LGTczew pisze:Leon o 14 w Jastrzębiu, a o 17:30 na drugim końcu Polski.
Ja ogladalem na Polsat Sport obie relacje ,a Ty gdzie w tym czasie byles? Na lekcjach w gimnazjum czy liceum?
RUDYZWASEM dzieki za wsparcie ale takie czasy nastaly na tym forum ze co bys nie napisal i jak obiektywnie bys nie napisal to i tak zawsze jakis glab sie doczepi bo mu "znowu w zyciu nie wyszlo".
Dla kogos odpowiedz moze byc nic nie warta Panie "altgr" ale dla kogos kto pyta i akurat nie oglada moze byc istotna wiec prosze na przyszlosc nie wysuwaj uszczypliwych komentarzy tylko zostaw to dla siebie. Ekipy jak wroca to same wydadza stosowne komunikaty i wtedy wszyscy bedziemy madrzejsi.
Probowalem jedynie wszczac normalna zywa dyskusje na temat bierzacych wydarzen ale widze ze to forum spadlo juz do tego poziomu ze nie warto juz nic na zaden temat pisac bo i tak zawsze znajda sie malkontenci zadni jedynie internetowej spiny a nie rzeczowej dyskusji wiec ja cos takiego p*******.
Bawcie sie sami ,a ja chetnie bede nadal przegladal jak dotad przez pare lat tematy i smial sie z wypocin co nie ktorych popijajac zimne piwko bo naprawde szkoda slow.
Ludzi normalnych i nastawionych na konkretna dyskusje a nie cisniecie i wybiorcze komentowanie zapraszam na PW
Pozdro dla normalnych elo!
Co ma wisieć nie utonie...