Nie wiem po co odpisuję, bo to wydaje mi się oczywiste dla kogoś kto chodzi na mecze, ale ok. Wszystkie bilety sprzedane, dużo ludzi stoi, na przejściach między rzędami. W "młynie" wszystkie przejścia tak zajęte. Jeżeli trzeba łopatologicznie wyjaśnić Pawłowi, to mam nadzieję, że zrozumiał.
ŁKS rzeczywiście sporo bluzgów na Widzew, wg. mnie niepotrzebnie, ale nienawiść jest tak wielka, z jednej i drugiej strony, że tego nie da się powstrzymać. Pytanie do Widzewa - gdzie doszli tym mega pochodem? Wydaje mi się, że nie za daleko od zbiórki. To jest czysta pokazówka, która średnio się udała. Przede wszystkim pod Urzędem widać na kamerach miejskich kilka stów (miało być tysięcy). Poza tym na mieście tyle psiarni, że niemożliwe było wywinięcie czegoś. Jestem z drugiej strony ciekawy co te dzieciaki biegnące przy Galerii zrobiłyby, gdyby naprawdę doszły chociaż w okolice Kaliskiego? Wiem, wiem, dobrze że im się chce, co nie zmienia faktu, że szans nie było żadnych.
Ogólnie derby nie mające dawnego klimatu, który nieprędko, o ile w ogóle, wróci.