Na północy sieje terror Lechia, w środkowej Polsce sieje terror Lech, a na południu terroryzuje Ruch.starysadeczanin pisze:wiesz dobrze ze dziisiaj to nie lata 90 gdzie mozna bylo szalec na calego. wiec jesli uwazasz ze Ruch Lechia czy Lech nie sa dzisiaj top 3 w Polsce to powiedz mi kto nim jest no slucham. moze Łks albo Legia co?KurCzakY pisze:mefistoo pisze:Naaajlepsze w Polsce DERBY od kliku lat. Lechia Gdańsk w Polsce z Lechem Poznań i Ruchem Chorzów to TOP 3 w Polsce. Te trzy ekipy nie darzą się zbytnio sympatią i dzięki temu na arenie jest bardzo ciekawie. W trójmieście rządzi Lechia jest bardzo mocna pod każdym względem stara Arka to już historia ale może kiedyś powróci.
Niech mi ktoś,może ty napisze lub ktoś napisze bo chyba za stary jestem co robi takiego ten Ruch że jest w top toptopow?
Co oni takiego robia poza tym że sa i bawia sie na ślasku z ekipami z regionu?
Topem nazywasz te wyjazdy na zakazie przy dogadaniu sie z miescowymi?
Top taki sam top jak wwre i ich zapowiedzi a tymczasem życie weryfikuje wszystko.
Do Lechii pucuje się mocno Stomil, Do Lecha idde obrał ŁKS Łódz, a Ruch zmanipulował Wisłę Kraków która oddała wszystko co miała i bardzo mocno zaryzykowała.
Kto na tym najlepiej wyjdzie........................... Póki co same układyyy