Komentarze-23-26 września
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-23-26 września
Hehe tu trafiles w sedno sprawy. Jakby kazdemu wyliczac jakiegos brzydkiego baka to zadna ekipa w Polsce nie jest honorowa. Idac tym krokiem rozumowania ,kazda ekipa ma wzloty i upadki ,gdyby patrzec tylko przez ten pryzmat to wszyscy sa slabi sa kalkulatorami na swoj sposob. Wyliczanie sobie slabszych akcji do niczego nie prowadzi i tak wszystko w swoim czasie zweryfikuje ubity grunt. Wystarczy chocby przypomniec sobie sytuacje w Trojmiescie dajmy na to na przelomie ostatnich 20 lat. Wiadomo Arka swojego czasu na topie ,a teraz? Nie slychac raczej w eterze aby mieli podjazd do sasiadow zza miedzy. Do tego zmiana pokolenia ,priorytetow no i pare dziwnych wpadek na przestrzeni paru lat. To znaczy ze Arka to tez kalkulatory itd itp? (zaznaczam ze do obu ekip mi daleko) Podobna sytuacja ma sie z Elana i Zawisza. Szacun dla jednych i dla drugich ze mimo tulania sie po nizszych ligach i roznych perturbacji (zwlaszcza Zetka) sa dalej ,dzialaja i maja sie dobrze.
Co ma wisieć nie utonie...
-
I znów musze ci pizdzielcu odpisać.Na kogo polecenie wiszą te szmaty?Mieszkańców,czy spedalonego prezydenta?W każdym dużym mieście jest lewactwo,a o Poznań sie nie martw.Na każdym Marszu Niepodległości jest własnie z tego miasta najwięcej ludzi(oczywiście oprócz Warszawy)JP90% pisze:Mam nadzieję, że w niedzielę Lech po drodze na stadion "posprząta" swoje miasto z tego (przynajmniej wypadało by , aby dali takie info do swoich kiboli) :
Jak nie miejscowi kibole to nikt tego nie zrobi. Swoją drogą nie ma chyba innego tak lewackiego miasta jak Poznań.
-
Jezeli wydarzenia w drodze do Lubawy nazywasz trafieniem Widzewa to w takim razie za trafienie Łks nalezy uznac wasze spotkanie na trasie z Hunikiem Krakow.nikodem pisze:Dokłądnie o d powstania WWRE,efekt mamy taki że Widzew jest trafiony przez wiadomo kogo,turniej w Toruniu dzieki psom do niczego nie dochodzi,bandy Lecha,ŁKS,Cracovii i Kszo,obserwowane przez PF
Ale co tu z Toba w ogole pisac jak ty w temacie lodzkim napisales ze sam Łks rozniesie cala koalicje Wrwe:)
-
ciesze się że są tu jeszcze tacy którzy rozumieją ironię bo reszcie to już żyłki popękały mimo że żaden mecz jeszcze się nie odbyłojej pisze:zespół z ligi mistrzów przyjeżdża, no jebnąłem:)
wrzućcie dzieci na luz
do zobaczenia w weekend na kibicowskim szlaku ;)

-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Postautor: nikodem » 30 min temu
Ja wiem jedno,chocby widzew wział ze sobą ruch,wisle i elane(sory CS mi nie zadziałał)to i tak będa mielie łomot od ŁKS,oczywiście pewnie psy do tego nie dopuszczą,jak w 2010,wy w pokazówkach zawsze byliści mocni,jak chocby wyganiani przez 10 ochroniarzy na Legii w warszawie.
nikodem
Postautor: nikodem » 30 min temu
Ja wiem jedno,chocby widzew wział ze sobą ruch,wisle i elane(sory CS mi nie zadziałał)to i tak będa mielie łomot od ŁKS,oczywiście pewnie psy do tego nie dopuszczą,jak w 2010,wy w pokazówkach zawsze byliści mocni,jak chocby wyganiani przez 10 ochroniarzy na Legii w warszawie.
nikodem
-
Wasteland oraz nikodem: Panowie spuście sobie łomot na PW a nie jak dzieci w piaskownicy ;)

-
Durniu! Mi chodzi o to, aby ktoś się w Poznaniu ogarną i to pościągał. Obecnie najaktywniejsi tam sa Razemowcy i inne lewactwo. Korwinowców,narodowców nie widać. Cóż z tego że na MN jeździ spora grupa z Poznania, jak w ostatnich wyborach 70% głosów uzyskali tam Nowocześni,Platfusi i Razemowcy. Narodowy Lech praktycznie nie działa na mieście. Taki Wrocław bije ich na głowe pod tym względem. Głownie współpracą kiboli Śląska z miejscowymi org. narodowymi. Jedyne co Lech działa to sprzedawanie swjej wierze pamiątek "patriotycznych" i liczenie kapusty potem.kibic75 pisze:I znów musze ci pizdzielcu odpisać.Na kogo polecenie wiszą te szmaty?Mieszkańców,czy spedalonego prezydenta?W każdym dużym mieście jest lewactwo,a o Poznań sie nie martw.Na każdym Marszu Niepodległości jest własnie z tego miasta najwięcej ludzi(oczywiście oprócz Warszawy)JP90% pisze:Mam nadzieję, że w niedzielę Lech po drodze na stadion "posprząta" swoje miasto z tego (przynajmniej wypadało by , aby dali takie info do swoich kiboli) :
Jak nie miejscowi kibole to nikt tego nie zrobi. Swoją drogą nie ma chyba innego tak lewackiego miasta jak Poznań.
-
- Major
JP90% i co myślisz że Lech się zleci na akcje bo "Mi chodzi o to, aby ktoś się w Poznaniu ogarną i to pościągał"?JP90% pisze:Durniu! Mi chodzi o to, aby ktoś się w Poznaniu ogarną i to pościągał. Obecnie najaktywniejsi tam sa Razemowcy i inne lewactwo. Korwinowców,narodowców nie widać. Cóż z tego że na MN jeździ spora grupa z Poznania, jak w ostatnich wyborach 70% głosów uzyskali tam Nowocześni,Platfusi i Razemowcy. Narodowy Lech praktycznie nie działa na mieście. Taki Wrocław bije ich na głowe pod tym względem. Głownie współpracą kiboli Śląska z miejscowymi org. narodowymi. Jedyne co Lech działa to sprzedawanie swjej wierze pamiątek "patriotycznych" i liczenie kapusty potem.kibic75 pisze:I znów musze ci pizdzielcu odpisać.Na kogo polecenie wiszą te szmaty?Mieszkańców,czy spedalonego prezydenta?W każdym dużym mieście jest lewactwo,a o Poznań sie nie martw.Na każdym Marszu Niepodległości jest własnie z tego miasta najwięcej ludzi(oczywiście oprócz Warszawy)JP90% pisze:Mam nadzieję, że w niedzielę Lech po drodze na stadion "posprząta" swoje miasto z tego (przynajmniej wypadało by , aby dali takie info do swoich kiboli) :
Dzieciaki szkoła się rozpoczęła, czas do książek i odpuścić k.net i rozkminy co kto z bardziej ogarniętych kolegów zrobił w ten weekend

-
Na niezapowiedzianego grilla sportowcy Słoników zapraszają Nafciarzy 30 km przed Niecieczą.
-
-
UrzadSkarbowy pisze:Wasteland oraz nikodem: Panowie spuście sobie łomot na PW a nie jak dzieci w piaskownicy ;)
Wasteland to napinacz,Wisła znowu dzisiaj w kryzysie zapewne to wyszedł propagade siac.
Hej Hej.
-
Dobry jesteś!Górnik nie odmówił Elanie tylko powiedział że ma w**********.
Każdy wie ze wg ciebie ekipa X to Ruch wiec jak to jest?Nie ustawiacie sie przecież bo to frajerzy ,ludzie bez honoru ludzie z bramek,bez zasad ale dzwonicie?Nie ośmieszaj sie pokemonie!
-
Nie dziwi mnie to. Brak ciśnienia, brak miasta derbowego, to w całym województwie można próbować zachęcić młodych ze szkół do kibicowania. Jako jedyny poważny klub w Wielkopolsce mają znacznie wyższy potencjał niż ostatnie lata pokazują, więc nie wiem jaki jest sens dopierdalać się do takich akcji.JP90% pisze:Na meczu Lech - Arka pojawi się .... 20 tys. dzieci w ramach akcji "Kibicuj z klasą" (wstęp za darmo mają).
Nie idą do młyna, tylko zapełniają te drogie trybuny na których zwykle jest pusto albo część jest otaśmowana i zamknięta przez słabe liczby.
-
rzetelny ten artykułZaspiańskaBrygada pisze:Odnośnie grzybobrania: [link]
"wracali z meczu ligowego"
to Puszcza gra w ekstraklasie czy Lechia w 2 lidze ....
jeśli to nie farmazon to szkoda ze do starcia nie doszło
-
kkk666 pisze:rzetelny ten artykułZaspiańskaBrygada pisze:Odnośnie grzybobrania: [link]
Farmazon, do żadnego starcia z udziałem Ruchu nie miało dojść. Koniec tematu PF
-
Sam jestes farmazon baran. Nie zgrywaj kumacza jak c**** wiesz.Barney860 pisze:kkk666 pisze:rzetelny ten artykułZaspiańskaBrygada pisze:Odnośnie grzybobrania: [link]
Farmazon, do żadnego starcia z udziałem Ruchu nie miało dojść. Koniec tematu PF
-
Wisła pięknie wyjaśniona przez Legię

-
Trans wisi 30 minut przed meczem, na szybko napisali i tyle :)
-
Akcja dzieci na stadionie na plus dla Wisły
-
Tak i akurat mieli przy sobie materiał, spraye w kolorach niebieskim czarnym i czerwonym ...Barney860 pisze:Trans wisi 30 minut przed meczem, na szybko napisali i tyle :)
-
Jeździ od nas najwięcej wiary na Marsz Niepodległości ale i lewactwo dzięki spedalonemu prezydentowi miasta poczyna sobie co raz to bardziej. Swoją drogą, jutro marsz pedałów w Poznaniu wiec śledźcie wątek :)
-
1. Teraz Wisła daje tylko 1000 biletów?
2. Co było śpiewane po "posłuchajcie" ?
-
Zdaje się ty byłaś jedną z tych najbardziej szczekających, a teraz morda krótko co z tobą, nie ma się z bardzo do czego przyjebać, to właśnie internetowa prostytutka czeka na czyjeś potknięcie żeby szydzić.Nie wiem co prostytutki internetowe mają do powiedzenia, ale ja mogę ci napisać że jesteś zwykłem zjebem, i to takim którego powinno się od ręki utylizować.
-
kibicnett pisze:Wisła pięknie wyjaśniona przez Legię
[img][link]
Dużo wcześniej.
fotograf, legionista JP85.pl był już na murawie i przekazał telefonicznie co jest napisane na transie Wisły.
esyfloresy pisze: Tak i akurat mieli przy sobie materiał, spraye w kolorach niebieskim czarnym i czerwonym ...
Jakby coś wcześniej rozkminili to by nie nabazgrali jak kura pazurem na szybkiego na prześcieradle.
Kolorów mogą mieć więcej co często jest wykorzystywane na wyjazdach (napisy na murach w danych miejscowościach)
-
patojudek pisze:Coś prostytutki internetowe mają do powiedzenia na temat kryzysu Wisły?
Tak raz na 5 lat odpalić sponsorowane race to każdy może,widać delfiny zrozumiały że ultras to cos fajnego i z puli na dopalacze dla widzewa kupili 8 rac:)
Hej Hej.
-
Ale Ty jesteś P***********.
-
Dla wielkiej legii to i tak za dużo!obiektywnyFAN pisze:1. Teraz Wisła daje tylko 1000 biletów?
-
Wisła pozdrawia swoich układowiczów a stadion gwiżdże, ale sajgon tam mają. Z perspektywy TV Legia w c*** dobrze słyszalna, plus dla Wisły że w końcu coś odpalili.
Ostatnio zmieniony 23.09.2016, 21:15 przez .ZIWPJB., łącznie zmieniany 1 raz.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
Nastepny mecz mają u siebie z Termalica, jeszcze miesiąc czasu na mobilizacje, może 1/10 tego co dzisiaj będzie, czas pokaże.patojudek pisze:Zdaje się ty byłaś jedną z tych najbardziej szczekających, a teraz morda krótko co z tobą, nie ma się z bardzo do czego przyjebać, to właśnie internetowa prostytutka czeka na czyjeś potknięcie żeby szydzić.
-
bo Ty wiesz kto gwizdał:) znawca normalnie:).ZIWPJB. pisze:Wisła pozdrawia swoich układowiczów a stadion gwiżdże, ale sajgon tam mają. Z perspektywy TV Legia w c*** dobrze słyszalna, plus dla Wisły że w końcu coś odpalili.

-
Ale was ta Wisła boli,to ich sprawa w jaki sposób działają,co postanowili,czy zmieniają podejście do pewnych,w sumie newralgicznych spraw.Coś dziś mam dzień bronienia kos,ale zwyczajnie mnie to już rozwala,jazda na KSG,że podjęli pewne decyzje,i jak zawsze na Wisłę,której szczerze nie cierpię.
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
Legia ich sprowadziła na ziemię transem i tyle :)
-
Idąc twoim tokiem rozumowania półgłówku to ciekawe kiedy na Termalikce tyle pojawi się na Śląsku, Lechii Lechu czy Legii, a frekwencji (wysokiej) na Wiśle warto napisać w kontekście konfliktu między kibicami który zapewne niedługo będzie zażegnany, reszta to wyniki drużyny. Ale bezrozumna masa musiała sobie na swój sposób przetłumaczyć.Mimo wszystko wbiło mnie w ziemię, 20 tysięcy na meczu! O żesz ku***! To już wiadomo do kogo pod względem kibicowskim należy ten sezon. Pozamiatane.
-
wrwe pisze:bo Ty wiesz kto gwizdał:) znawca normalnie:).ZIWPJB. pisze:Wisła pozdrawia swoich układowiczów a stadion gwiżdże, ale sajgon tam mają. Z perspektywy TV Legia w c*** dobrze słyszalna, plus dla Wisły że w końcu coś odpalili.
Chuliganie wwre czemu nie na meczu?znowu uprawiasz awantury on line jak reszta z twojej smiesznej bandy wwre?pewnie kominiarka i koszulka wwre i zachalapałes sobie ryj z podniecenia.
Hej Hej.
-
w przerwie meczu z komórki sobie wpadłem na forum wyśmiać taką p**** jak ty lamo..VALO. pisze:wrwe pisze:bo Ty wiesz kto gwizdał:) znawca normalnie:).ZIWPJB. pisze:Wisła pozdrawia swoich układowiczów a stadion gwiżdże, ale sajgon tam mają. Z perspektywy TV Legia w c*** dobrze słyszalna, plus dla Wisły że w końcu coś odpalili.
Chuliganie wwre czemu nie na meczu?znowu uprawiasz awantury on line jak reszta z twojej smiesznej bandy wwre?pewnie kominiarka i koszulka wwre i zachalapałes sobie ryj z podniecenia.

-
ide w gory pisze:To nie gwizdy, to podmuch wiatru od rozszalałych bicepsów WSH. Nie prowokuj, Wisła się odrodziła, w końcu przyszło ich około 20 tysięcy. Wszyscy teraz kochają Ruch i Widzew. Były jakieś tam gwizdy ale to sprzątaczki, podawacze piłek, Legia, żeby zrobić w c**** telewidzów i jeden wiślak, ale on podgwizdywał pod nosem, bo na słuchawkach słuchał Maryli Rodowicz..ZIWPJB. pisze:Wisła pozdrawia swoich układowiczów a stadion gwiżdże, ale sajgon tam mają. Z perspektywy TV Legia w c*** dobrze słyszalna, plus dla Wisły że w końcu coś odpalili.
Gwizdają osoby z jednego sektora (pikniki, w dużej większości ludzie pamietający lata '70 ), po zerwaniu zgody z Jagiellonią też gwizdy przy Jej bluzganiu sie pojawiały. Normalna sprawa. Musi minąć trochę czasu jak zawsze.
-
Pudło dzbanie. W ogóle nie zabierałem głosu na temat wiślackich kryzysów, bo ch.uj mnie one obchodzą. Gubisz się już. Tu chodzi o sam sens twoich upośledzonych wypocin które są na poziomie pięciolatka.patojudek pisze:Zdaje się ty byłaś jedną z tych najbardziej szczekających, a teraz morda krótko co z tobą, nie ma się z bardzo do czego przyjebać, to właśnie internetowa prostytutka czeka na czyjeś potknięcie żeby szydzić.Nie wiem co prostytutki internetowe mają do powiedzenia, ale ja mogę ci napisać że jesteś zwykłem zjebem, i to takim którego powinno się od ręki utylizować.
-
Tyle im zostało jak nie chcą sie bić!wedrowniki pisze:Legia ich sprowadziła na ziemię transem i tyle :)
-
valo, ale ty p**** musisz być. I nie dość, że p**** to jeszcze głupia.