Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Khan

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: Khan » 29.10.2016, 12:19

Stilo123 pisze:Górnik Zabrze przybija układ ze Śląskiem Wrocław - więcej info wkrótce ;)
a Ruch z Legią ale Legia odmawia Wiśle a Widzew ma dylemat teraz

iparts.pl
Terromachine99

Post autor: Terromachine99 » 29.10.2016, 12:56

Combat zluzuj chłopie piszesz tutaj brednie ze Stomil wjeżdza pod kasy w tym samym miejscu co lata wstecz a ja pamiętam ze to było w całkiem innym miejscu ( lepiej nie pisać o rzeczach w których się nie brało udziału ) coś tam wiesz od kogoś super stary naprawdę ale zostaw to dla siebie ogólnie zluzuj tyle w temacie.

aspirant Góźdź

Post autor: aspirant Góźdź » 29.10.2016, 14:36

Mam takie pytanie do kogoś tzw. kumatego z Górnika - jak mogliście dać się oklepać Stomilowi i ich herbatnikom pod własnym stadionem? Pytanie bez napinki. Nie piszcie mi tylko o zaskoczeniu. Dotąd twierdziłem, że w 1lidze nie będzie na Was ekipy. Myliłem się?

Borsztajn

Post autor: Borsztajn » 29.10.2016, 14:40

Jazdan pisze:To przypomnijcie kiedy to zgodę przybijaliśmy?
A czy każda z kibicowskich zgód ma dokładną datę zawarcia? Faktycznie w okresie gdy nie mieli oni swojej drużyny udzielali się tylko na meczach Górnika stąd też wielu starszych kibiców ROWu mówi o sobie jednocześnie, że są żabolami. Od momentu reaktywacji sekcji piłkarskiej wszystko zaczęło się zmieniać i wyrośli na niewielką ale bardzo zgrabną ekipę, która świetnie radzi sobie z lokalnymi rywalami w swoim regionie. Od lat na naszych meczach są pozdrawiani, niejednokrotnie wisi ich flaga,a w sytuacjach gdy jednocześnie gra Górnik i ROW chłopaki zawsze w pierwszej kolejności zaliczają mecze swojej drużyny co tylko pokazuje że nie są oni żadnym fc. Dla mnie i wielu innych żaboli ROW to zgoda a osoby, które tą zgodę podtrzymują średnio przejmują się tym co ktoś na tym forum na ten temat napisze.

19KSG48

Post autor: 19KSG48 » 29.10.2016, 15:00

aspirant Góźdź pisze:Mam takie pytanie do kogoś tzw. kumatego z Górnika - jak mogliście dać się oklepać Stomilowi i ich herbatnikom pod własnym stadionem? Pytanie bez napinki. Nie piszcie mi tylko o zaskoczeniu. Dotąd twierdziłem, że w 1lidze nie będzie na Was ekipy. Myliłem się?
Weź już przestań o tym Stomilu byli wpadli pokonali Nas i tyle.Nie jedna ekipa oberwała u Siebie pod stadionem nic dziwnego.Szacunek dla Stomilu i ich koalicjantów za akcję i do następnego nie ma co więcej pisać

Kadm

Post autor: Kadm » 29.10.2016, 15:31

Już kiedyś to pisałem, ale napiszę ponownie.

Kibice ROWu Rybnik to również kibice Górnika Zabrze.

Rybnik od zawsze jako miasto było zdominowane przez fanów Górnika Zabrze. Jedynie Niewiadom(niewielka dzielnica, granicząca z Radlinem, która wlicza się do niebieskiego południa, wiadomo szkoły w Radlinie itp.) jest za Ruchem. Kiedyś można powiedzieć była 100% Ruch, ale teraz już można spotkać fanów ROWu z Niewiadomia na meczach w Rybniku. Swego czasu Odra Wodzisław też coś próbowała ugrać w Rybniku, ale szybko im to zostało wybite z głowy i na dzień dzisiejszy poza jednostkami, Odry w Rybniku po prostu nie ma.

Wróćmy do tematu ROWu i Górnika.

Tak jak wspomniałem, w Rybniku od zawsze kibicowało się Górnikowi Zabrze, od czasów pierwszej drużyny założonej w 1964 roku, a nawet wcześniej do zawieszenia działalności w latach 90 również ludzie sympatyzowali z Górnikiem Zabrze, oczywiście jak to na Śląsku byli też kibice chorzowskiego Ruchu, jak i GKSu Katowice, ale to zawsze Górnik był numerem 1.

W czasie "przerwy" z powodu braku klubu, ludzie jeździli do Zabrza na mecze, nie licząc właśnie dzielnicy Niewiadom. Dla wielu ludzi w Rybniku to właśnie Górnik jest najważniejszy, a dopiero później ROW. Wiadomo, lata lecą i młodzi kibice są już kibicami przede wszystkim ROWu Rybnik, to gdyby jakaś zmiana pokoleń zwaśniła od zawsze zaprzyjaźnione kluby, czyli ROW i Górnik, to stadion w Rybniku by opustoszał, bo właśnie ja, jak i wielu, naprawdę wielu ludzi jesteśmy kibicami zabrzańskiego Górnika, a dopiero później ROWu.

My, jako kibice Górnika z Rybnika nie mamy problemu czy ktoś nas uważa za zgodę czy FC. Bo dla nas to nie ma znaczenia. Chodzimy na ROW jak i na Górnik, ale gdy nasze mecze kolidują to niemal zawsze wybieramy mecz Górnika, nie raz się zdarzyło, że w czasie meczu na ROWie nawet nie był prowadzony doping, bo wszyscy byli w Zabrzu lub na wyjeździe Górnika. Można to nazwać przyjaźnią między miastami, bo nie ważne czy w Rybniku będzie klub czy też nie, jedno jest pewne, zawsze będzie Górnik.
KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??

Combat

Post autor: Combat » 29.10.2016, 15:54

Terromachine99 pisze:Combat zluzuj chłopie piszesz tutaj brednie ze Stomil wjeżdza pod kasy w tym samym miejscu co lata wstecz a ja pamiętam ze to było w całkiem innym miejscu ( lepiej nie pisać o rzeczach w których się nie brało udziału ) coś tam wiesz od kogoś super stary naprawdę ale zostaw to dla siebie ogólnie zluzuj tyle w temacie.
Widzę że jesteś jedną z powżniejszych osób od Nas na tym forum.Dlatego Ci odpiszę.Rzeczywiście napisałem brednie co do zdarzenia które miało miejsce dawno temu.Rzeczywiście miało to miejsce w innym miejscu.Przemieszczali się od strony Sobiecha i pojawili się w rejonie "Orbitu".To było już dawno.Pomyliłem to zajście z inną ekipą,która pojawiła się przy kościele i nie może tego zdarzenia zaliczyc do udanych.Zapewne się orientujesz kogo mam na myśli.W tych latach,chyba nie zaprzeczysz dużo się działo.A ci co się wczoraj tak ochoczo wpisywali...mógłbym Wam napisać odnośnie niedawnego zajścia że następną uliczką ruszyła "grupa pościgowa" w kierunku "Lidla".Kto krzyczał "Dawać,qrwa jesteśmy przecież u siebie".Ale po co?Przecież oni to już wiedzą.Masz rację lepiej sobie niektóre sprawy zatrzymać dla siebie i zabrać je ze sobą do grobu.To jest mój ostatni wpis na tym przestrzelonym.milicyjnym forum.Pozdrowienia dla Ciebie.A reszta która wczoraj tak była aktywna niech dalej walczy z klawiaturą.Żegnam

tRRex

Post autor: tRRex » 29.10.2016, 16:42

Combat nie odchodź !
Kocham zwierzęta,na ryby chodzę często,czasami coś wypije, bo człowiek to nie wielbłąd.

Dront9

Post autor: Dront9 » 29.10.2016, 18:07

Combatowi, psychika siadła z racji że nawet swoi kręcą z niego bekę tutaj :)

ej Combat -

Kup sobie sznur i zawieś na żyrandol!
Odkręć gazu kurki i zamknij balkon!
Siemanko!
A gdyby to nie wyszło, poderżnij sobie gardło tępą łyżką!

xxl88G

Post autor: xxl88G » 29.10.2016, 19:08

Dziękujemy ci combat za te wszystkie bajeczki które tu opowiadales :) mam nadzieje że wrócisz SILNIEJSZY!!!

Karolek79

Post autor: Karolek79 » 29.10.2016, 20:02

Kadm pisze:Już kiedyś to pisałem, ale napiszę ponownie.

Rybnik od zawsze jako miasto było zdominowane przez fanów Górnika Zabrze. Jedynie Niewiadom(niewielka dzielnica, granicząca z Radlinem, która wlicza się do niebieskiego południa, wiadomo szkoły w Radlinie itp.) jest za Ruchem. Kiedyś można powiedzieć była 100% Ruch, ale teraz już można spotkać fanów ROWu z Niewiadomia na meczach w Rybniku. Swego czasu Odra Wodzisław też coś próbowała ugrać w Rybniku, ale szybko im to zostało wybite z głowy i na dzień dzisiejszy poza jednostkami, Odry w Rybniku po prostu nie ma.

Tak jak wspomniałem, w Rybniku od zawsze kibicowało się Górnikowi Zabrze, od czasów pierwszej drużyny założonej w 1964 roku, a nawet wcześniej do zawieszenia działalności w latach 90 również ludzie sympatyzowali z Górnikiem Zabrze, oczywiście jak to na Śląsku byli też kibice chorzowskiego Ruchu, jak i GKSu Katowice, ale to zawsze Górnik był numerem 1.

W czasie "przerwy" z powodu braku klubu, ludzie jeździli do Zabrza na mecze, nie licząc właśnie dzielnicy Niewiadom. Dla wielu ludzi w Rybniku to właśnie Górnik jest najważniejszy, a dopiero później ROW. Wiadomo, lata lecą i młodzi kibice są już kibicami przede wszystkim ROWu Rybnik, to gdyby jakaś zmiana pokoleń zwaśniła od zawsze zaprzyjaźnione kluby, czyli ROW i Górnik, to stadion w Rybniku by opustoszał, bo właśnie ja, jak i wielu, naprawdę wielu ludzi jesteśmy kibicami zabrzańskiego Górnika, a dopiero później ROWu.

My, jako kibice Górnika z Rybnika nie mamy problemu czy ktoś nas uważa za zgodę czy FC. Bo dla nas to nie ma znaczenia. Chodzimy na ROW jak i na Górnik, ale gdy nasze mecze kolidują to niemal zawsze wybieramy mecz Górnika, nie raz się zdarzyło, że w czasie meczu na ROWie nawet nie był prowadzony doping, bo wszyscy byli w Zabrzu lub na wyjeździe Górnika. Można to nazwać przyjaźnią między miastami, bo nie ważne czy w Rybniku będzie klub czy też nie, jedno jest pewne, zawsze będzie Górnik.
Nigdy nie było tak ze nie było dopingu bo wszyscy pojechali na Górnik ... Kadm takich jak Ty jest wielu którzy chcą i są kibicami Górnika z Rybnika ale ROW To osobna ekipa która działa sama co było już tu pisane i skończy pierdolic glupoty o pustym stadionie bez was . Jesteś zabol z Rybnika to nie wypowiadają sie na temat ROWu !!! Masz coś do napisania to najpierw priv do mnie !

Kadm

Post autor: Kadm » 29.10.2016, 20:56

Zabawne. Co powiesz o meczach za czasów dawnej 4 czy aktualnej 3 ligi? Sądzę, że wtedy cię nawet na meczach ROWu nie było. Jeśli uważasz że kibice ROWu nigdy nie odpuścili meczu w Rybniku, na rzecz Górnika to widać młody jesteś.

Najechałeś na mnie jakbym był jakimś wrogiem ROWu, tyle że ja na mecze drużyn z Rybnika chodzę od 1998 roku(Rymer Niedobczyce) czy ROW od reaktywacji klubu jak nawet jeszcze młyna nie było więc zluzuj trochę, bo wiem nie jedno. Nawet aktualnie nie raz B, M czy S odpuszczają mecze na rzecz Górnika, więc spuść trochę z tonu, jak nie masz nic do powiedzenia.

Oczywiście, że ROW jest osobną ekipą, ale ta ekipa powstała z kibiców Górnika, kiedy ROW dopiero wracał na salony że tak napiszę. Więc miej trochę szacunku dla ludzi, którzy rozkręcili cały ruch kibicowski na ROWie.

Tak z ciekawości, mogę się mylić, ale po nicku to "P" Jeśli tak to stul pysk, bo na ROW chodzisz od ledwo 4 czy 5 lat, jeśli się mylę to OK.
KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??

Karolek79

Post autor: Karolek79 » 29.10.2016, 21:47

Kadm pisze:Zabawne. Co powiesz o meczach za czasów dawnej 4 czy aktualnej 3 ligi? Sądzę, że wtedy cię nawet na meczach ROWu nie było. Jeśli uważasz że kibice ROWu nigdy nie odpuścili meczu w Rybniku, na rzecz Górnika to widać młody jesteś.

Najechałeś na mnie jakbym był jakimś wrogiem ROWu, tyle że ja na mecze drużyn z Rybnika chodzę od 1998 roku(Rymer Niedobczyce) czy ROW od reaktywacji klubu jak nawet jeszcze młyna nie było więc zluzuj trochę, bo wiem nie jedno. Nawet aktualnie nie raz B, M czy S odpuszczają mecze na rzecz Górnika, więc spuść trochę z tonu, jak nie masz nic do powiedzenia.

Oczywiście, że ROW jest osobną ekipą, ale ta ekipa powstała z kibiców Górnika, kiedy ROW dopiero wracał na salony że tak napiszę. Więc miej trochę szacunku dla ludzi, którzy rozkręcili cały ruch kibicowski na ROWie.

Tak z ciekawości, mogę się mylić, ale po nicku to "P" Jeśli tak to stul pysk, bo na ROW chodzisz od ledwo 4 czy 5 lat, jeśli się mylę to OK.
Sz to ja mówiłem Priv a Ty ? Priv ku*** !!

zygzak20

Post autor: zygzak20 » 30.10.2016, 12:23

https://zapodaj.net/00e40ddcb4274.jpg.html

zachęcamy do przeczytania, wobec wysypu kompromitujących filmików postanowiliśmy nie wrzucać takich materiałów , ale ten osobnik sam sie do tego przyznał i to obcej osobie :) Oczywiście według kolegów po szalu z Siemianowic nic się nie stało i dalej może jeździć na b1

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 30.10.2016, 14:15

23 cm w zwisie pisze:Jeszcze nie tak dawno temu chcieli ich spalić żywcem w pociągu, potem śpiewali na wielu meczach "paliłeś się wrocławski psie !" A teraz przybijają układ ?
Przecież WKS najchętniej by zajebał Górnika, więc nie siej pierdół :)
Odpalenia sie Slaska minelo juz gdzies 16 lat to niewiem czy to nietak dawno.
Co do zajebienia nas to mieli kilka propyzycjii.
Jeszcze ich podroz na mecz do Zabrza na Motor gdzie zostaja obici przeznas.
Potem chcielimy sie pare razy jeszcze spotkac ale niewychodzilo to.
Ze Slaskiem jest kosa i bedzie tyle na temat Slaska

Dront9

Post autor: Dront9 » 30.10.2016, 14:31

glwtrcd pisze:Odpalenia sie Slaska minelo juz gdzies 16 lat to niewiem czy to nietak dawno.
Co do zajebienia nas to mieli kilka propyzycjii.
Jeszcze ich podroz na mecz do Zabrza na Motor gdzie zostaja obici przeznas.
Potem chcielimy sie pare razy jeszcze spotkac ale niewychodzilo to.
Ze Slaskiem jest kosa i bedzie tyle na temat Slaska
Najpierw naucz się interpunkcji następnie udzielaj się na forach.

encepence

Post autor: encepence » 30.10.2016, 15:55

zygzak20 pisze:https://zapodaj.net/00e40ddcb4274.jpg.html

zachęcamy do przeczytania, wobec wysypu kompromitujących filmików postanowiliśmy nie wrzucać takich materiałów , ale ten osobnik sam sie do tego przyznał i to obcej osobie :) Oczywiście według kolegów po szalu z Siemianowic nic się nie stało i dalej może jeździć na b1

W jakim celu wrzucasz to ponownie ? 23.10.2016 o 21:47 wrzuciłeś już ten materiał, nikt nie podchwycił tematu tak jak chciałeś, więc wrzucasz ponownie ?
Chyba nie wzniecisz awantury, za słabe to.

zygzak20

Post autor: zygzak20 » 30.10.2016, 17:19

okej, tylko nie zapomnij przybić z nim piątki na następnym meczu ! pozdRo

hardy666

Post autor: hardy666 » 30.10.2016, 22:50

Karolek79 pisze:
Kadm pisze:Już kiedyś to pisałem, ale napiszę ponownie.

Nigdy nie było tak ze nie było dopingu bo wszyscy pojechali na Górnik ... Kadm takich jak Ty jest wielu którzy chcą i są kibicami Górnika z Rybnika ale ROW To osobna ekipa która działa sama co było już tu pisane i skończy pierdolic glupoty o pustym stadionie bez was . Jesteś zabol z Rybnika to nie wypowiadają sie na temat ROWu !!! Masz coś do napisania to najpierw priv do mnie !
Chyba 2008r mecz u siebie z BKS. Caly Rybnik byl w Zabrzu. Ale po sukcesie pilkarskim duzo ludzi zaczelo chodzic na ROW i dzialacie sami ale chyba bierzecie tez udzial w akcjach Gornika? . Jak byscie grali w eklasie i osiagali dobre wyniki to na mecze chodziloby po kilkanascie tysiecy ale i tak zawsze Rybnik bedzie kojarzony z Gornikiem a nie Rowem.

welnoak

Post autor: welnoak » 30.10.2016, 23:35

obiektywnyFAN pisze:Czemu na zgodowym meczu KSGKS każdy robił swój doping oddzielnie (Blaszok swoje, a sektor gości swoje) ?
GieKSa zjezdza w strone Cracovi, a Gornik skreca na Pogon i wszystko robione ze strachu :)
Umoumsxxl pisze:...
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksow :)
Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu :)

rojbertrsl

Post autor: rojbertrsl » 30.10.2016, 23:58

welnoak pisze:
obiektywnyFAN pisze:Czemu na zgodowym meczu KSGKS każdy robił swój doping oddzielnie (Blaszok swoje, a sektor gości swoje) ?
GieKSa zjezdza w strone Cracovi, a Gornik skreca na Pogon i wszystko robione ze strachu :)[/quo

buhahahahah tak jest przed waszą koalicją cała Polska od dawna na kolanach ze strachu :)
GÓRNIK\G/ZABRZE

welnoak

Post autor: welnoak » 31.10.2016, 00:01

Celnie w punkt, az sie rozesmiales tylko LPH nie pasuje do ukladanki :)
Umoumsxxl pisze:...
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksow :)
Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu :)

wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz » 31.10.2016, 08:24

welnoak pisze:Celnie w punkt, az sie rozesmiales tylko LPH nie pasuje do ukladanki :)
Wrócił :)
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala :)

RUDYZWĄSEM

Post autor: RUDYZWĄSEM » 31.10.2016, 09:53

encepence pisze:
zygzak20 pisze:https://zapodaj.net/00e40ddcb4274.jpg.html

W jakim celu wrzucasz to ponownie ? 23.10.2016 o 21:47 wrzuciłeś już ten materiał, nikt nie podchwycił tematu tak jak chciałeś, więc wrzucasz ponownie ?
Chyba nie wzniecisz awantury, za słabe to.
Może mi ktoś wytłumaczyć co ma na celu takie pojedyncze łapanie? Na prawdę trzeba być bardzo odważnym,żeby w kilku złapać gościa i kazać mówić mu coś do kamery.Kozak akcje,pogratulować odwagi.

Czarodziej

Post autor: Czarodziej » 31.10.2016, 10:07

Każdy leje koalicję WRWE, ale w internecie.

Ineder56

Post autor: Ineder56 » 31.10.2016, 10:16

Nie to co WRWE. Ci nie mają miliona propagandowych kont na fejsiku, za to mocno działają w realu. W ciągu 5 miesięcy działalności udało się im wejść do Spodka.

Terromachine99

Post autor: Terromachine99 » 31.10.2016, 10:47

Czarodziej a ta koalicja medialna kogo to obiła ? bo jak narazie więcej szumu wokół się niej robi, a dla mnie bardziej aktywna koalicja ostatnimi czasy to Lechia Stomil i Śląsk

Martini Player

Post autor: Martini Player » 31.10.2016, 11:53

Czarodziej pisze:Każdy leje koalicję WRWE, ale w internecie.
Napisał koleś,który otwarcie przyznawał się,że już nawet na mecze jeździ od czasu do czasu :) Przez takich jak ty czarodzieju,to forum upadło.

G.ŚL.

Post autor: G.ŚL. » 31.10.2016, 12:41

Ile samego Zagłębia w Mielcu? Ile biletów tam się dostaje?

kaonlew

Post autor: kaonlew » 31.10.2016, 13:36

welnoak pisze:
GieKSa zjezdza w strone Cracovi, a Gornik skreca na Pogon i wszystko robione ze strachu :)
Wy to z Wisla zrobiliscie chyba rondo w takim razie uzywajac twoich okreslen :)) Cala Polska miala klekac na kolana, a poki co jedynie Wy na nie upadacie :))

m..

Post autor: m.. » 31.10.2016, 15:15

Jeszcze przed nikim koalicja nie upadła na kolana takze zluzuj gume w majtach. A po drugie to pol Polski j**** i obiecuje w******* dla WRWE co tydzien..... ale tylko internecie.

Czarodziej

Post autor: Czarodziej » 31.10.2016, 15:32

Owszem, czasami jeżdżę, czasami coś podziałam i nie w internecie Martyna :)

TRSL NB

Post autor: TRSL NB » 31.10.2016, 19:52

Narazie to Widzew i Elana zebraly po glowach:) narazie lepsza koalicja Lechia&Slask&Stomil niz celebrytki:) zreszta na was chrapke ma pare ekip a to tylko kwestia czasu kiedy sie traficie. Nie chodzi oto by ktos wygral byle uprzykrzac wam zycie

bez-napinki

Post autor: bez-napinki » 31.10.2016, 20:32

Okazji bylo juz naprawde kilka i jakos caly czas nic. Celebrytki? Rozumiem, ze mówisz o KSGKS?

wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz » 31.10.2016, 20:40

bez-napinki pisze:Okazji bylo juz naprawde kilka i jakos caly czas nic. Celebrytki? Rozumiem, ze mówisz o KSGKS?
Mówi o was, taka prawda.
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala :)

bez-napinki

Post autor: bez-napinki » 31.10.2016, 20:50

A to wybacz.

TRSL NB

Post autor: TRSL NB » 31.10.2016, 21:03

bez-napinki pisze:Okazji bylo juz naprawde kilka i jakos caly czas nic. Celebrytki? Rozumiem, ze mówisz o KSGKS?
Prawda jest taka, ze KSGKS w pojedynke szans zbytnio nie maja, ale jak narazie od czasu tej wassej internetowej koalicji 2 razy napsuły wam krwi a wy nie zrobiliście nic. A sory macie sukces obicie paru gości we Francji i umowienie sie z Lechem w drodze do Niecieczy. Tyle uczyniliście. Także nie rozumie tego samozachwytu WRWE

BznB

Post autor: BznB » 31.10.2016, 21:35

G.ŚL. pisze:Ile samego Zagłębia w Mielcu? Ile biletów tam się dostaje?

"Na wyjeździe w Mielcu melduje się ponad 450 osób (w tym 40 Czuwaj Przemyśl, 30 Bialska Stal, 15 Legia Warszawa, oraz 1 chłopak z Olimpii Elbląg). 420 osób wchodzi na trybunę, reszta zostaje w autach bądź pod bramą skąd widoczność wcale nie była gorsza.."

W Mielcu dają 300 biletów.

bez-napinki

Post autor: bez-napinki » 31.10.2016, 23:02

TRSL NB pisze:
Prawda jest taka, ze KSGKS w pojedynke szans zbytnio nie maja, ale jak narazie od czasu tej wassej internetowej koalicji 2 razy napsuły wam krwi a wy nie zrobiliście nic. A sory macie sukces obicie paru gości we Francji i umowienie sie z Lechem w drodze do Niecieczy. Tyle uczyniliście. Także nie rozumie tego samozachwytu WRWE
Wymien no te sukcesy spod znaku G. Jestem fest ciekaw co podasz za przyklady. :)

TRSL NB

Post autor: TRSL NB » 01.11.2016, 09:24

bez-napinki pisze:
TRSL NB pisze:
Wymien no te sukcesy spod znaku G. Jestem fest ciekaw co podasz za przyklady. :)
Nigdzie nie napisalem o sukcesach tylko o pstryczkach w wasza strone... Jestescie tacy zajebiscie a KSGKS tacy chujowi a jednak zepsuli wam prezentacje, ostatnio narobili szumu pod Spodkiem. Do trgo dochodzi obicie fc Zory, atak na pociag z NRSL wracajacym z Gliwic, Obite fc Poludnie pod Czestochowa... Raczej nie jestescie tacy super zajebisci

ODPOWIEDZ