są gigantyczne. Sama zbiórka trwała może tydzień, uzbierano 2 tysiące, a kasa poszła na bieżącą działalność Ultrasów.. |
zawszeufaj pisze:Znów kogoś fantazja poniosła, zbiórkę na sektorówkę ogłoszono.. 3 lata temu, a ten coś majaczy o upadku zgód sprzed miesiąca. Temat sektorówki upadł śmiercią naturalną, po prostu z niej zrezygnowano. Sektorówkę prezentuje się z reguły raz na 10 meczów, a koszty jej produkcji są gigantyczne. Sama zbiórka trwała może tydzień, uzbierano 2 tysiące, a kasa poszła na bieżącą działalność Ultrasów.. |
A przysięgniesz się na wszystkie świętości, że tak właśnie było ?
Sytuacja w Kraku jasna od kilku lat osiedla sa jednych albo drugich.
moje pytanie brzmi ktore osiedle lub osiedla obecnie maja jakies szanse przejscia na jedna badz druga strone czyli gdzie jest jaks rywalizacja???
starysadeczanin pisze:Sytuacja w Kraku jasna od kilku lat osiedla sa jednych albo drugich.
moje pytanie brzmi ktore osiedle lub osiedla obecnie maja jakies szanse przejscia na jedna badz druga strone czyli gdzie jest jaks rywalizacja???
To tak zorientowany jesteś ,że tutaj szukasz odpowiedzi ? Po Twoich postach sądziłem że dałbyś się za Wisłę pokroić a nie wiesz jak sytuacja na mieście wygląda ...... Trochę słabe
Z tego typa to beke mają nawet chłopaki z TSW,z którymi idzie normalnie pogadać.
Nie wygląda mi na intora,nie ten styl.Bardziej inna gwiazda tego tematu,niejaki Quorth.No albo chłopaki są parą.