Przyjaciol trzymaj blisko, wrogow jeszcze blizej ;)jolkajolka pisze:czekam na komentarz Stanowskiego na wesz(L)o.
Wszak Misiek to bandyta i Wisłą kieruje ale gdy Leśnodorski robi sobie tattoo u Starucha, który leje po ryju jego piłkarzy to Stanowski przyklaskuje.
Jakby podobna sytuacja była na linii kibice Wisły vs ktoś z zarządu klubu to weszlo by wydało 100 oświadczeń na ten temat.
Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)
-
Polonista83
cenzura
legia king
legia king
Gruba kosa pomiędzy akcjonariuszami, oświadczenie rozłożone na czynniki pierwsze:
http://www.rp.pl/Pilka-nozna/310099933- ... Legii.html
http://www.rp.pl/Pilka-nozna/310099933- ... Legii.html
Co by nie mówć, Boniek ze swoimi plecami w UEFA może coś zdziałać :
http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/201 ... z-ostatni/Jednak pomogę Legii, po raz ostatni, ale pomogę... Już rok temu - gdy pomogłem Lechowi - mówiłem, że robię to po raz ostatni. Tym razem to już jednak naprawdę ten ostatni raz. Rzucę na szalę mój autorytet w UEFA - wystosuję pismo, w którym jako prezes PZPN zaapeluję o łagodniejsze potraktowanie Legii...
-
fanatyczny_jędrzej
http://www.rmf24.pl/fakty/news-legia-wa ... Id,2289643JP90% pisze:Co by nie mówć, Boniek ze swoimi plecami w UEFA może coś zdziałać :
http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/201 ... z-ostatni/Jednak pomogę Legii, po raz ostatni, ale pomogę... Już rok temu - gdy pomogłem Lechowi - mówiłem, że robię to po raz ostatni. Tym razem to już jednak naprawdę ten ostatni raz. Rzucę na szalę mój autorytet w UEFA - wystosuję pismo, w którym jako prezes PZPN zaapeluję o łagodniejsze potraktowanie Legii...
Jego kumpel Platini nie jest juz szefem UEFA, wiec Boniek malo mogl wskorac. Mysle, ze to byla bardziej zagrywka PR-owa przed wyborami.info z TMK pisze:No to plecy Bonka chyba nie robia wrazenia u mafii;) pod wzgledem kibolskim lepiej,ze nie zmienili decyzji po dzialacze chcieli "przehandlowac" otwarcie stadionu na mecz z Realem za zamknieta Zylete na ten mecz i zakaz wyjazdowy do Madrytu i Dortmundu.
-
Stadionowy
Były już mecze z Barcelona, Valencją, Bayernem i jakoś nie słychać żeby ludzie te mecze latami wspominali...
Był mecz z Borussia, była oprawa, fajny doping, hymn LM i próba dostania się do sektora gości nie ma co marudzić ;)
Myślę że każdy kibic z Żylety zamieniłby ten mecz na np wyjazd do Belgradu albo Splitu. Komu zależy żeby zobaczyć Real może się wybrać do Madrytu.
Był mecz z Borussia, była oprawa, fajny doping, hymn LM i próba dostania się do sektora gości nie ma co marudzić ;)
Myślę że każdy kibic z Żylety zamieniłby ten mecz na np wyjazd do Belgradu albo Splitu. Komu zależy żeby zobaczyć Real może się wybrać do Madrytu.
A ja tak z innej mańki..
podobno 100 osób dostało już zakazy i to nie koniec /podobno.../, a na portalach i w gazetach piszą ze te osoby mają odpowiadać materialnie za straty poniesione przez Legię kolo 10 baniek ???- czy ktoś z tych ukaranych zakazami został pozwany czy dostał jakąś kalkulację albo wycenę "grzechów" bo coś to strasznie mam nadzieję tylko brzmi....
podobno 100 osób dostało już zakazy i to nie koniec /podobno.../, a na portalach i w gazetach piszą ze te osoby mają odpowiadać materialnie za straty poniesione przez Legię kolo 10 baniek ???- czy ktoś z tych ukaranych zakazami został pozwany czy dostał jakąś kalkulację albo wycenę "grzechów" bo coś to strasznie mam nadzieję tylko brzmi....
Bo głosy nie po waszej myśli kasujecie, a ich autorów banujecie panie cenzorze.Foxx pisze:Ciekawe co piszesz, bo na jedynym oficjalnym i zdecydowanie największym naszym forum takie głosy to, w bardzo dużej części świeżo zarejestrowany, margines :)
-
RUDYZWĄSEM
Porządek mają na forum przynajmniejreget pisze:Bo głosy nie po waszej myśli kasujecie, a ich autorów banujecie panie cenzorze.Foxx pisze:Ciekawe co piszesz, bo na jedynym oficjalnym i zdecydowanie największym naszym forum takie głosy to, w bardzo dużej części świeżo zarejestrowany, margines :)
-
ZenonKwadrat
Widzę że i tutaj jest paru fanów ciepłej krysi. Biadolicie strasznie. W pewnym stopniu trochę was rozumiem. Być może to była ostatnia szansa zobaczyć na żywo boskiego, kosmicznego. Ale miejcie nadzieję ze może wasze kluby kiedyś awansuje do lm i zobaczycie futbol na najwyższym poziomie.
ja p******* nikt z Legii na płacze o zamknięty stadion a cała Polska ma problem .Zrobili co zrobili i jest to tylko ich sprawa wiadoma że pikniki szczęśliwi nie są ale nie śądze by ekipa Legii sie tym przejmowała
Maćkos to by wpierdolił własną podkładkę pod myszkę jakby się dowiedział kto jeszcze prezentuje takie jak on poglądy. :D
-
obiektywizm
odłóżcie na bok te pierdolone na temat zamkniętego stadionu...
ważne że póki co nie ma zakazów wyjazdowych..Zaraz Madryt potem Dortmund a tam może być ciekawie..
Ile Legia dostała biletów do Madrytu ?
ważne że póki co nie ma zakazów wyjazdowych..Zaraz Madryt potem Dortmund a tam może być ciekawie..
Ile Legia dostała biletów do Madrytu ?
Jak ta cała reszta i te pikniki przestaną się przejmować grupami, zbiórkami i ruchem kibicowskim, to i ekipa zacznie się przejmować. Dla właścicieli nie ma obecnie nic lepszego, jak ochłodzenie stosunków pomiędzy radykalnym odłamem Żylety, a całą resztą społeczności.ja22 pisze:ja p******* nikt z Legii na płacze o zamknięty stadion a cała Polska ma problem .Zrobili co zrobili i jest to tylko ich sprawa wiadoma że pikniki szczęśliwi nie są ale nie śądze by ekipa Legii sie tym przejmowała
Nie mnie oceniać to, co się stało, ale wszyscy zdawali sobie sprawę, jak bardzo w ostatnich latach, Legia jest na cenzurowanym. A tam znowu jeb :)

Ale c*** Wam do tego czy Legia jest na cenzurowanym czy nie. Co Was to obchodzi? Patrząc przez pryzmat wiadomości w tym temacie to największy żal o brak kibiców na meczu z Realem mają kibice innych klubów :)
Wytykacie słabą liczbę w Lizbonie, a większość z Was za wejściówki na mecze domowe płaci po 10zł a na wyjazdy jeździcie maks po 100km, zrzucając się w 5 na gaz :)
Wytykacie słabą liczbę w Lizbonie, a większość z Was za wejściówki na mecze domowe płaci po 10zł a na wyjazdy jeździcie maks po 100km, zrzucając się w 5 na gaz :)
Czy ktoś stąd robi wjazd na dział kibicowski forum legialive, że ci ze stolicy się tak spinają?
Ale kto się spina? :) (zwłaszcza w kontekście tekstów padających tu pod naszym adresem)
"To była bitwa z użyciem gazu pieprzowego" - współwłaściciel Legii o zamieszkach przy Łazienkowskiej
http://www.polskieradio.pl/130/2793/Art ... lem-Madryt
http://www.polskieradio.pl/130/2793/Art ... lem-Madryt
-
batencjusz
warszawski stylwarszawski styl pisze:parówka
-
Super_Mario
Tak z ciekawości, zachodnie media pisały/mówiły cos o awanturze? Jesli tak to podklepcie jakies linki
Uefa dostała zajebisty pretekst żeby się zemścić "za świnię", a że prawda zawsze boli, a głoszącego ją trzeba ukarać, to taki meczyk z Realem nadaje się na to idealnie i zemsta się udała. Żadne Bońki i komisje weneckie by tu nie pomogły, beton się cieszy a fani Realu płaczą bo się nie zameldują na fb na stadionie Legii i nie zrobią selfie z przebiegającym w oddali CR7.
-
ProudOfPoland
Do narzekających na liczbę Legii w Lizbonie, w Madrycie można się ich spodziewać ok 3 tysięcy.
-
dziecko armageddonu
Ładna sraczka dziś przed najazdem Legii, kilka linków dla leniwych:
http://www.polskieradio.pl/43/265/Artyk ... cie-panike
http://telewizjarepublika.pl/panika-w-m ... 39410.html
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/ ... w-madrycie
http://www.fakt.pl/sport/pilka-nozna/me ... ii/v9811h2
http://www.polskieradio.pl/43/265/Artyk ... cie-panike
http://telewizjarepublika.pl/panika-w-m ... 39410.html
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/ ... w-madrycie
http://www.fakt.pl/sport/pilka-nozna/me ... ii/v9811h2
Wyjazd do Lizbony był drugim wyjazdem na ten sam stadion w europejskich pucharach, także pewnie spinali się ci, którzy jeżdżą na wyjazdy, ale służbowe do Mikołajek. W Wiedniu też za drugim czy tam trzecim razem było znacznie mniej ludzi.ProudOfPoland pisze:Do narzekających na liczbę Legii w Lizbonie, w Madrycie można się ich spodziewać ok 3 tysięcy.
-
leonidas88
AMF24 mylisz się i to sporo.. Byliśmy w Wiedniu 2 razy(a nie 3 u za drugim razem było nas wiecej.. Po raz pierwszy w 3800 później w 4200, s
3 razu nie było.. Teraz jesteśmy pierwszy raz w Madrycie.. I tyle.. Sorki za błędy,pisze z tel i z melanzu w Madrycie.. Jestem na jakimś dużym placu w jakieś 150 osób i na Razie spokój
3 razu nie było.. Teraz jesteśmy pierwszy raz w Madrycie.. I tyle.. Sorki za błędy,pisze z tel i z melanzu w Madrycie.. Jestem na jakimś dużym placu w jakieś 150 osób i na Razie spokój
No to mi się pojebało z tym Wiedniem, a co do Madrytu to wiadomo, że pierwszy, mowilem o Lizbonie.
-
batencjusz
ale to powod do dumy? caly czas powtarzano, ze lacha w ten real, ze sie laszono na cristiano a tu sie okazuje, ze jednak chyba cristiano dziala, bo wiadomo ze real chuligansko to zero, gdzie logika?ProudOfPoland pisze:Do narzekających na liczbę Legii w Lizbonie, w Madrycie można się ich spodziewać ok 3 tysięcy.
Śląsk jadący swego czasu do Hiszpanii też pewnie myślał że tam nie ma chuliganki...
-
RUDYZWĄSEM
To na wyjazdy można jeździć tylko wtedy gdy w danym mieście są chuligani ?batencjusz pisze:ale to powod do dumy? caly czas powtarzano, ze lacha w ten real, ze sie laszono na cristiano a tu sie okazuje, ze jednak chyba cristiano dziala, bo wiadomo ze real chuligansko to zero, gdzie logika?ProudOfPoland pisze:Do narzekających na liczbę Legii w Lizbonie, w Madrycie można się ich spodziewać ok 3 tysięcy.
:)
-
RUDYZWĄSEM
Czyli tak jak myślałem od początku - Ty pomyliłeś dwa mecze. Ten u siebie przy zamkniętym stadionie i wyjazd.
Przeczytaj jeszcze raz sam koniec swojej wypowiedzi i powiedz mi ,że piszesz to o wyjeździe Legii do Madrytu.
Przeczytaj jeszcze raz sam koniec swojej wypowiedzi i powiedz mi ,że piszesz to o wyjeździe Legii do Madrytu.
-
batencjusz
Pojawia sie w tym momencie banalne pytanie, dlaczego do madrytu jedzie 5 razy tyle co do lizbony? a raczej 10, bo bylo ich okolo 300
wiem, bo juz byli w lizbonie, co tez bedzie slabym tlumaczeniem, bo chyba nie jada tam turysci, pikniki, fani krystyny, tylko sami fanatycy, ktorzy nie placza z powodu zakazu na mecz w Warszawie
wiem, bo juz byli w lizbonie, co tez bedzie slabym tlumaczeniem, bo chyba nie jada tam turysci, pikniki, fani krystyny, tylko sami fanatycy, ktorzy nie placza z powodu zakazu na mecz w Warszawie
a wiadomo ile biletów się rozeszło, czy to tajne "zeby psy nie rozkminily"?
-
ProudOfPoland
A czy to takie trudne do wykombinowania, że lepiej pojechać gdzieś gdzie się nie było? Że można pokazać Hiszpańskim Januszom w mekce modern football'u co to znaczy prawdziwy doping?batencjusz pisze:Pojawia sie w tym momencie banalne pytanie, dlaczego do madrytu jedzie 5 razy tyle co do lizbony? a raczej 10, bo bylo ich okolo 300
Zdajesz sobie sprawę, że wyjazd do Lizbony czy Madrytu to koszt przynajmniej 1300zł? I że oba wyjazdy nie są wcale tak odległe w czasie? Że w międzyczasie były rundy eliminacyjne i wyjazdy krajowe? A zaraz jeszcze wyjazd do Dortmundu.
No ale co tam, ważne że pan wyrocznie wie wszystko najlepiej.
-
ProudOfPoland
Czytać ze zrozumieniem to ty nie potrafisz no ale nie dziwię się. Szykuje już nicka na 56 swoje konto.
Powiedz lepiej za kim jesteś i jakie liczby w ostatnich 10 meczach w europejskich pucharach zanotowaliście. Mam nadzieję, że już rozumiesz, że szukasz problemu tam gdzie go nie ma.
-
batencjusz
"któremu jakiś młody legionista kroi kanapki w szkole" a do Ruchu mieliscie pretensje
Priorytetem każdego kibica sa wyjazdy. U Ciebie w szeregach tak nie ma? U nas się rozlicza za wyjazdy, a nie mecze domowe. Broń Boże nie odpisuj mi!
"dobro mojej drużyny..." uu jak patetycznie
a przepraszam jakiej konkretnie drużyny? :)
trzeba być mega leszczem żeby się wstydzić powiedzieć nawet w sieci komu się kibicuje, hehe
a przepraszam jakiej konkretnie drużyny? :)
trzeba być mega leszczem żeby się wstydzić powiedzieć nawet w sieci komu się kibicuje, hehe
Mówcie co chcecie ale to zdanie jest genialne. Bez ironii. Popieram w 100%!batencjusz pisze:priorytetem kibica powinien byc mecz ukochanej druzyny, niewazne gdzie, niewazne z kim, byc z druzyna zawsze