Spartan Fight i FEN
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
-
19Kato/R\wice20
Re: Spartan Fight i FEN
i to jest własnie cała koalicja gks&ksg..
gala o godz 20 a 350 osób zbiera się o godz 14 w centrum katowic i liczy na starcie ... PARODIA!! faktycznie akcja na plus. zbierają się 6 godzin przed galą ,krzykną coś od czasu do czasu i nie wzbudzi to zainteresowania policji :) ale bic w lesie się nie chcą.. :) i jeszcze pretensje do Ruchu że ekipa przyjeżdza o 16 po ich pokazówce iczeka na nich juz spora grupa policji :) naprawde nikt nie wiedział do czego ma dojść
gala o godz 20 a 350 osób zbiera się o godz 14 w centrum katowic i liczy na starcie ... PARODIA!! faktycznie akcja na plus. zbierają się 6 godzin przed galą ,krzykną coś od czasu do czasu i nie wzbudzi to zainteresowania policji :) ale bic w lesie się nie chcą.. :) i jeszcze pretensje do Ruchu że ekipa przyjeżdza o 16 po ich pokazówce iczeka na nich juz spora grupa policji :) naprawde nikt nie wiedział do czego ma dojść
Szczewa i ich panienki niczym ŁKS, liczy się bezpieczna pokazówka. + od tvnu i tyle a kłamstwa to już codziennosc, dzięki chłopaki.19Kato/R\wice20 pisze:i to jest własnie cała koalicja gks&ksg..
-
Dex Dexter
Wysyp nowych kont ze strony Ruchu po dzisiejszym dniu są dość zabawne.
A teraz powiedz nam gdzie byl ten Ruch co mial tak kozaczyc pod spodkiem i wszystkich lac.solored pisze:Szczewa i ich panienki niczym ŁKS, liczy się bezpieczna pokazówka. + od tvnu i tyle a kłamstwa to już codziennosc, dzięki chłopaki.19Kato/R\wice20 pisze:i to jest własnie cała koalicja gks&ksg..
Ruch dobrze wiedzial kto jest w centrum Katowic od rana.
krótko i na tematskoczow pisze:A teraz powiedz nam gdzie byl ten Ruch co mial tak kozaczyc pod spodkiem i wszystkich lac.solored pisze:Szczewa i ich panienki niczym ŁKS, liczy się bezpieczna pokazówka. + od tvnu i tyle a kłamstwa to już codziennosc, dzięki chłopaki.19Kato/R\wice20 pisze:i to jest własnie cała koalicja gks&ksg..
Ruch dobrze wiedzial kto jest w centrum Katowic od rana.
Panowie jezeli ekipa bezapelacyjnie dominuje i wie ze jakas KOalicja strachu czeka w ich miescie w centrum to sie zbiera i w nich wpierdala a nie pisze , ze rozkład jazdy, że mieli być o którejś tam.
Skoro Niebiescy dzielą i rządzą to powinni byli wpaść posprzątać nawet kosztem pózniejszego braku dopingu dla Hadasia.
Skoro Niebiescy dzielą i rządzą to powinni byli wpaść posprzątać nawet kosztem pózniejszego braku dopingu dla Hadasia.
Niebiescy skąd wy macie te rakietnice przecież ole latają w byle jakie strony aż dziwne że wasze rakietnice nie trafiły kogoś z was
na filmiku z youtube idealnie widac, ze gieksa wystrzeliła pierwsza rakietnice, to tak apropo tego jak ktoś napisał, że ruch pierwszy strzelal.19KSG48 pisze:Niebiescy skąd wy macie te rakietnice przecież ole latają w byle jakie strony aż dziwne że wasze rakietnice nie trafiły kogoś z was
-
Yellow_Obsession
https://www.youtube.com/watch?v=N1Hw2OY ... e=youtu.be
tu jeszcze lepiej widać, jak to niby stoją w miejscu i nie uciekają
farmazoniarze
tu jeszcze lepiej widać, jak to niby stoją w miejscu i nie uciekają
farmazoniarze
-
torcidainside
-
Podejrzany o napinke
FOTO: FEN 14 - Katowice
FEN 14: Silesian Rage (15.10.2016)
GALERIA: http://www.12zawodnlk.pl/galeria/fen-14 ... 3471249974
]
]GALERIA: http://www.12zawodnlk.pl/galeria/fen-14 ... 3471249974
-
Emigrujacy
http://www.stadionowioprawcy.net/news/3 ... _2016.html
tyla gimbazy..zamknac temat
tyla gimbazy..zamknac temat
Wczoraj walczył też typ z Zagłębia Sosnowiec. Pojawili się ?
Nie możliwe. Władca internetów nie wie. Jak na kamerkach nie było, to pewnie nie.
Kto wygral na gali? Chodzi mi o walczacych kibicow.
-
Dex Dexter
ano właśnie...wczoraj zadałem pytanie odnośnie przeszłości tego całego Hadasia bo ktoś mi gdzieś o tym wspominał i jestem ciekaw.Ktoś z Ruchu potwierdzi/zaprzeczy?
-
bez owijek
GKS 100 KSG 100 JKS 25 FCB 35 ROW 40 i inni..
-
dwa_lewe_buty
bez owijek pisze:GKS 100 KSG 100 JKS 25 FCB 35 ROW 40 i inni..
inni czyli bramka policyjna i cracovia
jako fan mma wkleje tez w tym temacie
Czytając Wasze wypociny postanowiłem się zarejestrować na to forum po 10 latach biernego przeglądania.
Większość z Was piszących w tym temacie opisuje wydarzenia z przed spodka jako jakąś wielką zadymę, a tak naprawdę do niczego tam nie doszło, nie było żadnego starcia.
Zaraz na początku zaznaczę, że daleko mi do Gieksy, a do Ruchu jeszcze dalej, a wręcz ich nie lubię. Oczami postronnego obserwatora:
Byłem na gali FEN już od czwartku media trening, piątek ważenie zdominowane przez Ruch.
Sobota korzystając z czasu wolnego przed galą można było pozwiedzać Wasze piękne miasto. W spodku odbywały się też zawody zapaśnicze juniorków, więc ciągle kręciłem się w okolicy. Kibice Gieksy byli już ładną grupą ok 14 przed spotkiem ( idealne miejsce na zbiórke na oczach już sporej ilości panów mundurowych - to tak na marginesie ) Czy było Was 360 - nie mnie to oceniać, ale wg mnie 2 bardzo porówywalne grupy kibicowsko jeżeli chodzi o Ruch. Ruch pod silną eskortą, panów mundurowych - bylo ich tylu jakby to byly derby a nie gala mma.
Całość oglądam od strony spodka - Ruch probuje coś robić, są pacyfikowani przez psiarnie, strzały gaz pały. Gieksa stoi na placu przed spodkiem mając przed sobą kilkadziesiąt metrów wolnej przestrzeni do obstawy i nie robi kompletnie nic, nie wykonuje nawet 1 kroku w kierunku kibiców Ruchu, tylko wykrzykuje groźne hasła. Część Ruchu po interwencji psow biegnie w kierunku przystanku, a druga grupa prowadzona jest dalej pod spodek. Wjezdza polewaczka rozgania stojąca bez ruchu Giekse - koniec idealnie pokazuje całą akcje jedno z wrzucnych tu nagrań z kamery po przeciwnej stronie ronda. Ruch wchodzi na gale i dopinguje swojego zawodnika. Tyle w temacie. Jak czytam wypociny,jakiegos malolata pewnie, ze Ruch spierdalal przed Gieksa to płakać się chce i koloryzowanie i wyolbrzymianie akcji jakiej wogóle nie było jest poprostu żałosne. Jakbym nie widział tego na własne oczy to jeszcze mógłbym uwierzyć w te brednie. Podsumowując Gieksa ponapinała się zza psów, typowa pokazówka bez żadnej inicjacji czegokolwiek, bez kroku do przodu. Ruch coś próbuje, ale duża ilość mundurowych i od razu było to skazane na porażkę. Generalnie nic nie było. Pozdrawiam nie koloryzujących kibiców obu drużyn. Oby na galach mma było jak najmniej takich zdażeń bo to szkodzi temu sportowi.
Czytając Wasze wypociny postanowiłem się zarejestrować na to forum po 10 latach biernego przeglądania.
Większość z Was piszących w tym temacie opisuje wydarzenia z przed spodka jako jakąś wielką zadymę, a tak naprawdę do niczego tam nie doszło, nie było żadnego starcia.
Zaraz na początku zaznaczę, że daleko mi do Gieksy, a do Ruchu jeszcze dalej, a wręcz ich nie lubię. Oczami postronnego obserwatora:
Byłem na gali FEN już od czwartku media trening, piątek ważenie zdominowane przez Ruch.
Sobota korzystając z czasu wolnego przed galą można było pozwiedzać Wasze piękne miasto. W spodku odbywały się też zawody zapaśnicze juniorków, więc ciągle kręciłem się w okolicy. Kibice Gieksy byli już ładną grupą ok 14 przed spotkiem ( idealne miejsce na zbiórke na oczach już sporej ilości panów mundurowych - to tak na marginesie ) Czy było Was 360 - nie mnie to oceniać, ale wg mnie 2 bardzo porówywalne grupy kibicowsko jeżeli chodzi o Ruch. Ruch pod silną eskortą, panów mundurowych - bylo ich tylu jakby to byly derby a nie gala mma.
Całość oglądam od strony spodka - Ruch probuje coś robić, są pacyfikowani przez psiarnie, strzały gaz pały. Gieksa stoi na placu przed spodkiem mając przed sobą kilkadziesiąt metrów wolnej przestrzeni do obstawy i nie robi kompletnie nic, nie wykonuje nawet 1 kroku w kierunku kibiców Ruchu, tylko wykrzykuje groźne hasła. Część Ruchu po interwencji psow biegnie w kierunku przystanku, a druga grupa prowadzona jest dalej pod spodek. Wjezdza polewaczka rozgania stojąca bez ruchu Giekse - koniec idealnie pokazuje całą akcje jedno z wrzucnych tu nagrań z kamery po przeciwnej stronie ronda. Ruch wchodzi na gale i dopinguje swojego zawodnika. Tyle w temacie. Jak czytam wypociny,jakiegos malolata pewnie, ze Ruch spierdalal przed Gieksa to płakać się chce i koloryzowanie i wyolbrzymianie akcji jakiej wogóle nie było jest poprostu żałosne. Jakbym nie widział tego na własne oczy to jeszcze mógłbym uwierzyć w te brednie. Podsumowując Gieksa ponapinała się zza psów, typowa pokazówka bez żadnej inicjacji czegokolwiek, bez kroku do przodu. Ruch coś próbuje, ale duża ilość mundurowych i od razu było to skazane na porażkę. Generalnie nic nie było. Pozdrawiam nie koloryzujących kibiców obu drużyn. Oby na galach mma było jak najmniej takich zdażeń bo to szkodzi temu sportowi.
Jaki miałeś sektor?