Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)
Ten mecz nie ogląda tylko Real ale cała Europa i Świat.I liczy siępokazanie na tej arenie.Ale najlepiej uczepić się słówek i wałkować to samo 10ty post.Typowe.
-
Legia doping miazga
-
-
tak tak, caly swiat jara sie meczem realu z Legia, czekali na to od momentu losowania, nie wspominajac o tym, ze 90% ogladajacych nie zwraca uwagi na takie rzeczy jak doping tylko tepo gapi sie na gre grajkow i czy krystyna strzeli bramkeDropkick pisze:Ten mecz nie ogląda tylko Real ale cała Europa i Świat.I liczy siępokazanie na tej arenie.Ale najlepiej uczepić się słówek i wałkować to samo 10ty post.Typowe.
ps na ten moment trzech z Legii zawinietych w Madrycie
-
Hiszpańskie cioty chyba pierwszy raz słyszą i "widzą" taki doping. A propo polskich ekip kibicowskich w pucharach, boję się nawet myśleć o "lks termalica bruk bet Nieciecza", a niestety wszystko wskazuje, że tak będzie.ATM1920 pisze:Legia doping miazga
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
-
ku*** w skrajności w skrajność, ludzie gdzie wy macie swoje zdanie :)
myślę że 14 słów opisze mnie w 100%
-
A co nie napisal prawdy? Przed kazdym meczem Legii u siebie sa szczegolne mobilizacje kibicow gosci.batencjusz pisze:Moze na Polonie. Haha, ostrzegajcie przed takimi dowcipami, bo czlowiek nieprzygotowany na taka dawke smiechu...ja bym poszedl dalej, ze obok postawienia domu i zalozenia rodziny, mezczyzna powinien jeszcze pojechac na Legie, taki zyciowy obowiazek, marzenie wreczEgon1983 pisze:Do Legii mi bardzo daleko...
LEGIA JARA SIĘ TAK TYM WYJAZDEM NA REAL, JAK WY WSZYSCY LIGOWYM WYJAZDEM DO WARSZAWY. Amen.
Legia coraz bardziej przypomina styl angielski, nie po drodze im ustawki, nie po drodze im wschodnia czesc Europy zaliczajac w to Polske, a na wyjazdach standardowe nic nie znaczace przepychanki na miescie, bo tam mozna sie wyszumiec bez wiekszych konsekwencji jesli ma sie chociaz jedna szara komorke, nuda
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
-
Odnosnie dwóch filmików
- fajna przekopka psów, chyba we 3 leżą jeden na drugim :)
- kto rozkmini co chlopak z Legii mógł skroic psu na koniu na innym filmiku, jak to była klamka to jest mistrz :) !
Legia jak zwykle godnie reprezentuje Polskę, ktoś napisał że idą w "angielski styl"
a niech sobie ida i w chinski, ważne że wszystko im w miare wychodzi i sieją mniejszy / większy terror
- fajna przekopka psów, chyba we 3 leżą jeden na drugim :)
- kto rozkmini co chlopak z Legii mógł skroic psu na koniu na innym filmiku, jak to była klamka to jest mistrz :) !
Legia jak zwykle godnie reprezentuje Polskę, ktoś napisał że idą w "angielski styl"
a niech sobie ida i w chinski, ważne że wszystko im w miare wychodzi i sieją mniejszy / większy terror
-
Pisałem o świecie kibicowskim nie sympatyków piłki nożnej bo to forum kibicowskie. Oczywiście nie cały świat dosłownie ogląda akurat ten mecz bo jest ich teraz kilka, ale to LM więc nawet ten mecz oglądają . Szczególnie że polska scena kibicowska dla Europy (oczywiście kibicowskiej) jest atrakcyjna i nie jedną ekipę ciekawi od tej strony ten nieważny dla Ciebie mecz.batencjusz pisze:tak tak, caly swiat jara sie meczem realu z Legia, czekali na to od momentu losowania, nie wspominajac o tym, ze 90% ogladajacych nie zwraca uwagi na takie rzeczy jak doping tylko tepo gapi sie na gre grajkow i czy krystyna strzeli bramkeDropkick pisze:Ten mecz nie ogląda tylko Real ale cała Europa i Świat.I liczy siępokazanie na tej arenie.Ale najlepiej uczepić się słówek i wałkować to samo 10ty post.Typowe.
ps na ten moment trzech z Legii zawinietych w Madrycie
ps.Skąd wiesz czy nie czterech?
-
Na onecie przeczytał,daj mu spokój
:)
:)
-
gdybyscie skoczyli z poziomu swojego ego na poziom swojego poziomu kibolstwa w Polsce, to 'zyletami' by was zeskrobywalieMTe4 pisze:A co nie napisal prawdy? Przed kazdym meczem Legii u siebie sa szczegolne mobilizacje kibicow gosci.batencjusz pisze:Moze na Polonie. Haha, ostrzegajcie przed takimi dowcipami, bo czlowiek nieprzygotowany na taka dawke smiechu...ja bym poszedl dalej, ze obok postawienia domu i zalozenia rodziny, mezczyzna powinien jeszcze pojechac na Legie, taki zyciowy obowiazek, marzenie wreczEgon1983 pisze:Do Legii mi bardzo daleko...
LEGIA JARA SIĘ TAK TYM WYJAZDEM NA REAL, JAK WY WSZYSCY LIGOWYM WYJAZDEM DO WARSZAWY. Amen.
Legia coraz bardziej przypomina styl angielski, nie po drodze im ustawki, nie po drodze im wschodnia czesc Europy zaliczajac w to Polske, a na wyjazdach standardowe nic nie znaczace przepychanki na miescie, bo tam mozna sie wyszumiec bez wiekszych konsekwencji jesli ma sie chociaz jedna szara komorke, nuda
tak jak w przypadku Poznania, prawie kazdy ma blisko, wygodny dojazd i tyle ale wiekszosc ma w chuju czy to Legia czy ktokolwiek inny, ktora prowadzi jakze super fantastyczny doping
ale dobre, zasmialem sie jednak z tego, ze ta Legia taka wazna, ze cala Polska czeka na mecz z nimi, nie tylko kibice, pilkarze nie awansuja do ekstraklapy ale do mozliwosci grania z Legia
Dropkick, zwlaszcza ci z zagranicy beda rozrozniac czy slychac doping realu czy Legii, dla kibolskiej czesci swiata musi to byc niesamowite spotkanie jakze chuliganskiej ekipy realu i Legii, wszyscy na to czekali
w tv mrugnie na 5 sekund jak cieszy sie 50 kibicow Legii i tyle z atrakcji kibolskich
wiem z wyborczej i tvn24
-
batencjusz pisze:.....pierdolenie...
W********** kretynie siedemnastu kont.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
Gołym okiem widać, że to forum zostało przejęte przez młode pokolenie
ktoś tu pisał, że Legia ma styl angielski bo lubi się wyszumieć na mieście a w ustawkach juz nie jest taka chętna
Właśnie na tym polega chuliganka , aby pokazać się na mieście i tak było kiedyś, a ustawki to kalkulacja i ingerencja ludzi z spoza środowiska kibicowskiego, bo każdy idiota wie, że na ustawkach duży procent stanowią ludzie z miasta, ktorzy uprawiają walki zawodowo a na meczu piłki nożnej nigdy nie byli
Legia jak zawsze daje radę
ktoś tu pisał, że Legia ma styl angielski bo lubi się wyszumieć na mieście a w ustawkach juz nie jest taka chętna
Właśnie na tym polega chuliganka , aby pokazać się na mieście i tak było kiedyś, a ustawki to kalkulacja i ingerencja ludzi z spoza środowiska kibicowskiego, bo każdy idiota wie, że na ustawkach duży procent stanowią ludzie z miasta, ktorzy uprawiają walki zawodowo a na meczu piłki nożnej nigdy nie byli

-
roznica polega jednak na tym ze Legia lubila lasy...poki byla ekipa, pozniej to wszystko sie posypalo i tylko bieganie wsrod koni im pozostalo, teraz ekipe Legii mozna czesciej zobaczyc jako aktorowCZARNISLUPSK1945 pisze:Gołym okiem widać, że to forum zostało przejęte przez młode pokolenie
do wielu ustawek dochodzi albo mialo dojsc bardzo daleko od domu i tam tez sa chlopaki z miasta? na brak ekipy i strach kazde wytlumaczenie dobre
-
nie chce mi się z tobą pisać, bo szkoda mojego cennego czasu, pójdziesz do roboty założysz rodzinę to może odrobinkę zmądrzejesz
napisz na ilu byłeś ustawkach w tych lasach to cie przeproszę a teraz do poduchy i spać
bez pozdrowienia
napisz na ilu byłeś ustawkach w tych lasach to cie przeproszę a teraz do poduchy i spać
bez pozdrowienia

-
Kiedyś ekipy lubiły stadiony i czy to świadczy o tym że wszyscy w tym kraju są chujowi?batencjusz pisze: roznica polega jednak na tym ze Legia lubila lasy
Owszem zainteresuję ten mecz wiele zagranicznych ekip, jeśli uważasz inaczej tzn że w ogóle nie wiesz co bywa ważne w takich meczach.Kibicowski świat to nie tylko H.
-
o, idealnie to podsumowalesCZARNISLUPSK1945 pisze:nie chce mi się z tobą pisać, bo szkoda mojego cennego czasu, pójdziesz do roboty założysz rodzinę to może odrobinkę zmądrzejesz
bez pozdrowienia
zalozysz rodzine, znajdziesz prace i z takiego zalozenia wychodzi czolowka kiboli w Polsce, po co robic sobie problemy na cale zycie, dostawac kary za nic nie znaczace akcje, skoro mozna sie ustawic w lesie, na spokojnie, bez psiarni? Lech udowodnil na wyjazdach, ze jak trzeba, to nawet nozownikow pogonia ale po co robic u siebie na stadionie cyrki? po co straszyc konie groznymi minami? ci ktorzy tlukli tego dziada z ochrony na meczu z borussia to na bank ojcowie, prezesi ogromnych firm i sami ogarnieci ludzie z rodzinami
kolejne genialne pytanie, na ilu ustawkach byles...na 10000, wystarczy?
pozdrow prosze bo nie zasne
Dropkick, wiem ze ciezko to zrozumiec ale kibicowski swiat interesowalby sie meczem Legii rozgrywanym np. w Moskwie ale w Madrycie? sraja na to tak jak na ich mecz w Lizbonie
-
Tak tez są chłopaki z miasta , popytaj będziesz wiedział . Brawo Legia wojny na mieście i na spontanie to k...wa kwintesencja tago sportu ... Nie wiesz kiedy i gdzie trzeba sie będzie bić i czekasz na to na każdym wyjeździe , czy jesteś lepsza czy gorsza ekipa w tym dniu ... Legia choć jej nienawidzę to Kozacko zawsze nas reprezentowała w Europie !!!batencjusz pisze:roznica polega jednak na tym ze Legia lubila lasy...poki byla ekipa, pozniej to wszystko sie posypalo i tylko bieganie wsrod koni im pozostalo, teraz ekipe Legii mozna czesciej zobaczyc jako aktorowCZARNISLUPSK1945 pisze:Gołym okiem widać, że to forum zostało przejęte przez młode pokolenie
do wielu ustawek dochodzi albo mialo dojsc bardzo daleko od domu i tam tez sa chlopaki z miasta? na brak ekipy i strach kazde wytlumaczenie dobre
-
-
Musiałbym się Ty nazywać by walić konia pod Ligę Mistrzów i oglądać to komercyjne gówno. Jak nie zrozumiałeś o co chodzi z Realem to bardzo mi przykro. Wyśpij się, jutro emocje z Man City ...zab pisze:Proszę Cię nie pij gdy piszesz. Jak chcesz zobaczyć najlepszą ekipę to luknij w tv jutro o tej samej porze, zagra z MCity.Egon1983 pisze:Nie ma piłkarsko lepszej drużyny na świecie jak Real,
Koniec OT.
W mediach hiszpańskich na razie oszczędnie o wizycie Legionistów w dzisiejszym dniu.
-
Ta policja hiszpańska (podobnie jak portugalska) jest strasznie nabuzowana i agresywna --- chyba największe pojeby w Europie
a za wozami policji widać jakieś szczurki z Madrytu rzucające czym popadnie.
https://www.youtube.com/watch?v=cNKtz4ntcoU
a za wozami policji widać jakieś szczurki z Madrytu rzucające czym popadnie.
https://www.youtube.com/watch?v=cNKtz4ntcoU
-
W********** maćkos ty szmato!batencjusz pisze:o, idealnie to podsumowalesCZARNISLUPSK1945 pisze:nie chce mi się z tobą pisać, bo szkoda mojego cennego czasu, pójdziesz do roboty założysz rodzinę to może odrobinkę zmądrzejesz
bez pozdrowienia
zalozysz rodzine, znajdziesz prace i z takiego zalozenia wychodzi czolowka kiboli w Polsce, po co robic sobie problemy na cale zycie, dostawac kary za nic nie znaczace akcje, skoro mozna sie ustawic w lesie, na spokojnie, bez psiarni? Lech udowodnil na wyjazdach, ze jak trzeba, to nawet nozownikow pogonia ale po co robic u siebie na stadionie cyrki? po co straszyc konie groznymi minami? ci ktorzy tlukli tego dziada z ochrony na meczu z borussia to na bank ojcowie, prezesi ogromnych firm i sami ogarnieci ludzie z rodzinami
kolejne genialne pytanie, na ilu ustawkach byles...na 10000, wystarczy?
pozdrow prosze bo nie zasne
Dropkick, wiem ze ciezko to zrozumiec ale kibicowski swiat interesowalby sie meczem Legii rozgrywanym np. w Moskwie ale w Madrycie? sraja na to tak jak na ich mecz w Lizbonie
-
Bezencjusz jesteś młody i wychowałes sie na lasach kiedy pod stadionami i na stadionach nic sie nie działo , dlatego nie pamiętasz jaka Legia była dobra na stadionach nie tylko w lasach... Szkoda mi cię bo nie poznasz tego co było najlepsze w chuliganów przez ostatnie 20 lat ... Chyba ze z you tube...
-

US dalej nie wchodzą na stadion bo nie widzę flagi?
-
nie musze pytac ale nijak to ma sie do slow ze chlop nawet na meczu nigdy nie byl, i co, przejezdza 600 km przykladowo bo cos moze byc? nic pewnego ale jedzie i nie pojawia sie nawet na meczu? widzisz co piszesz?Karolek79 pisze:Tak tez są chłopaki z miasta , popytaj będziesz wiedział . Brawo Legia wojny na mieście i na spontanie to k...wa kwintesencja tago sportu ... Nie wiesz kiedy i gdzie trzeba sie będzie bić i czekasz na to na każdym wyjeździe , czy jesteś lepsza czy gorsza ekipa w tym dniu ... Legia choć jej nienawidzę to Kozacko zawsze nas reprezentowała w Europie !!!batencjusz pisze:roznica polega jednak na tym ze Legia lubila lasy...poki byla ekipa, pozniej to wszystko sie posypalo i tylko bieganie wsrod koni im pozostalo, teraz ekipe Legii mozna czesciej zobaczyc jako aktorowCZARNISLUPSK1945 pisze:Gołym okiem widać, że to forum zostało przejęte przez młode pokolenie
Zaczyna sie, "wojny na miescie", dobrze ze nie zrobili zamachu stanu, ze nie obalili rzadu i nie wprowadzili nowego panstwa o nazwie Legia. Poszarpali sie jak zwykle w angielskim stylu czyli duzo szumu i malo roboty, a pozniej taka Francja weryfikuje ile te szarpaniny znacza
mam tez niezly ubaw jak ktos pisze ze nienawidzi Legii ale jednak ja podziwia, ze super lal
juz widze jak wislak jest pod wrazeniem poczynan Craxy i gratuluje ich kibicom, oczywiscie pisze o powaznym wislaku a nie jakiejs parowie, ktora szarpanine z psami nazywa wojna
tak tak karolina69, jest tak jak piszesz, moglbys jeszcze opisac moja edukacje i zycie prywatne, ktorego oczywiscie nie mam
-
ten batencjusz/ide w gory robi sobie ze wszystkich jaja i ma ubaw, że niektórzy wchodzą z nim w polemikę. On uprawia zwykły trolling, a niektórzy dają się podpuszczać jak dzieciaki...
exitus acta probat.
-
dokładnie! nie dyskutować ze szmatą!Lari pisze:ten batencjusz/ide w gory robi sobie ze wszystkich jaja i ma ubaw, że niektórzy wchodzą z nim w polemikę. On uprawia zwykły trolling, a niektórzy dają się podpuszczać jak dzieciaki...
-
[/quote]
roznica polega jednak na tym ze Legia lubila lasy...poki byla ekipa, pozniej to wszystko sie posypalo i tylko bieganie wsrod koni im pozostalo, teraz ekipe Legii mozna czesciej zobaczyc jako aktorow
do wielu ustawek dochodzi albo mialo dojsc bardzo daleko od domu i tam tez sa chlopaki z miasta? na brak ekipy i strach kazde wytlumaczenie dobre[/quote]
Tak tez są chłopaki z miasta , popytaj będziesz wiedział . Brawo Legia wojny na mieście i na spontanie to k...wa kwintesencja tago sportu ... Nie wiesz kiedy i gdzie trzeba sie będzie bić i czekasz na to na każdym wyjeździe , czy jesteś lepsza czy gorsza ekipa w tym dniu ... Legia choć jej nienawidzę to Kozacko zawsze nas reprezentowała w Europie !!![/quote]
nie musze pytac ale nijak to ma sie do slow ze chlop nawet na meczu nigdy nie byl, i co, przejezdza 600 km przykladowo bo cos moze byc? nic pewnego ale jedzie i nie pojawia sie nawet na meczu? widzisz co piszesz?
Zaczyna sie, "wojny na miescie", dobrze ze nie zrobili zamachu stanu, ze nie obalili rzadu i nie wprowadzili nowego panstwa o nazwie Legia. Poszarpali sie jak zwykle w angielskim stylu czyli duzo szumu i malo roboty, a pozniej taka Francja weryfikuje ile te szarpaniny znacza
mam tez niezly ubaw jak ktos pisze ze nienawidzi Legii ale jednak ja podziwia, ze super lal
juz widze jak wislak jest pod wrazeniem poczynan Craxy i gratuluje ich kibicom, oczywiscie pisze o powaznym wislaku a nie jakiejs parowie, ktora szarpanine z psami nazywa wojna
tak tak karolina69, jest tak jak piszesz, moglbys jeszcze opisac moja edukacje i zycie prywatne, ktorego oczywiscie nie mam[/quote]
nie masz nie masz, juz wszyscy poznalismy Twoje zdanie wiec daj se spokoj, i nie powtażaj w kolko tej samej spiewki, zbieraj graty , bo Legia zaczyna wracac i Madrytu i juz kolejka ekip -(co ustawki ma minimum raz w tyg) czeka na nich w Mazowieckim, nie wymieniajac Legii powiedz mi jakie inne wielkie ekipy w ciagu 2 ostatnich lat zaliczyly ustawki z innymi wielkimi ekipami?, a sorry wszyscy czekali tylko na Legie....
roznica polega jednak na tym ze Legia lubila lasy...poki byla ekipa, pozniej to wszystko sie posypalo i tylko bieganie wsrod koni im pozostalo, teraz ekipe Legii mozna czesciej zobaczyc jako aktorow
do wielu ustawek dochodzi albo mialo dojsc bardzo daleko od domu i tam tez sa chlopaki z miasta? na brak ekipy i strach kazde wytlumaczenie dobre[/quote]
Tak tez są chłopaki z miasta , popytaj będziesz wiedział . Brawo Legia wojny na mieście i na spontanie to k...wa kwintesencja tago sportu ... Nie wiesz kiedy i gdzie trzeba sie będzie bić i czekasz na to na każdym wyjeździe , czy jesteś lepsza czy gorsza ekipa w tym dniu ... Legia choć jej nienawidzę to Kozacko zawsze nas reprezentowała w Europie !!![/quote]
nie musze pytac ale nijak to ma sie do slow ze chlop nawet na meczu nigdy nie byl, i co, przejezdza 600 km przykladowo bo cos moze byc? nic pewnego ale jedzie i nie pojawia sie nawet na meczu? widzisz co piszesz?
tak tak karolina69, jest tak jak piszesz, moglbys jeszcze opisac moja edukacje i zycie prywatne, ktorego oczywiscie nie mam[/quote]
nie masz nie masz, juz wszyscy poznalismy Twoje zdanie wiec daj se spokoj, i nie powtażaj w kolko tej samej spiewki, zbieraj graty , bo Legia zaczyna wracac i Madrytu i juz kolejka ekip -(co ustawki ma minimum raz w tyg) czeka na nich w Mazowieckim, nie wymieniajac Legii powiedz mi jakie inne wielkie ekipy w ciagu 2 ostatnich lat zaliczyly ustawki z innymi wielkimi ekipami?, a sorry wszyscy czekali tylko na Legie....
-
A kim ty ku*** w ogóle jesteś, że sie tu tak produkujesz. Ile piro odpaliłeś, ile wyjazdów zaliczyłeś, ile godzin nad oprawa siedziałeś, w ilu awanturach i akcjach udział braleś?
Jestem z Wrocławia wiec z Legią mi nie po drodze, ale umiem docenić postawe innych nedzny kutasie gdyż jest taka zasada, ze nie ma co umniejszać zasług wrogowi bo tylko umniejsza sie swoje zwycięstwo.
Legia jest dobrą ekipą, czy lubią las, ulice, stadion, k**** i kokaine, a może tylko spirytus, c*** Tobie, mi i innym do tego. Robią co chcą, i oni za 10 lat bedą wspominać ze poszarpali sie z hiszpańską policją na Bernabeu, a ty bedziesz wspominać walenie konia do tori black.
Jak myślisz co robi na ekipach z Europy wieksze wrażenie, rozjebanie Dynama Kijów w Kijowie, awantura w Madrycie czy Neapolu, a może porzucanie w siebie fajerwerkami przy spodku albo ku*** pospinanie sie na trasie z czego wyszedł jeden wielki c***? Analogicznie, wieksze wrażenie robią filmiki z Francji gdy ruscy sie klepią z angolami niż jakieś ich przeglądy do ekip i skakanie po sobie na polu ziemniaków. Mnie to w ogóle nie obchodzi, ok, wideo ciekawe, równie dobrze moge iść sobie na wrocławski pasaż (takie miejsce z klubami) i przy odrobinie szczęścia bede miał lepszą awanture live 10m od siebie, i jeszcze piwko moge sobie pić.
Nie wiem kim jesteś, ile przeżyłeś, ale ja wiem, ze takie awanturki na wyjazdach, czy to Podgorica, czy Hannover mają swój klimat i zapadają w głowie. Jeżeli wierzysz że walka 50 osób po lesie jest wyznacznikiem siły ekipy to nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać. Spójrz, Legi tam jest 3K, oczywiście nie każdy to nawet kibol w naszym rozumieniu, ale co z tego? Kibicowanie to nie jest las, to przede wszyskim doping, oprawy, liczby, prezentacja na wyjazdach i w młynie, to szereg pobocznych spraw jak np styl ekipy, graffiti, projekty różne itp. Do tego własnie dochodzą awantury, żywiołowość, las to jest jakiś tam odległy na tej liście punkk w którym bierze udział kilkadziesiąt osób, które w wiekszości mają wyjebane na to co wymieniłem wcześniej, śpiewać? Po c***? Malowanie opraw, niech sie małolaci tym zajmą itd itd.
Dziwie się, że chce Ci sie w ten wtorkowy wieczór płodzić swoje posty, najebałeś ich tu nie wiem ile i myślisz, że co, zmienisz świat? Że Legia przeczyta i stwierdzi ok, idziemy do lasu bo nam PR spada na kibice net.
Jestem z Wrocławia wiec z Legią mi nie po drodze, ale umiem docenić postawe innych nedzny kutasie gdyż jest taka zasada, ze nie ma co umniejszać zasług wrogowi bo tylko umniejsza sie swoje zwycięstwo.
Legia jest dobrą ekipą, czy lubią las, ulice, stadion, k**** i kokaine, a może tylko spirytus, c*** Tobie, mi i innym do tego. Robią co chcą, i oni za 10 lat bedą wspominać ze poszarpali sie z hiszpańską policją na Bernabeu, a ty bedziesz wspominać walenie konia do tori black.
Jak myślisz co robi na ekipach z Europy wieksze wrażenie, rozjebanie Dynama Kijów w Kijowie, awantura w Madrycie czy Neapolu, a może porzucanie w siebie fajerwerkami przy spodku albo ku*** pospinanie sie na trasie z czego wyszedł jeden wielki c***? Analogicznie, wieksze wrażenie robią filmiki z Francji gdy ruscy sie klepią z angolami niż jakieś ich przeglądy do ekip i skakanie po sobie na polu ziemniaków. Mnie to w ogóle nie obchodzi, ok, wideo ciekawe, równie dobrze moge iść sobie na wrocławski pasaż (takie miejsce z klubami) i przy odrobinie szczęścia bede miał lepszą awanture live 10m od siebie, i jeszcze piwko moge sobie pić.
Nie wiem kim jesteś, ile przeżyłeś, ale ja wiem, ze takie awanturki na wyjazdach, czy to Podgorica, czy Hannover mają swój klimat i zapadają w głowie. Jeżeli wierzysz że walka 50 osób po lesie jest wyznacznikiem siły ekipy to nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać. Spójrz, Legi tam jest 3K, oczywiście nie każdy to nawet kibol w naszym rozumieniu, ale co z tego? Kibicowanie to nie jest las, to przede wszyskim doping, oprawy, liczby, prezentacja na wyjazdach i w młynie, to szereg pobocznych spraw jak np styl ekipy, graffiti, projekty różne itp. Do tego własnie dochodzą awantury, żywiołowość, las to jest jakiś tam odległy na tej liście punkk w którym bierze udział kilkadziesiąt osób, które w wiekszości mają wyjebane na to co wymieniłem wcześniej, śpiewać? Po c***? Malowanie opraw, niech sie małolaci tym zajmą itd itd.
Dziwie się, że chce Ci sie w ten wtorkowy wieczór płodzić swoje posty, najebałeś ich tu nie wiem ile i myślisz, że co, zmienisz świat? Że Legia przeczyta i stwierdzi ok, idziemy do lasu bo nam PR spada na kibice net.
-
caly czas porownujecie mnie do ide w gory i mackosa, za mackosem sie 'wstawilem' i juz pierdolec, kazdy kto sie zgodzil z moim zdanie od razu dostal miano mojego innego konta, powstal tu jakis pierdolec
nie ma tu zadnego trolingu, nie robie jaj, poki ktos nie obraza to pisze na spokojnie i uzasadniam swoje wypowiedzi, to nie ja popadam w paranoje i to nie ja dostaje szalu
tak na marginesie, czy zawsze odpalajaca piro Legi odpalila cos na tym meczu czy moze jednak uefa wyszla na swoje?
trs, mam mam, mazowieckiem, Lech, Ruch, Lechia
nie ma tu zadnego trolingu, nie robie jaj, poki ktos nie obraza to pisze na spokojnie i uzasadniam swoje wypowiedzi, to nie ja popadam w paranoje i to nie ja dostaje szalu
tak na marginesie, czy zawsze odpalajaca piro Legi odpalila cos na tym meczu czy moze jednak uefa wyszla na swoje?
-
- ostatnie ostrzeżenie
Oglądając ten mecz w tv i mimo niechęci do Legii trzeba im oddać, że ładny popis dali wokalnie w Madrycie. Na boisku różnica klas na korzyść Madrytu (może dziś mniej widoczna, bo Real grał na luzie), ale na trybunach odwrotnie.. Hiszpanie pewnie dawno nie słyszeli takiego dopingu u nich na stadionie.
-
-
urzekla mnie twoja historiaDoktor P(r)awica pisze:A kim ty ku*** w ogóle jesteś, że sie tu tak produkujesz. Ile piro odpaliłeś, ile wyjazdów zaliczyłeś, ile godzin nad oprawa siedziałeś, w ilu awanturach i akcjach udział braleś?
rozumiem, ze jako ten, ktory nie umniejsza zaslug wrogowi, byles dumny z poczynan Widzewa, z tego co tam sie kiedys przytrafilo...kutasie, bo jakby nie bylo, wygrali czy moze jednak nigdy nie bedziesz ich szanowac?
pokolenie panienek, podniecanie sie nic nie znaczacymi akcjami i pisanie o swego rodzaju szacunku dla wroga
na knet powinien powstac temat, laczmy sie wszyscy razem
-
Choć koło dupska mi lata Legia to trzeba im przyznać że bardzo ładnie się zaprezentowali ...i nie będę się zagłębiał w szczegóły co jak i gdzie !!!!!!! a tym którzy coś tam smarkają i piszą wywody że tamto i sramto to czysta zazdrość , bo prawda jest taka że żadna ekipa na obecną chwile z naszego kraju nie jest w stanie tak zapełnić sektoru na Santiago jak to zrobiła Legia,
,wyrazy szacunku dla nich.....a wam trochę życzę trochę obiektywizmu
pzdr
pzdr
-
no tak zapomnialem , ze do rewanzu Lech-Lehcia doszlo 2 lata temu bez miesiaca:) a Ruch z kim ? nie liczac lokalnego wroga. to tylko jedno grzybobranie. L. w tym czasie miala kilka, min. elana , gks/ksg/ kacapy, Łks, kilka zadym na miesiecie, kilka odmow(sorry zapomnialem ze tylko Legia odmawia i nie odpala piro bo Uefa tak kaze)batencjusz pisze:c
-
A jakieś miast w Polsce ma 2mln mieszkańców?wrobloszczak pisze:Choć koło dupska mi lata Legia to trzeba im przyznać że bardzo ładnie się zaprezentowali ...i nie będę się zagłębiał w szczegóły co jak i gdzie !!!!!!! a tym którzy coś tam smarkają i piszą wywody że tamto i sramto to czysta zazdrość , bo prawda jest taka że żadna ekipa na obecną chwile z naszego kraju nie jest w stanie tak zapełnić sektoru na Santiago jak to zrobiła Legia,
pzdr
-
"Atencjusz - osoba, która poszukuje atencji. W najgorszym wypadku atencjusz umiera pod płotem. Atencjusze obdarzani są powszechną pogardą, ponieważ zamiast wybrać ścieżkę dążenia do prawdy i piękna, tarzają się w szlamie i zgniliźnie, by tylko zostać zauważonym. Często też na siłę starają się zwrócić na siebie uwagę zadając typowe Pytanie z d***. W gruncie rzeczy jednak atencjusze, nie licząc zaniżania poziomu RiGCzu, nie są szkodliwymi osobnikami, a nawet nadają trochę kolorytu, o ile w swej atencji nie posuwają się do użycia przemocy."
To już wiemy...a co oznacza "B"? Czyżby okultystycznego baphometa? A może po prostu zwykłego barana? Zdradzisz nam o wielki mędrcu swoją tajemnicę?
To już wiemy...a co oznacza "B"? Czyżby okultystycznego baphometa? A może po prostu zwykłego barana? Zdradzisz nam o wielki mędrcu swoją tajemnicę?
-
Ultras Sur zostali wyproszeni bezpowrotnie ze swojego stadionu. Sytuacja podobna do tej na Atletico Madryt, gdzie Frente Atletico zostało zbanowane, a wszelkie symbole związane z ekipą zakazane. Nie można wnosić flag, szali, czegokolwiek z nazwą ekipy. Na Realu została utworzona alternatywna grupa dopingująca klub - wyjebano ich na górę, żeby nie przeszkadzali w transmisjach telewizyjnych. Nie są to żadni kibice w naszym rozumieniu. Takowi są ci z US. Kibolski Real jest teraz tylko na ulicach, podobnie jak Barcelona czy również Atletico. Swoją drogą liczyłem, że US będą aktywni tego dnia na mieście, ale to pewnie okaże się po fakcie - noc jeszcze długa.spacerowicz pisze:
US dalej nie wchodzą na stadion bo nie widzę flagi?

-
nie ilosc, a jakosc, to po pierwszewrobloszczak pisze: prawda jest taka że żadna ekipa na obecną chwile z naszego kraju nie jest w stanie tak zapełnić sektoru na Santiago jak to zrobiła Legia,
po drugie, jakies zdolnosci jasnowidzenia? w polskiej lidze szalu nie ma
rekordu nie ma
byl mecz, skonczyl sie, nic szczegolnego sie nie wydarzylo, mozna by rzec, ze mecz bez historii
bylo piro?
trs, uczac sie na bledach 'kolegow', nie wdaje sie w szczegoly ale bredzisz, nie wyczytales na knet, nie wyczytales na so, wiec wychodzisz z zalozenia, ze czegos nie bylo a podalem tylko te standardowe ekipy, kombinuj dalej
-
nie odpisywać, ignorować, nie karmić trolla!
exitus acta probat.