http://sportslive.info/viewpage.php?page_id=4kibicnett pisze:Posiada ktoś jakiś dobry stream do derbów?
Komentarze 28-31 października
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Komentarze 28-31 października
Lepiej tu, to ten sam stream ale nie odświeża się sam co 20 minut. I czasem po odświeżeniu nie można z powrotem wbić.
http://aliez.me/live/ds3g1sf/
http://aliez.me/live/ds3g1sf/
Jakie sa relacje miedzy Wisla Plock-Lech Poznan?[/quote]
Dość proste Płock-Kutno- Koło-Konin - Poznań
Dość proste Płock-Kutno- Koło-Konin - Poznań
Dość proste Płock-Kutno- Koło-Konin - Poznań[/quote]KAJzL pisze:Jakie sa relacje miedzy Wisla Plock-Lech Poznan?
Banowałbym takich "błyskotliwych" żartownisi,nie masz nic do powiedzienia na temat to nie nabijaj postów.
Derby puki co na ulicy widac atrakcyjne,a i na stadionie też jest dobrze :)czekamy do konca.
Wisła Płock bije na głowę Wisłę z Krakowa,patrząc na ich wyjazd do Poznania.
Ale komentarz akurat jest śmieszny:) Nas w Poznaniu 521 osób. Niestety tego dnia nie wchodzi oprawa.
Oldfreak pisze:Wisła Płock bije na głowę Wisłę z Krakowa,patrząc na ich wyjazd do Poznania.
Ojojoj.. ja wiem, że 20 ostatnich Twoich postów dotyczy Wisły Kraków kompleksiarzu ale skończ już. Bo jeżeli chodzi akurat o ten wyjazd to wychodzi na to, że Płock bije na głowę 90% innych ekip. Akurat się na niego zmobilizowali jak na wyjazd sezonu i supcio, poza tym z Płocka do Poznania jest o 160 kilometrów mniej niż z Krakowa do Poznania.
-
NoMatterWhat
To nawet nie chodzi o km czy mobilizacje.
Wisla, ta z Plocka gra w ekstraklasie po raz pierwszy od 9 lat, takze maja teraz swoje tourne po nowych stadionach. Zobaczymy po 3, 4 sezonach jak to beda bic kogos na glowe, jezdzac po tych samych stadionach.
Wisla, ta z Plocka gra w ekstraklasie po raz pierwszy od 9 lat, takze maja teraz swoje tourne po nowych stadionach. Zobaczymy po 3, 4 sezonach jak to beda bic kogos na glowe, jezdzac po tych samych stadionach.
-
maciejovsky1203
Tyle, że Wisła Kraków też mobilizowała się na ten wyjazd i miała jechać pociągiem i wyszło przeciętnie. Zresztą co to jest za śmieszna liczba nieco ponad 200 głów przy potężnym liczbowo mieście, jakim jest Kraków. Wisła z Płocka mobilizowała się, wyszła fajna liczba i pogratulować. Tyle.
PS. Płock ma 120 tys. mieszkańców, a Kraków między 750 a 800 tys. Bądźmy obiektywni - liczba Wisły Płock w Poznaniu to sukces, zaś Wisły Kraków - porażka.
PS. Płock ma 120 tys. mieszkańców, a Kraków między 750 a 800 tys. Bądźmy obiektywni - liczba Wisły Płock w Poznaniu to sukces, zaś Wisły Kraków - porażka.
-
wypityjanusz
Tylko weź pod uwage, że na te 750-800 tyś składają się jeszcze kibice Cracovii, Hutnika, Garbarnii czy ludzi których to j****. W Płocku może też są osoby których to j****, ale to jest kilkukrotnie mniejsze miasto.
-
Podkarpaccy Kibice
- Kontakt:
https://www.facebook.com/PodkarpaccyKib ... =3&theater
Igloopol Dębica - Czarni Jasło (29.10.2016)
Stal Mielec jadąca wspierać swoich zgodowiczów z Jasła trafiona przez SWH. W nasze ręce wpada sektorówka który była już prezentowana na meczu w Mielcu.
-
maciejovsky1203
Jednak kibice Wisły i Cracovii to lwia część kibiców w Krakowie, Hutnik to mniejsza ekipa, a Garbarnia już w ogóle.wypityjanusz pisze:Tylko weź pod uwage, że na te 750-800 tyś składają się jeszcze kibice Cracovii, Hutnika, Garbarnii czy ludzi których to j****. W Płocku może też są osoby których to j****, ale to jest kilkukrotnie mniejsze miasto.
Co za bzdura, to w takim razie każda ekipa mobilizuje się na 90 % swoich wyjazdów. Gdzie Ty widziałeś tą mobilizację? Pare dni przed meczem już w trakcie zapisów jeden plakat oraz jeden filmik na temat wyjazdu. Mobilizacja to chyba coś co trwa nieco dłużej, chociażby pare tygodni czy nawet miesiąc przed danym meczem.maciejovsky1203 pisze:Tyle, że Wisła Kraków też mobilizowała się na ten wyjazd i miała jechać pociągiem i wyszło przeciętnie. Zresztą co to jest za śmieszna liczba nieco ponad 200 głów przy potężnym liczbowo mieście, jakim jest Kraków. Wisła z Płocka mobilizowała się, wyszła fajna liczba i pogratulować. Tyle.
Garbarnia i kibice? Kogoś tu poniosło. Na wszystkich kibiców krakowskich drużyn jeśli powiemy że jest ich 1 (slownie: jeden) promil to przesadzimy.
-
maciejovsky1203
Miał być specjal, a specjalem niska liczba nie pojedzie, więc w domyśle zakładam, że miała być mobilizacja na ten mecz.bnm pisze:Co za bzdura, to w takim razie każda ekipa mobilizuje się na 90 % swoich wyjazdów. Gdzie Ty widziałeś tą mobilizację? Pare dni przed meczem już w trakcie zapisów jeden plakat oraz jeden filmik na temat wyjazdu. Mobilizacja to chyba coś co trwa nieco dłużej, chociażby pare tygodni czy nawet miesiąc przed danym meczem.maciejovsky1203 pisze:Tyle, że Wisła Kraków też mobilizowała się na ten wyjazd i miała jechać pociągiem i wyszło przeciętnie. Zresztą co to jest za śmieszna liczba nieco ponad 200 głów przy potężnym liczbowo mieście, jakim jest Kraków. Wisła z Płocka mobilizowała się, wyszła fajna liczba i pogratulować. Tyle.
-
starysadeczanin
To ze Slask ustawil sie na Lecha Kszo i Arke to jednak duza niespodzianka bo huligansko ostatnio Wroclawianie bardzo dolowali a tu taka niespodzianka. co do derbow to chyba najlepsze w tej chwili w Polsce, ale potwierdzilo sie tylko ze pod wzgledem huliganki Lechia jest lata swietlne przed Arka i dlugo sie nic nie zmieni.
mam pytanie do Cracovii czym spowodowany taki marne liczby w mlynie? wyjazdem do Gdyni>
mam pytanie do Cracovii czym spowodowany taki marne liczby w mlynie? wyjazdem do Gdyni>
-
spacerowicz
łoooo po czym wnosisz ekspercie z Sącza? Ostatnio tzn kiedy? Bo nie widziałeś/słyszałeś/nie napisali? Jestem ciekaw konkretnej odpowiedzi od Ciebie(nie od adwokatów) skąd taki wniosek: "Wroclawianie bardzo dolowali ". Tak z czystej ludzkiej ciekawości, zafrapowało mnie to.starysadeczanin pisze:To ze Slask ustawil sie na Lecha Kszo i Arke to jednak duza niespodzianka bo huligansko ostatnio Wroclawianie bardzo dolowali
Ostatnio zmieniony 30.10.2016, 22:00 przez jaksik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
w miare obiektywny
starysadeczanin to kibic Wisły Kraków. Wystarczy poczytać jego wcześniejsze posty.spacerowicz pisze:łoooo po czym wnosisz ekspercie z Sącza? Ostatnio tzn kiedy? Bo nie widziałeś/słyszałeś/nie napisali? Jestem ciekaw konkretnej odpowiedzi od Ciebie(nie od adwokatów) skąd taki wniosek: "Wroclawianie bardzo dolowali ". Tak z czystej ludzkiej ciekawości, zafrapowało mnie to.starysadeczanin pisze:To ze Slask ustawil sie na Lecha Kszo i Arke to jednak duza niespodzianka bo huligansko ostatnio Wroclawianie bardzo dolowali
I specjalista od oceny potencjału Śląska.Może jakieś kursokonferencje powinien prowadzić dla wrogich ekip co by mieli WKS rozpracowany.starysadeczanin to kibic Wisły Kraków. Wystarczy poczytać jego wcześniejsze posty.
-
maciejovsky1203
Zależność jest taka, że ekipie z Warszawy, Gdańska, Wrocławia czy Krakowa łatwiej jest zebrać się w powiedzmy 800-1000 osób, niż ekipom z Płocka, Lubina, Łęcznej czy Gliwic (przekładając to na kanwę ekstraklasy). Wystarczy trochę pomyśleć.spacerowicz pisze:Wytłumacz mi ktoś w końcu zależność ilości mieszkańców na liczbę kibiców danego miasta. No ku*** nie ogarniam. Jakiś wzór może już macie matematyczny? Co ma ku*** liczba mieszkańców miasta do ilości fanatyków? Te przekomarzania na liczby są śmieszne a nawet żałosne.maciejovsky1203 pisze:Tyle, że Wisła Kraków też mobilizowała się na ten wyjazd i miała jechać pociągiem i wyszło przeciętnie. Zresztą co to jest za śmieszna liczba nieco ponad 200 głów przy potężnym liczbowo mieście, jakim jest Kraków. Wisła z Płocka mobilizowała się, wyszła fajna liczba i pogratulować. Tyle.
Rewanż w Gdańsku zapowiada się wybornie,derby super gratulacje dla uczestników.A teraz udanych akcji w tą ciemną noc
-
makaron_gdansk
Oby Arka dostała więcej niż 700 biletów bo przy 40 tyś Lechii może być ich słabo słyszeć...
Po dzisiejszym meczu pewnie rewanz bez gosci, jesli nie w srode to przy najblizszej okazji.
Nie wierze w mecz w Gdansku z goscmi.
Klub gościom musi udostępnić co najmniej 5% z ogólnej puli biletów przeznaczonej na dany mecz, więc jeśli zakładasz że Lechia zgłosi swój mecz z 40. tyś. liczbą widzów, to Arka dostanie co najmniej 2 tyś. z tego.makaron_gdansk pisze:Oby Arka dostała więcej niż 700 biletów bo przy 40 tyś Lechii może być ich słabo słyszeć...
5% z 40 tysięcy to 2 tysiące. Przy czym i tak Arka za dzisiejszy mecz dostanie zakaz wyjazdowy na rewanż do Gdańska, a Lechia do Gdyni na kolejny wyjazd.
-
makaron_gdansk
Bez przesady :-)Po dzisiejszym meczu pewnie rewanz bez gosci, jesli nie w srode to przy najblizszej okazji.
mała szkodliwość czynu
a za wyroki "naście godzin prac społecznych" to sam się zgłoszę do odbycia kary za chłopaków.
Mala szkodliwosc czynu? Chyba w porownaniu do lat 90tych.
Za mniejsze incydenty krecili afere.
Boniek i ESA stana na glowie zeby sytuacja nie potworzyla sie na wiosne.
Za mniejsze incydenty krecili afere.
Boniek i ESA stana na glowie zeby sytuacja nie potworzyla sie na wiosne.
"Więc chodź pomaluj mój świat..." No to Lechia pomalowała, tylko na biało-zielono.
To co działo się wieczorową porą na trybunach gdyńskiej areny doskonale kontrastuje się w akompaniamencie tego utworu:
[youtube]https://youtube.com/watch?v=If27FnxvjZA[/youtube]
To co działo się wieczorową porą na trybunach gdyńskiej areny doskonale kontrastuje się w akompaniamencie tego utworu:
[youtube]https://youtube.com/watch?v=If27FnxvjZA[/youtube]
-
werwolff88
Akcja z rzucanymi racami idiotyczna, typowa pokazówka. Czemu to miało służyć? Racą ciężko zrobić krzywdę, bo jest bardzo widoczna podczas lotu. Butelki, kamienie, nawet ahtungi - to miałoby jakiś sens. A tak, nowa ustawo stadionowa - witaj !
Na jednych z derbów Łodzi, dwóch przedstawicieli armii czerwonej zapłoneło od rac. Co prawda spaliły im się głównie kurtki ale jednak.werwolff88 pisze:Akcja z rzucanymi racami idiotyczna, typowa pokazówka. Czemu to miało służyć? Racą ciężko zrobić krzywdę, bo jest bardzo widoczna podczas lotu. Butelki, kamienie, nawet ahtungi - to miałoby jakiś sens. A tak, nowa ustawo stadionowa - witaj !
-
werwolff88
A czy ja ku*** gdzieś pisałem o tym, że popieram takie akcje?! Dla mnie to frajerskie. Ale jaki był cel rzucania? Zrobić krzywdę, czy tylko efekt wizualny? Fakt jest taki, że medialnie i prawnie to strzał w potylicę.
-
PolnocnaStrona
Lechia się bardzo dobrze pokazała w tym meczu trzeba im to oddać skrojona oprawa Arkowców, 3 prezentacje z licznym piro. Mam nadzieję że kary nie będą jakieś wielkie za ten mecz ale to znając Nasze realia policja i Pzpn zrobią wszystko aby zjebać rewanż.
Mógłby ktoś napisać liczby zgód obu ekip na tym ciekawym spotkaniu ???
PS derby trójmiasta weszły chyba na szczyt w Naszym kraju.
Mógłby ktoś napisać liczby zgód obu ekip na tym ciekawym spotkaniu ???
PS derby trójmiasta weszły chyba na szczyt w Naszym kraju.
Źle napiszą o kibolach w głosie tel avivu, co to teraz będzie?werwolff88 pisze:Fakt jest taki, że medialnie i prawnie to strzał w potylicę.
Miało byc2.20
Natomiast juz na samym meczu zachowanie Igloopolu w czasie gdy atakuje ich jasielska grupa poniżej krytyki jak na podkarpackie klimaty.Podkarpaccy Kibice pisze:https://www.facebook.com/PodkarpaccyKib ... =3&theater
Igloopol Dębica - Czarni Jasło (29.10.2016)
Stal Mielec jadąca wspierać swoich zgodowiczów z Jasła trafiona przez SWH. W nasze ręce wpada sektorówka który była już prezentowana na meczu w Mielcu.
Dobre derby, obie ekipy aktywne, ale nie wiem skąd komentarze "Lechia zdeklasowała Arkę" itd tak jakby Betony wbiły się na sektory Śledzi i przepędziły ze stadionu czy co, a nic takiego nie było. Lechia 3 oprawy + prezent w postaci grafu, ok, świetnie, dużo piro. Arka też miała oprawę i piro, duży dywan, flaga "forza...", co chwilę było widać że coś płonie, ciągle gdzieś jakaś świeca dymna, raca itd, sektor, który przerzucał się piro z gośćmi też nie zdezerterował. Padło też info, że FC Lechii bardzo mocno obity przez HFA, jeżeli to prawda to spory sukces, o wiele trudniej jest dopaść jakiś FC od - pomimo, że derby - gości bo zawsze jedzie mniej osób, teoretycznie bardziej ogarnięty skład jak podczas zwykłej mobilizacji na mecz u siebie. Co się działo na autostradzie / obwodnicy to pewnie mało kto wie dokładnie bo duży chaos.
-
LegionKing
[Było tu parokrotnie pisane a na Legii mówione:
- Legia nie pisze o takich sprawach w necie
- jeżeli ktoś ma napisać - jestem to ja
Następnym razem jeżeli ktoś z moich kolegów po szalu to złamie - ban już bez ostrzeżenia. Znudziła mi się elastyczna postawa w tej kwestii - Foxx.]
- Legia nie pisze o takich sprawach w necie
- jeżeli ktoś ma napisać - jestem to ja
Następnym razem jeżeli ktoś z moich kolegów po szalu to złamie - ban już bez ostrzeżenia. Znudziła mi się elastyczna postawa w tej kwestii - Foxx.]
miejcie własne info wzięte z d*** a jak było to wiedzą zainteresowane strony