Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
rtshks

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: rtshks » 20.11.2016, 08:19

Gdzie Noga nie moze tam Nowaka posle! Oto najnowsze przyslowie na Rudzie. Cipainside znow prujesz te sromowe zza monitora. Zabierz lepiej placzaca Krysie z lawki po ognisku z damskiej bielizny :D

iparts.pl
kibic_obiektywny

Post autor: kibic_obiektywny » 20.11.2016, 10:10

Ultras Górnika wczoraj coś działali? Nie pisać że mają protest bo to nie wyklucza pewnych spraw

1.3.1.2. 100%

Post autor: 1.3.1.2. 100% » 20.11.2016, 10:18

kibic_obiektywny pisze:Ultras Górnika wczoraj coś działali? Nie pisać że mają protest bo to nie wyklucza pewnych spraw
Górnik Zabrze gra dzisiaj.

19KSG48

Post autor: 19KSG48 » 20.11.2016, 10:21

rtshks pisze:Gdzie Noga nie moze tam Nowaka posle! Oto najnowsze przyslowie na Rudzie. Cipainside znow prujesz te sromowe zza monitora. Zabierz lepiej placzaca Krysie z lawki po ognisku z damskiej bielizny :D
To jak z tym dzielnicowym?

TRSL NB

Post autor: TRSL NB » 20.11.2016, 10:31

rtshks pisze:Gdzie Noga nie moze tam Nowaka posle! Oto najnowsze przyslowie na Rudzie. Cipainside znow prujesz te sromowe zza monitora. Zabierz lepiej placzaca Krysie z lawki po ognisku z damskiej bielizny :D
Oj Łukaszku bolą Cię te dzieciaki po 20 Lat:) Placze ktos? To chyba te slynne WRWE od czasow Euro. Do Bukaresztu jaj zabrakło Luciano vel Al paczino:)

GliwiceGanG

Post autor: GliwiceGanG » 20.11.2016, 10:57

bazylzbazaru pisze:Górnik w Żorach już oficjalnie biega ze sprzętem.
Z tego co się orientuję pracując w Żorach, to Ruch lata ze sprzętem już od roku, przy czym dostając w******* od Gieksy, później telefony i przepraszali ich, że nie chcą sprzętu, że to jedna z dzielnic z którą się nie identyfikuje itd dostają wypierdol bez sprzętu, to na sprzęcie by zostali szybko zaorani i skończyli z niebieska propaganda, bo prawda jest taka, że w Żorach KSG&GKS jest daleko przed niebieskimi.

kibic_obiektywny

Post autor: kibic_obiektywny » 20.11.2016, 10:58

1.3.1.2. 100% pisze:
kibic_obiektywny pisze:Ultras Górnika wczoraj coś działali? Nie pisać że mają protest bo to nie wyklucza pewnych spraw
Górnik Zabrze gra dzisiaj.
Czyli po 2 w nocy przygotowywali się na mecz?

Pszczyna_yno_Ruch

Post autor: Pszczyna_yno_Ruch » 20.11.2016, 11:18

GliwiceGanG pisze:
Z tego co się orientuję pracując w Żorach, to Ruch lata ze sprzętem już od roku, przy czym dostając w******* od Gieksy, później telefony i przepraszali ich, że nie chcą sprzętu, że to jedna z dzielnic z którą się nie identyfikuje itd dostają wypierdol bez sprzętu, to na sprzęcie by zostali szybko zaorani i skończyli z niebieska propaganda, bo prawda jest taka, że w Żorach KSG&GKS jest daleko przed niebieskimi.
No to widze że nie tylko w Pszczynie to tak działa że wy nawet kolegów po szalu w c**** robicie
Popytaj prawdomównych ludzi z Żor to ci powiedzą jak jest i że bez wsparcia innych miast nie mają za dużo szans, jedyne na co ich w pojedynke stać to wyskoczyć w 5 na 1, ale gdy zostaną znalezieni, to wypierają się że nie kibicują. Ksywki ci podać?
Wasza propaganda jest po prostu smieszna, potraficie zebrać 5 fan clubów, zrobić udaną akcje, ale powiedz mi - CZEMU NIE WIDAĆ WASZYCH BARW ANI W PSZCZYNIE ANI W ŻORACH???? Jestescie bandą farmazoniarzy i tyle

Blue Old Boy

Post autor: Blue Old Boy » 20.11.2016, 11:24

Bardzo słuszna uwaga, zresztą zainteresowani wiedzą jak jest

Obrazek

wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz » 20.11.2016, 11:38

Tyś je dupny Łukasz
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala :)

skoczow

Post autor: skoczow » 20.11.2016, 11:58

Blue Old Boy pisze:Bardzo słuszna uwaga, zresztą zainteresowani wiedzą jak jest

Na ważny temat jakim jest sprzęt oni nie odpowiadają używali go od dawna nawet na słabą Odre Wodzisław a oni teraz wymyślają jakies akcje w stylu złapie małolata w 5 i zrobie grafa + wystawie to na kibice.net.

Tutaj mam cos dla was co o was sądzą wszyscy na początku filmu.

https://www.youtube.com/watch?v=h2c87jFPg4k

GliwiceGanG

Post autor: GliwiceGanG » 20.11.2016, 12:31

Pszczyna_yno_Ruch pisze:
GliwiceGanG pisze:
No to widze że nie tylko w Pszczynie to tak działa że wy nawet kolegów po szalu w c**** robicie
Popytaj prawdomównych ludzi z Żor to ci powiedzą jak jest i że bez wsparcia innych miast nie mają za dużo szans, jedyne na co ich w pojedynke stać to wyskoczyć w 5 na 1, ale gdy zostaną znalezieni, to wypierają się że nie kibicują. Ksywki ci podać?
Wasza propaganda jest po prostu smieszna, potraficie zebrać 5 fan clubów, zrobić udaną akcje, ale powiedz mi - CZEMU NIE WIDAĆ WASZYCH BARW ANI W PSZCZYNIE ANI W ŻORACH???? Jestescie bandą farmazoniarzy i tyle
I tak działa propaganda, że nawet w Pszczynie myślą że w Żorach Ruch coś znaczy.

S.G.

Post autor: S.G. » 20.11.2016, 13:04

Wasza propaganda jest po prostu smieszna, potraficie zebrać 5 fan clubów, zrobić udaną akcje, ale powiedz mi - CZEMU NIE WIDAĆ WASZYCH BARW ANI W PSZCZYNIE ANI W ŻORACH???? Jestescie bandą farmazoniarzy i tyle[/quote]

I tak działa propaganda, że nawet w Pszczynie myślą że w Żorach Ruch coś znaczy.[/quote]

hahahahahahahhahahaaaaaa tak sie uśmiałem
KSG nigdzie nie istnieje a ty tu bedziesz takie kwiatki pisał w Żorach najwiecej napisów z Ruchu w ciul ekipy a ty tu takie farmazony piszesz.[/quote]
Najwięcej napisów ha ha perkun ty luju idz malnij coś wyzyj sie ku*** na c*** czekasz.
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!

Pszczyna_yno_Ruch

Post autor: Pszczyna_yno_Ruch » 20.11.2016, 13:41

Kolege poniosło, napisy też nie są wyznacznikiem, nikt nie twierdzi że w Żorach NIC nie znaczą bo jednak są i działają, tego im odmówić nie można, ale sposób działania pozostawia wiele do zyczenia, bo jak walczyć z ekipą widmo która jest mądra tylko gdy wspierają ją inne FC lub ROW a gdy sa sami to nie kibicują, u nas też to tak działa. A potem się dziwicie że w Rudzie się nagrywa jakieś filmiki, ale jak ich inaczej zwalczać gdy raz na jakiś czas zrobią akcje we współpracy z kilkoma FC a potem w razie czego "ja nie kibicuje"?

19KSG48

Post autor: 19KSG48 » 20.11.2016, 13:48

Pszczyna_yno_Ruch pisze:Kolege poniosło, napisy też nie są wyznacznikiem, nikt nie twierdzi że w Żorach NIC nie znaczą bo jednak są i działają, tego im odmówić nie można, ale sposób działania pozostawia wiele do zyczenia, bo jak walczyć z ekipą widmo która jest mądra tylko gdy wspierają ją inne FC lub ROW a gdy sa sami to nie kibicują, u nas też to tak działa. A potem się dziwicie że w Rudzie się nagrywa jakieś filmiki, ale jak ich inaczej zwalczać gdy raz na jakiś czas zrobią akcje we współpracy z kilkoma FC a potem w razie czego "ja nie kibicuje"?
Tyle że te filmiki to jest gówno nagrywane są łby które nigdy by nie zostali chuliganami

nonameboy

Post autor: nonameboy » 20.11.2016, 19:35

Pytanie do kogoś z Zagłębia- sosnowiecki Bór to aktywne osiedle czy pustynia ?

PFZ

Post autor: PFZ » 21.11.2016, 00:13

Mam pytanie do kogoś normalnego z KSGKS , jak to jest z typami jak Marek Noga ? Przecież typ powinien być już dawno wyjebany i nie piszcie mi o przerzutach z Ruchu czy c*** wie o kim jeszcze bo nie mam z tym nic wspólnego , proste pytanie i liczę na odpowiedź

bbfz

Post autor: bbfz » 21.11.2016, 00:15

GliwiceGanG pisze:
Hahahahah lepszego kawału nie słyszałem,Ruch lata ze sprzętem w Żorach?Właśnie pokazałeś że c**** wiesz i nie znasz decyzyjnych na gksie w Żorach o gornikutej nawet nie mówię bo oni po rozjrbaniu sie ich lidera chyba nie maja decyzyjnego hahahahaah,
Tak dla jasności: Żory to jedno z nie wielu miast na Śląsku w którym nie używa sie sprzętu,chociaż ostatnio kolezanki cos odjebaly.przyjaciółki z ksgks ekipy w Żorach nie maja sami dobrze wiedzą dla tego rowek im pomaga i inne wynalazki.

FootballObsessed

Post autor: FootballObsessed » 21.11.2016, 00:55

Jak z mobilizacją obu ekip na jedno z najciekawszych spotkań 1ligi Gks Tychy vs Zagłębie Sosnowiec które odbędzie się 23.11 w Tychach ??

Mu95

Post autor: Mu95 » 21.11.2016, 01:33

U nas specjalnej mobilizacji brak.Zaglębia z tego co wiem wybiera się komplet(800),co jak na środę jest spoko wynikiem.

Kato_wice

Post autor: Kato_wice » 21.11.2016, 07:36

bbfz pisze:
GliwiceGanG pisze:
Hahahahah lepszego kawału nie słyszałem,Ruch lata ze sprzętem w Żorach?Właśnie pokazałeś że c**** wiesz i nie znasz decyzyjnych na gksie w Żorach o gornikutej nawet nie mówię bo oni po rozjrbaniu sie ich lidera chyba nie maja decyzyjnego hahahahaah,
Tak dla jasności: Żory to jedno z nie wielu miast na Śląsku w którym nie używa sie sprzętu,chociaż ostatnio kolezanki cos odjebaly.przyjaciółki z ksgks ekipy w Żorach nie maja sami dobrze wiedzą dla tego rowek im pomaga i inne wynalazki.
O Zorska GieKSe to ty sie nie martw synku i ciachnij bajere na tym glupkowatym forum.

reddevil1923

Post autor: reddevil1923 » 21.11.2016, 21:00

[link]

KomisGier

Post autor: KomisGier » 22.11.2016, 07:23

Ktoś zdrowo odleciał :D
Czy kibice Ruchu Chorzów przerzucą się na GKS Katowice? "Tylko głupi tego nie dostrzeże"

Jeżeli Ruch się nie zmieni, jeżeli nie będziemy rozmawiać o tym klubie na poważnie, to Ruch upadnie. Będzie sobie grał w czwartej lidze. A obok będzie silny GKS.
No i załóżmy, że ojciec pójdzie z synem na spacer do parku Śląskiego. A tam obok – na Stadionie Śląskim – GKS będzie grał z Legią. Do ojca i synka podejdzie hostessa z nogami długimi po samą szyję. Da im bilety. To co, nie wezmą? Przecież synek będzie chciał zobaczyć kolorowy stadion.

[link]

Czarodziej

Post autor: Czarodziej » 22.11.2016, 07:41

Znam takie kwiatki, co kiedyś byli wielkimi Gieksiarzami, potem chodzili na Ruch a jeszcze później znowu zaczęli uczęszczać na Giekse :D Zdarzenie miało miejsce w latach 90tych. Nie zaprzeczycie. Pewnie takich kwiatków jest wiele więcej :) To nie jest bajka, to się działo na prawdę w porównaniu z tym co wy opowiadacie swoim. Nie raz od znajomych usłyszałem takie bajki, że ze śmiechu nie wyrabiałem. Oczywiście z naszej strony też się zdarzały bajki, ale Gieksa do wymyślania niestworzonych historyjek jest po prostu MISTRZEM!Przynajmniej w jednym nie macie sobie równych.

encepence

Post autor: encepence » 22.11.2016, 08:20

wspaniała i niesamowita historia.
Mam nadzieję, że się nie wzruszyłeś.

Wiem, że znasz takie kwiatki, które były za GKS a potem chodziły na Ruch.
Właśnie dlatego słyniecie jako największe przeciepy w całym kraju.

Cieszy mnie to, że oficjalnie się do tego pucujecie, tak jak z Hadasem.

Proszę o więcej czarodzieju, który nawet na mecze nie chodzisz :)
jesteś na dobrej drodze, żeby stać się na równi parówą z welnocośtamakiem

Czarodziej

Post autor: Czarodziej » 22.11.2016, 08:31

To dokładnie pokazuje jakie jesteście. Przyjmujecie na Gieksę ludzi, którzy byli najpierw za Gieksą, potem za Ruchem i znowu za Gieksą :)

Czasami chodzę i nie wpieraj mi kitów chłopcze.

Ty się ośmieszyłeś teraz i masz szansę jeszcze zostać nr1 pajaców na tym śmiesznym forum :)

rzutkarny

Post autor: rzutkarny » 22.11.2016, 08:49

Wy więc przyjmujecie na Ruchu ludzi, którzy byli najpierw za Gieksą, a potem za Ruchem. Raz się można przerzucić?
Ostatni raz taką celną szpilkę czytałem na tym forum jak mms cisnął ŁKSowi, że w Wiśle biega przerzut z Resovii...Swoją drogą ciekawe co go skłoniło do zamilknięcia w tej kwestii. Ich układ z Wisłą(przecież układowicza nie będzie od przerzutów wyzywał, tym bardziej takiego "wiernościowego"), czy koniec zgody na linii ŁKS-RR.

Czarodziej

Post autor: Czarodziej » 22.11.2016, 08:58

Zostali wywaleni ze stadionu na Ruchu, więc poszli znowu do Gieksy a Gieksa ich przyjęła. Spore plecy mieli, to się jakoś udało im wrócić. Taka jest ta Gieksa cała śmiechu warta, podobnie jak Górnik. Banda największych frajerów!

biohazard

Post autor: biohazard » 22.11.2016, 09:04

Czrodziej nie wiem z jakiego klubu jesteś choć można przypuszczać ale dla dobra jego wizerunku i jego kibiców nie wpisuj się już, ewentualnie załóż nowe konto i bądź poważniejszy bo czytając takie opowieści dajesz do zrozumienia jedno - albo masz nierówno pod sufitem, albo jesteś zwykłym gówniarzem z podstawówki. Przeczytaj raz jeszcze co napisałeś, jak napisałeś i zastanów się czy dorosły, ogarnięty człowiek traktuje taki wpis poważnie?

Czarodziej

Post autor: Czarodziej » 22.11.2016, 09:09

Na Gieksie można dwa razy się przerzucić :) Tak wiem, co napisałem. Prawda was boli :) Co może tak nie jest ? Gieksa od lat gada, że na Ruchu przerzuty a jak oni przyjmują gości co najpierw chodzili na Gieksę, potem się przerzucili i znowu wrócili na Gieksę to kim są ? Tak samo z tymi konfidentami co dalej na Gieksie latają. Wiem, co piszę. Popytaj się starszych kolegów :)

m..

Post autor: m.. » 22.11.2016, 10:18

To co pisze Czarodziej to prawda. W latach 90 gieksiarze skakali z kwiatka na kwiatek. Raz na Ruch raz na Giekse ze wzgledu na neutral jaki wtedy panowal. Ekipa na Ruchu tego skakania nie zaakceptowała i spuscila w******* Gieksiarzom. I dlatego mniej wiecej od polowy lat 90 jest kosa.

biohazard

Post autor: biohazard » 22.11.2016, 10:26

Po pierwsze - popytałbym ale na Gieksie mam tylko kilku znajomych, z którymi rzadko się widzę bo tak się składa, że to nie mój klub. Po drugie nie wętpie w to, że są tam przerzuty bo to samo jest w całej waszej aglomeracji z Ruchem czy Górnikiem na czele więc obiektywizmu w twoich wypowiedziach nie ma za grosz i to czuć na kilometr. Po trzecie co chcesz osiągnąć tymi wpisami? Tak jak mówię, jeśli liczysz że komu dodasz a innemu odejmiesz w skali reputacji to się mylisz bo słabo wychodzi ci przekonywanie do swoich racji, zresztą mocno zapewne naciąganych. Wypomniał ci już jeden chłopak powyżej, że to co piszesz to absurd ale dalej idziesz w zaparte.

Ja mam pytanie do kibiców Zagłębia Sosnowiec, ostatnio przemieszczałem się po kilku miejscowościach w okolicy Sosnowca, może ktoś przybliżyć jak się sprawy mają w Siewierzu, Będzinie, Dąbrowie Górniczej oraz Czeladzi? W tej pierwszej miejscowości widziałem sporo wrzut waszych i GKSu Kce, w Będzienie też natknąłem się na jakiś wrzut z GKSu ale chyba dość stary wizualnie, Czeladź blisko Siemianowic Śląskich stąd pytanie czy tam są kibice inni aniżeli CKSu i Zagłębia? Co do Dąbrowy G. podobnie jak z Będzinem jakieś pojedyńcze wrzutu z Gieksy widziałem.

strona-praska

Post autor: strona-praska » 22.11.2016, 11:41

https://www.facebook.com/rodychi.dynamo ... 7886726529

Taka ciekawostka. Ekipa Dynama leciała do Neapolu przez Katowice i pewnie taką samą drogą będzie wracać. Są do zrobienia bo na pewno z Katowic będą wracać drogą lądową ;) Zamiast się szarpać na forach to polujcie na banderowców

Cyklon

Post autor: Cyklon » 22.11.2016, 12:53

Tak z czystej ciekawości. Ile karnetów jest wykupionych na stadion w Zabrzu?
Biały front

siwy_rr

Post autor: siwy_rr » 22.11.2016, 13:39

Przeciepy w Naszym regionie to nic dziwnego. Smutnego ale nie dziwnego. Zwłaszcza jak na jednej ulicy czy nawet w jednym bloku potrafią być kibice dwóch wrogich ekip.
O ile złapanie jakiegoś małolata ktory był na meczu druzyny X i potem został wchłonięty przez drugich np. bo zmienił szkołę albo dzielnice to pikuś przy osobach które dzielnie walczyły mając na sercu herb druzyny na którą potem pluli.
Sam mogę wymienić kilku "Byłych" radzionkowian którzy przez kilka lat dumnie reprezentowali Cidry by potem z dnia na dzień stać się wielkimi Polonistami. Ale kibice PB dostali namiary na swoich nowych kolegów co z tą wiedzą zrobili to już nie ważne.
Ważne że wytykanie jednym przez drugich takich kwiotków to kapa zwłaszcza jak u siebie nie ma sie czystego konta. To samo dotyczy innych niehonorowych zachowań jak sprzęt, tolerowanie kapusiów itd.
Jedni nie mają czystego konta ale drugim wypomną jak sie pojawi jakies sławne nazwisko. Ot taka mentalność ostatnio.

PolishFansTV

Post autor: PolishFansTV » 22.11.2016, 13:39

PolishFans TV - największy kanał kibicowski w Polsce na YouTube
🔸YouTube ➡ https://www.youtube.com/PolishFansTV
🔸Facebook ➡ https://www.facebook.com/polishfanstv/
🔸Instagram ➡ https://www.instagram.com/polishfanstv/
🔸Twitter ➡ https://twitter.com/polishfanstv

Sebastian75

Post autor: Sebastian75 » 22.11.2016, 13:58

[
Czarodziej pisze:To dokładnie pokazuje jakie jesteście. Przyjmujecie na Gieksę ludzi, którzy byli najpierw za Gieksą, potem za Ruchem i znowu za Gieksą :)

Czasami chodzę i nie wpieraj mi kitów chłopcze.

Ty się ośmieszyłeś teraz i masz szansę jeszcze zostać nr1 pajaców na tym śmiesznym forum :)

Idz te farmazony pisz na forum onetu czytac sie tego nie da.

Jaworznianin_123

Post autor: Jaworznianin_123 » 22.11.2016, 14:04

Ważniak pisze:W ostatni weekend kolejne spotkanie Ruch -Gieksa w Jaworznie tym razem w składach po 30 os ., obie ekipy na ostro . Gieksa nie wytrzymuje ciśnienia i palą wroty .
WPIS Z FB:
W sobotę zbieramy się w ok 30os ponieważ dostajemy cynka ze koleżanki zza miedzy imprezują w jednym z przestrzelonych klubów w centrum miasta. Bierzemy ze sobą torby bo śmierdziele nie wiedza co to uczciwa walka. W między czasie zostaliśmy obcięci więc byli przygotowani. Jedynie na co było ich stać to wystrzelenie parę fajerwerek. Psiarnia jak zwykle dziwnie,szybko się zjawiła. Dlatego niebieskie napinatorki wykorzystują sytuacje,wychodzą z klubu w ok30os i się napinają zza pleców smutnych panów. Obiliśmy parę osób lecz bez większych atrakcji. Wiemy ze i tak stworzycie swoje farmazony bo istniejecie tylko w kablu. Bez pozdrowień.
BRAK SŁÓW PIERDOLENI NIEBIESCY BAJKOPISARZE! Może ktos to nagral jak ostatnio co? Twoi koledzy jakoś cicho siedzą bo psy im d*** wyratowały po raz kolejny! j**** BANDE KONFIDENTA! Zapewne z waszej strony poszedł telefon na psy.

wich

Post autor: wich » 22.11.2016, 14:43

biohazard pisze:Po pierwsze - popytałbym ale na Gieksie mam tylko kilku znajomych, z którymi rzadko się widzę bo tak się składa, że to nie mój klub. Po drugie nie wętpie w to, że są tam przerzuty bo to samo jest w całej waszej aglomeracji z Ruchem czy Górnikiem na czele więc obiektywizmu w twoich wypowiedziach nie ma za grosz i to czuć na kilometr. Po trzecie co chcesz osiągnąć tymi wpisami? Tak jak mówię, jeśli liczysz że komu dodasz a innemu odejmiesz w skali reputacji to się mylisz bo słabo wychodzi ci przekonywanie do swoich racji, zresztą mocno zapewne naciąganych. Wypomniał ci już jeden chłopak powyżej, że to co piszesz to absurd ale dalej idziesz w zaparte.

Ja mam pytanie do kibiców Zagłębia Sosnowiec, ostatnio przemieszczałem się po kilku miejscowościach w okolicy Sosnowca, może ktoś przybliżyć jak się sprawy mają w Siewierzu, Będzinie, Dąbrowie Górniczej oraz Czeladzi? W tej pierwszej miejscowości widziałem sporo wrzut waszych i GKSu Kce, w Będzienie też natknąłem się na jakiś wrzut z GKSu ale chyba dość stary wizualnie, Czeladź blisko Siemianowic Śląskich stąd pytanie czy tam są kibice inni aniżeli CKSu i Zagłębia? Co do Dąbrowy G. podobnie jak z Będzinem jakieś pojedyńcze wrzutu z Gieksy widziałem.
W Siewierzu Gieksa i Zagłębie, Gieksy więcej ale ogólnie miasto pod względem kibicowskim słabe. Co do pozostałych miast, które wymieniłeś to oczywiście jak wszędzie znajdą się jacyś odszczepieńcy (kumpel urodzony i mieszkający całe życie w Sosnowcu jeździ na Górnik...) ale o jakimkolwiek FC czy zorganizowanej grupie kibiców innych klubów niż Zagłębie nie ma mowy.

Na_lajcie

Post autor: Na_lajcie » 22.11.2016, 15:07

Jaworznianin_123 pisze:
Ważniak pisze:W ostatni weekend kolejne spotkanie Ruch -Gieksa w Jaworznie tym razem w składach po 30 os ., obie ekipy na ostro . Gieksa nie wytrzymuje ciśnienia i palą wroty .
WPIS Z FB:
W sobotę zbieramy się w ok 30os ponieważ dostajemy cynka ze koleżanki zza miedzy imprezują w jednym z przestrzelonych klubów w centrum miasta. Bierzemy ze sobą torby bo śmierdziele nie wiedza co to uczciwa walka. W między czasie zostaliśmy obcięci więc byli przygotowani. Jedynie na co było ich stać to wystrzelenie parę fajerwerek. Psiarnia jak zwykle dziwnie,szybko się zjawiła. Dlatego niebieskie napinatorki wykorzystują sytuacje,wychodzą z klubu w ok30os i się napinają zza pleców smutnych panów. Obiliśmy parę osób lecz bez większych atrakcji. Wiemy ze i tak stworzycie swoje farmazony bo istniejecie tylko w kablu. Bez pozdrowień.
BRAK SŁÓW PIERDOLENI NIEBIESCY BAJKOPISARZE! Może ktos to nagral jak ostatnio co? Twoi koledzy jakoś cicho siedzą bo psy im d*** wyratowały po raz kolejny! j**** BANDE KONFIDENTA! Zapewne z waszej strony poszedł telefon na psy.
Bo jak miejska kamera widzi w ciul ludzi idących bandą to nie trudno skumać, że trzeba by wysłać patrol...ale oczywiście jak Ruch się dowiedział że idziecie to pewnie ze strachu zadzwonili na psy...

ODPOWIEDZ