ty to jednak debil jesteś co innego jeździć po stadionach oglądać różne ekipy ale być wiernej swojej a co innego latać jeździć na jedną a potem iść do drugiej a pierwszą już j****Khan pisze:czyli że jak ktoś jest tym przypomne tzw "nowoczesnej modnej społecznosci" z angielskiego groundogówno - czyli poprostu se chlopak lubi jezdzic po stadionach - to tez jest przeciepem czy nie ?
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
debila to przed lustrem go widzisz a po 2 ja tam nie widze roznicy mnie osobiscie nawet na mysl nie przyszlo by sobie pojechac np. na hokej do Tych czy Krakowa. czyli jak sie kurwi kobieta to tez jest Groundgówno ? to troche rozumu za moich czasow jak ktos tylko wpadl na pomysl by pojechac gdzies na jakis mecz to odrazu wzrok zabójcy a wraz z rozwojem gówniarzerii i zamerykanizowania społeczeństwa rozwija się BRAK własnych wartosci celem "unowocześnienia". ale to moje zdanie jak postepuja inni mnie to j**** i tyle.19KSG48 pisze:ty to jednak debil jesteś co innego jeździć po stadionach oglądać różne ekipy ale być wiernej swojej a co innego latać jeździć na jedną a potem iść do drugiej a pierwszą już j****Khan pisze:czyli że jak ktoś jest tym przypomne tzw "nowoczesnej modnej społecznosci" z angielskiego groundogówno - czyli poprostu se chlopak lubi jezdzic po stadionach - to tez jest przeciepem czy nie ?
zakończcie te polemke czy w wieku 3,6,9,15 jest sie przeciepem czy nie czy mial predyspozycje czy nie bo to ku*** jest ZAŁOSNE!
-
a jak dostawałem zaproszenia na gościnę do Bydgoszczy czy Gdyni też jestem przeciep?
-
Co do Piekar napisze swoją subiektywną opinie wiec bez spiny. Centrum i Szarlej zdecydowanie KSG reszta dzielnic to jest Dąbrówka Wielka, Brzeziny, Kamień, Brzozowice i Kozłowa Góra Ruch. Patrząc po ilości dzielnic osoba nie znająca Piekar myślała by że Ruch zdecydowanie rządzi ale te dwie dzielnice należące do Górnika maja więcej mieszkańców niż pozostałe razem wzięte z których 3 to praktycznie domki jednorodzinne. Wiadomo że na każdej z tych dzielnic znajda się jakieś pojedyńcze osoby z przeciwnej drużyny ale się nie wychylają i jak jeżdżą na mecze to po cichu. Co do H chyba jedno z bardziej wyrównanych miast na Śląsku raz jednym coś się uda raz drugim jak na tak nie wielkie miasto dosyć ciekawie tu jest. Jak ktoś ma inne zdanie niech pisze tak jak zaznaczyłem to tylko moja opinia :)
-
Sądząc po Twoim nicku to powinieneś mieć możliwość pozyskać wiedzę o górnośląskich miastach bezpośrednio na stadionie....ale może się mylęTRSL NB pisze:Jak wygląda sytuacja w Raciorzu, Piekarach i Tarnowskich Górach. Bez napinki panowie, proszę o wypowiedź obu/kilku stron działających w tych miastach.
-
i jeszcze patrzac na ilosc blokowisk które sa na terenie KSG to jest poprostu niewykorzystany potencjał co na przykładzie paderewskiego czy tauzena w katowicachBethrezen pisze:Co do Piekar napisze swoją subiektywną opinie wiec bez spiny. Centrum i Szarlej zdecydowanie KSG reszta dzielnic to jest Dąbrówka Wielka, Brzeziny, Kamień, Brzozowice i Kozłowa Góra Ruch. Patrząc po ilości dzielnic osoba nie znająca Piekar myślała by że Ruch zdecydowanie rządzi ale te dwie dzielnice należące do Górnika maja więcej mieszkańców niż pozostałe razem wzięte z których 3 to praktycznie domki jednorodzinne. Wiadomo że na każdej z tych dzielnic znajda się jakieś pojedyńcze osoby z przeciwnej drużyny ale się nie wychylają i jak jeżdżą na mecze to po cichu. Co do H chyba jedno z bardziej wyrównanych miast na Śląsku raz jednym coś się uda raz drugim jak na tak nie wielkie miasto dosyć ciekawie tu jest. Jak ktoś ma inne zdanie niech pisze tak jak zaznaczyłem to tylko moja opinia :)
-
Słabo to wygląda... Olać mecz swojej drużyny by w tym czasie dopingować przerzuta
-
To niech rtshks wrzuci zdjecie kepy z treningu z chopami od nas tylko zeby zdjecie bylo aktualne a nie z treningu z przed dwoch lat.Skoro jestescie tacy wszystkowiedzacy to pewnie wiecie z kim i gdzie trenuje kepa.Nikt z Myslowic co sie r******** nie jezdzi na GKS czy wam sie to podoba czy nie. A roznica pomiedzy wami a nami jest taka ze u nas nie goni sie osob na pol gwizdka tak jak u was frontala na mecze nie mogl jezdzic ale na spartanie dalej trenowal z wami.Ważniak pisze:I cisza w szeregach na bieganie konfidentów w waszych strukturach . Różnica pomiędzy wami , a nami jest taka że my wklejamy papiery na te wasze konfidentki np jagoda , kępa , rogusy i inne ściery ... oczerniacie dobrego chłopaka z Ruchu jakimiś farmazonami , dlatego na dniach wklejamy wam zdjęcie jagody w barwach Ruchu :) Zapytajcie go wprost i co wam odpowie :)rtshks pisze:Tak sie kibice koalicji czepiają H a wszystkie tu wypisane brednie nie mają nic wspólnego z prawdą. Cisniecie innym od przeżutów to co powiecie na temat pana Tadzika z Rudy Śląskiej przezuta z Ruchu na Górnik co śmiga w waszej zbieraninie? Co powiecie kibice Gksu na pana Jagode co śmigał na Ruch a teraz jest czołową postacia na Bukowej?? Co do tematów policyjnych to akurat wy powinniście skleic wargole bo na Górnik dalej z wami smiga przestrzeleniec Noga co sie psa kształcił choc wszystkim wmawiacie ze jest pogoniony a na Gks jezdzi i wspólne zdjecia na treningach robicie se z c***** co sie do sławnej szkoły z Mysłowic rozjebał, niejaki Kępa. Spójrzcie na swoje podwórko i jaki macie syf zanim farmazonami próbujecie oczernic kogos zza klawiatury
-
rtshks to ciota PF on ma najwiecej do powiedzenia jeśli chodzi o osoby z Górnika lub Gieksy, natomiast cieżko mu opowiedziec o swojej ulubionej Fabryce gdzie mnóstwo talentów konfiturskich wypłyneło prawda jest taka cioto ze w kazej ekipie czy to Gieksy czy Górnika czy nawet Ruchu znajada sie k**** dla których predzej czy pózniej spotka kara
-
Sądząc po nicku raczej nie jestem z tych miast, nie masz nic sensownego do napisania to po kija się spinasz... Jak zwykle jakiś dzban musi się dopierdolić na siłę:)Mod/R\y pisze:Sądząc po Twoim nicku to powinieneś mieć możliwość pozyskać wiedzę o górnośląskich miastach bezpośrednio na stadionie....ale może się mylęTRSL NB pisze:Jak wygląda sytuacja w Raciorzu, Piekarach i Tarnowskich Górach. Bez napinki panowie, proszę o wypowiedź obu/kilku stron działających w tych miastach.
-
KRÓCIUTKO 1964 pisze:To niech rtshks wrzuci zdjecie kepy z treningu z chopami od nas tylko zeby zdjecie bylo aktualne a nie z treningu z przed dwoch lat.Skoro jestescie tacy wszystkowiedzacy to pewnie wiecie z kim i gdzie trenuje kepa.Nikt z Myslowic co sie r******** nie jezdzi na GKS czy wam sie to podoba czy nie. A roznica pomiedzy wami a nami jest taka ze u nas nie goni sie osob na pol gwizdka tak jak u was frontala na mecze nie mogl jezdzic ale na spartanie dalej trenowal z wami.Ważniak pisze:I cisza w szeregach na bieganie konfidentów w waszych strukturach . Różnica pomiędzy wami , a nami jest taka że my wklejamy papiery na te wasze konfidentki np jagoda , kępa , rogusy i inne ściery ... oczerniacie dobrego chłopaka z Ruchu jakimiś farmazonami , dlatego na dniach wklejamy wam zdjęcie jagody w barwach Ruchu :) Zapytajcie go wprost i co wam odpowie :)rtshks pisze:Tak sie kibice koalicji czepiają H a wszystkie tu wypisane brednie nie mają nic wspólnego z prawdą. Cisniecie innym od przeżutów to co powiecie na temat pana Tadzika z Rudy Śląskiej przezuta z Ruchu na Górnik co śmiga w waszej zbieraninie? Co powiecie kibice Gksu na pana Jagode co śmigał na Ruch a teraz jest czołową postacia na Bukowej?? Co do tematów policyjnych to akurat wy powinniście skleic wargole bo na Górnik dalej z wami smiga przestrzeleniec Noga co sie psa kształcił choc wszystkim wmawiacie ze jest pogoniony a na Gks jezdzi i wspólne zdjecia na treningach robicie se z c***** co sie do sławnej szkoły z Mysłowic rozjebał, niejaki Kępa. Spójrzcie na swoje podwórko i jaki macie syf zanim farmazonami próbujecie oczernic kogos zza klawiatury
U was się goni ??? Jakby cala Polska wam nie pocisnęła o te parowy z Mysłowic to byście do dziś z nimi biegali no bo kto ma u was sprawę rozkminić rzetelnie skoro sami frajerzy w ekipie i jeden GIT który na was zarabia i udaje ze wszystko ok.
Z PF oprócz grudnia nikt się nie rozjebał !
-
ehe...dwa_lewe_buty pisze: U was się goni ??? Jakby cala Polska wam nie pocisnęła o te parowy z Mysłowic to byście do dziś z nimi biegali no bo kto ma u was sprawę rozkminić rzetelnie skoro sami frajerzy w ekipie i jeden GIT który na was zarabia i udaje ze wszystko ok.
Z PF oprócz grudnia nikt się nie rozjebał !
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
-
Witam od jakiegoś czasu trapi mnie jedno pytanko a nie wiem czy było już to gdzieś omawiane.Chciałbym prosić kogoś z Zagłębia Sosnowiec i odpowiedź otóż wiem że u Was w obiegu używane i zauwazalne są gadżety, szale pasiaki czarno białe z normalnymi emblematami Zagłębia dlatego chciałbym aby ktoś wyjaśnił mi te sprawę na czym polega ta sytuacja z barwami.?Z góry dzięki za odpowiedź.
-
Zagłębie Sosnowiec uznaje barwy czarno-białe jako swoje barwy kibicowskie.Starydziad pisze:Witam od jakiegoś czasu trapi mnie jedno pytanko a nie wiem czy było już to gdzieś omawiane.Chciałbym prosić kogoś z Zagłębia Sosnowiec i odpowiedź otóż wiem że u Was w obiegu używane i zauwazalne są gadżety, szale pasiaki czarno białe z normalnymi emblematami Zagłębia dlatego chciałbym aby ktoś wyjaśnił mi te sprawę na czym polega ta sytuacja z barwami.?Z góry dzięki za odpowiedź.
-
Z PF oprócz grudnia nikt się nie rozjebał
Ty cwelu bardziej się ośmieszyć nie mogłeś !!
Ty cwelu bardziej się ośmieszyć nie mogłeś !!
Łowcy śmieRdzieli
-
Siemianowicka gieksa...
[link]
[link]
[link]
[link]
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_Bjmtq-6gl8[/youtube]
WSZYSTKIE MATERIAŁY UDOSTĘPNIANE NA KANALE POLISHFANS TV SĄ NASZEGO AUTORSTWA, LUB MAMY ZGODĘ NA ICH WYKORZYSTANIE
www.PolishFans.tv
Zachęcamy również do subskrybowania, polubienia, oraz obserwowania PolishFans TV - największej telewizji kibicowskiej w Polsce:
YouTube ➡ https://www.youtube.com/PolishFansTV
Facebook ➡ https://www.facebook.com/polishfanstv/
Instagram ➡ https://www.instagram.com/polishfanstv/
Twitter ➡ https://twitter.com/polishfanstv
www.PolishFans.tv
-
Górnik przegrał.
-
Przecież Górnik to srednia ekipa, bez rakietnic i sprzetu są PRZECIĘTNĄ EKIPĄ, co dobitnie pokazała ta sytuacja, zresztą nie tylko ta
-
A Odra Wodzisław to co ? Czołówka w Polsce ?maksMKS pisze:Przecież Górnik to srednia ekipa, bez rakietnic i sprzetu są PRZECIĘTNĄ EKIPĄ, co dobitnie pokazała ta sytuacja, zresztą nie tylko ta
-
Nikt tak nie twierdzi
Tyle że Odra nie działa tak jak Górnik - najbardziej kalkulacyjna ekipa w Polsce, która jedyne co potrafi to w 3 ekipy ustawiać się na mniejsze ekipy, ewentualnie na fan cluby Ruchu. Aaa zapomniałem o pokazówce pod spodkiem, uzbrojeni jak tatarskie hordy. Wole byc nic nie znaczącą Odrą Wodzisław, niż zakompleksionym kibicem komunistycznego klubu, który zbrata się z najwiekszym wrogiem by coś znaczyć, który złamie wszelkie mozliwe zasady by sie pokazać
Nie, nie odpisuj mi bo wiem ze macie swój świat w którym Górnik to nie bękart komuny, a słowo Honor to dla was chyba znaczy zakup kolejnych rakietnic
Tyle że Odra nie działa tak jak Górnik - najbardziej kalkulacyjna ekipa w Polsce, która jedyne co potrafi to w 3 ekipy ustawiać się na mniejsze ekipy, ewentualnie na fan cluby Ruchu. Aaa zapomniałem o pokazówce pod spodkiem, uzbrojeni jak tatarskie hordy. Wole byc nic nie znaczącą Odrą Wodzisław, niż zakompleksionym kibicem komunistycznego klubu, który zbrata się z najwiekszym wrogiem by coś znaczyć, który złamie wszelkie mozliwe zasady by sie pokazać
Nie, nie odpisuj mi bo wiem ze macie swój świat w którym Górnik to nie bękart komuny, a słowo Honor to dla was chyba znaczy zakup kolejnych rakietnic
-
Nic dodać nic ująćmaksMKS pisze:Nikt tak nie twierdzi
-
No niby, ale tu akurat sam Górnik dostaje od koalicji kilku ekip i to tamci są w przewadze liczebnej. Oczywiście jasna sprawa, że to problem Górnika, że było ich tylko tylu i takim składem, ale panowie trochę umiaru. Jakby to Górnik razem z GKSem pogonił sam Stomil, to by było że są źli bo były dwie ekipy, a Stomil sam. to by byli źli bo w przewadze. Także punkt widzenia zależy od punktu siedzenia oraz przynależności klubowej.która jedyne co potrafi to w 3 ekipy ustawiać się na mniejsze ekipy
Tolerancja cnotą ludzi bez przekonań.
-
Z tą przewagą nie przesadzaj bo rzecz dzieje się koło stadionu, widać jak jeden koleś woła innych których nie widac w kadrze. Na poczatku w starciu przewage liczebną ma Górnik i nie mówcie że to przypadkowe osoby, bo widac że nie. Tyle że przyjezdni rywale nie dali się nabrać na napinkę i zrobili swoje. Myślę że taka akcja nie do pomyślenia koło stadionów czołowych ekip, zwłaszcza że strona atakująca nie jest jakąś topową ekipą (oczywiście w niczym im nie umniejszając - szacunek za akcję!)
-
Naczelny napinator rodem z Polonii, który jak pojawia się coś anty Górnik to od razu wchodzi i cieszy japę.emigrantPB pisze:Nic dodać nic ująćmaksMKS pisze:Nikt tak nie twierdzi
-
Przecież Maks napisał sporo racji, więc czemu EmigrantPB miał nie przyklasnąć? Bardzo dobry post
A nazywanie przez ciebie kogoś napinatorem jest nie na miejscu, masz problem z tym wpisem Maksa, to się do niego rzeczowo odnieś
Wiem, ciężko sie ustosunkować do bolesnych faktów
A nazywanie przez ciebie kogoś napinatorem jest nie na miejscu, masz problem z tym wpisem Maksa, to się do niego rzeczowo odnieś
-
To, że jesteśmy średnią ekipą to prawda, nie ma co zaciemniać rzeczywistości. Wyobraźcie sobie, że Stomil wjeżdża pod stadion Lechii, Lechowi, ŁKSowi, Widzewowi i paru innym ekipom ( Ruch celowo pomijam), nie mieliby prawa przegonić gospodarzy. Moim zdaniem jesteśmy od lat ekipą, która nie potrafi wykorzystać swojego potencjału, który jest ogromny. Inna sprawa jest taka, że przez tyle lat, gdy nie przyjmowaliśmy gości już się trochę odzwyczailiśmy od myśli, że ktoś nam może wjechać pod kasy.
Co jest znamienne? Jestem z tego pokolenia, które działało w latach 90 i początek 2000-nych, pamiętam rok +- 2000, gdy to własnie Stomil wjechał nam pod kasy i tego starcia też nie mogliśmy zaliczyć do udanych- pamięta to ktoś jeszcze? Stomil wpada chwilę po rozpoczęciu meczu, nas przed stadionem może 20-30, dochodzi do fajnej wymiany argumentów zakończonej po chwili przez tych co zawsze. Pozdro dla obiektywnych i szacun dla chłopaków, że bez pitolenia przyznali się do porażki, drugiej strony wstyd, że pod stadionem znalazło się tylko 30 chętnych do przywitania gości.
Co jest znamienne? Jestem z tego pokolenia, które działało w latach 90 i początek 2000-nych, pamiętam rok +- 2000, gdy to własnie Stomil wjechał nam pod kasy i tego starcia też nie mogliśmy zaliczyć do udanych- pamięta to ktoś jeszcze? Stomil wpada chwilę po rozpoczęciu meczu, nas przed stadionem może 20-30, dochodzi do fajnej wymiany argumentów zakończonej po chwili przez tych co zawsze. Pozdro dla obiektywnych i szacun dla chłopaków, że bez pitolenia przyznali się do porażki, drugiej strony wstyd, że pod stadionem znalazło się tylko 30 chętnych do przywitania gości.
-
Chodziło mi raczej o charakter postów emigranta. Jego posty od jakiegoś czasu są głównie anty-myBolo85 pisze:Przecież Maks napisał sporo racji, więc czemu EmigrantPB miał nie przyklasnąć? Bardzo dobry post
-
I co w tym dziwnego?
Jesteście taką ekipą że mozna wam zarzucić bardzo wiele, więc nie masz sie co dziwić ze kibice ze Śląska (nieważne czy z Bytomia, Chorzowa czy z Wodzisławia) mają was za kogo was mają, lata na to pracowaliście. Zresztą takie samo zdanie mieli o was kibice GKSu Katowice przed zgodą, popytaj starszych kolegów jak was nazywali i brak czego wam przez lata zarzucali
Jesteście taką ekipą że mozna wam zarzucić bardzo wiele, więc nie masz sie co dziwić ze kibice ze Śląska (nieważne czy z Bytomia, Chorzowa czy z Wodzisławia) mają was za kogo was mają, lata na to pracowaliście. Zresztą takie samo zdanie mieli o was kibice GKSu Katowice przed zgodą, popytaj starszych kolegów jak was nazywali i brak czego wam przez lata zarzucali
-
Gówno prawda wychodka z Odry, o każdym klubie można szukać czegoś, o co można się dosrać.
Teraz 5 minut mają wszyscy anty Górnik, cieszcie się, dopisujcie do tego więcej niż to znaczy. Tyle wam zostało.
Teraz 5 minut mają wszyscy anty Górnik, cieszcie się, dopisujcie do tego więcej niż to znaczy. Tyle wam zostało.
My wam wszystkim kur... pokazemy
-
Dla mnie każda ekipa w naszym kraju ma coś za uszami.Jedni więcej,drudzy mniej,ale nikt nie jest czysty.Tak jest od wielu lat.To jest tylko gangsterka nie mająca z kibicowaniem nic wspólnego.Każda ekipa jest w naszym kraju bandą c****.Tyle w temacie.
-
Koalicja anty KSGKS jak zawsze formie. Wy nie potraficie bez Nas żyć. Szkoda że tylko w necie bo w realu sracie w gacie przed przeciętną ekipą jak wy to nazywacie.
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
Panowie co taka cisza?Qrwa niech czysta ekipa w naszym kraju pierwsza rzuci kamieniem.Dawać qrwa... "Sztywna Polsko".
-
wypityjanusz pisze:Naczelny napinator rodem z Polonii, który jak pojawia się coś anty Górnik to od razu wchodzi i cieszy japę.emigrantPB pisze:Nic dodać nic ująćmaksMKS pisze:
Śledze tutaj wpisy od dawna to ten emigrantPB i maksMKS czesto coś mieli podobnego do powiedzenia byli tez w top napinaczy w tym dziale. Pewnie to jedna i ta sama osoba.
-
Te pachołku z Odry Wodzisław, weź sobie przypomnij w ilu i z czym twoi honorowi koledzy przyjechali do Rybnika dojebać 3, słownie TRZECH chłopaków malujących graf.
-
Combat to podbij do chłopaków na meczu. Rozpierdala mnie dzisiejsza era, tacy na stadionie siedzą cicho, baa jeszcze na wyjazdy śmigają pewnie podjarani ale do pisania w necie kocopołów pierwsi
Biały front
-
na zbiórce to nie którzy lepiej wyposażeni niż rambo :D
-
Nie potrafię zrozumieć pretensji kibiców Górnika o sprzęt, który jest w użyciu.
-
a według Ciebie każdy kibic Górnika powinien być szczęśliwy że go używają? zmartwię Cie ale tak nie jest1920NRŚL pisze:Nie potrafię zrozumieć pretensji kibiców Górnika o sprzęt, który jest w użyciu.
-
tak słucham was małolaty i nie wierze :) sprzęt był jest i będzie używany tylko dla odpowiednich ekip z którymi nam nie po drodze a dla reszty ekip jest to bez sprzętu czego dowiedliśmy i nie musimy nikomu nic udowadniać tym bardziej pokemonom internetowym TORCIDA GÓRNIK !!!