Komentarze-23-26 września

Moderator: LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
rzutkarny

Re: Komentarze-23-26 września

Post autor: rzutkarny » 24.09.2016, 09:19

ATM1920 pisze:
obiektywnyFAN pisze:1. Teraz Wisła daje tylko 1000 biletów?

2. Co było śpiewane po "posłuchajcie" ?
Dla wielkiej legii to i tak za dużo!
Łap wasze liczby wyjazdowe w sezonie 2014/2015, czyli kiedy musieliście troszkę pojeździć po Europie(czyli połowę tego co Legia jeździ rok rocznie od 5 lat):
http://www.12zawodnik.pl/rankingi/d:foo ... 99d758b0a0
Oczywiście tam musi być błąd, i ta pierwsza pozycja, 623 na 70 kilometrowym wyjeździe na Cracovię są zaniżone. Przecież dla was 1000 biletów do Krakowa to nie byłoby za dużo.
A jak tak bardzo lubisz nasze liczby, to ciekawostka. We wtorek mamy 8 wyjazd w ty sezonie, z czego 6 w środku tygodnia. Jeśli nie złapiemy jakiegoś zakazu wyjazdowego to między połową lipca a połową grudnia będziemy mieć 15 wyjazdów, z czego minimum 10 w środku tygodnia(2 następne ligowe w Kielcach i Szczecinie są w piątek+Madryt i Dortmund).
I teraz robi się naprawdę ciekawie...twój Wielki Ruch przez cały zeszły sezon miał 16 wyjazdów. Na 17 do Gdańska w rundzie mistrzowskiej nie pojechaliście bo chyba za dużo tego było....i to w sytuacji, gdzie wszystkie 16 wyjazdów to wyjazdy ligowe, w tym bliziutkie do Gliwic, Bielska, na Wisłę, czy Cracovię.
Więc dalej spinaj d*** do Legii, czerpiąc garściami z tego, że wy nawet w pucharze Polski wyjazdów od lat nie macie.

iparts.pl
ATM1920

Post autor: ATM1920 » 24.09.2016, 09:23

Ale gdzie nam do Wielkiej Legiuni!
Niechce mi sie rozpisywać ale jak juz tak porównujesz to porównaj teraz liczbe mieszkańców Chorzowa a Warszawy,naRa

Piter78

Post autor: Piter78 » 24.09.2016, 09:25

kibic75 pisze:
JP90% pisze:Mam nadzieję, że w niedzielę Lech po drodze na stadion "posprząta" swoje miasto z tego (przynajmniej wypadało by , aby dali takie info do swoich kiboli) :

Obrazek

Obrazek

Jak nie miejscowi kibole to nikt tego nie zrobi. Swoją drogą nie ma chyba innego tak lewackiego miasta jak Poznań.
Mówisz i masz.Wszystkie flagi zerwane.
[link]

A/J

Post autor: A/J » 24.09.2016, 09:32

grabarz06 pisze:andrzej lenart prowadzi w jaworznie wiślacki sklepik i robi za modelke na fb proadząc profil wislackie jaworzno.Jego ostatni produkt to t shirt:,,nic nie widziałem,nic nie słyszałem''
Tego sklepu to już ponad rok nie ma,a profilu to on nie prowadzi żadnego więc nie pisz głupot żydowski cwelu.Ale co może o tym wiedzieć przedstawiciel ekipy ,która na sektorze wiesza flagę majciarza członka :-)

ojej

Post autor: ojej » 24.09.2016, 09:36

Galimatias pisze:Transparent Legii przemierzył wieeele kilometrów, ale nowo zarejestrowane konta Wisły twierdzą, że był malowany na sektorze :)
Już w czasie meczu zbieracie się na bieżąco do polemiki z resztą kraju? Hehe, słabo.
napisz lepiej o której ruszyliście pociągiem z Warszawy, zamiast robić zagadki gdzie trans był robiony.

BANita31

Post autor: BANita31 » 24.09.2016, 09:44

A/J pisze:
grabarz06 pisze:andrzej lenart prowadzi w jaworznie wiślacki sklepik i robi za modelke na fb proadząc profil wislackie jaworzno.Jego ostatni produkt to t shirt:,,nic nie widziałem,nic nie słyszałem''
Tego sklepu to już ponad rok nie ma,a profilu to on nie prowadzi żadnego więc nie pisz głupot żydowski cwelu.Ale co może o tym wiedzieć przedstawiciel ekipy ,która na sektorze wiesza flagę majciarza członka :-)
sklej p**** zomowska pało.. członkiem to cie ojciec po twarzy dotykał.
Dalej będziecie wybielać tą rurę?? Zapomniałem że u was raz można...

rightside

Post autor: rightside » 24.09.2016, 10:00

użytkownik1906 pisze:
lllllllllll pisze:2. Co było śpiewane po "posłuchajcie" ?

"kur.wy i śmiecie dlaczego bić się nie chcecie"
[/quote]

1. jak wyżej
2."gdzie wy kurvy honor macie jak u siebie spierdalacie"

WISLAZWE

Post autor: WISLAZWE » 24.09.2016, 10:07

JP90% pisze:Wisła po 3 latach odpala... pirotechnikę na stadionie! SZACUN
daunie po 18 miesiącach

bronz

Post autor: bronz » 24.09.2016, 10:09

Dwa mecze i 4 strony pisania o niczym....czyli jeszcze 6 meczy - jak tak dalej pójdzie to 30 stron pyknie jak nic...
i teraz tak się zastanawiam po co i co ma na celu rozwalanie prawie każdego tematu debilnymi wpisami....

strona będzie do sprzedania , za mało kasy z reklam, zmiana właściciela, adminom się nie chce ? bo ilość postów, odwiedzin na cenę na pewno wpływa...

tylko że niestety to forum chyba ciężko konkuruje już z forum bravo czy popcorn /nie wiem czy takie tytuły jeszcze są.../
szkoda głupoty gadać i pisać

rybak007

Post autor: rybak007 » 24.09.2016, 10:11

Sławol79 pisze:Mecz Pogoń Lębork-Elana Toruń bez kibiców gości.
[link]
Nie wchodzic na strone! Malwarebytes mi wykryl tam wirusa

Pedalskie flagi w Poznaniu pogonione :)
j**** homopropagande

A/J

Post autor: A/J » 24.09.2016, 10:35

BANita31 pisze:
A/J pisze:
sklej p**** zomowska pało.. członkiem to cie ojciec po twarzy dotykał.
Dalej będziecie wybielać tą rurę?? Zapomniałem że u was raz można...
Biedna 16 letnia dziewczyna ,która została zgwałcona przez tego zboczura,niech cała Polska to wie,że go chołbicie.Pedofila na fladze macie i w rocznicę jego śmierci ,komedie urządzacie.Dobre działanie ze strony WSH,że usunęło tego śmiecia nim położył swe łapy na kolejnym dziecku.

AMF24

Post autor: AMF24 » 24.09.2016, 11:09

WISLAZWE pisze:
JP90% pisze:Wisła po 3 latach odpala... pirotechnikę na stadionie! SZACUN
daunie po 18 miesiącach
byś się ku*** nie ośmieszał i nie odpisywał nawet

Mr.Big

Post autor: Mr.Big » 24.09.2016, 11:10

A czemu bajeczne? W Trójmieście nic się nie zmienia, gdy Lechia chce konfrontacji to Arka ucieka albo wymyśla różne wymówki. Ale nie wszystko musi być opisywane w internecie.

snoopd

Post autor: snoopd » 24.09.2016, 11:11

.ZIWPJB. pisze:Teraz zagadka dla forumowiczów "jak Legia rozkminiła oprawę Wisły :)
Skończ z tymi rozkminami i kumaterią bo niczego nie rozkminili. Akredytowani dziennikarze i fotografowie z Warszawy byli juz na kilka godzin przed meczem na stadionie Wisły, a teraz sobie sprawdz godzinę odjazdu Legii z Wawy i będziesz miał odpowiedz. Nie znali jedynie grafiki na sektorówce, które dotyczyło innego przesłania jeżeli je połączyć w całość z hasłem na transie i odpalonymi racami.

Galimatias

Post autor: Galimatias » 24.09.2016, 11:19

A czy znasz godzinę odjazdu UFO ze stadionu jak oślepili was laserami i nieobliczalnych wywieźli na marsa?

esyfloresy

Post autor: esyfloresy » 24.09.2016, 11:28

snoopd pisze:
.ZIWPJB. pisze:Teraz zagadka dla forumowiczów "jak Legia rozkminiła oprawę Wisły :)
Skończ z tymi rozkminami i kumaterią bo niczego nie rozkminili. Akredytowani dziennikarze i fotografowie z Warszawy byli juz na kilka godzin przed meczem na stadionie Wisły, a teraz sobie sprawdz godzinę odjazdu Legii z Wawy i będziesz miał odpowiedz. Nie znali jedynie grafiki na sektorówce, które dotyczyło innego przesłania jeżeli je połączyć w całość z hasłem na transie i odpalonymi racami.
Wywieszanie transu, który jest częścią oprawy kilka godzin przed meczem jest przygotowywaniem oprawy czy początkiem jej prezentacji? Jeżeli było tak jak piszesz i NS dowiedzieli się co będzie treścią oprawy kilka godzin przed meczem, i przygotowali ciętą ripostę w Warszawie, to jest to rozkminieniem albo jak chcesz może nie być rozkminieniem, efekt jest taki sam. Przygotowali odpowiedź na oprawę Wisły w Warszawie, przywieźli ją do Krakowa, wnieśli na stadion i wywiesili na płocie.

rzutkarny

Post autor: rzutkarny » 24.09.2016, 11:29

snoopd pisze:
15:45 ze stacji Warszawa Gdańska, w okolicach godziny 15 jakieś 30 minut jazdy samochodem z Łazienkowskiej=>transparent musiał powstać ok godziny 15:00. "Akredytowani dziennikarze i fotografowie z Warszawy" więc byli już na 5 i pół godziny przed meczem na stadionie, a Wisła na 5 i pół godziny przed meczem miała rozwieszony transparent do oprawy na sektorze.

I jeszcze info odnośnie akredytacji dla mediów z oficjalnej strony Wisły:
Akredytacje można odbierać w dniu meczu - na dwie godziny przed rozpoczęciem spotkania w punkcie wydawania akredytacji, który znajduje się na parterze klatki schodowej dla mediów, prowadzącej na trybunę prasową, od strony pawilonu medialnego. Wydawanie akredytacji trwa do rozpoczęcia meczu, dlatego prosimy o wcześniejsze przybycie na stadion. Akredytacja jest ważna wyłącznie wraz z dokumentem tożsamości ze zdjęciem.

Galimatias

Post autor: Galimatias » 24.09.2016, 11:36

Inwalidzi umysłowi z Krakowa wstawiają pomeczowe fotki z wjazdu psiarni na sektor, która zbiera ślady po odpalonym piro, jako rzekome fotki wykonane przez Legię grubo przed meczem, w trakcie prób grupy Ultra Wisła :)
Ja p*******, z Marcinem Dańcem do kabaretu się ustawcie!

Dex Dexter

Post autor: Dex Dexter » 24.09.2016, 11:48

ATM1920 pisze:Ale gdzie nam do Wielkiej Legiuni!
Niechce mi sie rozpisywać ale jak juz tak porównujesz to porównaj teraz liczbe mieszkańców Chorzowa a Warszawy,naRa
Jak wychwalacie ten swój wielki Ruch to jesteście od Zakopca po Pomorze a jak ktoś chce wejść w głębszą polemikę to stajecie się klubem jednego miasta.Jak chcecie błyszczeć to wszędzie szczekanie o tych 14-tu gwiazdkach a jak coś nie tak to ironia o wielkiej Legiuni.Się zastanowić i trzymać jednej teorii bo nie da się być jednocześnie zajebistym i maleńkim a czasem jak coś gorzkiego jest do przełknięcia to trzeba to przełknąć a nie mydlić oczu.naRa!

AMF24

Post autor: AMF24 » 24.09.2016, 11:50

Nawet jakby Legia nie rozkminiła tej oprawy tylko faktycznie ktoś podrzucił info to ku*** trzeba było w ogóle rozłożyć oprawe dzień wcześniej i w ogóle by nie było pretensji, bo przecież transparent wisi 24h i każdy mógł go zobaczyć. Jak potrzebujecie 5h na rozłożenie transparentu to gratulacje.

Swoją drogą to dlaczego oprawa Wiślaków na meczach z Legią jest inspirowana oprawami Legionistów?

"Klub Nad Wisłą" - wisła robi oprawe, tylko teraz nie moge znalezc jaka cos tam z Powiślem
3 stronna kartoniada - za rok to samo robi WIsła
oprawa na Borussi - Wisla znow pomysl czerpie z Legii, ale wykonanie kilka poziomów niżej.

Sytuacji chyba było więcej, ale teraz mnie pamięć zawodzi.

Jacoby31

Post autor: Jacoby31 » 24.09.2016, 12:08

To oczywiste Legia jest top 1 wszechświata w każdym aspekcie i nikt jej nigdy nie dorówna, dlatego inne ekipy robią oprawy na ich wzór i kserują piosenki.

ojej

Post autor: ojej » 24.09.2016, 12:11

Powiśle to była riposta do Klubu nad Wisłą baranie.A kartoniada to nie wiem?Legia ma jakąś wyłączność?Chyba każda ekipa w kraju robiła kartoniade.
Legia jakby rozkminiła wcześniej oprawę to by nie robiła riposty sprayem na kawałku szmaty i już nie ma znaczenia czy cynk poszedł od akredytowanych czy bardziej postawionych osób w tym klubie.

AMF24

Post autor: AMF24 » 24.09.2016, 12:13

Legia co najwyżej rozkminiła transparent, nie oprawe.

Co do tego że niby Wisła insipiruje się oprawami Legii to troche żart, co ma piernik do wiatraka? Nie wiem jakie było oficjalne
przesłanie tej oprawy bo nie jestem z UW ale tak na zdrowy rozum, troche głową wystarczy ruszyć. Pare postaci z różnymi rysami twarzy po bokach a na środku osoba z zasłoniętą twarzą, później race i transparent "Zgadnij kto to" równa się to przesłaniem do służb które teraz będzie rozkminiali "Kto, co, był". Proste jak budowa cepa.

Transparent łatwy do rozkminienia, proste przesłanie i krótki więc zapewne ktoś dał cynka przez telefon. Nie zmienia to faktu że nauczka na przyszłość dla UW.
Nie chodzi mi o to, że oprawy były takie same, a o to, że ultrasi Wisły się INSPIROWALI. Ja akurat widzę w tej oprawie inspirację "guess who's back?" Legii, ale to tylko moja opinia. Gdyby to był pierwszy raz to może bym nawet na to uwagi nie zwrócił...
ojej pisze:Powiśle to była riposta do Klubu nad Wisłą baranie.A kartoniada to nie wiem?Legia ma jakąś wyłączność?Chyba każda ekipa w kraju robiła kartoniade.
Legia jakby rozkminiła wcześniej oprawę to by nie robiła riposty sprayem na kawałku szmaty i już nie ma znaczenia czy cynk poszedł od akredytowanych czy bardziej postawionych osób w tym klubie.
Ripostowali oprawę sprzed roku? To ku*** muszą mieć tyle pomysłow na oprawy, że ich to przerasta. Co do kartoniady to oczywiście nikt nie ma takich pomysłow na wyłączność, ale wtedy Legia zrobiła 3-stronną kartoniadę i za rok Wisła zrobiła to samo.
Ostatnio zmieniony 24.09.2016, 12:17 przez AMF24, łącznie zmieniany 1 raz.

ojej

Post autor: ojej » 24.09.2016, 12:35

Legia zrobiła oprawę Klub nad Wisłą z okazji meczu z Wisłą.Wisła zrobiła oprawę Warszawa Powiśle na koszu z Legią i doceniana była przez samych Legionistów.Co do kartoniady to była na 4 strony, więc daj już sobie na wstrzymanie spaczeńcu

ATM1920

Post autor: ATM1920 » 24.09.2016, 12:37

Dex Dexter pisze:
Jak wychwalacie ten swój wielki Ruch to jesteście od Zakopca po Pomorze a jak ktoś chce wejść w głębszą polemikę to stajecie się klubem jednego miasta.Jak chcecie błyszczeć to wszędzie szczekanie o tych 14-tu gwiazdkach a jak coś nie tak to ironia o wielkiej Legiuni.Się zastanowić i trzymać jednej teorii bo nie da się być jednocześnie zajebistym i maleńkim a czasem jak coś gorzkiego jest do przełknięcia to trzeba to przełknąć a nie mydlić oczu.naRa!
My w przeciwienstwie do was wiemy w czym jestesmy dobrzy a w czym nie!Wy myslicie ze dalej jestescie Wielcy we wszystkich aspektach i pewnie wam hujowo w ryjach bo powoli mija mit wielkiej legii!

AMF24

Post autor: AMF24 » 24.09.2016, 12:39

ojej pisze:Legia zrobiła oprawę Klub nad Wisłą z okazji meczu z Wisłą.Wisła zrobiła oprawę Warszawa Powiśle na koszu z Legią i doceniana była przez samych Legionistów.Co do kartoniady to była na 4 strony, więc daj już sobie na wstrzymanie spaczeńcu
To sorry, macie własne, indywidualne pomysły, które są innowatorskie w polskim ruchu ultras i jesteście pionierami, szczególnie w unikaniu odpalania piro. Pozdro

rzutkarny

Post autor: rzutkarny » 24.09.2016, 12:57

ATM1920 pisze:Wy myslicie ze dalej jestescie Wielcy we wszystkich aspektach
Jakieś przykłady? Czy tu też ci się "nie chce" rozpisywać(czytaj prócz spinania d*** nie jesteś w stanie za wiele zaoferować).

srututu

Post autor: srututu » 24.09.2016, 13:08

Skończcie pierdolić o tym WWRE. Załóżcie nowy temat, w którym jedni będą się spuszczać nad siłą nowej koalicji, drudzy pierdolić, że ich złapią na trasie i połamią wszystkie kości. Od paru miesięcy jest tu taki syf, że aż nie da się tego czytać. Jeden mądrzejszy od drugiego, każdy jest kumaty.

Jeśli chcecie sam Wam założę ten temat, bo POLSKA KIBOLSKA to nie tylko WWRE. To są też mniejsze i większe ekipy, o których z chęcią bym tu poczytał.

Dex Dexter

Post autor: Dex Dexter » 24.09.2016, 13:10

ATM1920 pisze:
Dex Dexter pisze:
My w przeciwienstwie do was wiemy w czym jestesmy dobrzy a w czym nie!Wy myslicie ze dalej jestescie Wielcy we wszystkich aspektach i pewnie wam hujowo w ryjach bo powoli mija mit wielkiej legii!
Kolego sympatyczny ja nie jestem z Legii , a wręcz jestem w opozycji do niej :)

Odbiegłeś od tematu bo zarzuciłem Ci coś z czym nie da się dyskutować bo fakty są takie jakie są.Po prostu piszecie zawsze tak jak Wam jest wygodniej - jak kłócicie się z Górnikiem czy GKSem o tereny to jest Was wszędzie w c*** a jak koleś z Legii wytknął Ci kilka szczegółów odnośnie wyjazdów to każesz mu porównać Warszawe do Chorzowa.Jest tu gdzieś sens i logika czy jaskrawy przykład Waszej obłudy i kombinatorstwa?
Nie wiem o czym piszesz ,pisząc że powoli mija mit wielkiej Legii.Jeśli masz na myśli sprawy "H" to spóźniłeś się o parę lat świetlnych,w liczbach u siebie,wyjazdowych,ultrasce ,reprezentowaniu klubu w europeskich pucharach,czy typowych akcjach na spontanie to akurat do Legii bym się nie czepiał a Ty?

ATM1920

Post autor: ATM1920 » 24.09.2016, 13:13

Nie rozsmieszaj mnie ,przeciez wiekszych zarozumialcow niz warszawiacy niema wiec powinienes wiedziec! Wiem wiem jestescie nasza stolycą.

Jazdan

Post autor: Jazdan » 24.09.2016, 13:15

Tymczasem Ruch trafiony przez chłopaków z Rybnika.

rzutkarny

Post autor: rzutkarny » 24.09.2016, 13:21

ATM1920 pisze:Nie rozsmieszaj mnie ,przeciez wiekszych zarozumialcow niz warszawiacy niema wiec powinienes wiedziec! Wiem wiem jestescie nasza stolycą.
Bez wątpienia. Stąd wylewające się zewsząd nasze teksty, że jesteśmy "wyjazdowo najlepsi", stąd nasze transparenty o "trudnych sprawach" innych, stąd nasze koszuliny "o sile o jakiej nikomu się nie śniło" i piosenki o padaniu wszystkich na kolanach. I w końcu stąd historia, że jak podeszliśmy pod sektor Śląska i Lechii ci przestali śpiewać bo byli w szoku...Bez wątpienia, większych zarozumialców niż warszawiacy nie ma. Wiem. NaRa i baw się tam na sektorze w Gdańsku, wyjazdowa wyrocznio.

eneduerabe10

Post autor: eneduerabe10 » 24.09.2016, 13:21

Tak jak Cię typek wyżej podsumował, raz się szczycicie, ze macie pełno fan clubów, niektórzy nawet, że ślaskie jest Wasze a jak przychodzi co do czego to stajecie się klubem z jednego miasta? ;) Wytłumacz mi to chłopcze, jeżeli potrafisz.
Kiedyś wszyscy zarzucali Legii, że uważają się za najlepszych , że wyżej srają niż d*** mają. Od pewnego czasu zaczęło się to zmieniać, najwięcej kozaczą kibice Ruchu, wszędzie ich pełno i uważają się za najlepszych. Przykład to forum, ogarnięci z Legii rzadko się wypowiadają, mają wyjebane. Z Lecha też widzę mało osób, a z Ruchu co chwile ktoś.. wszyscy Nam odmawiają, najlepsze liczby wyjazdowe, rządzimy śląskiem, najwięcej FC, pierdolicie i pierdolicie. Pamiętajcie, że propozycja walki nie równa się wygranej walki, więc co się tak unosicie tym honorem? Widocznie Legioniści nie czują się w tym momencie zbyt silni by podjąć rękawice i tyle. A wy sracie i sracie, za kilka lat może się wszystko zmienić i nie bedzie wam głupio, jak Legia po takiej spince wam napierdoli? Chyba, ze czujecie sie niezniszczalni i w gre nie wchodzi porazka. He he... Tr4afi kosa na kamień.
Inna sprawa, skoro ta Legia jest taka c****** w pewnych aspektach to na c*** drążycie cały czas jej temat? Pomimo iż daleko mi do Legii i do Ruchu to ku*** marzę o tym by Legia stanęła w koncu z Wami na ubitej ziemi i Wam napierdoliła. Wejdę na to forum i specjalnie będę z was cisnął bekę, a szczególnie z Ciebie :) stajecie się wiekszymi cwaniarami od tej znienawidzonej w całej Polsce Legii, więcej działajcie a mniej komentujcie bo w ostatnim czasie za duzo was w internetach

Sensi_

Post autor: Sensi_ » 24.09.2016, 13:25

ATM1920 pisze:Nie rozsmieszaj mnie ,przeciez wiekszych zarozumialcow niz warszawiacy niema wiec powinienes wiedziec! Wiem wiem jestescie nasza stolycą.
są.
jest tu taki gość o nicku puder1, jego klub "wyjazdowo wyprzedza resztę o kilka długości", "chuligańsko nikt się z nim równac nie może", trzeba poczekać na jakąś fajna oprawę Niebieskich wtedy i w tym aspekcie zrobi tu z nich Bogów ultraski :)

AMF24

Post autor: AMF24 » 24.09.2016, 13:27

A nie wydaje ci się przypadkiem, że ci wszyscy, ktorzy tak szczekają o sprawach H to ustawki widzieli jedynie w TVN? A info czerpią z fb albo to co im starszy brat powie?

ATM1920

Post autor: ATM1920 » 24.09.2016, 13:27

Legia i Lech nie musza tu pisac maja w h** adwokatow!Masz racje moze kiedys wkoncu stana!

m..

Post autor: m.. » 24.09.2016, 13:39

eneduerabe10 pisze:
Tak jak Cię typek wyżej podsumował, raz się szczycicie, ze macie pełno fan clubów, niektórzy nawet, że ślaskie jest Wasze a jak przychodzi co do czego to stajecie się klubem z jednego miasta? ;) Wytłumacz mi to chłopcze, jeżeli potrafisz.
Kiedyś wszyscy zarzucali Legii, że uważają się za najlepszych , że wyżej srają niż d*** mają. Od pewnego czasu zaczęło się to zmieniać, najwięcej kozaczą kibice Ruchu, wszędzie ich pełno i uważają się za najlepszych. Przykład to forum, ogarnięci z Legii rzadko się wypowiadają, mają wyjebane. Z Lecha też widzę mało osób, a z Ruchu co chwile ktoś.. wszyscy Nam odmawiają, najlepsze liczby wyjazdowe, rządzimy śląskiem, najwięcej FC, pierdolicie i pierdolicie. Pamiętajcie, że propozycja walki nie równa się wygranej walki, więc co się tak unosicie tym honorem? Widocznie Legioniści nie czują się w tym momencie zbyt silni by podjąć rękawice i tyle. A wy sracie i sracie, za kilka lat może się wszystko zmienić i nie bedzie wam głupio, jak Legia po takiej spince wam napierdoli? Chyba, ze czujecie sie niezniszczalni i w gre nie wchodzi porazka. He he... Tr4afi kosa na kamień.
Inna sprawa, skoro ta Legia jest taka c****** w pewnych aspektach to na c*** drążycie cały czas jej temat? Pomimo iż daleko mi do Legii i do Ruchu to ku*** marzę o tym by Legia stanęła w koncu z Wami na ubitej ziemi i Wam napierdoliła. Wejdę na to forum i specjalnie będę z was cisnął bekę, a szczególnie z Ciebie :) stajecie się wiekszymi cwaniarami od tej znienawidzonej w całej Polsce Legii, więcej działajcie a mniej komentujcie bo w ostatnim czasie za duzo was w internetach

Gratuluje podejścia jeżeli sugerujesz się tym forum.Sprowadzę Cię na ziemie i powiem Ci ,że poważnych osób z Ruchu ,które się tu wypowiadają jest kilka. I tak jak przytoczeni przez Ciebie kumacze z Legii czy Lecha także rzadko się wypowiadają. Reszta to wielokontowcy jarający się facebookiem lub osoby ,ktore gdzieś coś usłyszały i chcą zabłysnąć a także osoby ,które nie powiedzą Ci komu kibicują.
I nie tyczy się to tylko Ruchu ale większości ''ekip'' na tym zacnym forum.
Ostatnio najprężniej działa tu koalicja antyWRWE ale komu kibicują nie pytaj...

wedrowniki

Post autor: wedrowniki » 24.09.2016, 13:42

ATM1920 pisze:Legia i Lech nie musza tu pisac maja w h** adwokatow!Masz racje moze kiedys wkoncu stana!
Już tylu szczekaczy co wy tu macie to nikt nie ma :) Jakos nie widzę żeby ktoś z Legii tu pisał jaki jest zajebisty i że jest top1 w PL ( Chociaż najwięcej robią na scenie kibicowskiej w Polsce) w przeciwieństwie do was!Zróbcie coś to o was też zaczna tak pisać a nie słuchamy ciągle 14 krotny mistrz itd jacy wy silni jesteście.A ludziom koło c**** lata ile mistrzów mieliście!Głupiego transparent czy (flagi)przed ochrona obronić nie potraficie.Ale fotki pleców w groźnych koszulkach co tydzień wrzucacie!

polakmaly

Post autor: polakmaly » 24.09.2016, 13:51

ku*** dajecie się znowu wciągnać w jakieś dyskusje z ewidentym trolem ktory zamiast na wyjeździe napierdala posty na k.net

zaraz sie dowiemy ze pisze z telefonu, albo jest na emigracji ;)

tak jak bylo pisane normalnie z Ruchu sie nie udzielaja bo maja w to wyjebane, pozdro dla normalnych olejcie dzieci z fejsabukowych napinaczy

kobieta_z_fiutem

Post autor: kobieta_z_fiutem » 24.09.2016, 13:55

Jazdan pisze:Tymczasem Ruch trafiony przez chłopaków z Rybnika.
Uspokój sie chłopcze

ODPOWIEDZ