zamkniety sektor pisze:
Można zdjecie tej bandy bo jakoś moja wiara w to jest mała bardzo i te liczby wow.
Moderator: LechiaCHWM
zamkniety sektor pisze:
Ale kto zabronił smietance jechać? Byle mosiek jedzie taki kawał ze Szczecina do Kielc? Nie bądźcie śmieszni, jakość ekipy wyjazdowej to tylko i wyłącznie problem danej ekipyLA. pisze:Pogoń w Kielcach. Faktycznie, Zagłębie obija śmietankę Terror Corps i LFS. Przypomina mi się podnieta Lechii i Arki w 2009 roku, gdzie Pogoń leci do Elbląga autami, a grupa 25-ciu nastolatków leci sobie pociągiem i dostaje w*******. Przyszło mi na myśl takie podobieństwo.
Czyim problemem jest skład wyjazdowy, wyjazdowiczów czy atakujących? Takie odwracanie kota ogonem pokazuje, że jesteście bandą c****. Przyznanie się do porażki plus rewanż za jakiś czas lepiej by o was świadczyło.LA. pisze:
Pogoń w Kielcach. Faktycznie, Zagłębie obija śmietankę Terror Corps i LFS. Przypomina mi się podnieta Lechii i Arki w 2009 roku, gdzie Pogoń leci do Elbląga autami, a grupa 25-ciu nastolatków leci sobie pociągiem i dostaje w*******. Przyszło mi na myśl takie podobieństwo.
Masz rację, posypuję głowę popiołem. Masz coś do nich to walcz w internecie. I broń Boże nie przedstawiaj zdjęcia ekipy. Ewidentnie widać, że bierzesz we wszystkim udział rozemocjonowany 15 latku. My chcąc nie chcąc też bierzemy w tym udział. Jest to trochę uciążliwe ale administracja tego forum ma takie, a nie inne podejście. Trzeba z tym żyć, chcąc przeczytać liczby drugiej strony. Przecież spoza internetu nie ma c****, żeby się dowiedzieć. Pozdrawiam, i proszę z całego serca....nie odpisuj.czewarszul pisze:Typowy argument rozemocjonowanego lamusa: coś do nich masz, to się na nich ustaw. Rozumiem, że mam przedstawić zdjęcia ekipy albo fanty, żeby udowodnić, że coś się jednak dzieje i biorę w tym udział, jeszcze dać karteczkę ze swoim podpisem, żeby kumateria z knet mi uwierzyła i uznała za wiarygodnego.
VALO-) pisze:zamkniety sektor pisze:
Można zdjecie tej bandy bo jakoś moja wiara w to jest mała bardzo i te liczby wow.
Przeciez wiadomo ze na wyjazd przez ponad pol Polski nie jedzie wujek z synem i dziadek z babcia tylko ekipa ktora sie liczy z atrakcjami. Jeszcze w sytuacji jaka obecnie panuje na naszej scenie ze co chcwile ktos kogos chce trafic wiec ci co jada licza sie z tym,wiec piprzenie ze nie pojechala ekipa wyjadowa jest smieszne. co niby ekipa do bicia zostala pic pod slepem w Szczecinie a pojechali sami janusze tak? smieszne tlumaczenie.poprostu przykro to stwierdzic ale takie duze miast bez wroga do tego cale wojewodzctwo bez konkurencji, od wielu lat ekstraklasa a ekipa na poziomie 3 ligi. czy ktoss obiektywny jest w stanie wytlumaczyc ten regres u Pogoni?LA. pisze:
Pogoń w Kielcach. Faktycznie, Zagłębie obija śmietankę Terror Corps i LFS. Przypomina mi się podnieta Lechii i Arki w 2009 roku, gdzie Pogoń leci do Elbląga autami, a grupa 25-ciu nastolatków leci sobie pociągiem i dostaje w*******. Przyszło mi na myśl takie podobieństwo.
I to samo, bardzo głębokie przemyślenie jak na ekipę, która zaliczyła 3 wyjazdy w rundzie, wracając po kilku latach na szczebel centralny. No ale jak potrafiliście zaliczyć 0 wyjazdowe do Nowego Dworu, to nie dziwota, że taki przykładowy Poznań to dla was Himalaje wyjazdowe.[/quote]czewarszul pisze:Ps Legia jest wszędzie, tylko nie tam, gdzie powinna być.
No jest faktem, że słaby wyjazd i porażka, ale bez przesady tak się spuszczać mając orgazm, jakby to był wyrównany pojedynek.prism pisze: Czyim problemem jest skład wyjazdowy, wyjazdowiczów czy atakujących? Takie odwracanie kota ogonem pokazuje, że jesteście bandą c****. Przyznanie się do porażki plus rewanż za jakiś czas lepiej by o was świadczyło.
A poza wszystkim, Pogoń jest beznadziejnie słaba. Kto chce to ich leje, a ich jedyne akcje to wspólne picie z Kotwicą. Nie, żebym umniejszał Zagłębiu, bo wiadomo jakie jest wzajemne ciśnienie, ale akurat Pogoń to oni leją regularnie.
A taki był cool i wyluzowany ":D". Weź "działaczu" rozszerz swoją wiedzę dotyczącą dnia wczorajszego, bo opierając się na tym co wyczytałeś robisz z siebie tylko i wyłącznie debila i dziecko stadionowych oprawców.czerwaszul pisze:A odpierdolcie się ode mnie. Cały internet to propaganda (7)egłej. Nic juz nie można napisać bo jaśnie panowie z (7)egii muszą mieć zawsze i we wszystkim rację. Trzeba wspierać takie charakterne ekipy jak Polonia. Mimo że są w mniejszości to dzielnie walczą i nie poddają się pomimo krzywych akcji ze strony wroga. Cała Polska tak niby nienawidzi (7)egłej a jak przychodzi co do czego to zawsze mają wsparcie. Jestem jedyny który pisze jak jest w stolicy, a wszyscy na forum mnie mają za jakiegoś frajera
Nie pisz nic na szybko ani nieoficjalnego. Skąd się w ogóle urwałeś?! Te liczby to farmazon, jeśli zainteresowani wyrażą ochote to bedzie oficjalna relacja.remavon pisze:Olimpia Elbląg - Polonia Bytom 26.11
Tak na szybko info nie oficjalne ale przybliżone.
Jesteśmy obecni w około 300 (nie przypadkowych osób) pod stadionem Olimpii, z nami zgody jak i ukladowicze w liczbach przybliżonych Odra Opole 25, Góral Żywiec 25, Zagłębie Lubin 60+Falubaz 15?, Arka Gdynia 60, Całą drogę ze śląska aż pod autostrade jedziemy bez ogona, dopiero na bramkach widzimy po drugiej stronie 5 aut zatrzymanych z Legi? przez tych co zawsze i dostajemy ogon, droga w 2 strony niestety bez wrażeń ;)
Obiektywnie, to mało która ekipa wyjazdowa byłaby w stanie się obronić przed wyselekcjonowaną bandą do bicia. Przynajmniej w sytuacji, kiedy liczby są zbliżone. Kryzys jest od dawna - to oczywiste, nie pierwsza i nie ostatnia ekipa, która z mocnej bandy na przekroju kilkunastu lat bardzo straciła na znaczeniu. Nie ma czego usprawiedliwiać, kolejny raz wtopa. Mimo wszystko w zaistniałej sytuacji, jestem przekonany, że większość ekip wyjazdowych zaliczyłoby porażkę.starysadeczanin pisze:Przeciez wiadomo ze na wyjazd przez ponad pol Polski nie jedzie wujek z synem i dziadek z babcia tylko ekipa ktora sie liczy z atrakcjami. Jeszcze w sytuacji jaka obecnie panuje na naszej scenie ze co chcwile ktos kogos chce trafic wiec ci co jada licza sie z tym,wiec piprzenie ze nie pojechala ekipa wyjadowa jest smieszne. co niby ekipa do bicia zostala pic pod slepem w Szczecinie a pojechali sami janusze tak? smieszne tlumaczenie.poprostu przykro to stwierdzic ale takie duze miast bez wroga do tego cale wojewodzctwo bez konkurencji, od wielu lat ekstraklasa a ekipa na poziomie 3 ligi. czy ktoss obiektywny jest w stanie wytlumaczyc ten regres u Pogoni?
A dlaczego rozebraliście swoich w Niecieczy? Pomyśl a potem pytaj bez spiny.19KSG48 pisze:pytanie bez spiny do Widzewiaków dlaczego zabraliście koszulki swym piłkarzom ??
Zapewne przez słabą ich grę w ostatnim czasie19KSG48 pisze:pytanie bez spiny do Widzewiaków dlaczego zabraliście koszulki swym piłkarzom ??
no właśnie ja doskonale wiem dlaczego!! i wiem doskonale kto nie tak dawno się o to spinał że jak mogli tak Żabole postąpićANTYpzpn pisze:A dlaczego rozebraliście swoich w Niecieczy? Pomyśl a potem pytaj bez spiny.19KSG48 pisze:pytanie bez spiny do Widzewiaków dlaczego zabraliście koszulki swym piłkarzom ??
Farmazon. Tak samo jak z tym, że flagi bez walki oddane a wy bez sprzętu. Tyle z naszej strony.dintre pisze:Ale kogo mają wyrzucić, jak tam z tymi flagami była czołówka DHW .. :)
Znowu eLANA by uciekła , słynie z tego w ostatnich miesiącach :-)Daniowks pisze:wczorajszego dnia czekamy na pewna ekipę jadąca na swój wyjazd ( pełna mobilizacja 74 osoby się okazało) nas +- 170 lecz smutni panowie tego dnia byli czujni popsuli wszystko. szkoda bo mogła być masakra J.P!!!!!!!
haha co za bzdura. ostatnie wieksze spotkanie z DHW to dla ŁKSu akurat nie skonczylo sie najlepiej, smialbym rzec ze Wisła Płock stawiała trudniejsze warunki. pozdrodintre pisze:Ale kogo mają wyrzucić, jak tam z tymi flagami była czołówka DHW .. :)wedrowniki pisze: Kto jak kto ale to Widzew powinien wyrzucić kilka osób z ekipy bo jak można gościa z flagami zostawić a samemu spierdolic :)Już widzę że Widzew odrzyl i zdjęcia na SO wysłał teraz SO są spoko jak nie ma zdjęć flag do góry kołami hehe
Za kim jesteś paziu?prism pisze:Czyim problemem jest skład wyjazdowy, wyjazdowiczów czy atakujących? Takie odwracanie kota ogonem pokazuje, że jesteście bandą c****. Przyznanie się do porażki plus rewanż za jakiś czas lepiej by o was świadczyło.LA. pisze:
A poza wszystkim, Pogoń jest beznadziejnie słaba. Kto chce to ich leje, a ich jedyne akcje to wspólne picie z Kotwicą. Nie, żebym umniejszał Zagłębiu, bo wiadomo jakie jest wzajemne ciśnienie, ale akurat Pogoń to oni leją regularnie.
było ich więcej:LA. pisze:
W ilu tematach jeszcze zapytasz?wichrowe wzgorze pisze:Parę osób z Jagiellonii zostaje w Chorzowie na rozmowoach?
Spora mobilizacja?? jeden z WAŻNIEJSZYCH wyjazdów w sezonie? chodzi Ci o ważny mecz piłkarsko? mecz o 3pkt w walce o wyeliminowanie rywali, którzy przeszkadzają nam by móc się pnąc w górę tabeli?, racja jeden z ważniejszych wyjazdów w sezonie.... Czy chodzi Ci o najmocniejszą ekipę kibicowsko w naszej lidze?? czyt. JAROTA JAROCIN! No tak ten mecz był skazany na mocne widowisko kibicowskie,a wy liczyliście że nas pojedzie jak zwykle syta liczba.. zajmij się swoimi problemami i nauczyć się tabliczki mnożenia to może kalkulator nie będzie Ci potrzebny.old[Z] pisze:Nie przesadzajmy.Uciec,by może nie uciekli,bo jest w Elanie sporo osób,które potrafią i chcą się bić,ale ich liczba bardzo słaba.Spodziewaliśmy się Elany grubo ponad 100,jakieś +-150 osób.Spora mobilizacja i jeden z ważniejszych wyjazdów w sezonie,a progresywnych z Torunia około 80 osób,do tego nie wiadomo,czy był z nimi WfcG. Czy powodem Waszej słabej liczby jest to,że Ruch miał ważny mecz u siebie,a Widzew ważny wyjazd?ZimnyBrowar pisze:Znowu eLANA by uciekła , słynie z tego w ostatnich miesiącach :-)Daniowks pisze:wczorajszego dnia czekamy na pewna ekipę jadąca na swój wyjazd ( pełna mobilizacja 74 osoby się okazało) nas +- 170 lecz smutni panowie tego dnia byli czujni popsuli wszystko. szkoda bo mogła być masakra J.P!!!!!!!
Nas jakieś 170-200 osób,ciężko dokładnie określić..Naprawdę niewiele brakowało,ale znów Wam się udało.Jak to mówią...co ma wisieć,nie utonie.
Do [Z]obaczenia.
a teraz załóż okularki i obejrzyj jeszcze raz czy tylko "ścisły środek" pozdrawiahalabardy_pilniczki pisze:Reakcja trybun na pozdrawianie nowych układów przez część młyna Wisły (pozdrawia tylko ścisły środek trybuny, a nie cały sektor):
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XuQsbJyzg38[/youtube]
Powód do dumy, straszyć pikników, którzy wyrażają swoje niezadowolenie. Bicie słabszych to domena pajaców i łysych osiłków, a juz do policji takimi "chojrakami" nie sa.Zync pisze:halabardy farmazoniarzu, pozdrawia cały młyn to po pierwsze, po drugie okazało się że te gwizdające "chojraki" z sektorów piknikowych nie są takimi chojrakami jak przyszło co do czego.
Nas(ZL) 90 osob.RjK_12 pisze:Nie pisz nic na szybko ani nieoficjalnego. Skąd się w ogóle urwałeś?! Te liczby to farmazon, jeśli zainteresowani wyrażą ochote to bedzie oficjalna relacja.remavon pisze:Olimpia Elbląg - Polonia Bytom 26.11
Tak na szybko info nie oficjalne ale przybliżone.
Jesteśmy obecni w około 300 (nie przypadkowych osób) pod stadionem Olimpii, z nami zgody jak i ukladowicze w liczbach przybliżonych Odra Opole 25, Góral Żywiec 25, Zagłębie Lubin 60+Falubaz 15?, Arka Gdynia 60, Całą drogę ze śląska aż pod autostrade jedziemy bez ogona, dopiero na bramkach widzimy po drugiej stronie 5 aut zatrzymanych z Legi? przez tych co zawsze i dostajemy ogon, droga w 2 strony niestety bez wrażeń ;)
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości