Podobno tak ich wytępiliście, że nawet z farbami już nie chcą latać, no to kto inny np. takie rzeczy odwala? Wasi dawni koledzy..

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Chodzi CI o przerzutów ? Przecież to jest śmieszne, grafa można zrobić w każdym mieście na każdej ścianie i w każdym miejscu i może to zrobić każda ekipa. Nie przesadzaj prowokatorzeGalimatias pisze:To jeszcze powiedz, że ostatnio to co się dzieje na murach i osiedlach to same prowokacje Cracovii?
Podobno tak ich wytępiliście, że nawet z farbami już nie chcą latać, no to kto inny np. takie rzeczy odwala? Wasi dawni koledzy..
To w jakim tempie reagują grupy interwencyjne Wisły na tym forum, tylko nakręca do tego, by działać dalej :)ojej pisze:a co to się takiego na tych osiedlach i murach dzieje na KTÓRYCH?bo piszesz jakimiś tajemniczymi sloganami wklejając jakiś malunek jak mniemam z fejsbuka nie wiedząc pewnie nawet gdzie się znajduje (ja osobiście nie wiem więc czekam na oświecenie)
To działaj dalej w Internecie chulig@anie k.net to ci jedynie zostaje.Galimatias pisze:To w jakim tempie reagują grupy interwencyjne Wisły na tym forum, tylko nakręca do tego, by działać dalej :)ojej pisze:a co to się takiego na tych osiedlach i murach dzieje na KTÓRYCH?bo piszesz jakimiś tajemniczymi sloganami wklejając jakiś malunek jak mniemam z fejsbuka nie wiedząc pewnie nawet gdzie się znajduje (ja osobiście nie wiem więc czekam na oświecenie)
Spytajcie swoich Wiślaków z krwi i kości, bez ości.
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź.Relacji Elany z derbów nie czytałem,gdyż nie śledzę tak wnikliwie internetu.Zapoznałem się jedynie z waszą relacją z derbów: http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/7103-e ... -sily.htmlGiGi'89 pisze:jak sam bystrze napisałeś, oficjalnie między Elaną a Wisłą póki co nie ma nic, stąd też w Oświadczeniu Elany nie Uwzględniliśmy, nie wiem co tu jest nie jasnego.Centurion pisze:Kibice Wisły Kraków wydali ostatnio oświadczenie odnośnie swoich zgód i układów.
http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie-in ... zenie.html
Zastanawiające jest,że wśród ekip z którymi mają układ nie wymienili Elany Toruń.Dziwi mnie to tym bardziej,iż flaga Elany zawisła w sektorze Wisły na derbach Krakowa.Ktoś z Wisły mógłby mi wyjaśnić na jakich zasadach ich flaga wisiała na tym meczu,skoro oficjalnie nic oba kluby nie łączy? W owym oświadczeniu nie uwzględniono również klubu Resovia Rzeszów.Stąd rodzi się moje kolejne pytanie.Jakie aktualnie stosunki panują na linii Resovia-Wisła?
Flaga Elany zawisła na Derbach w Naszym Sektorze, ponieważ Kibole z Torunia skorzystali z zaproszenia WSH i pojawili się na Naszym Sektorze. Gdybyś przeglądnął stronę Kibiców Elany, to byś wiedział. Relację z Derbów Umieścili na Swojej stronie.
Natomiast, jeśli mowa o Resovii to oprócz prywatnych znajomości chłopaków z Ekipy tak z jednej jak i z drugiej strony nie łączy Nas nic. Stąd wzmianki o Resovii nie ma i nie będzie.
esyfloresy pisze:Jak aktualnie wyglądają stosunki na linii :
AZS Podlasie Biała Podlaska - Orlęta Radzyń Podlaski
Pogoń Siedlce - Orlęta R.
Wisła Puławy - Orlęta R.
Kosa x3
?
Chyba niechcący sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie pisząc w jakiej koszulce widziałeś go na zdjęciu.Centurion pisze:Dzięki za wyczerpującą odpowiedź.Relacji Elany z derbów nie czytałem,gdyż nie śledzę tak wnikliwie internetu.Zapoznałem się jedynie z waszą relacją z derbów: http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/7103-e ... -sily.htmlGiGi'89 pisze:jak sam bystrze napisałeś, oficjalnie między Elaną a Wisłą póki co nie ma nic, stąd też w Oświadczeniu Elany nie Uwzględniliśmy, nie wiem co tu jest nie jasnego.Centurion pisze:Kibice Wisły Kraków wydali ostatnio oświadczenie odnośnie swoich zgód i układów.
http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie-in ... zenie.html
Zastanawiające jest,że wśród ekip z którymi mają układ nie wymienili Elany Toruń.Dziwi mnie to tym bardziej,iż flaga Elany zawisła w sektorze Wisły na derbach Krakowa.Ktoś z Wisły mógłby mi wyjaśnić na jakich zasadach ich flaga wisiała na tym meczu,skoro oficjalnie nic oba kluby nie łączy? W owym oświadczeniu nie uwzględniono również klubu Resovia Rzeszów.Stąd rodzi się moje kolejne pytanie.Jakie aktualnie stosunki panują na linii Resovia-Wisła?
Flaga Elany zawisła na Derbach w Naszym Sektorze, ponieważ Kibole z Torunia skorzystali z zaproszenia WSH i pojawili się na Naszym Sektorze. Gdybyś przeglądnął stronę Kibiców Elany, to byś wiedział. Relację z Derbów Umieścili na Swojej stronie.
Natomiast, jeśli mowa o Resovii to oprócz prywatnych znajomości chłopaków z Ekipy tak z jednej jak i z drugiej strony nie łączy Nas nic. Stąd wzmianki o Resovii nie ma i nie będzie.
Można w niej wyczytać,że Unia Tarnów i Polonia Przemyśl to wasze zgody.Ostatnie oświadczenie potwierdziło coś zupełnie innego.To jednak wasza sprawa jak traktujecie kibiców z którymi trzymacie.W swoim poprzednim poście pytałem również o Resovie.Piszesz,że z nimi nie łączy was nic,oprócz prywatnych kontaktów.Możesz mi wyjaśnić więc czy G. jest kibicem Resovii czy Wisły?W Rzeszowie jest uznawany jako jedna z osób decyzyjnych.Natomiast na zdjęciu WSH został uwieczniony w koszulce Ruchu.Trochę tego nie rozumie,więc pytam.
Jacoby31 pisze:Chodzi CI o przerzutów ? Przecież to jest śmieszne, grafa można zrobić w każdym mieście na każdej ścianie i w każdym miejscu i może to zrobić każda ekipa. Nie przesadzaj prowokatorzeGalimatias pisze:To jeszcze powiedz, że ostatnio to co się dzieje na murach i osiedlach to same prowokacje Cracovii?
dzięki.mexx80 pisze:esyfloresy pisze:Jak aktualnie wyglądają stosunki na linii :
Wisła Puławy - Orlęta R.
Kosa x3
?

Wisła, AZS i Pogoń to prolegijne grupy. Podobnie jak łukowskie Orlęta. Chłopaki z Radzynia raczej takich ciągotek nie mieli. Działają solo, mają prywatne kontakty z Chełmianką i Motorem.esyfloresy pisze:dzięki.mexx80 pisze:esyfloresy pisze:Jak aktualnie wyglądają stosunki na linii :
Wisła Puławy - Orlęta R.
Kosa x3
?
Ale czy z AZSem nie mieli kilka lat temu jakiś kontaktów? Któraś z ekip delegowała na mecz drugiej ekipy i to chyba w meczu z Łukowem ale mogę się mylić.
Ładnie kolega podsumował, teraz wyciągnijmy wnioski:Rodowity1928 pisze:Jeśli chodzi o fakty odnośnie stosunków Wisła - Unia to są takie, że zgoda nigdy nie została faktycznie przyklepana. Z kolejnymi oświadczeniami fanów białej gwiazdy nikt nie ma zamiaru polemizować. Ktoś wcześniej płakał odnośnie obecności kibiców Unii na meczach Wisły. Fakty są takie, że na każdym domowym meczu Wisły jest zawsze delegacja kibiców Unii tak samo na ważniejszych wyjazdach w miarę możliwości. A, że nie piszemy o tym na każdym możliwym portalu to inna sprawa. Porównywanie nas do fc to marna prowokacja.
+ Górnik Zabrze - Zawisza BydgoszczBaRteKbrk pisze:Górnik Zabrze - Chrobry Głogów
Górnik Zabrze - Stilon Gorzów/Falubaz/Stal Gorzów?
Z góry dzięki :)
Braniewo - ArkaArthuro pisze:Lechia oprócz Iławy i Piszu ma jeszcze gdzieś w warmińsko-mazurskim swoje FC lub grupy kibiców? Braniewo? Susz? Okolice Zalewu Wiślanego?
Radziejów (Start) to FC Legii? O okoliczne mieściny typu Kowal, Brześć, Izbica, Lubień i Piotrków to ŁKS, Elana?
Start Radziejów był opisany w TMK 3 lata temu. Mam ten numer, więc zacytuję odpowiedni fragment:Richat pisze:Braniewo - ArkaArthuro pisze:Lechia oprócz Iławy i Piszu ma jeszcze gdzieś w warmińsko-mazurskim swoje FC lub grupy kibiców? Braniewo? Susz? Okolice Zalewu Wiślanego?
Radziejów (Start) to FC Legii? O okoliczne mieściny typu Kowal, Brześć, Izbica, Lubień i Piotrków to ŁKS, Elana?
odbijając troche od tematu, ile biletów dostali?Obiektywny1906 pisze:Jutro derby Rzeszowa. Z jednej strony Resovia, prawdopodobnie z Unią i Wisła, a z drugiej Stal prawdopodobnie z Widzewem, który 2 miesiące temu na derbach Krakowa stał z Resovią. Ciekawe która z Rzeszowskich ekip się podłączy pierwsza pod koalicję.
Są to aktualnie układy.Polish Power pisze:Hutnik i Petra i Hutnik i Stomil to układy czy zgody w końcu ?? bo już dobre kilka lat prócz wspomagania się wywieszają flagi itp, wygląda to jak zgoda ... Poproszę kogoś z Hutnika o odpowiedź.
to że zdarza się to Wiśle, która jest ekipą bez zasad i honoru to nie znaczy, że ma zdarzać się to innym.Troublemaker pisze:Są to aktualnie układy.Polish Power pisze:Hutnik i Petra i Hutnik i Stomil to układy czy zgody w końcu ?? bo już dobre kilka lat prócz wspomagania się wywieszają flagi itp, wygląda to jak zgoda ... Poproszę kogoś z Hutnika o odpowiedź.
Wieszanie flag i wspomaganie się zdarza się u ekip, których oficjalnie nic nie łączy...
Nic takiego nie ma miejsca, farmazon.schwere krawalle pisze:Dlaczego Lechia milczy na temat powiększenia się rodziny o GKM Grudziądz?
bez Zasad i Honoru bo co ?!Zły pisze:to że zdarza się to Wiśle, która jest ekipą bez zasad i honoru to nie znaczy, że ma zdarzać się to innym.Troublemaker pisze:Są to aktualnie układy.Polish Power pisze:Hutnik i Petra i Hutnik i Stomil to układy czy zgody w końcu ?? bo już dobre kilka lat prócz wspomagania się wywieszają flagi itp, wygląda to jak zgoda ... Poproszę kogoś z Hutnika o odpowiedź.
Wieszanie flag i wspomaganie się zdarza się u ekip, których oficjalnie nic nie łączy...