no tak zapomnialem , ze do rewanzu Lech-Lehcia doszlo 2 lata temu bez miesiaca:) a Ruch z kim ? nie liczac lokalnego wroga. to tylko jedno grzybobranie. L. w tym czasie miala kilka, min. elana , gks/ksg/ kacapy, Łks, kilka zadym na miesiecie, kilka odmow(sorry zapomnialem ze tylko Legia odmawia i nie odpala piro bo Uefa tak kaze)batencjusz pisze:c
trs, mam mam, mazowieckiem, Lech, Ruch, Lechia
Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)
-
migiczne_wrota
A jakieś miast w Polsce ma 2mln mieszkańców?wrobloszczak pisze:Choć koło dupska mi lata Legia to trzeba im przyznać że bardzo ładnie się zaprezentowali ...i nie będę się zagłębiał w szczegóły co jak i gdzie !!!!!!! a tym którzy coś tam smarkają i piszą wywody że tamto i sramto to czysta zazdrość , bo prawda jest taka że żadna ekipa na obecną chwile z naszego kraju nie jest w stanie tak zapełnić sektoru na Santiago jak to zrobiła Legia,
,wyrazy szacunku dla nich.....a wam trochę życzę trochę obiektywizmu
pzdr
-
batencjusz
nie ilosc, a jakosc, to po pierwszewrobloszczak pisze: prawda jest taka że żadna ekipa na obecną chwile z naszego kraju nie jest w stanie tak zapełnić sektoru na Santiago jak to zrobiła Legia,
po drugie, jakies zdolnosci jasnowidzenia? w polskiej lidze szalu nie ma
rekordu nie ma
byl mecz, skonczyl sie, nic szczegolnego sie nie wydarzylo, mozna by rzec, ze mecz bez historii
bylo piro?
trs, uczac sie na bledach 'kolegow', nie wdaje sie w szczegoly ale bredzisz, nie wyczytales na knet, nie wyczytales na so, wiec wychodzisz z zalozenia, ze czegos nie bylo a podalem tylko te standardowe ekipy, kombinuj dalej
nie odpisywać, ignorować, nie karmić trolla!
-
batencjusz
I to jest odpowiedz typowego janka w kapciach:) zero faktow tylko udawanie kumacza, z mojej strony koniec. ide dalej czytac info z onetu.[/quote]trs pisze:[quote="
trs, uczac sie na bledach 'kolegow', nie wdaje sie w szczegoly ale bredzisz, nie wyczytales na knet, nie wyczytales na so, wiec wychodzisz z zalozenia, ze czegos nie bylo a podalem tylko te standardowe ekipy, kombinuj dalej
napisal typ, ktory chce wyciagnac jakiekolwiek informacje
nie chce pisac szczegolow - janek w kapciach
chce wiedziec jak najwiecej i dopytuje o szczegoly - kumacz
bylo to piro ze strony Legii czy uefa osiagnela swoje?
Nie było, a miało być?batencjusz pisze:
I czemu uważasz że jeśli nie było to z powodu UEFA?Uzasadnisz?
-
southpower
US od 2014 nie mają wstępu na Bernabeu, zostały im tylko wyjazdy. To grupa pikoli wynajetych przez prezesa Pereza odpowiedzialna za ''doping''.spacerowicz pisze:
US dalej nie wchodzą na stadion bo nie widzę flagi?
-
batencjusz
jest zakaz uzywania piro i Legia zawsze ten zakaz olewala a po strzale od uefy w postaci meczu z realem jednak odpuscili race, moze przypadek, moze nie, w kazdym razie poza dopingiem, nie bylo nic godnego uwagiDropkick pisze:Nie było, a miało być?batencjusz pisze:
ile Wisly bylo w rzymie w 03? 6 tysiecy? no ale wiadomo ze dzisiaj tylko Legia jest w stanie pojechac w liczbie powyzej setki na turystyczny wyjazd, reszta to leszcze
Ale przecież Ty już sugerujesz jak było z piro.batencjusz pisze:jest zakaz uzywania piro i Legia zawsze ten zakaz olewala a po strzale od uefy w postaci meczu z realem jednak odpuscili race, moze przypadek, moze nie, w kazdym razie poza dopingiem, nie bylo nic godnego uwagiDropkick pisze:Nie było, a miało być?batencjusz pisze:
ile Wisly bylo w rzymie w 03? 6 tysiecy? no ale wiadomo ze dzisiaj tylko Legia jest w stanie pojechac w liczbie powyzej setki na turystyczny wyjazd, reszta to leszcze
Po co ta szydera że nikt poza L nie jeździ dobrą liczbą?Czy ktoś ogarnięty tak twierdzi?A może Twoim zdaniem było za mało L i wzorem WK powinno byc ich 6tys żeby Ci coś udowodnić?
maćkos WON SZMATO!
A zadales sobie chociaz trud sprawdzic mecze pucharowe L chocby z tego i poprzedniego sezonu?Podobno piszesz majac konkretne argumenty wiec napisz jeszcze raz:piro bylo ZAWSZE a teraz sie obsrali czy klamiesz zeby na sile sie do czegos przypierdolic.batencjusz pisze: jak nie sugerowac czegos, co daje do myslenia, skoro to piro zawsze bylo a po karze od uefy przestalo byc? moze ochronie udalo sie wylapac wszystkie race, moze taki byl plan Legii
-
89piotrekski
Widzew obecny w Madrycie na mieście.Do Dortmundu też jedziecie?
-
UrzadSkarbowy
Brawo Legia, stara szkoła pełną gębą!
Trzymajmy się faktów...
Wczoraj osoby decyzyjne z L zakazały odpalania piro na meczu jak i w trakcie przemarszu.
https://www.youtube.com/watch?v=FxVF68V ... ture=share
1.55-2.00
Słychać jak Staruch nawet mówi
Żadnego odpalania czegokolwiek dzisiaj, nikt nie ma prawa....
Wczoraj osoby decyzyjne z L zakazały odpalania piro na meczu jak i w trakcie przemarszu.
https://www.youtube.com/watch?v=FxVF68V ... ture=share
1.55-2.00
Słychać jak Staruch nawet mówi
Żadnego odpalania czegokolwiek dzisiaj, nikt nie ma prawa....
Ostatnio zmieniony 19.10.2016, 09:07 przez 1911_2016, łącznie zmieniany 1 raz.
Legia zaprezentowała się bardzo dobrze. Wyjazd konkret.
-
niespodzianka
Legia poza granicami kraju nie schodzi poniżej swego bardzo wysokiego poziomu. W pełni wykorzystuje swój potencjał.
Wczoraj (dopiero), tak na prawdę, dotarło do mnie jak bardzo nasza scena kibicowska odjechała europie... Osobiście mam wywalone na sztywniactwo pt. LM
Wczoraj (dopiero), tak na prawdę, dotarło do mnie jak bardzo nasza scena kibicowska odjechała europie... Osobiście mam wywalone na sztywniactwo pt. LM
Od kilku tygodni drgnęło jeśli chodzi o mlyn na Camp Nou. Młyn jest za bramką, tyle, że teraz po drugiej stronie dotychczasowego (tam gdzie był m.in. w latach 80-tych). Ale są tam tylko jednostki z Boixos Nois. Jak to się rozwinie czas pokaże. na pewno ruch ultras na zachodzie Europy jest coraz mocniej kasowany i trzeba sobie z tego zdawać sprawę.
Cobyście tu "kibice" L nie pisali to zasada jest prosta i sporo ludzi chce Wam to powiedzieć.
Nie sra się do własnego gniazda
Wczorajszy mecz pokazał że w Warszawie przy ogłuszającym dopingu mógłby być mecz historyczny. A Wy byście później opowiadali o tym wydarzeniu wnukom. A tak co by się nie stało będzie się mówić o gazowaniu swoich kibiców i trzęsieniu płotem.
Bez odbioru.
Nie sra się do własnego gniazda
Wczorajszy mecz pokazał że w Warszawie przy ogłuszającym dopingu mógłby być mecz historyczny. A Wy byście później opowiadali o tym wydarzeniu wnukom. A tak co by się nie stało będzie się mówić o gazowaniu swoich kibiców i trzęsieniu płotem.
Bez odbioru.
Legia jak zawsze na wyjazdach zagranicznych pokazała się koncertowo i jakiekolwiek podważanie tego pokazuje tylko głupie kompleksy autora postu ...
Chuliganka to nie kalkulowane ustawki ze zbieraniną wszelkiej maści ludzi tylko spontaniczne akcje na wyjazdach. Bo zebrać w ciągu kilkunastu dni ekipę na planowaną ustawkę, później wysyłanie czujek a ostatecznie wymiganie się to ostatnio normalka..
Do Legii mi bardzo daleko. W Polsce mają kiepskie czasy ale w Europie reprezentują Nas godnie!
Do Legii mi bardzo daleko. W Polsce mają kiepskie czasy ale w Europie reprezentują Nas godnie!
Legia na gorące tereny też jeździ dzień wcześniej (Kijów, Neapol)
Psy prowokowały, troche ludzi najebanych i się zaczęło. Mieli nie dymić, bo to może nie zostać na k.net podciągnięte pod chuliganke?
Psy prowokowały, troche ludzi najebanych i się zaczęło. Mieli nie dymić, bo to może nie zostać na k.net podciągnięte pod chuliganke?
-
PolishFansTV
Odrobina obiektywizmu przydałaby się każdemu z malkontentów.
Twierdzenie, że to co mogliśmy zobaczyć (każdy w innej skali) to nie jest godne zaprezentowanie się Legii samej w sobie jak i krajowej sceny jest najzwyczajniej w świecie brakiem elementarnej wiedzy jak takie wyjazdy wyglądają ile kosztują itp.
Obawiam się że wiekszość ekspertów niewiele wie o krajowych wyjazdach a co dopiero o zagranicznych wojażach.
Można ich nie lubić i oddać równolegle że prezentowali się (bardzo)dobrze.
Twierdzenie, że to co mogliśmy zobaczyć (każdy w innej skali) to nie jest godne zaprezentowanie się Legii samej w sobie jak i krajowej sceny jest najzwyczajniej w świecie brakiem elementarnej wiedzy jak takie wyjazdy wyglądają ile kosztują itp.
Obawiam się że wiekszość ekspertów niewiele wie o krajowych wyjazdach a co dopiero o zagranicznych wojażach.
Można ich nie lubić i oddać równolegle że prezentowali się (bardzo)dobrze.
Ale sraka w mediach.
Niestety ale ta gownoburza nic dobrego Legii nie wrózy.Oby nie skonczylo sie banem od uefy
Niestety ale ta gownoburza nic dobrego Legii nie wrózy.Oby nie skonczylo sie banem od uefy
Koniec wyjazdów dla kibiców Legii poprzez brak zapotrzebowania na bilety w pucharach. Klub nie będzie zamawiał biletów w kolejnym meczu z Borussią (tudzież zamówi 100).
na szybkiego z RMF.
na szybkiego z RMF.
ITI juz kiedys tak robilo, zobaczymy komu to wyjdzie na dobre.
-
RUDYZWĄSEM
Ja proponuję zamykać ten temat i otwierać go w dniu meczu Legii w pucharach.
Teraz zacznie się rozkminka ekspertów co Legia powinna zrobić,a czego nie powinna,co jest chuliganką,co nią nie jest.W jakich liczbach powinni jeździć,jakie flagi wywieszać i najlepiej co śpiewać i jaki odcień zieleni używać na szalikach.
;)
Teraz zacznie się rozkminka ekspertów co Legia powinna zrobić,a czego nie powinna,co jest chuliganką,co nią nie jest.W jakich liczbach powinni jeździć,jakie flagi wywieszać i najlepiej co śpiewać i jaki odcień zieleni używać na szalikach.
;)
to była kwestia czasu, Miodulski i Lesnodorski chcieli byc az nadto wyrozumiali we wszystkim i się przejechali, jeden odpuścił, a drugi ma zamęt w głowie, a teraz dyrektor Legii Dmowski mówi STOP.
Będą grali pod publiczkę by uspokoić sytuacje w mediach a i tak nic nie zrobią:)
I jeszcze jedno słowo do tych 12latków co tak zachwycali się że Legia głośniejsza od Realu.Real czy Barcelona to teatr,jak i 90% zespołów Hiszpańskich.Tam w lidze znajdzie się 2 może 3 zespoły gdzie się dopinguje.Daje gwarancję że jak by tam pojechało Podbeskidzie czy Petrochemia też byli by głośniejsi od Hiszpanów.
I jeszcze jedno słowo do tych 12latków co tak zachwycali się że Legia głośniejsza od Realu.Real czy Barcelona to teatr,jak i 90% zespołów Hiszpańskich.Tam w lidze znajdzie się 2 może 3 zespoły gdzie się dopinguje.Daje gwarancję że jak by tam pojechało Podbeskidzie czy Petrochemia też byli by głośniejsi od Hiszpanów.
Cieszymy się bardzo, że dajesz nam gwarancję...Wasteland pisze:Będą grali pod publiczkę by uspokoić sytuacje w mediach a i tak nic nie zrobią:)
-
obiektywizm
Część to chyba trzeba przeprosić żę (L) pojechała na ten "komercyjny" Real w komplecie i tak fajnie się bawiła...
ręce opadają!!
ręce opadają!!
-
Santa Marta
https://www.youtube.com/watch?v=xB5kGHSigJQ fajnie się pokazała Legia.
Taka ciekawostka:
1) Jest sobie Maćkos. Maćkos jest wojownikiem, walczy w internecie ale bez wielkiego aplauzu ze strony forumowego plebsu. Wtem! Pojawia się batencjusz, w pierwszym poście staje po stronie Maćkosa, po kilku minutach Maćkos odpowiada, że zaraz wszyscy, będą pisać, że to jego nowe konto. Chwilę potem Maćkos przestaje się pocić, konto milknie, poci się o to samo i w ten sam sposób batencjusz.
2) Mamy więc batencjusza. Batencjusz także jest wojownikiem, który również nie zyskuje sympatii na forum. Co się dzieje? Pojawia się Philips, w pierwszym poście stający ramie w ramię z naszym dzielnym zbójem. Znowu mija kilka minut, i znowu mamy odpowiedź, że zaraz będzie, że "to moje nowe konto".
Jak ta historia potoczy się dalej? Czy Philips przejmie pałeczkę, a może pojawi się nowy bohater? Ile razy ten mózg zrobi to samo? Na to i wiele innych pytań odpowiedź w kolejnym odcinku "Jak walczyłem z Legią w internecie".
P.S. Korzystając z okazji póki jesteś batencjuszu. Pisałeś, że jak nie będziesz miał co robić to sobie polecisz do Madrytu na mecz. Czemu nie poleciałeś? Chyba spędzenie całego dnia na forum i masowa produkcja postów to nie jest "robienie czegoś"? Brakowało nam Ciebie.
1) Jest sobie Maćkos. Maćkos jest wojownikiem, walczy w internecie ale bez wielkiego aplauzu ze strony forumowego plebsu. Wtem! Pojawia się batencjusz, w pierwszym poście staje po stronie Maćkosa, po kilku minutach Maćkos odpowiada, że zaraz wszyscy, będą pisać, że to jego nowe konto. Chwilę potem Maćkos przestaje się pocić, konto milknie, poci się o to samo i w ten sam sposób batencjusz.
2) Mamy więc batencjusza. Batencjusz także jest wojownikiem, który również nie zyskuje sympatii na forum. Co się dzieje? Pojawia się Philips, w pierwszym poście stający ramie w ramię z naszym dzielnym zbójem. Znowu mija kilka minut, i znowu mamy odpowiedź, że zaraz będzie, że "to moje nowe konto".
Jak ta historia potoczy się dalej? Czy Philips przejmie pałeczkę, a może pojawi się nowy bohater? Ile razy ten mózg zrobi to samo? Na to i wiele innych pytań odpowiedź w kolejnym odcinku "Jak walczyłem z Legią w internecie".
P.S. Korzystając z okazji póki jesteś batencjuszu. Pisałeś, że jak nie będziesz miał co robić to sobie polecisz do Madrytu na mecz. Czemu nie poleciałeś? Chyba spędzenie całego dnia na forum i masowa produkcja postów to nie jest "robienie czegoś"? Brakowało nam Ciebie.
-
Edekzkrainykredek
Nie czytałem wcześniejszych postów więc nie wiem czy było ale jest to jakiś materiał obronny dla aresztowanych przez tą lewacką hiszpańską policje
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c__TXFAogoc[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c__TXFAogoc[/youtube]
-
niespodzianka
Jeśli ambasada w Madrycie jest proPisowska to ma szansę zaistnieć.
Wiem, wiem to przewrotna teza, ale przykład dała meksykanska ambasada po wydarzeniach w Gdyni jak należy postępować w takiej sytuacji. Ludzie powoli mają dosyć UE, poprawnosci politycznej stąd Pis mógłby nawet zyskać (w końcu bronią sprowokowanych rodaków za granicą) pomagając aresztowanym.
Wiem, wiem to przewrotna teza, ale przykład dała meksykanska ambasada po wydarzeniach w Gdyni jak należy postępować w takiej sytuacji. Ludzie powoli mają dosyć UE, poprawnosci politycznej stąd Pis mógłby nawet zyskać (w końcu bronią sprowokowanych rodaków za granicą) pomagając aresztowanym.
Nigdzie nie dostałem takiego wpierdolu jak od hiszpańskich psów. I to podczas pobytu wakacyjnego na Costa Brava.
Nie dziwię się Legionistom, że pomimo pewnych ograniczeń, aby nie spierdolić wyjazdu na BVB - wyszło jak wyszło.
Nie zdziwiłbym się jakby któryś wrócił z poważnym trwałym uszczerbkiem na zdrowiu z madryckiego dołka.
Nie dziwię się Legionistom, że pomimo pewnych ograniczeń, aby nie spierdolić wyjazdu na BVB - wyszło jak wyszło.
Nie zdziwiłbym się jakby któryś wrócił z poważnym trwałym uszczerbkiem na zdrowiu z madryckiego dołka.
-
lde w gory
Mecz jak mecz. wszystko opisane. bez przygód :))rzutkarny pisze:Taka ciekawostka:
Jak nie wie czemu doszło do zamieszek to mógł iść w grupie i by zobaczył prawdę.benson pisze:Ciekaw jestem tej zmiany formy wyjazdów zastosowanej przez władze Legii...
http://www.stylkibica.net/stanowisko-le ... -madrycie/
Szkoda zawiniętych chłopaków. Kiedy staną przed sądem w Madrycie ? Ilu tam pozostaje osób z Polski?
Mogą ukarać za burdy poza stadionem (jakiś przepis w regulaminie UEFA o tym mówi).
Za właśnie burdy poza stadionem Galatasaray został wykluczony z europejskich pucharów bodaj na 2 lata.
Sam nie wierzę, że Legię wykluczą już teraz, mimo że są mocno nacenzurowani od dłuższego czasu, choć jeżeliby się tak stało to mnie to zdziwi.
Za właśnie burdy poza stadionem Galatasaray został wykluczony z europejskich pucharów bodaj na 2 lata.
Sam nie wierzę, że Legię wykluczą już teraz, mimo że są mocno nacenzurowani od dłuższego czasu, choć jeżeliby się tak stało to mnie to zdziwi.
Ja wiem, że ich ganiali poza stadionem, ale pytałem jakie kary dostali za awanture na stadionie.