Wracaj na wybiórczą placku ideologicznie niedopieczony...dmx777 pisze:wiec, kazdy jest zadowolony :)
http://lodz.wyborcza.pl/lodz/1,35136,20 ... okLodzLink
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Wracaj na wybiórczą placku ideologicznie niedopieczony...dmx777 pisze:wiec, kazdy jest zadowolony :)
Ja rozumiem wszystko, ale żeby w tak komiczny sposob , poprzez głupi nick na forum podnosić sobie samoocene i próbowac ukryć braki ,juz nie tyle w wykształceniu, co po prostu intelektualne - to naprawde trzeba być z Widzewa...[b]mądrala[/b] pisze:Boli was, judejczyki, liczba, do której nie macie nawet podjazdu.
Ty odpalaj swoje pozostale konta i walcz.Podobno rzadzisz w tym temacie i ryjesz wszystkim banie :))Kolejny nick pisze:3:1 dla was , ale to wciąż mało... dawać następnych e-destroyersów z armii pierdzewa.
Lepiej dyskutować w kilka osób z Widzewa niż tak jak ty dyskutujesz sam ze sobą z kilku swoich kont.Kolejny nick pisze:ale riposta hahaha
zapominasz że to wy sobie tutaj czat urzadzacie na tym forum, i najchętniej dyskutujecie sami ze sobą...
Ze zwykłej przyzwotości ci poradze zebys nie uzywał argumentów której swiadcza przeciwko Tobie , e-menelu z najwiekszej internetowej armii czerwonej .
Chcesz powiedzieć że siedzisz z kobita i nakurwiasz post za postem na k.net ?? Hahaha a ta kobita żyje w ogóle ;) ??serce miasta pisze:Patusie ja z toba internetowej solówki nie biore bo siedze akurat z kobitą.Odpowiedz na moje pytanie kiedy wykasowaliscie te barwy i daj jakiś link ze zdjeciami z waszej trybki,chętnie zobaczę ta waszą jak to kiedyś napisałes stylówke.
\/serce miasta pisze:Ruch był,sporo było barw Ruchu i mnie osobiście cieźko stwierdzić na oko w jakiej liczbie,w pociągu mówiono o 100 biletach dla Niebieskich ilu faktycznie ich było niech wypowie sie kolezanka ze Stowarzyszenia.
I chyba ta odpowiedź "koleżanki że Stowarzyszenia" jest w zupełności wystarczająca...showmustgoon pisze:Jak tam, wasze kobiety już wyszykowane na "przyjęcie "układowiczów? Fryzjerzy, kosmetyczki klepnięte na weekend? Cipy wygolone?
Czy Ewelina zastanawia się nad programem 500+?
Żeby było wiarygodnie mogłeś podać z kim jechałeś,markę auta i numer rejestr.a tak lipa i tak wyszło żeś kłamczuch.Kolejny nick pisze:To ciekawe - bo ja jechałem na sam mecz , wracalismy od razu po meczu , w 5 autem na blachach EL , nie zmienialismy trasy , jechalismy przez wszystkie zweżenia i jakoś cię nikt z nas nie widział.
Polecam wrócić pamięcią do rundy jesiennej poprzedniego sezonu.serce miasta pisze:daj jakiś link do jakiś fotek,pochwal sie.Nasze zdjecia dostepne są co mecz u was jak jest lipa zdjęć brak,przynajmniej oficjalnie.
No oczywiscie ze konczysz . Bo dostałes argumenty do ktorych nie mozesz sie odnieść. Podobnie jak ostatnio w temacie o komentarzach do kolejki, gdzie napisałes śmieciu ze cały moj post jest gówno warty i mozna go łatwo ''zripostowac'' ale jednak tego smieciu nie zrobiłeś.mms pisze:Jak się jedzie okrężnymi drogami, to nikogo się nie spotkało. A ty gilu owszem byłeś, ale na forum wymyślając kolejne bajki internetowy trollu. Kończę dyskusję bo c**** wiesz, trolluj sobie dalej cipeczko :)
1."Widzew nigdy nie musial wymyslac jakis historyjek".Hm,nigdy...znow potrzebna szybka weryfikacja wypowiedzi honorowegoserce miasta pisze:zdjecia z meczów Widzewa są zawsze i każdy może sobie wejść i zobaczyć bez problemu.W waszym przypadku jest innaczej,prezentujecie sie marnie wiec zdjec nie upubliczniacie,stosujecie ten patent od lat.Jak jest dobra frekfecja fotki są jak jest kupa zdjec brak.
Radical pisałem cie juz wielokrotnie ze jestes niewiarygodny bo nie chodzisz na mecze,niewiem skąd piszesz z delegacji,imigracji czy kajdanowa w Ignacewie ale napewno nie z Łodzi więc na tematy o których pojecia nie masz nie wypowiadaj sie.Wy zawsze twierdziliście ze nie ma nas w Łodzi że chuliganka jest słaba,taką macie linie propagandową rozumiem to nawet tyle że fakty są zupelnie inne.Widzew nigdy nie musiał wymyślać jakiś historyjek które stawiałyby was w złym swietle,zwróć na to uwage natomiast wy ciągle bujacie sie na farmazonach które miałyby umniejszyć Widzewowi.Wiesz dlaczego tak jest?Bo w rzeczywistym świecie nie dajecie sobie rady nawet jak praktycznie cała banda Widzewa siedziała w kryminałach nie zdominowaliście Łodzi.Nie pisz o chowaniu sie za siedzeniami bo to nieprawda zresztą akurat wy jesteście ekipą która spierdalała wielokrotnie,ostatnia głosniejsza sprawa to Smugowa.
Stosunek kibiców RTS do Jagi jest niezmienny jest sympatia i szacunek