I Śląskowi również odmawia.KociaKarmaKrólów pisze:Zapomniałeś dodać, że Wisła odmawia Lechii pod Płockiem
Komentarze-18-21 listopada
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Komentarze-18-21 listopada
Facet co ty piszesz?majcher pisze:Bardzo dobra akcja LKS, nasza porazka, bez dwoch zdan i nie ma zadnych tlumaczen. Zeby nie bylo tak milo to przy okazji wyszlo,ze LKS, ktory ponoc nie pisze i nie chwali sie w necie, w tym wypadku zrobil "wyjatek". Krotka pilka,jak sie macie czym chwalic to to robicie,jak nie macie to jestesci z tych co nie pisza w necie...
Do kolegow po szalu. Przeniescie swoja aktywnosc z tego miejsca na odgryzanie i zrewanzowanie sie rywalowi na ulicy, zamiast wylewac tu swoje zale i robic przypal Widzewowi. Do tego podawajcie wiecej szczegolow jak wyglada u nas organizacja transportu flag,to zaraz pol Polski po Lodzi bedzie jezdzic. Zastanowcie sie zanim cos napiszecie, a najlepiej nie piszcie nic, zajmujac sie poprawa organizacji u nas.
Z ŁKS suche info o sytuacji, bo twoi koledzy po szalu, których de facto pouczasz zaczęli wić jakieś historie karmione fejsbukiem.
Akcja naprawdę perfekcyjnie przygotowana, zaraz obok jest komisariat, więc ryzyko było spore.
Kto nie ryzykuje ten nie ije szampana. Piękny dzień dla wszystkich kibiców ŁKSu.
Kto nie ryzykuje ten nie ije szampana. Piękny dzień dla wszystkich kibiców ŁKSu.
Tak Piast miał monitorowane miejsce a tak apropo weź już przestańJP90% pisze:Szacunek do Widzewa , że flagi trzyma w domu, a nie jak większość ekip w monitorowanym i pilnowanym przez ochronę klubie. To też oznaka zmian w ruchu kibicowskim, że flagi zamiast na mieszkaniach nie opuszczają praktycznie terenu swojego stadionu.
No i tu też szacunek dla Górnika za akcje. Oby więcej ekip zrobiło podobnie to flagi zaczną znowu być jak za dobrych lat rozmieszczane po domach a nie w pilnowanych magazynach19KSG48 pisze:Tak Piast miał monitorowane miejsce a tak apropo weź już przestańJP90% pisze:Szacunek do Widzewa , że flagi trzyma w domu, a nie jak większość ekip w monitorowanym i pilnowanym przez ochronę klubie. To też oznaka zmian w ruchu kibicowskim, że flagi zamiast na mieszkaniach nie opuszczają praktycznie terenu swojego stadionu.
No tak zapomniałem, że Widzew miał zburzony cały stadion więc flagi z magazynu stadionowego na okres budowy nowego musiały rozejść się po mieszkaniach jak za dawnych lat. Podobnej okazji nie będzie jak otworzą im nowy stadion. Więc szacunek za wykorzystanie tego okresu przejściowego.pakosz pisze:Żeby trzymać na stadionie, to ten stadion musi istnieć.
Byk stary stadion i flagi były w magazynu, będzie nowy i będzie to samo.
ŁKS wykorzystał ostatnia okazję.
Niech sobie Widzew przypomni akcję ich FC z Chełma i jak oni zdobyli flagę Chełmianki.
Koalicja pojawila sie na Pogoni ?
-
ZwykłyKibic
Ktoś tu pisał ,,szacunek dla Widzewa ze nie trzyma flag w magazynie na stadionie tylko w domu jednego z koleżków''WhiteFanatic pisze:Krótka informacja żeby przez kolejne strony nie wypisywano bzdur.
Akcja oczywiście zorganizowana pod domem, tuż obok komisariatu policji gdzie Widzew trzyma swoje flagi. Z Widzewa kilka bardzo kumatych osób. My przygotowani w większej liczbie wpadamy w momencie wynoszenia flag. Przeciwnik ucieka, potrącając kilka osob samochodami. Ktoś złapany i torba zmienia właściciela. My że sprzętem który był przygotowany do ewentualnego wydobycia flag z samochodu, nie ma mowy o żadnym ostrym sprzęcie. Widzew przyznaje się do straty i do porażki więc żadne żale wylewane na tym forum czy gdziekolwiek indziej bez podstaw. Pozdrawiam!
Wybór miejsca na trzymanie flag obok komisariatu chyba jest nieprzypadkowa.
Oczywiście JP 100% DHW :)
Normalna akcja, tak jak dzisiejsza w Lodzi. Tak sie zdobywa flagi.popielek pisze:Niech sobie Widzew przypomni akcję ich FC z Chełma i jak oni zdobyli flagę Chełmianki.
pakosz - nie bede polemizowal z Toba, bo sie klotnia zrobi. Fakty sa takie, ze kiedy jest sie czym chwalic to te rzeczy trafiaja do netu, wystarczy sobie popatrzec wstecz.
Oczywiście moja wypowiedź była skierowana do osób z Widzewa lub mu przychylnych co płaczą, iż jest to frajerska akcja, a nie do tych co potrafią przyjąć porażkę z godnością.
Brawo eŁKS!!! 4 cenne fany robią wrażenie
-
rojbertrsl
przypominam temu waszemu WRWE a zarazem podsuwam pomysł na kolejną oprawe zróbcie sobie motyw z kolejnym grzechem głównym np --
-PYCHA
miało być tak pięknie,czy ktoś wreszcie uklęknie !!!
-PYCHA
miało być tak pięknie,czy ktoś wreszcie uklęknie !!!
Łks zajebał już robotnicze towarzysto sportowe a teraz pare głownych flag widzewa słabego jak wsh.
Koalicja powstała dlatego że ruch widzew i wisła maja kryzys a nie ze sa sila ktora przerasta
Brawa dła Łksu.
Koalicja powstała dlatego że ruch widzew i wisła maja kryzys a nie ze sa sila ktora przerasta
Brawa dła Łksu.
-
Kefirjagodowy
Co tam w Szczecinie się działo? Wisła coś szarpała bramę przy vipach i delegatach a potem paru z Pogoni wysypuje się w okolice murawy i koniec.
-
obiektywnyFAN
po której stronie dzisiaj Stomil zasiadł?
-
z bocznej trybuny
Gratulacje dla Rodowitych ! Piękna zdobycz, która będzie wspominać się latami. Strata dla Widzewa olbrzymia, gdyby to był ktoś inny, ale strata na rzecz ŁKS-u , to będzie dłuuuugo i mocno bolało.
W Łodzi ŁKS Pany !
W Łodzi ŁKS Pany !
-
anonymouss
1 osoba z Pogoni w kamizelce foto na murawie, próba dojścia do flagi Wisła Sharks, szybko zakończona niepowodzeniemKefirjagodowy pisze:Co tam w Szczecinie się działo? Wisła coś szarpała bramę przy vipach i delegatach a potem paru z Pogoni wysypuje się w okolice murawy i koniec.
-
berserkergang
Koalicja miała wszystkich lać, a tymczasem każdy się do niej dobiera coraz śmielej. Ciekawie się robi.
anonymouss pisze:1 osoba z Pogoni w kamizelce foto na murawie, próba dojścia do flagi Wisła Sharks, szybko zakończona niepowodzeniemKefirjagodowy pisze:Co tam w Szczecinie się działo? Wisła coś szarpała bramę przy vipach i delegatach a potem paru z Pogoni wysypuje się w okolice murawy i koniec.
Oglądałem na chwile ten mecz i migła mi właśnie ta flaga wywieszona od zewnętrznej strony płotu i sobie myśle czy ich pojebało? Wywieszac od zewnatrz u kosy swoją top flage w dniu w którym wyjebano układowicza z 4 flag. Niespełna rozumu czy im adrenaliny brakuje?
Pogoń musiała zjebać akcje koncertowo, tym bardziej ze mieli swojego chłopa foto na boisku mogl bez spinki podejść i próbować zerwać..
Czy Wisła Sharks wydała już oświadczenie a'propos straty flag przez Widzew?
Spejo tak na logike to Widzew powinien zaproponować chęć walki o flagi, ŁKS już swoje zrobił.
Tak poza tematem, bez napinki to moim zdaniem słabe graficznie/wizualnie te flagi Widzewa traktowane jako wizytówki. Nie mam żadnych uprzedzeń do Widzewa czy coś podobnego, ale "wizytówki" np. Lecha (Kolejorz), Ruchu (Psycho Fans, Fabryka Chuliganów), Wisły (Wisła Sharks), GKS-u Bełchatów (prosta flaga z nazwą klubu, a ladna) i wiele innych są po prostu ładniejsze i lepiej się prezentują jako tzw. "wizytówki". "Wizytówki" to straciła Polonia na rzecz BKSu i Zagłębia. To tylko moja opinia, więc proszę nie rozwalać tematu.
Tak poza tematem, bez napinki to moim zdaniem słabe graficznie/wizualnie te flagi Widzewa traktowane jako wizytówki. Nie mam żadnych uprzedzeń do Widzewa czy coś podobnego, ale "wizytówki" np. Lecha (Kolejorz), Ruchu (Psycho Fans, Fabryka Chuliganów), Wisły (Wisła Sharks), GKS-u Bełchatów (prosta flaga z nazwą klubu, a ladna) i wiele innych są po prostu ładniejsze i lepiej się prezentują jako tzw. "wizytówki". "Wizytówki" to straciła Polonia na rzecz BKSu i Zagłębia. To tylko moja opinia, więc proszę nie rozwalać tematu.
-
migiczne_wrota
Z Wisłą.obiektywnyFAN pisze:po której stronie dzisiaj Stomil zasiadł?
rozbójnickie to flaga za robotnicze taka akcja reaktywacja , masz racje oryginał byl lepszy , lecz to co dobre lubi sie powtórzyć i czekamy na 3 wersje tej flagi :)Richat pisze:Spejo tak na logike to Widzew powinien zaproponować chęć walki o flagi, ŁKS już swoje zrobił.
-
krzycho_ASR
Ja uprzedzenia do Widzewa mam, ale ta czerwono-złota bardzo ładna i Rozbójnickie też eleganckie i proste. "Awanturnicy" i buldog to typowe oldskule, więc nie ma co się wczuwać w estetykę.Richat pisze:Spejo tak na logike to Widzew powinien zaproponować chęć walki o flagi, ŁKS już swoje zrobił.
Stało się i koniec tematu.Do następnego
Prawdopodobnie zestaw zgadza się w połowie (Awanturnicy i czerwono-żółta Widzew Łódź).krzycho_ASR pisze: Ja uprzedzenia do Widzewa mam, ale ta czerwono-złota bardzo ładna i Rozbójnickie też eleganckie i proste. "Awanturnicy" i buldog to typowe oldskule, więc nie ma co się wczuwać w estetykę.
Nie zmienia się liczba skrojonych flag-4.
Do Szczecina przyjechał Ruch czy Wisła ? Zasłyszane " Ruch...HKS"
-
ldzwdz1910
Bolesna wpadka, ale co nas nie zabije, to wzmocni. Farmazon w kwestii rąbniętych flag. Do zobaczenia.
Do zobaczenia
-
gangolsena1908
Ochłońcie, to że Rts stracił flagi nie oznacza że nie ma go w Łodzi, odpierdolił babola my to wykorzystaliśmy i tyle gra toczy się dalej.
-
Socjologiabywa
Uf. Jak widać i Widzew nie umarł i to żenujące forum może i też, dzięki normalnym wpisom, jak ten.gangolsena1908 pisze:Ochłońcie, to że Rts stracił flagi nie oznacza że nie ma go w Łodzi, odpierdolił babola my to wykorzystaliśmy i tyle gra toczy się dalej.
W mieście Łodzi 'gra toczy się dalej' . Raz na wozie....
1910
jaka liczba Widzewa w Aleksie? I czy wykorzystaliscie cala pule biletow?
-
marcino2981
Jakie flagi Widzew stracił ?
-
domin 1982
Ilu kibiców Wisły zjawia się w Szczecinie??
Szkoda tylko Hutnika Krakow ze tak blakaja sie po niskich ligach, gdyby byla lepsza liga to i bylo by bardziej ciekawie w tym smiesznym Krakowie.Jedyny normalny klub choc daleko mi do wszystkich krakowskich klubow
Flagi rozbójnicze i ta z buldogiem nie zostały skrojone. Natomiast awanturnicy,Widzew Łódź(żółta),flaga Aleksandrowa i jedna nowa tak.
-
ZimnyBrowar
Bravo dla Rodowitych za Akcje
-
werwolff88
Strata flag przez Widzew to jedna z największych kompromitacji w dziejach polskiej sceny kibicowskiej. Przebiła nawet Jagiellonię (sorry, ale różnica klasy między tymi ekipami)
Jaka liczba Polonii w Bytomiu?
Jaka liczba Polonii w Bytomiu?
Olimpia w Częstochowie na zakazie w 70-80 na Zagłebiu również w podobnej liczbie, w obie strony spokój.
- Załączniki
-
- FB_IMG_1479590562592.jpg (36.92 KiB) Przejrzano 34202 razy
Ostatnio zmieniony 20.11.2016, 10:32 przez RWOE, łącznie zmieniany 1 raz.