Komentarze-7-9 października
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
-
WIDZEW KOŃSKIE
Re: Komentarze-7-9 października
Kilka słów od nas na temat wczorajszego dnia.
Chcieliśmy się pojawić na tym meczu ale niestety pech chciał, że tego samego dnia mieliśmy najważniejszy wyjazd w sezonie. W Białymstoku jesteśy w 25 osób. Na plus dla Korony , że wykorzystali ten mecz do propagandy. Dziwnym trafem te wasze Końskie za Koroną się zrobiło tydzień po naszym przypale (nie będę opisywał szczegółów bo to co się wtedy wydarzylo to byl przypadek).
Od siebie dodamy, że gdy dowiadujemy się o tym na jak wiele pozwoliło sobie" FC Nie jestem za Korona Końskie" dzwonimy z propozycja spotkania i porozmawiania o tej teorii. Odmawiaja.
Jeszcze raz podkresle, plus dla Korony za wykorzystanie chyba pierwszy raz takiego meczu do propagandy. Żałujemy, że nasz mecz z Jaga pokryl sie z terminem tego meczu.
NIe bede wchodzil w gybanie i analizowanie wszystkich sytuacji zwiazanych z "walka" w Konskich. Po prostu nawet gdy bede pisal fakty to nie wygram z trolami i w sumie to mam w chuju wasze zdanie.
Widzew w Końskich jest 30 lat i mimo 3 ligi to mamy sie dobrze choc bywalo lepiej.
Chcieliśmy się pojawić na tym meczu ale niestety pech chciał, że tego samego dnia mieliśmy najważniejszy wyjazd w sezonie. W Białymstoku jesteśy w 25 osób. Na plus dla Korony , że wykorzystali ten mecz do propagandy. Dziwnym trafem te wasze Końskie za Koroną się zrobiło tydzień po naszym przypale (nie będę opisywał szczegółów bo to co się wtedy wydarzylo to byl przypadek).
Od siebie dodamy, że gdy dowiadujemy się o tym na jak wiele pozwoliło sobie" FC Nie jestem za Korona Końskie" dzwonimy z propozycja spotkania i porozmawiania o tej teorii. Odmawiaja.
Jeszcze raz podkresle, plus dla Korony za wykorzystanie chyba pierwszy raz takiego meczu do propagandy. Żałujemy, że nasz mecz z Jaga pokryl sie z terminem tego meczu.
NIe bede wchodzil w gybanie i analizowanie wszystkich sytuacji zwiazanych z "walka" w Konskich. Po prostu nawet gdy bede pisal fakty to nie wygram z trolami i w sumie to mam w chuju wasze zdanie.
Widzew w Końskich jest 30 lat i mimo 3 ligi to mamy sie dobrze choc bywalo lepiej.
To może ku*** weźcie napiszcie o co tam chodziło bo to wygląda na wielkiego focha za to, że nie chcieli was wpuścić wszystkich na o wiele za mały sektor. Jeszcze wyrzuciliście za płot bilety.
ku*** to jest kompleks na punkcie Widzewa. Chłopaki jada 300 czy 400 km, w licznie ekstraklasowej. Podejmują decyzję ze wchodzą wszyscy albo nikt i nie powinno to nikogo interesować. Dochodzą do tego jeszcze dymy z psami...
A jeszcze wracając do tematu fc. Ten Piotrków nie jest taki martwy jak piszesz. Fakt miasto juz nie jest Widzewskie jednak dalej coś się tam kręci. Wiec nie ma co pierdolic jak się sytuacji nie zna :)
A jeszcze wracając do tematu fc. Ten Piotrków nie jest taki martwy jak piszesz. Fakt miasto juz nie jest Widzewskie jednak dalej coś się tam kręci. Wiec nie ma co pierdolic jak się sytuacji nie zna :)
-
dziecko armageddonu
Może ktoś z Widzewa wyjaśnić w logiczny sposób dlaczego reszta nie weszła po prostu na inny sektor? Bez napinki, może rzeczniczka troche to podkoloryzowała, chociaż szczerze mówiąc nie mieli żadnego interesu żeby robić wam przeszkody, zwłaszcza że nie macie nawet kosy, więc względy bezpieczenstwa też nie wchodziły w gre
Internetowi chuligani widzewskiej druzyny w formie. W sumie jakby tak popatrzec fan cluby w calym kraju, czy to miasta czy tez wsie. Groznie pochrzakuja w internecie, jako ludzie humoru swym blaskiem slawy przycmia kazda ekipe nad Wisla i nie tylko. Strach otworzyc lodowke, bo tam tez zapewne Widzew...
Gościu,chcieliście na liczby,my nie,więc mieliście wjechać pod kasy gdzie czekaliśmy.Zresztą nie wracajmy do tego szkoda tematu.Jakbyś był rzetelny to poświęciłbyś trochę czasu i znalazł ile Śląsk odpuścił wyjazdów na zakazie przez te wszystkie lata odkąd zakazy wprowadzono.Rozumiem,że Widzew był na każdym zakazie w historii...I chyba pora przestać nabijać się ze zmarłych widzewiaki bo wam karma wraca.
-
Ukochane Miasto
jako Widzewiak i nazwyczajniej człowiek odniosę się do twojego przytyku odnośnie zmarłych.071 pisze:Gościu,chcieliście na liczby,my nie,więc mieliście wjechać pod kasy gdzie czekaliśmy.Zresztą nie wracajmy do tego szkoda tematu.Jakbyś był rzetelny to poświęciłbyś trochę czasu i znalazł ile Śląsk odpuścił wyjazdów na zakazie przez te wszystkie lata odkąd zakazy wprowadzono.Rozumiem,że Widzew był na każdym zakazie w historii...I chyba pora przestać nabijać się ze zmarłych widzewiaki bo wam karma wraca.
jeśli ktoś się nabija z czyjejś śmierci to dla mnie nie w porządku, obojętnie komu kibicuje i wszystko w temacie...
to jest moja osobista opinia i nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo nigdy na Widzewie nie było wielkiej naśmiewki ze śmierci Rolika. W prywatnych rozmowach wiele osób łby spuszczało na dół ze wstydu i tyle.
Pokaż mi vlepki albo jakieś chore hasła na temat śmierci waszego Kolegi???
a zobacz sobie zachowanie Łksu odnośnie wydarzeń pod Poddębicami.
kabarety sobie urządzali i nadal to robią.
Widzisz różnicę czy nie?
jeśli o czymś nie wiem to mnie Oświeć. I wtedy przeproszę za niekumatość.
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
cała grupa dotarła na kilkadziesiąt minut przed meczem pod stadiondziecko armageddonu pisze:Może ktoś z Widzewa wyjaśnić w logiczny sposób dlaczego reszta nie weszła po prostu na inny sektor? Bez napinki, może rzeczniczka troche to podkoloryzowała, chociaż szczerze mówiąc nie mieli żadnego interesu żeby robić wam przeszkody, zwłaszcza że nie macie nawet kosy, więc względy bezpieczenstwa też nie wchodziły w gre
psy nie zgodziły się na podróż 600 osób do kas, na drugą stronę stadionu, w celu zakupu biletów
nie wiem jak w ogóle technicznie miało by to wyglądać
beznadziejności całej sytuacji dodaje fakt że rozwiązanie sytuacji było proste - wystarczyłoby żeby ktoś z Jagi jeszcze przed meczem dostarczył bilety pod sektor
niestety bilety po pertraktacjach dotarły pod sektor ok. bodajże 60 minuty
fakt, że niby nie mieli interesu jak piszesz, ale splot kilku okoliczności spowodował że finalnie na stadion nie weszliśmy
szkoda, bo ciekawa byłam jakby wyglądał nasz doping na pustawym stadionie Jagi
-
Rycerze Wiosny
Na LKSie nikt nie cieszy sie ze smierci kibica.Nawet kibica Widzewa.W naszej kibolskiej zabawie nie chodzi o zabijanie.
Jeden z ostatnich wpisow widzewiaka o tresci,ze LKS ma polewe ze smierci kibica Widzewa.Otoz nie.
Jesli LKS do tego nawiazuje,to tylko po to,by ukazac te honorowa ekipe,ktora sama o sobie mowi 'ludzie honoru",a juz nie raz i nie dwa,pokazali co ten honor dla tego srodowiska znaczy.Tylko w tym celu.
Jeden z ostatnich wpisow widzewiaka o tresci,ze LKS ma polewe ze smierci kibica Widzewa.Otoz nie.
Jesli LKS do tego nawiazuje,to tylko po to,by ukazac te honorowa ekipe,ktora sama o sobie mowi 'ludzie honoru",a juz nie raz i nie dwa,pokazali co ten honor dla tego srodowiska znaczy.Tylko w tym celu.
-
NoMatterWhat
Rycerzyku, powiadasz, ze sie nie smiejecie ze smierci kibica, nawet Widzewa
a vlepki czarny punkt jako wyraz szydery czy bahomazy na scianach?
To tez przeciez podsmiechujki.
Chyba, że mowisz tylko i wylacznie w swoim imieniu.
Natomiast nikt nigdy z Widzewa nie nabijal sie ze smierci kibica Slaska w zadnej postaci, jak co niektorzy tutaj nam zarzucaja.
Do zobaczenia na mieście w niedziele!
Natomiast nikt nigdy z Widzewa nie nabijal sie ze smierci kibica Slaska w zadnej postaci, jak co niektorzy tutaj nam zarzucaja.
Kibice Unii Tarnów zasiedli obok kibiców Resovii Rzeszów na meczu obu drużyn.Wygląda na to jakby obie ekipy od tego meczu łączył układ albo zgoda.Napisze ktoś coś więcej na ten temat?
Ukochane Miasto-ostatnio w KRK ekipa Widzewa krzyczała do nas "gdzie jest Rolik?"
Napisałem wyraźnie,że odmówiliśmy Widzewowi na liczby,więc dlatego mieliście wpaść pod kasy.Czekaliśmy więc pod kasami.Powtarzam,na liczby odmówiono,natomiast przyjęliśmy do wiadomości propozycję "podstadionową".Przeczytajcie mój pierwszy post uważnie-nabijałem się właśnie z tych zarzutów Widzewa do różnych ekip,że robiły przypał,żeby dostać zakaz specjalnie,ze strachu,a sam Widzew miał "dziwne" przygody teraz w Białymstoku.Napisałem,że nie wierze w te kalkulacje Widzewa,tylko wyśmiewam ten tok rozumowania.Widzew we Wrocławiu znienawidzony,ale nim kto jest poważny nie uważa ich za czerstwą bandę.Odnosiłem się tylko to bzdur wypisywanych przez Widzewiaków w poprzednich tematach.Jeszcze do kolegi od autokarów-masz trochę racji,bo nie tak miało to do końca wyglądać,niestety efekt tłumu.Pozdrawiam normalnych.
Napisałem wyraźnie,że odmówiliśmy Widzewowi na liczby,więc dlatego mieliście wpaść pod kasy.Czekaliśmy więc pod kasami.Powtarzam,na liczby odmówiono,natomiast przyjęliśmy do wiadomości propozycję "podstadionową".Przeczytajcie mój pierwszy post uważnie-nabijałem się właśnie z tych zarzutów Widzewa do różnych ekip,że robiły przypał,żeby dostać zakaz specjalnie,ze strachu,a sam Widzew miał "dziwne" przygody teraz w Białymstoku.Napisałem,że nie wierze w te kalkulacje Widzewa,tylko wyśmiewam ten tok rozumowania.Widzew we Wrocławiu znienawidzony,ale nim kto jest poważny nie uważa ich za czerstwą bandę.Odnosiłem się tylko to bzdur wypisywanych przez Widzewiaków w poprzednich tematach.Jeszcze do kolegi od autokarów-masz trochę racji,bo nie tak miało to do końca wyglądać,niestety efekt tłumu.Pozdrawiam normalnych.
No matter what-byłeś w grupie Widzewiaków koło naszego sektora w czasie ostatniego Śląska z Wisłą w Krakowie???Tam było głośno śpiewane "gdzie jest Rolik?"
kilka aut Widzewa trafione na powrocie z Biełego przez ŁKS
-
Rycerze Wiosny
NoMatterWhat pisze:Rycerzyku, powiadasz, ze sie nie smiejecie ze smierci kibica, nawet Widzewa
Dosyc szybko zweryfikowane klamstwo widzewiaka.Przyzwyczailem sie.071 pisze:Ukochane Miasto-ostatnio w KRK ekipa Widzewa krzyczała do nas "gdzie jest Rolik?"
exe tradycyjnie przeoczyłeś że Widzew jechał pociągiem:)
071 i gdzie jest?Odpowiedziałeś?
071 i gdzie jest?Odpowiedziałeś?
Zakazy od Legii za BvB jak widać dają o sobie znać

O i starszy aspirant się pojawił.
hehe
Ale was boli, że RTS w ponad 1600 łbów zapierdala przez pół Polski na 3-ligowy wyjazd, w dodatku z rezerwami.
Ale was boli, że RTS w ponad 1600 łbów zapierdala przez pół Polski na 3-ligowy wyjazd, w dodatku z rezerwami.
Chyba jednak nie wszyscyexe pisze:kilka aut Widzewa trafione na powrocie z Biełego przez ŁKS
-
Kolejny nick
https://scontent.xx.fbcdn.net/t31.0-8/f ... JpIjoidCJ9
Trochę scierek wpadło po wczorajszym wyjeździe w ręce prawdziwych Wladców Łodzi .
Na zdjęciu z lewej jakieś przebierance , co szaliki 3/4 łbów trzyma do góry kołami :-D
Ps. Jeeezu Czerwonki , ale wy musicie miec kompleksy haha
Trochę scierek wpadło po wczorajszym wyjeździe w ręce prawdziwych Wladców Łodzi .
Na zdjęciu z lewej jakieś przebierance , co szaliki 3/4 łbów trzyma do góry kołami :-D
Ps. Jeeezu Czerwonki , ale wy musicie miec kompleksy haha
Osoby z Widzewa,ktore piszą,że w Krakowie nic nie było śpiewane na R. tylko potwerdzają,że mają gowno wspolnego z klimatem u siebie,a już na pewno nie byli tego dnia w Krk.
-
podejźrzon
Zdobycze łksu ogromne. Wygląda na to, że trafiliście dwa auta. No faktycznie prawdziwi władcy Łodzi jak cholera ;-).
Łebków wysyła się specjalem, a auta w ciuchach ze symbolami chuliganki to raczej przypadkowe nie są.
No i znalazła się pożywka dla loży szyderców która najdalej pojechała do cioci na imieniny. Poczekamy może się łks kiedyś wybierze w dalszą podróż to będzie okazja kogoś trafić, bo na razie lipa.
atakujecie tylko na dalekich wyjazdach?dziwne:)
Widocznie nie wiesz jak wyglądają "wyjazdy" na terenie województwa.atakujecie tylko na dalekich wyjazdach?dziwne:)
Ostatnio wybrali się w podróż do tyskich, okrężnymi drogami ;)
Nie rozsmieszaj mnie.. wytłumaczenie zajebiste:)
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/k ... legostoku/
To powinno zakonczyc wszelkie dyskusje i zale wszystkich zyczliwych...
To powinno zakonczyc wszelkie dyskusje i zale wszystkich zyczliwych...