Z jakim klubem oprócz zgód najbardziej sympatyzujecie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Z jakim klubem oprócz zgód najbardziej sympatyzujecie
Z jakimi klubami sympatyzujecie najbardziej oprócz waszych zgód?Podajemy skad jestesmy i komu kibicujemy i kluby obdarzone przez was najwieksza sympatia oprocz zgód. Zobaczymy jaki klub cieszy sie największą sympatią.
Mój przykład to:
Bydgoszcz
Kibicuje Zawiszy
Sympatia:(oprócz zgód)
-Górnik Zabrze
-GKS Katowice
Czekam na was kibice,chuligani,kibole;)
Mój przykład to:
Bydgoszcz
Kibicuje Zawiszy
Sympatia:(oprócz zgód)
-Górnik Zabrze
-GKS Katowice
Czekam na was kibice,chuligani,kibole;)
19ZF46
-
Re: Z jakim klubem oprócz zgód najbardziej sympatyzujecie
Dzieki za info;)Jestem tu nowy i postaram sie wymyslec cos czego moze jeszcze nie bylo.Pozdro.
19ZF46
-
Tu juz wszystko zostalo wymyslone. Nie zaistniejesz. No chyba ze jestes "hulyganem" czerpiacym wiedze z fb to wtedy bedziesz mogl powalczyc w niektorych tematach. Z fartem kolego!
-
Grunt to mieć jakiś cel w życiu. Takie ambitne jak ten się chwali.
-
Coś by się jeszcze znalazło. Z kibicami, z jakich ekip, piłeś. Z jakich wrogich terenów wyrwałeś laskę. Od jakich ekip dostałeś po ryju. Z jakimi miałeś starcia na plus. Jakie ekipy widziałeś na żywo w promieniu 200 metrów.
Zresztą, widzę, że jesteś kreatywny. www.kibice.net/forum/viewtopic.php?t=33006 tylko taka rada, jak nie jesteś "sportowcem", to nie pisz na "sportowym" forum. KMWTW.
Zresztą, widzę, że jesteś kreatywny. www.kibice.net/forum/viewtopic.php?t=33006 tylko taka rada, jak nie jesteś "sportowcem", to nie pisz na "sportowym" forum. KMWTW.
-
Tu faktycznie doslownie bylo prawie wszystko a pytanie jak usunac swoj temat zalozony na forum,czy wogole idzie?_
19ZF46
-
Dużo rzeczy przyjalem do wiadomosci dzieki ziomki za rade;)Stwierdzam ze tu nie ma jednak miejsca dla mnie,ale jak cos dostrzeze to sie najwyzej rowniez udziele,wirtualne bo wirtuakne ale piwo dla was po[Z]dro;) PS.wlasnie udziekikem sie pod forum Bydgoszcz-kibicowsko kujawsko pomorskie
19ZF46
-
temat mógłby umrzeć śmiercią naturalną, bo mogłoby się nagle okazać, że większość "kumaczy" nie ma z tym nic wspólnego hehekat. pisze:Coś by się jeszcze znalazło. Z kibicami, z jakich ekip, piłeś. Z jakich wrogich terenów wyrwałeś laskę. Od jakich ekip dostałeś po ryju. Z jakimi miałeś starcia na plus. Jakie ekipy widziałeś na żywo w promieniu 200 metrów.
Zresztą, widzę, że jesteś kreatywny. http://www.kibice.net/forum/viewtopic.php?t=33006 tylko taka rada, jak nie jesteś "sportowcem", to nie pisz na "sportowym" forum. KMWTW.
-
Ja kibicuje Obrze, ale po cichu miałem sympatie do Dyskobolii.
-
-
Lechia Gdańsk jako kibic Wisły