Bo Katowice to nasze miasto. Gdybysmy sie tam nie zjawili to R by pisali ze obsralismy sie ich itp . po 2 to R zapowiadalisie sie ze beda o 14 pod hala po 3 psy pod spodkiem byly juz od 12batencjusz pisze:moze jestem niekumaty ale wyjasni mi ktos po jaki c*** GKSG mialo byc na gali? mieli kupic bilety po to, zeby pod okiem tysiaca kamer monitoringu i kolejnego tysiaca telewizji robic sobie przypal, gdzie przybili by im inne zarzuty? nie walczyl tam ich czlowiek. to chyba w warszawie bil sie widzewiak i nie przypominam sobie tabunow Legii kupujacych wejsciowki na impreze zeby zmierzyc sie z Widzewem, ktory byl solidna banda
swoja droga milionowy juz przyklad paktu poznanskiego hue hue hue

Komentarze-14-17 października
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-14-17 października
-
Ineder56, Kolego z udarem mózgu idz się wyspać bo od wczorajszego wieczoru rozmywasz każdy temat swoim upośledzeniem.
A co do gali.. Odbyła się zwyczajna pokazówka przez która zostało podwiniętych kilkunastu dobrych chłopaków. I na tym powinniśmy zakończyć tematy gdyż nic do wałkowania niema, a już 10 stron w 3 tematach zaspamowanych o niczym...
A co do gali.. Odbyła się zwyczajna pokazówka przez która zostało podwiniętych kilkunastu dobrych chłopaków. I na tym powinniśmy zakończyć tematy gdyż nic do wałkowania niema, a już 10 stron w 3 tematach zaspamowanych o niczym...
-
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Faktycznie, nie licząc tego, od wczorajszego wieczora napisałem 3 posty w 2 tematach. Ale widać koalicja władców świata nie lubi jak się punktuje ich władanie światem. Ale nie płacz, na pewno porobiliście wiele fotek pleców w spodku, będą lajki na waszych groźnych profilach więc wieczór na plus dla was.Dront9 pisze:Ineder56, Kolego z udarem mózgu idz się wyspać bo od wczorajszego wieczoru rozmywasz każdy temat swoim upośledzeniem.
-
Jasne.Bączyński pisze:ZL wysypuje sie na kilka ostatnich aut,gdzie zrobiła sie luka w kolumnie.Wiekszość ludzi dowiedziała sie,że coś w ogole sie działo dopiero na parkingu.
Na samym końcu sami starcy i emeryci.Zaplecze logistyczne.Szczególnie ci co obsrani siedzieli w autach w pozakładanych kominach.
Death before dishonour!
-
zaraz, chwila
czy przedstawiciele niebieskiej koalicji nie śmiali się dopiero co, że połowa GieKSy uciekła, jak rakiety zaczęły w nich lecieć?
a tymczasem... co my tu mamy...
to piękny dowód na to, jakie ciecie się tu wypisują - z domu nie wyszli, ale w necie udają wszechwiedzących.
FANATYCZNIE PRZEJŚĆ PRZEZ ŻYCIE!
-
podsumuwując wielki plus dla KSGKS i Zagłębia za dobre checi
delikatnie mowiąc kolejny pstryczek dla Ruchu jednak ta koalicja nie taka straszna jak o sobie piszą
delikatnie mowiąc kolejny pstryczek dla Ruchu jednak ta koalicja nie taka straszna jak o sobie piszą
-
Może napisz napinaczu ile aut było, bo zaraz się okaże że nie wiadomo co zrobiliście. Koleś napisał normalnie a ty spinasz poślady. A jak chcieliście potańczyć, to trzeba było dzwonić albo ustawić się na główną grupę, ciekawe jacy odważni byście wtedy byli a nie na pojedyncze auto.Tifo1946 pisze:Jasne.Bączyński pisze:ZL wysypuje sie na kilka ostatnich aut,gdzie zrobiła sie luka w kolumnie.Wiekszość ludzi dowiedziała sie,że coś w ogole sie działo dopiero na parkingu.
Na samym końcu sami starcy i emeryci.Zaplecze logistyczne.Szczególnie ci co obsrani siedzieli w autach w pozakładanych kominach.
-
Wisły Sandomierz w Kielcach ok. 340osób - w tym 187 GKS Bełchatów i 50 Siarka Tarnobrzeg.
GKS Bełchatów w Tarnobrzegu stawia się w 292osoby w tym 90 Wisły Sandomierz - prezentują sektorówke w barwach i odpalają piro do tego.
GKS Bełchatów w Tarnobrzegu stawia się w 292osoby w tym 90 Wisły Sandomierz - prezentują sektorówke w barwach i odpalają piro do tego.
-
Nie rozumiem jak w takiej sytuacji można mówić o jakimkolwiek plusie dla ekipy skoro obie ekipy pospinały się zza kordonu i tyle z sytuacji. Chyba, że chodzi o to, że KsGks się zebrało i to już jest plusem. Jak dla mnie to trochę wstyd, że obie ekipy zabierają rakietnice na takie wydarzenia narażając się na dodatkowy przypał.
-
-
A to już twoje koncepcje.Ja napisałem,że zaatakowaliście pojedyncze auta co się odłączyły od głównej kolumny,zaprzeczysz?Jasne.
W takiej liczbie mogliście próbować czegoś więcej,też zaprzeczysz?
-
Ja pie**ole cza było zrobić zasadzkę na Ruch jak tak silna koalicja byliście a nie czekać aż psy się zjada a jak widać po filmikach bez rakietnic się nie ruszacie szkoda ze Ruch że też próbuje takich środków ale z Ksgks widać nie idzie inaczej
-
Przecież tam do niczego konkretnego nie doszło a tutaj burza jakby pół Katowic r********, pojebało Wam się już w tych czerepach ? Analizy filmików, lament kto przed kim/czym uciekał, skończcie już to pierdolenie. Macie tam jakiś temat o gali to tam się produkujcie. Ileż można...
-
Może troszkę rzetelnie byś to opisał. I nie przemilczał innych sytuacji jakie miały miejsce. Chwalić się to pierwsi jak zwykle, ale to porażki to już nie.Tifo1946 pisze:Przed meczem na jadącą Lechie&Śląsk wyskakuje Zagłębie z ziomkami na droge ale goście nawet nie wychodzą z aut...
-
KOalicja i układy ustawiają się na bardzo długo przed rozpoczęciem Gali i tym samym sprowadzają psiarnię z całego regionu.
Tęczowe tylko rzucać potrafią, no ale przynajmniej się coś działo. Wpisy tych internetowych trolli, nie będę komentował bo nawet stadionu większość z nich nie widziało a się srają. Byłem widziałem. Aha 50 wozów policyjnych pod spodkiem. 40 pod głównym wejście i 10 z tyłu. Zrobiłem sobie spacerek na około. Chłopaki nie ma co z nimi dyskutować, KOalicja jest najlepsza w sprzedawaniu bajek w sieci i nie tylko :)
Tęczowe tylko rzucać potrafią, no ale przynajmniej się coś działo. Wpisy tych internetowych trolli, nie będę komentował bo nawet stadionu większość z nich nie widziało a się srają. Byłem widziałem. Aha 50 wozów policyjnych pod spodkiem. 40 pod głównym wejście i 10 z tyłu. Zrobiłem sobie spacerek na około. Chłopaki nie ma co z nimi dyskutować, KOalicja jest najlepsza w sprzedawaniu bajek w sieci i nie tylko :)
-
KSGKS na co wy ku*** liczyliście, przecież tam było więcej psów niż czarnych w afryce. Ruch sobie pojechał na gale, wy się pokazaliście, że w swoim mieście jesteście i tyle w temacie. Jak wydawało się wam, że dojdzie do jakiegoś starcia to ja nie wiem co wy tam jaracie. A co do spierdalania przed rakietnicami to przecież ku*** wiadomo, że jak zaczęły one latać to psom odjebało i zaczeli zawijac, bo już mieli pretekst, rozumiem, że wypowiadający się tutaj by stali i dali się powijać. Otrząśnijcie się ludzie i wylogujcie na chwile chociaż do życia.
-
Na liczby nie chcecie, banda na bande na drodze też nie chcecie tylko obsrani w kominach nawet z aut nie wychodzicie ale c*** tam, przecież dla was się nie liczy i przecież nie mamy do was startu jak to piszecie wszędzie w postach, internet swoje, rzeczywistość swoje.
Użytkowniku Bączyński nawiązując do postu z Naszego wyjazdu do Chorzowa, patrząc na waszą po raz kolejny obsraną postawe, odpowiedz teraz mi na pytanie czy to jest chuliganka?
Użytkowniku Bączyński nawiązując do postu z Naszego wyjazdu do Chorzowa, patrząc na waszą po raz kolejny obsraną postawe, odpowiedz teraz mi na pytanie czy to jest chuliganka?
-
No to skoro jesteście takie gieroje,to dlaczego poczekaliście aż prawie wszystkie auta przejadą zanim zaatakowaliście?
Najlepiej popierdolić potem na internecie,że Lechia&Śląsk się nie zatrzymali jakby to chodziło o co najmniej kilkadziesiąt aut.
Najlepiej popierdolić potem na internecie,że Lechia&Śląsk się nie zatrzymali jakby to chodziło o co najmniej kilkadziesiąt aut.
-
Przecież to Ruch zapowiadał ze będzie dużo przed gala i będzie rządził w Katowicach ! Dlatego taka wczesna zbiórka KSGKS . Niestety Ruch z kupa w mającej przyjeżdża z psami ...Czarodziej pisze:KOalicja i układy ustawiają się na bardzo długo przed rozpoczęciem Gali i tym samym sprowadzają psiarnię z całego regionu.
-
Czarodziej pisze:KOalicja i układy ustawiają się na bardzo długo przed rozpoczęciem Gali i tym samym sprowadzają psiarnię z całego regionu.
Wina koalicji, że Ruchowi godzina nie pasowała. Najpierw nie pasowała im godzina w Rudzie, teraz wiedzieli, że pod spodkiem czeka na nich bonusik to woleli z kupą w majtkach przyjechać PKP z policja.
Plus dla Ruchu, że mimo kupy przyjechali.
-
-
Wy to naprawde ku*** jesteście oderwani od rzeczywistości, jak mieli być bez psów jak ich było jak mrówków, nie byliście w puszczy białowieskiej tylko w centrum miasta, zejdźcie ludzie na ziemie. Co wy chcieliście tam wykręcić? Nie te czasy.
-
Macie jeszcze dwa tematy o GŚ i o gali. w********** tam ze swoimi rozkminami. Gdzie jest ten mod który sie zarzekał, że będzie banował idiotów?
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
-
Ruszyliśmy z pod naszego sektora jak zauważyliśmy że jadą Waszą auta. Tyle czasu zajęło dotarcie do miejsca w którym przejeżdżały Wasze auta. Gdybyśmy od razu tam stali to psy by od początku zczaiły się o co chodzi. Od Was parę aut wychodzi, parę aut nie kwapi się do wyjścia. Generalnie to do niczego wielkiego nie doszło więc nie ma o czym gadać. Mam nadzieję, że w końcu dojdzie do starcia, bo my mamy na to duże ciśnienie, i ostatnie podjazdy wychodzą z naszej inicjatywy. Do następnego.Bączyński pisze:No to skoro jesteście takie gieroje,to dlaczego poczekaliście aż prawie wszystkie auta przejadą zanim zaatakowaliście?
-
Duma Stolicy obecna na Rozwoju?
-
Jak tam zbiórki na derby RTSu i ŁKSu, odbyły się?
-
Wczoraj ciekawa sytuacja na Żorach, czekamy( ROW) na autokar ruchu z zor, wracajacy z Gliwic. niestety szybko pakuja sie z powrotem i uciekaja uwaga... Na komende policji w zorach po czym zza plecow psow napinaja się do nas.
[link]
[link]
-
A pozniej pucujecie sie policji która was zatrzymuje na oś 700 lecia, 10 typa leży na drodze bo zatrzymało ich 2 policjantowKarolek79 pisze:Wczoraj ciekawa sytuacja na Żorach, czekamy( ROW) na autokar ruchu z zor, wracajacy z Gliwic. niestety szybko pakuja sie z powrotem i uciekaja uwaga... Na komende policji w zorach po czym zza plecow psow napinaja się do nas.
[link]
-
-
Plus dla ZL za oprawę i KSGKS za chęci do starcia w przeciwieństwie do uciekającej koalicji.
-
To mamy na tacy pokazną ucieczkę autokaru Ruchu na teren ... komendy milicji. Wstyd. Zły wczorajszy dzień mieli.Karolek79 pisze:Wczoraj ciekawa sytuacja na Żorach, czekamy( ROW) na autokar ruchu z zor, wracajacy z Gliwic. niestety szybko pakuja sie z powrotem i uciekaja uwaga... Na komende policji w zorach po czym zza plecow psow napinaja się do nas.
[link]
-
Niebieskie Zory witająAspirant_Wojtek pisze:Ten sam Ruch z Żor co tam rządzi w mieście?
-
Nikt sie nie pucuje parowo , zwykle zatrzymanie i gleba ! JP !oberschlesien321 pisze:A pozniej pucujecie sie policji która was zatrzymuje na oś 700 lecia, 10 typa leży na drodze bo zatrzymało ich 2 policjantowKarolek79 pisze:Wczoraj ciekawa sytuacja na Żorach, czekamy( ROW) na autokar ruchu z zor, wracajacy z Gliwic. niestety szybko pakuja sie z powrotem i uciekaja uwaga... Na komende policji w zorach po czym zza plecow psow napinaja się do nas.
[link]
-
Wy byście tych 2 policjantów najebali, ale przed tymi 10 typa spierdoliliście na komende. Ma to sens.oberschlesien321 pisze:A pozniej pucujecie sie policji która was zatrzymuje na oś 700 lecia, 10 typa leży na drodze bo zatrzymało ich 2 policjantowKarolek79 pisze:Wczoraj ciekawa sytuacja na Żorach, czekamy( ROW) na autokar ruchu z zor, wracajacy z Gliwic. niestety szybko pakuja sie z powrotem i uciekaja uwaga... Na komende policji w zorach po czym zza plecow psow napinaja się do nas.
[link]
-
ale masakra jak prowadzący doping ŁKS-u wydziera japę, więcej jego niż samego dopingu
-
Gdyby nie rzadzil to ustawilby sie na nich tg Zory a nie fc Gornika z kilka razy liczniejszego miasta.Aspirant_Wojtek pisze:Ten sam Ruch z Żor co tam rządzi w mieście?
-
młody Widzew próbuje dostać się pod kasy ŁKS-u :

Trybuna ŁKS-u. Sporo wolnych miejsc :

Trybuna ŁKS-u. Sporo wolnych miejsc :

-
jakoś nikt nie zwrócił uwagi że Ruch będąc pod spodkiem równoczesnie w 2200 osób był w Gliwicach, taki gks może sobie pomarzyć być ekipą w 2 miejscach :)
do niczego nie doszło i na tym lepiej zakończyć dyskusję
do niczego nie doszło i na tym lepiej zakończyć dyskusję