Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)
[quote="mp86"]Niektórzy jak widać nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji.
Przecież kibice Legii dostali już aż za dużo szans od klubu. Nikt chyba w Polsce nie patyczkował się tak z kibolami jak ówcześni prezesi, którzy ponoszą ogromne straty.
Mecz z Borussia i "awantura" z której nic nie wyszło, od zwykła pokazówka i co mamy. Historyczny mecz z Realem bez udziału publiczności. Zaraz zwolennicy mi odpowiedzą nie kalkulować, j**** UEFE a na naszej scenie ostatnio same kalkulatory. Jedni ustawiają się na drugich, ale jak ci drudzy chcą się ustawić na tych pierwszych to chęci zaczyna brakować bo kalkulujemy że tamci się zebrali lepiej. Albo czy tak samo byłoby gdyby kasę traciło stowarzyszenie? Jedziemy na wyjazd to ekipa zakazuje picia bo narobimy awantury i będą straty, w wagonie ktoś coś rozjebał bedą koszty to wpada kilka osób z bandy: "który to?" nikt się nie przyznaje to łapią pierwszego z brzegu ty mi powiesz chłop milczy to dostaje plombę że mu łuk r******** i następny aż wkońcu gość z tłumu się przyznał żeby swoich nie najebali i musiał opłacić koszta. Tak na stadionie mogę rozjebać bo to klubu, ale do c**** jestem fanatykiem i też mi zależy na tym klubie a straty w takich meczach są ogromne nie 500zł za hamulec.
Co innego taki mecz z Jagą ryzyko warte ceny, ale z ten mecz z Borussią no ja p******* po co. Nie uwierzę że BvB chcieliście najebać.
widac ze gowno wiesz o normalnym zyciu gdzies byles cos widziales ale to za malo jest adrnelanina jest przeciwnik i jazda kto normalny mysli a bo klub sie obrazi bo piknikowi to nie na renke bo nie moga przyjsc popatrzec na gre piłkarzykow co sa warci tyle co nic malo ktory honorowy i zwiazany z klubem od a do z wiekszosc uwaza to za zwykła prace dzis tu jutro tam.najwarzniejsze ze boja sie nas kibice angilcy boja sie nas takze holendercy boji sie nas caly siwiat i bardzo dobrze ze legia robi tak a nie inaczej jakby chcieli to inni .szacunek dla tych co cos dzialaja bez kalkulacji i jeszcze do tego ta niedojebana polska prasa i telewizja radio co tylko widza co najgosze.
Przecież kibice Legii dostali już aż za dużo szans od klubu. Nikt chyba w Polsce nie patyczkował się tak z kibolami jak ówcześni prezesi, którzy ponoszą ogromne straty.
Mecz z Borussia i "awantura" z której nic nie wyszło, od zwykła pokazówka i co mamy. Historyczny mecz z Realem bez udziału publiczności. Zaraz zwolennicy mi odpowiedzą nie kalkulować, j**** UEFE a na naszej scenie ostatnio same kalkulatory. Jedni ustawiają się na drugich, ale jak ci drudzy chcą się ustawić na tych pierwszych to chęci zaczyna brakować bo kalkulujemy że tamci się zebrali lepiej. Albo czy tak samo byłoby gdyby kasę traciło stowarzyszenie? Jedziemy na wyjazd to ekipa zakazuje picia bo narobimy awantury i będą straty, w wagonie ktoś coś rozjebał bedą koszty to wpada kilka osób z bandy: "który to?" nikt się nie przyznaje to łapią pierwszego z brzegu ty mi powiesz chłop milczy to dostaje plombę że mu łuk r******** i następny aż wkońcu gość z tłumu się przyznał żeby swoich nie najebali i musiał opłacić koszta. Tak na stadionie mogę rozjebać bo to klubu, ale do c**** jestem fanatykiem i też mi zależy na tym klubie a straty w takich meczach są ogromne nie 500zł za hamulec.
Co innego taki mecz z Jagą ryzyko warte ceny, ale z ten mecz z Borussią no ja p******* po co. Nie uwierzę że BvB chcieliście najebać.
widac ze gowno wiesz o normalnym zyciu gdzies byles cos widziales ale to za malo jest adrnelanina jest przeciwnik i jazda kto normalny mysli a bo klub sie obrazi bo piknikowi to nie na renke bo nie moga przyjsc popatrzec na gre piłkarzykow co sa warci tyle co nic malo ktory honorowy i zwiazany z klubem od a do z wiekszosc uwaza to za zwykła prace dzis tu jutro tam.najwarzniejsze ze boja sie nas kibice angilcy boja sie nas takze holendercy boji sie nas caly siwiat i bardzo dobrze ze legia robi tak a nie inaczej jakby chcieli to inni .szacunek dla tych co cos dzialaja bez kalkulacji i jeszcze do tego ta niedojebana polska prasa i telewizja radio co tylko widza co najgosze.
Ostatnio zmieniony 19.10.2016, 15:21 przez aathchwdp, łącznie zmieniany 1 raz.
-
to była kwestia czasu, Miodulski i Lesnodorski chcieli byc az nadto wyrozumiali we wszystkim i się przejechali, jeden odpuścił, a drugi ma zamęt w głowie, a teraz dyrektor Legii Dmowski mówi STOP.
-
Będą grali pod publiczkę by uspokoić sytuacje w mediach a i tak nic nie zrobią:)
I jeszcze jedno słowo do tych 12latków co tak zachwycali się że Legia głośniejsza od Realu.Real czy Barcelona to teatr,jak i 90% zespołów Hiszpańskich.Tam w lidze znajdzie się 2 może 3 zespoły gdzie się dopinguje.Daje gwarancję że jak by tam pojechało Podbeskidzie czy Petrochemia też byli by głośniejsi od Hiszpanów.
I jeszcze jedno słowo do tych 12latków co tak zachwycali się że Legia głośniejsza od Realu.Real czy Barcelona to teatr,jak i 90% zespołów Hiszpańskich.Tam w lidze znajdzie się 2 może 3 zespoły gdzie się dopinguje.Daje gwarancję że jak by tam pojechało Podbeskidzie czy Petrochemia też byli by głośniejsi od Hiszpanów.
-
Cieszymy się bardzo, że dajesz nam gwarancję...Wasteland pisze:Będą grali pod publiczkę by uspokoić sytuacje w mediach a i tak nic nie zrobią:)
-
Nie wierze.....co za z****** czasy nastały. Rozumiem,wymiana pokolen itd.ale niektorym pomylil sie fanatyzm od domowego przedszkola. Tego nie mozna zrobic bo mecz z Realem bez udzialu publicznosci tego nie bo cos tam.Wiekszosc z Was c*** wie i nic nie przezyla na kibicowskim szlaku. Jest3tys ludzi z czego czesc najebana. Psy prowokuja,jednego chca zawinac,drugiego zajebia pala w leb az sie krwia zaleje I CO -NIC BO ku*** ZNOWU BEDA W TV PIERDOLIC BO MIODULSKI Z LESNIODORSKIM SIE OBRAZI.j**** to.Wy pewnie byscie stali i patrzyli jak zawija,leja brata po szalu itd.zapomnialem przeciez Legia byla na cenzurowanym i co teraz. Gamomie tj.chwila. Wiekszosc ludzi tam bedacych pewnie zaluje rozdmuchania sprawy ale coz takie kibicowskie zycie.Prawda jest taka,ze psy szumialy,caly czas prowokowaly i bylo7wiadomo,ze w koncu ktos nie wytrzyma cisnienia
-
Część to chyba trzeba przeprosić żę (L) pojechała na ten "komercyjny" Real w komplecie i tak fajnie się bawiła...
ręce opadają!!
ręce opadają!!
-
Takie rzeczy tylko na Legii. Mieć puchar Polski, mieć mistrza, dostać sie do Ligi Mistrzów, mieć dobry układ z klubem i wszystko to spierniczyć w imię czego? W imię nic nie znaczących pokazowych akcji. Brawo!:)
Podobno ekipa wyjazdowa miała być konkretna a na filmiku gdzie niby psy atakują, 90% stoi jak wryte albo spokojnie idzie sobie dalej, powijają typa i poza jednostkami też zero reakcji. Klub jak widać stracił cierpliwość, w Polsce zaczęła się gownoburza i juz niejaki Jaki zapowiedział "rozwiązanie" chuligaństwa, Ziobro potrzebuje 2-3 miechy na jakieś nowości. Ktoś pisał o starych dobrych czasach. Za starych dobrych czasów nie było takiej ilości nic nie widzących, za starych czasów w takiej ilości to policję się goniło "pod komisariat", wywalało ze stadionu, a tu sielanka - idziemy daleko, niech ci najbliżej coś robią. Chyba jednak nie tak to miało wyglądać.
Podobno ekipa wyjazdowa miała być konkretna a na filmiku gdzie niby psy atakują, 90% stoi jak wryte albo spokojnie idzie sobie dalej, powijają typa i poza jednostkami też zero reakcji. Klub jak widać stracił cierpliwość, w Polsce zaczęła się gownoburza i juz niejaki Jaki zapowiedział "rozwiązanie" chuligaństwa, Ziobro potrzebuje 2-3 miechy na jakieś nowości. Ktoś pisał o starych dobrych czasach. Za starych dobrych czasów nie było takiej ilości nic nie widzących, za starych czasów w takiej ilości to policję się goniło "pod komisariat", wywalało ze stadionu, a tu sielanka - idziemy daleko, niech ci najbliżej coś robią. Chyba jednak nie tak to miało wyglądać.
-
https://www.youtube.com/watch?v=xB5kGHSigJQ fajnie się pokazała Legia.
-
Taka ciekawostka:
1) Jest sobie Maćkos. Maćkos jest wojownikiem, walczy w internecie ale bez wielkiego aplauzu ze strony forumowego plebsu. Wtem! Pojawia się batencjusz, w pierwszym poście staje po stronie Maćkosa, po kilku minutach Maćkos odpowiada, że zaraz wszyscy, będą pisać, że to jego nowe konto. Chwilę potem Maćkos przestaje się pocić, konto milknie, poci się o to samo i w ten sam sposób batencjusz.
2) Mamy więc batencjusza. Batencjusz także jest wojownikiem, który również nie zyskuje sympatii na forum. Co się dzieje? Pojawia się Philips, w pierwszym poście stający ramie w ramię z naszym dzielnym zbójem. Znowu mija kilka minut, i znowu mamy odpowiedź, że zaraz będzie, że "to moje nowe konto".
Jak ta historia potoczy się dalej? Czy Philips przejmie pałeczkę, a może pojawi się nowy bohater? Ile razy ten mózg zrobi to samo? Na to i wiele innych pytań odpowiedź w kolejnym odcinku "Jak walczyłem z Legią w internecie".
P.S. Korzystając z okazji póki jesteś batencjuszu. Pisałeś, że jak nie będziesz miał co robić to sobie polecisz do Madrytu na mecz. Czemu nie poleciałeś? Chyba spędzenie całego dnia na forum i masowa produkcja postów to nie jest "robienie czegoś"? Brakowało nam Ciebie.
1) Jest sobie Maćkos. Maćkos jest wojownikiem, walczy w internecie ale bez wielkiego aplauzu ze strony forumowego plebsu. Wtem! Pojawia się batencjusz, w pierwszym poście staje po stronie Maćkosa, po kilku minutach Maćkos odpowiada, że zaraz wszyscy, będą pisać, że to jego nowe konto. Chwilę potem Maćkos przestaje się pocić, konto milknie, poci się o to samo i w ten sam sposób batencjusz.
2) Mamy więc batencjusza. Batencjusz także jest wojownikiem, który również nie zyskuje sympatii na forum. Co się dzieje? Pojawia się Philips, w pierwszym poście stający ramie w ramię z naszym dzielnym zbójem. Znowu mija kilka minut, i znowu mamy odpowiedź, że zaraz będzie, że "to moje nowe konto".
Jak ta historia potoczy się dalej? Czy Philips przejmie pałeczkę, a może pojawi się nowy bohater? Ile razy ten mózg zrobi to samo? Na to i wiele innych pytań odpowiedź w kolejnym odcinku "Jak walczyłem z Legią w internecie".
P.S. Korzystając z okazji póki jesteś batencjuszu. Pisałeś, że jak nie będziesz miał co robić to sobie polecisz do Madrytu na mecz. Czemu nie poleciałeś? Chyba spędzenie całego dnia na forum i masowa produkcja postów to nie jest "robienie czegoś"? Brakowało nam Ciebie.
-
Coś wykręcili u siebie z BVB źleee Piękna liczba w Madrycie + atrakcje źle? ku*** to ja się pytam co mają jeszcze zrobić??
Od lat w europie na najwyższym poziomie,co wyjazd atrakcje a tu jak nie pierdolenie że aż taka liczba bo to tylko Real,to że pokazówka na BVB itd..Przecież na części tych filmików widać że poleciał spontan,może nawet świadczyć o tym fakt że 90% bez kominów itd.Psy na ostro do przypadkowych osób i się zaczyna..Ktoś wyżej tu pierdoli o tym że kogoś zawijają a reszta patrzy....no ja p******* gdzie ty żyjesz,chyba na onet.pl i tam W**********!!Mimo wszystko widać że kilku dobrych wariatów wjeżdża w pały na gołe łapy a przecież na filmikach to tylko część zajść.Cała akcja na wielki plus i jak zwykle bez kalkulacji,w europie głośno i poszło w świat..Na minu to ta cała medialna sraczka,wcześniej BVB a teraz to..Nic dobrego to nie wróży...
Od lat w europie na najwyższym poziomie,co wyjazd atrakcje a tu jak nie pierdolenie że aż taka liczba bo to tylko Real,to że pokazówka na BVB itd..Przecież na części tych filmików widać że poleciał spontan,może nawet świadczyć o tym fakt że 90% bez kominów itd.Psy na ostro do przypadkowych osób i się zaczyna..Ktoś wyżej tu pierdoli o tym że kogoś zawijają a reszta patrzy....no ja p******* gdzie ty żyjesz,chyba na onet.pl i tam W**********!!Mimo wszystko widać że kilku dobrych wariatów wjeżdża w pały na gołe łapy a przecież na filmikach to tylko część zajść.Cała akcja na wielki plus i jak zwykle bez kalkulacji,w europie głośno i poszło w świat..Na minu to ta cała medialna sraczka,wcześniej BVB a teraz to..Nic dobrego to nie wróży...
-
Nie czytałem wcześniejszych postów więc nie wiem czy było ale jest to jakiś materiał obronny dla aresztowanych przez tą lewacką hiszpańską policje
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c__TXFAogoc[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c__TXFAogoc[/youtube]
STADION TO NIE TEATR! FUCK uefa, j**** pzpn!
-
Jeśli ambasada w Madrycie jest proPisowska to ma szansę zaistnieć.
Wiem, wiem to przewrotna teza, ale przykład dała meksykanska ambasada po wydarzeniach w Gdyni jak należy postępować w takiej sytuacji. Ludzie powoli mają dosyć UE, poprawnosci politycznej stąd Pis mógłby nawet zyskać (w końcu bronią sprowokowanych rodaków za granicą) pomagając aresztowanym.
Wiem, wiem to przewrotna teza, ale przykład dała meksykanska ambasada po wydarzeniach w Gdyni jak należy postępować w takiej sytuacji. Ludzie powoli mają dosyć UE, poprawnosci politycznej stąd Pis mógłby nawet zyskać (w końcu bronią sprowokowanych rodaków za granicą) pomagając aresztowanym.
-
hiszpanskie psy to niewyzyte bestie. Swego czasu moi kumple byli na towarzyskim meczu Hiszpania-Polska w Hiszpani killka lat temu i to Co tam sie dzialo to masakra! Palowali doslownie za nic ,zadnej gadki, do tego wiekszosc nacpana . Opowiadali to az niechcialo sie wiezyc. ..Pozniej Slask mial przeboje w Sevilli tez. Pamietam jak Manchester City pojechal na wyjazd do Sevilli podajze to angole w c*** tez za nic byli palowani.Nawet angielska TV pokazywala mase filmow .PolishFansTV pisze:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c__TXFAogoc[/youtube]
-
Legia chyba pośpieszyła się z tymi oświadczeniami...Jak zwykle wielka medialna sraczka się zrobiła ale na to co robiła psiarnia nikt nie zwrócił uwagi...Hiszpańskie psy i ich agresja to nie jest żadna nowość.najbardziej brutalni w europie i przekonał się też o tym Śląsk w Sevilii
-
Nigdzie nie dostałem takiego wpierdolu jak od hiszpańskich psów. I to podczas pobytu wakacyjnego na Costa Brava.
Nie dziwię się Legionistom, że pomimo pewnych ograniczeń, aby nie spierdolić wyjazdu na BVB - wyszło jak wyszło.
Nie zdziwiłbym się jakby któryś wrócił z poważnym trwałym uszczerbkiem na zdrowiu z madryckiego dołka.
Nie dziwię się Legionistom, że pomimo pewnych ograniczeń, aby nie spierdolić wyjazdu na BVB - wyszło jak wyszło.
Nie zdziwiłbym się jakby któryś wrócił z poważnym trwałym uszczerbkiem na zdrowiu z madryckiego dołka.
-
Tak jak wśród gimbazy zapanowała moda na odzież patriotyczną tak to ilości rejestracji i tekstach widać, że i tutaj dotarła. Szanowna chuligańska komisja tego forum rozlicza ze wszystkiego Polskie ekipy.
Nastały czasy szydery... Nie ważne jak pokaże sie dana ekipa i tak zrobi to źle.
j**** Was jedno strzałowcy i fachowcy od kibolstwa!
Nastały czasy szydery... Nie ważne jak pokaże sie dana ekipa i tak zrobi to źle.
j**** Was jedno strzałowcy i fachowcy od kibolstwa!
-
Szkoda powiniętych i poszkodowanych. Taki urok kibicowskiego życia i nie raczej nie łudźcie się, że ktoś gdzieś wspomni o prowokacjach i brutalności hiszpańskich psiarzy. Ambasada? Wolne żarty. Pis to wspominał o prowokacjach policyjnych i złym traktowaniu kibiców czy manifestujących tylko za rządów PO. Teraz to oni mają wyjebane.
RTS&HKS
-
Mecz jak mecz. wszystko opisane. bez przygód :))rzutkarny pisze:Taka ciekawostka:
-
Na wyjazdach takich ludzi nie powinno byc a jesli juz sie pojawiaja, to za takie akcje powinni zapierdalac do domu z buta na polamanych nogach. Co to ku*** jest ostatnio za moda na pokazywanie golej d***? U jebanych lewakow nie ma takich akcji a tu ku*** pedal jakis wypina dupsko wszem i wobec. Dobra liczba i doping Legii ale jak widac nie brakowalo przypadkowych osob. Psy zaszalaly nakurwiajac palami po glowach. Oby nie doszlo do przypadku ze ktorys trafi do hiszpanskiej puchy bo nagonka konkretna. Przebakuja ze Legia moze nawet poleciec z pucharow, teraz te odwolanie wyjazdow, szykuje sie powtorka z iti.łódzki namiot pisze:
Nie wiedziałem czy dodać do specyficznych czy tu ale jako, że pupa pucharowa, więc dałem tu.
-
Nie wyrzucą Legii z pucharów na bank. Takie pierdolenie tylko pod publiczkę. Zamkną stadion na Real i Sporting u Siebie. Nie pozwolą jechać na Borussię i po fazie grupowej dadzą na kilka lat zakaz gry w Europejskich Pucharach.
CO BY SIĘ NIE DZIAŁO BRAT!
-
Jak nie wie czemu doszło do zamieszek to mógł iść w grupie i by zobaczył prawdę.benson pisze:Ciekaw jestem tej zmiany formy wyjazdów zastosowanej przez władze Legii...
[link]
Szkoda zawiniętych chłopaków. Kiedy staną przed sądem w Madrycie ? Ilu tam pozostaje osób z Polski?
-
WItam.
Do Legii mam bardzo daleko co nie znaczy aby nie dostrzec iz po raz kolejny zachowali sie jak trzeba.
Szczury, internetowe parowy, malkontenci i cala reszta pedalow chcacych tu zaistniec znowu szuka dziury w calym.
Pamietajcie ze kibicowska POLSKA( dokladnie ludzie ktorzy ja tworza) ma na was parchy WYJEBANE.
Wasze opinie i rozkminy, bo to bo tamto wsadzcie sobie w dupe.
To forum siega dna jak niestety wiekszosc dzisiejszego spoleczensta(wliczajac kibicowska subkulture).
Czy wy parowy myslicie ze oni cokolwiek planowali?
Specjalnie rozkminiali ze jak zomo ich bedzie napierdalac to wtedy z nimi jada na szkode Legii.
Pajace wiecie co to zycie, ulica, adrenalina.
Ludzie pojechali tysiace kilometrow za swoim klubem, nie dali sobie wejsc na leb, okupili to znowu grubymi stratami,
w niejednej rodzinie teraz placza a wy frajerzyny tu mordy strzepicie.
Jak mi daleko do Legii tak czapka z glowy dla tych z WAS ktorzy...poraz kolejny godnie reprezentowali Polske oraz swoj klub.
Wszyscy z moich kolegow i znajomych sie pod tym podpisuja choc reprezentuje siebie.
Pozdrawiam normalnych.
Do Legii mam bardzo daleko co nie znaczy aby nie dostrzec iz po raz kolejny zachowali sie jak trzeba.
Szczury, internetowe parowy, malkontenci i cala reszta pedalow chcacych tu zaistniec znowu szuka dziury w calym.
Pamietajcie ze kibicowska POLSKA( dokladnie ludzie ktorzy ja tworza) ma na was parchy WYJEBANE.
Wasze opinie i rozkminy, bo to bo tamto wsadzcie sobie w dupe.
To forum siega dna jak niestety wiekszosc dzisiejszego spoleczensta(wliczajac kibicowska subkulture).
Czy wy parowy myslicie ze oni cokolwiek planowali?
Specjalnie rozkminiali ze jak zomo ich bedzie napierdalac to wtedy z nimi jada na szkode Legii.
Pajace wiecie co to zycie, ulica, adrenalina.
Ludzie pojechali tysiace kilometrow za swoim klubem, nie dali sobie wejsc na leb, okupili to znowu grubymi stratami,
w niejednej rodzinie teraz placza a wy frajerzyny tu mordy strzepicie.
Jak mi daleko do Legii tak czapka z glowy dla tych z WAS ktorzy...poraz kolejny godnie reprezentowali Polske oraz swoj klub.
Wszyscy z moich kolegow i znajomych sie pod tym podpisuja choc reprezentuje siebie.
Pozdrawiam normalnych.
-
Niczego nie zamkną, bo UEFA ma w praktyce wyjebane na to co się dzieje poza stadionem. Przypadek Rosjan na EURO to wyjątek świetnie potwierdzający regułę.szarek.b pisze:Nie wyrzucą Legii z pucharów na bank. Takie pierdolenie tylko pod publiczkę. Zamkną stadion na Real i Sporting u Siebie. Nie pozwolą jechać na Borussię i po fazie grupowej dadzą na kilka lat zakaz gry w Europejskich Pucharach.
Z życia na e-froncie:
ide w gory pisze:gdyby mi się nudziło, to bym założył 15 kont, gdzie "koledzy" z Legii i np. Sosnowca nazwali by cię mega pedałem, który swoimi wpisami robi tylko przypał Legii i stwierdzili, że masz w**********.
ide w gory pisze:Jestem gejem, chodziłem na Legię, Kiedy koledzy się o tym dowiedzieli, pogonili mnie, więc postanowiłem że zniszczę ich w internecie.
-
A jak przegonili całą trybunę angoli to dostali jakieś sankcje?larkeen pisze:Niczego nie zamkną, bo UEFA ma w praktyce wyjebane na to co się dzieje poza stadionem. Przypadek Rosjan na EURO to wyjątek świetnie potwierdzający regułę.szarek.b pisze:Nie wyrzucą Legii z pucharów na bank. Takie pierdolenie tylko pod publiczkę. Zamkną stadion na Real i Sporting u Siebie. Nie pozwolą jechać na Borussię i po fazie grupowej dadzą na kilka lat zakaz gry w Europejskich Pucharach.
-
Mogą ukarać za burdy poza stadionem (jakiś przepis w regulaminie UEFA o tym mówi).
Za właśnie burdy poza stadionem Galatasaray został wykluczony z europejskich pucharów bodaj na 2 lata.
Sam nie wierzę, że Legię wykluczą już teraz, mimo że są mocno nacenzurowani od dłuższego czasu, choć jeżeliby się tak stało to mnie to zdziwi.
Za właśnie burdy poza stadionem Galatasaray został wykluczony z europejskich pucharów bodaj na 2 lata.
Sam nie wierzę, że Legię wykluczą już teraz, mimo że są mocno nacenzurowani od dłuższego czasu, choć jeżeliby się tak stało to mnie to zdziwi.
-
O ile pamiętam to przede wszystkim ganiali ich na mieście, i UEFA w związku z tym ich postraszyła że jak jeszcze raz to łolabogaAMF24 pisze:A jak przegonili całą trybunę angoli to dostali jakieś sankcje?larkeen pisze:Niczego nie zamkną, bo UEFA ma w praktyce wyjebane na to co się dzieje poza stadionem. Przypadek Rosjan na EURO to wyjątek świetnie potwierdzający regułę.szarek.b pisze:Nie wyrzucą Legii z pucharów na bank. Takie pierdolenie tylko pod publiczkę. Zamkną stadion na Real i Sporting u Siebie. Nie pozwolą jechać na Borussię i po fazie grupowej dadzą na kilka lat zakaz gry w Europejskich Pucharach.
Z życia na e-froncie:
ide w gory pisze:gdyby mi się nudziło, to bym założył 15 kont, gdzie "koledzy" z Legii i np. Sosnowca nazwali by cię mega pedałem, który swoimi wpisami robi tylko przypał Legii i stwierdzili, że masz w**********.
ide w gory pisze:Jestem gejem, chodziłem na Legię, Kiedy koledzy się o tym dowiedzieli, pogonili mnie, więc postanowiłem że zniszczę ich w internecie.
-
Ja wiem, że ich ganiali poza stadionem, ale pytałem jakie kary dostali za awanture na stadionie.
-
...Portal sport.tvn24.pl opublikował odpowiedź biura prasowego UEFA, którą otrzymał na pytanie o przedmeczowe wydarzenia na ulicach Madrytu. "O niczym nie wspomniano w oficjalnych raportach. Proszę pamiętać, że wszystkie incydenty mające miejsce poza granicami stadionów nie znajdują się w jurysdykcji UEFA" - poinformowała UEFA.
Jak się dowiedzieliśmy, do tej pory na Łazienkowską nie dotarła żadna informacja z europejskiej centrali o rozpoczęciu postępowania dyscyplinarnego. Jeżeli nie dotrze (a do tej pory już powinna) to oznaczać będzie, że najprawdopodobniej w ogóle nie zostanie wszczęte żadne postępowanie w związku z meczem Real - Legia. Podczas całego spotkania na stadionie Santiago Bernabeu kilka tysięcy fanów Legii zachowywało się wzorowo.
-
Tego nie wiem i szczerze mówiąc nie interesuje mnie to w tym momencie, na tyle, żeby za Ciebie używać google'a.AMF24 pisze:Ja wiem, że ich ganiali poza stadionem, ale pytałem jakie kary dostali za awanture na stadionie.
I to by było na tyle jeśli chodzi o sraczke medialna. Oczywiste prowokacje plus stosunkowo wysoki odsetek spitusów (jak to na masówce) często tak się właśnie kończą. Jakieś internetowe żale/wyrzuty do ekipy Legii płynące od osób otwarcie wrogich Legii nawet śmieszne nie są. Chociaż kto wie, gdyby kiedyś tacy np hulsi Polonii Warszawa pojechali w 3 tysiące na wyjazd ( :D hehe ) to pałowanie za friko przez naćpane psy i stragany z barwami gospodarzy dosłownie pod samym wejściem na sektor gości (które oczywiście żadnemu komendantowi nie przeszkadzały mimo trzech dni napierdalania w hiszpańskich gazetach jacy to niebezpieczni chuligani się zjadą do Madrytu) nie zrobiłyby na nikim wrażenia. Każdy z tych 3 tysięcy absolutnie trzeźwych kibiców minąłby takie stragany wesoło pozdrawiając sprzedawców. A najkulturalniejsi byliby ci w jeansach.
Z życia na e-froncie:
-
jak Legia nie będzie zabiegała o bilety to ciekawe czy pojadą na "zakazie" :) wtedy dopiero może być ciekawie
-
W c*** ludzi ma już zabukowane loty do Dortmundu.
-
Ale nikt nie płacze że psiarnia była brutalna bo każdy w miarę rozgarnięty już przed wyjazdem wiedział, że tak będzie. Osobę oćpaną wcale nie tak trudno odróżnić, jeśli się widziało jak to działa. Po prostu stwierdziłem fakt prowokacji na podstawie a - pałowania za nic i b - straganów na trasie przemarszu, oraz dwóch innych incydentów, których nie opiszę, bo nie przebiły się do tej pory do internetu, a ja ich nie zamierzam ujawniać. Nie chcesz to nie wierz, ale nie wmawiaj mi jakiegoś płaczu.
Spitusów czasem da się ogarnąć, a czasem się nie da. Weź pod uwagę z łaski swojej, że to nie podróż specjalem, tylko każdy jechał na własną rękę, do ogarnięcia jest 3 tysiące osób, z których kryterium finansowe wykluczyło sporo osób które wiedzą czym jest wyjazd, a dzięki temu ich miejsce łatwiej mogli zająć ci, dla których wyjazd nie różni się niczym od zakładowej wycieczki, gdzie można się napierdolić z kolegami. Może się dało to ogarnąć, a może się nie dało. Na pewno z Łodzi sprzed TV i jutuba nie było lepiej widać jak się sprawy mają niż ze zbiórki i przemarszu w Madrycie.
Spitusów czasem da się ogarnąć, a czasem się nie da. Weź pod uwagę z łaski swojej, że to nie podróż specjalem, tylko każdy jechał na własną rękę, do ogarnięcia jest 3 tysiące osób, z których kryterium finansowe wykluczyło sporo osób które wiedzą czym jest wyjazd, a dzięki temu ich miejsce łatwiej mogli zająć ci, dla których wyjazd nie różni się niczym od zakładowej wycieczki, gdzie można się napierdolić z kolegami. Może się dało to ogarnąć, a może się nie dało. Na pewno z Łodzi sprzed TV i jutuba nie było lepiej widać jak się sprawy mają niż ze zbiórki i przemarszu w Madrycie.
Z życia na e-froncie:
-
I co po tej konferencji wczorajszej? Ustalili coś o tych wyjazdach? Jest jakieś info?
-
jesteś zwyklym jebanym prowokatorem a nie kibicem, Legia pokazała się w LM zajebiście i wasze kolejne konta nie zmienią co kibice o tym myślą, w**********!mp86 pisze: Mecz z Borussia i "awantura" z której nic nie wyszło, od zwykła pokazówka i co mamy. Historyczny mecz z Realem bez udziału publiczności. (...)
A jak ktoś myślał że awantury w Madrycie przejdą bez echa to nie ma mózgu.
-
Kolego z Łodzi, Widzew w całej swojej historii rozegrał 42 wyjazdowe mecze w europejskich pucharach, my w ostatnich 5 latach zaliczyliśmy 32. Więc daruj nam proszę lekcję dotyczącą organizacji tego typu wyjazdów, które z krajowymi mają tyle wspólnego co nic.
-
Wróciłem chuligany z tych Madrytów- doping super, pod stadionem każdy widział na filmikach, mecz jak mecz. niech mi ktoś dalej wpierdala piłkę jaka to szkoda że zamknęli stadion bo o meczu z Realem by się wnukom opowiadało :)
Dograc tą LM, przytulić za nią hajs i dalej robić swoje. A wam Maćkosy i inne Woldemorty dziękuje za tak żywe zainteresowanie moim klubem (na wzajemność nie macie co liczyć:)
Dograc tą LM, przytulić za nią hajs i dalej robić swoje. A wam Maćkosy i inne Woldemorty dziękuje za tak żywe zainteresowanie moim klubem (na wzajemność nie macie co liczyć:)
-
A to ich sprawa co "mieli" robić. Ale skoro przez x dni trwa propaganda, że c***-wie-jacy terroryści się zjeżdżają, to ogarnięty człowiek, któremu zależy na spokoju wydaje polecenie, żeby czegoś takiego tam nie było. Proste. A może np oddzielanie "kolorowej niepodległej" przez psiarnie w 2011 też Cię dziwiło?halabardy_pilniczki pisze:Mieli zwijać handel, zamykać wszystko dookoła w tym uliczne stragany bo tamtędy przejdzie Legia?
Nawet na samym sektorze gości były osoby które te pamiątkowe łączone szale sobie nabyły. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że eksponowały je jako swoje barwy, zamiast schować na pamiątkę...
@łódzki namiot
Skoro jesteś najmądrzejszy z całej wsi to trudno. Nic na to nie poradzę, że wiesz lepiej co widziałem, nad czym płaczę, kto komu oddawał. Wyjebane mam w przekonywanie Cię. Twoje wymądrzanie się j**** jakimiś wycieczkami w góry, więc sobie daruję.
Z życia na e-froncie:
-
Zdecydowanie można. Można też nie zaliczyć nawet 1 takiego wyjazdu i mędrkować bo się do Szczecina, czy innego Krakowa udało wszystko fajnie dograć. A jak pies kogoś gdzieś jebnął pałką to się kładło na glebę zamiast bronić.łódzki namiot pisze:Mocny argument. Zarówno z Widzewem, jak i ilością wyjazdów zagranicznych. Na przykładzie wyjazdu do Madrytu widać, że można w ciągu kilku lat mieć wiele zagranicznych wyjazdów, i nadal tego nie ogarniać.
Pytanie takie, bo widzę, że sami ogarnięci, czy ktoś z Legii traci jakieś barwy w Madrycie albo zalicza oklep?
Co do drugiego pytania, to tak. Na bramkach była robiona anonimowa ankieta, 4 osoby zadeklarowały utratę barw, 13 zaliczony oklep. Ankietą wypełniło tylko 2678 respondentów, więc są to wartości minimum.
-
Mnie brakuje argumentów? Piszę że widziałem, Ty mi piszesz że nie widziałem, stwierdzam fakt, że psy pałowały bez powodu, Ty mi piszesz że płaczę. "Nie-płakanie" miałoby polegać na tym, że bym napisał nieprawdę? O czym tu z Tobą rozmawiać?
Z życia na e-froncie:
-
No wiesz, jedni przeżywają piękne chwile na stadionach a inni przed klawiaturą, kto ma lepiej - sami niech odpowiedzą na to pytanie. Nie ma co sie tutaj wykłócać z nowo założonymi kontami, bo jak widać mają misje, którą widać jak dłoniSensi_ pisze:Wróciłem chuligany z tych Madrytów- doping super, pod stadionem każdy widział na filmikach, mecz jak mecz. niech mi ktoś dalej wpierdala piłkę jaka to szkoda że zamknęli stadion bo o meczu z Realem by się wnukom opowiadało :)