30 października 2016 r, g. 18.00- Derby Trójmiasta.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
30 października 2016 r, g. 18.00- Derby Trójmiasta.
Za 10 dni, po pięcioletniej przerwie najważniejszy mecz dla kibiców obu trójmiejskich drużyn występujących w Ekstraklasie.
Czas na dyskusje.
Czas na dyskusje.
-
Re: 30 października 2016 r, g. 18.00- Derby Trójmiasta.
U nas dzisiaj zapisy na bilety. Oczywiście nie każdy chętny ma na nie szanse, a jedynie osoby, "które były na meczach wyjazdowych w Krakowie (09.09) lub Niepołomicach (21.09) oraz osoby, które były przynajmniej na 6 z wymienionych wyjazdów (Niepołomice 12.08.15, Gliwice 24.04.16, Poznań 28.04.16, Kraków 15.05.16, Płock 15.07.16, Białystok 21.08.16, Gliwice 24.08.16, Niepołomice 21.09.16, Lubin 15.10.16)."
Rywale podobno sprzedali wszystkie bilety, więc zdaje się, że chyba po raz pierwszy w historii nowego stadionu będzie komplet?
Rywale podobno sprzedali wszystkie bilety, więc zdaje się, że chyba po raz pierwszy w historii nowego stadionu będzie komplet?

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Jaka jest pojemność sektora gości na Arce?
-
Kiedy była ostatnia stadionowa lub okołostadionowa awantura czy chociaż przepychanka podczas derbów 3city?
-
Moim zdaniem jedne z najbardziej klimatycznych derbów w Polsce.
Swoją drogą pamiętam,że kilka lat temu jeszcze na starym stadionie Lechii, Arka fajnie się zaprezentowała przebierając się w jednakowe koszulki (i chyba szaliki) pod sektorówką. Jeszcze wcześniej akcja Lechii,która postanowiła przywitać Arkę...śledziami w sektorze gości :) Potem była chyba jakaś odpowiedź Arki na sektorze gości w Gdyni.
Fajnie,że w końcu wracają derby trójmiasta!
Swoją drogą pamiętam,że kilka lat temu jeszcze na starym stadionie Lechii, Arka fajnie się zaprezentowała przebierając się w jednakowe koszulki (i chyba szaliki) pod sektorówką. Jeszcze wcześniej akcja Lechii,która postanowiła przywitać Arkę...śledziami w sektorze gości :) Potem była chyba jakaś odpowiedź Arki na sektorze gości w Gdyni.
-
Na trasie 2000 psów, śmiegłowiec, 100000 kamer, shotguny i c*** wie co jeszcze. Na stadionie troche bluzgow i tyle. Ciekawie za to będzie na pewno w paru innych miejscach :DRUDYZWĄSEM pisze:Moim zdaniem jedne z najbardziej klimatycznych derbów w Polsce.
-
Jak to się ma do mojego wpisu,gdzie napisałem co zapadło mi w pamięć z derbów sprzed kilku lat?migiczne_wrota pisze:Na trasie 2000 psów, śmiegłowiec, 100000 kamer, shotguny i c*** wie co jeszcze. Na stadionie troche bluzgow i tyle. Ciekawie za to będzie na pewno w paru innych miejscach :DRUDYZWĄSEM pisze:Moim zdaniem jedne z najbardziej klimatycznych derbów w Polsce.
Na każdych derbach ( w zasadzie na każdym meczu gdzie są dwie grupy kibiców ) w Polsce są zabezpieczenia. A ciekawie jest w Trójmieście codziennie ,a nie wtedy,kiedy przychodzi dzień derbowy
-
pamiętam te śledzie na sektorze gości, strasznie śmierdziało no i świnia...
[link]
[link]
-
takie akcje (obojętnie z której strony) to może zapadają w pamięć, ale gimbazie na pejsbukach.Bocian Latający pisze:pamiętam te śledzie na sektorze gości, strasznie śmierdziało no i świnia...
[link]
-
może nie było to najmądrzejsze ale miało swój klimat, na nowych stadionach już tylko można pomarzyć o takim czymśmigiczne_wrota pisze:takie akcje (obojętnie z której strony) to może zapadają w pamięć, ale gimbazie na pejsbukach.Bocian Latający pisze:pamiętam te śledzie na sektorze gości, strasznie śmierdziało no i świnia...
[link]
-
Dostaliśmy dokładnie 711 biletówObiektywny1906 pisze:Jaka jest pojemność sektora gości na Arce?
-
Klimat to był gdy Arka grała na Ejsmonda, a Lechia na Traugutta. Teraz będzie psów i kamer więcej niż kibiców.
Jeszcze typ z Trzewa z śmiesznym tekstem wyskakuje, że mają większe zapotrzebowanie na bilety. Jak będziecie jechać do Niecieczy to przykozaczysz, gdy biletów braknie, bo 711 sztuk to w samym Gdańsku się szybko rozejdzie na derby.
Jeszcze typ z Trzewa z śmiesznym tekstem wyskakuje, że mają większe zapotrzebowanie na bilety. Jak będziecie jechać do Niecieczy to przykozaczysz, gdy biletów braknie, bo 711 sztuk to w samym Gdańsku się szybko rozejdzie na derby.
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
Arka w nocy traci plany swoje , na których była przygotowana oprawa na derby
-
To w końcu plany, czy oprawę?
-
A kolegów nie możesz zapytać?Leon_88_OR pisze:No dokladnie to jak to jest ,plany czy sektorowki
ZaspiańskaBrygada pisze:"Dziś w nocy delegacja gdańskiej Lechii odwiedza rewiry Arki Gdynia, na których spotykają 15 osobową grupę żółto - niebieskich. Arkowcy tej nocy nie będą mile wspominać do udanych. Cała akcja na plus dla biało - zielonych, przy okazji kroją gospodarzom sektorówki i całą oprawę, która przygotowywana była akurat na zbliżające się DERBY Trójmiasta."
-
Co mialem sie dowiedziec od znajomych to juz sie dowiedzialem ,teraz chcialbym aby sprecyzowala sie osoba ktora wrzuca info ktore przedstawiles po czym wrzuca zdjecia kartek z projektem. albo serio albo robimy sobie jaja panowie. do jednych i do drugich mi daleko chodzi mi jedynie o rzetelna informacje a nie o ewentualne puszczanie farmazonu dalej
Co ma wisieć nie utonie...
-
Kolejna z wizyt Lechii w Gdyni w ostatnim czasie.
[link]
[link]
-
Arka kolejny raz pozwala na za dużo Lechii i takie są tego skutki. Szkoda, Arka raczej nic wielkiego na derbach nie zaprezentuje jeśli chodzi o ultras.
-
Ze sprzętem ciotki... Śmierć lechi na Pomorzu tylko Arka
-
Do was to nawet ze sprzętem strach wyskoczyć , a poza tym to masz racje na pomorzu tylko Arka :)))))
-
Dobrze, żyj sobie w swoich wyimaginowanych przekonaniach ale bez udzielania się na forum.NietakiMlody pisze:Ze sprzętem ciotki... Śmierć lechi na Pomorzu tylko Arka
-
A Sledzie jak sie wlamywaly do kantorka pare lat temu to bez lomow hehe Hipokryzja troszke mi tu wonio ... Z tego co mi wiadomo ten sprzet skads sie wzial ,ktos go zapoczatkowal w Trojmiescie i jak na ironie wcale nie Lechia jako spuscizne po bylej zgodzie a wlasnie Arkowcy z tego co dobrze pamietam. Wiec teraz nie ma sie co dziwic ze zamiast mocnych to bywaja i ostre wrazenia... czego oczwiscie ja osobiscie nie popieram w zadnym tlumaczeniu ale fakty sa takie ze niestety w calej Polsce co raz wiecej sluchow o wspomagaczach dloni w kontaktach sportowcow np ostatnie rakietnice pod spodkiem czy klamka w Kwidzyniu... szkoda ze scena zbacza w ta strone.
-
nie glupot tylko taka prawda a jak nie masz rzetelnej wiedzy popartej przykladami to nie probuj swoimi bujnymi ocenami wyssanymi z wlasnej glowki zasmiecac tematu.
A slowa hools nie uzywaj jezeli poznales je tu na forum i tylko stad je znasz.
ciach bajera
ciach bajera
-
A Ty czym opierasz swoja wiedze? Bo farmazony niezle wypisujesz. Patrzac na Twoje dzisiejsze komentarze to Ty w d**** byles, gowno widziales. Po meczu Lechii rozkminione jedno auto Arkowcow, ktorzy za daleko sie zagalapowali od swojego miasta. Niestety nie daza do konfrontacji, wszystkie czerwone swiatla ich.Leon_88_OR pisze:nie glupot tylko taka prawda a jak nie masz rzetelnej wiedzy popartej przykladami to nie probuj swoimi bujnymi ocenami wyssanymi z wlasnej glowki zasmiecac tematu.
ciach bajera
-
Prawda jest taka. Arka ostatnio trafiła Lechii fane.
A Lechia nie chciała robić głupiej miny na derbach i zaatakowala.
-
Jeśli porównujesz wbicie do siedziby "Kibice razem", skopanie w 15 osób jednego chłopaka i do tego potraktowanie go gazem, do rozkminienia ultrasów przygotowujących oprawę o 4 nad ranem w hali, to na prawdę, najszczersze wyrazy współczucia.pomorze pisze:Prawda jest taka. Arka ostatnio trafiła Lechii fane.
Tylko czekać aż śledziki wjadą do sklepiku klubowego, skroją szaliki, będą wstawiać zdjęcia na pejsbuka ze skrojonymi barwami i spuszczać się do monitora, jakiej to oni zajebistej akcji nie zrobili.
-
O jeny. No jeszcze dodaj parę wersji; co Arka zrobi teraz..
Bez odbioru..
Bez odbioru..
-
Ustalcie miedzy soba jedna wersje bo kazdy z was pisze co innego. Dobrze ze nadal was to boli :)
-
Arka nic nie zrobi.Najzwyczajniej w świecie nie jest w stanie się zrewanżować.Warto dodać,że to nie pierwsza,nie druga,i nawet nie trzecia wycieczka Lechii do Gdyni w tym roku.Wszystkie powroty były z tarczą.Jedyne co może zrobić Arka to wypuścić zdjęcie kolejnej flagi ukradzionej z magazynu 9 lat temu,tak jak zrobiła z Forza Lechia.A temat może faktycznie warto zamknąć i otworzyć po meczu.pomorze pisze:O jeny. No jeszcze dodaj parę wersji; co Arka zrobi teraz..
Bez odbioru..
Good Night Left Side
-
htsk4 pisze:Arka nic nie zrobi.Najzwyczajniej w świecie nie jest w stanie się zrewanżować.Warto dodać,że to nie pierwsza,nie druga,i nawet nie trzecia wycieczka Lechii do Gdyni w tym roku.Wszystkie powroty były z tarczą.Jedyne co może zrobić Arka to wypuścić zdjęcie kolejnej flagi ukradzionej z magazynu 9 lat temu,tak jak zrobiła z Forza Lechia.A temat może faktycznie warto zamknąć i otworzyć po meczu.pomorze pisze:O jeny. No jeszcze dodaj parę wersji; co Arka zrobi teraz..
Bez odbioru..
Lepiej niech Lechia więcej nie wybiara się do Gdyni, bo z podniecenia narobisz jeszcze w gacie.
Najlepiej przestań pisać o rzeczach o których nie masz (kolejny raz) pojęcia robiąc z siebie wielce kumatego.
EOT
Kiedy przeszłość nie oświetla przyszłości, rozum porusza się w ciemności.
-
No i co o mam ci odpisać?Zniżać się do twojego poziomu i pisać o robieniu w gacie?Czy wytknąc ci po prostu,że atakując mnie personalnie próbujesz odwrócić uwagę od ucieczek i porażek Arki w swoim własnym mieście(kolejnych zresztą).note pisze:htsk4 pisze:Arka nic nie zrobi.Najzwyczajniej w świecie nie jest w stanie się zrewanżować.Warto dodać,że to nie pierwsza,nie druga,i nawet nie trzecia wycieczka Lechii do Gdyni w tym roku.Wszystkie powroty były z tarczą.Jedyne co może zrobić Arka to wypuścić zdjęcie kolejnej flagi ukradzionej z magazynu 9 lat temu,tak jak zrobiła z Forza Lechia.A temat może faktycznie warto zamknąć i otworzyć po meczu.pomorze pisze:O jeny. No jeszcze dodaj parę wersji; co Arka zrobi teraz..
Bez odbioru..
Lepiej niech Lechia więcej nie wybiara się do Gdyni, bo z podniecenia narobisz jeszcze w gacie.
Najlepiej przestań pisać o rzeczach o których nie masz (kolejny raz) pojęcia robiąc z siebie wielce kumatego.
EOT
Good Night Left Side
-
przestańcie pierdolić i zbaczać z tematu tylko wyjaśnijcie się na PW.
-
Panowie, po co ta rozkminka o sprzęcie Lechii? Co jest napisane na oprawie? "Śmierć Lechii". Jak Arka chce zadać tą śmierć Lechii? Gołymi rękoma? Dusić? Jedna wielka bzdura i kretynizm pokazujący jak fałszywy stał się ten cały "ruch kibicowski" w Polsce. Albo się bawimy w napierdalankę albo idziemy na całość. Proste jak konstrukcja cepa. Jak nie chcesz iść na całego to po co napinka typu "śmierć xxx"? A jak nie masz limitów i chcesz dla wroga śmierci to kibicem już nie jesteś, tylko zwyrolem.
Facet współtworzy oprawę z życzeniem śmierci dla ekipy wroga, ma połamane obie kulasy i się mu współczuje? Albo oburzenie bo mieli łomy i sprzęt? Jak by mi ktoś jawnie życzył śmierci to bym pewnie nie bawił się w łamanie kończyn tylko las, rów, wapno i "po ptokach". Na szczęście nie jestem i nie będę w takiej sytuacji.
Facet współtworzy oprawę z życzeniem śmierci dla ekipy wroga, ma połamane obie kulasy i się mu współczuje? Albo oburzenie bo mieli łomy i sprzęt? Jak by mi ktoś jawnie życzył śmierci to bym pewnie nie bawił się w łamanie kończyn tylko las, rów, wapno i "po ptokach". Na szczęście nie jestem i nie będę w takiej sytuacji.
-
Lalalalalalala Lechia oprawe ma. Derby blisko.
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=aKrThw2cRNc[/youtube]
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=aKrThw2cRNc[/youtube]
-
Akcja Lechii zajebista, ale nikt mi nie powie, że łamanie komuś obu nóg jest czymś normalnym. Bardziej mi to pasuje do ruskiej patologii. Chyba że typek uciekając w popłochu tak się połamał (na derbach Łodzi była raz taka akcja).
-
kolega co o niego pytasz był łamany i katowany bejsbolem. jakby napisać że żyje i ma się dobrze to bym skłamał bo nie jest dobrze.
czy ktoś jeszcze szanuje układ na kadrę i pakt o nieużywaniu sprzętu? to fikcja bo każda grupa i każda ekipa uznaje tylko te zasady które jej pasują, dawno te 2 rzeczy są już nieaktualne.
czy ktoś jeszcze szanuje układ na kadrę i pakt o nieużywaniu sprzętu? to fikcja bo każda grupa i każda ekipa uznaje tylko te zasady które jej pasują, dawno te 2 rzeczy są już nieaktualne.
-
dlatego się Lechia o sprawie sama zbyt nie odzywa bo dobrze wie że u nich już sprzęt na porządku dziennym.
niby dużo się dzieje w ostatnich tygodniach i to dobrze, ale ani akcja Kwidzyn, ani los jednego z członków Ultras Arka'09 to nie są powody do dumy. są to dramaty nie prywatne, ale i całych rodzin, do c****!!
podpisano senator 1976
niby dużo się dzieje w ostatnich tygodniach i to dobrze, ale ani akcja Kwidzyn, ani los jednego z członków Ultras Arka'09 to nie są powody do dumy. są to dramaty nie prywatne, ale i całych rodzin, do c****!!
podpisano senator 1976
-
Trzeba uważać co się pisze bo przez ostatnie dni zniknęło troche postów o Lechii z racji tego że ktos od nich ma moderatora.
Z jednej strony akcja kozacka z drugiej jej przebieg jest powodem do wstydu. Okładanie kijem leżącego chłopaka aż połamie mu się nogi to już nie kibicowanie.
pare lat temu jechałem do trójmiasta na urlop a mój pech był taki że dzień czy dwa później swój mecz grała Arka. Pod koniec podróży do pociągu wpakowali się chłopcy z Lechii ze sprzętem. Miałem na sobie koszulke chyba z croppa w kolorze żółtym. Jeden młody do mnie żebym oddawał koszulke na co ja że to zwykła koszulka z jakiejś sieci. Zanim ziomek przetrawił informacje dostałem 2 ciosy nożem od reszty. Na szczęście tylko w rękę bo zdążyłem się zasłonić. Słyszałem też historie o krojeniu z nożem bluz pitbulla czy jakichś patriotycznych ale traktowałbym jednak to z dystansem.
Z jednej strony akcja kozacka z drugiej jej przebieg jest powodem do wstydu. Okładanie kijem leżącego chłopaka aż połamie mu się nogi to już nie kibicowanie.
pare lat temu jechałem do trójmiasta na urlop a mój pech był taki że dzień czy dwa później swój mecz grała Arka. Pod koniec podróży do pociągu wpakowali się chłopcy z Lechii ze sprzętem. Miałem na sobie koszulke chyba z croppa w kolorze żółtym. Jeden młody do mnie żebym oddawał koszulke na co ja że to zwykła koszulka z jakiejś sieci. Zanim ziomek przetrawił informacje dostałem 2 ciosy nożem od reszty. Na szczęście tylko w rękę bo zdążyłem się zasłonić. Słyszałem też historie o krojeniu z nożem bluz pitbulla czy jakichś patriotycznych ale traktowałbym jednak to z dystansem.
-
co to za farmazony? śledzie sie obsrały i schowały w magazynie i żadnej bójki nie było
[link]
[link]
-
Co za glaby sie tutaj wypowiadaja, idzcie dalej sluchac TVNu i gowna tym podobnym. c**** wiecie o klimacie trojmiejskim bo wiekszosc nie pojawia sie w necie, a tu takie pajace wnioski wysuwaja. Moderator niech najlepiej zamknie ten temat, bo tego az ku*** nie da sie czytac co tutaj sie wyprawia. W sumie same trolle z kontami 2016, DERBY BLISKO!