Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Ktoś wyżej napisał że race.of.pl wielki negatyw potwierdzam. Ale od początku dzwonimy na jego numer i odbiera jakaś laska i mówi że da nam do niego numer i dała dzwonimy do niego i mówimy mu tyle i tyle i wszystko ok.. A dziś przychodzi do nas paczka otwieramy i patrzymy zamiast rac flary których można używać zamiast zapalniczek które ani trochę nie przypominają rac zal.pl i patrzymy mówił nam że ma jakieś mixy mieszanka świec dymnych z ogniami wrocławskimi o co się okazuje że to małe gówna które możesz włożyć do torta na urodziny i użyć ich zamiast świeczek (małe fontanny) i zamówiliśmy świece dymną i nie wiemy jak wygląda jutro na meczu się dowiemy ale mimo to ogromny minus dla tej firmy a najlepsze jest to że patrzymy na paczkę i piszę nie Łódz tylko Wieliczka więc nie wiem o co chodzi 

-
a ty przypadkiem nie zamawialeś na [link], ktorego eklama jest na tym [link]. Oni nają tak cieńkie race, a właściwie flary. No chyba, że [link] też zaczęły takim gównem handlowaćMW LKS pisze:Ktoś wyżej napisał że race.of.pl wielki negatyw potwierdzam. Ale od początku dzwonimy na jego numer i odbiera jakaś laska i mówi że da nam do niego numer i dała dzwonimy do niego i mówimy mu tyle i tyle i wszystko ok.. A dziś przychodzi do nas paczka otwieramy i patrzymy zamiast rac flary których można używać zamiast zapalniczek które ani trochę nie przypominają rac zal.pl i patrzymy mówił nam że ma jakieś mixy mieszanka świec dymnych z ogniami wrocławskimi o co się okazuje że to małe gówna które możesz włożyć do torta na urodziny i użyć ich zamiast świeczek (małe fontanny) i zamówiliśmy świece dymną i nie wiemy jak wygląda jutro na meczu się dowiemy ale mimo to ogromny minus dla tej firmy a najlepsze jest to że patrzymy na paczkę i piszę nie Łódz tylko Wieliczka więc nie wiem o co chodzi :roll:
I pytanie czy wygląda ona tak:
[link]
-
możliwe a raczej napewno że na [link] zamówiliśmy ale byliśmy pewni że dostaliśmy numer do kolesia z race.com.pl bo gdy dzwonimy na jego numer to podają nam jakiś inny numer i gadamy i mówimy mu race za 15 zł a on mówi że race są za 12 zł więc myślimy jakaś promocja jest no to zamawiamy. Może obie firmy razem współpracują tak czy siak mogli powiedzieć że jest inna pirotechnika i że nowy numer który nam podali to jest do kolesia z Wieliczki a nie z Łodzi i na najważniejszy mecz u siebie w rundzie będzie nie taki jakiego się spodziewaliśmy myśle że chociaż ta świeca dobrze wypadnie...index pisze:a ty przypadkiem nie zamawialeś na [link], ktorego eklama jest na tym forum. Oni nają tak cieńkie race, a właściwie flary. No chyba, że [link] też zaczęły takim gównem handlowaćMW LKS pisze:Ktoś wyżej napisał że race.of.pl wielki negatyw potwierdzam. Ale od początku dzwonimy na jego numer i odbiera jakaś laska i mówi że da nam do niego numer i dała dzwonimy do niego i mówimy mu tyle i tyle i wszystko ok.. A dziś przychodzi do nas paczka otwieramy i patrzymy zamiast rac flary których można używać zamiast zapalniczek które ani trochę nie przypominają rac zal.pl i patrzymy mówił nam że ma jakieś mixy mieszanka świec dymnych z ogniami wrocławskimi o co się okazuje że to małe gówna które możesz włożyć do torta na urodziny i użyć ich zamiast świeczek (małe fontanny) i zamówiliśmy świece dymną i nie wiemy jak wygląda jutro na meczu się dowiemy ale mimo to ogromny minus dla tej firmy a najlepsze jest to że patrzymy na paczkę i piszę nie Łódz tylko Wieliczka więc nie wiem o co chodzi
I pytanie czy wygląda ona tak:
[link]
-
-
-
Ja wystawiam pozytywna opinie dla Jarka ze Szczecina. ([link])
Bardzo dobry kontakt, a przede wszytskim expresowy tremin wykonania flagi. Całosc była zgoda z projektem, tazke wszytsko w jak najlepszym pozadku. Nic tylko pozostało mi wystawic duzego plusa dla niego.
Bardzo dobry kontakt, a przede wszytskim expresowy tremin wykonania flagi. Całosc była zgoda z projektem, tazke wszytsko w jak najlepszym pozadku. Nic tylko pozostało mi wystawic duzego plusa dla niego.
Inni odeszli, my zostaniemy
NAPRZÓD JĘDRZEJÓW
NAPRZÓD JĘDRZEJÓW
-
Wyjaśniłem przecież pokrótce w poprzednim poscie. Chociażby flaga Lechii (Malborka) niby robiona u Michała, a widnieje na stronie Szulca jako jego wyrób. Podobnie jest z innymi gadżetami, ale nieche mi się szukać i pokazywać (przeglądnij temat i porównaj wyrobu Michała ze zdjęcimi u Szulca).Maciunia_KSH pisze:A skąd takie przypuszczenia??I co powiesz na to że ludzie piszą tu że u michała to na realizacje tyle i tyle a u Szulca tyle i tyle??Skąd masz pewność ze produkty od tych panów to te same produkty??
A z terminami wcale nie jedt tak kolorowo u Michała, bo wiem od wielu znajmoych z Polski, że też trochę zalega z wyrobem danych gadżetów.
No i ostatnia kwestia. Tochę może śmieszna. Ale taki Michał kupuje nagle wszytskie maszyny do produkcji szali, koszulek, no i drukowanych flag (ta najdroższa) wartych kilkanaście tyśięcy (jak nie kilkadziesiąt) a nie posiada strony> Trochę śmieszne.
-
-
-
-
VJ pisze:Możecie mi napisać ile bierze za 100 sztuk smyczy gość z [link] ? Widze że GKS u niego smycze robił a z racji wolnej soboty nie moge sie do gościa dodzwonić. Chciałbym 100 smyczy dwustronnych. sublimacja. Jeśli ktoś z Was brał u niego to wielkie dzięki za napisanie ceny za 100 sztuk.
około 800 zł
jakość-kosmos
-
-
firma solidna , zamiawiałem u nich 3 krotnie szale , za każdym razem zrobione zgodnie z zaleceniem!!! polecammoherowy_beret pisze:Orientujecie ile sobie liczy za sztukę przy zamówieniu 10 szali dzianych dwustronnych koleś z Kibicowskie.pl ?
I co o nim sądzicie, solidna firma ?
niestety akualny cennik nie jest mi znany
Zawsze możesz do nich napisać i zapytać
-
co do stroboli to niewiem czy znajdziesz gdzieś taniej może na allegro ale przecież 2 zł to mało...VJ pisze:w tym temacie spytam o pirotechnike.
oślepiający flesz, częściej znany pod nazwą stroboskopów na race.com.pl jest za 2zł od sztuki. znaleźliście gdzieś taniej ten produkt?
drugie pytanie dotyczy flar - na [link] znalazłem flare czerwoną za 12zł a na [link]
ta sama flara za 8zł. Kupował ktos z Was tą flare ?
Mam nadzieje że w tym temacie uzyskam jakieś porady co do rac i stroboskopów. Jakoś nie mam zaufania do reklamowanych banerami firm kibiców bo w większości przypadków są to pośrednicy między hurtowniami.Po co przepłacać ?
co do flar ta na firebis za 12 zł a ta za 8 zł na artbron to są te same flary i wyglądają żałośnie w dzień oczywiście [link] jeżeli chodzi o noc ok parę razy odpalałem w nocy wychodzą zajebiscie jak raca w dzień
-
Pisalem, ale jeszcze nie dostalem odpowiedzi wiec pytam tutaj.NOPok pisze:firma solidna , zamiawiałem u nich 3 krotnie szale , za każdym razem zrobione zgodnie z zaleceniem!!! polecammoherowy_beret pisze:Orientujecie ile sobie liczy za sztukę przy zamówieniu 10 szali dzianych dwustronnych koleś z Kibicowskie.pl ?
I co o nim sądzicie, solidna firma ?
niestety akualny cennik nie jest mi znany
Zawsze możesz do nich napisać i zapytać
Ale ponawiam pytanie, jakby ktos sie orientowal to piszcie.
-
-
-
Jot pisze:Wie ktoś może gdzie mogę zamówić szablony??
podeslij to co chcesz na [email protected]
innych tez zapraszam
[link]
-
-
-
podbijamBarteKSH pisze:szukam kogoś kto wykonałby kurtki "kangurki"nie wiem dokładnie jak to się nazywa ale na pewno wiecie ocb
proszę o podsyłanie na priv kontaktów i ewentualnie zdjęć jak zostało to wykonane w waszych przypadkach i jakie ceny były
pzdr.
najlepiej pisać na forum nie pw bo za chwile będzie podobne pytanie
-
-