Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

kokolobolo

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: kokolobolo »

dmx777 pisze:wiec, kazdy jest zadowolony :)
Wracaj na wybiórczą placku ideologicznie niedopieczony...

http://lodz.wyborcza.pl/lodz/1,35136,20 ... okLodzLink
iparts.pl
patojudek

Post autor: patojudek »

Chłopaki jadają tylko żurek z Sheratona a na drugie szato z borowikami a to wszystko zapijają ginesikiem.
Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick »

No , natomiast ty gilu ''jadasz'' tylko GÓWNO.

Autentyczna sytuacja sprzed kilku lat lat czyli jak patojudek miał 5 lat :

Patojudek do swojej starej..

-Mamo mamo , kupe !
- ok, zaraz ci ukroje.

Jeszcze jedno:
[b]mądrala[/b] pisze:Boli was, judejczyki, liczba, do której nie macie nawet podjazdu.
Ja rozumiem wszystko, ale żeby w tak komiczny sposob , poprzez głupi nick na forum podnosić sobie samoocene i próbowac ukryć braki ,juz nie tyle w wykształceniu, co po prostu intelektualne - to naprawde trzeba być z Widzewa...

Z tym że '' nas boli '' pewnie jest tak samo. To ciebie boli p**** pajacu, znajdz sobie jakiś kołek i usiądź na nim - będzie to z korzyścią dla wszystkich, ale głównie dla ciebie...
PATO 1908 GANG
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Pedałek w formie:)Znowu pisze i swych fantazjach.Ciekawe czy ktoś ma jeszcze wątpliwości że ten pederasta nie jest kibicem ani Łks ani Widzewa.
serce miasta

Post autor: serce miasta »

słabe patusie masz te pociski.Można gdzieś zobaczyć galerie z waszego ostatniego meczu?Te wykasowane szaliki coś wstawił ich fotke to kiedy zostały wyjebane po powrocie speca w Łodzi?
Red power

Post autor: Red power »

Rabin patrząc na to w jaki sposób reagujesz wcale nie masz bólu d*** z powodu liczby Widzewa w Białym :D
Kolejny nick

3:1 dla was , ale to wciąż mało... dawać następnych e-destroyersów z armii pierdzewa.

Red power - patrząc na twoj nick, wcale nie masz bólu d*** z powodu że jestes za Widzewem a nie ŁKS...
Logika taka sama jak u ciebie.

zapomniałbym.... '' :D ''
PATO 1908 GANG
Red power

Kolejny nick pisze:3:1 dla was , ale to wciąż mało... dawać następnych e-destroyersów z armii pierdzewa.
Ty odpalaj swoje pozostale konta i walcz.Podobno rzadzisz w tym temacie i ryjesz wszystkim banie :))
Kolejny nick

ale riposta hahaha

zapominasz że to wy sobie tutaj czat urzadzacie na tym forum, i najchętniej dyskutujecie sami ze sobą...

Ze zwykłej przyzwotości ci poradze zebys nie uzywał argumentów której swiadcza przeciwko Tobie , e-menelu z najwiekszej internetowej armii czerwonej .
PATO 1908 GANG
Red power

Kolejny nick pisze:ale riposta hahaha

zapominasz że to wy sobie tutaj czat urzadzacie na tym forum, i najchętniej dyskutujecie sami ze sobą...

Ze zwykłej przyzwotości ci poradze zebys nie uzywał argumentów której swiadcza przeciwko Tobie , e-menelu z najwiekszej internetowej armii czerwonej .
Lepiej dyskutować w kilka osób z Widzewa niż tak jak ty dyskutujesz sam ze sobą z kilku swoich kont.
serce miasta

Patusie ja z toba internetowej solówki nie biore bo siedze akurat z kobitą.Odpowiedz na moje pytanie kiedy wykasowaliscie te barwy i daj jakiś link ze zdjeciami z waszej trybki,chętnie zobaczę ta waszą jak to kiedyś napisałes stylówke.
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

Ruch wspierał Widzew w Białymstoku, jeśli tak to w jakiej liczbie?
serce miasta

Ruch był,sporo było barw Ruchu i mnie osobiście cieźko stwierdzić na oko w jakiej liczbie,w pociągu mówiono o 100 biletach dla Niebieskich ilu faktycznie ich było niech wypowie sie kolezanka ze Stowarzyszenia.
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

Jak tam, wasze kobiety już wyszykowane na "przyjęcie "układowiczów? Fryzjerzy, kosmetyczki klepnięte na weekend? Cipy wygolone?

Czy Ewelina zastanawia się nad programem 500+?
Kolejny nick

serce miasta pisze:Patusie ja z toba internetowej solówki nie biore bo siedze akurat z kobitą.Odpowiedz na moje pytanie kiedy wykasowaliscie te barwy i daj jakiś link ze zdjeciami z waszej trybki,chętnie zobaczę ta waszą jak to kiedyś napisałes stylówke.
Chcesz powiedzieć że siedzisz z kobita i nakurwiasz post za postem na k.net ?? Hahaha a ta kobita żyje w ogóle ;) ??

Barwy skoszone po waszym meczu w Białymstoku . Natomiast fotki naszej trybuny jak tak bardzo cię to interesuje, że aż z randki musisz napierdalac są dostępne w internecie. Wystarczy poszukać . Powodzenia.
PATO 1908 GANG
patojudek

Czy musisz sie zniżać do poziomu lowkicków i pato gangów i innych judaszy, ciągle nawijasz o tym samym, już nie długo będzie okazja to się wyszumisz.
Kolejny nick

serce miasta pisze:Ruch był,sporo było barw Ruchu i mnie osobiście cieźko stwierdzić na oko w jakiej liczbie,w pociągu mówiono o 100 biletach dla Niebieskich ilu faktycznie ich było niech wypowie sie kolezanka ze Stowarzyszenia.
\/
\/
\/
showmustgoon pisze:Jak tam, wasze kobiety już wyszykowane na "przyjęcie "układowiczów? Fryzjerzy, kosmetyczki klepnięte na weekend? Cipy wygolone?

Czy Ewelina zastanawia się nad programem 500+?
I chyba ta odpowiedź "koleżanki że Stowarzyszenia" jest w zupełności wystarczająca...
PATO 1908 GANG
serce miasta

daj jakiś link do jakiś fotek,pochwal sie.Nasze zdjecia dostepne są co mecz u was jak jest lipa zdjęć brak,przynajmniej oficjalnie.
Red power

Pewnie dopiero z derbow opublikuja zdjęcia bo raz w sezonie beda mieli komplet.
Kolejny nick

hahaha idźcie k**** do trudnych spraw. Na meczu z motorem była lipa ? No wątpie a wasze zdanie kolo c**** mi lata.

Moje natomiast zdanie interesuje was bardzo , co widać po waszych reakcjach .

Ps.

A ty serce Miasta wracaj do kobity bo pewnie już ją murzyn obraca .
Over.

Macie pole do popisu .
PATO 1908 GANG
Sebastia19n88

Post autor: Sebastia19n88 »

Zapytaj tych hooliganów co oddawali fanty na powrocie :) Derby coraz bliżej... ;)
mms

Post autor: mms »

Ty im na pewno odbierałeś forumowy trollu, razem z Kolejnym c***** i chujem na kolano :)

Złapaliście fc Koźminek, a podnieta jakby całą grupę wyjazdową najebali. Szkoda, że do tyskich jechaliście okrężnymi drogami wielcy chuligani, bo byscie znów spod Częstochowy przywieźli sporo kontuzji :)
Kolejny nick

Oczywiście ty mms czekales na nas wtedy w Częstochowie ...

To ciekawe - bo ja jechałem na sam mecz , wracalismy od razu po meczu , w 5 autem na blachach EL , nie zmienialismy trasy , jechalismy przez wszystkie zweżenia i jakoś cię nikt z nas nie widział.
A taką kurwe jak ty - to by było widać z kilometra... :-)
Więc jak to było w końcu ???

Mms jest takim internetowym Jedrasem . Ogarnia też Ruch - bo tylko oni mogą konkurować z zydzewiakami w internetowej napince , sianiu propagandy i wymyślaniu farmazonow. j**** go , tak jak i j**** ten temat.

Ps. I tak mało jest tych prowokacji ze strony Czerwonej Armii.
Jedno, to że coraz mniej ludzi się daje nabierać na te ich internetowe gierki , gdzie zadaja tysiąc pytań , a mają już gotową propagandowa odpowiedz , ale drugie to że za 5 dni są derby / uppss już 4 ...

Zydzewiacy cichutko siedzą , pewnie coś kombinują cwaniaki :-)
PATO 1908 GANG
Xiaomi

Post autor: Xiaomi »

http://extremesupporters.com/2016/10/11 ... m-widzewa/

A później niektórzy się jeszcze dziwią, że kluby dają najwyżej ustawowe 5% i wszyscy mają w d**** całą resztę. Od początku oświadczenie Widzewa nie trzymało się kupy, od czasu, gdy RTS był obecny na piłkarskiej, jak i kibicowskiej mapie Polski nieco się pozmieniało i czasy samowolki w świetle nowych ustaw już dawno się skończyły.
Nigdy nikt nie da nikomu gwarancji, że uda się dopisać wszystkich spóźnialskich do listy i sprzedać im bilet pod samym stadionem, a już wpuszczanie wszystkich razem w liczbie przekraczającej 150% pojemności trybuny to jakiś absurd.
mms

Kolejny cwelu p****** dalej głupoty i farmazony, a później płacz żeby pisać o swoich klubach i, że cię banują. W twoje bajki po maryśce nikt już nie wierzy, dlatego wyłapujesz bany od modów z innych klubów. Ale na szczęście masz jeszcze z 15 kont, wojowniku internetowy :)

A czekane było jak jechaliście na mecz, a nie na powrocie. Wyszło właśnie, jak byłeś na meczu hehehe
Red power

Kolejny nick pisze:To ciekawe - bo ja jechałem na sam mecz , wracalismy od razu po meczu , w 5 autem na blachach EL , nie zmienialismy trasy , jechalismy przez wszystkie zweżenia i jakoś cię nikt z nas nie widział.
Żeby było wiarygodnie mogłeś podać z kim jechałeś,markę auta i numer rejestr.a tak lipa i tak wyszło żeś kłamczuch.

Także ty już nie jesteś rabin tylko KŁAMCA ewentualnie kolejny KŁAMCA.
Ineder56

Post autor: Ineder56 »

serce miasta pisze:daj jakiś link do jakiś fotek,pochwal sie.Nasze zdjecia dostepne są co mecz u was jak jest lipa zdjęć brak,przynajmniej oficjalnie.
Polecam wrócić pamięcią do rundy jesiennej poprzedniego sezonu.
Przykład Widzew-Stal Głowno, 2 Fotogalerie, 1 zdjęcie trybun reszta zdjęcia piłkarzy. Do tego zdjęcie trybun bardzo umiejętne, zrobione z bliska spod trybuny obejmujące jakieś 20 metrów trybuny.
http://www.widzewtomy.net/widzew-stal-51-seba/
http://www.widzewtomy.net/widzew-stal-51-charlie/
Kolejny nick

Ale się zydzewiaki zesrały od rana... co za banda c**** ;)

Mms poniemiecki psie , myślisz że masz śmieciu monopol na prawdę??

Czekaliscie na nas podobno , już slyszlem o różnych konfiguracjach i różnych miejscach waszej zasadzki ale jakoś nikt was nie widział . Jedno jest pewne - napewno ciebie tam nie było internetowy pajacu , a ja byłem i jechalismy w obydwie strony przez Częstochowę bez żadnej lipy.

Red Power - czemu wyszło że jestem klamczuchem ? Bo ta zakompleksiona pała mms tak powiedziała ?

No to ja mówię w takim razie że ty Red Power jestes PEDAŁEM , i MĘSKĄ PROSTYTUTKĄ, a mms jest zwykłym PEDOFILEM WYKASTROWANYM .
I koniec taka jest prawda. Amen.
PATO 1908 GANG
Kolejny nick

Apropo Jagielloni cytat mistrz z tego oświadczenia Jadzki .

" Daj kurze grzęde , a kura : wyżej sięde "
Pasuje do czerwonej Armii idealnie .

Swoją drogą ciekawe - czy gdyby ten wyjazd odbywał się rok temu ( kiedy relacje między BKS a Rts były zdecydowanie inne ) Widzewiacy byli by tak samo butnie nastawieni i nieprzewidywalni jak teraz .
Teraz są w w wielkiej koalicji i wyżej sraja niż dupe mają . Jaga to śmiecie , i w ogóle zero szacunku, rok temu na trybunach byście sobie w dupe wlazili aż by trzeszczało ....
PATO 1908 GANG
mms

Jak się jedzie okrężnymi drogami, to nikogo się nie spotkało. A ty gilu owszem byłeś, ale na forum wymyślając kolejne bajki internetowy trollu. Kończę dyskusję bo c**** wiesz, trolluj sobie dalej cipeczko :)
Radicaal

Post autor: Radicaal »

Temat od dawna jest żenujący.Ale po raz kolejny,argumenty ze strony Widzewa są po prostu słabe.
Twierdzą,że czekali,gotowi upolować wroga.Boże! Zaledwie trzy/cztery tygodnie temu bali się wyjść z autokarów,a teraz mają
czelność wypominać komuś,którymi drogami się jedzie.
Przestańcie robić z siebie nie wiadomo kogo.Bo czasy Waszej dobrej chuliganki przeminęły.
I proszę Was,nie piszcie mi tu zaraz o ŁKSie,nie odbijajcie piłeczki.Po prostu zacznijcie stąpać po ziemi.
Macie dużo FC,ogólnie jako środowisko jest Was dużo,więcej od ŁKSu.Ale to wszystko czym możecie się rzeczywiście szczycić.
W tym momencie Wasza chuliganka nie ma podjazdu do ŁKSu i doskonale o tym wiecie.I błagam nie wspominajcie już Piotrkowskiej.
serce miasta

zdjecia z meczów Widzewa są zawsze i każdy może sobie wejść i zobaczyć bez problemu.W waszym przypadku jest innaczej,prezentujecie sie marnie wiec zdjec nie upubliczniacie,stosujecie ten patent od lat.Jak jest dobra frekfecja fotki są jak jest kupa zdjec brak.
Radical pisałem cie juz wielokrotnie ze jestes niewiarygodny bo nie chodzisz na mecze,niewiem skąd piszesz z delegacji,imigracji czy kajdanowa w Ignacewie ale napewno nie z Łodzi więc na tematy o których pojecia nie masz nie wypowiadaj sie.Wy zawsze twierdziliście ze nie ma nas w Łodzi że chuliganka jest słaba,taką macie linie propagandową rozumiem to nawet tyle że fakty są zupelnie inne.Widzew nigdy nie musiał wymyślać jakiś historyjek które stawiałyby was w złym swietle,zwróć na to uwage natomiast wy ciągle bujacie sie na farmazonach które miałyby umniejszyć Widzewowi.Wiesz dlaczego tak jest?Bo w rzeczywistym świecie nie dajecie sobie rady nawet jak praktycznie cała banda Widzewa siedziała w kryminałach nie zdominowaliście Łodzi.Nie pisz o chowaniu sie za siedzeniami bo to nieprawda zresztą akurat wy jesteście ekipą która spierdalała wielokrotnie,ostatnia głosniejsza sprawa to Smugowa.
Stosunek kibiców RTS do Jagi jest niezmienny jest sympatia i szacunek
patojudek

Wiemy stąpamy ostrożnie absolutny topie3.
Kolejny icku nicku twój przezabawny dowcip o gównie i wynaturzenia o kołkach w sumie doskonale oddają co masz w głowie, temat komentarzy zamknięty pewnie przez niedobrego widzewiaka.
Kolejny nick

mms pisze:Jak się jedzie okrężnymi drogami, to nikogo się nie spotkało. A ty gilu owszem byłeś, ale na forum wymyślając kolejne bajki internetowy trollu. Kończę dyskusję bo c**** wiesz, trolluj sobie dalej cipeczko :)
No oczywiscie ze konczysz . Bo dostałes argumenty do ktorych nie mozesz sie odnieść. Podobnie jak ostatnio w temacie o komentarzach do kolejki, gdzie napisałes śmieciu ze cały moj post jest gówno warty i mozna go łatwo ''zripostowac'' ale jednak tego smieciu nie zrobiłeś.

Roznica jest taka, ze ja byłem w Tychach, i was nie widziałem. Nie zmienialismy trasy, mimo ze wiedzielismy że czaicie się w Cz-chowie. Moj fart albo wasz pech...

Natomiast ciebie picko z wąsem tam nie było , wiec p********* smuty - to co ci koledzy powiedzili. I to do konca ci prawdy nie powiedzieli bo jestes pewnie zwykłym dzbanem - ale c*** tam , zyj dalej w swoim swiecie..
i dalej odwracaj uwage od faktu, ze najwiekszym internetowym trolle , i p**** co gówno wie - jestes ty..

PS. Radicaal , życze Tobie troche wiecej obiektywizmu. Nie znizajmy sie do poziomu Czerwonych, którym do forum słuzy głownie do podnoszenia sobie samooceny... Nikt normalny nie twierdzi że Widzew jest słaby. Koniec kropka
PATO 1908 GANG
torf91

Post autor: torf91 »

Fakty są takie, że w ostatnim czasie(do 2 lat).
-Widzew trafia ŁKS na Smugowej, który ratuje się ucieczką(nie wszystkim się udaje)
-Widzew obija ŁKS na Piotrkowskiej( z obu stron ekipy).
-Widzew trafia ok 15 osób ŁKS ze Starego Polesia, podczas odnawiania grafu, który ratuje się ucieczką.

Nie wiem czy druga strona może się pochwalić paroma podobnymi rzeczami, oprócz łapania pojedynczych osób w kilkanaście.
To odpowiedź na jakieś pierdzenie na temat sytuacji w Łodzi i braku podjazdu do ŁKS pod kątem h, bo pod kątem atrakcji przed derbowych RTS też dużo aktywniejszy.
mądrala

Post autor: mądrala »

Kolejny nick, ty szmato, jesteś zerem, zwykłym nieobiektywnym gównem, które nic sobą nie prezentuje. c**** byłeś na wyjeździe i c**** widziałeś, jebana jąkało, więc wyjdź na dwór i się zapytaj kolegów, o co pięć, bo tylko siejesz ferment na 5 nicków.
Rycerze Wiosny

Post autor: Rycerze Wiosny »

serce miasta pisze:zdjecia z meczów Widzewa są zawsze i każdy może sobie wejść i zobaczyć bez problemu.W waszym przypadku jest innaczej,prezentujecie sie marnie wiec zdjec nie upubliczniacie,stosujecie ten patent od lat.Jak jest dobra frekfecja fotki są jak jest kupa zdjec brak.
Radical pisałem cie juz wielokrotnie ze jestes niewiarygodny bo nie chodzisz na mecze,niewiem skąd piszesz z delegacji,imigracji czy kajdanowa w Ignacewie ale napewno nie z Łodzi więc na tematy o których pojecia nie masz nie wypowiadaj sie.Wy zawsze twierdziliście ze nie ma nas w Łodzi że chuliganka jest słaba,taką macie linie propagandową rozumiem to nawet tyle że fakty są zupelnie inne.Widzew nigdy nie musiał wymyślać jakiś historyjek które stawiałyby was w złym swietle,zwróć na to uwage natomiast wy ciągle bujacie sie na farmazonach które miałyby umniejszyć Widzewowi.Wiesz dlaczego tak jest?Bo w rzeczywistym świecie nie dajecie sobie rady nawet jak praktycznie cała banda Widzewa siedziała w kryminałach nie zdominowaliście Łodzi.Nie pisz o chowaniu sie za siedzeniami bo to nieprawda zresztą akurat wy jesteście ekipą która spierdalała wielokrotnie,ostatnia głosniejsza sprawa to Smugowa.
Stosunek kibiców RTS do Jagi jest niezmienny jest sympatia i szacunek
1."Widzew nigdy nie musial wymyslac jakis historyjek".Hm,nigdy...znow potrzebna szybka weryfikacja wypowiedzi honorowego
widzewiaka.Jeden przyklad:co wymyslaliscie na porazke pod Poddebicami,co????
LKS byl z Lechem,z Zawisza a z Widzewa byly FC...hehehehehe
2.W Lodzi nie ma wiekszych szans na to by ktoras ze stron zdominowala miasto.Osiedla sa przejete i tak zostanie.Nie bedzie
wiekszych roszad.Ale moze to Ty niejestes z Lodzi by tego nie widziec.
3.Na smugowej.Piszesz o kilku chlopakach,tak dla przypomnienia.Nie bylo tam nawet 10 osob.Szok,ze nie wspomniales o
Piotrkowskiej.Zdaje sobie sprawe,ze obicie kliku eLKaeSiakow to dla Was duza sprawa.
Kolejny nick

Heheh daj wogole spokój , widac ze gosciu jets oderwany totalnie od rzeczywistości.

Widzew nigdy nie wymysla na nasz temat i nam nie umniejsza... hahaha
no tak, a ja nigdy tutaj sie nie spinam, i nie prowokuje tych waszych czerwonych koleżków ;)
Zacżalem to robic zeby r******* ten temat w pizdu. Bo prowokacje i napinke sialiscie tutaj od zawsze k******* czerwone, i od zawsze to forum wykorzystywaliscie do siania propagandy, i do wymyslania historyjek na nasz temat, i do podnoszenia sobie samooceny swoimi bezsensownymi, całkowicie subiektywnymi pierdami

Ale niech ci bedzie obiektywny ciulu, może ktos lyknie te twoje wymysły WYMYŚLONE TYLKO I WYŁĄCZNIE NA POTRZEBE CHWILI.

PS. \''Serce Miasta'' , jestes az tak głupi , ze naprawde przez ten krotki okres czasu jak byliscie przytłumieni po jĘdrasie , mozna było cokolwiek zdominować? To jest ta twoja ''obiektywnośc'', i nie pisanie bajek?? Sam wiesz jak wtedy wyglądaliscie, pokitrani , zero aktywności, natomiast my wam wjezdzalismy na Stare Miasto po pare razy w tygodniu... nie pamiętasz o tym ciulu, czy jestes po prostu zupełną odwrotnością tego, co napisałes, i sam tu siejesz propagande??

Z tym szacunkiemi sympatią do Jagi jest pewnie tak samo. O kant c**** mozna Twoje zdanie potłuc, panie obiektywny, co tu innych będzie pouczał byle zakłamać swój obraz..
PATO 1908 GANG
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Prośba do piszących tu widzewiaków.
Przestańcie kopać się na forum z tym ociemniałym błaznem piszącym tu pod kilkoma nickami. Przecież ten debil ma już taką schizę że sam siebie potrafi wyzwać i sam ze sobą się sprzecza.

Za parę dni derby, wolny czas spędźcie na swoich ośkach działając na chwałę Widzewa a internet odpuście "echuliganom" z ełkaesu.
:twisted:
Red power

KŁAMCA już widze pisze,że sam celowo rozpierdala ten temat.I teraz nie wiadomo czy mówi prawdę czy kłamie.Klasyczny przykład paradoksu kłamcy :D

I ma rację kolega SerceMiasta że mieliście szansę gdy ekipa Widzewa siedziała w kryminale ale nawet wtedy wam się nie udało także bajek kolejnego kłamcy o wjazdach codziennych nawet nie ma co komentować.Niech sobie schizofrenik pisze.
ODPOWIEDZ